- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ακόμα και σήμερα , μαζεύω κολοφωτιες και τις βάζω σε γυάλινο βαζάκι να μάθω στα παιδιά παίζοντας πως είναι η φύση. Έχεις δει πως είναι η πυγολαμπ´ιδες σαν όψη εντόμου; Ξέρεις τι παρτουζες κ´ανουν το φθινόπωρο και την άνοιξη και πως φαίνεται η κολοκαουρα τους, εεε; Όλα τα βουνά θα σου φαίνονται μαγικ´α και μεταφυσικά αν δεν μάθεις να παρατηρείς. Το οποίο ισχυρά αμφισβητώ, αν το μ´αθεις ποτέ.Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
Edited by - ammophila on 31/08/2019 15:02:06
Άμα θες να μάθεις στα παιδιά την φύση, τα παίρνεις απ'το χέρι, τα πας στην φύση και τους την μαθαίνεις με σωστό τρόπο. Δεν το κάνεις φυλακιζοντας τα ζώα της φύσης σε γυάλινα βάζα, κλουβιά τσίρκου η δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αν θες να το κάνεις σωστά και μένεις Αθήνα, πάρε τα παιδιά και τραβά στην Πάρνηθα. Στην πηγή στο Τατόι που είναι πάνω στον δρομο, απέναντί έχει ένα χωματόδρομο που πάει προς την πηγή χήνα. Στο μέρος αυτό έχει πολλές πυγολαμπιδες.
Αν θέλεις να μάθεις λοιπόν την φύση στα πιτσιρίκια, μάθε τους πρώτα από όλα να την σέβονται. Φυλακίζοντας την μόνο αυτό δεν τους μαθαίνεις.
Αφού το κάνεις, κάνε το σωστά τουλάχιστον.
quote:quote:
Ακόμα και σήμερα , μαζεύω κολοφωτιες και τις βάζω σε γυάλινο βαζάκι να μάθω στα παιδιά παίζοντας πως είναι η φύση. Έχεις δει πως είναι η πυγολαμπ´ιδες σαν όψη εντόμου; Ξέρεις τι παρτουζες κ´ανουν το φθινόπωρο και την άνοιξη και πως φαίνεται η κολοκαουρα τους, εεε; Όλα τα βουνά θα σου φαίνονται μαγικ´α και μεταφυσικά αν δεν μάθεις να παρατηρείς. Το οποίο ισχυρά αμφισβητώ, αν το μ´αθεις ποτέ.Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
Edited by - ammophila on 31/08/2019 15:02:06
Άμα θες να μάθεις στα παιδιά την φύση, τα παίρνεις απ'το χέρι, τα πας στην φύση και τους την μαθαίνεις με σωστό τρόπο. Δεν το κάνεις φυλακιζοντας τα ζώα της φύσης σε γυάλινα βάζα, κλουβιά τσίρκου η δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αν θες να το κάνεις σωστά και μένεις Αθήνα, πάρε τα παιδιά και τραβά στην Πάρνηθα. Στην πηγή στο Τατόι που είναι πάνω στον δρομο, απέναντί έχει ένα χωματόδρομο που πάει προς την πηγή χήνα. Στο μέρος αυτό έχει πολλές πυγολαμπιδες.
Αν θέλεις να μάθεις λοιπόν την φύση στα πιτσιρίκια, μάθε τους πρώτα από όλα να την σέβονται. Φυλακίζοντας την μόνο αυτό δεν τους μαθαίνεις.
Αφού το κάνεις, κάνε το σωστά τουλάχιστον.
Μάλιστα!
Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
quote:
Έτσι από περιέργεια, του πως καταννοες κα αντιλαμβάνεσε τον κόσμο γύρω σου, η Αφροδίτη νομ´ιζεις ότι δεν διακρίνεται λαμπρή, ντ´αλα καταμεσήμερο;Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
Δεν μπαίνω σε αυτό το τριπακι. Αν θέλεις ξαναδιάβασε την ιστορία που έγραψα και τις απαντήσεις μου μετά από αυτήν. Αφού τα ξαναδιαβασεις και συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είδα την Αφροδίτη, καλά κάνεις. Δεν έχω την ανάγκη να προσπαθήσω να σε πείσω για το οτιδήποτε.
