ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο παπάς της ενορίας μου είναι γυναίκα! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο παπάς της ενορίας μου είναι γυναίκα! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/03/2008, 09:33:36
quote:
europaios2:
-Την "τελετουργικη αδυναμια" εννοώ (λόγω έμμηνου ρύσης).

-αδιάβαστος:
Λοιπον φιλε μου το τι θεωρεις εσυ αυτονοητο με το τι ειναι αυτονοητο απεχει παρασαγκας ...
Ειπες λοιπον οτι : Πολλές φορές το τηλέφωνο του παπά χτυπάει και τον καλούνε να πάει σε ένα σπίτι να κοινωνήσει τον μελλοθάνατο! Τι θα τους πει! βρείτε άλλον έχω τα δικά μου προβλήματα?
και σου απαντω στις 17/03/2008, 21:38:45 ως ακολουθως :Γιατι φιλε μου , αν θα παει η ιερεας θα την ρωτησουν αν εχει περιοδο ; Ή μηπως οταν παει ο παπας ιερεας τον ρωτανε αν εκανε εγχειρηση αλλαγης φυλλου ; Βαση λοιπον του ισχυρισμου σου (διοτι κανονας δεν υπαρχει) δεν μπορει να κοινωνησει τον μελλοθανατο διοτι εχει περιοδο . Αν λοιπον δεν τους πει τιποτα και παει στο σπιτι του μελλοθανατου θα την ρωτησουν αν εχει περιοδο ; Και αν πει ναι ή οχι θα γινει πιστευτη ; Τι θα κανουν για να σιγουρευτουν ; Θα την ξεβρακωσουν ; Κατεβαινω λοιπον στο επιπεδο σου και λεω : Γιατι φιλε μου , αν θα παει η ιερεας θα την ρωτησουν αν εχει περιοδο ; Και επειδη εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα συνεχισα και ειπα : Ή μηπως οταν παει ο παπας ιερεας τον ρωτανε αν εκανε εγχειρηση αλλαγης φυλλου ; Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφουμε μη κανεις τον εξυπνο . Σκεπτομενος λοιπον οπως εσυ λεω : ειπε κανεις "παπας οταν τον πηραν τηλεφωνο σπιτι να παει να κοινωνησει εναν μελλοθανατο" , βρητε αλλον ειμαι πισωγλεντης ; Κατα συνεπεια λοιπον αυτα που λες στην επομενη απαντηση σου στις 18/03/2008, 12:37:50 περι "τελετουργικης αδυναμιας" εχουν καλυφθει απο την, στις 17/03/2008, 21:38:45 απαντηση μου .

-Γιατί αδιάβαστε ο παπάς εφόσον είναι γυναίκα και έχει περίοδο δεν μπορεί να πάει! αδυνατεί! (επιμένεις να παίζεις με τη λέξη αυτινόητα!)
-Εσύ δηλαδή τι πρωτείνεις? να κοροιδέψει τον πιστό? όπως ο πισογλέντης? Έχεις μπερδέψει τη θρησκεία με την ανάγνωση ενός κόμιξ!

1)O ετοιμοθάνατος πιστός, είτε ο παπάς είναι πισογλέντης, είτε είναι γυναίκα και έχει περίοδο αυτό δεν το γνωρίζει δεν τον αφορά και δεν έχει να κάνει με το αν θα λάβει ή όχι μέσω Θείας κοινωνίας το Άγιο Πνεύμα! αυτό θα το λάβει ανεξαρτήτως καταστάσεως του-της ιερωμένου! -Ο καβγάς δεν γίνεται για τον πιστό ετοιμοθάνατο αλλά για τον ιερωμένο!

2) Έάν λοιπόν είναι πισογλέντης! θα δώσει λόγω μετά θάνατον! εάν είναι γυναίκα! και έχει περίοδο πάλι το ίδιο!
-Όμως εάν είναι ή όχι πισογλέντης η επίσημη εκκλησία όταν τον χειρωτωνεί δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει! Είναι όμως σε θέση να νγωρίζει ότι η γυναίκα θέλοντας και μη! από τη φύση της θα έχει περίοδο! να συνεχίσω εξηγώντας πάλι τα αυτονόητα?.........

