ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Με τι ηλικιες συνομιλουμε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Με τι ηλικιες συνομιλουμε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

jonniebegood60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
20/09/2005, 18:11:15
quote:

Παίρνω λοιπόν τη μανιοκατάθλιψή μου και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για λίγο παρακάτω.

Έλα και μήν αρπάζεσαι. Δεν είναι ολα τα δάκτυλα της παλάμης ίδια
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6721

20/09/2005, 18:49:28
Mα δεν αρπάχτηκα, φίλε Vrill. Aπλώς σέβομαι τη θέληση της θεματοθέτριας, ιδιαίτερα εφόσον την διατύπωσε με τόσο επιστημονική διορατικότητα...

... και ευγένεια θα έλεγα, αλλά δεν το λέω μήπως εκλειφθή ως υπέρβαση μέτρου.

Φιλικά
Z.-

20/09/2005, 19:13:47
quote:

την διατύπωσε με τόσο επιστημονική διορατικότητα...

... και ευγένεια θα έλεγα, αλλά δεν το λέω μήπως εκλειφθή ως υπέρβαση μέτρου.

έμαθα να φοβάμαι τους ευγενής.

ΟΛΓΑΝέο Μέλος
20/09/2005, 21:08:20
Χαχα και είσαι μόνον 37 ετών!Ω ναι ο vril είναι 37.Τον κάρφωσα!
20/09/2005, 23:41:56
Ζαβαρακατρανέμιος
quote:
Ξέρεις, το διαδίκτυο, έτσι όπως είναι φτιαγμένο και λειτουργεί είναι κάτι σαν "ισπανικό πανδοχείο", όπου όλοι τρώνε αυτά που κουβαλάνε οι ίδιοι. Αυτεπίστροφη η λειτουργία του και γι' αυτό χρησιμοποίησα τη φράση "δίκοπο μαχαίρι".

Επέλεξα αυτό το τμήμα από το μήνυμά σου, γιατί ομολογώ πως το βρήκα πολύ εύστοχο, χωρίς σε καμία περίπτωση να εκτιμώ το υπόλοιπο των μηνύματών σου, ως λιγότερο εύστοχο
Χαίρομαι Ζαβαρακατρανέμιε για το υγειές κριτικό πνεύμα σου, κάποιες γραφές με κάνουν απλά να χαίρομαι...

angi:

quote:
Ερωτικη απογοητευση, φιλε μου;
Γενικα, μελαγχολικος χαρακτηρας;
Κυνικος;
Σου πανε πολλα πραγματα στραβα, τωρα τελευταια;
Γιατι αν δεν καταλαβες το υφος αυτου του θεματος, υπαρχουν και αλλα
που απτονται του ανωτερου κοινωνικο-πνευματικου σου επιπεδου.

Βρε angi,
γιατί τον παίρνεις "από τα μούτρα" τον άνθρωπο;

Και μάλιστα, εκείνον ο οποίος απάντησε στο ερώτημα που έθεσες αρχικά!

Συγνώμη κιόλας για την παρέμβασή μου (μιας και είναι προσωπική κι όχι συντονιστική )
αλλά πιστεύω πως η συμβολή του Ζαβαρακατρανέμιου στο θέμα που άνοιξες, ήταν ουσιαστικότατη.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

MayaMayaΝέο Μέλος
16/10/2005, 19:54:15
quote:

Ανοιξα το θεμα στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ", γιατι εκεινη τη στιγμη εκανα την βολτα μου εκει μεσα και ειδα κατι ανορθογραφιες που μου σηκωθηκε η τριχα...!!!!
Και δεν αναφερομαι στις βιαστικες, στις κατα λαθος ή αυτες που χωριζουν εναν 30ρη απο εναν 16αρη λογω διαφορετικης σχολικης εκμαθησης.
Επειδη ειμαι λατρης της ορθογραφιας (αν και μπερδευομαι με τα νεα δεδομενα), μου φανηκε παραδοξο και παραξενο!!!
Ορθογραφια μαθαινουμε απο τα 10 μας χρονια (τα βασικα).
Και απο την βιασυνη μου δεν αλλαξα τοπικ (ετσι το λετε; μαθαινω σιγα-σιγα)!!
Γι΄αυτο και εριξα αυτον τον τιτλο "συνομουλουμε".
Μηπως να πω στην Αμαλια να τον διορθωσει;

aa

Αχ δηλαδη αν γραφω τα μαργαριτάρια μου κι εγώ τι να κάμω...
Αλληλεγγύη στους Δεισλαικτωικωυς- Ανωρθωγραφωυς.

