4 χρόνια Gateway και νέα πρόταση για Αθηναϊκό Μeeting
Περασαν κιολας 4 χρονια (τελη Μαρτιου 2002) απο τοτε που η αρκετα μεγαλη παρεα που δημιουργηθηκε μεσα στο καναλι του mIRC αποφασισε να δημιουργησει τον πρωτο ιστοτοπο της στη geocities και λιγες εβδομαδες μετα στη fortunecity , με σκοπο να εξωτερικευσει τις αποψεις της μεσω της αρθρογραφιας. Η πρωτη ομαδα Gateway, διχως ξεκαθαρους σκοπους και στοχους, ειχε μολις δημιουργηθει.
Απευθυνω λοιπον προταση για μεταφυσικη συναντηση το απογευματακι της Κυριακης 2 Απριλιου.Θα βρισκομαι στην Αθηνα μαζι με τον Solonaimonas και πιθανον με αλλα μελη απο την ομαδα Gateway. Ελατε να τα ξαναπουμε, να συζητησουμε, να καλαμπουρισουμε και να προβληματιστουμε!
Αναμενω την ανταποκριση σας!
Απευθυνω λοιπον προταση για μεταφυσικη συναντηση το απογευματακι της Κυριακης 2 Απριλιου.Θα βρισκομαι στην Αθηνα μαζι με τον Solonaimonas και πιθανον με αλλα μελη απο την ομαδα Gateway. Ελατε να τα ξαναπουμε, να συζητησουμε, να καλαμπουρισουμε και να προβληματιστουμε!
Αναμενω την ανταποκριση σας!
Κατά πάσα πιθανότητα θα δώσω και εγώ το παρόν γιατί αναμένεται μεγάλη προσέλευση (ελπίζω και πολύ τσίπουρο όπως και στην προηγούμενη συνάντησή σας
)
)Χμ. Εαν είμαι ελεύθερος εκείνη την ημέρα θα προσπαθήσω να παρευρεθώ. Θα περιμένουμε λεπτομέρειες.
Περιττό, φυσικά, να πω ότι θα είμαι για ακόμα μια φορά εκεί για να "εμπλουτίσω" την παρέα με τη μοναδική παρουσία μου (ψώνιοοοοο).
Ελπίζω αυτή τη φορά, αφού μας θα κάνουν την τιμή να παρευρεθούν και αγαπητά μέλη από τη συμπρωτεύουσα, να έρθουν ακόμα περισσότερα από Αθήνα
και τις γύρω πόλεις. Επίσης, όσοι δεν ήρθαν, ενώ είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στην προηγούμενη συνάντηση (για ποιους χτυπάει η καμπάνα keith-x και Μιχάλη;; ) κι άλλοι πολλοί. Αγαπητέ Mordiel θα χαρώ ιδιαιτέρως να τα ξαναπούμε, οπότε κάνε τα conne σου για να είσαι εκεί!
Ελπίζω αυτή τη φορά, αφού μας θα κάνουν την τιμή να παρευρεθούν και αγαπητά μέλη από τη συμπρωτεύουσα, να έρθουν ακόμα περισσότερα από Αθήνα
και τις γύρω πόλεις. Επίσης, όσοι δεν ήρθαν, ενώ είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στην προηγούμενη συνάντηση (για ποιους χτυπάει η καμπάνα keith-x και Μιχάλη;; ) κι άλλοι πολλοί. Αγαπητέ Mordiel θα χαρώ ιδιαιτέρως να τα ξαναπούμε, οπότε κάνε τα conne σου για να είσαι εκεί!

Θεωρώ πολύ πιθανό να βρίσκομαι κι εγώ εκεί, κι αν όλα πάνε καλά, το πιθανότερο είναι πως θα έρχομαι από Καστελόριζο
.
Θα χαρώ να δώ και πάλι αρκετούς από εσάς που γνωρίζω ήδη, αλλά και όσους δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε πρίν.
Τσίπουρα; Χμμ, δύσκολη διαδικασία R-b-t3r, να δούμε ποιός θα μας κουβαλήσει μετά
.Θα χαρώ να δώ και πάλι αρκετούς από εσάς που γνωρίζω ήδη, αλλά και όσους δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε πρίν.
Τσίπουρα; Χμμ, δύσκολη διαδικασία R-b-t3r, να δούμε ποιός θα μας κουβαλήσει μετά

Έχω ήδη ζητήσει από το νοσοκομείο να έχω ρεπό, οπότε είναι πολύ πιθανό να παραβρεθώ κι εγώ, με μια μικρή παράκληση η συνάντηση να γίνει πρωϊνή ή νωρίς το μεσημέρι.
Θα βρίσκομαι Αθήνα οπότε θα έρθω σίγουρα.
Οπότε τα λέμε σύντομα και από κοντά.
Οπότε τα λέμε σύντομα και από κοντά.
Ωραία πρωτοβουλία!
Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη ως προς την ώρα, αν γίνεται.
Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη ως προς την ώρα, αν γίνεται.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από epimytheas
Θεωρώ πολύ πιθανό να βρίσκομαι κι εγώ εκεί, κι αν όλα πάνε καλά, το πιθανότερο είναι πως θα έρχομαι από Καστελόριζο
.Θα χαρώ να δώ και πάλι αρκετούς από εσάς που γνωρίζω ήδη, αλλά και όσους δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε πρίν. Τσίπουρα; Χμμ, δύσκολη διαδικασία R-b-t3r, να δούμε ποιός θα μας κουβαλήσει μετά ![]() |
Εγώ και κομμάτια να είμαι μια χαρά περπατάω
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μετά από ένα πάρτυ με αφήσανε στην καμάρα και περπάτησα πάνω από μισό χιλιόμετρο ανηφόρα ενώ ήμουνα "ζάντα" από ανάμιξη ποτών (είμασταν πολύ νεότεροι τότε βλέπεις και κάναμε και μλκιες
).Παράθεση:
| (είμασταν πολύ νεότεροι τότε βλέπεις και κάναμε και μλκιες ). |
...και θέλεις να τις επαναλάβεις;;
Ε, όχι, δε θα σε αφήσουμε! Τώρα είσαι ένας διανοούμενος διαλογιστής και έχεις ευθύνες απέναντι στο αναγνωστικό σου κοινό!