Παιδιά Indigo : H αύρα της επανάστασης!
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από melian
Άκουσα ότι ενδέχεται αυτά τα παιδιά να είναι εν το ήμισυ εξωγήινοι και εν το ήμισυ άνθρωποι. Πρόεκυψαν από τα πειράματα που έκαναν οι εξωγήινοι σε γυναικες που απήγαγαν. Μάλιστα λέγεται ότι τα παιδιά που είχαν ανθρωπινη μορφή τα άφησαν να ζήσουν στη γη και όσα είχαν εξωγήινη μορφή τα πήραν. Μου είπαν ότι αυτή η εκδοχή αναφέρθηκε σε πρόσφατη εκπομπή της Αννας Δρόυζα που είχε θέμα τις απαγωγές από εξωγήινους. Την εκπομπή δε την παρακολούθησα η ίδια οπότε δε ξέρω αν μου τα μετέφεραν σωστά. Ισως κάποιος αν την εχει δει να μπορεί να πει αν όντως υπόθηκε κατι τέτοιο.
![]() |
εγώ την παρακολούθησα, αλλά είπαν ότι τα παιδιά που είχαν ανθρώπινη μορφή τα κράτησαν οι εξωγήινοι και κάποια στιγμή άφησαν τη μητέρα τους να τα δει και όσα είχαν εξωγήινη μορφή δεν τα έδειξαν ποτέ στην μητέρα τους..
Θελω να διαβασεται ενα αποσπασμα απο το βιβλιο Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΡΑ (Αστρικα χρωματα και σκεπτομορφες) του ΣΟΥΑΜΙ ΠΑΝΤΣΑΝΤΑΣΙ (Το αγορασα αφου ειδα την εκπομπη του ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ για το θεμα που λεμε εδω)
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ - Αυτη η ενδιαφερουσα ομαδα αστρικων χρωματων, αντιπροσωπευει τις διαφορες μορφες και βαθμιδες του θρησκευτικου συναισθηματος, της <πνευματικοτητας>, κλπ.
Η υψηλοτερη μορφη πνευματικου η θρησκευτικου συναισθηματος και σκεψης αντιπροσωπευεται απο εναν υπεροχο, πλουσιο, καθαρο βιολετι τονο, ενω οι κατωτερες και πιο χονδροειδεις φασεις θρησκευτικου αισθηματος και σκεψης,αντιπροσωπευονται απο πιο σκοτεινες και μουντες αποχρωσεις, τονους και σκιες, μεχρι που φτανουμε σε ενα βαθυ σκοτεινο λουλακι, τοσο σκοτεινο που δυσκολα διακρινεται απο το μπλε μαυρο.
Αυτο το τελευταιο, οπως θα περιμενε κανεις, δηλωνει μια κατωτερη δεισιδαιμονικη μορφη θρησκειας, που μολις και αξιζει αυτο το ονομα. Η θρησκεια, πρεπει να θυμομαστε, εχει τα κατωτερα επιπεδα οσο και τις κορυφες της. Ο κηπος της τρεφει τα σπανιοτερα λουλουδια και ταυτοχρονα τα χειροτερα ζιζανια.
Στο κεφαλαιο αυτο εξηγει τη σημασια των χρωματων της ανθρωπινης αυρας και η απορια μου ειναι ος προς το λουλακι. Αν καταλαβαινο σωστα το λουλακι χρωμα στην ανθρωπινη αυρα δηλωνει ατομα που μονο κακο θελουν να κανουν. Οποιος θελει ας μου απαντησει για αυτο το θεμα.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ - Αυτη η ενδιαφερουσα ομαδα αστρικων χρωματων, αντιπροσωπευει τις διαφορες μορφες και βαθμιδες του θρησκευτικου συναισθηματος, της <πνευματικοτητας>, κλπ.
Η υψηλοτερη μορφη πνευματικου η θρησκευτικου συναισθηματος και σκεψης αντιπροσωπευεται απο εναν υπεροχο, πλουσιο, καθαρο βιολετι τονο, ενω οι κατωτερες και πιο χονδροειδεις φασεις θρησκευτικου αισθηματος και σκεψης,αντιπροσωπευονται απο πιο σκοτεινες και μουντες αποχρωσεις, τονους και σκιες, μεχρι που φτανουμε σε ενα βαθυ σκοτεινο λουλακι, τοσο σκοτεινο που δυσκολα διακρινεται απο το μπλε μαυρο.
Αυτο το τελευταιο, οπως θα περιμενε κανεις, δηλωνει μια κατωτερη δεισιδαιμονικη μορφη θρησκειας, που μολις και αξιζει αυτο το ονομα. Η θρησκεια, πρεπει να θυμομαστε, εχει τα κατωτερα επιπεδα οσο και τις κορυφες της. Ο κηπος της τρεφει τα σπανιοτερα λουλουδια και ταυτοχρονα τα χειροτερα ζιζανια.
Στο κεφαλαιο αυτο εξηγει τη σημασια των χρωματων της ανθρωπινης αυρας και η απορια μου ειναι ος προς το λουλακι. Αν καταλαβαινο σωστα το λουλακι χρωμα στην ανθρωπινη αυρα δηλωνει ατομα που μονο κακο θελουν να κανουν. Οποιος θελει ας μου απαντησει για αυτο το θεμα.
Το μονο σιγουρο ειναι πως οντως υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι στον κοσμο που θεωρουνται ιδιαιτεροι και με χαρακτηριστικα περα απο τα καθιερωμενα. Το αν ομως αυτοι οι ανθρωποι ειναι και σε θεση να αλλαξουν τον κοσμο, να τον επηρρεασουν, η ακομα και να τον σωσουν ειναι ενα αλλο θεμα που ενδεχομενως δεν ειναι κανεις σε θεση να το κρινει η να το αναγνωρισει. Αυτοι που τους αποκαλουμε οι αυτοαποκαλουνται 'ειδικοι' και προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο σωσιας του κοσμου βρισκεται αναμεσα σε παιδια τα οποια η αυρα τους ειναι χρωματος λουλακι,η εχουν γεννηθει τον απριλιο του 83' ειναι αν μη τι αλλο αφελες. Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να ψαχνουμε για σωσιες απλουστατα γιατι κανεις δεν προκειται να μας σωσει ως δια μαγειας απο αυτο που εμεις οι ιδιοι οι ανθρωποι συνηδειτα δημιουργησαμε. Αν ο κοσμος ειναι απελπισμενος και γεματος αγωνια για το τι μελλει γενεσθαι καλυτερα να προσπαθησει να κανει εστω και το ελαχιστο για να αποτρεψει την καταστροφη του και να μην ελπιζει σε θαυματα και σε παιδια νεας γενιας ημιθεων! Αντε περαστικα μας...!
