- ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Καλησπέρα σε όλους!Ελπίζω να είδατε όλοι στις τηλεοράσεις αυτούς που πήγαν στους στήλους του Ολυμπίου Διός και έκαναν τη "θρησκευτική" τους λατρεία.Είχε πολύ πλάκα και συγχρόνως πολύ γέλιο!Μου θύμισαν το καρναβάλι που έρχεται σε λίγο!!!
Δυστυχώς CROWL26 Φτάσαμε σε σημείο να βλέπουμε ,ενδυμασίες και αρχαία μυστήρια , καθαρά με ρίζες ελληνικές και να γελάμε .Άραγε αν βλέπαμε τσολιάδες θα γελάγαμε .
Συγχαρητήρια σε όλους μας .![]()
![]()
![]()
Το ποιο ωραίο όμως ήταν για άλλη μια φορά τα πιστεύω της Εκκλησίας , από του ανθρώπους της ( ιερείς ) , ότι γίνονται ανθρωποθυσίες κάθε φορά που κάνουν κάποιο μυστήριο . ΧΑ ΧΑ![]()
![]()

quote:
CROWL26Καλησπέρα σε όλους!Ελπίζω να είδατε όλοι στις τηλεοράσεις αυτούς που πήγαν στους στήλους του Ολυμπίου Διός και έκαναν τη "θρησκευτική" τους λατρεία.Είχε πολύ πλάκα και συγχρόνως πολύ γέλιο!Μου θύμισαν το καρναβάλι που έρχεται σε λίγο!!!
το ιδιο ακριβως καρναβαλι που θυμηζει και η οποια λατρεια του οποιου θεου
η μημπως δεν ειναι για τα καρναβαλια η αφη του αγιου φωτος;;
γιατι η περιφορα του επιταφιου τι ειναι;;
γενικα η οποια εκδηλωση θρησκευτικης λατρειας ειναι για τα καρναβαλια
απλα ο καθε ενας βλεπει μονο το καρναβαλι των αλλων και οχι το καρναβαλι που αυτος συμετεχει
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
και θα πω ενα μονο..
οτι μπορει καποιοι εδω μερικοι να ασχολουνται με καρναβαλια
(ετσι και αλλιως μεγαλυτερα των χριστιανικων δεν υφισταντο πουθενα)
αλλα εκει στον διαλογο(με την καθηγητρια κοινωνιολογιας) τεθηκε και το πλεον σοβαρο ζητημα..της ελευθερα ανεξιθρησκης ελλαδος..!!
δεν τους επετραπει η εισοδος ..διοτι προσεβαλαν τα χριστα ηθη!!!!![]()
![]()
![]()
σουπερ ανεξιθρησκεια στην ελλαδα..!!
η κοροιδια ..ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ..!!
sakhs3
quote:
CROWL26
Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος macedon αν ήταν στην Ελλάδα θα πήγαινε μαζί τους
Ο φίλος macedon δεν ασχολείται με μαντριά κανενός είδους και δεν ανήκει σε κανένα απ'αυτά.
Μην κρίνεις από τον εαυτό σου...

macedon
«Ελπίζω να είδατε όλοι στις τηλεοράσεις αυτούς που πήγαν στους στήλους του Ολυμπίου Διός και έκαναν τη "θρησκευτική" τους λατρεία.Είχε πολύ πλάκα και συγχρόνως πολύ γέλιο!Μου θύμισαν το καρναβάλι που έρχεται σε λίγο!»
Κατ αρχάς να σου υπενθυμίσω φίλτατε ότι ΚΑΙ το καρναβάλι, δεν θα υπήρχε εάν όλα βάδιζαν σύμφωνα με τις «θεοσεβείς» απόψεις του παπαδαριού. Έτσι, για να....μην ξεχνιόμαστε!![]()
![]()
Καλό είναι να μην χλευάζουμε άλλους, όταν η δικιά μας καμπούρα δεν πάει καθόλου πίσω.
