- ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θεωριες και κινηματα που πρεσβευουν θεσεις σαν τη δικη σου παρατηρω οτι εχουν ηγετες φανερους και κρυφους με δισεκατομυρια ντολαρς η γιουρο η ρουβλια. Τυχαιο?
Καλημερα.
--------
quote:Παροτρίνεις σε διασπορά ψευδών - ή τουλάχιστον ανεπιβεβαίωτων - ειδήσεων. Γιατί αντί για διασπορά των συνταρακτικών πληροφοριών δεν παροτρίνεις πρώτα το να το δούμε αν επιβεβαιώνεται ή όχι;
....εμπρος δουλεια λοιπον ...ψαχτε το και διαδοστε το αναρτηστε θεματα σε φορουμ μαζευτε πληροφοριες φτιαχτε δικα σας φυλλαδια με αυτες τις πληροφοριες μοιραστε τα απο χερι σε χερι .......
quote:
Παροτρίνεις σε διασπορά ψευδών - ή τουλάχιστον ανεπιβεβαίωτων - ειδήσεων. Γιατί αντί για διασπορά των συνταρακτικών πληροφοριών δεν παροτρίνεις πρώτα το να το δούμε αν επιβεβαιώνεται ή όχι;
καλεσμα 11
οοχι βεβαια ,,,παροτρυνω στο ψαξιμο για τις μεθοδους επεξεργασιας του νερου και την επικινδυνοτητα τους πχ ας ψαξουμε για τις ερευνες που εχουν γινει για το χλωριο ...επισης παροτρυνω ολα αυτα σα πληροφοριες να τα διανεμουμε ο καθεις στο μικρο του κυκλο ...να γινουμε αναδιανομεις κρισιμων πληροφοριων .. μιλαμε για ενα ατακτο πολεμο πληροφορησης ... απο πηγες του ιδΙου του συστηματος
( πχ επισημη σελιδα της ΕΥΔΑΠ )
....οσο για σενα ------- τι να πω εισαι πικραμενη απο τους ""εσωτεριστες "".... ισως εχεις βιωσει ενα αποκλεισμο .. εγω ομως δεν ανηκω σε αυτο που νομιζεις.. διαβασε λιγο περισσοτερο τα γραφομενα μου και μαθε με καλυτερα .....ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ..μοναχικο κορακι σεξερο κλαρι .......που ψαχνει για συντροφους ς αλλα που αυτο φανεται μαλλον ακατορθωτο .........θα σου απαντησω αναλυτικοτερα το βραδυ ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
quote:
.......θα σου απαντησω αναλυτικοτερα το βραδυ ...
...με τον νυκτερινό οίστρο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
μεθοδους επεξεργασιας του νερου και την επικινδυνοτητα τους πχ ας ψαξουμε για τις ερευνες που εχουν γινει για το χλωριο.
Αντί να ψάξεις για το χλώριο πάνε πάρε μια συσκευή απόσταξης του νερού και κάνε τη δουλειά σου.
Project Κλειδαράς: Φίλτρο νερού στη βρύση, το νερό φιλτράρεται και καταλήγει σε θάλαμο με λάμπα UVC η οποία σκοτώνει όλα τα μικρόβια, (ΚΑΙ τα εναερόβια), στη συνέχεια το νερό οδηγείται στον αποστακτήρα όπου βράζει και γίνεται ατμός, ο πεντακάθαρος πλέον ατμός οδηγήται στους σωλήνες υγροποίησης και σταγόνα-σταγόνα γίνεται το ποιό καθαρό νερό του κόσμου.
Δώσε μερικά λεφτά και πάρε να έχεις νερό-κρύσταλο.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Το νερό που πίνουμε δεν έχει Χλώριο αλλά ελάχιστο Υποχλωριώδες Νάτριο, αν είχε Χλώριο θα ήμασταν όλοι κάτω απο τα κυπαρισάκια.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
........η αγροφυλακτικη δραση εχει διαφορα επιπεδα ολα τα θεμα τα που αναφεραμε αποτελουν ενα πρωτο επιπεδο δρασης ( α επιπεδο ) σε ενα ανωτερο δευτερεο επιπεδο πλεον η ερευνα και θεματολογια εχει να κανει με καθαρες αναφορες στο μεγιστο συνομωσιολογικο σχεδιο και τους επιμερους αξονες του...
