- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
"πόσα ουράνια σώματα πέφτουν στον Ήλιο"
Ουκ εστιν αριθμός.
quote:
"κατά πόσο ένα ουράνιο σώμα επηρεάζει την εκπομπή ακτινοβολίας του"
Ασαφές το ερώτημα.
Θα θεωρήσω ότι εννοείς τον Ηλιο και θα σου απαντήσω επ'αυτού.
Ο ίδιος ο ήλιος, όπως και κάθε άστρο, είναι ο απόλυτος "κυρίαρχος" της διαχείρησης, του ποσοστού ακτινοβολίας, σε σχέση με την μάζα του και το 'απόθεμα' καυσίμου του.
Δηλαδή, την επηρεάζει πλήρως.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Χρίστος Έλ
Αναφέρθηκα σε κάτι από το βιβλίο του Δανιήλ, με το οποίο σχετίζεται το θέμα.Αν θες να πούμε εδώ γι' αυτά που ισχυρίζεσαι δεν έχω πρόβλημα, αφού βλέπω πως το θέμα με τις Γραφές είναι κλειδωμένο. Όμως ένα-ένα πράγμα, για να μην γίνει μπάχαλο.
Πρώτα, θέλω να μου πεις πως κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να φανατίσει τους Εβραίους.
Το πρώτο
Αν και αυτά που γράφω φίλε Χρίστο απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων, αφού όσα στοιχεία και αν σου φέρω εσύ θα εξακολουθής να ζης στην πλάνη σου. Αφού σε παρέπεμψα στην απάντηση του ραβίνου που επιβεβαιώνει το ότι ούτε οι Εβραίοι κατατάσσουν τον Δανιήλ στους προφήτες, σε παραπέμπω τώρα και σε μια άλλη σελίδα, για να μη χρεώσης αυτά που ανέφερα στο Ρασσιά, τον Καλόπουλο, τον Δαυλό ή δεν ξέρω που αλλού. Εδώ λοιπόν μπορείς να διαβάσης όλες τις πληροφορίες και τους λόγους για τους οποίους οι ερευνητές της Βίβλου θεωρούν το βιβλίο του Δανιήλ ψευδεπίγραφο. Αν και αυτό δεν σε πείθει τότε εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά, και εγκαταλείπω κάθε περεταίρω προσπάθεια.*
Και εγώ μπορώ να σε παραπέμψω σε σελίδες χριστιανών, οι οποίοι δίνουν τους λόγους για το οποίο το βιβλίο του Δανιήλ είναι αυθεντικό. Ξέροντας βέβαια πως δεν πρόκειται να πειστείς.
Εγώ όμως ζήτησα να μου πεις την δικιά ΣΟΥ γνώμη, περά από αυτό που λένε οι εχθροί ή οι υποστηρικτές της Βίβλου.
Επαναλαμβάνω την ερώτηση.
1) Από που συμπεραίνεις πως το βιβλίο του Δανιήλ γράφτηκε για να φανατίσει και να δώσει κουράγιο στους Ιουδαίους της εποχής των Μακκαβαίων.
quote:quote:
Δηλαδή την υγειά μας να 'χουμε μέχρι τον Μάρτη του 2018 για να 'χουμε την ευτυχία να τα τινάξουμε εν τιμή και δόξη όλοι μαζί. Αχ βρε φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε ακόμα να καταλάβης ότι δεν πρόκειται να γίνη τίποτα και απλώς σου τρενάρουν τις ημερομηνίες; Ως πότε θα πέφτης θύμα των διαφόρων χριστέμπορων απατεώνων;Sesostris,
όχι,δεν το έχω καταλάβει ακόμα οτι δεν προκειται να γίνει τίποτα,δεν έχει περάσει όλόκληρο το 2013 για να το κάνω αυτό!Έχουμε ακόμα έναν μήνα,εναν μήνα ελπίδας!Και ώς γνωστόν,η ελπίδα πεθαίνει πάντοτε τελευταία!Ετσι και εδω,η ελπίδα θα πεθάνει στις 31/12/13,όχι νωρίτερα!Για μένα,ο Μάξιμος,δεν είναι απατεώνας!Πίστευε πραγματικά οτι όσα έλεγε είναι αληθινά και επειδή τον έχω γνωρίσει και απο κοντά,μπορώ να το διαβεβαιώσω αυτό!Αρα,δεν τίθεται θέμα απατεωνιάς,αλλα ίσως πλάνης....
Φίλε Χριστιανέ αυτοί που πλανώνται κυρίως, είναι όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες που λένε πως τίποτα από τις βιβλικές προφητείες δεν πρόκειται να συμβεί στον κόσμο, την ίδια στιγμή που ο κόσμος πάει κατά διαόλου. Για εμάς βέβαια, γιατί για αυτούς μια χάρα πάει ο κόσμος. Δηλαδή εμείς που ζούμε στην άγνοια και την φτώχεια πληρωνόμαστε για τις αμαρτίες μας με το νόμο του κάρμα, αλλά τα καλόπαιδα που ζούνε στην γνώση και τον πλούτο ανταμείβονται.
Αν διαβάσεις θεοσοφικά άρθρα μιλάνε για την επιστροφή ενός Μεγάλου Διδάσκαλου που θα ενώσει τα έθνη, ενώ χαρακτήρισαν την δημιουργία του ΟΗΕ ως ένα αποφασιστικό βήμα για την συναδέλφωση των λαών, πέρα από θρησκείες, διαφορές και μισαλλοδοξίες.
Τί κάθεσαι και μιλάς τώρα για πλάνη και άγνοια στους φαντασμένους νεοεποχίτες γνωστικούς, για τους οποίους ο Κύριος θα επιστρέψει ως κλέπτης την Νύχτα...
Άσε τους να εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στον ΟΗΕ, την Νάσα και όλους τους ψευδοπροφήτες φιουτσουραλιστές της ένας εποχής...
Ύψωσε λίγο το ανάστημά σου, μην σκύβεις το κεφάλι.
Λες
"Όταν μιλάνε οι Εβραίοι για την θρησκεία τους έχουν άδικο, ενώ όταν μιλάνε για τους Χριστιανούς έχουν δίκιο".
Και σε πληροφορώ εγώ πως ούτε την θρησκεία τους δεν ξέρουν και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το Ταλμούδ, που είναι η χειρότερη ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης που μπορεί να υπάρξει. Να σου θυμίσω την ερμηνεία του ότι στον Αδάμ δεν βρισκόταν σύντροφο. Λένε λοιπόν οι φίλοι μας οι Εβραίοι πως αυτό σημαίνει πως ο Αδάμ έκανε σεξ με όλα τα ζώα και δεν έμεινε ευχαριστημένος. Τα ακούς Σέσοστρι; Και δεν θα αμφισβητήσω τί λένε αυτοί οι μισάνθρωποι και παιδεραστές;
Λοιπόν επανέρχομαι στην ερώτηση.
Γιατί πιστεύεις πως το βιβλίο του Δανιήλ γράφτηκε για να δώσει κουράγιο και να φανατίσει τους Εβραίους του 2ου αιώνα π.Χ;
Είμαι εδώ για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.![]()
οι προφητείες σίγουρα θα εκπληρωθούν,θα έρθει ο καιρός που θα εκπληρωθούν όλες κατα γράμμα,απλα εμείς θέλουμε αυτός ο καιρός να είναι ΤΩΡΑ!ΤΩΡΑ!Δεν μας κάνει το ''μετά''!Θα έχει χαθεί το τρένο για μετά.....
αυτό το "τώρα" αντιπροσωπεύει και τον Μαξιμο ?
έχει δηλαδη κι αυτός οικονομικά προβλήματα και θέλετε εδω και τώρα να έρθει ο αντίχριστος να σας τα λύσει
ή μονο εσυ τον αναμένεις με τόση χαρά?