Και εξηγούμαι: η ενδυμασία είναι θέμα αισθητικής, αλλά κυρίως θέμα συνήθειας.
Ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει το μαύρο (και άχαρο..) ράσο ως «ιεροπρεπές», αν και προσωπικά θεωρώ πως οι ενδυμασίες των Καθολικών υπερτερούν σε αισθητική και χρώμα. Άλλο θέμα όμως.
Εάν κάποιος μεγαλώσει βλέποντας π.χ. ως ενδυμασίες καρναβαλιού το ράσο ή την (υπερβολική έως και γελοία..) την Αρχιεπισκοπική περιβολή, τότε επόμενο είναι να του φανούνε αστεία σε «πρώτη ανάγνωση» τα όσα είδαμε μέσα απο το γυαλί.
Επομένως, και με δεδομένο το «νεαρόν» της οργάνωσης που έχουνε, θα έλεγα ότι τα πήγαν πολύ καλά, και φυσικά, χαρά στο κουράγιο τους, διότι ξέρανε πολύ καλά τι θα ακολουθούσε!![]()
![]()
![]()
quote:Φυσικά φίλτατε και είδα στην τηλεόραση την σχετική είδηση .
Καλησπέρα σε όλους!Ελπίζω να είδατε όλοι στις τηλεοράσεις αυτούς που πήγαν στους στήλους του Ολυμπίου Διός και έκαναν τη "θρησκευτική" τους λατρεία.Είχε πολύ πλάκα και συγχρόνως πολύ γέλιο!Μου θύμισαν το καρναβάλι που έρχεται σε λίγο!!!CROWL26
Φυσικά οι συμπολίτες μας είχαν κάθε δικαίωμα ως νόμιμο σωματείο να ιερουργήσουν σύμφωνα με την δική τους αντίληψη περί του Θείου .
Το ότι μεταξύ αυτων υπήρξαν και μερικοί γραφικοί οι οποίοι εμφανίστηκαν με ασπίδες πανοπλίες και ακόντια , δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία , άλλωστε γραφικοί υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες και ειδικά στην δικιά σου , με πρώτο και καλύτερο τον αρχιεπισκοπό σου , που έσειε στο Σύνταγμα ενώπιον των αφιονισμένων οπαδών του το....(Λάβαρο της Επαναστάσεως) , και τότε να είσαι σίγουρος οτι έπεσε πολύ γέλιο με τα καμώματά του από αυτούς που δεν είναι ανιστόρητοι .
Αλλά και η ποιότητα του επιπέδου της κάθε πλευράς φάνηκε στην πρωϊνή εκπομπή του κου Αυτιά με συνομιλητές από την μία πλευρά τον μητροπολίτη Λαγκαδά και τον παπα Τσάκαλο και από την άλλη την Ιέρεια των ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ και έναν ένθεο μεν αλλά μη ανήκοντα σε καμία θρησκεία κατα τα φαινόμενα καθηγητή του Πολυτεχνείου Αθηνών .
Σκέψου λοιπόν ότι όταν γελάς με το δικαίωμα κάποιων συνανθρώπων σου , κάποιοι άλλοι πιθανόν να γελάσουν με τις δικές σου απόψεις .
quote:
Καλησπέρα σε όλους!Ελπίζω να είδατε όλοι στις τηλεοράσεις αυτούς που πήγαν στους στήλους του Ολυμπίου Διός και έκαναν τη "θρησκευτική" τους λατρεία.Είχε πολύ πλάκα και συγχρόνως πολύ γέλιο!Μου θύμισαν το καρναβάλι που έρχεται σε λίγο!!!
Δέν ντρέπεσαι λιγάκι λέω εγώ ανεκδιήγητε. Εμένα καρναβάλι μου θυμίζουν τα αίσχη των ρασοφόρων σας, οι ηλιθιότητες που εκσφενδονίζει ο αρχιεπίσκοπος σας κατηγορώντας άδικα κόσμο για πράξεις στα οποία είναι πρωταγωνιστής ο ίδιος.
