Το forum του μεταφυσικού
Παράθεση:
|
Δρ. Χάρη Φουντάλη, ο οποίος -για όποιους δεν ξέρουν- είναι μαθηματικός, με MSc σε Computer Science και PhD σε Congnitive Science. Και πνευματικός μέντορας του esmike (κατα τα λεγόμενα του). -esmike, το εικονικό κολέγιο τι έγινε; |
Θα ήθελα να μας παρουσιάσεις σε πιο σημείο δήλωσα οτι είναι <<μεντοράς μου>>, ο Φουντάλης .
Και επίσης θα ήθελα αφού μας παρουσιάσεις το σημείο, να μας παρουσιάσεις και το εικονικό κολέγιο γιατί εγώ δεν το ξέρω τόσο καλά οσο εσύ.
Οσο για την ικανότητα να βγάζεις συμπεράσματα, που παρατηρώ σχεδόν σε όλες τις συζητήσεις σου με κάθε συνδίκτυο , θα σε συμβούλευα με καλή πρόθεση , κάποια στιγμή να πάψεις να κάνεις ολα τα θέματα προσωπικό πρόβλημα.
Είναι πια επιβεβαιωμένο: Η ύλη είναι διακυμάνσεις του κενού.
http://physics4u.wordpress.com/2012/...-%CE%B1%CF%80/
1) esmike, δεν έγραψες οτι ο Φουντάλης είναι μέντορας σου, αυτό το γράφω εγω, επειδή αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.
2) Το εικονικό κολέγιο ήταν το δωρεάν πανεπιστήμιο (ΔΕΠ) που διαφήμιζε στην σελίδα του, το οποίο κατέβηκε σε ανύποπτο χρόνο, συγκυριακά τον ίδιο με τον χρόνο που έφερες το όνομα του εδω και τον παρουσίασες κάτι σαν γκουρού. Αυτό θα το θυμάται σίγουρα και ο xtabay (αν μου επιτρέπει) μιας και ανέφερε οτι έριξε μια ματιά στην σελίδα του. Μην προσπαθήσεις να με βγάλεις ψεύτη & τρελό πάντως, μου αρκεί ενας για σήμερα που το κανε.
3) Αφού ο Physics4u είναι σίγουρος για αυτό, να μαζέψει τα χαρτιά του και να πάει για Νόμπελ, μην το καθυστερεί, μην τον προλάβει άλλος
4) Δυστυχώς esmike αναφέρομαι στα αρνητικά συμπεράσματα που βγάζω και παραλείπω τα θετικά. Ετσι τα αρνητικά ενοχλούν και δεν δίνω τα θετικά που κολακεύουν. Μόλις δοκίμασα ενα παραπάνω για τον Φουντάλη αν πρόσεξες, ελπίζω πάντως να μην τον εξέθεσες, γιατί ομολογώ οτι διάβασα (μελέτησα) μερικές δημοσιεύσεις του και δεν επρόκειτο για αυτό που εσύ μου έδωσες να καταλάβω (συν το κατέβασμα του κολεγίου).
5) Ευχαριστώ που με διαβάζεις, όπως είδες παρόλες τις διαφωνίες μας, σε διαβάζω κι εγω. Ισως τελικά να μάθουμε κάτι απο τα φορουμ
2) Το εικονικό κολέγιο ήταν το δωρεάν πανεπιστήμιο (ΔΕΠ) που διαφήμιζε στην σελίδα του, το οποίο κατέβηκε σε ανύποπτο χρόνο, συγκυριακά τον ίδιο με τον χρόνο που έφερες το όνομα του εδω και τον παρουσίασες κάτι σαν γκουρού. Αυτό θα το θυμάται σίγουρα και ο xtabay (αν μου επιτρέπει) μιας και ανέφερε οτι έριξε μια ματιά στην σελίδα του. Μην προσπαθήσεις να με βγάλεις ψεύτη & τρελό πάντως, μου αρκεί ενας για σήμερα που το κανε.