3)Κανόνας υπάρχει το να μη χειροτονείται παπάς η γυναίκα! εκτός εάν ήθελες να υπάρχει κανόνας για τους άντρες παπάδες όταν έχουν περίοδο να μην μεταλαμβάνουν τους πιστούς!

4)Δεν κάνω τον έξυπνο!

quote:
αδιάβαστος:
Οι απολογητες ειναι αυτοι που φροντιζουν οι θεσεις τους να μπουν σε διαφορους δικτυοτοπους με τετοιο τροπο ωστε να εμφανιζονται ευκολα σε πολλες μηχανες αναζητησης οταν τεθει παρεμφερες ερωτημα . Ειναι τα σεντονια ή οι απαντησεις που δινεις εσυ και αλλοι κατα καιρους ... κανοντας απλα copy - paste ... Μιλας για αυτονοητα εσυ

-Δηλαδή οι θέσεις του Ρασιά για παράδειγμα είναι απολογητική! συμφωνείς?

-Να στα ξαναγράψω λοιπόν και ψάξε να βρείς στο διαδύκτιο το σεντόνι!

-Εξάλου έχουμε πληθώρες αναφορές και του Παύλου που επιβεβαιώνουν την εκτίμηση προς τη γυναίκα!

.....Για να δούμε:.......στοιχ.28 κεφ.ε' προς Εφεσίους.....ούτως οφείλουσιν οι άνδρες αγαπάν τας εαυτών γυναίκας ως τα εαυτών σώματα. Ο αγαπών την εαυτού γυναίκα εαυτόν αγαπά.

......στοιχ.31 ίδιο κεφάλαιο.........αντί τούτου καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν.

..στοιχ.32.............Το μυστήριον τούτο μέγα εστίν εγώ δε λέγω εις Χριστόν και εις την εκκλησίαν.

στοιχ.........3 κεφ.ζ΄ προς Κορινθίους.........Τη γυναικί ο ανήρ την οφειλομένην εύνοιαν αποδιδότω, ομίως δε και η γυνή τω ανδρί.

-Πάρε και μερικά χωρία από λόγους του Ιησού!

κατά Λουκά στοιχ. 1-2 κεφ.η'....και εγένετο εν τω αυτό καθεξής και αυτός διώδευε κατά πόλιν.....και οι δώδεκα συν αυτώ, και γυναίκες τενες ........και Ιωάννα γυνή Χουζά....και έταιρε πολλαί....

-Ίσα ίσα που προστατεύει τη γυναίκα!...στοιχ. 38.. Γυνή δέδεται νόμω εφ' όσον ζη ο ανήρ αυτής, εάν δε κοιμηθεί ο ανήρ αυτής ελεύθερα έστιν ω θέλει γαμηθήναι μόνο εν Κυρίω.

-Με νόμο αδιάβαστε όχι με υπεύθυνη δήλωση!

....στοιχ. 27 κεφ.ια κατά Λουκά.....εγένετο δε εν τω λέγειν αυτόν ταύτα επάρασα τις γυνή φωνήν εκ του όχλου είπεν αυτώ, μακαρία η κοιλία η βαστάσασα σε και μαστοίς ους εθήλασας.

...στοιχ. 38 κεφ.ι' κατά Λουκά...Εγένετο δε εν τω πορεύσθαι αυτούς και αυτός εισήλθεν εις κώμην τινά. γυνή δε τις ονόματι Μάρθα υπεδέξατο αυτόν εις τον οίκον αυτής.

κατά Μάρκου....κεφ.ι6-7... από δε αρχής κτίσεως άρσεν και θύλη εποίησεν αυτούς ο Θεός, ένεκεν τούτου καταλήψει άνθρωπον τον πατέρα αυτού και την μητέρα, και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού, και έσονται οι δύο εις σάρκα μία. ώστε εισί δύο αλλά μία σαρξ.