Αγαπητε George,
Σαφως και καταλαβαινω τι λέω. Τυχαίνει να εχω τα διπλά σου χρόνια, να έχω τελειώσει Ιατρική στην Αθηνα, να εχω πάρει ειδικότητα Καρδιολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική πάλι στην Αθηνα και γενικά να έχω σώας τας φρένας... Σιγουρα δεν προσβαλομαι από "κοντόφθαλμες" κριτικές. Πιστεύετε αραγε οτι μεσα σε λίγες γραμμές θα μπορούσα να εξηγήσω ολη την θεωρία της Ομοιοπαθητικής? Θα σας πρότεινα να διαβασετε οτι έχω διαβάσει και αφου ειστε της θεωρητικής κατεύθυνσης ειμαι σίγουρος πως θα σας βοηθήσουν αρκετα. Οποτε θέλετε, μπορούμε να συζητήσουμε σε πιό "επιστημονικό" επίπεδο, αν και νομίζω πως όσοι μας διαβάζουν στο forum μάλλον ενδιαφέρονται για πιο απλοικές αναφορές, γύρω από το θέμα. Σας υπόσχομαι όταν θα υπάρξει κάποια επιστημονική ημερίδα γύρω από τα θέματα που ασχολούμαι θα σας στείλω λεπτομέρειες για να την παρακολουθήσετε. Ως τότε διαβάστε τα παρακάτω και τα ξαναλέμε... " Η Επιστημη της Ομοιοπαθητικής" Γεωργιος Βυθούλκας (εκδόσεις Διεθνούς Ακαδημίας Ομοιοπαθητικής 2005 ), Measuring Energy Fields, K. Korotkov 2004, Human Energy Fields, Study with GDV Bioelectrography, 2002 ( Blackbone Publishing Company), Light after Life, K. Korotkov 1999 ( Professor of Physics, St Petersburg ) Ισως και αυτοί δεν ξέρουν τι λένε.... Θα σας συνιστουσα με ειλικρινές ενδιαφέρον, να μελετάτε και να ρωτάτε παρά να χλευάζετε... Και να θυμόσαστε, εχω το θάρος να λέω αυτά τα "χαζά" που λέω, ΕΠΩΝΥΜΑ ενω θα μπορούσα να είμαι απλά "Bill" η "Aura" η "George" ή 'οτι 'αλλο. Ας σε βάλει αυτό σε κάποιες σκέψεις. Τωρα αν ο τρόπος που προσπαθω να πω απλά κάτι πολύ πολύπλοκο, δεν ειναι ο καλύτερος, μεσα από ενα μικρό κειμενάκι, έ τότε αποδέχομαι το " οτι δεν ξερω τι λέω " . Με εκτίμηση.....
Αγαπητε Μιχαλη , έχεις απόλυτο δίκιο για την απορία σου στο τι είδους πληροφορία μεταφέρει το φορτισμενο ενεργειακά μόριο νερού. Εχει βρεθεί πως η επίδραση ενος ενεργειακού πεδίου στο νερό, αποθηκεύει στα ηλεκτρόνια του την επίδραση αυτή. Το νερό ειναι εκτός από τα έμβια όντα, η μοναδική (από όσο γνωρίζω) ουσία που έχει αυτή την ιδιότητα. Πέιραμα που έγινε, έδειξε πως παγώνοντας νερό το οποίο εκτεθηκε πρώτα σε διαφορα ενεργειακά πεδία, παρουσίαζε άλλο σχήμα στους κρυστάλλους του, χαρακτηριστικό και σταθερό για το κάθε ενεργειακό πεδίο. Ετσι και η κινητική ενεργεια από τα μόρια της διαλυμενης ομοιοπαθητικής ουσίας στο νερό (αφού κουνησουμε το διάλυμα έντονα ), δίνει μια "χαρακτηριστική" ενεργειακή πληροφορία στα γύρω μόρια του νερού, που την κρατουν ΄στα ηλεκτρόνια τους ( κάποιοι επιστημονες τα χαρακτηρίζουν ως τους "σκληρους δίσκους" του σύμπαντος ), και την μεταδίδουν στο ανθρώπινο σώμα. Δεν ξερω ποσο σωστα και κατανοητα στο μεταφέρω, και καταλαβαίνω πως δεν ειναι απλές έννοιες. Ισως ειναι "βαρύ" να ανοιξω τέτοια συζήτηση. Θα δέιξει... Ρωτα με ότι άλλο θέλεις.....
Σαφως και καταλαβαινω τι λέω. Τυχαίνει να εχω τα διπλά σου χρόνια, να έχω τελειώσει Ιατρική στην Αθηνα, να εχω πάρει ειδικότητα Καρδιολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική πάλι στην Αθηνα και γενικά να έχω σώας τας φρένας... Σιγουρα δεν προσβαλομαι από "κοντόφθαλμες" κριτικές. Πιστεύετε αραγε οτι μεσα σε λίγες γραμμές θα μπορούσα να εξηγήσω ολη την θεωρία της Ομοιοπαθητικής? Θα σας πρότεινα να διαβασετε οτι έχω διαβάσει και αφου ειστε της θεωρητικής κατεύθυνσης ειμαι σίγουρος πως θα σας βοηθήσουν αρκετα. Οποτε θέλετε, μπορούμε να συζητήσουμε σε πιό "επιστημονικό" επίπεδο, αν και νομίζω πως όσοι μας διαβάζουν στο forum μάλλον ενδιαφέρονται για πιο απλοικές αναφορές, γύρω από το θέμα. Σας υπόσχομαι όταν θα υπάρξει κάποια επιστημονική ημερίδα γύρω από τα θέματα που ασχολούμαι θα σας στείλω λεπτομέρειες για να την παρακολουθήσετε. Ως τότε διαβάστε τα παρακάτω και τα ξαναλέμε... " Η Επιστημη της Ομοιοπαθητικής" Γεωργιος Βυθούλκας (εκδόσεις Διεθνούς Ακαδημίας Ομοιοπαθητικής 2005 ), Measuring Energy Fields, K. Korotkov 2004, Human Energy Fields, Study with GDV Bioelectrography, 2002 ( Blackbone Publishing Company), Light after Life, K. Korotkov 1999 ( Professor of Physics, St Petersburg ) Ισως και αυτοί δεν ξέρουν τι λένε.... Θα σας συνιστουσα με ειλικρινές ενδιαφέρον, να μελετάτε και να ρωτάτε παρά να χλευάζετε... Και να θυμόσαστε, εχω το θάρος να λέω αυτά τα "χαζά" που λέω, ΕΠΩΝΥΜΑ ενω θα μπορούσα να είμαι απλά "Bill" η "Aura" η "George" ή 'οτι 'αλλο. Ας σε βάλει αυτό σε κάποιες σκέψεις. Τωρα αν ο τρόπος που προσπαθω να πω απλά κάτι πολύ πολύπλοκο, δεν ειναι ο καλύτερος, μεσα από ενα μικρό κειμενάκι, έ τότε αποδέχομαι το " οτι δεν ξερω τι λέω " . Με εκτίμηση.....
Αγαπητε Μιχαλη , έχεις απόλυτο δίκιο για την απορία σου στο τι είδους πληροφορία μεταφέρει το φορτισμενο ενεργειακά μόριο νερού. Εχει βρεθεί πως η επίδραση ενος ενεργειακού πεδίου στο νερό, αποθηκεύει στα ηλεκτρόνια του την επίδραση αυτή. Το νερό ειναι εκτός από τα έμβια όντα, η μοναδική (από όσο γνωρίζω) ουσία που έχει αυτή την ιδιότητα. Πέιραμα που έγινε, έδειξε πως παγώνοντας νερό το οποίο εκτεθηκε πρώτα σε διαφορα ενεργειακά πεδία, παρουσίαζε άλλο σχήμα στους κρυστάλλους του, χαρακτηριστικό και σταθερό για το κάθε ενεργειακό πεδίο. Ετσι και η κινητική ενεργεια από τα μόρια της διαλυμενης ομοιοπαθητικής ουσίας στο νερό (αφού κουνησουμε το διάλυμα έντονα ), δίνει μια "χαρακτηριστική" ενεργειακή πληροφορία στα γύρω μόρια του νερού, που την κρατουν ΄στα ηλεκτρόνια τους ( κάποιοι επιστημονες τα χαρακτηρίζουν ως τους "σκληρους δίσκους" του σύμπαντος ), και την μεταδίδουν στο ανθρώπινο σώμα. Δεν ξερω ποσο σωστα και κατανοητα στο μεταφέρω, και καταλαβαίνω πως δεν ειναι απλές έννοιες. Ισως ειναι "βαρύ" να ανοιξω τέτοια συζήτηση. Θα δέιξει... Ρωτα με ότι άλλο θέλεις.....