Άσε που είμαστε εκτός θέματος. Το παρόν θέμα είναι για την Πάρνηθα.
quote:quote:
Έτσι από περιέργεια, του πως καταννοες κα αντιλαμβάνεσε τον κόσμο γύρω σου, η Αφροδίτη νομ´ιζεις ότι δεν διακρίνεται λαμπρή, ντ´αλα καταμεσήμερο;Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
Δεν μπαίνω σε αυτό το τριπακι. Αν θέλεις ξαναδιάβασε την ιστορία που έγραψα και τις απαντήσεις μου μετά από αυτήν. Αφού τα ξαναδιαβασεις και συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είδα την Αφροδίτη, καλά κάνεις. Δεν έχω την ανάγκη να προσπαθήσω να σε πείσω για το οτιδήποτε.Άσε που είμαστε εκτός θέματος. Το παρόν θέμα είναι για την Πάρνηθα.
Στο έχω ξαναπεί βάλε το να δουλέψει ! Δεν παθαίνει τ´ιποτα , δεν σου έιπα ούτε ότι έιδες την αφροδ´ιτη .ουτε είδες πυγολαμπ´ιδες .ποτέ στη ζωή σου δεν τις έχει πιάσει γιατί σιχαινεσαι ,μόνο το φωσ´ακι τους θα έχεις δει, παλλιώς θα ήξερες ότι πάνε και ψηλά για το ζευγ´αρωμα, αν´αβουν σε χαμηλες πτήσεις αλλά με τα θηλυκά πάνε στα ουρ´ανια, τέλος πάντων μιλ´ω σε αυτιά κουφών. Και είναι και πολλά άλλα πράγματα και Ζούμπερι που φθορ´ιζουν και φωσφορ´ιζουν και να μην πουμε και για τους ήχους που βγ´αζουν , αιντε καλή απολογία. Πας οπωςολος κόσμος. Γεια χαρά
Α και για να κατέεις η Αφροδίτη μόνο αξημέρωτα και στη Δύση
Edited by - ammophila on 31/08/2019 17:10:45
Edited by - ammophila on 31/08/2019 17:13:28
Edited by - ammophila on 31/08/2019 17:16:23
quote:Αθεραυπετα είσαι ότι κατάντησες. Ότι επίθετο και αν βάλεις.
Γιωργάκη μυρμηγκολέων αμμόφιλε. Δώσε φάση: βρίσκεσαι το λοιπόν σε ένα φόρουμ εσωτερισμού. Άμα δεν σου κάμνουν αυτά που γράφονται, να μη σε κρατάμε άλλο μάτια μου. Δέκα χρόνια γύρα στα φόρουμ και διασπορά ρύπων, δεν έμαθες τίποτα. Δεν βαρέθηκες τουλάχιστον;
Μπαίνω εγώ λόγου χάρη στο φόρουμ των 4 τροχών. Τι στο διάολο θα συζητήσω με δαύτους; Ότι τσίπαρα τ' αμάξι μου και βγάζει άλλα 30 άλογα, θα σου τινάξει βλάκα τα καπάκια θα μου τη λένε οι άλλοι. Αντε αν πατάει καλά το λάστιχο που ψώνισα στις ζάντες μου, πόσο ζαχαρώνω το type R αλλά με περιμένει η εφορία στη γωνία. Κουβέντα να γίνεται μεν αλλά σχετικά πράγματα.
Μπαίνει που λες ο αργόσχολος, ο χαβαλές και η τρολομαρία και πάει και χώνεται σε συζήτηση για θρησκεία. Τώρα τι του λες; Του λες να ξεκουμπιστεί και να πάει να βρει τον Ελ;
Έτσι κι εδώ. Βλέπω μερικούς, παπαρο-ατάκες, κολυβογράμματα επιπέδου αποφοίτου 4ης δημοτικού, κλεμμένες ατάκες και σαχλο-μπηχτές αλλά από ουσία ... μάντολες. Τους κάνεις πάσα μερικές αβροφροσύνες μπας και ξεσαλέψουν, στα @@ τους αυτοί.
