- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Carmel
Sesostris από ένα απλό search βρήκα αυτό το νήμα από το 2010.http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10469
Είσαι και εσύ μέσα σε ρόλο κομπάρσου βέβαια από το λίγο που κοίταξα.
Λες ότι θα σε αφήσω να μου κατεβάσεις copy-paste τις ίδιες παπάτζες ενώ σας έχουν απαντηθεί ξανά και ξανά?
Καταλαβαίνω το αδιέξοδο στο οποίο έχεις περιέλθει Carmel, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό.
Οχι βρε Sesostris και ήσουν η τελευταία μου ελπίδα...
quote:
Μάταια προσπαθείς με τις διάφορες εκτός θέματος αναφορές να ξεφύγης.
Εγώ στο παρόν θέμα απάντησα στον Ιούλιο και αμέσως, επαναλαμβάνω αμέσως χαρακτηρίστηκα από τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ ως φίλος του που έρχομαι και καλά να τον βοηθήσω επειδή τον...στριμώξατε!!!!
Ολες, μα όλες, αλλά εντελώς όλες και μηδεμιάς εξαιρουμένης οι εκτός θέματος αναφορές προκλήθηκαν αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη του Club στα οποία και απάντησα.
quote:
Το θέμα Carmel εξετάζει τις "Παρερμηνείες της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας". Ούτε τις θυσίες των Λυκαίων, ή των Ανουνάκι, ούτε τον Popper, τον Potter ή το πόκερ.
Εσύ για παράδειγμα ήρθες με το Σεράπειο και τις κατεδαφίσεις των παγανιστικών ναών ως καημός που σε καίει αν δεν κάνω λάθος οπότε μη μας ζητάς και τα ρέστα από πάνω για off topic!
quote:
Όσο για τις αναρτήσεις μου, αυτές είναι μέσα στα πλαίσια του θέματος όπως και τα copy-paste, που είναι μέσα από τις σελίδες του παραμυθιού που πλασάρετε στους αφελείς ως θεόπνευστο, και δεν μπορείς να τα αμφισβητήσης.
Αυτά που σας αμφισβήτησαν με επιχειρήματα από το 2010 (τουλάχιστον) άλλα Χριστιανά μέλη ήταν οι παρερμηνείες και οι διαστρεβλώσεις που κάνατε.
Οταν δεν μπορούσατε να αντιτάξετε ουδέν πηγαίνατε σε άλλο θέμα. Οταν και εκεί ξεμένατε από μίσος, λάσπη και διαστρέβλωση πηγαίνατε σε άλλο θέμα μέχρι που το πέρνατε απόφαση ότι δεν σας σηκώνει το κλίμα και εξαφανιζόσασταν.
Για παράδειγμα ο άλλος ακόμα περιμένει να πας στη βιβλιοθήκη σου να του φέρεις το βιβλίο που έγραφε ένα πατερικό κείμενο αλλα αντί άλλων. Του το έφερες ή ακόμα το ψάχνεις διότι είδα ότι σε κοπάναγε σαν χταπόδι και σε άλλα νήματα.
Φέρε το και τώρα αν θες. Ποτέ δεν είναι αργά, αν και η γνώμη μου είναι ότι την πάτησες από καμία διαστρέβλωση του Ρασιά ή του Καλόπουλου που κάταπιες αμάσητη αλλά επειδή ο άλλος ήξερε τι έλεγε σ'έκανε ρεντίκολο από τότε έως σήμερα.
Κρίμα την ηλικία σου ρε Sesostris.
quote:
Αυτός που είναι εκτός θέματος και παπαρολογεί συνέχεια, είναι η εξοχότης σου.
Πιπέρι στο στόμα σεβάσμιε γέροντα!
quote:
Αν αδυνατείς να απαντήσης, είναι καλύτερα να το πης καθαρά και αντρίκια. Με τα κολπάκια και τις υπεκφυγές εσύ ξεφτιλίζεσαι, και κανείς άλλος. Κατάλαβε ότι εδώ μέσα υπάρχουν μέλη σκεπτόμενα που δεν χάφτουν αμάσητα ότι τους λέτε, όπως στο κατηχητικό.
Τα...σκεπτόμενα μέλη έφυγαν με την ουρά στα σκέλια απ'όλα τα νήματα και από τα nickname που μου αποδίδετε και πολλά ήταν στον αριθμό και ακόμα σας στοιχειώνουν και τους βλέπετε παντού τριγύρω σας.
quote:
ΥΓ.