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από D_XENIOS
Θελω να διαβασεται ενα αποσπασμα απο το βιβλιο Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΡΑ (Αστρικα χρωματα και σκεπτομορφες) του ΣΟΥΑΜΙ ΠΑΝΤΣΑΝΤΑΣΙ (Το αγορασα αφου ειδα την εκπομπη του ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ για το θεμα που λεμε εδω)
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ - Αυτη η ενδιαφερουσα ομαδα αστρικων χρωματων, αντιπροσωπευει τις διαφορες μορφες και βαθμιδες του θρησκευτικου συναισθηματος, της <πνευματικοτητας>, κλπ. Η υψηλοτερη μορφη πνευματικου η θρησκευτικου συναισθηματος και σκεψης αντιπροσωπευεται απο εναν υπεροχο, πλουσιο, καθαρο βιολετι τονο, ενω οι κατωτερες και πιο χονδροειδεις φασεις θρησκευτικου αισθηματος και σκεψης,αντιπροσωπευονται απο πιο σκοτεινες και μουντες αποχρωσεις, τονους και σκιες, μεχρι που φτανουμε σε ενα βαθυ σκοτεινο λουλακι, τοσο σκοτεινο που δυσκολα διακρινεται απο το μπλε μαυρο. Αυτο το τελευταιο, οπως θα περιμενε κανεις, δηλωνει μια κατωτερη δεισιδαιμονικη μορφη θρησκειας, που μολις και αξιζει αυτο το ονομα. Η θρησκεια, πρεπει να θυμομαστε, εχει τα κατωτερα επιπεδα οσο και τις κορυφες της. Ο κηπος της τρεφει τα σπανιοτερα λουλουδια και ταυτοχρονα τα χειροτερα ζιζανια. Στο κεφαλαιο αυτο εξηγει τη σημασια των χρωματων της ανθρωπινης αυρας και η απορια μου ειναι ος προς το λουλακι. Αν καταλαβαινο σωστα το λουλακι χρωμα στην ανθρωπινη αυρα δηλωνει ατομα που μονο κακο θελουν να κανουν. Οποιος θελει ας μου απαντησει για αυτο το θεμα. |
όχι, το λουλακί χρώμα στην αύρα δείχνει άτομο ευαίσθητο, με ψυχικές ικανότητες, απεχθάνεται τη βία, υπερευαίσθητο, πιο πολύ σκέφτεται τους αλλους παρά τον ίδιο του τον εαυτό.. Αυτό πάντως που έγραψες πρώτη φορά το ακούω...
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχοος
1. Συμπεριφερεται το παιδι σας με τροππο αυταρχικο απο μικρη ηλικια?
2. Αρνειται να υπακουσει σε τυπικοτητες εκδηλωνοντας θυμο πχ πρεπει να επισκεπτεται καποιους συγγενεις? 3. Εχει πληρη συναισθηση του εαυτου του απο μικρη ηλικια? 4. Εχει μεγαλη δυσκολια να αποδεχτει την πειθαρχια κ ασκηση εξουσιας? 5. Αρνειται κατηγοριματικα να κανει ακομα κ απλα πραγματα που του ζητανε? 6. Δειχνει να βασανιζεται εντονα οταν πρεπει να περιμενει τη σειρα του σε καποια ουρα? 7. Μοιαζει να ενοχλειται οταν ζει σε συνθηκες ρουτινας που δεν περιεχουν καμια δημιουργικοτητα? 8. Βρισκει παντα δικους του τροπους να κανει πραγματα στο σχολειο η στο σπιτι περα απο τους συνηθισμενους? 9. Εκδηλωνει απο πολυ νωρις σημαδια ανεξαρτησιας? 10. Παραμενει αδιαφορο σε ενοχικη συμπεριφορα πχ θα το πω στον πατερα σου κ θα δεις εσυ? 11. Βαριεται γρηγοροτερα απο τα αλλα παιδια οταν ειναι να κανει κατι? 12. Εχει δειξει ποτε συμπτωματα δυσκολιας συγκεντρωσης η υπερκινητικοτητας? 13. Ειναι εντυπωσιακα δημιουργικο? 14. Εχει ανεπτυγμενη διαισθηση? 15. Σας δινει συχνα την εντυπωση μεσα στην ημερα οτι ειναι ιδιαιτερα αφηρημενο? 16. Εχει δειξει σημαδια ιδαιτερης εφυιας? 17. Ειναι προικισμενο με καποιο ιδιαιτερο ταλεντο? 18. θα το χαρακτηριζατε ονειροπολο? 19. Εχει το παιδι σας βαθυ, ωριμο κ σοφο βλεμα απο πολυ μικρη ηλικια? 20. Εχει ανεπτυγμενη τη συναισθηματικη ευφυια πχ επικοινωνει απο μωρο με τη φυση κ τα ζωα? 21. Σας δινει την εντυπωση πως διαβαζει τις σκεψεις σας η των αλλων που ειναι κοντα του? |
Υπαρχουν ατομα εδω που νιωθουν οπως περιγραφει το ερωτηματολογιο? Επισης υπαρχουν ατομα που νιωθουν συχνα ενα ειδος mind spinning και αδυνατουν να μεινουν προσηλωμενοι πανω απο μερικα λεπτα σε οτι κανουν? Νιωθει κανεις οτι το ολο τo σκηνικο της καθημερινοτητας στον πλανητη Γη ειναι εντελως σουρεαλιστικο? Πιο συγκεκριμενα, θεωρει κανεις ενοχλητικο εως γελοιο το γεγονος οτι οι ανθρωποι γερνουν και πεθαινουν? Και οτι ο Πλανητης Γη ειναι γενικως πρωτογονος ως προς την τεχνολογια του αλλα και τα ηθη?
Δεν με ενδιαφερει αν αυτοαποκαλειστε Ιndigos η Pinkies η ως πασχοντες απο Attention Deficit Hyperactivity Disorder η οτιδηποτε αλλο. Απλα θα ηθελα να επικοινωνησω με τετοια ατομα για να μη νιωθω εντελως freaky.
Eυχαριστω εκ των πρωτερων.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Christin
όχι, το λουλακί χρώμα στην αύρα δείχνει άτομο ευαίσθητο, με ψυχικές ικανότητες, απεχθάνεται τη βία, υπερευαίσθητο, πιο πολύ σκέφτεται τους αλλους παρά τον ίδιο του τον εαυτό.. Αυτό πάντως που έγραψες πρώτη φορά το ακούω...
|
Οι ανώτερες πνευματικές δυνάμεις παρουσιάζονται με την χρυσή και την ασημένια αύρα και όχι με την indigo. Αν το ψάξεις, σε όλες τις παραδόσεις οι άγιοι και οι μεγάλοι μύστες έχουν ή την μια ή την άλλη αύρα. Κανένας δεν παρουσιάζεται μωβ.....
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Elise Carrington
Υπαρχουν ατομα εδω που νιωθουν οπως περιγραφει το ερωτηματολογιο? Επισης υπαρχουν ατομα που νιωθουν συχνα ενα ειδος mind spinning και αδυνατουν να μεινουν προσηλωμενοι πανω απο μερικα λεπτα σε οτι κανουν? Νιωθει κανεις οτι το ολο τo σκηνικο της καθημερινοτητας στον πλανητη Γη ειναι εντελως σουρεαλιστικο? Πιο συγκεκριμενα, θεωρει κανεις ενοχλητικο εως γελοιο το γεγονος οτι οι ανθρωποι γερνουν και πεθαινουν? Και οτι ο Πλανητης Γη ειναι γενικως πρωτογονος ως προς την τεχνολογια του αλλα και τα ηθη?