matmatΜέλος
16/10/2005, 19:59:38
quote:

quote:

Ανοιξα το θεμα στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ", γιατι εκεινη τη στιγμη εκανα την βολτα μου εκει μεσα και ειδα κατι ανορθογραφιες που μου σηκωθηκε η τριχα...!!!!
Και δεν αναφερομαι στις βιαστικες, στις κατα λαθος ή αυτες που χωριζουν εναν 30ρη απο εναν 16αρη λογω διαφορετικης σχολικης εκμαθησης.
Επειδη ειμαι λατρης της ορθογραφιας (αν και μπερδευομαι με τα νεα δεδομενα), μου φανηκε παραδοξο και παραξενο!!!
Ορθογραφια μαθαινουμε απο τα 10 μας χρονια (τα βασικα).
Και απο την βιασυνη μου δεν αλλαξα τοπικ (ετσι το λετε; μαθαινω σιγα-σιγα)!!
Γι΄αυτο και εριξα αυτον τον τιτλο "συνομουλουμε".
Μηπως να πω στην Αμαλια να τον διορθωσει;

aa

Αχ δηλαδη αν γραφω τα μαργαριτάρια μου κι εγώ τι να κάμω...
Αλληλεγγύη στους Δεισλαικτωικωυς- Ανωρθωγραφωυς.

Μαζι σου μαζι σου !!!

MayaMayaΝέο Μέλος
18/10/2005, 15:36:28
Νομίζω ότι παίζουν ηλικίες μεταξύ είκοσι και τριάντα. Όλε. Και αραιά ηλικίες τριάντα με σαράντα. Στην δεύτερη κατηγορία ίσως να ανήκουν κυρίως ανδροειδή!!!! Με μούσια και σκελετικές ουρές.
Deghar AdharkΜέλος
18/10/2005, 21:54:38
μολις εμαθα κατι απιστευτο.ειναι τοσο απιστευτο που δεν μπορω καν αν το εκφρασω.
μου στειλανε ενα μειλ,και μου λεγανε,οτι υπαρχουν εδω ατομα που ειναι 160 και βαλε.ειναι λεει νεκροι και ξαναγυρισαν.
νομιζω οτι ο φιλτατος Dying Incubus θα ειναι ο αρχηγος τους{αν κρινουμε απο την φωτογραφια στην υπογραφη του}
τελος παντων.εγω γνωριζω οτι ο πιο μικρος εδω μεσα ειναι 13 και μισο,και ο μεγαλυτερος περιπου 57-60.
κυριως παιζουν στα 35-36-37-38-39-40 το μεγαλυτερο ποσοστο.

santaclaws is comeing...tonight!

ΚΑΡΔΙΑΝέο Μέλος
01/11/2005, 04:47:53
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟ FORUM.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΛΟΓΟ.
ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...Ε??
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ..

MARILYNLENA

20/12/2015, 17:53:03
Εσύ αναζητητής της αλήθειας?

Χαχαχα εδώ γελάνε!

Είσαι απλώς, ένας ακόμη ηλίθιος του συστήματος.Το πόσο είσαι χρήσιμος, δεν το γνωρίζω.

Τα υπόλοιπα από DSM...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/12/2015, 15:24:27
quote:

Εσύ αναζητητής της αλήθειας?

Χαχαχα εδώ γελάνε!

Είσαι απλώς, ένας ακόμη ηλίθιος του συστήματος.Το πόσο είσαι χρήσιμος, δεν το γνωρίζω.

Τα υπόλοιπα από DSM...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Follow your leader βλάκα που θα με πεις ηλίθιο του συστήματος. Lol.

Και απογοητεύτηκα. Εγώ περιμένα τον αρχηγό σου να ξεσπάσει σε "δημοκρατικά" παραληρήματα για τους επικίνδυνους που απειλούν τη "δημοκρατία" μας. Απ' ότι άκουσα περιμένουν κάποιοι ακόμη από το δημοκρατικό λαικό κόμμα του σύριζα τον 13ο μισθό. Lol.

Τέλος πάντων. Από την αλήθεια είστε μακρυά ένα δισεκατομμύρια μίλια. Πολύ εύκολα το διαπιστώνει κανείς. Αυτός που κοκορεύεται ακατάπαυστα για τις "γνώσεις" του(ότι τέλος πάντων είναι) θέλει μονάχα βραβεία, δόξα και τιμές. Δεν τον νοιάζει η αλήθεια αλλά τα εφήμερα πράγματα!