....... στοιχ. 27 Ηκούσατε ότι ερρέθη τοις αρχαίοις, ου μοιχεύσεις . 28 Εγώ δε λέγω υμίν ότι πας ο βλέπων γυναίκα προς το επιθυμήσαι αυτήν ήδη εμοίχευσεν αυτήν εν τη καρδία αυτού

στοίχος 9 <<λεγω δε υμίν ότι ος αν απολύση την γυναίκα αυτού μη επί πορνεία και γαμήση άλλην, μοιχάται. και ο απολελυμένην γαμήσας μοιχάται.>>

-Τράβα βρέστα στο διαδύκτιο και υπέδειξε την ιστοσελίδα!

quote:
αδιάβαστος:
Ελεγες κατι για αυτονοητα ; Δεν προσεξες τι γραφω ; Ας το γραψω με εντονη γραφη μηπως και το δεις : Περνω το πρωτο "στοιχειο" που εδωσες : στοιχ.28 κεφ.ε' προς Εφεσίους Θα επρεπε να ειχες την περιεργια να διαβασεις ολο το ε΄ κεφαλαιο ειδικοτερα απο τον στοιχο 22 και μετα χωρις να παραλειπεις στοιχους :
Το οτι ο υπολογιστης σου δεν υποστηριζει την αναλογη γραμματοσειρα δεν λεει τιποτα . Σου λεω ξεκαθαρα : να διαβασεις ολο το ε΄ κεφαλαιο ειδικοτερα απο τον στοιχο 22 και μετα χωρις να παραλειπεις στοιχους . Και επειδη και παλι μπορει να μην καταλαβεις ξαναλεω : διαβασε κεφ.ε' προς Εφεσίους απο τον στοιχο 22 και μετα .
Αν καταφερεις να βγαλεις το νοημα θα ειναι ενα βημα ... που αμφιβαλω βεβαια αλλα ... ειδωμεν !

-Eγώ έχω την <<ικανότητα>> να το διαβάσω! εσύ έχεις την ικανότητα να το γράψεις αντί να το αντιγράψεις από το διαδύκτιο? ή να το ερμηνεύσεις? Μιλά εσύ για μένα? λέγοντα ότι τα αντέγραψα από το διαδύκτιο? Από την Καινή Διαθήκη τα αντέγραψα! κάνε και συ το ίδιο!
πως τις 2 παραγράφους που είναι ολόκληρες δικές σου! ο υπολογιστής
αναγνωρίζει όλα τα γράμματα και στα χωρία που κατέβασες όχι? Πολύ απλά γιατί τα κατέβασες!

.....αδιάβαστος<<Βρε οψιμε επιστημονα , εξηγησε πανω σ΄αυτα που εγραψα , μη μου κατεβαζεις σεντονια απολογητων . Γιατι δεν επετραπει στο κοριτσακι να κολυμπησει τα Θεοφανεια Αλλα ας ειναι . Περνω το πρωτο "στοιχειο" που εδωσες : στοιχ.28 κεφ.ε' προς Εφεσίους Θα επρεπε να ειχες την περιεργια να διαβασεις ολο το ε΄ κεφαλαιο ειδικοτερα απο τον στοιχο >>
-Μια χαρά ευανάγνωστα! μετά........

.....αδιάβαστος<<30 ὅτι μέλη ἐσμὲν τοῦ σώματος αὐτοῦ, ἐκ τῆς σαρκὸς αὐτοῦ καὶ ἐκ τῶν ὀστέων αὐτοῦ>>>
-Να κάνω τον αποκρυπτογράφω? να τα γράψεις με τα δάκτυλά σου να δω τι λέει για να τοποθετηθώ!

quote:
αδιάβατος:
Εν πασει περιπτωσει , δυο φορες ρωτησα (και οχι μονο εσενα) γιατι δεν επετραπει στο κοριτσακι να κολυμπισει να πιασει τον σταυρο τα Θεοφανεια του 2001 και απαντηση δεν πηρα ; Τι συμβαινει

-Με κάλυψε ο γιαπετ! Για να μην κρυώσει! βλέπεις το ασθενές φύλλο το πρωστατεύουμε με όλους τους τρόπους! Τι ήθελες δηλαδή? χειμωνιάτικα? Γενάρη μήνα! ένα κοριτσάκι στα κρύα παγωμένα νερά? .....Όχι δα.......θυμάσαι τι κρύο είχε?.....

quote:
αδιάβαστος:
Εκατσες δηλαδη και διαβασες ολη την Κ.Δ. επισημανες τα χωρια και επιασες και τα εγραψες ; Τσακαλι εισαι !