Δεν με ενδιαφερει αν αυτοαποκαλειστε Ιndigos η Pinkies η ως πασχοντες απο Attention Deficit Hyperactivity Disorder η οτιδηποτε αλλο. Απλα θα ηθελα να επικοινωνησω με τετοια ατομα για να μη νιωθω εντελως freaky. Eυχαριστω εκ των πρωτερων. |
Προσωπικά θα σου σύστηνα να πας να δείς τί χρώμα έχει η αύρα σου αν πραγματικά σε ενδιαφέρει τόσο πολύ και να μην στηρίζεσαι ούτε σε βιβλία, ούτε σε ερωτηματολόγια.
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι το ADHD δεν είναι υπαρκτό σύνδρομο και ας λένε ότι θέλουν οι ψυχίατροι!!
Βρήκαν δικαιολογία οι φαρμακοεταιρίες να χαπακώνουν εφ όρου ζωής τα παιδιά από τα 13 τους....

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από R-b-t3r
Οι ανώτερες πνευματικές δυνάμεις παρουσιάζονται με την χρυσή και την ασημένια αύρα και όχι με την indigo. Αν το ψάξεις, σε όλες τις παραδόσεις οι άγιοι και οι μεγάλοι μύστες έχουν ή την μια ή την άλλη αύρα. Κανένας δεν παρουσιάζεται μωβ.....
|
Χμμμ...δεν ειμαι καθολου σιγουρη γι αυτο. Ακομα ομως κι αν εχεις κανει εκτεταμενη ερευνα για να φτασεις σ' αυτο το συμπερασμα, μπορει να σου εχουν διαφυγει περιπτωσεις ειδικα μη καταγεγραμμενες. Παραδειγματος χαριν, ειναι καθολα δυνατον το μωβ να ηταν το "χρωμα επιλογης" των πνευματικων δυναμεων σε προηγουμενους πολιτισμους που ανθισαν στον πλανητη Γη και δεν εμφανιζονται στην Ιστορια γιατι απλουστατα υπηρξαν πριν την τελευταια Ice Age
η και ακομα πιο παλια.
Παράθεση:
|
Δεν έχεις τίποτα αφύσικο σε πληροφορώ για να θεωρείς τον εαυτό σου freak. Είσαι μια φυσιολογική κοπέλα-γυναίκα, αν συνυπολογίσουμε ότι περίπου το 30% της ανθρωπότητας απαντά θετικά σε τουλάχιστον 17 από τις παραπάνω ερωτήσεις. (το οποίο σημαίνει ή ότι γεμίσαμε indigo ή ότι μας δουλεύουν ομαδικά). Προσωπικά θα σου σύστηνα να πας να δείς τί χρώμα έχει η αύρα σου αν πραγματικά σε ενδιαφέρει τόσο πολύ και να μην στηρίζεσαι ούτε σε βιβλία, ούτε σε ερωτηματολόγια. |
Δεν μ'ενδιαφερει το χρωμα της αυρας μου. Αυτο που θελω ειναι kindred spirits με τα οποια να μπορω να επικοινωνησω ουσιαστικα γιατι νιωθω εντελως surreal σ' αυτον τον κοσμο, σε βαθμο που νομιζω οτι καποιος μου κανει πλακα και αργα η γρηγορα θα ερθει να μου πει ολο αυτο το σκηνικο στον πλανητη ειναι μια ταινια που προβαλλεται σε αορατους προτζεκτορες. Ειτε αυτο ειται ενα κακο ονειρο απ' το οποιο καποια στιγμη θα ξυπνησω(αλλα ποτε???)
Παράθεση:
|
Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι το ADHD δεν είναι υπαρκτό σύνδρομο και ας λένε ότι θέλουν οι ψυχίατροι!! Βρήκαν δικαιολογία οι φαρμακοεταιρίες να χαπακώνουν εφ όρου ζωής τα παιδιά από τα 13 τους....
|
Θες να πεις οτι δεν υπαρχει στο DSM IV-TR? Ουτε αυτο με απασχολει, απλα εχω διαβασει καποια αρθρα και φαινεται οτι καποιοι ψυχιατροι το διαγνωσκουν αφου δινουν και φαρμακα γι αυτo. Και στην τελικη αναλυση αναγνωριζω αρκετα συμπτωματα στον εαuτο μου και ας μην ειμαι 13. Ομως οχι δεν θελω να παρω ψυχοφαρμακα με τιποτα. Σε καποιες φασεις στο παρελθον καποιοι ψυχιατροι μου συστησαν να παρω antidepressants & sedatives αλλα εγω τους ειπα no no no(a la Amy Winehouse lol).
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Βασίλης Νομικός
Αγαπητε George,
Σαφως και καταλαβαινω τι λέω. Τυχαίνει να εχω τα διπλά σου χρόνια, να έχω τελειώσει Ιατρική στην Αθηνα, να εχω πάρει ειδικότητα Καρδιολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική πάλι στην Αθηνα και γενικά να έχω σώας τας φρένας... Σιγουρα δεν προσβαλομαι από "κοντόφθαλμες" κριτικές. Πιστεύετε αραγε οτι μεσα σε λίγες γραμμές θα μπορούσα να εξηγήσω ολη την θεωρία της Ομοιοπαθητικής? Θα σας πρότεινα να διαβασετε οτι έχω διαβάσει και αφου ειστε της θεωρητικής κατεύθυνσης ειμαι σίγουρος πως θα σας βοηθήσουν αρκετα. Οποτε θέλετε, μπορούμε να συζητήσουμε σε πιό "επιστημονικό" επίπεδο, αν και νομίζω πως όσοι μας διαβάζουν στο forum μάλλον ενδιαφέρονται για πιο απλοικές αναφορές, γύρω από το θέμα. Σας υπόσχομαι όταν θα υπάρξει κάποια επιστημονική ημερίδα γύρω από τα θέματα που ασχολούμαι θα σας στείλω λεπτομέρειες για να την παρακολουθήσετε. Ως τότε διαβάστε τα παρακάτω και τα ξαναλέμε... " Η Επιστημη της Ομοιοπαθητικής" Γεωργιος Βυθούλκας (εκδόσεις Διεθνούς Ακαδημίας Ομοιοπαθητικής 2005 ), Measuring Energy Fields, K. Korotkov 2004, Human Energy Fields, Study with GDV Bioelectrography, 2002 ( Blackbone Publishing Company), Light after Life, K. Korotkov 1999 ( Professor of Physics, St Petersburg ) Ισως και αυτοί δεν ξέρουν τι λένε.... Θα σας συνιστουσα με ειλικρινές ενδιαφέρον, να μελετάτε και να ρωτάτε παρά να χλευάζετε... Και να θυμόσαστε, εχω το θάρος να λέω αυτά τα "χαζά" που λέω, ΕΠΩΝΥΜΑ ενω θα μπορούσα να είμαι απλά "Bill" η "Aura" η "George" ή 'οτι 'αλλο. Ας σε βάλει αυτό σε κάποιες σκέψεις. Τωρα αν ο τρόπος που προσπαθω να πω απλά κάτι πολύ πολύπλοκο, δεν ειναι ο καλύτερος, μεσα από ενα μικρό κειμενάκι, έ τότε αποδέχομαι το " οτι δεν ξερω τι λέω " . Με εκτίμηση..... Αγαπητε Μιχαλη , έχεις απόλυτο δίκιο για την απορία σου στο τι είδους πληροφορία μεταφέρει το φορτισμενο ενεργειακά μόριο νερού. Εχει βρεθεί πως η επίδραση ενος ενεργειακού πεδίου στο νερό, αποθηκεύει στα ηλεκτρόνια του την επίδραση αυτή. Το νερό ειναι εκτός από τα έμβια όντα, η μοναδική (από όσο γνωρίζω) ουσία που έχει αυτή την ιδιότητα. Πέιραμα που έγινε, έδειξε πως παγώνοντας νερό το οποίο εκτεθηκε πρώτα σε διαφορα ενεργειακά πεδία, παρουσίαζε άλλο σχήμα στους κρυστάλλους του, χαρακτηριστικό και σταθερό για το κάθε ενεργειακό πεδίο. Ετσι και η κινητική ενεργεια από τα μόρια της διαλυμενης ομοιοπαθητικής ουσίας στο νερό (αφού κουνησουμε το διάλυμα έντονα ), δίνει μια "χαρακτηριστική" ενεργειακή πληροφορία στα γύρω μόρια του νερού, που την κρατουν ΄στα ηλεκτρόνια τους ( κάποιοι επιστημονες τα χαρακτηρίζουν ως τους "σκληρους δίσκους" του σύμπαντος ), και την μεταδίδουν στο ανθρώπινο σώμα. Δεν ξερω ποσο σωστα και κατανοητα στο μεταφέρω, και καταλαβαίνω πως δεν ειναι απλές έννοιες. Ισως ειναι "βαρύ" να ανοιξω τέτοια συζήτηση. Θα δέιξει... Ρωτα με ότι άλλο θέλεις..... |
Εχω κανει ομοιοπαθητικη στο παρελθον και εχω δει βελτιωση κατα καιρους εντελως περιστασιακα ομως...Δεν πειθομαι πια οτι η ομοιοπαθητικη παει στη ριζα του προβληματος...Ασε που δεν μ' αρεσει η ιδεα οτι χρειαζεται να κανω ομοιοπαθητικη γιατι εχω καποιο προβλημα. How about the world at large's got the problem?(συγγνωμη για τα αγγλικα, πιστεθω ομως οτι με κατανοειτε).