3) Αφού ο Physics4u είναι σίγουρος για αυτό, να μαζέψει τα χαρτιά του και να πάει για Νόμπελ, μην το καθυστερεί, μην τον προλάβει άλλος
4) Δυστυχώς esmike αναφέρομαι στα αρνητικά συμπεράσματα που βγάζω και παραλείπω τα θετικά. Ετσι τα αρνητικά ενοχλούν και δεν δίνω τα θετικά που κολακεύουν. Μόλις δοκίμασα ενα παραπάνω για τον Φουντάλη αν πρόσεξες, ελπίζω πάντως να μην τον εξέθεσες, γιατί ομολογώ οτι διάβασα (μελέτησα) μερικές δημοσιεύσεις του και δεν επρόκειτο για αυτό που εσύ μου έδωσες να καταλάβω (συν το κατέβασμα του κολεγίου).
5) Ευχαριστώ που με διαβάζεις, όπως είδες παρόλες τις διαφωνίες μας, σε διαβάζω κι εγω. Ισως τελικά να μάθουμε κάτι απο τα φορουμ
Ενα απο αυτά που μπορούμε να μάθουμε απο ένα φόρουμ είναι καταρχήν να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας ανεξάρτητα αν δεν τον καταλαβαίνουμε καλά.
Ενα δεύτερο είναι να βγάζουμε συμπεράσματα αφού έχουμε συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα. Ακόμη και αν τα έχουμε συγκεντρώσει, θα πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο (την νοημοσύνη) για να τα αξιολογούμε σωστά.
Τα συμπεράσματα χωρίς βαθιά γνώση του αντικειμένου και του πλαισιού μέσα στο οποίο εξελίσονται και ερμηνεύονται τα γεγονότα (δεδομένα) , έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι αυθαίρετα.
Ενα δεύτερο είναι να βγάζουμε συμπεράσματα αφού έχουμε συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα. Ακόμη και αν τα έχουμε συγκεντρώσει, θα πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο (την νοημοσύνη) για να τα αξιολογούμε σωστά.
Τα συμπεράσματα χωρίς βαθιά γνώση του αντικειμένου και του πλαισιού μέσα στο οποίο εξελίσονται και ερμηνεύονται τα γεγονότα (δεδομένα) , έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι αυθαίρετα.
Παράθεση:
|
Πρέπει να ξέρεις οι επιστημονικές μέθοδοι δεν υπάρχουν για να είναι στην κορνίζα, αλλά υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται.
|
Η μέθοδος αγαπητέ φίλε για να πείσει καλύτερα , χρειάζεται ανατροφοδότηση απο τα πειράματα.
Η Νομική για παράδειγμα δεν είναι τόσο επιστήμη, όσο θεωρητικολογία.
Δεν πατάει σε φυσικές βάσεις και πείραμα.
Δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι μόνο στην θεωρία φίλε μου. Για να πιστούν οι άνθρωποι χρειάζονται πράξεις και οχι λόγια . Πρώτα απο όλα χρειάζονται κατανόηση.
Σήμερα η Θρησκευτικότητα των ανθρώπων περνάει μεγάλη κρίση, και αυτή την κρίση δεν φαίνεται να την μειώνουν τα ωραία λόγια.
Αν είχαν πραγματική ισχύ οι θεωρητικές αποδείξεις που παραθέτεις , οι άνθρωποι δεν θα απομακρύνονταν ολο και πιο πολύ απο το Θεο.
