ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Νέο μέλος στην συντονιστική οικογένεια

Νέο μέλος στην συντονιστική οικογένεια

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-08-24 10:21
Νεο μελος αποκτα απο σημερα η συντονιστικη οικογενεια και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον Tsilof που αναλαμβανει απο σημερα συντονιστικα καθηκοντα στην κατηγορια "Αρχαια Ελλαδα-Ιστορια-Πολιτισμος"(σε πρωτη φαση τουλαχιστον!).

Ευχομαι στο Λαρισαιο φιλολογο καλο εργο και σιδεροκεφαλος στο νεο του εργο.

Τελος να ενημερωσω και τα υπολοιπα μελη πως εδω και λιγο καιρο εκτος απο τον apan@samos και το xontro mpizeli εχει αναλαβει καθηκοντα γενικου συντονιστη.
2006-08-24 10:43
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
Νεο μελος αποκτα απο σημερα η συντονιστικη οικογενεια και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον Tsilof που αναλαμβανει απο σημερα συντονιστικα καθηκοντα στην κατηγορια "Αρχαια Ελλαδα-Ιστορια-Πολιτισμος"(σε πρωτη φαση τουλαχιστον!).

Η επιλογή του αγαπητού tsilof είναι εξαίρετη, καθώς διακρίνεται για το ήθος και την ευγένεια στις συζητήσεις που συμετέχει.
Πάνω από όλα όμως ο βασίλης είναι αμερόληπτος και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά στο δύσκολο (ομολογουμένως) έργο του συντονιστή.
Και πάλι συγχαρητήρια.
2006-08-24 11:36
Συγχαρητήρια στον Tsilof και στην συντονιστική ομάδα για την επιλογή του. Άντε και σε ανώτερα billy...
Βασιλάκη, σιδεροκέφαλος βρε! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να αντέχεις τα χτυπήματα που δέχονται κατά καιρούς όλοι οι συντονιστές, ειδικά όσοι κάνουν καλά τη "δουλειά" τους.

Θεωρώ πολύ σωστή την επιλογή του tsilof για θέση συντονιστή, αρκεί βέβαια να συνεχίσει να είναι όπως τον ξέρουμε όλοι. Ψύχραιμος, αντικειμενικός και αμερόληπτος... Καλή... σταδιοδρομία λοιπόν!

2006-08-24 15:44
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!Ο Tsilof είνε εις αγαθός ταμάλα παις! Σοβαρά απολύτως,να υπερθεματίσω λέγοντας πως αυτή η επιλογή τιμά ΙΔΙΑΖΌΝΤΩΣ την ομάδα Gateway...Εύγε παιδιά και πάντα τέτοια!...Καλή αρχή,Βασίλειε!
Όντως, πολύ καλή επιλογή του Tsilof ως συντονιστή. Και μακάρι να ήταν γενικός συντονιστής! Είναι από τους λίγους χρήστες που έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν το σωστό και το λάθος, από ό,τι έχω δει όσο καιρό είμαι εδώ.

Άντε και εις γενικός συντονιστής!
Να ευχαριστήσω όλους σας για τα καλά λόγια καθώς βέβαια την Gateway για την τιμητική θέση που μου εμπιστεύεται από σήμερα, ως συντονιστή της κοινότητας του Μεταφυσικού .
Μιας θέσης ,που πολύ σωστά σε άλλα σημεία των συζητήσεων της κοινότητας έχει αναφερθεί πως είναι κυρίως θέση καθηκόντων για την εύρρυθμη λειτουργία αυτής.
Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα δεχθώ οποιαδήποτε κριτική από τους φίλους/ες ,όπου και όποτε το κρίνουν απαραίτητο.
Καλή συνεργασία και καλές συζητήσεις λοιπόν .

ΥΓ: να ζητήσω και συγγνώμη βέβαια που αυτή τη περίοδο (λόγω επερχόμενου ΑΣΕΠ ) δε μετέχω στις συζητήσεις όσο θα 'θελα, αλλά ας όψεται η Θεσ/νίκη και το άνευ σταθερού τηλεφώνου σπίτι...
Ο Σεπτέμβρης όμως κοντά είναι...
2006-08-25 00:59
Δεν έχω να ευχηθώ τίποτα, μιας και εύχεται κανείς πράγματα που δεν έχει και ο Βασίλης διαθέτει όλα τα παραπάνω που αναφέρετε, οπότε είμαι σίγουρος για το τι περιμένω από αυτόν. Η τοποθέτησή του είναι το πρώτο βήμα της Ομάδας προς τη βελτίωση του συντονιστικού έργου. Σύντομα να ανακοινωθούν και άλλες αλλαγές, σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει το Μεταφυσικό ακόμα καλύτερα, οπότε προβλέπεται μια έντονη περίοδος από το Σεπτέμβρη και έπειτα.
Βασίλη, καλώς ήρθες στην ομάδα των συντονιστών.
2006-08-25 02:28
Με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός, (αυτό το "κλεψα" από σενα όταν ανέλαβες ως συντονιστής ) σε ευχαριστώ πολύ.
Θα προσπαθήσω για το καλύτερο
Να ευχηθώ και εγώ καλή αρχή στον Βασίλη στα νέα του καθήκοντα. Τον γνώρισα μέσα από το φόρουμ, τον είδα στις συναντήσεις μας και πλέον συναντιόμαστε και στη Θεσ/ νίκη για καφεδοσυζητήσεις.

Πιστεύω ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές της G και της ομάδας των συντονιστών για την οικογένεια του μεταφυσικού και ελπίζω να τα καταφέρει στην καθημερινή τριβή του φόρουμ.
Όπως ανέφερε και ο Μιχάλης, αποτελεί την πρώτη από μία σειρά κινήσεων για την καλύτερη λειτουργία της κοινότητας μας. Επίσης, να απευθύνω κάλεσμα προς κάθε μέλος της Κοινότητας και του φόρουμ μας, εφόσον έχει κάτι να προτείνει να επικοινωνήσει με κάποιο μέλος της G, μιας και αποτελεί την καλύτερη περίοδο για άμεση αντίδραση μας.

Καλή αρχή Βασίλη και καλή επιτυχία στις επερχόμενες εξετάσεις..

Φιλικά,