- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:quote:
killuminati
Όχι για τίποτε άλλο, αλλά επειδή παραπληροφορείς, στο wikipedia γράφει ο καθένας ότι θέλει. Και μάλιστα εγώ έως τώρα έχω δει περισσότερα αθεϊστικά άρθρα, παρά "χρηματοδοτούμενα" από χριστιανούς και εβραίους. Αν έχεις αποδείξεις για το τελευταίο εμπρός κατάθεσέ τες.Και επειδή μας τα έχετε πρήξει για τις γνώσεις σας, σε παραπέμπω εδώ να σου μάθουν φυσική
Για να δούμαι αν μπορίς να τιν πις σε αυτών των "άσχετο".
ΑμαλίαΕχεις κάτι να προσθέσεις?
...η οπή είναι τεράστια και η φαιά ρέει ταχύρυθμα.
...και είναι αστείρευτη η άτιμη.Παρ' όλα αυτά, συγκρατήθηκα, δεν έχεις παράπονο!
Αν αναφέρεσαι στην τελευταία, ανορθόγραφη φράση του killuminati
ΠΛΑΚΑ κάνει ο άνθρωπος.

quote:Πλάκα - πλάκα η συντριπτική πλειοψηφία των απευθείας αρχαίων Ελληνικών κειμένων που έχουν διασωθεί (επιγραφές σε μάρμαρα ή μεταλλικές πινακίδες + οι Ελληνικοί πάπυροι (Οξύρυγχου) είναι "ανορθόγραφα" (με τα σημερινά κριτήρια) γιατί απλά η ορθογραφία δεν είχε παγιωθεί από τη μια και από την άλλη τα γράμματα τα μάθαιναν λιγότερο οργανωμένα (ούτε δίνανε πτυχία!)quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:quote:
killuminati
Όχι για τίποτε άλλο, αλλά επειδή παραπληροφορείς, στο wikipedia γράφει ο καθένας ότι θέλει. Και μάλιστα εγώ έως τώρα έχω δει περισσότερα αθεϊστικά άρθρα, παρά "χρηματοδοτούμενα" από χριστιανούς και εβραίους. Αν έχεις αποδείξεις για το τελευταίο εμπρός κατάθεσέ τες.Και επειδή μας τα έχετε πρήξει για τις γνώσεις σας, σε παραπέμπω εδώ να σου μάθουν φυσική
Για να δούμαι αν μπορίς να τιν πις σε αυτών των "άσχετο".
ΑμαλίαΕχεις κάτι να προσθέσεις?
...η οπή είναι τεράστια και η φαιά ρέει ταχύρυθμα.
...και είναι αστείρευτη η άτιμη.Παρ' όλα αυτά, συγκρατήθηκα, δεν έχεις παράπονο!
ΠΛΑΚΑ κάνει ο άνθρωπος.
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
quote:
Αμαλία
Το ότι μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση δεν το αμφισβητώ.
Αυτό είναι αρκετό.
Υπέρ αρκετό.
Και είναι ένας από τους λόγους, που την θεωρώ αναξιόπιστη.
Γνωρίζω πολύ καλά την λειτουργία της και τα "στανταρ" της.
Τα υπόλοιπα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε...
quote:
Αμαλία
ΠΛΑΚΑ κάνει ο άνθρωπος.
Οχι δεν αναφέρομαι σε αυτή.Ξέρω ότι κάνει πλάκα.Δεν είμαι...killouminatης!!!
Αλλά δεν θέλω να σε κουράζω να ψάχνεις τι είπα, τι κατάλαβε και τι απάντησε.Αστο να πάει κι αυτό...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
killuminati
Και επειδή μας τα έχετε πρήξει για τις γνώσεις σας, σε παραπέμπω εδώ να σου μάθουν φυσική
*
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πως με καταλαβαίνεις Σωτήρη!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν με ενδιαφέρει καν τί πιστεύεις και αν έχεις διάθεση να μιλάς με ανθρώπους διαφορετικών απόψεων. Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
Αυτό είναι μια αυτοκριτική, ρώτα τον εαυτό σου αν σκέφτεσαι ελεύθερα και αμφισβητείς ή αν έχεις εγκλωβιστεί σε έναν ακλόνητο ανθρωποκεντρισμό και υπερεκτίμηση του εαυτού σου.
Άραγε διαβάζεις και ελέγχεις τα πάντα ή έχεις προκαθορίσει εξ'αρχής τί θα πιστεύεις; Είναι άραγε τα θεμέλια της γνώσης σου αληθινά; Ή μήπως η υποτιθέμενη γνώση σου είναι σενάρια που δεν είσαι σίγουρος αν είναι αληθινά;
Αλλά...εσείς ξέρετε καλύτερα...
quote:Μ'αυτή τη λογική δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που - ενδεχόμενα - "μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να" το "χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση" τι μ'αυτό; Μαθαίνεις να διακρίνεις. Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο το ισοπεδωτικό να απαξιώνει κανείς όλο το έργο επειδή ενδεχόμενα μπορεί να γίνει κατάχρηση.quote:
Αμαλία
Το ότι μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση δεν το αμφισβητώ.Αυτό είναι αρκετό.
Υπέρ αρκετό.
...
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
"Το ότι μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση δεν το αμφισβητώ." amalia
και άλλο το:
"Είναι μιά ιδιωτική πρωτοβουλία, εκ του πονηρού χρηματοδοτούμενη, με προφανή σκοπό την παραπληροφόρηση." NIKOMAXOΣ