Παρολ' αυτα εχω κλεισει ραντεβου την επομενη βδομαδα σε εναν ομοιοπαθητικο που μου συστησε μια φιλη.(better than nothing)
Επισης, αναρωτιεμαι, η μαγνητικη τομογραφια εγκεφαλου τι ακριβως δειχνει? Μπορει παραδειγματος χαριν να αποτυπωσει διαφοροποιησεις σε πιο λεπτοφυη στρωματα της υλης?
Παράθεση:
|
Δεν με ενδιαφερει αν αυτοαποκαλειστε Ιndigos η Pinkies η ως πασχοντες απο Attention Deficit Hyperactivity Disorder η οτιδηποτε αλλο. Απλα θα ηθελα να επικοινωνησω με τετοια ατομα για να μη νιωθω εντελως freaky. Eυχαριστω εκ των πρωτερων. |
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν τέτοια άτομα πραγματικά υπήρχαν θα επικοινωνούσαν μαζί σου εφόσον πιστεύουν ότι είναι σαφώς ανώτεροι από τους απλούς ανθρώπους , γιατί να ασχοληθούν μαζί σου τι έχεις να προσφέρεις σε άτομα σαν και αυτά ,θα τους γιατρέψεις από την καθημερινή άνοια που πάσχουν για θα τους κανείς να αισθανθούν καλυτέρα μιας με το να τους θαυμάζεις, και για να κλείσω θέλω να σου πω πως με αυτά τα δήθεν κριτήρια τα μονά άτομα που θα συναντήσεις θα είναι κάτι μίζερα αντικοινωνικά και ματαιόδοξα που δεν θα ξερόυν τι να κάνουν για να ομορφύνουν την βαρετά κατά τα αλλά ύπαρξη τους.
Εκτός αν ψάχνεις όντως τέτοια άτομα .
Elise ,
για να πας σε ομοιοπαθητικό προφανως έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας να λύσεις, αλλιώς τι πας να κάνεις κορίτσι μου... Τωρα χωρις να ειμαι ομοιοπαθητικός αλλά σαν επιστημονας που ψαχνω να βρώ την αλήθεια πίσω απο τις "ενεργειακές" θεραπείες όπως η ομοιοπαθητική, ειδα πως ειναι απίστευτα δύσκολο να επιλέξεις την καταλληλη ουσία που πρέπει να χορηγήσεις. Ισως η μελέτη που ειναι σε εξεληξη, μεσω των μεταβολών των εικόνων Kirlian, να δώσει λύση στο πρόβλημα. Τουλάχιστον η ομοιοπαθητική υπόσχεται έλλειψη τοξικότητας στα φάρμακά της. Θα δείξει και ΄πόσο αποτελεσματική θα γίνει. Εγω πάντως ενω δεν την γνωρίζω σε λεπτομέρειες έχει αρχίσει να με πείθει, μετά τα πρώτα πειράματα που έκανα για τον τρόπο που δρά, την μεταβολή δηλαδή του ενεργειακού πεδίου του ανθρώπου, της βιοενέργειας δηλαδή....
Επ΄ευκαιρία αναζητώ άτομα που πιστεύουν στα σοβαρά πως ίσως είναι INDIGO. Δεν λέω πως ειμαι πισμένος πως υπάρχουν αυτά τα άτομα, αλλά ήδη έχει αρχίσει μια προσπαθεια της καταγραφής της εικόνας Κιρλιαν των ανθρώπων που ισχυρίζονται πως έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και το καλοκαίρι θα τα συζητησουμε στο 11ο Παγκόσμιο συνεδριο Βιοηλεκτρογραφίας και ενδιαφέρομαι να έχω κάποιες καταγραφές. Μονο παράκληση για σοβαρές περιπτώσεις. Επίσης ψάχνω για άτομα που ισχυρίζονται πως έχουν "θεραπευτικές" ικανότητες με τα χέρια τους, για να αποτυπώσω τις εικόνες Κιρλιαν που παράγουν τα δάκτυλά τους. Ηδη υπάρχει τέτοια καταγραφή και είναι εντυπωσιακή. Ψάχνω όμως και άλλες περιπτώσεις για να μπορέσω να κάνω κάποια δημοσίευση σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό. Ευχαριστώ από πρίν όποιον βοηθησει. Ξερω πως σε πολλούς από εσας θα φαίνονται αστεία όλα αυτά, όπως άλλωστε φαινόντουσαν σε μένα λίγα χρόνια πρίν. Παράκληση για υπομονή και σύντομα θα αρχίσουν όλοι να μιλούν για αυτά...
για να πας σε ομοιοπαθητικό προφανως έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας να λύσεις, αλλιώς τι πας να κάνεις κορίτσι μου... Τωρα χωρις να ειμαι ομοιοπαθητικός αλλά σαν επιστημονας που ψαχνω να βρώ την αλήθεια πίσω απο τις "ενεργειακές" θεραπείες όπως η ομοιοπαθητική, ειδα πως ειναι απίστευτα δύσκολο να επιλέξεις την καταλληλη ουσία που πρέπει να χορηγήσεις. Ισως η μελέτη που ειναι σε εξεληξη, μεσω των μεταβολών των εικόνων Kirlian, να δώσει λύση στο πρόβλημα. Τουλάχιστον η ομοιοπαθητική υπόσχεται έλλειψη τοξικότητας στα φάρμακά της. Θα δείξει και ΄πόσο αποτελεσματική θα γίνει. Εγω πάντως ενω δεν την γνωρίζω σε λεπτομέρειες έχει αρχίσει να με πείθει, μετά τα πρώτα πειράματα που έκανα για τον τρόπο που δρά, την μεταβολή δηλαδή του ενεργειακού πεδίου του ανθρώπου, της βιοενέργειας δηλαδή....