Παράθεση:
|
Ενα δεύτερο είναι να βγάζουμε συμπεράσματα αφού έχουμε συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα. Ακόμη και αν τα έχουμε συγκεντρώσει, θα πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο (την νοημοσύνη) για να τα αξιολογούμε σωστά. Τα συμπεράσματα χωρίς βαθιά γνώση του αντικειμένου και του πλαισιού μέσα στο οποίο εξελίσονται και ερμηνεύονται τα γεγονότα (δεδομένα) , έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι αυθαίρετα. |
Παράθεση:
|
Vassilis_1 έγραψε: Πρέπει να ξέρεις οι επιστημονικές μέθοδοι δεν υπάρχουν για να είναι στην κορνίζα, αλλά υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται. |
Παράθεση:
|
Αγαπητέ φίλε αυτό ακριβώς λέω και εγώ… Η μέθοδος... για να πείσει καλύτερα , χρειάζεται ανατροφοδότηση απο τα πειράματα...
|
Άλλωστε όπως έχει τεκμηριωθεί, όλα τα πειράματα σχετικά, για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν, για το πώς ξεκίνησε η ζωή, για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν, για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή, για το αν ισχύει η εξέλιξη (θέματα μη παρατηρούμενα), η ακούραστη επιστημονική μέθοδος "Επαγωγική λογική", τα πετούσε, τα πετάει, και θα τα πετάει εσαεί στον κάλαθο των αχρήστων.
Απόδειξη τούτου, είναι το εξής: Για αυτό ακριβώς η «επιστήμη» αδυνατούσε, αδυνατεί, και εσαεί θα αδυνατεί να έχει αποδεδειγμένες θέσεις στα πάνω θέματα.
Και επειδή, ως φαίνεται είσαι επηρεασμένος από την «επιστήμη» καλό είναι να κοιτάξεις εδώ όπου έγινε το Βατερλό της, και εδώ όπου χρησιμοποιήθηκαν οι δύο επιστημονικές μέθοδοι, πετώντας εσαεί στον κάλαθο των αχρήστων ΟΛΑ τα «πειράματά της», σωριάζοντας την «επιστήμη», αφαιρώντας εσαεί κάθε ελπίδα ανόρθωσής της, και αποδεικνύοντας την ύπαρξη του Θεού, και γενικά τις περιγραφές της Αγίας Γραφής, όπως αυτές μεταφέρθηκαν ερμηνευτικά κατά γράμμα, από την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Παράθεση:
|
Καλά, σοβαρολογείς τώρα;;;!!! Άκου «για να πείσει καλύτερα»!!! Δεν χρειάζεται τις συμβουλές σου αγαπητέ esmike, η επιστημονική μέθοδος βΕις άτοπον απαγωγήβ. Αυτή βάσει του ορισμού της πείθει βγάζοντας αποδεικτικό συμπέρασμα.
Άλλωστε όπως έχει τεκμηριωθεί, όλα τα πειράματα σχετικά, για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν, για το πώς ξεκίνησε η ζωή, για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν, για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή, για το αν ισχύει η εξέλιξη (θέματα μη παρατηρούμενα), η ακούραστη επιστημονική μέθοδος "Επαγωγική λογική", τα πετούσε, τα πετάει, και θα τα πετάει εσαεί στον κάλαθο των αχρήστων. Απόδειξη τούτου, είναι το εξής: Για αυτό ακριβώς η «επιστήμη» αδυνατούσε, αδυνατεί, και εσαεί θα αδυνατεί να έχει αποδεδειγμένες θέσεις στα πάνω θέματα. Και επειδή, ως φαίνεται είσαι επηρεασμένος από την «επιστήμη» καλό είναι να κοιτάξεις εδώ όπου έγινε το Βατερλό της, και εδώ όπου χρησιμοποιήθηκαν οι δύο επιστημονικές μέθοδοι, πετώντας εσαεί στον κάλαθο των αχρήστων ΟΛΑ τα «πειράματά της», σωριάζοντας την «επιστήμη», αφαιρώντας εσαεί κάθε ελπίδα ανόρθωσής της, και αποδεικνύοντας την ύπαρξη του Θεού, και γενικά τις περιγραφές της Αγίας Γραφής, όπως αυτές μεταφέρθηκαν ερμηνευτικά κατά γράμμα, από την Ορθόδοξη Εκκλησία. |
Παράθεση:
|
…Λοιπόν πρώτον φτάνει με αυτήν την ''εις άτοπον απαγωγή'' και την ''επαγωγική λογική''…
|
επειδή και οι δύο μαζί τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια της «επιστήμης»,
με αποτέλεσμα να σωριασθεί η καημένη, χωρίς ελπίδα ανόρθωσής της;
Είναι πράγματι τραγικό, αλλά μη το παίρνεις και κατάκαρδα!!!