quote:quote:Μ'αυτή τη λογική δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που - ενδεχόμενα - "μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να" το "χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση" τι μ'αυτό; Μαθαίνεις να διακρίνεις. Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο το ισοπεδωτικό να απαξιώνει κανείς όλο το έργο επειδή ενδεχόμενα μπορεί να γίνει κατάχρηση.quote:
Αμαλία
Το ότι μπορεί κάποια οργανωμένα συμφέροντα να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν μονομερή πληροφόρηση δεν το αμφισβητώ.Αυτό είναι αρκετό.
Υπέρ αρκετό.
......ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Δες το επίθετο που χρησιμοποεί "αναξιόπιστη"
quote:
killuminati:
Πολύ φοβάμαι για εσάς ότι η κάθε "γνώση" σας είναι πίστη που βασίζεται σε έναν αντιχριστιανικό, αντιεβραϊκό, αθεϊστικό συναισθηματισμό.Αλλά...εσείς ξέρετε καλύτερα...
Κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να το τεκμηριώσεις αυτό που λες.

quote:quote:
killuminati:
Πολύ φοβάμαι για εσάς ότι η κάθε "γνώση" σας είναι πίστη που βασίζεται σε έναν αντιχριστιανικό, αντιεβραϊκό, αθεϊστικό συναισθηματισμό.Αλλά...εσείς ξέρετε καλύτερα...
Κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να το τεκμηριώσεις αυτό που λες.
Το τεκμηριώνουν τα λεγόμενα. Η αλλεργία στην Γραφή εκδηλώνεται από μίλια μακρυά.![]()
Σουτ!
Μην μιλάς καθόλου.Ατράνταχτο επιχείρημα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αυτή είναι τεκμηρίωση Αμαλία.Σουτ!
Μην μιλάς καθόλου.Ατράνταχτο επιχείρημα.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Κάθε quote σας δείχνει ειρωνεία για την Γραφή. Αυτά τα άτομα δεν είναι αξιόπιστα για μένα. Όλο μεγάλα λόγια είναι.
Απλώς δεν με πείθουν οι εντυπωσιακές εκφράσεις σου... σαν εκείνη που λες ότι η Γραφή είναι τόσο αληθινή όσο ο Χάρρυ Πότερ. Ή εκείνη του Aitherovamon για τα κυνάρια τους Έλληνες...
Διάβασες μια φορά έναν φανατικό φασίστα απολογητή, πωρώθηκες...και αυτό ήταν. Απέκτησες την γνώση ότι η Γραφή σχεδιάστηκε για να σταματήσει το ελληνικό φως...και να υποδουλώσει τα έθνη.
Μην ανησυχείς, τώρα που θα μας πεις τί να ψηφίσουμε... θα σωθεί η Ελλάδα από το σκοτάδι του Χριστιανισμού που την βασανίζει και δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα.
Edited by - killuminati on 25/04/2014 15:24:13
Ο Καρατζαφέρης μετά την ήττα του και την άνοδο της Χ.Α έκανε πέρα τους παπάδες. Παρατήρησα ότι βάζει συνέχεια εκπομπές υπέρ του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και κατά της ψεύτικης εβραϊκής μυθολογίας... σε μια εκπομπή οι φίλοι του είχαν πάθει αμόκ για την ηλίθια ιστορία του Νώε και την υπέροχη ιστορία του Δευκαλίωνα.
ΛΑΟΣ λοιπόν; Ή κάτι άλλο;
Η τύχη της Ελλάδας κρίνεται από την ψήφο σου. Μίλα λοιπόν και πες τί να ψηφίσουμε να σώσουμε την Ελλάδα από την χριστιανική απειλή.
πάντα ήσουν...λειψός.
Είτε με το παρόν νικ, είτε με το προηγούμενο.
Νικς αλλάζεις, αλλά μυαλά γιοκ.Τα έχεις σε...χρονική φούσκα, όπου εντός αυτής ο χρόνος κυλά διαφορετικά.
Ενας χρόνος στην φούσκα, ισοδυναμεί με 1000 χρόνια για τους υπόλοιπους.
Η ρήση μου <<έχεις δικαίωμα ψήφου>>, ερμηνεύεται από τον στόκο, συγνώμη μυαλό ήθελα να πω,όχι το δικό σου φυσικά, γενικά μιλώ![]()
,ως υποχρεωτική επιλογή κομάτων και αποκομάτων της παρούσης βουλής, αλλά κι εκτός αυτής.
Παραπέρα δεν πάει το ρημάδι.Δεν μπορεί να οικοδομήσει άλλη σκέψη?
Ολα έχουν σχέση με την θρησκεία σου, μέσα στον κλωβό σου?
Με τις πολιτικές ιδεολογίες, που δεν είσαι σε θέση να αναλύσεις και να δεχθείς ή να απορρίψεις?
Ασε μας ρε killuminati, σου είπα ότι η ανοχή έχει και όρια.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σταμάτα να τρολάρεις, το έχεις τραβήξει πολύ το σχοινί. ![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!