ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PY8AGORAS120 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/6
CravenΜέλος
07/06/2012, 15:50:06
quote:

Κάτι άλλο ήθελες να πεις και όχι στο καλό. Καλύτερα παντως να μην απαντάς γιατί ο διάλογος θέλει ψυχραιμία και εσύ την χάνεις εύκολα, βλέπω.

quote:

Κάτι άλλο ήθελες να πεις και όχι στο καλό. Καλύτερα παντως να μην απαντάς γιατί ο διάλογος θέλει ψυχραιμία και εσύ την χάνεις εύκολα, βλέπω.

Είσαι και στο μυαλό μου και ξέρεις τι θέλω πραγματικά να πω ενώ γράφω κάτι άλλο?!!! εντυπωσιασμένος!! Παϊσιε? εσύ είσαι? (σήμερα έχει τζακ ποτ στο τζόκερ.. άμα ξέρεις κανα νουμεράκι στείλε ένα email)

Έχω χάσει τόσο την ψυχραιμία μου πάντως που ήπια τον φραπέ μου μονορούφι και τώρα πρέπει να φτιάξω άλλον και βαριέμαι γαμώτο.
Ώρες ώρες δεν ξέρω γιατί έχω τόσα νεύρα :( Αφού μου έρχεται να γράψω με κεφαλαία να φανταστείς. Να μην έχω γαμώτο μια Κανέλλη εδώ δίπλα να της ρίξω 2-3 μάπες να ηρεμίσω..

Πάντως συγνώμη πραγματικά σου ζητάω φίλε μου για τα νεύρα μου και την αθλιότητα μου να απαντήσω χαίρομαι που με έβαλες στην θέση μου απαντώντας επί της ουσίας και όχι επί προσωπικού. Αλλά αφού με βλέπεις ότι δεν ξέρω να συζητάω γιατί επιμένεις? άστο να πάει στο καλό ντε τι ασχολείσαι με τέτοια άτομα που ξέρεις πως ότι γράψεις θα απαντήσουν? Χέστους αφού το ξέρεις πως η καλύτερη λύση είναι να μην τους απαντήσεις καν.
Άντε να σαι καλά και πάλι και ξανά συγνώμη :)

GEO33Μέλος
07/06/2012, 16:02:52
Όχι, ρε φιλαράκι, μην τσαντίζεσαι, ούτε να ζητάς συγγνώμη για ό,τι έγραψες. Εγώ σέβομαι την άποψή σου. Απλά νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος, όταν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τους μουτζαχεντίν με την ελληνική παράδοση. Οι Έλληνες ποτέ δεν σφάξαμε με τέτοιον κτηνώδη τρόπο ανθρώπους επειδή θέλησαν να αλλαξουν θρησκεία. Διώξεις ναι, αλλά ώς εκεί. Το σοκαριστικό αυτό βίντεο επικαιροποιεί το 2012 σελίδες της ιστορίες, τις οποίες εγώ, όταν τις διάβαζα, δεν τις πολυπίστευα. Χαίρομαι, πάντως, που, όπως είπες, ο μουσουλμάνος δημοσιογράφος το καταδίκασε, γιατί εγώ στην αρχή είχα καταλάβει το αντίθετο (δεν ξέρω αραβικά).
07/06/2012, 16:39:23
GEO33

quote:
Οι Έλληνες ποτέ δεν σφάξαμε με τέτοιον κτηνώδη τρόπο ανθρώπους επειδή θέλησαν να αλλαξουν θρησκεία.

Χμμ... οι Έλληνες όντως δεν έσφαξαν. Οι χριστιανοί όμως; Εκείνες π.χ. τις σταυρώσεις Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη από τον επίσκοπο Ιωάννη τον Ασιατικό τις γνωρίζεις; Επειδή δεν γίνονταν χριστιανοί τους σταύρωσαν.

Το κόψιμο χεριών και ποδιών που παράγγελνε ο Γενάδιος στους μητροπολίτες της Πελοποννήσου για τους "Ελληνιστές" τους έχεις υπ' όψη σου;

Έχει πολλά, άμα θες πες μου να σε ενημερώσω...

macedon

GEO33Μέλος
07/06/2012, 16:59:44
Ναι θα ήθελα να μου δώσεις παραπομπή σε πηγές της εποχής σε παρακαλω, όχι δική σου, εννοώ σύγχρονη. Ποιοι ιστορικοί τα αναφέρουν αυτά τα γεγονότα;
GEO33Μέλος
07/06/2012, 17:08:53
Και ενώ εμείς βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, ο εχθρός καραδοκεί. Έτσι ήμασταν πάντα. Στην αρχαιότηα είχαμε φιλομακεδόνες-αντιμακεδόνες, στο Βυζάντιο ενωτικούς-ανθενωτικούς, τώρα αριστερούς-δεξιούς, υπερέλληνες και ανθέλληνες.
Δυστυχώς, κάτι μου λέει ότι είναι αργά για καληνύχτα.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=43991&Itemid=139

07/06/2012, 18:46:21
GEO33

quote:
Ναι θα ήθελα να μου δώσεις παραπομπή σε πηγές της εποχής σε παρακαλω, όχι δική σου, εννοώ σύγχρονη. Ποιοι ιστορικοί τα αναφέρουν αυτά τα γεγονότα;

O ίδιος ο επίσκοπος Εφέσου Ιωάννης ο Σύριος Ασιατικός στο τρίτο μέρος της "Εκκλησιαστικής Ιστορίας"

macedon

07/06/2012, 19:06:41
quote:

macedon

GEO33

quote:
Οι Έλληνες ποτέ δεν σφάξαμε με τέτοιον κτηνώδη τρόπο ανθρώπους επειδή θέλησαν να αλλαξουν θρησκεία.