χεχε καποιοσ να σπευσει προς βοηθεια της καημενης που σωριαστηκε,,,,
παντως η επιστημη ειναι ενα εργαλειο του ανθρωπου,, αξιο και σεβαστο και χρησιμο,,,, ομως επισησ η επιστημη ειναι απλα το νεο ιερατειο που αντικατεστησε τη θρησκεια,,, υπαρχει κι εκει δογμα,,, οπως και στη θρησκεια,,,,,,,,,,,
παντως η επιστημη ειναι ενα εργαλειο του ανθρωπου,, αξιο και σεβαστο και χρησιμο,,,, ομως επισησ η επιστημη ειναι απλα το νεο ιερατειο που αντικατεστησε τη θρησκεια,,, υπαρχει κι εκει δογμα,,, οπως και στη θρησκεια,,,,,,,,,,,
Αγαπητέ Βασίλη ελπίζω ειλικρινά να τρολάρεις για την πλάκα σου.
Σου επεσήμανα ότι κακοποιείς την επαγωγική και την εις άτοπον, μέθοδο. Δουλειά ζήτησα να μας εξηγήσεις τα λάθη στην θεωρία του Β.Β. και για απάντηση πήραμε τις ανοησίες περί της είναι επαγωγικής....
Είπες κάτι για πειράματα ή δεδομένα που δεν λαμβάνονται υπόψη, και ακόμα περιμένω να μας επισημάνει ένα συγκεκριμένο.
Φυσικά σαν γνήσιο τρόλλ ή σπάμερ ή και φανατικός, επαναλαμβάνεις ακούραστα πόσο λάθος είναι οι επιστημονική θέσεις. Είναι κλασική στάση που επιλέγουν πλέον όσοι υποστηρίζουν αντί-επιστημονικές αρλούμπες στο ίντερνετ, πχ φυλετικές θεωρίες.
Θα ήθελα λοιπόν να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση βιολογίας. Αν άνθρωπος και λύκος έρθουν σε σεξουαλική επαφή, υπάρχει περίπτωση να γεννηθεί λυκάνθρωποι, και αν όχι γιατί;
Και κάτι ακόμα που αν και στο ζήτησαν δεν είδα απάντηση, γιατί επιλέγεις ως ορθή την θέση της αγίας γραφής (όπως νομίζεις ότι είναι) και όχι του ινδουισμού ή της εκκλησίας του ιπτάμενου μακαρονοτέρατος;
Σου επεσήμανα ότι κακοποιείς την επαγωγική και την εις άτοπον, μέθοδο. Δουλειά ζήτησα να μας εξηγήσεις τα λάθη στην θεωρία του Β.Β. και για απάντηση πήραμε τις ανοησίες περί της είναι επαγωγικής....
Είπες κάτι για πειράματα ή δεδομένα που δεν λαμβάνονται υπόψη, και ακόμα περιμένω να μας επισημάνει ένα συγκεκριμένο.
Φυσικά σαν γνήσιο τρόλλ ή σπάμερ ή και φανατικός, επαναλαμβάνεις ακούραστα πόσο λάθος είναι οι επιστημονική θέσεις. Είναι κλασική στάση που επιλέγουν πλέον όσοι υποστηρίζουν αντί-επιστημονικές αρλούμπες στο ίντερνετ, πχ φυλετικές θεωρίες.