Η αλήθεια όμως είναι αιώνια και δεν υπόσχεται υλικά αγαθά που παρέρχονται.

21/12/2015, 15:47:50
quote:

Απ' ότι άκουσα περιμένουν κάποιοι ακόμη από το δημοκρατικό λαικό κόμμα του σύριζα τον 13ο μισθό. Lol.

Τέλος πάντων. Από την αλήθεια είστε μακρυά ένα δισεκατομμύρια μίλια. Πολύ εύκολα το διαπιστώνει κανείς. Αυτός που κοκορεύεται ακατάπαυστα για τις "γνώσεις" του(ότι τέλος πάντων είναι) θέλει μονάχα βραβεία, δόξα και τιμές. Δεν τον νοιάζει η αλήθεια αλλά τα εφήμερα πράγματα!

Κι εσένα τι σε κόφτει ρε τρολοϊδές φασιστο-παρανοϊκό παράσιτο, στο αν έδωσε ο Σύριζα τον 13ο μισθό; Μήπως θες να μας πεις πως δουλεύεις πουθενά και τα περιμένεις; Τι πιο απίθανο! Κάποιος ψυχόπονος συγγενής σου θα σε συντηρεί. Και πιθανόν κάποιος άλλος θα τον συντηρεί κι αυτόν, στην ανάγκη ο κρατικός κορβανάς, γιατί άνθρωπος που δούλεψε να βγάλει κάποια λεφτά δεν τα πετάει στα σκουπίδια εύκολα.

Λοιπόν, άκου: Δεν διαβάζει κανείς το χριστιανοταλιμπανίστικο παραλήρημα που αφήνεις, γι' αυτό μην κουράζεσαι τζάμπα. Όπως σου είπα και παλιά, φόρα μια άσπρη κελεμπία κι ενα ταμπλώ στο λαιμό: "Μόνο ο Χριστός σώζει", βγές απο την φωλιά σου και γύρνα στους δρόμους της Αθήνας. Ετσι μπορεί να τσιμπήσει κανένα θύμα. Εδω μέσα, μόνο την μαζοχιστική σου ανάγκη να σε βρίζουν ικανοποιείς. Και φυσικά άφθονα βραβεία, τα οποία τα κερδίζεις με την αξία σου.

Αρπα και το χριστουγεννιάτικό σου και καλές γιορτές:

21/12/2015, 21:46:31
quote:

quote:

Περί του ομοούσιου. Η "ουσία" έχει να κάνει με τη φύση Δηλαδή σημαίνει μοιράζονται την αυτή φύση = τη θεϊκή.
Εμείς πχ ως άνθρωποι έχουμε - διάφοροι άνθρωποι ίδια φύση (ουσία) - την ανθρώπινη.
Δες κι εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Ousia

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Συμφωνείς ότι Πατέρας και Υιός είναι διαφορετικές υπάρξεις με ίδια ουσία, όπως υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι με την ίδια ουσία/φύση(ανθρώπινη);

Αυτό που λες για το "εν αρχή ην ο Λόγος" το έχουν πει και άλλοι. Λέγεται πως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στην αρχή εμφανίστηκε ο Χριστός, αλλά ότι στην αρχή λαμβάνει δράση, υπάρχοντας ήδη.

Πως θα ερμηνεύσεις όμως το εδάφιο της Αποκάλυψης που λέει "ο μάρτυς ο πιστός και αληθινός, η αρχή της κτίσεως του Θεού" και επίσης το "πρωτότοκος πάσης κτίσεως";
...

Όχι διαφορετικές υπάρχεις. Μία Παρουσία, αλλά διαφορετικά πρόσωπα.

Ποιός είναι "ο μάρτυς ο πιστός και αληθινός" και ο "πρωτότοκος";;;

22/12/2015, 00:17:53
Δυστυχώς επισκευάσθηκε ο νεροχύτης.Ηταν όμορφα χωρίς αυτόν!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/12/2015, 08:04:36
quote:

Όχι διαφορετικές υπάρχεις. Μία Παρουσία, αλλά διαφορετικά πρόσωπα.

Ποιός είναι "ο μάρτυς ο πιστός και αληθινός" και ο "πρωτότοκος";;;

Γεια χαρά. Μπορείς να εξηγήσεις σε τι διαφέρει η Παρουσία από την Ύπαρξη;

Ο μάρτυς ο πιστός και αληθινός και πρωτότοτκος. Αυτά τα εδάφια αναφέρονται στον Ιησού Χριστό.