Μετά μας λένε ότι πέφτει η φάπα σύννεφο και δε στεριώνουν οι Ρωμαίοι. Μέχρι και βίζες μοιράζουμε τζόγια μου, χρυσές μάλιστα. Τι να κάμουμε αν αυτοί δεν νογάνε, που γράφεις κι εσύ, εδώ χάμω;
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Edited by - Heretic on 31/08/2019 17:28:04
quote:
Στο έχω ξαναπεί βάλε το να δουλέψει ! Δεν παθαίνει τ´ιποτα , δεν σου έιπα ούτε ότι έιδες την αφροδ´ιτη .ουτε είδες πυγολαμπ´ιδες .ποτέ στη ζωή σου δεν τις έχει πιάσει γιατί σιχαινεσαι ,μόνο το φωσ´ακι τους θα έχεις δει, παλλιώς θα ήξερες ότι πάνε και ψηλά για το ζευγ´αρωμα, αν´αβουν σε χαμηλες πτήσεις αλλά με τα θηλυκά πάνε στα ουρ´ανια, τέλος πάντων μιλ´ω σε αυτιά κουφών. Και είναι και πολλά άλλα πράγματα και Ζούμπερι που φθορ´ιζουν και φωσφορ´ιζουν και να μην πουμε και για τους ήχους που βγ´αζουν , αιντε καλή απολογία. Πας οπωςολος κόσμος. Γεια χαράΑ και για να κατέεις η Αφροδίτη μόνο αξημέρωτα και στη Δύση
Από που να το πιάσω και που να το αφήσω.
Από το ότι με γνωρίζεις τόσο καλά που ξέρεις ότι σιχαίνομαι να πιάσω πυγολαμιδες;
Το τι γνωρίζω και τι όχι;
Τις γνώσεις μου και την αντίληψη μου γενικότερα;
Το ότι μου προτείνεις να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει; Είσαι και σίγουρος πως δεν το βάζω να δουλέψει. Άλλωστε είπαμε με γνωρίζεις πολύ καλά.
Επειδή όμως δεν με ξέρεις και αν νομίζεις το αντίθετο, το μυαλό μου προσπαθώ να το βάζω να δουλέψει σε ουσιαστικά πράγματα και όχι να διαβάζω 10 φορές τα μηνύματά σου τα οποία είναι γεμάτα ορθογραφικά, συντακτικά, λάθη και να προσπαθώ να βγάλω νόημα όπως το τελευταίο μήνυμά σου που προσπαθώ να καταλάβω που κολλάει το ζουμπερι σε όλο αυτό.
Εγώ τον σταματάω εδώ όλο αυτόν τον διάλογο του παραλόγου.
Τέλος από εμένα.
Καλή συνέχεια.
quote:δε μας το έμαθαν αυτό στο σχολείο γέρονταquote:
Δεν υπάρχει χάρτης με τέτοια κλίμακα-συμβολικό είναι;ΗΚ
Φυσικά υπάρχει ,από την στιγμή που γεννήθηκες.Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
ΗΚ
quote:quote:Αθεραυπετα είσαι ότι κατάντησες. Ότι επίθετο και αν βάλεις.
Γιωργάκη μυρμηγκολέων αμμόφιλε. Δώσε φάση: βρίσκεσαι το λοιπόν σε ένα φόρουμ εσωτερισμού. Άμα δεν σου κάμνουν αυτά που γράφονται, να μη σε κρατάμε άλλο μάτια μου. Δέκα χρόνια γύρα στα φόρουμ και διασπορά ρύπων, δεν έμαθες τίποτα. Δεν βαρέθηκες τουλάχιστον;
Μπαίνω εγώ λόγου χάρη στο φόρουμ των 4 τροχών. Τι στο διάολο θα συζητήσω με δαύτους; Ότι τσίπαρα τ' αμάξι μου και βγάζει άλλα 30 άλογα, θα σου τινάξει βλάκα τα καπάκια θα μου τη λένε οι άλλοι. Αντε αν πατάει καλά το λάστιχο που ψώνισα στις ζάντες μου, πόσο ζαχαρώνω το type R αλλά με περιμένει η εφορία στη γωνία. Κουβέντα να γίνεται μεν αλλά σχετικά πράγματα.