-Έτσι ακριβώς...και όχι μόνο αυτό! πάντα κρατάω τον άσσο!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

20/03/2008, 11:24:31
quote:
europaios2 -Με κάλυψε ο γιαπετ! Για να μην κρυώσει! βλέπεις το ασθενές φύλλο το πρωστατεύουμε με όλους τους τρόπους! Τι ήθελες δηλαδή? χειμωνιάτικα? Γενάρη μήνα! ένα κοριτσάκι στα κρύα παγωμένα νερά? .....Όχι δα.......θυμάσαι τι κρύο είχε?.....

Πολύ σωστά μόνο οι άντρες και οι …. βουτάνε στα παγωμένα νερά .

Ανεξάρτητα ότι υπάρχουν και χειμερινοί κολυμβητές που είναι γυναίκες…

20/03/2008, 13:02:06
quote:
elo:
Πολύ σωστά μόνο οι άντρες και οι …. βουτάνε στα παγωμένα νερά .

Ανεξάρτητα ότι υπάρχουν και χειμερινοί κολυμβητές που είναι γυναίκες

-Oι γριές συγκεκριμένα! τα μικρά κοριτσάκια? δεν έχω δει κανένα!

Υ.Γ. πες έναν σύντομο τρόπο να εμφανίσω εικόνα ή σκαναρισμένο σκίτσο!
-Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

20/03/2008, 18:50:00
quote:
-Γιατί αδιάβαστε ο παπάς εφόσον είναι γυναίκα και έχει περίοδο δεν μπορεί να πάει! αδυνατεί! (επιμένεις να παίζεις με τη λέξη αυτινόητα!)

Γιατι ; Γιατι ; Γιατι ; Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ; Ποιος το λεει ; Που ειναι γραμμενο ; Απο ποιους γραφτηκε ; Ποτε ;

quote:
-Εσύ δηλαδή τι πρωτείνεις? να κοροιδέψει τον πιστό?
Γιατι ειναι κοροϊδια ; Βαση ποιανου κανονα ή οδηγιας οριζετε ; Που ειναι γραμμενος αυτος ο κανονας ή η οδηγια ; Απο ποιους γραφτηκε και ποτε ;

quote:
όπως ο πισογλέντης?
Υπεδειξε μου εναν πισωγλεντη παπα που εχασε την "ιεροσυνη" του γι΄αυτον τον λογο .

quote:
Έχεις μπερδέψει τη θρησκεία με την ανάγνωση ενός κόμιξ!
Ειτε το ενα ειτε το αλλο διαβαζεις ενα και το αυτο ειναι ,παραμυθια για μικρα παιδια , με την διαφορα αν διαβαζεις κομιξ χαμογελας καπου καπου ενω στο αλλο ... αστα να πανε !

quote:
1)O ετοιμοθάνατος πιστός, είτε ο παπάς είναι πισογλέντης, είτε είναι γυναίκα και έχει περίοδο αυτό δεν το γνωρίζει δεν τον αφορά και δεν έχει να κάνει με το αν θα λάβει ή όχι μέσω Θείας κοινωνίας το Άγιο Πνεύμα! αυτό θα το λάβει ανεξαρτήτως καταστάσεως του-της ιερωμένου! -Ο καβγάς δεν γίνεται για τον πιστό ετοιμοθάνατο αλλά για τον ιερωμένο!
2) Έάν λοιπόν είναι πισογλέντης! θα δώσει λόγω μετά θάνατον! εάν είναι γυναίκα! και έχει περίοδο πάλι το ίδιο!
-Όμως εάν είναι ή όχι πισογλέντης η επίσημη εκκλησία όταν τον χειρωτωνεί δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει! Είναι όμως σε θέση να νγωρίζει ότι η γυναίκα θέλοντας και μη! από τη φύση της θα έχει περίοδο! να συνεχίσω εξηγώντας πάλι τα αυτονόητα?.........
3)Κανόνας υπάρχει το να μη χειροτονείται παπάς η γυναίκα! εκτός εάν ήθελες να υπάρχει κανόνας για τους άντρες παπάδες όταν έχουν περίοδο να μην μεταλαμβάνουν τους πιστούς!

