- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πάντοτε οι χιμπατζήδες θα είναι και περιφραγμένοι από κάγκελα!!!
quote:
Έχει γούστο, την όλη διαδικασία να θεωρείς ως απόδειξη, ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον χιμπατζή!!!
Σιγά, μου έπεσε το πληκτρολόγιο από τα χέρια..!
Για σένα δεν ξέρω..! Οι άλλοι άνθρωποι πάντως, δεν κατάγονται από χιμπατζή.
Άκου, ο άνθρωπος κατάγεται από Χιμπατζή..!
Που το άκουσες αυτό βρε..;
quote:Τι πρόβλημα έχεις με τους καημένους τους χιμπατζήδες, δεν μπορώ να καταλάβω.
Να είσαι σίγουρος αγαπητέ, ότι δεν με ξεγελά IQ τους.
Πάντοτε οι χιμπατζήδες θα είναι και περιφραγμένοι από κάγκελα!!!
Στο καλό να πας!
quote:
Οτι οι καπιταλιστές (χιμπατζίδες) έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν αυτό που θέλουν και μη σε ξεγελά η εμφάνισή τους ούτε το IQ τους.
Να κι άλλος που έχει πρόβλημα με τους χιμπατζήδες..!
quote:
Προσωπικά, θεωρω το ανάποδο σενάριο πιο πιθανό, με βάση την τροφή που τρώμε, τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε, τις πόλεις που ζούμε, τον αέρα που αναπνέουμε κλπ.
Εσύ θεωρείς και το ανάποδο πιθανό..!
Βρε τι διαβάζει κανείς νυχτιάτικα!

Edited by - Συνοδινός.1 on 24/10/2012 01:13:38
Και επειδή αυτή υπάρχει στα παραμύθια ΜΟΝΟ, ας διαβάσουμε ένα, με τις απαραίτητες και δικαιολογημένες αιχμές, που καθιστούν όντως τη θεωρία της εξέλιξης ένα κακόγουστο παραμύθι.
Μια φορά και ένα καιρό η τεμπέλα φύση, σε δισεκατομμύρια χρόνια που χρειάστηκαν, ευνόησε την εξέλιξη του πιθήκου σε σκεπτόμενο ον.
Δεν φρόντισε όμως την ίδια περίοδο να ευνοήσει την εξέλιξη και άλλου ζώου σε σκεπτόμενο όν.
Και ξέρετε γιατί παιδάκια μου; Από τυχαιότητα. Μα,τι σας λέω τώρα! Σε αυτήν πιστεύουν οι καφετζούδες και οι χαρτορίχτρες.
Πρόβλεψε ότι θα κουραζόταν η καημένη!!!
Αλλά μην ανησυχείτε παιδάκια μου, μετά από δισεκατομμύρια χρόνια όταν πια θα έχει ξεκουραστεί, θα φροντίσει να αναπτύξουν δια της εξελικτικής οδού, διάφορα ζώα τα πλεονεκτήματα του ανθρώπου. Και θα ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Ναι θα προλάβουμε να τα δούμε με τα μάτια μας όλα αυτά παιδάκια μου!!!
Επειδή η μεγάααλη επιστήμη μας, σε λίγο καιρό με την πρόοδο που έχει, θα παρατείνει τη ζωή μας μέχρι τότε!!!
quote:
Vassilis_1
Επειδή το μόνο σίγουρο αγαπητέ είναι, ότι ΔΕΝ προερχόμαστε από ΚΑΜΙΑ διαδικασία εξέλιξης.
Και επειδή αυτή υπάρχει στα παραμύθια ΜΟΝΟ, ας διαβάσουμε ένα, με τις απαραίτητες και δικαιολογημένες αιχμές, που καθιστούν όντως τη θεωρία της εξέλιξης ένα κακόγουστο παραμύθι.
Δηλαδή κάποια στιγμή, αφού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των ψεμμάτων και συνεπώς θα αρχίσει να διδάσκεται η ιουδαιοχριστιανική βίβλος, αποκλειστικά και μόνο, στα ιδρύματα και τα πανεπιστήμια, με πρωταρχική συμβολή φυσικά των ναών της γνώσης και πολιτισμού, των εκκλησιών μας, θα είσαι ευχαριστημένος?