Μπαίνει που λες ο αργόσχολος, ο χαβαλές και η τρολομαρία και πάει και χώνεται σε συζήτηση για θρησκεία. Τώρα τι του λες; Του λες να ξεκουμπιστεί και να πάει να βρει τον Ελ;
Έτσι κι εδώ. Βλέπω μερικούς, παπαρο-ατάκες, κολυβογράμματα επιπέδου αποφοίτου 4ης δημοτικού, κλεμμένες ατάκες και σαχλο-μπηχτές αλλά από ουσία ... μάντολες. Τους κάνεις πάσα μερικές αβροφροσύνες μπας και ξεσαλέψουν, στα @@ τους αυτοί.
Μετά μας λένε ότι πέφτει η φάπα σύννεφο και δε στεριώνουν οι Ρωμαίοι. Μέχρι και βίζες μοιράζουμε τζόγια μου, χρυσές μάλιστα. Τι να κάμουμε αν αυτοί δεν νογάνε, που γράφεις κι εσύ, εδώ χάμω;
Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Edited by - Heretic on 31/08/2019 17:28:04
Μα ότι επίθετο θες ,μπροστά από το αθεράπευτος, ότι αγαπάς από επίθετα ταιριάζει .
Edited by - ammophila on 31/08/2019 18:34:15
Edited by - ammophila on 31/08/2019 18:34:51
quote:quote:δε μας το έμαθαν αυτό στο σχολείο γέρονταquote:
Δεν υπάρχει χάρτης με τέτοια κλίμακα-συμβολικό είναι;ΗΚ
Φυσικά υπάρχει ,από την στιγμή που γεννήθηκες.Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν
ΗΚ
Εμ που να στο μάθουν ,αφού δεν το τελείωσες ακόμα
quote:
είναι δυνατόν να ξεχαστούν τέτοια "διαμάντια" γνώσης, αλήθειας και.... πάνω απ' όλα καλής προαίρεσης;
[Προπάντων]
quote:
Εαρινός:
Όντως???Μα, φυσικά!
[Αυτό θα πεί Marketing]
Εμπνευσμένος άνθρωπος ... εκτός απο γλυκός φυσικά-φυσικά..!!!![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 30/11/2011 00:22:44

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Καληνύχτα και καλή δύναμη...![]()
Σ' ευχαριστούμε!
Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε, κλαψ...

![]()

Και τώρα που το βλέπω πιο προσεκτικά ας καταγγελθεί ότι και η επιλογή της ημερομηνίας συνέντευξης με τη ΝΑ (20/04/2004) φέρει ξεκάθαρη θεοσοφική και εωσφορική σημειολογία, διότι 2+4 = 6, άρα εδώ έχουμε τα τρία εξάρια κωδικοποιημένα!!! Τυχαίο, δε νομίζω? Ξυπνήστε πρόβατα!!!