Καλε μου ανθρωπε , υπαρχει κανονας-οδηγια που απαγορευει στους ανωτατους κληρικους να νυμφευονται αλλιως παπαλα τα ανωτερα ιερατικα αξιωματα ,σωστα ; Σωστα ! Γιατι δεν υπαρχει κανονας-οδηγια για τις γυναικες που θελουν να ασκησουν ιερατικα καθηκοντα (εστω κατωτερων κληρικων π.χ. παπας στο χωριο μου ) να διακοψουν την εμμηνο ρυση τους , ουτως ωστε να παψουν να ειναι "ακαθαρτες" ; Γνωριζεις γιατι ; Υποψιαζεσαι γιατι ; Δεν ειναι αυτονοητο το γιατι ; Ειναι αλλα εσυ ... περα βρεχει .

quote:
4)Δεν κάνω τον έξυπνο!
Το΄πιασα το αυτονοητο υπονοουμενο !

quote:
-Δηλαδή οι θέσεις του Ρασιά για παράδειγμα είναι απολογητική! συμφωνείς?
Ο Ρασσιας δεν αυτοαποκαλειτε απολογητης οπως οι εν λογω κυριοι . Εχει μια ιστοσελιδα , καταθετει τις αποψεις του , ισως να εχει διαφημισεις δεν ξερω, και κονομαει .

κλπ κλπ κλπ

Για να μην εχεις αμφιβολιες για το εργο των απολογητων διαβασε παρακατω ενα τμημα απο την συνομιλια ορισμενων εξ αυτων :

Από: Thomas F. Dritsas
Προς: apologites@yahoogroups.com
Αποστολή: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2004 11:44 μμ
Θέμα: Re: [apologites] Σαϊτ= Τελειο, νέα...
μολις είδα την σελίδα!
ΤΖΖΖΖΕΤ :-)
Τελικά καλό μας έκαναν :-)
Οντως, λίγο προσοχή με το μενουδάκι... βαλε κατιτις(κουμπακι η λινκ) πανω πανω, που να δείχνει στην κεντρική!
Μπραβο!
Να ξελασπώσω και εγώ λίγο με τις συνδέσεις, γιατι έχουμε πολλές εκπλήξεις. Ψαχνομαστε για να Τυπώσουμε βιβλιαράκια με Θεματα κατά των ολυμπιακών. :-) (σημ.ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ : Ελληναρα europaios2 , ξεστραβωσου και δες ποια ειναι η δουλεια τους !Κατα των Ολυμπιακων αγωνων ! )

Θα βάλουμε "Εκδόσεις Ορθόδοξοι Απολογητές", ο ΝΙΚΡΟΜ εχει αναλάβει την Χρηματοδότηση... Θα φάει η μύγα σίδερο...
Προσεχώς θα ξεκινήσω και σαϊτ με θέμα τον Οικουμενισμο. Λιγη υπομονη ακόμα...
Ερχονται οι .... Απολογητές.... :-)

Οσο για τον Ρασσια του εχουν κυρηξει πολεμο , δες παρακατω :

Από: Raphael Papanikolaou
Αποστολή: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2004 1:18 πμ
Θέμα: [apologites] ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΑΤΗΣ
Με την απάντηση στο "Ιστορίες Αγάπης" τί γίνεται; Είναι ανάγκη να πάρει κάποιος από εμάς τα δυο βιλία του Βλάσση Ρασσιά ώστε να καταφέρουμε να απαντήσουμε επαρκώς. Είναι το "Υπερ Της Των Ελλήνων Νόσου. Τόμος Γ: Ες Έδαφος Φέρειν..." και το "Βλάσης Γ. Ρασσιάς: Μια.. Ιστορία Αγάπης. Η Ιστορία Της Χριστιανικής Επικρατήσεως", εκδ. Ανοιχτή Πόλη.