....και βεβαια υπαρχει και τριτο επιπεδο αγροφυλακτικης δρασης αλλα δε ειναι του παροντος να μιλησουμε για αυτο καθω αναφερεται σε ζητηματα πολυ υψηλα διαχειριστικα και τελετουργικα που συνδεοουν τις μοιρες ολοκληρων κοσμων στο γαλαξια μας ..
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Οπωσδήποτε χρήζει η ίδρυση μαγικής ομάδας αγροφυλακής, μιας και οι εξωκοσμικές επιθέσεις πολλαπλασιάζονται καθημερινα. Γαλαξιακοί εισβολείς έρχονται με αόρατα ιπτάμενα σκάφη και ξεδιάντροπα χαράσουν άγνωστα μαγικά σύμβολα σε αγροτεμάχια (crop circles), τα οποία χρησιμοποιούν ή θα χρησιμοποιήσουν προσεχώς για απομακρυσμένη παρέμβαση στην ίδια την οντότητα της Γης (Γαία) και κατα προέκταση στο σύνολο των ανθρώπων.
Κάτι ξεκίνησε να κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ το 2004, επι υπουργίας του εθνικού γκαντέμη Κ. Μητσοτάκη (άλλος αισχρά συκοφαντηθείς μέγας λευκός μάγος), αλλά διάφοροι κακόβουλοι (πιθανόν μαύροι μάγοι και ερπετοειδή), άφησαν υπόνοιες οτι η κυβέρνηση επιχείρησε να ιδρύσει το νεο σώμα των Αγροφυλάκων απλά για βόλεμα μερικών γαλάζιων αφισοκολλητών. Ποσο απέχουν απο την αλήθεια όλα αυτά... αλλά μόνο για τους πραγματικά μυημένους!
Απόσπασμα απο επιθέσεις τρωκτικών ενάντιων της Ιεράς Αγροφυλακής:
http://www.topontiki.gr/article/62454/Oi-agrofulakes-tou-Mitsotaki
![]()
![]()
![]()
Edited by - Heretic on 01/02/2014 15:46:59
quote:
η τριχα ειναι εγγυηση της γυναικας φιλοσοφου ...μεσα σε μια φαλλοκρατικη κοινωνια μονο οι τριχωτες γυναικες θα μπορουσαν να αγαπησουν την διανοηση ...
Η τρίχα είναι η εγγύηση της γυναίκας φιλοσόφου ε?
Να και κάτι που δεν ήξερα.
Κάτι σαν να λέμε "τρίχες κατσαρές" δηλαδή.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
..παιδια σας εχω κιαλλο θεμα..αχ χριστε μου ποσα θεματα .. δε τα προλαβαινω .. απο τρην μια πολεμιστρα στην αλλη ,,,πως να καρτ;ησες ειναΙ καστρο μοναχη ???
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ,, ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ...ανακινει το μεγα ζητημα επηρασμου των φυσικων φαινομενων κιαι τις κακοδιαχειρισης των φυσικων μας πεδιων .. εν προοκιεμενω μιλαμε για τους τεχνητους σεισμους ...
...ποιος θα βοηθησει να προβαλλουμε θεματα για την δηλητηριαση απο το νερο και τους τεχνητους σεισμους ???
...ουφ κουραστηκα να σας προσκαλω.. υπαρχει μεγαλη αναγκη να μαθουμε τι συμβαινει ...και να ενημερωσουμε οσους πιο πολλους μπορουμε ξεκοληστε απο το καναπε του δεβαριεστισμου σας ...
..στην ελλαδα εχουν γ,,,σει μεχρι ξεσκισμού τα φυσικα πεδια .. κια οι επιστημονες μας κανουν τις παπιες ...