Περιμένω απάντηση κι όχι γαργάρες στην ερώτηση που σου έθεσα.
Από το μαγαζάκι που στήνεις σε κάθε νέο Χριστιανό που πετυχαίνεις από το 2010 (τουλάχιστον) εγώ δεν πρόκειται ν'αγοράσω. Δεν πείστηκες τόσες φορές άρα δεν θα πειστείς ούτε τώρα καθώς δεν γουστάρω ούτε να σου κάνω copy-paste από παλαιότερα μέλη ούτε πολύ περισσότερο να κάθομαι να σου παρουσιάζω σεντόνια.
Και μη ξεχνάς και το πιο βασικό.
Θέματα που υπήρχαν σε δικές σου πηγές αρνείσαι να συζητήσεις καθώς έχεις μεταπηδήσει λόγω στριμώγματος από εσένα.
Μπορεί να είμαι πολύ μικρότερός σου αλλά εμμονικά παιχνίδια με υπερήλικες δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να παίζω.
Θες να απαντήσεις για τα φονικά μυστήρια για τους φαλλούς που υπήρχαν στις πηγές που μας έφερες?
Αν ναι κάνε το για να περισώσεις ότι περισώζεται από τους τρίτους που μας διαβάζουν και θα μας διαβάσουν.
Αν όχι κάτσε και περιμένε τον επόμενο Χριστιανό να σε εξευτελίσει δημοσίως όπως το έχεις αποδεχθεί και εσύ και οι καθοδηγητές σου από το 2010 τουλάχιστον.
Υ.Γ Στην εν λόγω βιβλιοθήκη με τα γόνατα πας και δεν έχεις φτάσει ακόμα μετά από 5 χρόνια?
quote:Ποιά ΑΛΗΘΕΙΑ βρε κατακαημένη Ρούμελη; Την αλήθεια που έχεις φτιάξει εσύ, μέσα στην άρρωστη κεφάλα σου ή την αλήθεια ότι στα σίγουρα σε ξεπέταξαν κάποιοι γονείς προβληματικοί, πιθανόν σαν κι εσένα, και δεν σε έχουν πάει με το ζόρι μέχρι σήμερα σε κάποια κλινική για θεραπεία; Την αλήθεια που επι χρόνια ξερνάς οτι σκατά έχεις μέσα σε αυτό που θεωρείς για μυαλουδάκι ή την αλήθεια που το λογισμικό του φορουμ αυτού δεν υποστηρίζει black list ή που δεν ξέρουν να την βάλουν, ώστε να μην ξαναγράψεις ποτέ σου ξανά εδω μέσα κάτι; Σαν τα υπόλοιπα φορουμ που σε σουτάρανε; Αίντε άρρωστο κουτάβι, ξαναγέμισε πάλι μερικές σελίδες ακομα. Έτσι κι αλλιώς, πάντα κάποιος άλλος θα σε πληρώνει.
ΟΞΩ ΡΕ ψευτοαιρετικό ΣΙΧΑΜΑ. Παλιοβρωμιάρη μην μου ξαναγράψεις, αν δεν θες να αρχίσω και εγώ τα μπινελίκια για την δικιά σου οικογένεια.
Αρκετά σου φέρθηκα ευγενικά. ΟΥΣΤ!!!!!!!
quote:
γενικώς τελείς υπό σύγχυση και επήρεια βλαβερών ιδεολογικών ουσιών...όλα τα προβλήματα, προσωπικά δικά σου και συλλογικά, τα αναγάγεις στους κεφαλαιοκράτες και τους Εβραίους...τα μηνύματά σου δείχνουν άτομο ξοφλημένο, χωρίς προοπτική, που έχει μεταθέσει όλες τις ευθύνες του αλλού...
Άντε πάλι με το άτομό μου.
Εκφράζω μια άποψη, ναι θεωρώ τους Εβραίους υπεύθυνους για την παγκόσμια οικονομική και πνευματική μιζέρια ,για τον τάδε ή τον άλλο λόγο.
Εσύ τώρα θεώρησε τους Χρυσαυγίτες, τους ναζί, τους παπάδες, τους δωδεκαθειστές και άλλους ως υπεύθυνους.
Γιατί όμως κολλάς όπως και το club, στο άτομό μου, και φθάνεις σε χαρακτηρισμούς "ξοφλημένος"; Εδώ εκφράζουμε απόψεις. Από εκεί και πέρα αν εγώ είμαι ξοφλημένος λόγω των Εβραίων ή του εαυτού μου, δεν έχει καμμιά απολύτως σημασία. Είναι δικό μου θέμα και είναι προσβλητικό η συζήτηση να στρέφεται κατά προσώπων που συμμετέχουν σε αυτή.