From: "Anonymos Apologitis" <http://groups.yahoo.com/group/apologites/post?postID=fGqxy7vBE499kfXJ4i7tIqzT4IpzR0BHleIYBGJ9nvnRGJAxSR-7XTGKvw3A6HJGlnnIAm10FbV8gc8EJTkr8cPkbSk>
Date: Thu Apr 22, 2004 1:51 am
Subject: Re: [apologites] ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΑΤΗΣ
Την ιστορία Απάτης θα την αναλάβω το πολύ σε μια εβδομάδα από τώρα. Τελειώνω με τις ανανεώσεις της σελίδας, δημοσιεύω και μετά πιάνω τον Ρασιιά..
Συνέχισε να γράφεις. Θα τα εξετάσω σε μια εβδομάδα

Μην ρωτησεις που βρηκα τις συνομιλιες !

quote:
-Να στα ξαναγράψω λοιπόν και ψάξε να βρείς στο διαδύκτιο το σεντόνι!............ Τράβα βρέστα στο διαδύκτιο και υπέδειξε την ιστοσελίδα!
Εισαι απιστευτος !

quote:
-Eγώ έχω την <<ικανότητα>> να το διαβάσω! ....
Δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει !Οι αμφιβολιες μου επιβεβαιωθηκαν ! Αποδειξε οτι εχεις αυτην την ικανοτητα ! Διαβασε κεφ.ε' προς Εφεσίους απο τον στοιχο 22 και μετα .
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις . Απο κει που αντεγραψα την "προς Εφεσιους" χρησιμοποιουν γραμματοσειρα που ο υπολογιστης σου δεν υποστηριζει . Παρε λοιπον την Καινη Διαθηκη που εχεις και διαβασε ,επιτελους , κεφ.ε' προς Εφεσίους απο τον στοιχο 22 και μετα ! Λυπησουμε ! Εγω δεν ειπα ποτε οτι τα εγραψα ιδιοχειρως , γι΄αυτο μην κομπαζεις οτι με ξεσκεπασες . Απο εδω λοιπον τα πηρα αν σε ενδιαφερει .

quote:
-Με κάλυψε ο γιαπετ! Για να μην κρυώσει! βλέπεις το ασθενές φύλλο το πρωστατεύουμε με όλους τους τρόπους! Τι ήθελες δηλαδή? χειμωνιάτικα? Γενάρη μήνα! ένα κοριτσάκι στα κρύα παγωμένα νερά? .....Όχι δα.......θυμάσαι τι κρύο είχε?.....

Χαριτωμενο ! Εμεις οι ποντιοι φιλε μου εχουμε μια ρηση που λεει : αμα κι θελω να φιλωσε , ρωτωσε το μαγλος πουκες εν ,δηλαδη : αν δεν θελω να σε φιλησω ρωταω το μαγουλο σου που ειναι . Αλλα λογια ν΄αγαπιωμαστε δηλαδη ! Δεν πειραζει θα περιμενω μια σοβαρη απαντηση απο καποιον ( Γιαπετ ,μην τολμησεις να δωσεις καμια ιδεα παλι ! )

quote:
-Έτσι ακριβώς...και όχι μόνο αυτό! πάντα κρατάω τον άσσο!
Ναι αλλα μην τον τραβηξεις , θα καεις !
quote:
Oι γριές συγκεκριμένα! τα μικρά κοριτσάκια? δεν έχω δει κανένα!
Επειδη δεν ειδες σημαινει πως δεν υπαρχουν ; Και τον Ιησου δεν τον ειδες αλλα ....

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

21/03/2008, 00:20:16
europaios2

quote:
-Εσύ δηλαδή τι πρωτείνεις? να κοροιδέψει τον πιστό?

Τι είναι αυτά που λες βρε, δεν ντρέπεσαι;

Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

kostakisΜέλος
22/03/2008, 13:28:33
Καλημέρα σε όλους

Φίλε europaios2, φοβάμαι ότι θα σε διαψεύσω

quote:
-Oι γριές συγκεκριμένα! τα μικρά κοριτσάκια? δεν έχω δει κανένα!