quote:
Να σε ρωτήσω βρε Χριστιανός Ορθόδοξος
αυτό το "τώρα" αντιπροσωπεύει και τον Μαξιμο ?
έχει δηλαδη κι αυτός οικονομικά προβλήματα και θέλετε εδω και τώρα να έρθει ο αντίχριστος να σας τα λύσει
ή μονο εσυ τον αναμένεις με τόση χαρά?not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Ναι,και τον Μάξιμο!Όχι για να του λύσει τα οικονομικά προβλήματα,αλλα για να μην πάει ''κουβά'' η θεωρεία του!Αυτος πρέπει να το θέλει περισσότερο απο όλους μας!
Edited by - Χριστιανός Ορθόδοξος on 02/12/2013 16:08:55
Γιατί από μιζέρια και δυστυχία έχουμε χορτάσει.
quote:
Χρίστος Έλ
Σέσοστρι ελπίζω να έχεις καταλάβει τον λαθεμένο σου συλλογισμό.Λες
"Όταν μιλάνε οι Εβραίοι για την θρησκεία τους έχουν άδικο, ενώ όταν μιλάνε για τους Χριστιανούς έχουν δίκιο".Και σε πληροφορώ εγώ πως ούτε την θρησκεία τους δεν ξέρουν και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το Ταλμούδ, που είναι η χειρότερη ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης που μπορεί να υπάρξει. Να σου θυμίσω την ερμηνεία του ότι στον Αδάμ δεν βρισκόταν σύντροφο. Λένε λοιπόν οι φίλοι μας οι Εβραίοι πως αυτό σημαίνει πως ο Αδάμ έκανε σεξ με όλα τα ζώα και δεν έμεινε ευχαριστημένος. Τα ακούς Σέσοστρι; Και δεν θα αμφισβητήσω τί λένε αυτοί οι μισάνθρωποι και παιδεραστές;
Λοιπόν επανέρχομαι στην ερώτηση.
Γιατί πιστεύεις πως το βιβλίο του Δανιήλ γράφτηκε για να δώσει κουράγιο και να φανατίσει τους Εβραίους του 2ου αιώνα π.Χ;
Είμαι εδώ για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