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ,, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΑΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΙΣΩΣ ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ..ΜΗ ΓΙΝΒΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ....
ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ.. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ..
quote:
Άντε να δούμε ΕΑΝ έχεις «πνευμόνια», όπως λέει και ο σοφός λαός μας, άντε να δούμε ΕΑΝ προτίθεσαι να αφήσεις τα «ΘΑ» και τα «ΜΑΛΛΟΝ» και να πράξεις έστω και μια φορά στην ζωή σου κάτι που να αποδεικνύει ότι ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
Look who's talking...!
Βγες πρώτα να κάνεις δημόσια διάλογο και να φέρεις έστω και ένα απο τα στοιχεία που σας ζήτησα (σε εκείνο το διπλό τόπικ που προσπαθήσατε να το θάψετε στρην ασυναρτησία, περί των αποδείξειων αλλοίωσης Της Καινής Διαθήκης) και τα λέμε...
Τότε θα δούμε αν έχω "πλεμόνι" και συκώτι και οτιδήποτε άλλο ακολουθεί...
Το να κρύβεσαι πίσω από μια σειρά nicknames μαζί με μια ομάδα άλλων ομοϊδεατών σου και να προσπαθείτε να παίξετε τα πρακτορίστικα ή πρακτορικά σας παιχνίδια , δε μου αλλάζει την εικόνα γελοιότητας που έχω σχηματίσει για σας...
Και σε άλλους φαντάζομαι...
Εγώ τουλάχιστον είμαι Έλληνας,και Χριστιανός επειδή ερεύνησα και πείστηκα (έχοντας πολύ περισσότερα στοιχεία και αντιρρήσεις περί αυτού από τα φληναφήματά σας και όσα μπορείτε ποτέ να ονειρευτείτε) , και δεν υπηρετώ άλλα συμφέροντα, και μπορώ και να διαλεχθώ δημοσίως επί τη βάσει λογικής και αποδείξεων ...το τσούρμο των εναλλασόμενων χρηστών ομάδικών κοινών ψευδωνύμων αμφιβάλλω αν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με την έννοια αυτή πέραν της χρήσης του νου για εκπληρώσεις αποστολών μικρών και μεγάλων...
Όσοι μπαίνουν στα γρανάζια κάποιας υπηρεσίας γοητεύονται από τις προσβάσεις που έχουν , από τις δυνατότητες που τους ανοίγονται , και νομίζουν ότι έχουν γίνει ΚΑΠΟΙΟΙ πλέον...Αλλά ως ανθρωπάρια κατευθυνόμενα και μη έχοντα λογική , γνώση και κρίση,πλην εξαιρέσεων, δεν έχουν τη δυνατότητα αυτόνομης σκέψης και δημόσιου διαλόγου...
Μόνο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων μπορούν να υπάρξουν ως όντα με τη βοήθεια της ομάδας πάντα...
(Τα παραπάνω αναφέρονται μόνο στα ανδρείκελα και ανθρωπάρια που περιέγραψα...αν σε κάποιον πληρούνται οι παραπάνω όροι ...δε φταίω εγώ ...δεν απευθύνομαι εν πρώτοις σε συγκεκριμένο πρόσωπο...εκτος αν σε κάποιον εκπληρώνονται τα παραπάνω)
Όλα είναι τέλεια
«Βγες πρώτα να κάνεις δημόσια διάλογο και να φέρεις έστω και ένα απο τα στοιχεία που σας ζήτησα (σε εκείνο το διπλό τόπικ που προσπαθήσατε να το θάψετε στρην ασυναρτησία, περί των αποδείξειων αλλοίωσης Της Καινής Διαθήκης) και τα λέμε...»
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ που να έμεινε αναπάντητο. Η φαντασία σου απλά ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ φίλτατε.
Απέδειξε πρώτα ΕΣΥ την νομιμοποίηση των δήθεν «γνησίων» και μετά έλα να συζητήσουμε για τα υπόλοιπα ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ που αενάως χαριεντίζεσαι.
