ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ολογραφικό σύμπαν. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ολογραφικό σύμπαν. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/07/2014, 01:48:08
ΣΕΡΑΠΙΣ

Ωραίος ο παίχτουρ! Αν δεν το έχεις πιάσει, φεύγεις εδώ και 8 ώρες.

Αρμένικη βίζιτα το έκανες το έργο...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

23/07/2014, 01:53:08
quote:

ΣΑς ΑΦΉΝΩ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΑΣ

Αυτός ο Ρωμαίος, έφυγε νωρίς.

Μήπως να ανακαλέσεις αγαπητέ Σεραπις?

Κανείς μας δεν έχει αντίρρηση, να γράφεις τις απόψεις σου.
Αντίρρηση έχουμε, να μην κάνεις διάλογο, να χρησιμοποιείς σε υπερθετικό βαθμό κοσμητικά επίθετα, να αντιμετωπίζεις αφ'υψηλού και με περίσσεια ημιμάθεια "ψαγμένους" συνομιλητές σου, να αγνοείς χωρίς στοιχεία τυχόν αντιρρήσεις στα θέματά σου και τέλος στον υπέρμετρο εγωίσμό σου.

Γιά αυτά τα χαρακτηριστικά σου, προσωπικά εγώ, σε αντιμετώπισα ώς είθισται κατά την ταπεινή μου άποψη.Σωστό ή λάθος, ακόμη κι εσύ μπορείς να το κρίνεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 23/07/2014 01:55:47

23/07/2014, 01:54:08
quote:

Νικόμαχε

Όλοι γνωρίζουν, οτι αν ήμουν κάποιος άλλος, θα ήμουν ο Αμεινίας. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο αν και κατά πόσο ο Αμεινίας ταυτίζεται με εσένα.

Εχω μπερδευτεί δικέ μου.Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ είναι ή όχι ο admin?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 01:55:43
Ρε βλακόμουτρα,(Α και Β)πως διάολο στο σαλόνι μου, φαινόσασταν σα δυο διαφορετικά άτομα?

Πως με κοροιδέψατε με τέτοιο τρόπο? Και δε μοιάζατε και καθόλου μεταξύ σας..
Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν μοιάζατε ούτε με μένα... Μπέρδεμα.

Ο μόνος που μπορεί να ξεδιαλύνει την απορία του Σέραπις είναι ο ...Βασιλίσκος.Αλλά δεν τον πρόλαβε.Κρίμα.Θα πιστοποιούσαν τις ip μας,παρέα.

Italos,
Προς πιστοποίηση του ...Τύριαν:

Η πρώην γυναίκα του,παρ' ότι πανέξυπνη,όντως δεν φαινόταν να γνωρίζει σε τι πίστευε πραγματικά.
Εδώ ακόμα και εγώ δυσκολεύομαι.

Dsm,

Ρε φίλε θα έχεις τα κλειδιά,θα έχεις το σκύλο,το γάτο και το αυτοκίνητο...
Αυτό που είπες ότι θα ήσουν ο Αμεινίας με κάνει να νοιώθω καλύτερα που θα πάρω το θηλυκό δαίμονα μαζί μου...

YS: το τρανσαλπάκι τη γλυτώνει ούτως ή άλλως,νομίζω.

Ρωμαίοι,

Καλό κουράγιο.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

23/07/2014, 01:56:51
Νικόμαχε

quote:
Εχω μπερδευτεί δικέ μου.Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ είναι ή όχι ο admin?

Αυτό, ειδικά εσύ, δεν θα έπρεπε να το ρωτάς. Ο Αμεινίας είναι ένας. Κάθε φορά.

23/07/2014, 01:56:55
Kost

πρέπει να κλείσω το μαγαζάκι έχω σοβαρές υποχρεώσεις προς τον εαυτό μου και θα στεναχωρηθώ να τις αμελήσω..

Πολύ γρήγορα να σου πώ ότι ναι λογοτέχνης μεγάλος πιθανώς να ήταν. Εχω όμως μεγάλους ενδοιασμούς με το θέμα μαγεία-εσωτερισμός-ελεύθερη βούληση. Είναι λίγο ρευστό και μεγάλο το θέμα για ανάλυση τέτοια ώρα. Και στο κάτω κάτω για να ανέβουμε τα σκολοπάτια της ύπαρξης θεωρώ ότι πρέπει να καλύψουμε κάποια μεγάλα βασικα κενά πρώτα, πριν πάρουμε τα βουνά, αλλιώς μάλλον θα...κρυολογήσουμε. Γενικολογώ να με συμπαθάς βιάζομαι. Αυριο σου οφείλω μια καλύτερη απάντηση.