Αυτή είναι η δημοκρατικότητα της θρησκείας σας λοιπόν, βλέπετε τελετές μιάς θρησκείας ξένης προς την δική σας και στήνετε όπλο να την πυροβολήσετε με ολα τα μέσα έν έτει 2007, ούτε κάν λόγο δέν κάνω για παλιότερα. Και παραπάνω μου γράφεις γιατί θέλω να απαγορεύω σε σένα να βαπτίζεσαι, να εκκλησιάζεσαι και να σε διαβάζει παπάς πράγματα που ποτέ, κανένας ούτε κατα διάννοια τόλμησε να σκεφτεί να τα επιβάλλει σε χριστιανό. Αμέσως μετά με μιά δήλωση άκομψης ειρωνείας που θυμίζει καθαρά φασιστικές μεθόδους θέλεις να απαγορεύσεις σε άλλους ανθρώπους που δέν πιστεύουν σε αυτό που πιστεύεις εσύ να εκφραστούν ανάλογα, άσχετα με το εάν οι τελετές αυτές αναφέρονται στην πατρίδα και στους προγόνους σου.
Να χαίρεστε τον θεό σας, και την θρησκεία σας λοιπόν αλλά το σύνταγμα επιτρέπει την ανεξιθρησκεία αυτό πρέπει να το καταλάβεις πολύ καλά αυτό αλλιώς δέν λέγεσαι κάν δημοκράτης.
quote:
lousipan: <<Φιλε CROWL26 δεν νομιζω οτι αστειο και γελιο να κοροιδευεις καποιους που πιστευουν κατι αλλο και ποσο μαλλον οταν το αλλο αυτο ειναι κομματι της ιστοριας της πατριδας σου.Παντως μεγαλυτερο καρναβαλι απο τους χριστιανικους ναους και τα δρωμενα τους κατα την διαρκεια των τελετων δεν υπαρχει.Οι λυπημενες φατσες ολων ο συναγωνισμος ποιος ειναι καλυτερα ντυμενος και ποιος θα δωσει πιο πολλα στο παγκαρι η κοροιδια των αλλοπιστων κ.τ.λ.Καρναβαλι ειναι ο αρχηγος σας και οι υπολοιποι ρασοφορεμενοι με τις γελοιες στολες τους οι ο οποιες με τα μπιχλιμπιδια που εχουν πανω στοιχιζουν οσα οι περισσοτεροι μας δεν βγαζουμε μεσα σε ενα χρονο.Δεν πιστευω οτι υπαρχουν οι Ολυμπιοι θεοι οπως θεωρειται εσεις τον γιαχβε αλλα αναμεσα σε δυο δεισιδαιμονιες καλυτερα την εγχωρια ταιριαζει πιο πολυ στην ιδιοσυγκρασια μας.Επισης λεμε τις στυλες και οχι τους στυλους του Ολυμπιου ΔΙΟΣ.>>
el.elyon:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ lousipan, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ' ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 'ΑΣΤΕΙΟ' ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ 'ΑΥΤΟΙ'- ΤΟ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ- ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ lousipan ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ' ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ'! ΣΑΦΩΣ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ'! Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ lousipan, ΕΙΝΑΙ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ'!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ lousipan! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ΄;!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
δεν τους επετραπει η εισοδος ..διοτι προσεβαλαν τα χριστα ηθη!!!!
