ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πατρικαί Νουθεσίαι. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πατρικαί Νουθεσίαι. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

kostakis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/02/2010, 17:14:14
Ρε συ χαχαχούχα makfor, δεν ...κόβεις τις..θεόπνευστες προβλέψεις;Έχεις γινει γραφικός....
10/02/2010, 20:02:08
quote:

Ρε συ χαχαχούχα makfor, δεν ...κόβεις τις..θεόπνευστες προβλέψεις;Έχεις γινει γραφικός....

Πέστου τα ρε Βαγγελάκι..πέστου του παιδί μου , έτσι μην μας πάρουν τον αέρα κάτι Αερινομακφόροι...τσσσσσ...

soul

ar_iaΜέλος
10/02/2010, 21:07:20
quote:
Think_Math

Πάτερ μου μία απλή ερώτηση :

Αυτός Ο Αινστάιν - Νίκος , έχει επίθετο ?

Πατέρας
Βοήθειά μας...

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

10/02/2010, 21:23:50
Τι να του πω καλέ μου Εαρινέ;Ακουει το ..μεγάφωνο;Ή εσύ,συζητάς;...Αλλά, μην νομίζεις ότι θα διεκδικουσα τη θεση σας σαν .....γλάστρες....
Δεν κινδυνεύετε, μην ανησυχείς...
makforΜέλος
10/02/2010, 22:23:19
τελικα εισαι πολυ ευφυες ατομο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ να το προσεξεις ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

10/02/2010, 22:34:12
Αν κατάλαβα καλά φίλε ΑσημοΚώστα, επέτρεψέ μου να ξεστραβώσω τους είρωνες της παρέας μας.

Λοιπόν, αγαπητοί μου, ο Νίκος της ιστορίας του ΑσημοΚώστα είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Πηγαίνετε πιο κάτω και διαβάστε, να δείτε ποιος είναι ο Νίκος:

π. Νικόλαος Χατζηνικολάου
Μητροπολίτης
Μεσογαίας καὶ Λαυρεωτικῆς

http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/nikolaos/index.htm

10/02/2010, 22:38:10
Δεν αντέχουν δίχως την αβάσταχτη ελαφρύτητα του είναι τους,αγαπητέ μου Ψηλέ...Πιστεύεις ότι τώρα, θα δηλώσουν λάθος;Όχι,πάλι θα ειρωνευτούν...
Απλά να καταλάβουν οτι δεν είναι προτέρημα τους αλλά ελάττωμα...
Think_MathΜέλος
10/02/2010, 23:04:36

Ψηλός και υποβολέας :

quote:
Αν κατάλαβα καλά φίλε ΑσημοΚώστα, επέτρεψέ μου να ξεστραβώσω τους είρωνες της παρέας μας.
Λοιπόν, αγαπητοί μου, ο Νίκος της ιστορίας του ΑσημοΚώστα είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Πηγαίνετε πιο κάτω και διαβάστε, να δείτε ποιος είναι ο Νίκος:

Δεν κατάλαβα ψηλέ τι εννοείς .
Ποιόν να ξεβρακώσεις ?
Εγώ ζήτησα να μάθω αν ο άνθρωπος αυτός έχει επίθετο .
Γιατί συνεχώς ακούμε διαφορες ιστορίες απο ανώνυμους που αναφέρονται σε ανώνυμους, που βλέπουν θαύματα που ακούνε φωνές και τους "ράβει" η παναγία .

Και μέχρι να υπάρχει απόδειξη εχω δικαίωμα να υποστηρίζω οτι πρόκειται για παραμύθι .
Απο την στιγμή που φέρνεις μία απόδειξη για τα όσα λες θα σε σεβαστώ .

Πίστεψε με οτι χαίρομαι που όντως ειναι αλήθεια αυτά που αναφέρθηκαν γιατί :

1)Εχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς ανοησίες απο τους χριστιανούς του φόρουμ .

2)Γιατί υπαρχουν ιερείς με τέτοια μόρφωση και επίπεδο , έστω και λίγοι , και δεν είναι ολοι λαμόγια και αδερφές.

Μακάρι να γίνει και αρχιεπίσκοπος .

Απο την άλλη δεν κατανοώ γιατί γίνεται αναφορά στο προσωπό του σε ύφος κατηχητικού , και για ποιό λόγο .