Ξύπνα, καιρός ήρθε….
filosofos3:
«Τότε θα δούμε αν έχω "πλεμόνι" και συκώτι και οτιδήποτε άλλο ακολουθεί...»
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο έχεις φίλτατε. Κοινός ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ είσαι, ένας ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και τίποτα περισσότερο.
Μόλις σου ζητήσουνε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ απλά ΤΑ ΜΑΣΑΣ. Αλήθεια, κάτι άλλο έχεις συνηθίσει στην μοναχική σου ζωή?
filosofos3:
«Το να κρύβεσαι πίσω από μια σειρά nicknames μαζί με μια ομάδα άλλων ομοϊδεατών σου..»
Για μια ακόμη φορά: απέδειξε αυτό που λες!
Όσο δεν το κάνεις, είσαι απλά ένας ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ένας φαντασιόπληκτος συκοφάντης…..
filosofos3:
«Εγώ τουλάχιστον είμαι Έλληνας,και Χριστιανός επειδή ερεύνησα και πείστηκα…»
Τουλάχιστον??? Ωραίο και τούτο πάλι……
Το πόσο Έλληνες ήταν κάτι από τους «πατέρες» σου να πας να μάθεις πρώτα και μετά να έρθεις να σηκώσεις την σημαία του έθνους!!!
Τρομάρα σου….
Στην υπόλοιπη την ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ που έχεις πάρει, σε αφήνω μόνο σου, καθώς μόνος σου για πολύ ακόμα θα πορεύεσαι με τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ και τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που σε κατατρώνε….
Κακομοίρη…
quote:
Κακομοίρη…
Εγώ λέω
δεν είναι Κακομοίρης αλλά...... Καλομοίρα! ![]()
Και λέω
filosofos3 = Schwabe !!!
quote:
Για μια ακόμη φορά: απέδειξε αυτό που λες!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ! ![]()
Schwabe-dear, τα φράγκα εδώ! > Aριθ. Λογ. Τραπ. 6660999 - MOZ society...
/ «Δημόσια» και κουραφέξαλα...! Δώστε ένα ραντεβού στο Μπακάκο και λύθηκε το ζήτημα (έστω στη Δωδώνη για παγωτό... στο Βόλο για τσίπουρα / από λύσεις... να φαν κι οι κότες!)
«Η κούραση των διακοπών...»
/ Είστε καλά;;;;;;;; * / «Όλα είναι τέλεια»
/ Αυτό έχει σημασία...
Φιλικά :)
SeriusB_asedΜ©Ζ society
* Αποδείξτε το > Say «cheese» να σας τραβήξω μια αναμνηστική... ((Μα τον Αλλάχ Τρισμέγιστο σαν δυο στάλες νερό...))
Ε όχι ρε Moz, έ όχι και…….= filosofos3!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Σε συμπαθώ, σε εκτιμώ, σε θεωρώ πνεύμα ασίγαστο, αλλά………ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΟΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Όσο για τα τσίπουρα……..ιδέες που βάζεις καλοκαιριάτικα…….
Να σαι πάντα καλά!![]()
![]()
Και η ερώτησή μου απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ!
quote:
...από την άλλη φιλαράκο, αναρωτιέμαι γιατί μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία αυτός ο "μόνον άνδρας"...
Αυτό που κάνει είναι σαφώς κήρυγμα.
Οτι και να λένε οι άλλοι, απλώς τους γειώνει.
Ισως κάνει κηρύγματα γιατί θα νομίζει ότι είναι απεσταλμένος του θεού και θα πάει στον παράδεισο. Ισως και δικαίωμά του.
Επειδής όμως κσέρω ότι δεν ζούμε σ' έναν αγγελικό κόσμο, εξακολουθώ ν' αναρωτιέμαι...
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;Χμμ...
Σ' ενήλικες;
Απ' όσο ξέρω, ένας ενήλικας είναι λίγο πολύ κατασταλαγμένος.
Δεν του αλλάζεις εύκολα το μυαλό.
Και σίγουρα όχι με κηρύγματα.
Ή θα συμφωνεί, ή όχι.