Πέρα από την πλάκα πάντως, διαβάζοντας το παλιό θέμα εκείνου του πολυλογά του Deva, να πω ότι το στυλάκι του στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν της πλάκας και απαράδεκτο και καλώς έκαναν που τον διέγραψαν. Ανοίγει δηλαδή ένα εμπρηστικό θέμα, σε ύφος "κίτρινου τύπου". Ο συντονιστής morent του θέτει αμέσως 5-6 πάγια ερωτήματα ώστε να ξεκαθαρίσει την θέση και πρόθεσή του και ο άλλος απαντάει με παιδιάστικο θράσος "σε άκουσα αλλά σιγά ρε μη σου απαντήσω"...και επικαλούμενος ταξίδια και τα λοιπά αποφεύγει να απαντήσει ενώ μέχρι πρότινος έγραφε αριμανίως...και οι άλλοι στη συνέχεια πολύ σωστά του λένε "ώστε φεύγεις ταξιδάκι? ωραία λοιπόν, μένεις εκτός για ένα μήνα, και εάν δεν μας δώσεις σοβαρές απαντήσεις μέχρι τότε έφυγες"...όμορφα κι ωραία...δεν θυμάμαι βέβαια τι άλλο είχε μεσολαβήσει όμως εάν αυτός ήταν ο λόγος που τον διέγραψαν τότε καλώς έκαναν και τον διέγραψαν...δεν γίνεται δηλαδή να ρίχνεις έμμεσα λάσπη στον χώρο που σε φιλοξενεί και που σου δίνει το δικαίωμα να παπαρολογείς ασύστολα, και μόλις εκείνοι σου ζητούν το λόγο που ρίχενις λάσπη εσύ να λες "θα απαντήσω όποτε γουστάρω εγώ"...
κατάλαβες zip? δεν ξέρω ποιά η σχέση σου με εκείνο το μέλος (και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας, το "παρασκήνιο" εξάλλου ποτέ δεν το παρακολουθούσα εδώ) όμως το να προσπαθείς να πλασάρεις την περίπτωση εκείνη ως ξεκάθαρη "αδικία" είναι λάθος...
τώρα αν και η δική σου περίπτωση είναι σαν του γαραντζιώτη, αν δηλαδή το φυσάς και δεν κρυώνει επειδή θεωρείς ότι "αδικήθηκες" ή ότι δεν εξετιμήθη η προσφορά σου τότε τι να πω? τόσο απωθημένο πια? δηλαδή αυτό το Esoterica, εκτός από το ότι είναι πολύ παλιό στο χώρο, οι ίδιοι οι ανταγωνιστές και σαμποτέρ του είναι που σε μεγάλο βαθμό το έχουν κάνει νο1 σαν όνομα!!! Οι οποίοι αναπτύσσουν απ'ότι φάινεται μία καρμική σχέση αγάπης και μίσους μαζί του...μυστήρια πράγματα δηλαδή...
Μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε… και για τη ΝΑ ούτε λέξη . Το έχετε συνειδητοποιήσει άραγε ?
Έχετε κοντά σας ένα πρώην μέλος ( κατά δήλωση του ), τον κουκου 1 ( εγώ προσωπικά αμφιβάλω γι αυτό ή το πολύ πολύ να έγινε μέλος για ένα δυο μήνες ), αλλά όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως αν και σας προκάλεσε να σας απαντήσει για ότι θέλετε σε σχέση με τη ΝΑ, εσείς δεν τον ρωτήσατε για τίποτα απολύτως.
Γιατί άραγε ?
Αντί για να μιλάτε για τη ΝΑ, μιλάτε διαρκώς για τα ενδόμυχά σας, κατάσταση που ίσως από μόνη της δεν είναι κάτι το κακό αλλά για οποιονδήποτε στο μέλλον , μπει για να ενημερωθεί για την ΝΑ θα είναι πολύ κουραστικό.
Αλήθεια, εξεπίτηδες το κάνετε ή δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας ?
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από τις τελευταίες πέντε σελίδες.
Διαπιστώνω πως θέματα της ¨κοινότητας ¨του φόρουμ , τα οποία θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και πολλά χρόνια, συνεχίζουν να υποβόσκουν και να βγαίνουν στην επιφάνεια με την πρώτη ευκαιρία.
Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα.
Μπαίνω λοιπόν στη συζήτηση που εσείς έχετε ανοίξει ( κακώς, κατά τη γνώμη μου ) , μόνο και μόνο για να αλληλογνωριστούμε και για να λειάνουμε τις ακίδες της προσωπικότητάς μας ( όπως λέγαμε στη ΝΑ ).