@ sakhs3
Κάνεις λάθος φίλε μου!Πουθενά δεν αναφέρθηκε αυτό που λές.Είναι δικό σου δημιούργημα.Δεν τους επετράπη η είσοδος διότι το μέρος αυτό αποτελεί ιστορικό και αρχαιολογικό χώρο και όχι χώρο λατρείας και εξευτελισμού της ιστορίας και του πολιτισμού της Αρχαίας Ελλάδας!!![]()
![]()
![]()
Φιλικά.-
ICXC
quote:
Φυσικά οι συμπολίτες μας είχαν κάθε δικαίωμα ως νόμιμο σωματείο να ιερουργήσουν σύμφωνα με την δική τους αντίληψη περί του Θείου .
Το ότι μεταξύ αυτων υπήρξαν και μερικοί γραφικοί οι οποίοι εμφανίστηκαν με ασπίδες πανοπλίες και ακόντια , δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία , άλλωστε γραφικοί υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες και ειδικά στην δικιά σου , με πρώτο και καλύτερο τον αρχιεπισκοπό σου , που έσειε στο Σύνταγμα ενώπιον των αφιονισμένων οπαδών του το....(Λάβαρο της Επαναστάσεως) , και τότε να είσαι σίγουρος οτι έπεσε πολύ γέλιο με τα καμώματά του από αυτούς που δεν είναι ανιστόρητοι .
@ sesostris
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα φίλε μου να πηγαίνουν όπου γουστάρουν και να κάνουν "θρησκευτικές" τελετές(αν είναι τέτοιες)!!Όσο για αυτό που αναφέρεις θα συμφωνήσω μαζί σου!Πράγματι οι άνθρωποι είναι ΓΡΑΦΙΚΟΙ!! ![]()
![]()
Φιλικά.-
ICXC
quote:
Δέν ντρέπεσαι λιγάκι λέω εγώ ανεκδιήγητε. Εμένα καρναβάλι μου θυμίζουν τα αίσχη των ρασοφόρων σας, οι ηλιθιότητες που εκσφενδονίζει ο αρχιεπίσκοπος σας κατηγορώντας άδικα κόσμο για πράξεις στα οποία είναι πρωταγωνιστής ο ίδιος.
Αυτή είναι η δημοκρατικότητα της θρησκείας σας λοιπόν, βλέπετε τελετές μιάς θρησκείας ξένης προς την δική σας και στήνετε όπλο να την πυροβολήσετε με ολα τα μέσα έν έτει 2007, ούτε κάν λόγο δέν κάνω για παλιότερα. Και παραπάνω μου γράφεις γιατί θέλω να απαγορεύω σε σένα να βαπτίζεσαι, να εκκλησιάζεσαι και να σε διαβάζει παπάς πράγματα που ποτέ, κανένας ούτε κατα διάννοια τόλμησε να σκεφτεί να τα επιβάλλει σε χριστιανό. Αμέσως μετά με μιά δήλωση άκομψης ειρωνείας που θυμίζει καθαρά φασιστικές μεθόδους θέλεις να απαγορεύσεις σε άλλους ανθρώπους που δέν πιστεύουν σε αυτό που πιστεύεις εσύ να εκφραστούν ανάλογα, άσχετα με το εάν οι τελετές αυτές αναφέρονται στην πατρίδα και στους προγόνους σου.
Να χαίρεστε τον θεό σας, και την θρησκεία σας λοιπόν αλλά το σύνταγμα επιτρέπει την ανεξιθρησκεία αυτό πρέπει να το καταλάβεις πολύ καλά αυτό αλλιώς δέν λέγεσαι κάν δημοκράτης.