Επ΄ευκαιρία αναζητώ άτομα που πιστεύουν στα σοβαρά πως ίσως είναι INDIGO. Δεν λέω πως ειμαι πισμένος πως υπάρχουν αυτά τα άτομα, αλλά ήδη έχει αρχίσει μια προσπαθεια της καταγραφής της εικόνας Κιρλιαν των ανθρώπων που ισχυρίζονται πως έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και το καλοκαίρι θα τα συζητησουμε στο 11ο Παγκόσμιο συνεδριο Βιοηλεκτρογραφίας και ενδιαφέρομαι να έχω κάποιες καταγραφές. Μονο παράκληση για σοβαρές περιπτώσεις. Επίσης ψάχνω για άτομα που ισχυρίζονται πως έχουν "θεραπευτικές" ικανότητες με τα χέρια τους, για να αποτυπώσω τις εικόνες Κιρλιαν που παράγουν τα δάκτυλά τους. Ηδη υπάρχει τέτοια καταγραφή και είναι εντυπωσιακή. Ψάχνω όμως και άλλες περιπτώσεις για να μπορέσω να κάνω κάποια δημοσίευση σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό. Ευχαριστώ από πρίν όποιον βοηθησει. Ξερω πως σε πολλούς από εσας θα φαίνονται αστεία όλα αυτά, όπως άλλωστε φαινόντουσαν σε μένα λίγα χρόνια πρίν. Παράκληση για υπομονή και σύντομα θα αρχίσουν όλοι να μιλούν για αυτά...
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Darkoverlordoftheabyss
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν τέτοια άτομα πραγματικά υπήρχαν θα επικοινωνούσαν μαζί σου εφόσον πιστεύουν ότι είναι σαφώς ανώτεροι από τους απλούς ανθρώπους , γιατί να ασχοληθούν μαζί σου τι έχεις να προσφέρεις σε άτομα σαν και αυτά ,θα τους γιατρέψεις από την καθημερινή άνοια που πάσχουν για θα τους κανείς να αισθανθούν καλυτέρα μιας με το να τους θαυμάζεις, και για να κλείσω θέλω να σου πω πως με αυτά τα δήθεν κριτήρια τα μονά άτομα που θα συναντήσεις θα είναι κάτι μίζερα αντικοινωνικά και ματαιόδοξα που δεν θα ξερόυν τι να κάνουν για να ομορφύνουν την βαρετά κατά τα αλλά ύπαρξη τους.
Εκτός αν ψάχνεις όντως τέτοια άτομα . |
Δεν μ' αρεσει ο τονος του μυνηματος σου. Αν διαβαζες πιο προσεκτικα το δικο μου post, δε θα μου εκανες αυτη την ερωτηση. Αλλα εφοσον δε μπορεσες να το κανεις αυτο, ΟΚ, ας επαναλαβω το σκεπτικο μου: ο μονος λογος που ψαχνω τετοια ατομα ειναι γιατι και εγω νιωθω ολιγον(εως πολυ) Indigo. Δεν μ' αρεσει ο ορος, απλα τον χρησιμοποιω για να συννενοουμαστε.
Ειναι φυσικο να θελω να επικοινωνησω και να ανταλλαξω εμπειριες & σκεψεις.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Βασίλης Νομικός
Elise ,
για να πας σε ομοιοπαθητικό προφανως έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας να λύσεις, αλλιώς τι πας να κάνεις κορίτσι μου... Τωρα χωρις να ειμαι ομοιοπαθητικός αλλά σαν επιστημονας που ψαχνω να βρώ την αλήθεια πίσω απο τις "ενεργειακές" θεραπείες όπως η ομοιοπαθητική, ειδα πως ειναι απίστευτα δύσκολο να επιλέξεις την καταλληλη ουσία που πρέπει να χορηγήσεις. Ισως η μελέτη που ειναι σε εξεληξη, μεσω των μεταβολών των εικόνων Kirlian, να δώσει λύση στο πρόβλημα. Τουλάχιστον η ομοιοπαθητική υπόσχεται έλλειψη τοξικότητας στα φάρμακά της. Θα δείξει και ΄πόσο αποτελεσματική θα γίνει. Εγω πάντως ενω δεν την γνωρίζω σε λεπτομέρειες έχει αρχίσει να με πείθει, μετά τα πρώτα πειράματα που έκανα για τον τρόπο που δρά, την μεταβολή δηλαδή του ενεργειακού πεδίου του ανθρώπου, της βιοενέργειας δηλαδή.... Επ΄ευκαιρία αναζητώ άτομα που πιστεύουν στα σοβαρά πως ίσως είναι INDIGO. Δεν λέω πως ειμαι πισμένος πως υπάρχουν αυτά τα άτομα, αλλά ήδη έχει αρχίσει μια προσπαθεια της καταγραφής της εικόνας Κιρλιαν των ανθρώπων που ισχυρίζονται πως έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και το καλοκαίρι θα τα συζητησουμε στο 11ο Παγκόσμιο συνεδριο Βιοηλεκτρογραφίας και ενδιαφέρομαι να έχω κάποιες καταγραφές. Μονο παράκληση για σοβαρές περιπτώσεις. Επίσης ψάχνω για άτομα που ισχυρίζονται πως έχουν "θεραπευτικές" ικανότητες με τα χέρια τους, για να αποτυπώσω τις εικόνες Κιρλιαν που παράγουν τα δάκτυλά τους. Ηδη υπάρχει τέτοια καταγραφή και είναι εντυπωσιακή. Ψάχνω όμως και άλλες περιπτώσεις για να μπορέσω να κάνω κάποια δημοσίευση σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό. Ευχαριστώ από πρίν όποιον βοηθησει. Ξερω πως σε πολλούς από εσας θα φαίνονται αστεία όλα αυτά, όπως άλλωστε φαινόντουσαν σε μένα λίγα χρόνια πρίν. Παράκληση για υπομονή και σύντομα θα αρχίσουν όλοι να μιλούν για αυτά... |
Σχετικα με την ομοιοπαθητικη, ειμαι συναισθηματικα φορτισμενη τον τελευταιο καιρο, σε βαθμο που επηρεαζει την καθημερινοτητα μου και επιπλεον μου δημιουργει ψυχοσωματικα συμπτωματα(αν και για να ειμαι ειλικρινης, θεωρω ολες τις αρρωστειες ψυχοσωματικες).
Σε οτι αφορα τα Ιndigo, νομιζω οτι μπορω να βοηθησω την ερευνα σου.
Παράθεση:
|
Δεν μ' αρεσει ο τονος του μυνηματος σου. Αν διαβαζες πιο προσεκτικα το δικο μου post, δε θα μου εκανες αυτη την ερωτηση. Αλλα εφοσον δε μπορεσες να το κανεις αυτο, ΟΚ, ας επαναλαβω το σκεπτικο μου: ο μονος λογος που ψαχνω τετοια ατομα ειναι γιατι και εγω νιωθω ολιγον(εως πολυ) Indigo. Δεν μ' αρεσει ο ορος, απλα τον χρησιμοποιω για να συννενοουμαστε.