Είμαι χειμερινός κολυμβητής και πίστεψέ με... υπάρχουν και νεαρότερες που βουτάνε, λίγες (όπως και λίγοι σχετικά άντρες), αλλά υπάρχουν, τουλάχιστον εδώ στην Κεφαλονιά. Άρα άκυρο.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

22/03/2008, 17:49:17
quote:
Αδιάβαστος
Ο Ρασσιας δεν αυτοαποκαλειτε απολογητης οπως οι εν λογω κυριοι . Εχει μια ιστοσελιδα , καταθετει τις αποψεις του , ισως να εχει διαφημισεις δεν ξερω, και κονομαει .

Συνήθως Αδιάβαστε, όταν κάποιος απολογείται είναι γιατί κάποιοι τον «δικάζουν».
Το «έργο» του Ρασιά, μέσω της Ιστοσελίδας του, και όχι μόνο, το γνωρίζουμε.
Αν δεν κάνω λάθος, είναι και μέλος της «ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ». Είχαμε μιλήσει παλαιότερα γι’ αυτό, το θυμάσαι;
Τα περί «απόψεις» που λες, εδώ δεν πιάνουν.

quote:
Αδιάβαστος
Για να μην εχεις αμφιβολιες για το εργο των απολογητων διαβασε παρακατω ενα τμημα απο την συνομιλια ορισμενων εξ αυτων :

Κανείς μας δεν έχει αμφιβολίες για το έργο των «απολογητών», γιατί ποτέ δεν απέκρυψαν τις προθέσεις τους. Αν επισκεφτείς την ιστοσελίδα του Απολογητή, το δηλώνει καθαρά πως σκοπός του είναι να ξεσκεπάσει έναν προς έναν όλους τους κακοδόξους και διαστρεβλωτές της ιστορίας που καλλιεργούν μίσος και μισαλλοδοξία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιστοσελίδες τους (του Απολογητή, για παράδειγμα) δέχθηκαν επιθέσεις από αυτούς που θέλουν να τους φιμώσουν και να μην λένε την αλήθεια στον κόσμο.

Αλήθεια, πώς και έχεις εσύ στην κατοχή σου αυτά τα μηνύματα; Που τα βρήκες;
Επιβεβαιώνεις αυτό που λέω ότι δέχθηκαν επιθέσεις.
Είσαι και εσύ στην ομάδα που τους επιτίθεται ή σου τα πέρασε κανένα πρωτοπαλίκαρο;

quote:
Αδιάβαστος
Αποστολή: Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2004 11:44 μμ
Θέμα: Re: [apologites] Σαϊτ= Τελειο, νέα...
[blue]μολις είδα την σελίδα!
ΤΖΖΖΖΕΤ :-)
Τελικά καλό μας έκαναν :-)
Οντως, λίγο προσοχή με το μενουδάκι... βαλε κατιτις(κουμπακι η λινκ) πανω πανω, που να δείχνει στην κεντρική!
Μπραβο!
Να ξελασπώσω και εγώ λίγο με τις συνδέσεις, γιατι έχουμε πολλές εκπλήξεις. Ψαχνομαστε για να Τυπώσουμε βιβλιαράκια με Θεματα κατά των ολυμπιακών. :-) (σημ.ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ : Ελληναρα europaios2 , ξεστραβωσου και δες ποια ειναι η δουλεια τους !Κατα των Ολυμπιακων αγωνων ! )

Γιατί να ξεστραβωθεί βρε Αδιάβαστε; Νομίζω πως μια χαρά μπορεί και διαβάζει ο άνθρωπος.
Θα τυπώσουν βιβλιαράκια με θέματα κατά των ολυμπιακών. Ποιανών ολυμπιακών όμως δεν μας το λέει το μήνυμα που υπέκλεψες;

Θα μπορούσε να είναι κατά των ολυμπιακών, όπως κατά των παναθηναϊκών, κατά των ατρομητιανών, κατά ......