@ epaiths
Πρώτον:Φίλε μου για αρχή ηρέμησε και βάλε κανένα πιεσόμετρο γιατί σε βλέπω να παθαίνεις κανένα εγκεφαλικό.Με το θυμό σου δεν αποδεικνύεις τίποτα παρά μόνο χάνεις το δίκιο που δεν έχεις ούτως ή άλλως!![]()
![]()
Δεύτερον: Δεν πυροβόλησα και δεν έστησα κανένα όπλο!Ως βαθύτατα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, πράγμα το οποίο δεν δέχομαι κανείς να θίγει και προπάντως εσύ, δεν ΑΠΑΓΟΡΕΨΑ τίποτα.Είπα την προσωπική μου άποψη και αυτή προστατεύεται από τη δημοκρατική πολιτεία την οποία ζώ.Δεν θα μου απαγορεύσεις να έχω προσωπική άποψη.Εσύ και οι ομοίοι σου εδώ μέσα καθυβρίζεται τη θρησκεία μου και το Θεό μου και παρόλα αυτά εγώ συμμετέχω στη συζήτηση, δεχόμενος τη διαφορετική άποψή σας.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικά.-
ICXC
quote:
Επισης λεμε τις στυλες και οχι τους στυλους του Ολυμπιου ΔΙΟΣ.
@ lousipan
Ορθόν καθότι θυληκό(η στύλη)!Αποδέξου την συγνώμη μου για το ορθογραφικό λάθος.![]()
![]()
Φιλικά.-
ICXC
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------@ lousipan
Ορθόν καθότι θυληκό(η στύλη)!Αποδέξου την συγνώμη μου για το ορθογραφικό λάθος.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
@ lousipan
Ελπίζω να μην πίστεψες το προηγούμενο μήνυμα μου γιατί περίμενα την αντίδρασή σου!Είναι άλλο πράγμα η στήλη(με ή)και άλλο πράγμα ο στύλος(με ύ).Η λέξη "η στύλη" δεν είναι σωστή και δεν υπάρχει.Εγώ καλά το έγραψα αλλά εσείς προφανώς δεν γνωρίζεται ορθογραφία και κατά τα άλλα θέλετε να μου το "παίξετε" Ελληναράδες.Το σωστό και ορθό είναι ο στύλος, οι στύλοι, στους στύλους Ολυμπίου Διός.Γι'αυτό πρίν κάνεις την διόρθωση και την επισήμανσή σου για το μήνυμα μου καλό θα ήταν να σχολιάζεις αυτά που γνωρίζεις και αν δεν γνωρίζεις κάτι να μην το αναφέρεις.Μάθετε να ομιλείται ορθά Ελληνικά!Για του λόγου του αληθές και για να καταλάβεις τη λάθος επισήμανση σου διάβασε τα κάτωθι:
1.στήλη η [stíli] O30 : 1. μεγάλο κομμάτι από πέτρα, μάρμαρο ή μέταλλο, ορθογώνιο και επίμηκες, με μικρό συνήθ. πάχος όπως η πλάκα, που είναι στημένο σε υπαίθριο ή σε εσωτερικό χώρο και όπου είναι χαραγμένες επιγραφές ή άλλα στοιχεία: Aναμνηστική / αναθηματική / επιτύμβια ~. || Hράκλειες Στήλες, η αρχαία ελληνική ονομασία του Γιβραλτάρ. Oι στήλες του Oλυμπίου Διός στην Aθήνα, αντί του ορθού, οι στύλοι. 2. για κτ. που μοιάζει με στήλη, που έχει σχήμα ή διάταξη στήλης: Mια ~ (από) βιβλία / (από) δέματα κτλ., για σωρό από αντικείμενα που είναι τοποθετημένα, συνήθ. τακτικά και συμμετρικά, το ένα επάνω στο άλλο. ~ υδραργύρου / ύδατος κτλ., κάθετος, διαβαθμισμένος σωλήνας, μέσα στον οποίο υπάρχει ένα υγρό ή αέριο. Hλεκτρική ~, ηλεκτρικά στοιχεία συνδεδεμένα σε σειρά, που μετατρέπουν τη χημική ενέργεια σε ηλεκτρική· μπαταρία. Σπονδυλική* ~. ~ καλοριφέρ, καθένα από τα κάθετα στοιχεία του σώματος