Χμμ... οι Έλληνες όντως δεν έσφαξαν. Οι χριστιανοί όμως; Εκείνες π.χ. τις σταυρώσεις Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη από τον επίσκοπο Ιωάννη τον Ασιατικό τις γνωρίζεις; Επειδή δεν γίνονταν χριστιανοί τους σταύρωσαν.

Το κόψιμο χεριών και ποδιών που παράγγελνε ο Γενάδιος στους μητροπολίτες της Πελοποννήσου για τους "Ελληνιστές" τους έχεις υπ' όψη σου;

Έχει πολλά, άμα θες πες μου να σε ενημερώσω...

Τέτοια να πεις δημόσια και σε καμμία συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και σε βλέπω σαν την Κανέλλη...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 07/06/2012 19:20:22

07/06/2012, 19:19:26
quote:
Geo33

O macedon έχει ένα πρόβλημα με τις Ιστορικές πηγές.
Είτε δεν τις αναγνωρίζει ως Ιστορικές διότι του χαλάνε τη συλλογιστική, είτε δεν τις καταλαβαίνει διότι τις διαβάζει με κακή προαίρεση, είτε αρνείται να τις μεταφράσει σωστά ενώ είναι δικές του πηγές.

Ενίοτε κάνει και άλλα χειρότερα πράγματα με τις πηγές αλλά δεν είναι της παρούσης.
Αν σ'ενδιαφέρει πάντως διάβασε το "Προς Διαχειριστική Ομάδα"
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11423

Αυτό που προτιμά πάντως είναι τα έδικτα, τα αυτοκρατορικά διατάγματα και οι αυτοκρατορικοί κώδικες.

Έχει παρουσιάσει μερικά διατάγματα που τα βρήκε από το Δαυλό αλλά του έφερα και κάποια άλλα διατάγματα από τους ΙΔΙΟΥΣ κώδικες και μέχρι τώρα δεν έτυχε να τα σχολιάσει ούετ αυτός ούτε κάποιο άλλο μέλος και είναι εδώ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8429&whichpage=31&ARCHIVE=

Όσο για το Δαυλό και την υπόλοιπη "παλιοπαρέα" ξέρεις τι είπε ο αείμνηστος Φουράκης.

ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ''
http://www.youtube.com/watch?v=FKlcUBLJUFA

Ερευνάτε τας Γραφάς

CravenΜέλος
07/06/2012, 19:59:17
quote:

Τέτοια να πεις δημόσια και σε καμμία συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και σε βλέπω σαν την Κανέλλη...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 07/06/2012 19:20:22

Διαβάζεις απο εδώ και κάτω
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=9&TOPIC_ID=11312#top

και αύριο με τον κηδεμόνα σου..

Btw για 100στη φορά.. Χρυσή Αυγή και Χριστιανισμός = ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! ΠΟΣΟ θέλετε να το καταλάβετε επιτέλους? Δεν μιλάτε Ελληνικά? 1000 φορές έχει ειπωθεί και το γνωρίζουν και οι πέτρες (εκτός απο μερικούς εδώ μέσα απ ότι βλέπω). Ήμαρτον στα κουτουρού πάτε με μηδενικές γνώσεις για αυτό που στηρίζετε? Αυτό είναι το λιγότερο ανωριμότητα. Αν θες να ψηφίσεις ένα τέτοιο κόμμα λοιπόν να το κάνεις με άλλα σοβαρά κριτήρια (εθνικοσοσιαλιστικά κτλ) και όχι θρησκευτικά. Αν λοιπόν έλεγε ο Macedon κάτι τέτοιο σε μια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής το πιθανότερο είναι όλοι να συμφωνούσαν μαζί του (με εξαίρεση κάποιους σαν εσένα που ξαφνικά θα έπεφτες απ τα σύννεφα). Φυσικά θα συμφωνούσα και εγώ μαζί του άσχετα αν γουστάρω τα άκρα η όχι..

Edited by - Craven on 07/06/2012 20:01:35

GEO33Μέλος
07/06/2012, 20:05:06
Οκ. Αυτά τα διατάγματα τα ξέρουμε όλοι, αλλά πρόκειται για πολιτικές αποφάσεις και έχουν απαντηθεί πολύ σωστα από όλους.

Όσο για την Εκκλησιαστική Ιστορία του εν λόγω Ιωάννου ούτε το όνομα δεν μπορώ να βρω.Μακεδόνα, έτσι σου μάθανε να παραπέμπεις; Τι έκδοση, τι χωρίο, πού γράφει για σταυρώσεις μέσα στην Κων/πολη (μην τα πετάς έτσι αυτά). Αν το έχεις εσύ το χωρίο, μπορείς να μας το ποστάρεις σε παρακαλώ, γιατί εγώ αδυνατώ να το βρω (ούτε στο google, ούτε στην Πάπυρος-Λαρούς-μπριτάνικα ούτε σε ιστορική και εκκλησιαστική βιβλιογραφία που ανέτρεξα δύναμαι να βρω τέτοιον συγγραφέα).
Μήπως είναι γνωστός κάπως αλλιώς;