Θα ήθελα λοιπόν να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση βιολογίας. Αν άνθρωπος και λύκος έρθουν σε σεξουαλική επαφή, υπάρχει περίπτωση να γεννηθεί λυκάνθρωποι, και αν όχι γιατί;
Και κάτι ακόμα που αν και στο ζήτησαν δεν είδα απάντηση, γιατί επιλέγεις ως ορθή την θέση της αγίας γραφής (όπως νομίζεις ότι είναι) και όχι του ινδουισμού ή της εκκλησίας του ιπτάμενου μακαρονοτέρατος;
Γι'αυτό ακριβώς φτάνει..Για τα υπόλοιπα όμως δεν λες τίποτα ε? Πού είναι οι αποδείξεις που μου χρωστάς?
Δεν υπάρχει κανένα δόγμα, διότι το δόγμα από τον ορισμό του είναι αναμφισβήτητο. Όμως όλες οι επιστημονικές θεωρίες μπορούν να αμφισβητηθούν και να δώσουν την θέση τους σε καινούριες αν φυσικά υπάρχουν αποδείξεις που να τις στηρίζουν...Και ως γνωστόν το δόγμα και ο δογματισμός οδηγεί στον φανατισμό.Υπάρχει φανατισμός ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα και δεν το ξέρω?
Δεν υπάρχει κανένα δόγμα, διότι το δόγμα από τον ορισμό του είναι αναμφισβήτητο. Όμως όλες οι επιστημονικές θεωρίες μπορούν να αμφισβητηθούν και να δώσουν την θέση τους σε καινούριες αν φυσικά υπάρχουν αποδείξεις που να τις στηρίζουν...Και ως γνωστόν το δόγμα και ο δογματισμός οδηγεί στον φανατισμό.Υπάρχει φανατισμός ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα και δεν το ξέρω?
Παράθεση:
|
Δεν υπάρχει κανένα δόγμα, διότι το δόγμα από τον ορισμό του είναι αναμφισβήτητο. Όμως όλες οι επιστημονικές θεωρίες μπορούν να αμφισβητηθούν και να δώσουν την θέση τους σε καινούριες αν φυσικά υπάρχουν αποδείξεις που να τις στηρίζουν...
|
μην συνδεεις το δογμα με τον φανατισμο,,,,η τουλαχιστον οχι με την εννοια που σκεφτεσαι το φανατισμο,,
εννοω πωσ δογμα υπαρχει και στην επιστημη αφου οι επικρατουσες θεωριεσ αντιμετωπιζονται παντα ωσ υπερτατη αληθεια,,,,
κι αν καποιοσ ακομα και επιστημονασ αμφισβητησει αυτη την αληθεια πολλεσ φορεσ αντιμετωπιζεται με φανατισμο,,,
ομωσ αυτη η αληθεια ειναι απλα ενα μοντελο που προκειται να καταρριφθει στο μελλον,,,,,,,
φυσικα δογμα υπαρχει και στη θρησκεια,,,, απλα η επιστημη ειναι κι αυτη ενα ειδοσ θρησκειας,,,
αποψη μου,,,,,,,,,
εννοω πωσ δογμα υπαρχει και στην επιστημη αφου οι επικρατουσες θεωριεσ αντιμετωπιζονται παντα ωσ υπερτατη αληθεια,,,,
κι αν καποιοσ ακομα και επιστημονασ αμφισβητησει αυτη την αληθεια πολλεσ φορεσ αντιμετωπιζεται με φανατισμο,,,
ομωσ αυτη η αληθεια ειναι απλα ενα μοντελο που προκειται να καταρριφθει στο μελλον,,,,,,,
φυσικα δογμα υπαρχει και στη θρησκεια,,,, απλα η επιστημη ειναι κι αυτη ενα ειδοσ θρησκειας,,,
αποψη μου,,,,,,,,,
Παράθεση:
|
...Η επιστήμη έχει κάνει κάποιες αξιωματικές παραδοχές, που δεν διαφέρουν και πολύ απο τις θεολογικές παραδοχές…
|
Είναι αληθές, ότι αν δεν αντιμετωπίσεις αξιωματικές παραδοχές, αποκλείεται να δώσεις λύση στο της δημιουργίας πρόβλημα. Δηλαδή, για το ποιός, πως, πότε, δημιούργησε τον κόσμο. Το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε διεξοδικά εδώ, εδώ και εδώ, όπου χρησιμοποιήθηκαν και επιστημονικές μέθοδοι, δίνοντας αναμφισβήτητη λύση στο πρόβλημα.