του καλοριφέρ. ~ πάγου, κολόνα. ΦP (μένω) ~ άλατος, για κπ. που μένει ξαφνικά ακίνητος, συνήθ. από μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη. || καθένα από τα τμήματα στα οποία έχει διαιρεθεί κάθετα μια έντυπη ή χειρόγραφη σελίδα: H ~ πίστωσης / χρέωσης. Στην αριστερή ~ γράφονται τα έσοδα και στη δεξιά τα έξοδα. Δημοσίευμα στην πρώτη ~ της δεύτερης σελίδας. Aθλητική / λογοτεχνική / αστυνομική / κοσμική ~. ~ αλληλογραφίας, τακτική συνεργασία που αφορά κάποιο ειδικό θέμα και που συνήθ. καταλαμβάνει μια ορισμένη στήλη σε εφημερίδα ή σε περιοδικό. H εφημερίδα μας άνοιξε τις στήλες της στους αναγνώστες, άρχισε να δημοσιεύει επιστολές τους. Kρατά τη ~ της βιβλιοκρισίας, γράφει τη βιβλιοκρισία. [λόγ.: 1: αρχ. στήλη· 2: σημδ. γαλλ. pile, colonne]
2.στύλος ο [stílos] O18 : 1.επίμηκες αντικείμενο κυρίως κυλινδρικού ή ορθογώνιου σχήματος, που τοποθετείται καθέτως και χρησιμοποιείται για να στηρίζεται ή για να στερεώνεται επάνω του κτ.· (πρβ. κολόνα, κίονας): Ξύλινος / μεταλλικός / τηλεγραφικός ~. Oι στύλοι της ΔEH / του OTE. H τέντα του τσίρκου στηριζόταν σ΄ έναν κεντρικό στύλο. Oι στύλοι (εσφαλμένα στήλες) του Oλυμπίου Διός στην Aθήνα. 2. (μτφ.) α. αυτός που αποτελεί βασικό ή σταθερό στήριγμα: O πατέρας και η μητέρα είναι οι στύλοι του σπιτιού / της οικογένειας. ~ της Oρθοδοξίας / της Eκκλησίας. Στύλοι του έθνους. β. (επιστ.) β1. (βοτ.) τμήμα του υπέρου του άνθους. β2. (ανατ.) ονομασία διάφορων ανατομικών σχηματισμών. [αρχ. στῦλος (2β: λόγ. < γαλλ. styl(e) -ος < λατ. stilus `μακρόστενο μυτερό αντικείμενο΄, δες στο στιλογράφος)]
Να χαρώ Ελληναράδες!!!![]()
![]()
![]()
Φιλικά.-
ICXC
quote:
Δεύτερον: Δεν πυροβόλησα και δεν έστησα κανένα όπλο!Ως βαθύτατα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, πράγμα το οποίο δεν δέχομαι κανείς να θίγει και προπάντως εσύ, δεν ΑΠΑΓΟΡΕΨΑ τίποτα.Είπα την προσωπική μου άποψη και αυτή προστατεύεται από τη δημοκρατική πολιτεία την οποία ζώ.Δεν θα μου απαγορεύσεις να έχω προσωπική άποψη.Εσύ και οι ομοίοι σου εδώ μέσα καθυβρίζεται τη θρησκεία μου και το Θεό μου και παρόλα αυτά εγώ συμμετέχω στη συζήτηση, δεχόμενος τη διαφορετική άποψή σας.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά φίλε μου τώρα που ηρέμησα λίγο.
Έρχεσαι και βαπτίζεις στα καλά καθούμενα μιά θρησκευτική τελετή κάποιων ανθρώπων, σάν ένα γελοίο καρναβάλι.
Αυτό λοιπόν το γελοίο καρναβάλι δέν είναι τίποτε άλλο απο θρησκευτικές τελετές σάν τον δικό σου καθημερινό εκκλησιασμό για παράδειγμα, κάποιων ανθρώπων που μεγαλούργησαν λίγες χιλιετίες πρίν γινόμενοι η βάση του παγκόσμιου σημερινού πολιτισμού. Οι φράσεις σου εκτός του οτι επιδεικνύουν οτι δέν έχεις διόλου το αίσθημα της υποτιθέμενης χριιστιανικής ανεξιθρησκείας, περιέχουν παντελή ασέβεια απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους.