22/12/2015, 08:18:30
Αυτά τα φασιστοτρολοτέτοια που λες είσαι και εσύ. Όχι ότι δεν είναι και η Χρυσή Αυγή και η Καθολική Εκκλησία(χωρίς να είμαι χρυσαυγίτης ή καθολικός), αλλά όλοι οι αντιπαλοί της είναι εκατομμύρια φορές πιο ρατσιστές. Το έχει αποδείξει ήδη η ιστορία.

Από την στιγμή που απαντάς με όλο αυτό το υβριστικό και ψευδές ποστ πάει να πει ότι ασχολείσαι μαζί μου και με διαβάζεις.

O Kost μου έλεγε να βρω κάτι να ασχοληθώ. Λοιπόν γιατί δεν κάνει αυτή την παρότρυνση και σε εσάς;

Βρείτε κάτι να ασχοληθείτε. Γιατί ασχολείστε μαζί μας, αφού είμαστε όλα αυτά που δεν σας αρέσουν; Τί πιο μαζοχιστικό από το να ασχολείται κανείς με αυτό που δεν του αρέσει.

Και μην πεις ότι "αναγκάζεσαι". Εδώ δεν είναι σπίτι σου. Δεν γράφω στον δικό σου χώρο, στο "heretic forum". Μπορείς να συμμετάσχεις στα "σοβαρά" θέματα και να μην διαβάζεις τα δικά μου, μπορείς να παραβλέπεις τα ποστ μου και να μην απαντάς. Τόσο απλό.

Αλλιώς...ισχύει ότι τρέφεσαι με τα ποστ μας και μας χρειάζεσαι για να σου φτιάχνουμε την μέρα. Νομίζω ήδη το παραδέχτηκες, κάτι είπες για τον κάθε πικραμένο που διασκεδάζει μαζί μας.

Δηλαδή δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον άλλο στην ζωή σας, παρά μόνο να πειράζετε τους χριστιανούς και τους δημιουργιστές;

ΥΓ Πρώτη φορά διάβασα προσεχτικά και αργά το υβριστικό και ψευδές ποστ σου, γεμάτο φαντασίες και ασυναρτησίες για ξένα πρόσωπα.

Αλλά συγκρατώ αυτό
"Εδω μέσα, μόνο την μαζοχιστική σου ανάγκη να σε βρίζουν ικανοποιείς"

Παραδέχεσαι λοιπόν ότι έχετε την άδεια να βρίζετε μέχρι αηδίας, δίχως έλεγχο και τιμωρία. Μάλλον μαζοχιστική ανάγκη έχει αυτός που δεν μπορεί να σταματήσει να βρίζει και να ασχολείται μαζί μας.

Μπράβο, έτσι μιλούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες στην δημοκρατική Αθήνα. Πιστεύω την τιμάς απόλυτα την αρχαία Αθήνα.

Edited by - Julius Caesar on 22/12/2015 08:25:05

22/12/2015, 08:50:54
Ποιό heretic forum; Στο "Xristos El" forum βρισκόμαστε εδω και χρόνια.
Και εσυ ρε λιωμένο παγωτό, είσαι ακόμα εδώ

CarmelΜέλος
22/12/2015, 11:56:43
Χαιρετίζω ολόκληρη την παρέα!
Δεν βρήκα κάποιο νήμα για τα Νέα Μέλη οπότε προχωρώ από εδώ στο πρώτο μου μήνυμα.

quote:

Panpam μου φαίνεται έχεις μπλέξει σε ανούσιες "συζυτήσεις" που δεν αξίζουν, διότι...δεν είναι συζητήσεις. Δεν θα βγάλεις άκρη και τα επιχειρήματά σου θα καλυφθούν από μια ομίχλη ανοησίας.

Σχετικά με αυτά που έγραψα για τον άγγελο και την Αποκάλυψη δεν βρήκα καμμιά απάντηση σου, εκτός και αν δεν πρόσεξα καλά.

Να συμπληρώσω τη μια και μόνο πρόταση που αποδεικνύει ότι το τριαδικό δόμα δεν ισχύει.

Ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού.