10/02/2010, 23:54:57
quote:

Δεν αντέχουν δίχως την αβάσταχτη ελαφρύτητα του είναι τους,αγαπητέ μου Ψηλέ...Πιστεύεις ότι τώρα, θα δηλώσουν λάθος;Όχι,πάλι θα ειρωνευτούν...
Απλά να καταλάβουν οτι δεν είναι προτέρημα τους αλλά ελάττωμα...

Να απαντάς χωρίς αυτές τις ελαφρότητες του δικού σου είναι και που δεν σε εμποδίζει αλλα σε κατευθύνει να ειρωνεύεσαι εσύ ασύστολα Βαγγελάκη...τώρα όσον αφορά τον Νίκο...τον Μητροπολίτη Μεσογαίας , δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο , αυτό που ήθελε αυτό έγινε , όπως και ο καθένας μας και μπράβο του..και καμάρι του και όλων όσων τον περιστοιχίζουν και τον αγαπούν!

Αυτό τον εξέφραζε και αυτό έκανε...μπράβο του...απο κεί και πέρα τί???

Και πάντως , δεν πιστεύω ότι θα είχε την συμπεριφορά και τις θέσεις τις δικές σου , διότι ούτε διάκος δεν θα ήταν!

Και το ότι αυτός έγινε Μητροπολίτης , ε! μην νομίζεις ότι το έκαναν και τόσα άλλα εκατομμύρια επιστήμονες...κρατήσου λιγάκι και μην ενθουσιάζεσαι..!

Πάντα παρορμητικός ...σαν παιδάκι...θέλω και γώ παγωτό..!

soul

10/02/2010, 23:57:37
quote:
silverCostas
Περί σωτηρίας ψυχής και Παραδείσου.
9 ) Επιστολή

Ας δοξάσωμεν τον αναστάντα Κύριον, που μας ηξίωσε να εορτάσωμεν την αγίαν Ανάστασίν Του ευχόμενοι, ίνα μας αξιώση ο Θεός να εορτάσωμεν και τον αιώνιον Σαββατισμόν εις τους ουρανούς, εις την νέαν Ιερουσαλήμ, εις την αιωνίαν χαράν, «και την χαράν ταύτην, ουδείς αίρει αφ’ ημών». Ναι, παιδί μου, διότι την επίγειον την διαδέχονται και πάλιν θλίψεις, αίτινες δύνανται να την εκμηδενίζουν, ενώ εκείνην όχι, ρέουσά εστιν αενάως ως από πηγής αστειρεύτου και ζωηφόρου.
Ας βιαζώμεθα εις τα χριστιανικά μας καθήκοντα, ίνα επιτύχωμεν να εορτάσωμεν το αιώνιον Πάσχα, πλησίον του Χριστού μας και να Τον βλέπωμεν πρόσωπον προς πρόσωπον προς μακαρίαν απόλαυσιν χωρίς να την διακόπτουν πλέον πειρασμοί και απογνώσεις.

Εσύ το βιoλί σου ! Οι ρασοφόροι όμως άλλα λένε στους αφελείς πιστούς και άλλα πράττουν ! Σαν το μακαρίτη τον Χριστόδουλο που έβγαζε πύρινους λόγους υπέρ της μετριοφροσύνης , της εγκράτειας και της απλότητας , αλλά αυτός είχε διαμαντένια μανικετόκουμπα , μίτρες αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ , αυτοκίνητο Wolks Wagen Phaethon αξίας 1.300.000 το φθηνότερο μοντέλο , και φουσκωτούς να τον φυλάνε .

Αμ’ ο άλλος ο ανεκδιήγητος ο Άνθιμος που θέλει να δώσουν όλοι οι Έλληνες από 1000 ευρώ για να βγούμε από την κρίση , και από την άλλη καταδικάζει την φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας της εκκλησίας . Ένοια σου και αυτοί όλοι που σου υπόσχονται μετά θάνατον την ευτυχία στην νέα Ιερουσαλήμ , την έχουν βρεί στην παρούσα ζωή χάρη στην δική σου ευπιστία και την αφέλεια των ομοθρήσκων σου .
Όταν ο Λένιν έλεγε ότι οι θρησκείες είναι το όπιο των λαών , δεν είχε και τόσο άδικο !

*