Ειναι φυσικο να θελω να επικοινωνησω και να ανταλλαξω εμπειριες & σκεψεις. |
Ναι ίσως να μην ήταν και ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσω την άποψή μου άλλα θέλω να ξέρεις όχι μονό εσύ άλλα και τα άτομα που γράφουν στο φόρουμ ότι με το να καλείς άτομα τα οποία έχουν κάποια ιδιαίτερά χαρακτηριστικά δεν κερδίζεις τίποτα η να λες ότι και εσύ είσαι ένα από αυτά ,πρώτον γιατί κάνεις δεν θα σε πιστέψει για το λόγο ότι μπορεί άπλα να θέλεις να σπάσεις πλάκα με αυτά τα άτομα , τα οποία άτομα αυτά συνήθως πιστεύουν ότι όντως έχουν τέτοια χαρίσματά είναι πολλές φορές ευαίσθητα και δεν θέλουν να πληγώνονται κάτι που σαφώς δεν θέλεις και εσύ φαντάζομαι, άλλα και γιατί είναι πολύ καχύποπτα πχ. αν εγώ για παράδειγμά ήμουν indigo kid δεν θα επικοινώνησα μαζί σου γιατί δεν ξέρω τι σκοπούς έχεις μπορεί να θες να δημιουργήσεις μια δήθεν cult κοινότητά από τέτοια άτομα για εξυπηρετείς έτσι τους σκοπούς σου ,μπορεί λέμε τώρα να είσαι κάποιο ψυχικά διεστραμμένο άτομο το οποίο ψάχνει τέτοια άτομα για να τους κάνει κακό νομίζοντας ότι αυτά τα άτομα είναι απειλή λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.
Απο beetlejuice: Παιδια θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας. Εχουμε αναφερει πολλακις πως η μεγαλη κατηγορια "Συζητησεις" δε ειναι χωρος μηνυματων - αγγελιων, αλλα χωρος αναλυσης των θεματων που τιθενται. Σε αυτο το thread προσπαθουμε να καταλαβουμε τι ακριβως ειναι τα indigo και οχι εαν οι ιδιοι ειμαστε Indigo. Η συζητηση ειχε μπει σε ενα αυλακι με τις ερωτησεις που απευθυνθηκαν στο χρηστη Βασιλη Νομικο και εχει πλεον παρεκτραπει. Θα παρακαλουσα λοιπον να συνεχιστει ο πολυ ενδιαφερον διαλογος που ειχε ξεκινησει.
Παράθεση:
|
Απο beetlejuice: Παιδια θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας. Εχουμε αναφερει πολλακις πως η μεγαλη κατηγορια "Συζητησεις" δε ειναι χωρος μηνυματων - αγγελιων, αλλα χωρος αναλυσης των θεματων που τιθενται. Σε αυτο το thread προσπαθουμε να καταλαβουμε τι ακριβως ειναι τα indigo και οχι εαν οι ιδιοι ειμαστε Indigo. Η συζητηση ειχε μπει σε ενα αυλακι με τις ερωτησεις που απευθυνθηκαν στο χρηστη Βασιλη Νομικο και εχει πλεον παρεκτραπει. Θα παρακαλουσα λοιπον να συνεχιστει ο πολυ ενδιαφερον διαλογος που ειχε ξεκινησει. |
Το παραπανω μυνημα ειναι ακρως απογοητευτικο. Γινεται μια ενδιαφερουσα συζητηση για το φαινομενο(αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι) Indigo και μολις ερχεται καποια και λιγο πολυ εκφραζει την πεπηθοιση οτι εχει πολλα απο τα χαρακτηριστικα αυτων των παιδιων/ενηλικων και αναμεσα στ' αλλα ζητα να επικοινωνησει με ατομα που τυχον να νιωθουν το ιδιο, αμεσως θεωρειται οτι παρεκτρεπει την συζητηση. Πιο λογικο θα ηταν να μου απευθυνατε ολοι ερωτησεις και να μου ζητουσατε να εκφραστω εκτενεστερα πανω στο θεμα.
Συγγνωμη που θα το πω αυτο, αλλα ολα τα παραπανω μου υπενθιμιζουν τι φταιει στν ελληνικη νοοτροπια και σαν χωρα παμε κατα διαολου σε τοσους τομεις.
Παράθεση:
|
Το παραπανω μυνημα ειναι ακρως απογοητευτικο. Γινεται μια ενδιαφερουσα συζητηση για το φαινομενο(αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι) Indigo και μολις ερχεται καποια και λιγο πολυ εκφραζει την πεπηθοιση οτι εχει πολλα απο τα χαρακτηριστικα αυτων των παιδιων/ενηλικων και αναμεσα στ' αλλα ζητα να επικοινωνησει με ατομα που τυχον να νιωθουν το ιδιο, αμεσως θεωρειται οτι παρεκτρεπει την συζητηση. Πιο λογικο θα ηταν να μου απευθυνατε ολοι ερωτησεις και να μου ζητουσατε να εκφραστω εκτενεστερα πανω στο θεμα.
|
Φίλη μου κάνεις λάθος εδώ.Μάλλον δε κατάλαβες τι λέει ο beetlejuice.
Η κατηγορία που συζητάμε για τα indigo δεν είναι οι "Προσωπικές εμπειρίες". Εδώ μιλάμε για τα ιndigo σα φαινόμενο και μόνο, δεν προσδιορίζουμε ούτε αυτοπροσδιοριζόμαστε , όπως έκανες μόλις.
Και τα δύο μνματα θα διαγραφούν σε λίγη ώρα ,για να προχωρήσει η συζήτηση.
Θα παρακαλούσα και τη χρήση των π.μ. για ότι άλλο.
Φιλικά και καλή εβδομάδα

Προς παλιούς και (κυρίως) προς νέους χρήστες.
Όταν κάποιος συντονιστής κάνει παρέμβαση, δεν γίνεται επειδή έχει προηγούμενα μαζί σας, αλλά επειδή είναι δουλειά του η εύρυθμη για όλους μας λειτουργία του φόρουμ. Στο παρόν θέμα, δεν συζητάμε προσωπικές εμπειρίες αλλά το φαινόμενο indigo. Ως εκ τούτου, αναφορές περί δήθεν φασισμού και δικτατορίας και μάλιστα από νέους χρήστες, δεν αντιμετωπίζονται με ανοχή. Ο κάθε νέος χρήστης οφείλει να διαβάζει τους κανόνες λειτουργίας και να ρίχνει και μια ματιά στα θέματα και τον τρόπο διεξαγωγής των συζητήσεων πριν προβεί σε δημοσίευση. Για οποιεσδήποτε απορίες, οι συντονιστές κι εγώ είμαστε διαθέσιμοι στην παροχή βοήθειας.
Όταν κάποιος συντονιστής κάνει παρέμβαση, δεν γίνεται επειδή έχει προηγούμενα μαζί σας, αλλά επειδή είναι δουλειά του η εύρυθμη για όλους μας λειτουργία του φόρουμ. Στο παρόν θέμα, δεν συζητάμε προσωπικές εμπειρίες αλλά το φαινόμενο indigo. Ως εκ τούτου, αναφορές περί δήθεν φασισμού και δικτατορίας και μάλιστα από νέους χρήστες, δεν αντιμετωπίζονται με ανοχή. Ο κάθε νέος χρήστης οφείλει να διαβάζει τους κανόνες λειτουργίας και να ρίχνει και μια ματιά στα θέματα και τον τρόπο διεξαγωγής των συζητήσεων πριν προβεί σε δημοσίευση. Για οποιεσδήποτε απορίες, οι συντονιστές κι εγώ είμαστε διαθέσιμοι στην παροχή βοήθειας.
Αγαπητοι φίλοι, νεα και παλαιά μελη ΗΡΕΜΙΑ.... (και εμου περιλαμβανόμενου)
Προς τους συντονιστές: Αφηστε λίγο να μπορεί κάποιος να πεί και κάτι προσωπικό, και μόνο άν επιμένει στα ίδια και τα ίδια, τότε βεβαια να επεμβαινετε. Με δύο μυνηματα "κόντρας" έ, Ελληνες είμαστε και έχουμε λίγο θερμό ταμπεραμέντο !!!!.