Πολύ απλό, που σημαίνει:
Αν ο Χριστός προυπήρχε μαζί με τον Πατέρα, τότε δεν θα ήταν Υιός. Δηλαδή δεν θα ήταν ο πρωτότοκος που έχει γεννηθεί από τον Πατέρα. Επιπλέον και ο Γιαχβέ θα έχανε την ιδιότητα του Πατέρα. Αν ο Χριστός προυπήρχε μαζί του, δεν θα υπήρχε πατέρας που γεννά υιό.

Άρα λοιπόν ο Υιός είναι πρωτότοκος Υιός γιατί πολύ απλά δημιουργήθηκε ως το πρώτο "κτίσμα" από τον Πατέρα. Είναι ο Λόγος(εν αρχή ην ο Λόγος, η αρχή της κτίσεως του Θεού), πράγμα το οποίο αναφέρουν και άλλες κοσμογονίες πλην της Αγίας Γραφής. Πριν υπάρξει ο Λόγος υπήρχε ο Λόγος; Όχι, δεν γίνεται αυτό. Επιπλέον είναι Χριστός, δηλαδή χρισμένος(από κάποιον και όχι απ' τον εαυτό του).

Βλέπεις λοιπόν ότι το τριαδικό δόγμα, που θεωρεί ότι τα 2 πρόσωπα της Τριάδος έχουν ταυτόχρονη ύπαρξη(δίχως το ένα να προηγείται του άλλου), αρνούνται τις ιδιότητες του Πατέρα για τον Γιαχβέ/Ιεχωβά και του Υιού για τον Χριστό/Ιησού.

Φίλε Julius Caesar ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα σύμφωνα μ'αυτά που έχω καταλάβει εγώ από τις Γραφές.

Ο Ιησούς Γεννήθηκε και δεν δημιουργήθηκε από τον Πατέρα.

Ως Γεννηθείς λοιπόν ονομάζεται Υιός.

Ως Γεννηθείς είναι ομοούσιος δηλ. ένα και το αυτό με τον Πατέρα ως προς την Ουσία.

Ως μη δημιουργημένος δεν είναι Κτίσμα ούτε μέρος της Κτίσης είναι δηλαδή Άκτιστος όπως και ο Πατέρας.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Τρίτο Παράκλητο το Άγιο Πνεύμα ή Πνεύμα της Αληθείας ή Πνεύμα του Θεού κτλ

Μιλάμε λοιπόν για τρεις διακριτές οντότητες ίδιας ουσίας (και όχι όμοιας ή παρόμοιας) οι οποίες είναι αδιαίρετες και αποτελούν το ΕΝ.

Ένα αδόκιμο παράδειγμα που χρησιμοποιώ είναι σαν να έχεις στο λείο πάγκο μιας κουζίνας μια σταγόνα νερό. Αυτή την ίδια σταγόνα μπορείς να τη διαχωρήσεις στα 3 κομμάτια αλλά δεν θα έχεις κάτι διαφορετικό στην ουσία του. Και πάλι νερό θα είναι που θα φέρει ακριβώς την ίδια σύσταση και τις ίδιες ιδιότητες (φυσικές και χημικές)

Φαντάσου ότι δεν μπορείς να ξέρεις ή να διακρίνεις από ποιο τμήμα της αρχικής σταγόνας έχουν προέλθει αυτά τα τρία σταγονίδια.

Αυτά τα τρία σταγονίδια μπορείς και πάλι να τα ενώσεις σε μια σταγόνα όπου και πάλι δεν θα μπορείς να τα διακρίνεις ως ξεχωριστά και διακριτά μέρη μέσα τη σταγόνα.

Θα έχουν γίνει ΕΝ.

Δεν είμαι θεολόγος ή ιερέας απλά εκεί έχω καταλήξει εγώ από την προσωπική μου έρευνα και ενδέχεται να κάνω και λάθος.

Edited by - Carmel on 22/12/2015 11:58:57

22/12/2015, 14:20:26
Καλώς τον.Χιλίαρχος ή Εκατόνταρχος?

quote:
Carmel
Ο Ιησούς Γεννήθηκε και δεν δημιουργήθηκε από τον Πατέρα.

Δηλαδή ο πατήρ ήλθε σε συνουσία με την Μαρία?
Εγώ για κρίνο ήξερα.

quote:
Carmel
Ως μη δημιουργημένος δεν είναι Κτίσμα ούτε μέρος της Κτίσης είναι δηλαδή Άκτιστος όπως και ο Πατέρας.

Μα αφού βγήκε από εκεί...κάτω, μέρος της κτίσης είναι.Σπορά είναι, όχι μορφογένεση!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.