14/06/2011, 13:00:22
αυτά λέω
βρε IndustrialAngel
η δεύτερη και η τρίτη σου ανάρτηση αφορούν τον ίδιο τάφο
αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι ήταν πολύ ποιο εύκολο ποιο γρήγορο ποιο ανέξοδο για τους γερμανούς να εκτελούν όπου έβρισκαν τους εβραίους και όχι να φτιάχνουν ολόκληρα στρατόπεδα και φουτουριστικούς τρόπους εξόντωσης
τι ποιο απλό από το να πάρεις τους 100-200-300 εβραίους που βρήκες στην πόλη που κατέλαβες να τους βάλεις να σκάψουν τον τάφο τους και να τους εκτελέσεις
μην πας μακρυά δες τι έκαναν στο δίστομο και στα καλάβρυτα
δεν είχαν τέτοια κωλύματα οι γερμανοί

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

14/06/2011, 13:43:12
quote:
η δεύτερη και η τρίτη σου ανάρτηση αφορούν τον ίδιο τάφο

Ναι για τον ίδιο λένε απλώς δίνω μια σούμα του περιεχομένου του άρθρου.

quote:
αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό,

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα γιατί δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζετε ακριβώς. Αν πούμε ότι εγώ ιστορικά τοποθετούμαι με τους "exterminationists" (αυτούς που δέχονται την εξόντωση) εσύ που τοποθετείσαι;;;;Γίνε όσο αναλυτικός χρειάζεται,μη μου πεις ότι είσαι "ρεβιζιονιστής" ή "αρνητής" απλώς...

quote:
το θέμα είναι ότι ήταν πολύ ποιο εύκολο ποιο γρήγορο ποιο ανέξοδο για τους γερμανούς να εκτελούν όπου έβρισκαν τους εβραίους και όχι να φτιάχνουν ολόκληρα στρατόπεδα και φουτουριστικούς τρόπους εξόντωσης

Ποιους σου είπε ότι δεν έγιναν ΚΑΙ εκτελέσεις;;;;; Ποιος σου είπε ότι δεν υπήρχαν νεκροί από παρενέργειες πειραματικών φαρμάκων;;; Η' μήπως αυτούς δεν πρέπει να τους μετράμε στο Ολοκαύτωμα;;;;

Όσο για το γιατί επέλεξαν τα στρατόπεδα, 3 λόγοι μου έρχονται στο νου:
1. μυστικότητα
2. αποδοτικότητα
3. αποπροσωποποίηση του εγκλήματος. Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα το να δίνεις διαρκώς εντολές εκτέλεσης σε δεκάδες στρατιώτες. Αντ' αυτού χρησιμοποιείς Einsatzkommando (ειδικές ομάδες εκτέλεσης).

14/06/2011, 14:21:40
quote:
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα γιατί δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζετε ακριβώς. Αν πούμε ότι εγώ ιστορικά τοποθετούμαι με τους "exterminationists" (αυτούς που δέχονται την εξόντωση) εσύ που τοποθετείσαι;;;;Γίνε όσο αναλυτικός χρειάζεται,μη μου πεις ότι είσαι "ρεβιζιονιστής" ή "αρνητής" απλώς...

θα σου πω
οι γερμανοί είχαν στα στρατόπεδα

ρομά
ομοφυλόφιλους
κομμουνιστές
εβραίους
αντιφρονούντες

όλους τους είχαν για εργασίες
κάποιους τους χρησιμοποιούσαν για πειράματα
και φυσικά είχαμε θανάτους από τις κακουχίες ειδικά προς το τέλος του πολέμου
οι εβραίοι δεν έπαθαν τίποτε περισσότερο από ότι έπαθαν όλοι οι υπόλοιποι
ούτε εκτελέσεις σε θαλάμους
ούτε σαπούνια
ούτε τσάντες και διάφορα άλλα έφτιαχναν με το δέρμα τους
και φυσικά δεν υπήρχε λόγος να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να τους εκτελέσουν σε κάποιο ηλεκτρικό βαγόνι
ή σε κάποιο θάλαμο αερίων
αυτά είναι προπαγάνδα

quote:
Όσο για το γιατί επέλεξαν τα στρατόπεδα, 3 λόγοι μου έρχονται στο νου:
1. μυστικότητα
2. αποδοτικότητα
3. αποπροσωποποίηση του εγκλήματος. Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα το να δίνεις διαρκώς εντολές εκτέλεσης σε δεκάδες στρατιώτες. Αντ' αυτού χρησιμοποιείς Einsatzkommando (ειδικές ομάδες εκτέλεσης).

1. βλακείες
2. χαζομάρες
3. κουταμάρες

1. ένα μυστικό το κρύβεις πολύ ποιο εύκολα όταν είναι σε κοινή θέα
τι ποιο εύκολο να πεις ότι τα θύματα έκαναν ένοπλο αγώνα
πεθάναν κατα την διάρκεια βομβαρδισμών
ακόμη ήταν παράπλευρες απώλειες

2. πολύ ποιο αποδοτικό μια σφαίρα στο κεφάλι από το όλο παραμύθι των στρατοπέδων εξόντωσης
για να μην αναφέρω το κόστος

3.δεν είναι καθόλου δύσκολο κατά την διάρκεια του πολέμου που ο στρατιώτης χάνει τον ανθρωπισμό του
όταν μπεις σε μια βομβαρδισμένη πόλη και δεις διαμελισμένα πτώματα στρατιωτών και αμάχων
όταν δεις να αργοπεθαίνουν άτομα
όταν δεν ξέρεις αν το επόμενο δευτερόλεπτο θα είσαι ζωντανός
όταν βλέπεις τους συντρόφους σου να πεθαίνουν γύρω σου
όταν βλέπεις κομμάτια σάρκας μαζί με ανθρώπινα μέλη να στήνουν χορό στον αέρα στον ρυθμό των κραυγών και των εκρήξεων
όταν γραπώνονται πάνω σου οι σύντροφοι σου για να μην τους πάρει ο χάρος και εσύ τους δίνεις κουράγιο, ενώ βλέπεις τα εντόσθια τους χυμένα στο έδαφος τότε η εκτέλεση μερικών ανθρώπων σου φαίνεται ποιο εύκολη από το να πάρεις μια ανάσα

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

14/06/2011, 15:36:43
quote:
θα σου πω
οι γερμανοί είχαν στα στρατόπεδα

ρομά
ομοφυλόφιλους
κομμουνιστές
εβραίους
αντιφρονούντες

To έχω ήδη γράψει από την αρχή του θέματος ότι δεν ήταν ΜΟΝΟ Εβραίοι. Μπορείς να προσθέσεις στις κατηγορίες ανθρώπων και τους μάρτυρες του Ιεχωβά.