Πράγματι μεγάλη η χάρη Του, αφού βράστηκε για τις αμαρτίες μας.
Δεν γίνεται να μην συνδέω το δόγμα με τον φανατισμό, αφού ο τελευταίος είναι αποτέλεσμα του πρώτου...Επιπλέον να το ξαναπώ ότι στην επιστημονική κοινότητα τίποτα δεν αντιμετωπίζεται σαν υπέρτατη αλήθεια, αλλιώς οι επιστήμες θα παρέμειναν στάσιμες όπως οι θρησκείες και δεν θα υπήρχε πρόοδος. Μάλλον θα έλεγα να ξανακοιτάξεις τον ορισμό του δόγματος, μου φαίνεται πως το μπερδεύεις λίγο με άλλες έννοιες...Τώρα για το ότι η επιστήμη είναι σαν την θρησκεία σεβαστή ασφαλώς η άποψη σου, αλλά ποια ακριβώς επιστήμη? Η φυσική το καταλαβαίνω...είναι θρησκεία και η επιστήμη των μηχανολόγων ή των αρχιτεκτόνων μηχανικών, ή η ιατρική?
Παράθεση:
|
μην συνδεεις το δογμα με τον φανατισμο,,,,η τουλαχιστον οχι με την εννοια που σκεφτεσαι το φανατισμο,,
εννοω πωσ δογμα υπαρχει και στην επιστημη αφου οι επικρατουσες θεωριεσ αντιμετωπιζονται παντα ωσ υπερτατη αληθεια,,,, κι αν καποιοσ ακομα και επιστημονασ αμφισβητησει αυτη την αληθεια πολλεσ φορεσ αντιμετωπιζεται με φανατισμο,,, ομωσ αυτη η αληθεια ειναι απλα ενα μοντελο που προκειται να καταρριφθει στο μελλον,,,,,,, φυσικα δογμα υπαρχει και στη θρησκεια,,,, απλα η επιστημη ειναι κι αυτη ενα ειδοσ θρησκειας,,, αποψη μου,,,,,,,,, |
Παράθεση:
|
Αγαπητέ heretic, πράγματι έχεις θέσει το θέμα στη σωστή του βάση.
Είναι αληθές, ότι αν δεν αντιμετωπίσεις αξιωματικές παραδοχές, αποκλείεται να δώσεις λύση στο της δημιουργίας πρόβλημα. Δηλαδή, για το ποιός, πως, πότε, δημιούργησε τον κόσμο. Το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε διεξοδικά εδώ, εδώ και εδώ, όπου χρησιμοποιήθηκαν και επιστημονικές μέθοδοι, δίνοντας αναμφισβήτητη λύση στο πρόβλημα. |
Οταν δε έκατσε κάτω κάποια (Ε. Μπλαβάτσκι) στις αρχές του 20ου αιώνα και βρήκε τα κοινά στοιχεία που υπάρχουν σχεδόν στο σύνολο των θρησκειών και τα ομαδοποίησε, τότε -ειδικά οι χριστιανοί- έπσαν να την φάνε. Δεν υπαινίσσομαι οτι η Θεοσοφία είναι η λύση στο μεγάλο μεταφυσικό θέμα. Για μένα απέδειξε οτι όλες οι θρησκείες μιλάνε για παραπλήσια πράγματα. Αρα λοιπόν, γιατί να πιστεύεις εσύ στην Βίβλο και όχι στις Βέδες; Εχει σημασία;
Παράθεση:
|
χεχε καποιοσ να σπευσει προς βοηθεια της καημενης που σωριαστηκε…
|
Ποιος να κάνει αυτό εγχείρημα; Αφού η εσαεί αδυναμία της στην εξιχνίαση όλων των θεμάτων στα οποία απουσιάζει παντελώς η άμεση παρατήρηση, είναι αποδεδειγμένη.
