Κάστρα και Θρύλοι στην Ελλάδα :Το πρώτο βιβλίο ενεργού μέλους της Gateway!
Το πρώτο μέρος του πολυετούς προσωπικού project του Νικόλαου Κουμαρτζή -SolonAimonasEautou γύρω από την επιτόπια, ιστορική και μυθολογική έρευνα των ελληνικών κάστρων ολοκληρώνεται με την έκδοση του τόμου Κάστρα και Θρύλοι στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Αρχέτυπο, στις 7 Μαΐου του 2007!
Το νεο αυτό βιβλίο, θα είναι το πρώτο -και όχι το τελευταίο φυσικά- εκδιδόμενο πόνημα ενεργού μέλους της ομάδας Gateway που θα κυκλοφορήσει από εκδοτικό οίκο της χώρας μας. Μπορείτε να διαβάσετε το εισαγωγικό σημείωμα και τα περιεχόμενα στην προσωπική σελίδα του Νίκου και πιο συγκεκριμένα στο http://www.metafysiko.gr/nkoumartzis/kastra.htm .
Προσωπικά θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο Νίκο για αυτή την εξαίσια προσπάθεια, αποτέλεσμα των πολυετών ταξιδιών και εξερευνήσεων του σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και της επίπονης έρευνας που έκανε σε αναζήτηση ιστορικών στοιχείων.
Αναμένω και το εξώφυλλο που επεξεργάζεται αυτές τις ημέρες ο εκδοτικός οίκος για να ολοκληρωθεί η παρουσίαση!
Το νεο αυτό βιβλίο, θα είναι το πρώτο -και όχι το τελευταίο φυσικά- εκδιδόμενο πόνημα ενεργού μέλους της ομάδας Gateway που θα κυκλοφορήσει από εκδοτικό οίκο της χώρας μας. Μπορείτε να διαβάσετε το εισαγωγικό σημείωμα και τα περιεχόμενα στην προσωπική σελίδα του Νίκου και πιο συγκεκριμένα στο http://www.metafysiko.gr/nkoumartzis/kastra.htm .
Προσωπικά θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο Νίκο για αυτή την εξαίσια προσπάθεια, αποτέλεσμα των πολυετών ταξιδιών και εξερευνήσεων του σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και της επίπονης έρευνας που έκανε σε αναζήτηση ιστορικών στοιχείων.
Αναμένω και το εξώφυλλο που επεξεργάζεται αυτές τις ημέρες ο εκδοτικός οίκος για να ολοκληρωθεί η παρουσίαση!

Συγχαρητηρια κι απο μενα. Τρελαινομαι για οτι εχει να κανει με καστρα κλπ. Εννοειται οτι θα το αγορασω μολις κυκλοφορησει. 

Άντε, με το καλό να κυκλοφορήσει να πάει καλά και να κάνουμε και πάρτι
στο Κάστρο του Πλαταμώνα και μετά να πάμε για δείπνο στον Παλαιό Παντελεήμονα
και γιατί όχι . . . να διανυκτερεύσουμε κιόλας.
Αυτά τα βιβλία που συνδιάζουν αρχαιολογία ιστορία εκδρομές και περιήγηση είναι
πραγματιικά οάσεις στην ανιαρή μας καθημερινότητα.
στο Κάστρο του Πλαταμώνα και μετά να πάμε για δείπνο στον Παλαιό Παντελεήμονα
και γιατί όχι . . . να διανυκτερεύσουμε κιόλας.
Αυτά τα βιβλία που συνδιάζουν αρχαιολογία ιστορία εκδρομές και περιήγηση είναι
πραγματιικά οάσεις στην ανιαρή μας καθημερινότητα.
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια του αυτή
Από τη στιγμή που υπάρχει αν μη τι άλλο μεράκι και αγάπη , όλα τα άλλα έρχονται...
Συγχαρητήρια και με το καλό να' ρθει η έκδοση του βιβλίου σου Νίκο.
Κάθε επιτυχία εύχομαι
Συγχαρητήρια και με το καλό να' ρθει η έκδοση του βιβλίου σου Νίκο.
Κάθε επιτυχία εύχομαι

Τα θερμά μου συγχαρητήρια Νικ!!!!!
Πρόκειται για μία εξαιρετικά προσπάθεια αποτέλεσμα πολλών ταξιδιών που σίγουρα για να γίνουν θέλουν πρώτα-πρώτα μεράκι κ όρεξη!
Καλή επιτυχία, λοιπόν, στο καινούριο-για σένα- βήμα που κάνεις!
Εύχομαι κ στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες!!!!
Πρόκειται για μία εξαιρετικά προσπάθεια αποτέλεσμα πολλών ταξιδιών που σίγουρα για να γίνουν θέλουν πρώτα-πρώτα μεράκι κ όρεξη!
Καλή επιτυχία, λοιπόν, στο καινούριο-για σένα- βήμα που κάνεις!
Εύχομαι κ στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες!!!!

Τα καλύτερα έχω να πω κι εγώ για το Νικόλα.
Έχει αποδείξει ότι όσο δημιουργικός ,είναι άλλο τόσο ικανός συγγραφέας,στα πρώτα βήματά του,τα οποία εύχομαι να είναι μεγάλα και σταθερά.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω τίποτα παραπάνω παρά την ευχή μου να δούμε περισσότερα κι από τους υπόλοιπους.
Έχει αποδείξει ότι όσο δημιουργικός ,είναι άλλο τόσο ικανός συγγραφέας,στα πρώτα βήματά του,τα οποία εύχομαι να είναι μεγάλα και σταθερά.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω τίποτα παραπάνω παρά την ευχή μου να δούμε περισσότερα κι από τους υπόλοιπους.

Συγχαρητήρια Νίκο!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα και μια τεράστια και ποιοτική πορεία στο χώρο της αναζήτησης!Το αξίζεις!
Καλή συνέχεια είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Μπορεί η αρχή να είναι το σημαντικό, αλλά η συνέχεια είναι πιο συμαντική. Χωρίς να ξέρω τι έχεις γράψει ελπίζω στο μέλλον να είσαι καλύτερος. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; 

Συγχαρητήρια κι από μένα Νίκο! Καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο βιβλίο σου!
Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θες, κι αν κρίνω από το εξώφυλλο που ετοιμάζεις, μάλλον θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις!
Εύγε!
Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θες, κι αν κρίνω από το εξώφυλλο που ετοιμάζεις, μάλλον θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις!
Εύγε!