Έτσι λοιπόν, θέλω να σας ρωτήσω και να μάθω την άποψή σας για το τι είναι αυτό που λέτε ¨κοινότητα ¨του φόρουμ.
Τι σημαίνει για εσάς δηλαδή, ιδίως δε για αυτούς που έχουν χιλιάδες δημοσιεύσεις. Εγώ βλέπετε, αν και όπως πιστεύουν πολλοί, διακατέχομαι από ένα μεγάλο πάθος εναντίον της ΝΑ, αν και γράφω για πάνω από τρία χρόνια για αυτό το θέμα στα διάφορα φόρουμ, οι δημοσιεύσεις μου δεν ξεπερνούν τις τριακόσιες, δηλαδή δεν φτάνω ούτε τις δυο δημοσιεύσεις την εβδομάδα.
Συνομιλείτε δηλαδή με ένα άνθρωπο , διαδικτυακά ανέντακτο. Σας παρακαλώ λοιπόν, δείξτε κατανόηση στην ασχετοσύνη μου και εξηγήστε μου τι είναι αυτό που ίσως και να είναι καλό να ενταχτώ και που εσείς το λέτε ¨διαδικτυακή κοινότητα ¨.
Ούτε , βέβαια, και αυτό το θέμα το άνοιξα εγώ, αλλά εσείς με όλα όσα γράφετε πιο πάνω. Βλέπετε, εγώ, σαν ¨στραβάδι ¨ που είμαι σε αυτόν τον χώρο , μπορεί να θεωρηθεί και θράσος το να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα και γι αυτό θα αρκεστώ με το να συμμετέχω , απλά και μόνο, σε θέματα που έχουν ανοίξει άλλοι, παλαιότεροι και εμπειρότεροι από εμένα στα διάφορα φόρουμ.
Εξηγείστε μου λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ, όσο πιο απλά μπορείτε για το τι είναι αυτή η διαδικτυακή κοινότητα , γιατί με τα όσα διάβασα πιο πάνω, έχω μείνει άφωνος…
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
quote:Μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε… και για τη ΝΑ ούτε λέξη . Το έχετε συνειδητοποιήσει άραγε ?
Εγώ βλέπετε, αν και όπως πιστεύουν πολλοί, διακατέχομαι από ένα μεγάλο πάθος εναντίον της ΝΑπρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
γαραντζώτης γιάννης ,μιλα εσυ για να μας πεις για την Ν.Α ,πως ηταν, τι ηταν, τι αντιπροσωπευε ,σε τι αποσκοπουσε και γενικα ολα αυτα τα αρνητικα που σε εκαναν να στραφεις εναντιον της,αλλα και γιατι χρειαστηκε τοσα χρονια για να το καταλαβεις ή παιχτηκε κατι αλλο .....
quote:
γαρατζιώτης
Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα
Τι είναι αυτο τώρα?
Δοκίμιο?
Πρόσκληση σε...γεύμα?
Ο Ντεκάρτ έλεγε:<< Cogito ergo sum >>. Σκέπτομαι άρα υπάρχω.
Μήπως εσύ θέλεις να μας δείξεις πόσο σε έχει επηρεάσει το << Coito ergo sum >>.? Συνουσιάζομαι άρα υπάρχω?
Τι τρόπος είναι αυτόςκύριε πρώην αρχηγέ? chif?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Φεύγουν τρεις, έρχεται ένας. Υπάρχει κάποια συμμετρία πράγματι...
quote:
Εξηγείστε μου λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ, όσο πιο απλά μπορείτε για το τι είναι αυτή η διαδικτυακή κοινότητα , γιατί με τα όσα διάβασα πιο πάνω, έχω μείνει άφωνος…
speechless που λένε!
Εγώ να δεις γαραντζώτης γιάννης. Ειδικά μετά από το:
γαραντζώτης γιάννης - 30/11/2011, 01:48:47:
quote:(τα bold δικά μου)
Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα.