Για τους νεους χρήστες : Εντάξει όποιος εκφράζει μια άλλη άποψη, τουλαχιστον μία απλή απάντηση αρκεί. Ασ μηνθεωρουμε οτι "ολοι ίδιοι είμαστε" κλπ.
Ασ ξαναγυρίσουμε στο θεμα Indigo. Το πρόβλημα ειναι πως ως θεωρία η υπαρξη ανθρώπων Indigo ειναι εντυπωσιακή, αλλά εχει ένα μεγαλο πρόβλημα. Η αναγνωριση τέτοιων ατόμων στηρίζεται σε ενα ερωτηματολόγιο, που δεν ειναι ευκολο να εχει "αντικειμενικες" αμαντήσεις, ετσι ενα σωρό άτομα θεωρουν τον εαυτό τους ή τα παιδιά τους ως Indigo. θα ειναι καλό να βρεθεί ενα αντικειμενικό κριτηριο για αναγνωριση των ανθρωπων αυτων. Δεν γνωρίζω σημερα να σας πω με σιγουρια πως η μετρηση του ενεργειακού τους πεδίου μετην μεθοδο Κιρλιαν, ειναι η λύση στο θεμα, αλλά σιγουρα γινεται δουλεια γύρω από το θεμα. Αυτος ειναι και ο λόγος που ζητησα σε προηγούμενο μύνημά μου, αν κάποιος πολύ σοβαρά όμως, πιστεύει πως ανηκει στους Indigo, να επικοινωνήσει μαζί μου. Μαλιστα αυτο το Σάββατο στην εκπομπη του Χαρδαβελα θα εχουν θεμα τους ενηλικους Indigo. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ειμαι στο πάνελ, και θα χαρώ να ακουσετε την αποψή μου για το θεμα... Να ειστε όλοι καλά και προπαντός να ΑΚΟΥΤΕ... Αν κάποιος έχει άλλη άποψη για ενα θεμα δεν ειναι ανάγκη να ειρωνεύεται απλά άν ενδιαφέρεται να μαθει, να κάνει σαφείς ερωτήσεις και να μην αφορίζει τίποτα. Μην ξεχνατε πως ειστε στο φορουμ του Μεταφυσικού που ειναι λογικό να ασχολειται με θέματα παράξενα, και μη ευκολα εξηγήσημα... Ανοιξτε λίγο τον τρόπο σκέψης σας, παντα μενοντας επιφυλακτικοί αλλά ταυτόχρονα επιδεκτικοί νεων απόψεων...
Προς τους συντονιστές: Αφηστε λίγο να μπορεί κάποιος να πεί και κάτι προσωπικό, και μόνο άν επιμένει στα ίδια και τα ίδια, τότε βεβαια να επεμβαινετε. Με δύο μυνηματα "κόντρας" έ, Ελληνες είμαστε και έχουμε λίγο θερμό ταμπεραμέντο !!!!.
Για τους νεους χρήστες : Εντάξει όποιος εκφράζει μια άλλη άποψη, τουλαχιστον μία απλή απάντηση αρκεί. Ασ μηνθεωρουμε οτι "ολοι ίδιοι είμαστε" κλπ.
Ασ ξαναγυρίσουμε στο θεμα Indigo. Το πρόβλημα ειναι πως ως θεωρία η υπαρξη ανθρώπων Indigo ειναι εντυπωσιακή, αλλά εχει ένα μεγαλο πρόβλημα. Η αναγνωριση τέτοιων ατόμων στηρίζεται σε ενα ερωτηματολόγιο, που δεν ειναι ευκολο να εχει "αντικειμενικες" αμαντήσεις, ετσι ενα σωρό άτομα θεωρουν τον εαυτό τους ή τα παιδιά τους ως Indigo. θα ειναι καλό να βρεθεί ενα αντικειμενικό κριτηριο για αναγνωριση των ανθρωπων αυτων. Δεν γνωρίζω σημερα να σας πω με σιγουρια πως η μετρηση του ενεργειακού τους πεδίου μετην μεθοδο Κιρλιαν, ειναι η λύση στο θεμα, αλλά σιγουρα γινεται δουλεια γύρω από το θεμα. Αυτος ειναι και ο λόγος που ζητησα σε προηγούμενο μύνημά μου, αν κάποιος πολύ σοβαρά όμως, πιστεύει πως ανηκει στους Indigo, να επικοινωνήσει μαζί μου. Μαλιστα αυτο το Σάββατο στην εκπομπη του Χαρδαβελα θα εχουν θεμα τους ενηλικους Indigo. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ειμαι στο πάνελ, και θα χαρώ να ακουσετε την αποψή μου για το θεμα... Να ειστε όλοι καλά και προπαντός να ΑΚΟΥΤΕ... Αν κάποιος έχει άλλη άποψη για ενα θεμα δεν ειναι ανάγκη να ειρωνεύεται απλά άν ενδιαφέρεται να μαθει, να κάνει σαφείς ερωτήσεις και να μην αφορίζει τίποτα. Μην ξεχνατε πως ειστε στο φορουμ του Μεταφυσικού που ειναι λογικό να ασχολειται με θέματα παράξενα, και μη ευκολα εξηγήσημα... Ανοιξτε λίγο τον τρόπο σκέψης σας, παντα μενοντας επιφυλακτικοί αλλά ταυτόχρονα επιδεκτικοί νεων απόψεων...
Παράθεση:
|
Εκτός αν ψάχνεις όντως τέτοια άτομα . |
δεν είναι ετσι όπως τα λες, τώρα ξέρω πως ότι και να σου π εγω δεν προκειται να ακούσεις, θα το καταλάβεις οτι είναι λαθος μονο αν γνωρίσεις ένα τέτοιο άτομο, η μάλλον για να το πω καλύτερα να μιλήσεις μαζί του, που δε σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμενο για κατι τετοιο

Θα συμφωνήσω με τον κύριο Νομικό, εφ'όσον συζητάτε το φαινόμενο INDIGO καλό θα ήταν να ανοίξετε και μια κουβέντα με κάποιο τέτοιο άτομο...
Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και ίσως να εκφράζω και κάποιους άλλους εδώ μέσα. Προσωπικά δεν πιστεύω στην ύπαρξη των παιδιών indigo. Αναγνωρίζω ότι μπορεί να έχεις κάποιες δυνατότητες που να σε κάνουν να αισθάνεσαι διαφορετική από όλους εμάς, τους μη indigo, αλλά γιατί να πρέπει να σου δώσουμε το όνομα indigo; Και συγνώμη κιόλας αλλά απορώ με την ευκολία που παρατήρησα ότι έχεις να θέλεις να κατηγοριοποιήσεις τον εαυτό σου, να του βάλεις μια ταμπέλα. Καταλαβαίνω ότι ίσως να θέλεις με αυτό το τρόπο να δώσεις μια απάντηση στον εαυτό σου αλλά κατά τη γνώμη μου κάνεις λάθος που μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τις καταστάσεις και με βάση το ερωτηματολόγιο όλοι μπορούμε να αρχίσουμε να δηλώνουμε ότι είμαστε indigo.
Τα λέω αυτά εντελώς φιλικά με καμία δόση κριτικής. Απλά είναι κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν. Και ίσως αυτοί να είναι κάποιοι από τους λόγους που δε σε βομβαρδίσαμε με ερωτήσεις.
Τα λέω αυτά εντελώς φιλικά με καμία δόση κριτικής. Απλά είναι κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν. Και ίσως αυτοί να είναι κάποιοι από τους λόγους που δε σε βομβαρδίσαμε με ερωτήσεις.