Να προσθέσω εδώ ότι πολύ ιστορικοί θεωρούν ως ολοκαύτωμα τη συστηματική εξόντωση ΟΛΩΝ των ανωτέρω ομάδων και ΟΧΙ μόνο των Εβραίων. Μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι την άποψη αυτή. Οι Ναζί εξόντωναν συστηματικά όλους αυτούς που θεωρούσαν "γενετικά κατώτερους" ή επικίνδυνους. Οι Εβραίοι είχαν πολιτική και οικονομική δύναμη τέτοια που τους καθιστούσε στόχο.

quote:
όλους τους είχαν για εργασίες
κάποιους τους χρησιμοποιούσαν για πειράματα
και φυσικά είχαμε θανάτους από τις κακουχίες ειδικά προς το τέλος του πολέμου

Δεν τους είχαν όλους για εργασία. Για εργασία τους είχαν στα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τι παρήγαγαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;;; Τι παρήγαγαν τα στρατόπεδα εξόντωσης; (Γιατί αυτά τα 2 είναι διαφορετικά).Όσοι δούλευαν στα στρατόπεδα αυτά ασχολούνταν κυρίως με την καλή λειτουργία του στρατοπέδου και όχι με αμιγώς παραγωγικές διαδικασίες (πχ, κουβάλαγαν τα πτώματα). Έχεις διαχωρίσει στο μυαλό σου ότι υπήρχαν άνθρωποι που δούλευαν πχ στη βιομηχανία του Πόρσε (για το οποίο δικάστηκε) ή του Σίντλερ και αυτοί ήταν ΑΛΛΟΙ από τους ανθρώπους που πήγαιναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

quote:
οι εβραίοι δεν έπαθαν τίποτε περισσότερο από ότι έπαθαν όλοι οι υπόλοιποι

Δε νομίζω να το ισχυρίστηκε αυτό κανένας. Τουλάχιστον σίγουρα όχι εγώ.Το εξήγησα από τα πρώτα ποστ. Και αν εκ παραδρομής γράφει κάποιος Εβραίους κανονικά έπρεπε να γράφει όλες τις ομάδες ανθρώπων που ανέφερες.

quote:

Κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που μεταφέρονταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης νόμιζαν ότι απλώς τους μετακινούσαν από τον τόπο κατοικίας τους. Στη μυστικότητα αυτή οφείλεται η έλλειψη αντίστασής τους. Εκτός αν θες να μας πεις ότι οι ραβίνοι τους είπαν να μην κάνουν τίποτα...

quote:
2. πολύ ποιο αποδοτικό μια σφαίρα στο κεφάλι από το όλο παραμύθι των στρατοπέδων εξόντωσης
για να μην αναφέρω το κόστος

Λάθος. Βλέπεις οι σφαίρες χρειάζονται αλλού εν μέσω πολέμου με σχεδόν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανθρωπότητα. Ενώ το δηλητηριώδες αέριο είναι διαθέσιμο...

quote:
3.δεν είναι καθόλου δύσκολο κατά την διάρκεια του πολέμου που ο στρατιώτης χάνει τον ανθρωπισμό του
όταν μπεις σε μια βομβαρδισμένη πόλη και δεις διαμελισμένα πτώματα στρατιωτών και αμάχων
όταν δεις να αργοπεθαίνουν άτομα
όταν δεν ξέρεις αν το επόμενο δευτερόλεπτο θα είσαι ζωντανός
όταν βλέπεις τους συντρόφους σου να πεθαίνουν γύρω σου
όταν βλέπεις κομμάτια σάρκας μαζί με ανθρώπινα μέλη να στήνουν χορό στον αέρα στον ρυθμό των κραυγών και των εκρήξεων
όταν γραπώνονται πάνω σου οι σύντροφοι σου για να μην τους πάρει ο χάρος και εσύ τους δίνεις κουράγιο, ενώ βλέπεις τα εντόσθια τους χυμένα στο έδαφος τότε η εκτέλεση μερικών ανθρώπων σου φαίνεται ποιο εύκολη από το να πάρεις μια ανάσα

Μπαρμπούτσαλα άθεε. Αυτοί που υπηρετούσαν στα στρατόπεδα δεν είχαν δει το μέτωπο. Εξάλλου ο στρατιώτης ΔΕΝ εκπαιδεύεται να εκτελεί, εκπαιδεύεται να πολεμά. Είναι διαφορετικό το να σκοτώνεις στη μάχη και το να εκτελείς αμάχους. Και κανένας σώφρων αξιωματικός δε θα υπέβαλε στους στρατιώτες του τον ψυχολογικό φόρτο που συνεπάγονται τόσες εκτελέσεις.