Σσσσ, σιγά αγαπητέ γαραντζώτης γιάννης. Θα μας παρεξηγήσουν... "Εδώ και τώρα" να σου πω δεν το βλέπω. Αλλά και αργότερα δύσκολο μου φαίνεται! ![]()
![]()
Θα σου έλεγα τώρα κάποια πράγματα για τη θεωρία ολισθημάτων της γλώσσας του Φροϋντ, αλλά μάλλον λέω να το αποφύγουμε -για την ώρα τουλάχιστον.
Ίσως έχεις ένα μικρό δίκιο πάντως για το ότι δεν περιστρέφεται η συζήτηση εντελώς πάνω στο αρχικό -και κύριο- θέμα, όμως σίγουρα και αυτά που διεμήφθησαν στις τελευταίες σελίδες δεν είναι και εντελώς άσχετα. Είναι μία από εκείνες τις θεμιτές -κατά τη γνώμη μου- εκτροπές που μπορεί να συμβούν σε μία συζήτηση... με πολύ ζουμί!
Αλλά η κατανόηση του παραπάνω, το παραδέχομαι, απαιτεί και μία κάποια τριβή με Διαδικτυακές Συζητήσεις γενικά, αλλά συνάμα και του τύπου και της νοοτροπίας αυτών που διεξάγονται στον παρόντα χώρο.
Κι εσύ, όπως παραδέχεσαι δεν είσαι και αυτό που θα λέγαμε εξοικιωμένος.
Προσωπικά πάντως, παρόσα μας είπες, θα σου πω με τη σειρά μου ότι διαβλέπω (εκτός από αυτό που κατέδειξα ήδη) διάφορα ψήγματα στο κείμενό σου(το τελευταίο αλλά και προηγούμενα) τα οποία υποκρύπτουν κάποια υποτίμηση μάλλον, μία προκατειλημμένη στάση απέναντι στην παρούσα Κοινότητα, μία τάση διδαχής...
Προτείνω όμως, εφόσον δηλώνεις ότι θέλεις όντως να σου εξηγήσουμε και να συζητήσεις μαζί μας, να θεωρήσουμε πως είναι ειλικρινής(παρότι μπορεί και να μην είναι εντελώς...) η διάθεσή σου να μάθεις για το τι σημαίνει μία Ανοικτή Κοινότητα Διαλόγου.
Μάλλον, πάνω στη συνέχεια της συζήτησης θα βρεθούν άνθρωποι να συζητήσουν μαζί σου και να ανταλλάξετε απόψεις σχετικά.
Δεν νομίζεις όμως πως χρειάζεται κάποια τουλάχιστον συγνώμη πρώτα απ'όλα; Ας πούμε για το αναίτιο προσβλητικό σου e-mail(που ήδη όμως το έκανες ιδιωτικά όπως μαθαίνω από την amalia -οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί) και για διάφορα άλλα προσβλητικά τα οποία έγραψες ή υπονόησες για τον χώρο και τους υπευθύνους του σε προηγούμενα μηνύματά σου.
Και αν κάπου συναντήσεις τον koukou1, μπορείς σε παρακαλώ να του πεις πως εκκρεμεί τουλάχιστον μία απάντηση από πλευράς του για έναν πιθανώς διπλό λογαριασμό, για να μην πω και για τις εκκρεμούσες χθεσινές απαντήσεις...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Πάντως τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα, σίγουρα κάτι εντελώς διαφορετικό από το "κάποιο χαριτωμένο θέμα που κάποιος μπορεί να γελάει πλέον" που προσπαθεί να μας παρουσιάσει ο zip. Δεν βρήκε μάλλον το θάρρος ακόμη για να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις. Για να δούμε όμως, ίσως και να θελήσει εντέλει να μας πει από τι ακριβώς ήθελε να μας παρουσιάσει "Φρέσκιες Ανταποκρίσεις". Είναι τόσο γλυκοοό! ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 30/11/2011, 01:48:47Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα.

Ένας ένας παιδιά, όχι όλοι μαζί!
Μη σπρώχνεστε!
Όλοι θα πάρετε!!!
Συγνώμη, προσπάθησα αλλά δε μπορούσα να αντισταθώ... ![]()