*
quote:
Φίλε Ορθόδοξε εγώ εκτός από τον Αντίχριστο αναμένω και τον Χριστό, δηλαδή Εκείνον που θα δώσει τέρμα στο γλέντι των τυράννων της Γης.Γιατί από μιζέρια και δυστυχία έχουμε χορτάσει.
Σαφώς,γιατι 3,5 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας απο τον Αντίχριστο,έρχεται και ο Χριστός!Σαφώς!
Θεέ μου γιατί ; ΓΙΑΤΙ ;;; Ώς πότε θα χαιρόμαστε τα δάση μας ; Ώς πότε θα περπατάμε μέσα σ'αυτά, ώς πότε θα πίνουμε το νεράκι απο τις γάργαρες πηγές, ώς πότε θα απολαμβάνουμε τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα απο τις ψηλές βουνοκορφές, ώς πότε θα ακούμε το γλυκόηχο κελάϊδημα των πουλιών, ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; Τι θα γίνει μετά απο δέκα χρόνια ; Δεν θέλω να το σκέφτομαι.
Νιώθω μια αθεράπευτη απελπισία, για το μέλλον που μας επιφυλλάσουν. Δεν υπάρχει νόημα για τίποτα. Όλα χάθηκαν. Η ζωή μας έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Ποιός μπορεί να κάνει κάτι για το αντίθετο ; Όλοι μας βουτηγμένοι μέσα στην ηλίθια άγνοια μας και την εγκληματική μας αδιαφορία για το πολυτιμότερο δώρο του Συμπαντικού Θεού στον άνθρωπο : Τη Φύση. Πλέον, η δική μας φύση θα μετατραπεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ σε μπετόν, βόθρους, τσιμεντένια κλουβιά, τροχοφόρα σαρδελοκούτια και κεραίες. Το ΞΥΛΟ, η ΠΕΤΡΑ και το ΧΩΜΑ δεν έχουν θέση πια στη ζωή μας. Σε λίγο δεν θα αποτελούν παρά λείψανα μιάς ξεχασμένης εποχής.
Πάνω που σήμερα, θέλησα να ξαναγράψω στο Εsoterica γιατί ειλικρινά ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΟΙ και δεν θα μπορούσα να ξεχάσω ποτέ το ένθερμο καλωσόρισμα σας, την συμπάθεια και την συμπαράσταση σας στο άτομο μου στο τόπικ της Πεντέλης, ξεκίνησα δυστηχώς με ένα θλιβερό θέμα.
Τρέμω για την ώρα που θα πώ το τελευταίο αντίο στην Πεντέλη μιάς και αυτή ήταν η πρώτη μου γνωριμία με το ανυπέρβλητο μεγαλείο της Φύσης και που πάντα θα είναι η Αγαπημένη μου. Συνθλίβομαι για την ώρα, που κάποιοι απο'σάς, θα πείτε το τελευταίο αντίο σε κάποιο βουνό που πιθανώς λατρέψατε.
Ο καθένας ας ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι της θλίψης.
Αντίο σας...
Νταβέλης666
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Για τι πράγμα μιλάς αγαπητέ μου;
Ψηφίστηκε κάποιος νέος νόμος στην πατρίδα;
Εαν είναι αυτό ας ελπίσω περιέχει τουλάχιστον και τις προφυλάξεις που χρειάζονται ώστε να προστευθούν (δηλαδή όσο κόβεται για εκμετάλευση να επαναφυτεύεται) και να μην είναι απλά μια διάταξη που να επιτρέπει την αλόγιστη εκμετάλευση. ![]()
(αν υποθέσω ότι είναι το τελευταίο μάλλον θα είμαι υπερβολικά κυνική ε; ![]()
![]()
)