DSM

γνωρίζεις πολύ καλά ότι σέβομαι απόλυτα το προσωπικό των πεποιθήσεων σου.

Εξάλλου το σημαντικό για μένα είναι το πως η κοσμοθεωρία μας προβάλλεται στην καθημερινότητα. Αν αυτό που πιστεύεις είναι κάτι καλό, οτι και να είναι, αυτό που θα μεταδίδεις στο περιβάλλον θα είναι κάτι αναμφίβολα θετικό. Αν αυτό που πιστεύεις στην κοσμοθεωρία σου μπάζει από παντού, τότε και η εκδήλωση του στο περιβάλλον θα εχει αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε οι αντιλήψεις μας και τα πιστεύω μας κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Σεραπις

quote:
ΣΑς ΑΦΉΝΩ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΑΣ

Εν οιδα ότι ουδέν οίδα. Και όποιος νομίζει ότι γνωρίζει κάτι παραπάνω, στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει ούτε αυτό. Τα βασικά δεν μας βλάψανε ποτέ.
Και η ευφυία δεν συνάδει της σοφίας αναγκαστικά.

Καλό βράδυ σε όλους μας.

23/07/2014, 01:59:22
Νικόμαχε,

quote:
Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ είναι ή όχι ο admin?

Τελικά εκείνος ο Βασιλίσκος μας λείπει έτσι?
Μοίραζε τα γαλόνια απλόχερα βρε παιδί μου.Αρχοντιά.

23/07/2014, 02:01:20
Καλό βράδυ μάγκα.

23/07/2014, 02:02:13
Αμεινία

Αν ανακαλύψω κάποια στιγμή οτι ήσουν ο Regulus, το τρανσαλπάκι θα ανέβει το βουνό με πρωτάρη οδηγό.

Στο βουνό, στο βουνό,
με πρωτάρη οδηγό.

Βοήθειά μας.

23/07/2014, 02:02:35
Σου λείπει ο REGULUS βρε χαμένε?

καλομελέτα κι...έρχεται!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 02:34:44
Νικόμαχε επιλέγεις μεμονωμένα χωρία τα οποία μπορεί όντως να είναι από αφηρημένα έως και ασυνάρτητα και ηλίθια...τα δύο βιβλία πάντως που έχω εγώ είναι σπουδαίας έμπνευσης...ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με αυτά που γράφει ο τύπος κεντούσε με το στυλ του...και μπορεί να ήταν μάγος του κερατά όμως εντάξει αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά κάτι, υπάρχουν και καλοί μάγοι βλέπε Γκάνταλφ Για το εβραϊκό όνομα που αναφέρεις εσύ τι πιστεύεις; Ο τύπος πάντως δεν ήταν εβραίος, φαίνετα όμως ότι εκτιμούσε τους εβραίους για την εμπειρία τους στον αποκρυφισμό
23/07/2014, 02:36:14
Σέραπι το έχεις πάρει πολύ σοβαρά το όλο θέμα...χαλάρωσε ντουντ...
23/07/2014, 02:45:39
kost

Δεν θεωρώ απλή σύμπτωση την επιλογή του ονόματος, επειδή την συνδυάζω με τον ασπασμό της Καμπάλα και την πρότερη χριστιανική του "διαβίωση".

Δεν βρίσκω καμία δυτική θρησκεία, που να μην έχει τις ρίζες της στο Ισραήλ.Καθώς και καμία δυτική αίρεση, θεοσοφία, σέχτα κ.λ.π.
Ακόμη και για τις ανατολικές, δεν βάζω το χέρι στη φωτιά, πως δεν έχουν κοινή προέλευση.

Επομένως, οποιοσδήποτε εκφραστής της ιουδαϊκής προπαγάνδας, είναι στα μάτια μου ύποπτος.Είτε είναι ο Ελιφάς Λεβί, είτε ο Μωάμεθ, είτε ο Ιησούς, είτε οποιοσδήποτε μάγος, αστρολόγος, αλχημιστής, θεοσοφιστής και προφήτης, άγιος και όσιος.