ΧΜέλος
14/06/2011, 19:03:10
quote:
Επειδή, το θέμα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό για να αναλώνομαι στους διαξιφισμούς με τον κάθε χουλιγκάνο της γλώσσας θα αρκούμαι ΜΟΝΟ στην παράθεση στοιχείων:
Για να δούμε αυτά τα "στοιχεία".
quote:
23/4/2009 Ανασκαφή σε μαζικό τάφο 750 εκτελεσμένων Εβραίων, 120 χμ νοτιοανατολικά του Βερολίνου
Το εν λόγω άρθρο λέει για έναρξη εργασιών όχι για εύρεση τάφου. Το αποτέλεσμα των εργασιών το διαβάζουμε εδώ:

"Jamlitz, Germany - Excavations of what had been thought to be a mass grave in eastern Germany with the bodies of Jews murdered by the SS at the end of World War II have yielded no bodies."

"A three-week dig near Jamlitz, 55 miles southeast of Berlin, has found evidence of forced labour camp on the site. "But no human remains were found," Geert Piorkovski, spokesman for Brandenburg state government said."

quote:
Nοέμβριος 2010, μαζικός τάφος 100 Εβραίων στη Ρουμανία, κοντά στο Βουκουρέστι
1. Το περιβόητο "Ολοκαύτωμα" έγινε στα στρατόπεδα της Πολωνίας, όχι στην Ρουμανία.

2. Με αριθμούς της τάξης του 100, 200, 500 δεν στοιχειοθετείται Ολοκαύτωμα, το οποίο είχε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς ημερησίως.

Ας δούμε τώρα το άρθρο:

"A mass grave containing the bodies of about 100 Jews killed during the Holocaust has been discovered in Romania, researchers say."

Πώς καθόρισαν κιόλας οτι πρόκειται για Εβραίους;

"So far we exhumed 16 bodies but this is just the beginning because the mass grave is very deep and we only dug up superficially", Adrian Cioflanca, a Romanian historian involved in the dig, said."

Ενώ έχουν ξεθάψει μόνο 16 σώματα γράφουν στην αρχή οτι ο τάφος περιέχει περίπου 100.

"It is only the second Holocaust-era mass grave discovered in Romania since 1945."

Έπρεπε λοιπόν να περάσουν 60+ χρόνια για να καταφέρουν ν' ανακαλύψουν τον δεύτερο τάφο με μόλις 100 άτομα από τους... 380.000 νεκρούς που λέει το άρθρο.

Και τελικά τι έγινε μ' αυτή την ιστορία; Για να δούμε:

quote:
http://www.time.com/time/world/article/0,8599,2031066,00.html
Σ' αυτό το άρθρο διαβάζουμε:

"The country's main private TV channels are skeptical, basing their reports on a statement by the chief prosecutor in Iasi, Cornelia Prisacaru, who said, "At this moment we don't know if these are civilian or military bodies. Or could they be Russian or German soldiers? The front line was in that area during World War II. We can't confirm that they are Jews."

Α τόση σιγουριά. Και πόσοι τελικά ήταν θαμένοι;

VOICE OF AMERICA:

"It is not clear how many people are represented by the remains. Estimates range from 40 to 100."

REUTERS:

"The memorial, dedicated to about 60 victims unearthed in a forest area near the village of Popricani, took place in the Jewish cemetery of Iasi in northeastern Romania."

TIMES OF MALTA:

"The remains of about 40 Jews killed during the Holocaust and found in a mass grave in ­northeastern Romania were buried in the Jewish cemetery of Iasi."

Όλη λοιπόν η φασαρία γίνεται για τον αστρονομικό αριθμό των 40-100 νεκρών (τόσο δύσκολο είναι να τους μετρήσουνε;) για τους οποίους δεν είμαστε καν σίγουροι οτι είναι Εβραίοι !! Τέτοιες είναι οι φοβερές αποδείξεις του Ολοκαυτώματος.

quote:
Μαζικός τάφος 34 κοντά στη Στουτγκάρδη
34 νεκροί. Τι να σχολιάσεις εδώ πέρα; Μάλιστα τους συγκεκριμένους φρόντισαν να τους ξαναθάψουν στα γρήγορα χωρίς να γίνει ταυτοποίηση:

"German authorities Thursday issued an order for the re-burial of human bones found at Stuttgart Airport, after Jewish groups protested against the exhumation of the remains of apparent Holocaust victims."

"Jewish religious scholars said the exhumation and the tests violated the requirement to leave the dead in peace."

quote:
Αμερικανοί στρατιώτες περπατάνε ανάμεσα σε δεκάδες πτώματα...(φωτογραφία του 1945)
Μάλιστα. Πού; Οι νεκροί ποιοί είναι; Πάντως όχι Εβραίοι γιατί αυτούς είπαμε τους αποτεφρώνανε.
quote:
Over the past six years, they have questioned over 800 people in 330 towns and villages, and discovered hundreds of mass graves
Εκατοντάδες τάφοι αλλά ούτε μια φωτογραφία αυτών των τάφων (και για ποιό λόγο σ' έναν υποτιθέμενο τάφο είναι αυτομάτως Εβραίοι οι νεκροί;)

Πού είναι οι ανασκαφές των εκατοντάδων τάφων;
Πού είναι οι αναλύσεις των ευρημάτων;
Πού είναι οι ταυτοποιήσεις των νεκρών (εθνικότητα, αριθμός, αιτία θανάτου κλπ);

Και τέλος πάντων τους τεράστιους τάφους στα "στρατόπεδα θανάτου" θα μας τους δείξουν ποτέ; Ή δεν βιάζονται και τόσο;