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Τι εννοείς χαρακτηρίστηκαν ως αντικείμενο προς εκμετάλευση?
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Τι νομος ειναι αυτος?
Δαση δεν εχουμε πολλα πλεον και η πλειοψηφια τους ειναι στην βορεια Ελλαδα,τι νομος ειναι λοιπον αυτος και ποτε ψηφιστηκε?
Μέχρι στιγμής μου φάνηκε περισσότερο σαν προεκλογικό δόλωμα παρά σαν δικαίωμα να πάμε, να κόψουμε έλατα, να μπαζώσουμε και να χτίσουμε.
Μπορεί να πέφτω έξω κατά πολύ. Θα περιμένω τα ενημερωτικά πρωινάδικα μπας και βγάλω καμιά άκρη.
My Karma ran over your Dogma ![]()
quote:
Η απόφαση πλέον πάρθηκε. ΚΟΨΤΕ, ΚΑΨΤΕ, ΧΤΙΣΤΕ, ο νέος νόμος που θα ισχύει απο'δώ και πέρα για τα περήφανα Ελληνικά Δάση μας. Τα δάση χαρακτηρίστηκαν ώς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ !!!

Αγαπητέ, σοκαρίστηκα απο αυτό...
Θα μπορούσες να δώσεις πιο πολλά στοιχεία? Απο που πηγάζει αυτή η είδηση?
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Εν μέσω αντιδράσεων η συζήτηση στη Βουλή για το δασικό νομοσχέδιο
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=500628
ps. welcome back ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Σε δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο υπουργός Γεωργίας Γιώργος Δρυς επισήμανε ότι η τροπολογία που προβλέπει το «πάγωμα» των προστίμων για κτίσματα που έχουν ανεγερθεί σε δάση και δασικές εκτάσεις έγινε για καθαρά κοινωνικούς λόγους, «καθώς τα πρόστιμα ήταν υπέρογκα και ορισμένες φορές πολλαπλάσια της πραγματικής αξίας του κτίσματος».

Άκου τι λέει το άτομο??...Τα πρόστιμα υπέρογκα??...
ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑ???!!!
Αυτό το βλέπετε πραγεμισμένοι αστοί κοιμισμένοι στον ύπνο του δικαίου?
Αυτόν της αυτοκαταστροφικής πορείας σας???!!!

...
...
...Μας βλέπω στους δρόμους και πάλι!...

...
Τα του καίσαρως τω καίσαρει!

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 05/12/2003 04:27:07
Στις 23/9/2003
quote:
Posted - 23/09/2003 : 20:19:27
------------------------------------------------------------------------
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ...
Τον πρωθυπουργό ενημέρωσε το πρωϊ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας για το δασικό νομοσχέδιο. Ο υπουργός Γεωργίας δήλωσε οτι στόχος του νομοσχεδίου το οποίο γίνεται κατ' επιταγή του νέου Συντάγματος είναι η προστασία των δασών, η οριοθέτηση όλων των εκτάσεων που είναι δάσος και η απόλυτη προστασία τους.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
Αποχαρακτηρισμός δασών. Έγκλημα κατά της φύσης και της κοινωνίας, που μεθοδεύεται με τον αποχαρακτηρισμό 6.5 εκατομμυρίων στρεμμάτων δασών και δασικών εκτάσεων.Σε μία χώρα που χρόνο με τον χρόνο χάνει τεράστιες ποσότητες πολύτιμου εδάφους, εξαιτίας της αποδάσωσης και της εκτεταμένης διάβρωσης που αυτή προκαλεί, αντί η πολιτεία να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση και προστασία του φυσικού κεφαλαίου, εμπορεύεται και εκχωρεί τα δάση, τον σπουδαιότερο φυσικό πόρο.
Κερδισμένοι από τον επερχόμενο εφιάλτη, δεκάδες χιλιάδες καταπατητές δημόσιας δασικής γης και περισσότεροι επίδοξοι οικιστές των δασών που περιμένουν στις λίστες αναμονής των οικοδομικών συνεταιρισμών.
Χαμένη, η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι μελλοντικές γενιές, που θα πρέπει να τα καταφέρουν να ζήσουν σε μια μεταλλαγμένη χώρα, χωρίς την παρουσία των ...«ενοχλητικών» δασών.
Όταν τα λέγαμε στο topic της Πάρνηθας για το νομοσχέδιο, βομβαρδιστήκαμε απο δεκάδες e-mails που μας έλεγαν γραφικούς...

Edited by - Oannes on 05/12/2003 09:34:13
Αλλά, ποιος έχει τα αρ***ια να το κάνει???
Είμαι μέσα!
Ξέρετε καλά τι εννοώ…