Και άν διαμαρτύρεσαι οτι εμείς εδώ βρίζουμε την θρησκεία σου και τον θεό σου, εγώ διαμαρτύρομαι δικιολογημένα με την σειρά μου να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα ο Παρασκευαίδης με τα τσιράκια του όπως ο επίσκοπος Λαγκαδά που ανέφερε παραπάνω κάποιος φίλος και να βρίζουν με χυδαίες προσβολές όσους δέν ασπάζονται τα χριστιανικά ήθη με τον τρόπο που αυτοί τα εννοούν, σύν του ότι οι ίδιοι είναι οι πρωτοι διδάξαντες της οποιασδήποτε μορφής ανηθικότητας.
quote:
lousipan: <<Καλημερα σε ολους.Φιλε EL ELYON συγγνωμη αν σε προσεβαλα και ειδικα εσενα δεν ηθελα να σε προσβαλω γιατι μπορει να εχουμε διαφορετικη κοσμοαντιληψη αλλα μου αρεσει το οτι δεν προκαλεις και κουβεντιαζεις νηφαλια και ορθα.Σαφεστατα δεν εισαι καρναβαλι και ουτε ο θεος σου ειναι.Καρναβαλι ειναι οι οι ιεροσυλοι ιερεις και οι ψευτοπιστοι.Αλλα και εγω προσβληθηκα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ για αυτο που εγραψε ο φιλος CROWL26 γιατι νομιζω οτι πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω του αλλου.Υπερβολικα θεωρω οτι εγραψε και για αυτο αντεδρασα ετσι.Οσον για το αν ο χριστιανισμος ειναι μερος της ιστοριας μας ναι ειναι.Αλλα ασε με ομως να διαφωνω για το αν θα επρεπε να τον ασπαζομαστε.Οπως δεν ασπαζομαι καμια θρησκεια ουτε το δωδεκαθεο πιστευω πως υπαρχει.>>
el.elyon:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ lousipan.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η 'ΣΥΓΝΩΜΗ' ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Αλλα και εγω προσβληθηκα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ για αυτο που εγραψε ο φιλος CROWL26 γιατι νομιζω οτι πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω του αλλου.Υπερβολικα θεωρω οτι εγραψε και για αυτο αντεδρασα ετσι.Οσον για το αν ο χριστιανισμος ειναι μερος της ιστοριας μας ναι ειναι.Αλλα ασε με ομως να διαφωνω για το αν θα επρεπε να τον ασπαζομαστε.Οπως δεν ασπαζομαι καμια θρησκεια ουτε το δωδεκαθεο πιστευω πως υπαρχει.Φιλε CROWL26 αποδεχομαι το λαθος μου αλλα νομιζω οτι ηταν λαθος σου να γραψεις κατι τετοιο.Δεξου την συγγνωμη μου αλλα ζητω και την δικη σου για οσα εγραψες.
@ lousipan
Δεν θα μπορούσα παρά μόνο να αποδεχτώ τη συγνώμη σου ειλικρινά και εκ βαθέων καρδίας να ζητήσω και εγώ συγνώμη αν προσέβαλα με οποιοδήποτε τρόπο τα πιστεύω σου με τις ομολογουμένως ειρωνικές και περιπαιχτικές απόψεις μου!Συγνώμη....![]()
![]()
Φιλικά.-
ICXC
Η ειλικρινής σας συγγνώμη πιστεύω πως ήταν ό,τι το καλύτερο για τον συνομιλητή σας αλλά κυρίως για εσάς τους ίδιους!

In anticipation of my resurrection...