- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
προς στιγμην μου πέρασε απο το μυαλό οτι είσαι ο ARISTEAS
Οσο για τα υβριστικά e-mails σπάω το κεφάλι μου για να δώ ποιοτ του
τά'στειλε...![]()
![]()
![]()

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark
quote:
Οσο για τα υβριστικά e-mails σπάω το κεφάλι μου για να δώ ποιοτ του
τά'στειλε...
Ποιός ή ποιοί, φίλε μου...? ![]()
quote:
Βρε Dying_Incubus, άλλαξε αυτή την εικόνα... it gives me the creeps!
Μα, γιατί καλή μου?
Ίσα ίσα που σου λάνει καλό.
Περνάς πχ από ένα ωραίο βιλλάκι τη μέρα κα το θαυμάζεις.
Ξέρεις όμως τη νύχτα τι μπορεί να κρύβει...? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Ψηλέ, σου συστήνω να κάνεις ακριβώς το ίδιο εναντίον της εν λόγω ''τατιάνας'' καταγγέλοντας τον για συκοφαντική δυσφύμιση ή παραβίαση προσωπικών δεδομένων (μιλάω σοβαρά).
Άκου εκεί θα κινηθεί δικαστικά, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα. Δεν του έστειλα υβριστικό mail , μάλλον όμως θα το κάνω τώρα. Ρε τι κόσμος κυκλοφορεί( και είναι και καθηγητής ρομποτικής...)!
''μητρός τε και πατρός τε και των
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
Το θέμα είναι όμως οτι αποκαλύφθηκαν τα κίνητρα του Ψηλού και το τι έκανε.
Εγώ εκεί το αναγάγω.

quote:
INVADER, όντως δεν ήταν τόσο ωραίο αυτό που έκανε ο Αριστέας κα το είπα κι εχθές.
Το θέμα είναι όμως οτι αποκαλύφθηκαν τα κίνητρα του Ψηλού και το τι έκανε.
Εγώ εκεί το αναγάγω.
Κοίτα, με τον Ψηλό διαφωνώ σε ένα κάρο θέματα αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Αριστέας απλώς ακολούθησε το ρητό του Γκαίμπελς που έλεγε ''ριξτε λάσπη, κάτι θα μείνει!''.
Δεν απέδειξε απολύτως τίποτα όσον αφορά τον Ψηλό και το βρίσκω θρασύτατο να ζητάει και τα ρέστα απο πάνω. Πολύ καλά έκαναν και τον έβρισαν όσοι τον έβρισαν. Απο τέτοια θρασύδειλα ανθρωπάκια σαν τον Αριστέα έχει γεμίσει ο κόσμος μας.
Όσο για εσένα, το οτι σε βολεύουν οι μαλακίες του Αριστέα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν σημαίνει πως έχεις και το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσεις εναντίον του Ψηλού. Ακόμα αν ο Αριστέας λέει αλήθεια και ο Ψηλός είναι υπεύθυνος για όσα του καταμαρτυρούνται( πράγμα απίθανο για εμένα προσωπικά), αυτό δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αν τα επιχειρήματα του για ένα άλλο, άσχετο θέμα είναι σωστά ή όχι.
Και σκέψου αγαπητέ μου να εμφανιστεί αύριο ένας μαλάκας που να ισχυρίζεται αντίστοιχα πράγματα για εσένα...Υποθέτω πως δεν θα σου άρεσε να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου έτσι? Επομένως, πράξε και τώρα ανάλογα, γιατί δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσει η αυριανή μέρα...
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
Edited by - Invader on 07/08/2005 01:46:12
quote:
Όσο για εσένα, το οτι σε βολεύουν οι μαλακίες του Αριστέα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν σημαίνει πως έχεις και το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσεις εναντίον του Ψηλού. Ακόμα αν ο Αριστέας λέει αλήθεια και ο Ψηλός είναι υπεύθυνος για όσα του καταμαρτυρούνται( πράγμα απίθανο για εμένα προσωπικά), αυτό δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αν τα επιχειρήματα του για ένα άλλο, άσχετο θέμα είναι σωστά ή όχι.
Δε μεβολεύουν καθόλου, είναι πράγματα τα οποία με κάνουν ναπιστεύω πως είναι πιθανά να έχουν συμβεί.