Όλες οι προσπάθειες εκατονταετιών πολλών ειδικών θα απεμπολιστούν ως κιβδηλες και υπερμετρες ανοησίες που έκαναν αυτό το μέγιστο κακό στην ανθρωπότητα. Μια Αρχή που θα συμπαρασύρει (επακόλουθο σωστά?) και πολλούς άλλους τομείς της ανθρώπινης περιττής, λειψής, μικρής διανόησης -που δε θα έπρεπε καν να υπάρχει, γιατί έτσι είναι η μοίρα του δημιουργήματος. Ενα φοβισμένο τίποτα που δεν έχει καν λόγο ύπαρξης και αποκλειστικά και μόνο ασχήμια έχει! Μια ανθρωπότητα που οι αρχές της δεν πρέπει (απαγορευτικά) να είναι "ανθρωπιστικές - ουμανιστικές" με περιθώρια βελτίωσης και..συνεχούς προσπάθειας (είπαμε δεν εξελισσόμαστε δεν αλλάζουμε είμαστε ότι είμαστε στοπ) για το καλύτερο αλλά αποκλειστικά μόνο θρησκευτικές χωρίς καμία εννοείται αμφισβήτηση (δε θέλω κιχ!).
Φίλε αν ένα τέτοιο ή παρόμοιο έστω σενάριο παίζει στο μυαλό σου, ή έστω αν θα σου άρεσε μια ΄τετοια προοπτική , δε ξέρω...
Αλήθεια η λέξη ΔΥΣΤΟΠΙΑ τι σου προκαλεί άραγε?
many questions, tiring answers
Mόνο ένα,με τρομοκρατεί.
Ανθρωποι με τέτοια 'μυαλά",έχουν δικαίωμα ψήφου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

macedon
quote:
macedonΕμ... τα'λεγε ο Αριστοτέλης αλλά ποιος τον άκουγε...
Για πες, για πες...
Νικόμαχε κοίτα η ψήφος είναι ψήφος, και πρέπει να μπει στη κάλπη. Ο καθένας έχει το μυαλό που έχει μέσα στη κεφαλή του κτλπ κτλπ
Κι εμείς εδώ τα λέμε διαδυκτιακά -δύσκολο μερικές φορές η γραπτή επικοινωνία ρε παιδιά.
![]()
quote:
macedon
Εμ... τα'λεγε ο Αριστοτέλης αλλά ποιος τον άκουγε...
Αφού δεν δύνασαι εδώ και τόσους μήνες να τοποθετηθείς επί των θεμάτων που έχουν θιχτεί στο παρόν thread και παρόλ'αυτά θέλεις να πεις "κάτι" δε μας λες και το λόγο για τον οποίο κυνηγήθηκε (και) ο Αριστοτέλης από το τότε Ιερατείο σας???
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 24/10/2012 16:28:18
Μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο θέμα έχω συγκρατήσει τις αιτιάσεις του Κηφέα και του Νικόμαχου για την ισχύ του 2ου Θερμοδυναμικού Νόμου (αλλά και της Αρχής Διατήρησης της Ενέργειας) σε κάποιες περιπτώσεις.
Από τον Κηφέα αναμένω και τη σχετική επιστημονική ή μη βιβλιογραφία μιας που ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έχει ήδη ξεκαθαρίσει τη θέση του ότι έχει καταθέσει προσωπικές απόψεις χωρίς να έχει κάποια σχετική βιβλιογραφία στα χέρια του.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Υποθέτω πως ναι.
quote:..Και τότε γίνεται επισήμως κάλπικη η ψήφος. Μόλις πέσει μέσα στη κάλπη δηλαδή.
Νικόμαχε κοίτα η ψήφος είναι ψήφος, και πρέπει να μπει στη κάλπη.
Έτσι έχουμε κάλπικες εκλογές.
Μετά τις εκλογές έχουμε κάπλιπες ηδονες (not to be confused with "κολπικές" ηδονές) (βλ. ψηφοφόρους κομμάτων).
Και κάλπικους θρήνους (βλ. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κλπ).
Μωρέ μετά τις εκλογές έχουμε πάλι ...εκλογές
Θρήνο μόνο στο κοσμάκη που για 3 ολοκληρους μήνες ήταν μεταξύ σκύλας και χάρυβδης.