14/06/2011, 20:34:56
Προκειμένου να μη μένουν εντυπώσεις για την ανυπαρξία μαζικών τάφων σε ναζιστικά στρατόπεδα εξόντωσης ξαναβάζω το σχετικό link που προκαλεί εφιάλτες σε κάθε αρνητή.

http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.html

Αμέτρητες ποσότητες στάχτης και ανθρώπινων οστών, ασβέστης, καθώς και αναφορές ερευνητικών επιτροπών για τους τάφους λίγο μετά τη λήξη του πολέμου και τα επόμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα πρέπει να λαμβάνεται πάντα υπόψη ότι οι νεότερες ανασκαφές δεν έχουν σκοπό να φέρουν στην επιφάνεια κάθε πτώμα (αυτό είναι ανέφικτο έτσι κι αλλιώς λόγω της κατάστασης των περισσότερων πτωμάτων -δηλ. στάχτες, θρυμματισμένα και σκορπισμένα οστά) αλλά να προσδιορίσουν τη θέση των μαζικών τάφων επιδεικνύοντας παράλληλα και τον ανάλογο σεβασμό προς τους νεκρούς (ή ότι έχει μείνει από αυτούς τέλος πάντων). Κάθε ανασκαφή έχει και τις δικές της ιδιαιτερότητες. Π.χ. οι ανασκαφές για το Μπέλζεκ από τον αρχαιολόγο Kola στόχευαν στον προσδιορισμό των τάφων για την ανέγερση νέου μνημείου και καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για την μη παρενόχληση των νεκρών.

Στο ακόλουθο link διασαφηνίζονται περισσότερες λεπτομέρειες ενώ παράλληλα αποδομούνται οι "ενστάσεις" του αρνητή Carlo Mattogno ο οποίος πανικοβλήθηκε από τις έρευνες και προσπάθησε με διάφορα φιλολογικά τεχνάσματα να υποβιβάσει το όλο εγχείρημα.
http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2009/05/belzec-mass-graves-and-archaeology-my.html

Οποιος περιμένει φουλ σκελετούς και νεκροκεφαλές παραταγμένες σε στοιβες κατά χιλιάδες που θα γράφουν στο κούτελο "Εβραίοι" προφανώς έχει παρερμηνεύσει το ζήτημα των ανασκαφών στα εν λόγω στρατόπεδα και αγνοεί τους ηθικούς λόγους που παρεμποδίζουν τέτοιες collection μέσω φωτογραφιών και εκθέσεων. Λες και θα καθόταν κανείς να δει φωτογραφίες εκατομμυρίων νεκρών αν του τις παρείχαν...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

14/06/2011, 20:51:24
Θυμίζω επίσης ότι καταβλήθηκαν προσπάθειες από τους ναζί για απόκρυψη πτωμάτων σε διάφορες περιπτώσεις μαζικών εκτελέσεων, αποτεφρώνοντας και διασκορπίζοντας τα λείψανα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Babi_Yar#Concealment_of_the_crimes

Θυμίζω ότι στο Άουσβιτς έριχναν τις στάχτες στον Βιστούλα οι οποίες παρασύρονταν μακριά, ότι τις πουλούσαν ως λιπάσματα και επίσης σκόρπιζαν τα συρρικνωμένα υπολείμματα στην γύρω ύπαιθρο προκειμένου να συγκαλυφθούν τα ίχνη των εγκλημάτων.

Αυτό ας λαμβάνεται υπόψη όταν απορούμε για το "πού βρίσκονται οι χιλιάδες νεκροί" για οποιαδήποτε χώρα, ειδικά όταν αυτή είναι κάπως αχανής όπως ας πούμε...η Ρουμανία
Δεν είναι δύσκολο για τους εκτελεστές να καλύψουν τα ίχνη του εγκλήματός τους. Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 14/06/2011 23:17:28

14/06/2011, 21:04:12
quote:
άθεος

Χμμμ...δεν είναι τόσο πειστικό να προπαγάνδιζαν ότι χιλιάδες μικρά παιδιά, βρέφη και ηλικιωμένοι έκαναν ένοπλο αγώνα για ευνόητους λόγους. Και ποιους βομβαρδισμούς? Εδώ έχουμε ένα σωρό ιστορικές μαρτυρίες(συντοπίτες των Εβραίων της περιοχής, οδηγοί τρένων, αναφορές των ίδιων των ναζί) για τις πόλεις και τις περιοχές απ' όπου συλλάμβαναν Εβραίους οδηγώντας τους προς τα στρατόπεδα εξόντωσης. Επίσης είναι γνωστό ποιες πόλεις και περιοχές βομβαρδίστηκαν και πότε, ώστε να ελέγξουμε εάν βρίσκονταν Εβραίοι στην περιοχή για πληγούν από τις βόμβες. Και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει για τη συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

14/06/2011, 23:12:17
quote:
X

Με τα παχιά λόγια της προπαγάνδας όπως "αναρίθμητα συγκλίνοντα στοιχεία" αυτός που δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα είσαι εσύ.

* Οι "μαρτυρίες" όπως είδαμε είναι ένα μάτσο ασυναρτησίες, παραμύθια και ράδιο αρβύλα.

* Οι φωτογραφίες, όταν δεν είναι πλαστές, δεν δείχνουν τίποτα αξιοπερίεργο.

* Μαζικοί τάφοι με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς δεν βρέθηκαν ΠΟΤΕ.

* Τα γραπτά "ντοκουμέντα" βρίθουν ανοησιών και γελοιοτήτων όμοιων με των "μαρτυριών".

* Tα στατιστικά στοιχεία είναι πλήρη αντιφάσεων και αποκλίσεων.