καταγωγιο καταντησαμε εδω..
quote:
Αν δεν το καταλαβαινετε αυτο ορισμενοι τι να πω..Τελικα η ηδονη του "να την πουμε και να μειωσουμε τον ιδεολογικο αντιπαλο" εχει κανει καποιους να αφησουν την ηθικη τους στην εξωπορτα...
καταγωγιο καταντησαμε εδω..
Είπα οτι το κατακρίνω...

![]()
![]()
Φιλικά όπως πάντα
Στο άρθρο 4 αναφέρεται:
απαγορεύεται η ακρόαση, υποκλοπή, αποθήκευση και άλλο είδος παρακολούθησης ή επιτήρησης των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και των συναφών δεδομένων κίνησης και θέσης απο άλλα πρόσωπα πλην των χρηστών ...
Στο άρθρο 15 αναφέρεται:
όποιος κατα παράβαση του παρόντος νόμου χρησιμοποιεί, συλλέγει, αποθηκεύει, λαμβάνει γνωση, αφαιρεί, αλλοιώνει, καταστρέφει, μεταδίδει, ανακοινώνει, δημοσιοποιεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συνδρομητών ή χρηστών ή τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνωση των εν λόγω δεδομένων ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον 6.000 ευρώ μέχρι και 60.000 ευρώ.
Εφόσον ο δράστης είχε σκοπο να προσπορίσει στον ευτό του ή σε άλλον, παράνομο περιουσικό όφελος ή να βλάψει τρίτο, επιβάλλεται κάθειρξη έως 10 ετών και χρηματική ποινή απο 12.000 έως 120.000 ευρώ.
Καλά ξεμπερδέματα.

«Αναρωτιέμαι πόσα υβριστικά e-mails πρέπει να έχει λάβει ο schwabe...»
Χμμμμμ, πρέπει να’ναι καμιά 70 τον αριθμό εάν δεν κάνω λάθος. Κάποια από αυτά περιείχανε το…….«απολωλό πρόβατο», κάποια με αποκαλούσανε…..«αντίχριστο», κάποια θέλανε δήθεν να με πείσουνε για τις «αγαθές προθέσεις» τους και για το κακό που προκαλώ στην κοινωνία, και κάποια ήταν….εντελώς χύμα!!![]()
![]()
Ωστόσο, έμεινε και κάτι καλό: έμειναν τρεις καλοί φίλοι οι οποίοι και είναι αξιόλογοι και ενδιαφέροντα άτομα.
Δεν τα πήγα και άσχημα έ???![]()
![]()
![]()
Αντίχριστο είπαν εμένα!!
Πάντως εσύ δεν θα μηνύσεις κανένα, έ?

quote:
Γράφω εδώ μόνο και μόνο για να πω πως ο Ινβάντερ, αν και σε πολλά θέματα έχουμε εκφράσει αντίθετες απόψεις και ίσως σε κάποια στιγμή να "έχουμε φάει και τα μουστάκια μας", στο συγκεκριμένο θέμα και όσον αφορά τον Αριστέα, με το λόγο του αποδεικνύει ορθότητα και αντικειμενικότητα στην κρίση του, σε αντίθεση με κάποιες άλλες παλιές καραβάνες του φόρουμ, που έσπευσαν να αρπάξουν την ευκαιρία, και το κουβαδάκι τους με τη λάσπη, και να αρχίσουν το έργο στο οποίο έχουν ταχθεί.
Merci beacoup, Ψηλέ. Είπαμε, διαφωνούμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πιστεύω ότι μπαρούφα πάει να μου πλασάρει ο κάθε θρασύδειλος μαλάκας του διαδυκτίου( παρεμπιπτόντως, για να...μοιάσω και εγώ λίγο στον Αριστέα, λέω πως πιστεύω οτι ο manager που άνοιξε το θέμα είναι απλά ο Αριστέας με καινούργιο προφίλ και πως παπάρια καθηγητής ρομποτικής είναι. Άμα είναι άντρας, ας βγει να με διαψεύσει).
Α, και μάθε επιτέλους να προφέρεις σωστά το nick μου! Είναι Ινβέϊντερ και όχι Ινβάντερ! Μπα κακό...
Edited by - Invader on 08/08/2005 02:24:11
καθηγητής
Edited by - Invader on 08/08/2005 02:25:35
quote:
Άμα είναι άντρας, ας βγει να με διαψεύσει
Που να τρέχει τώρα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

