Έκτακτο meeting της κοινότητάς μας στην Αθήνα
Με αφορμή τις εργασίες του αμεσοδημοκρατικού κινήματος πρόκειται να επισκεφτώ σύντομα την πρωτεύουσα (μαζί με άλλα μέλη της Κ.Α.Π.Α όπως apan@samos και xamini) .
Αποφασίσαμε λοιπόν (μιας και στην Αθήνα εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται και ο epimytheas) να οργανώσουμε μια συνάντηση μελών της κοινότητάς μας το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου στην περιοχή του Θησείου.
Ευκαιρια για γνωριμία ,κουβέντα ,νέες ιδέες και προβληματισμό !
Οι ενδιαφερόμενοι/ες ας δηλώσουν κατ' αρχάς την επιθυμία τους να παρεβρεθούν σε αυτό το τόπικ και στη συνέχεια θα τους ενημερώσω μέσω προσωπικού μηνύματος για την ακριβή ώρα και τόπο.
Αποφασίσαμε λοιπόν (μιας και στην Αθήνα εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται και ο epimytheas) να οργανώσουμε μια συνάντηση μελών της κοινότητάς μας το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου στην περιοχή του Θησείου.
Ευκαιρια για γνωριμία ,κουβέντα ,νέες ιδέες και προβληματισμό !
Οι ενδιαφερόμενοι/ες ας δηλώσουν κατ' αρχάς την επιθυμία τους να παρεβρεθούν σε αυτό το τόπικ και στη συνέχεια θα τους ενημερώσω μέσω προσωπικού μηνύματος για την ακριβή ώρα και τόπο.
Περιμένω π.μ. με την ώρα.
Θα είμαι κι εγώ εκεί....κ αυτό είναι απειλή.
Παράθεση:
| Θα είμαι κι εγώ εκεί....κ αυτό είναι απειλή. |
Θα 'χεις και το μαρκούτσι που κρατάς στη φωτογραφία;

Count me in.
...

...

Θα ειμαι κ εγω εκει..(εκτος συγκλονιστικου απροοπτου βεβαια..ξερετε τωρα..συντελεια του κοσμου,ελευση εξωγηινων κτλ) 

Μπορεί να έρθω και εγώ, θα δείξει. Θα είμαι Αθήνα τότε για κάτι δουλειέες.
Ενημερώστε με για τόπο και ώρα και θα το παλέψω να έρθω.
Αν είμαι ευπρόσδεκτος βέβαια...
Ενημερώστε με για τόπο και ώρα και θα το παλέψω να έρθω.
Αν είμαι ευπρόσδεκτος βέβαια...
Θα έρθω και εγώ αν βολεύουν και οι ώρες...
Θα το επιδιώξω... Άλλωστε απ' ό,τι βλέπω, είναι ευκαιρία να βρεθώ και με μερικούς φίλους, με τους οποίους δεν είχαμε καταφέρει να συναντηθούμε από κοντά...
Πολυ ωραία, προβλέπω μια ενδιαφέρουσα βραδιά. Δεν μπορώ να το υποσχεθώ, αλλά το πιθανότερο είναι πως στην παρέα μας θα προστεθεί ένα πρόσωπο που όλοι γνωρίζετε μέσα από τα άρθρα και τα βιβλία του. Οι "μυημένοι" ξέρουν για ποιόν πρόκειται.
Bro, ΜΙΒ πάλι; Φέρε και τον Τάκη. Για να γίνει ακόμα πιό "εγρήγορη" η βραδιά...
Bro, ΜΙΒ πάλι; Φέρε και τον Τάκη. Για να γίνει ακόμα πιό "εγρήγορη" η βραδιά...