Πες εσύ ότι δεν είναι έτσι, πως δεν φταίνε οι Εβραίοι, αλλά άσε ήσυχο το άτομό μου.
Αν ήταν έτσι, για όλες τις απόψεις που έχεις εκφράσει κατά του Χριστιανισμού και του Χριστού, θα έπρεπε να σου είχα επιτεθεί προσωπικώς, όπως κάνουν όλοι εδώ...
Το θέμα είναι η κουβέντα να είναι γενική και να μην στρέφεται σε πρόσωπα συνομιλητών.
Γιατί αυτή είναι η μιζέρια των φόρουμ, η ρατσιστική απαίτηση κάποιων να επιτρέπονται μόνο οι δικές τους απόψεις και να ξεφτιλίζουν όποιον σκέφτεται διαφορετικά. Δεν είναι η τάχα έλλειψη iq που προβάλλουν κάποιοι άρρωστοι εγκέφαλοι.
Τα πράγματα είναι απλά, πες ότι θες να πεις, αλλά άσε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς συμμετεχόντων. Δεν θέλω να εξαναγκάζομαι να καταφεύγω σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Δεν θέλω να μου ξαναγράψεις, διότι ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ μετά από αυτά τα ρατσιστικά βρωμόλογα που έγραψες για το άτομο και την οικογένειά μου, θα ξεκινήσω από τον πατέρα σου.
quote:
Μην διανοηθείς τώρα που ανέβηκε το σάιτ να μου απαντήσεις.....Δεν θέλω να μου ξαναγράψεις, διότι ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ μετά από αυτά τα ρατσιστικά βρωμόλογα που έγραψες για το άτομο και την οικογένειά μου, θα ξεκινήσω από τον πατέρα σου.
Μη φορτώνεις άλλο τη σελίδα με τις αηδίες σου. Δώσε μου ενα τηλεφωνάκι να τα πούμε κατ' ιδίαν.
quote:quote:
Μην διανοηθείς τώρα που ανέβηκε το σάιτ να μου απαντήσεις.....Δεν θέλω να μου ξαναγράψεις, διότι ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ μετά από αυτά τα ρατσιστικά βρωμόλογα που έγραψες για το άτομο και την οικογένειά μου, θα ξεκινήσω από τον πατέρα σου.
Μη φορτώνεις άλλο τη σελίδα με τις αηδίες σου. Δώσε μου ενα τηλεφωνάκι να τα πούμε κατ' ιδίαν.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
quote:
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους αγαπητούς συμμετέχοντες να αποφεύγουν τις προσωπικές επιθέσεις και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
In anticipation of my resurrection...
Ακριβώς. Προς διαχειριστικό έλεγχο, Θα ήθελα να παραθέσω κάποια ακραίως προσβλητικά λόγια που ειπώθηκαν από το μέλος "heretic"
quote:
την αλήθεια ότι στα σίγουρα σε ξεπέταξαν κάποιοι γονείς προβληματικοί, πιθανόν σαν κι εσένα, και δεν σε έχουν πάει με το ζόρι μέχρι σήμερα σε κάποια κλινική για θεραπεία; Την αλήθεια που επι χρόνια ξερνάς οτι σκατά έχεις μέσα σε αυτό που θεωρείς για μυαλουδάκι ή την αλήθεια που το λογισμικό του φορουμ αυτού δεν υποστηρίζει black list ή που δεν ξέρουν να την βάλουν, ώστε να μην ξαναγράψεις ποτέ σου ξανά εδω μέσα κάτι;
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Carmel
Ολες, μα όλες, αλλά εντελώς όλες και μηδεμιάς εξαιρουμένης οι εκτός θέματος αναφορές προκλήθηκαν αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη του Club στα οποία και απάντησα.
Carmeeee el. Για την ταμπακέρα έχεις να ψελλίσης κάτι, ή θα συνεχίσης τις ΓΑΡΓΑΡΕΣ?
Στο τέλος θα πονέσουν οι αμυγδαλές σου.
*
Edited by - Sesostris on 20/01/2016 14:00:22
Heretic, ήταν καφρίλα αυτό που έγραψες...η οικογένεια ενός μέλους δεν μάς φταίει σε τίποτα απολύτως...