Ανθρωποι με τέτοια "μυαλά", έχουν δικαίωμα ψήφου.»
Προφανώς η καμπάνα είναι για μένα, επειδή υποστηρίζω ότι η εξελικτική θεωρία είναι παραμύθι.
Στις 12 – 09 – 2012 (καρτέλα 31) μεταξύ άλλων είχα γράψει: «Είναι γεγονός ότι ο προβληματισμός μου ενταφιάζει την εξελικτική θεωρία.»
Ο Νικόμαχος απάντησε στην πιο πάνω θέση ως εξής: «Την έχω ενταφιάσει χωρίς προβληματισμούς.»
Νικόμαχε αρχίζω να τρομοκρατούμαι.
quote:
Προφανώς η καμπάνα είναι για μένα, επειδή υποστηρίζω ότι η εξελικτική θεωρία είναι παραμύθι.
H καμπάνα ήταν για σένα.αλλά όχι για αυτο που νόμισες.
Δεν είναι κριτήριο νοημοσύνης η παραδοχή ή όχι της εξελικτικής θεωρίας,για μένα.
Αλλα είναι τα κριτήρια...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Από τον Κηφέα αναμένω και τη σχετική επιστημονική ή μη βιβλιογραφία μιας που ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έχει ήδη ξεκαθαρίσει τη θέση του ότι έχει καταθέσει προσωπικές απόψεις χωρίς να έχει κάποια σχετική βιβλιογραφία στα χέρια του.
καλά εσυ είσαι εντελώς για...
μα,εντελώς όμως.....![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Για πες, για πες...
Και γαρ το ελέσθαι ορθώς, των ειδότων έργον εστίν. (Πολιτικά Β΄, 1282a5)

macedon
Η επιστήμη, ερευνώντας την φύση και την ιστορία αυτού του κόσμου, απλά επιβεβαιώνει στην πορεία, ότι η παλιά διαθήκη βασικά και η καινή διαθήκη αυτονόητα, αποτελούν μαζί, ένα παιδαριώδες παραμύθι.
Αυτός ο κόσμος, είναι ένας μηχανικός κόσμος (αυτό είναι και το μόνο σίγουρο). Τα περί Θεών, ψυχών, πνευμάτων και θαυμάτων, αποτελούν μόνο αυθαίρετες και ακατανόητες υποθέσεις στη φαντασία των ανθρώπων.
Δεν υπάρχει επιστήμονας που να ερευνά την φύση αυτού του κόσμου και περιμένει να συναντήσει εκεί μέσα θαύματα. Παρά μόνο, τους άγνωστους εκείνους μηχανισμούς, που ευθύνονται για τα μέχρι στιγμής παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα.
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα...
Χριστιανοί Ορθόδοξοι (βασικά PanosΤ). Μύθος ή πραγματικότητα..;
Πάρε ότι νομίζεις από την ανόητη "δήθεν επιστημονική" φλυαρία σου και απάντησέ μου (Χωρίς θεολογικές αερολογίες και πνευματικές ντρίμπλες) αρχικά τα εξής:
Είναι η παλιά διαθήκη θεόπνευστο βιβλίο..;
Είναι η καινή διαθήκη θεόπνευστο βιβλίο..;
Υπήρξε ο Θεός της Βίβλου από πάντα; Χωρίς αρχή δηλαδή..;
Έφτιαξε ο Θεός της Βίβλου πριν από 4 χιλιάδες χρόνια τον κόσμο..;
Έφτιαξε ο Θεός της Βίβλου από το μηδέν (με λάσπη) τον Αδάμ και την Εύα..;

Edited by - Συνοδινός.1 on 25/10/2012 08:48:34
quote:
Και γαρ το ελέσθαι ορθώς, των ειδότων έργον εστίν. (Πολιτικά Β΄, 1282a5)
Ο Αριστοτέλης είπε ότι αυτοί που εκλέγουν πρέπει να σκαμπάζουν,και αυτό λες και συ αδερφέ,αλλά εδώ γράψανε στα π@π@ρια τους τον Αριστοτέλη,λες να καταφέρουν να ακούσουν εσένα; Άσε που τους τα γράφεις και γαλλικά...![]()
![]()
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.