Οι τερατολογίες, οι αντιφάσεις, το ράδιο αρβύλα, η προπαγάνδα, οι πλαστογραφίες, κλπ. δεν συγκλίνουν φυσικά σε γεγονότα αλλά σε παραμύθια.

1)Καμία κατάρριψη των μαρτυριών δεν είδαμε εκτός από ασήμαντες περιπτώσεις τύπου Wolf Girl. Οι υπερπλούσιες αναλύσεις σου των...2-3 σειρών που αναλώνονταν σε ειρωνίες προς τις περιγραφές των θυμάτων, ανούσια ερωτήματα και χωρίς καμία γόνιμη κριτική δεν κατάφεραν τίποτα. Όταν αποφάσισαν ορισμένα μέλη (καθώς και εγώ να ασχοληθούν με τον τρόπο που τις παρουσίασες, φάνηκε ότι η τακτική σου έμπαζε.
2)Οι γνήσιες φωτογραφίες (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία) συμπληρώνουν τις ιστορικές μαρτυρίες. Σίγουρα δεν ξεκινάμε από τις φωτογραφίες την τεκμηρίωση αλλά δεν είναι και αμελητέο στοιχείο.
3)Αυτές που βρίθουν υπερβολών και μη πειστικών αναφορών είναι οι "αναλύσεις" σου για τα γραπτά τεκμήρια και ντοκουμέντα. Η υπερπλούσια ανάλυσή σου ήταν "το είπε ο Dr. Faurisson" καθώς και η επισήμανση επιλεγμένων ασυμφωνιών που εξηγούνται πολύ λογικότερα (π.χ. ξεθώριασμα μνήμης)
4)Τα πιο αξιόλογα στατιστικά πληθυσμιακά στοιχεία μαρτυρούν σαφώς ότι ένας εβραϊκός πληθυσμός πάνω από 5 εκατομμύρια χάθηκε από προσώπου γης ακριβώς την περίοδο για την οποία οι ναζί παραδέχτηκαν ότι εξόντωναν μαζικά Εβραίους. Τα στατιστικά δεδομένα αποτελούν αντανάκλαση αυτής της κατάστασης, σίγουρα όχι με 100% ακρίβεια, αλλά διατηρούν την ιδιαίτερη σημασία τους.

quote:
X

Βεβαίως υπάρχουν στοιχεία οτι τα "ντοκουμέντα" σου είναι από ύποπτα έως τελείως κατασκευασμένα.

Όταν το αποδείξεις και αλλάξει ο κόσμος (διότι αυτό είναι αποτέλεσμα της απόδειξης) καλώς. Μέχρι τότε μένουμε στην υπάρχουσα τεκμηριωμένη γνώση.

quote:
X

Εσύ φυσικά όχι μόνον δεν το είχες ψάξει ποτέ αλλά κάνεις πως δεν βλέπεις όταν στο επισημαίνουν, όπως φάνηκε για πολλοστή φορά με την αναφορά του Βέρμπα.

Στο ίδιο το κείμενό μου αναφερόταν ότι η αναφορά παρουσιάζει λάθη. Άκυρη λοιπόν η ένστασή σου.

quote:
X

Χα!! Ο σκεπτικιστής της δεκάρας έχει πραγματικά βρει τον μπελά του μ' αυτή την ιστορία. Επειδή το σχέδιο είναι σαφώς προϊόν φαντασίας φτάσαμε και στο "δεν ξέρουμε πώς το έφτιαξε". Ως συνήθως Φιλοψεύδοβιτς εσύ είσαι αυτός που δεν ξέρει. Ιδού τι κατέθεσε στην δίκη του Ζούντελ ο Βέρμπα:

Υπάρχει άλλο ένα κρίσιμο σχόλιό του στη δίκη. Λέει λίγο μετά από αυτά που κατέθεσες το εξής:

Q. And it is accurately depicting what you depicted?
(Και απεικονίζει ακριβώς ό,τι απεικόνισες?)

A. That's right. It is accurately depicting what I heard that it might look like.
(Σωστά, απεικονίζει ακριβώς ό,τι άκουσα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει).

Από αυτές τις γενικές δηλώσεις αβεβαιότητας δεν διαφαίνεται ποιες λεπτομέρειες σχεδίασε βάσει των περιγραφών των Sonderkommando και ποιες αποτέλεσαν προϊόν δικών του συμπληρώσεων ενώ τα μηνύματα που αναφέρεται ότι λάμβανε από αυτούς δεν ξέρουμε σε τι αναφέρονταν. Μπορεί δηλαδή τα "μηνύματα" που λέει ότι λάμβανε να ανέφεραν ότι απλα "οδηγούμε τα θύματα σε ειδικό χώρο για να ξεντυθούν, ότι καίμε τα πτώματα σε κλιβάνους ύστερα από θανατώσεις με αέρια, ότι τους βγάζουμε τα χρυσά δόντια, ότι συλλέγουμε άλλα πολύτιμα αντικείμενα κλπ".

quote:
X

Η επίσημη ιστοριογραφία λέει για εκτελέσεις σε θαλάμους αερίων, όχι τρένα.

Για τα τρένα προφανώς και δεν τα θεωρεί καθιερωμενο τρόπο εκτέλεσης. Άρα θα μπορούσε να αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση που είδε ο Karski όπως επισήμανα νωρίτερα.

quote:
X

Βγαίνει λοιπόν κάποιος, πετάει ένα "Ο Χίτλερ μου είπε..." και αυτό χωρίς την παραμικρή απόδειξη γίνεται αυτομάτως ακλόνητο στοιχείο. Τόσο απελπισμένοι είναι οι προπαγανδιστές.