Δεν αρνούμαι το γεγονός, πως ο Λεβί λέει και πολλά σωστά πράγματα, όπως άλλωστε και ο Ιησούς και ο Μωάμεθ και οι Ιεχωβάδες και η Μπλαβάτσκυ και όλο τους το σόϊ.Αν δεν τα έλεγαν, δεν θα είχαν οπαδούς, αλλά εχθρούς.Πολιτική προσέγγισης είναι και όχι πεποιθήσεις.μεγάλα λόγια και τρανά, αλλά να τα κάνουν οι άλλοι και όχι εμείς.Ξέρεις τώρα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 03:04:33
Τώρα εντάξει, τα τσουβαλιάζεις όλα...η Αστρολογία φερειπείν υπήρχε πολύ πιο πριν τους Εβραίους, από τη Βαβυλώνα ξεκίνησε...ή μήπως δηλαδή ο Εμπεδοκλής ο Πυθαγόρειος, θεουργός και μάγος κατά την παράδοση ήταν και αυτός εβραίος; Και στην Αίγυπτο βέβαια παίζανε κατά κόρον αυτά, εκεί τα μάθανε κυρίως τα κόλπα τα μαγικά απ'ότι λέγεται τόσο οι έλληνες και οι εβραίοι
23/07/2014, 03:16:42
Κανείς κα τίποτα δεν υπήρχε πριν τους Εβραίους.Τουλάχιστον όσο μας επιτρέπει η συμβατική ιστορία, να γνωρίζουμε.

Ειδικά η αστρολογία και το ξέρεις καλύτερα από μένα, από ιουδαϊκά εδάφη ξεκίνησε.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα μας.Δεν τσουβαλιάζω τίποτα.Μόνα τους...τσουβαλιάζονται.Οποια πέτρα του γνωστού παρελθόντος κι αν σηκώσεις εβραίο θα βρείς.Είτε Χαζάρο, είτε Ασκεναζι.Είναι πιό παλαιοί και από την στηλη του Μενερφθά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 10:18:17
quote:

Κανείς κα τίποτα δεν υπήρχε πριν τους Εβραίους.Τουλάχιστον όσο μας επιτρέπει η συμβατική ιστορία, να γνωρίζουμε.....
Δεν ξέρω ποιοι είστε εσείς που νομίζετε ότι γνωρίζετε αλλά δεν γνωρίζετε!

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

23/07/2014, 12:00:31
quote:
Κανείς κα τίποτα δεν υπήρχε πριν τους Εβραίους...Είναι πιό παλαιοί και από την στηλη του Μενερφθά

???? μα καλά τρολάρεις τώρα;;;...η στήλη του Μερνεφθά που τους αναφέρει χρονολογείται μόλις το 1200 πΧ...βαβυλώνιοι, ασσύριοι και αιγύπτιοι ήταν πολύ πιο πριν...το θέμα πάντως είναι το "ολογραφικό σύμπαν" οπότε δεν χρειάζεται να αναλυθεί εδώ...

23/07/2014, 13:07:45
kost

Νομίζω η στήλη είναι του 1800 παχχ και είπα ότι είναι παλαιότεροι.

Αλλά οκ, άλλο είναι το θέμα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/07/2014, 14:52:43
παλαιότεροι μπορεί να είναι από τη στήλη του 1200, αλλά από βαβυλώνα-αίγυπτο κτλ. ούτε καν...
JemΝέο Μέλος
23/07/2014, 20:01:11
quote:
Κανείς κα τίποτα δεν υπήρχε πριν τους Εβραίους.Τουλάχιστον όσο μας επιτρέπει η συμβατική ιστορία, να γνωρίζουμε.

Δεν βρίσκω καμία δυτική θρησκεία, που να μην έχει τις ρίζες της στο Ισραήλ.Καθώς και καμία δυτική αίρεση, θεοσοφία, σέχτα κ.λ.π.
Ακόμη και για τις ανατολικές, δεν βάζω το χέρι στη φωτιά, πως δεν έχουν κοινή προέλευση.

Επομένως, οποιοσδήποτε εκφραστής της ιουδαϊκής προπαγάνδας, είναι στα μάτια μου ύποπτος.Είτε είναι ο Ελιφάς Λεβί, είτε ο Μωάμεθ, είτε ο Ιησούς, είτε οποιοσδήποτε μάγος, αστρολόγος, αλχημιστής, θεοσοφιστής και προφήτης, άγιος και όσιος.

Στην ουσια και πισω απο τις υποκειμενικοτητες, τα συμφραζομενα και την αμυνα της αρνησης , οι παραπανω φρασεις ειναι μια συνολικη και ρηττη αποδοχη της εβραικης αυθεντιας.