Και ζητάνε (φτού) κι αποδείξεις...
Επομένως μάλλον δεν απευθύνεται σ' αυτούς.Δεν διαβάζουν και συμμετέχουν όμως μόνον ενήλικες!
Υπάρχουν και τα ανήλικα!
Και όλοι μας ξέρουμε πόσο επιρρεπή είναι σ' αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες.
Και πόσο απορροφούν τα πάντα... (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)
Μήπως απευθύνεται σ' αυτούς;
Αυτό όμως είναι προσυλητισμός!
Επίσης θα μπορούσε να θεωρηθεί αθέμιτη στρατολόγηση μέσω του φόρουμ.
Από μικρή ηλικία δίοτι είναι πιο εύπλαστοι.
Μέσω των ι-μέϊλ φυσικά...
Και αν είναι έμμεσος προσυλητισμός, είναι ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατ' εμέ!
ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο, πως θα μπορούσε ν' αντιμετωπιστεί ρε γηγενή;
Εφ' όσον βέβαια το θεωρείς κι εσύ απαράδεκτο και ύπουλο...Απευθύνω μία ερώτηση προς όλους: Εάν ισχύουν τα ανωτέρω, είναι δικαίωμά του να το κάνει;;;
Υ.Γ. Για να καταλάβουν οι αναγνώστες, η μεταφορά έγινε από ΕΔΩΘΕ
Edited by - Αίολος on 05/08/2006 11:32:15
quote:
Dying_Incubus
Αγαπητέ gigenis, αν επιθυμείς να θέσεις τα ερωτήματα σου στο μέλος που αναφέρεις στο εισαγωγικό σου μήνυμα, θα μπορούσες να τα θέσεις στο topic που εκείνο έχει δημιουργήσει ώστε να λάβεις τις απαντήσεις σου.
καλα με δουλευεις τωρα;;;;;;;;;;;;
το ατομο το εχει δηλωσει ξεκαθαρα
Αν κάποιος δεν έχει Εξομολόγο Ιερέα (σαν προϋπόθεση), δεν θα μπορώ να μετέχω σε ερωτήσεις και απαντήσεις που θέτονται σε συζητήσεις στο Ημερολόγιο.
οποτε τι μου λες;;;
να θεσω το ερωτημα μου στο τοπικ του που δεν προκεται να μου απαντησει;;;;
και στην τελικη το ερωτημα απευθηνεται και στο εσωτερικα
ετσι οπως ειναι η ολη φαση καταπατα η οχι τις αρχες που εχει το εσωτερικα;;;;;;;;;;;;
μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο;;;;;;;;;;;;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Μια δική μου εκδοχή επί του θέματος, αν και καμία σχέση με τους υπεύθυνους του site.
Θεωρώ ότι οι πάντες κρίνονται από τα γραφόμενα τους και οι περισσότεροι μπορούν να καταλάβουν σε τι ψυχική κατάσταση βρίσκεται ο καθένας όταν πληκτρολογεί.
Ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης κι έτσι όλες οι απόψεις μπορούν να ακουστούν και να δούμε αν τις εκφέρει ένας γραφικός, ένας κομπλεξικός ή ένας προσυλιτιστής.
Άλλωστε υπό μια έννοια όλοι ασκούν έμμεσο προσυλιτισμό, κι έτσι τα εξαιρετικής λογικής και χιούμορ κείμενα του Schwabe λ.χ., είμαι βέβαιος ότι επηρεάζουν πολύ περισσότερο κόσμο, από το μοναχικό μονόλογο κάποιου άλλου.
Ας μην δηλητηριαζόμαστε συνεχώς αναμεταξύ μας. Ας πεί ο καθένας ότι θέλει (φτάνει να μην προτρέπει σε εγκληματικές πράξεις) και θα κριθεί ανάλογα.
Όου!
Εγώ όμως έχω!
Εθεσα το ίδιο θέμα κι εκεί γηγενή.
Να δούμε... θα μου απαντήσει;
...να δούμε...
Edited by - Αίολος on 05/08/2006 23:05:07