Old Guard Grenadier το οτι το φωσ κινειται με συγκεκριμενη ταχυτητα κι οτι τιποτα ποτε δεν προκειται να το ξεπερασει,,,, αυτο σου κανει για υπερτατη αληθεια,,? η θεωρια του big bang που δεν αποδειχτηκε ποτε,,, αυτη πωσ σου φαινεται,,?
οι θρησκειες δεν παραμενουν στασιμεσ,,, μεταβάλλονται γεννιουνται και πεθαινουν,,, γεννουν αιρεσεισ και δινουν τη θεση τουσ σε νεα θρησκεια η σε αιρεση,,, οπωσ ακριβως και η επιστημη,,,,,
τιποτα δεν παραμενει στασιμο στον κοσμο,,, παρα μονο η ταχυτητα του φωτος,,,,,,,,,,,,
η φυσική ναι ειναι θρησκεια επισης η ιατρικη εν μερει,,
χεχε η αρχιτεκτονικη οχι,, εξυπνο το παραδειγμα σου,,,,,
αλλα μην ξεχναμε οτι η μεγαλυτερη Θρησκεια απ ολες ειναι ο ΠΑΟ,,,,,,,
((υπαρχει βεβαια στη χωρα μας και μια Αρρωστεια,,,,, αλλα και ενασ Θρυλοσ,,, αλλα συμβαινουν αυτα και στις καλύτερες οικογένειες,,,,,,))
οι θρησκειες δεν παραμενουν στασιμεσ,,, μεταβάλλονται γεννιουνται και πεθαινουν,,, γεννουν αιρεσεισ και δινουν τη θεση τουσ σε νεα θρησκεια η σε αιρεση,,, οπωσ ακριβως και η επιστημη,,,,,
τιποτα δεν παραμενει στασιμο στον κοσμο,,, παρα μονο η ταχυτητα του φωτος,,,,,,,,,,,,
η φυσική ναι ειναι θρησκεια επισης η ιατρικη εν μερει,,
χεχε η αρχιτεκτονικη οχι,, εξυπνο το παραδειγμα σου,,,,,
αλλα μην ξεχναμε οτι η μεγαλυτερη Θρησκεια απ ολες ειναι ο ΠΑΟ,,,,,,,
((υπαρχει βεβαια στη χωρα μας και μια Αρρωστεια,,,,, αλλα και ενασ Θρυλοσ,,, αλλα συμβαινουν αυτα και στις καλύτερες οικογένειες,,,,,,))
Δεν σερβίρουμε σε σωματίδια ταχύτερα του φωτός-Μπαίνει ένα ταχυόνιο σε ένα μπαρ(παρένθεση, η ταχύτητα του φωτός δεν είναι συγκεκριμένη,εξαρτάται από το μέσον). Για το Big Bang υπάρχουν ισχυρότατα αποδεικτικά στοιχεία που το υποστηρίζουν, δεν ξύπνησαν μια μέρα οι φυσικοί και είπαν μας αρέσουν αυτά που λέει η θεωρία θα την υιοθετήσουμε. Επιπλέον υπάρχουν και άλλες προτάσεις για το πως γεννήθηκε το σύμπαν ή τα σύμπαντα.
Όταν φίλε Old Guard Grenadier, για το ίδιο θέμα υιοθετείς πάνω από μια πρόταση, σημαίνει ότι ΔΕΝ έχεις πρόταση. Και αυτά τα «αποδεικτικά στοιχεία», για πλάκα μια χαρά είναι.