There is no dark side of the moon really... as a matter of fact it's all dark

i am toutanhamon son of navgodonosor and king of assirian people
kai opios me piraξi tha to po toy mpampa moy
για γροικα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Διαφωνω, ομως καθετα με την προσφυγη στα δικαστηρια.
Πιστευω οτι το 99% των διαφορων θα μπορουσε να λυθει με μερικες καλες γροθιες η/και μια καλη συζητηση.
Καιτοι νεο, σχετικα, μελος παρακολουθω τον χωρο περιπου εναν χρονο κι εχω προσεξει οτι αρκετοι ειναι αυτοι που επισειουν την απειλη των δικαστηριων για ψηλου πηδημα. Αυτοι ειναι κατα κανονα οι πλεον θρασυδειλοι. Αυτοι που βριζουν, ειρωνευονται και γενικα ειναι ανικανοι να κρατησουν εναν διαλογο. Αυτοι λοιπον, μολις τους "την πει" καποιος λιγο παραπανω αρχιζουν να τσιριζουν σαν τα γουρουνια που τα σφαζουν. (Εχει ακουσει κανεις? )
Παρακολουθουνται που παρακολουθουνται οι παντες και τα παντα, αν βαλουμε τους μπατσους στον σβερκο μας και με δικαστικη συνδρομη, δεν θα τους βγαλουμε ποτε!
quote:
Εγω ειμαι με το μερος του ΑΡΙΣΤΕΑ (και στο σινεμα ειμαι παντα με το μερος των κακων).
Διαφωνω, ομως καθετα με την προσφυγη στα δικαστηρια.
Πιστευω οτι το 99% των διαφορων θα μπορουσε να λυθει με μερικες καλες γροθιες η/και μια καλη συζητηση.
Χρυσέ Κλώνε, εγώ δεν είμαι με το μέρος κανενός πάλι αλλά κι εγώ πάντα στο σινεμά ήμουν με το μέρος των "κακών".
Σχετικά με τη διαμάχη Αριστέα-Ψηλού δε μπορώ να κρίνω ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι απλά ο Αριστέας δημοσίευσε (επαναλαμβάνω κακώς) κάποια στοιχεία που έδειχναν την "καλοπροαίρετη" δράση του Ψηλού.
Τώρα, όσον αφορά την προσφυγή τους στα δικαστήρια, διαφωνώ και πάλι γιατί το θεωρώ ανώφελο.
Αν όντως ο Αριστέας δέχτηκε υβριστικά κι απειλητικά e-mails, λυπάμαι όσους του τα απέστειλαν.
Πιστεύω πως τα πάντα μπορούν να λυθούν με τον διάλογο κι είμαι κατά τις βίας, οπότε μπορούν να έρθουν σε μία ειρηνική λύση.

όποτε λείπω γίνονται τα καλύτερα.....
ΥΓ Που σε είπα ανιστόρητο ρε Ψηλέ και δεν το πήρα πρέφα
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Αν δεν ηρεμήσουμε, έχουμε μέλλον να δείς τα επόμενα.
Μακάρι να ηρεμήσουμε βέβαια...