Βάσει του δηλωμένου και παρανοϊκού αντισημιτισμού του ήδη από το Mein Kampf δεν είναι παράξενο να το είπε στον συγκεκριμένο ρεπόρτερ.

quote:
X

Μπορούσε αλλά δεν έγινε.

Το είπε κανάς άλλος δόκτορας Φόρισον πάλι?

quote:
X

Θαυμάστε μπαρούφες με τα όλα τους. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει οτι η απόλυτη μυστικότητα θα ήταν ζωτικό σημείο για ένα τέτοιο εγχείρημα, και δεν θα έπρεπε ν' αφήνεται ο παραμικρός υπαινιγμός. Ο Χίτλερ όμως δεν μάσαγε τα λόγια του όταν έλεγε για "αφανισμό των Εβραίων" διότι πολύ απλά δεν είχε τίποτα να κρύψει.

Η προσπάθεια για απόλυτη μυστικότητα έγινε μετά τη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια του πολέμου. Πιο πριν δεν είναι παράλογο να εκδηλώσει το μένος του μέσω τέτοιων ακραίων φράσεων.

quote:
X

Το λοιπόν είναι οτι ο καθένας λέει ό, τι θέλει. Εσύ δεν μας έλεγες για 10-11 εκατομμύρια;

Τα έχεις μπερδέψει. Τα 4.000.000 του άρθρου αναφέρονται στους Εβραίους των χωρών υπό γερμανική κατοχή. Τα 10-11 εκατομμύρια αφορούν το συνολικό πληθυσμό Εβραίων της Ευρώπης την εποχή που εξετάζουμε.

quote:
X

Μια εφημερίδα μπορεί να μην είναι αλάνθαστη πηγή αλλά δίνει σημαντικές πληροφορίες για το πώς δούλεψε η προπαγάνδα σ' αυτή την ιστορία. Και η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να μην παρασύρεται από φήμες!

Η δουλειά του μπορεί να είναι αυτή που λες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταφέρει να την κάνει άριστα χωρίς επιρροές. Το "πώς δούλεψε η προπαγάνδα" το γράφεις μόνο για τη μέθοδο της ένεσης που ανέφερε ο δημοσιογράφος ή γενικότερα για τη διαρροή των πληροφοριών περί μαζικών θανατώσεων Εβραίων στις εφημερίδες πριν τη λήξη του πολέμου?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

ΧΜέλος
15/06/2011, 07:08:35
Δούκα του Αρλουμπάκιγχαμ,
quote:
http://holocaustcontroversies.blogspot.com/2010/05/mass-graves-at-nazi-extermination-camps.html

Το πολύ που μπορεί να προκαλέσει αυτό Φιλοψεύδοβιτς είναι σπαρταριστά γέλια. Θα σου πρότεινα, αν θες να διασώσεις όση αξιοπρέπεια σου έχει μείνει, να περιοριστείς στην κυρία Ανέτ και Σία, διότι αν και προπαγανδιστές έχουν μια υπόληψη. Το να καταφεύγεις στους μεγαλύτερους καραγκιόζηδες και διαδικτυακούς λωποδύτες που δεν παίρνει κανένας στα σοβαρά δείχνει μόνο την ασχετοσύνη και την απελπισία σου.

quote:
Θυμίζω επίσης ότι καταβλήθηκαν προσπάθειες από τους ναζί για απόκρυψη πτωμάτων σε διάφορες περιπτώσεις μαζικών εκτελέσεων, αποτεφρώνοντας και διασκορπίζοντας τα λείψανα.
Για την ακρίβεια σύμφωνα με την επίσημη ιστορία τα πτώματα αποτεφρώθηκαν μεν αλλά ξαναθάφτηκαν και δεν διασκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους. Για να δούμε όμως μια άλλη πτυχή αυτού του θέματος.

Στην Τρεμπλίνκα μας λένε οτι περίπου 870.000 νεκροί αποτεφρώθηκαν πάνω σε ράγες σε μόλις 122 μέρες (ή 7000+ ημερησίως!!! ). Ήταν αυτό πραγματικό γεγονός;

Στο περιοδικό Hinduism Today διαβάζουμε:

"The 21,000 Hindus who die each day consume 18-million pounds of wood, or 560-acres of forest."

560 στρέμματα για 21.000 νεκρούς. Άρα για 870.000 νεκρούς θα χρειαζόμασταν περίπου 23.200 στρέμματα δάσους (!!) ή 725 φορές την έκταση του στρατοπέδου! Ακόμη όμως και αν αρκεστούμε στο 1/20 από αυτό, παίρνουμε 1160 στρέμματα ή 36 φορές την έκταση του στρατοπέδου. Αν αρκεστούμε στο 1/40 θέλουμε 580 στρέμματα ή 18 φορές την έκταση του στρατοπέδου.

Ενώ από την εφημερίδα The Hindu:

"Theoretically speaking, only 22 kg of firewood is required for the disposal of a body but practically 400-600 kg is used."

Αν λοιπόν για ένα σώμα χρειαζόμαστε περίπου 500 κιλά ξύλο τότε θα χρειαζόμασταν 435.000 τόνους ξύλο για την αποτέφρωση 870.000 νεκρών! Αλλά παρ' όλα αυτά ας δεχτούμε μόνον 150 κιλά ξύλο για ένα σώμα. Αυτό θα σήμαινε λίγο περισσότερους από 130.000 τόνους για όλους τους νεκρούς.

Όποιος και αν είναι ο ακριβής αριθμός, το ερώτημα είναι εύλογο:

Από πού προήλθε η τεράστια ποσότητα ξυλείας;

Συνεχίζεται...