Επίσης, αν δεχθούμε πως θα αφορούν τους Ολυμπιακούς αγώνες, που είναι το μεπτό;
Ο καθένας μπορεί να τυπώσει βιβλιαράκια με θέματα, π.χ. από την αρχαιότητα ως σήμερα, σε αναφορές κατά των Ολυμπιακών αγώνων.
Αναπολείς, μήπως, τις τακτικές που επέβαλλαν ή/και επιβάλλουν τη σιωπή σε όσους τολμούν να εκφέρουν λόγο που δεν είναι της αρεσκείας μας;

Γιατί ψάχνεις ντε και καλά να κατασκευάσεις κατηγορίες από το πουθενά;

22/03/2008, 23:11:19
quote:
Συνήθως Αδιάβαστε, όταν κάποιος απολογείται είναι γιατί κάποιοι τον «δικάζουν»

Συνηθως ναι , αλλα οχι απαραιτητα . Ισως να θελει να φανει οτι ειναι σε θεση απολογιας ...

quote:

Το "γνωριζεται" ; Ποιοι ; Ανηκεις σ΄αυτους ; Τι εννοεις ;

quote:
Αν δεν κάνω λάθος, είναι και μέλος της «ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ». Είχαμε μιλήσει παλαιότερα γι’ αυτό, το θυμάσαι;

Λυπαμαι ,δεν γνωριζω αν ειναι μελος . Θυμαμαι την κουβεντα μας Ψηλε .

quote:
Γιατι φιλε μου ; Επειδη αντιτιθενται στις πεποιθησεις σου ; Μηπως θα ηταν καλιτερα να μη μιλαμε καθολου ;

quote:
Κανείς μας δεν έχει αμφιβολίες για το έργο των «απολογητών», γιατί ποτέ δεν απέκρυψαν τις προθέσεις τους.
Ετσι ακριβως ... οι προθεσεις τους ειναι ξεκαθαρες ... "καθε τι Ελληνικο να διωκεται και μισηται" !

quote:
Αν επισκεφτείς την ιστοσελίδα του Απολογητή, το δηλώνει καθαρά πως σκοπός του είναι να ξεσκεπάσει έναν προς έναν όλους τους κακοδόξους και διαστρεβλωτές της ιστορίας που καλλιεργούν μίσος και μισαλλοδοξία.
Αν δεν επαινεσεις το σπιτι σου ... Ξερω πολυ καλα ποιος ηταν και ειναι ο σκοπος τους :

Από: oode
Προς: Apologites
Αποστολή: Σάββατο, 8 Μαΐου 2004 9:34 πμ
Θέμα: [apologites] ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ και ανασκόπηση τής δράσης μας
......................
Η ομάδα μας ξεκίνησε με στόχο την απάντηση στα φόρουμ. Ως πρώτους στόχους θέσαμε αρχικά δύο φόρουμ: Το Σχολικό Δίκτυο, που είχε να κάνει με την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς, και ήταν και αυτό πρώτος στόχος τών παγανιστών, και μετά ως δεύτερο στόχο το Φόκουσμαγκ, που είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, και από ανθρώπους με υψηλό επίπεδο μόρφωσης, ως φόρουμ κυρίως επιστημονικών θεμάτων...............
καπου αλλου : Αυτή την στιγμή έχουμε μαζευτεί γύρω στους 30 Απολογητές και ο ένας βοηθά τον άλλο. Αρκετοί από αυτούς είνα Ιερείς.

quote:
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιστοσελίδες τους (του Απολογητή, για παράδειγμα) δέχθηκαν επιθέσεις από αυτούς που θέλουν να τους φιμώσουν και να μην λένε την αλήθεια στον κόσμο.
Ποια αληθεια Ψηλε ; Ξερεις πως σε τετοια θεματα η αληθεια ειναι υποκειμενικη . Οσο για τις επιθεσεις απο τα στοιχεια που εχω παραθεσει φαινεται πως αυτοι εχουν κανει πρωτοι την επιθεση .

quote:
Εχει σημασια ;

quote:
Αληθεια ; Μηπως ειναι αμυνα ; Αν τα στοιχεια που δινω εδω σημερα επιβεβαιωνουν επιθεση στους απολογητες τοτε αυτα που ακολουθουν τι επιβεβαιωνουν ;

From: "Anonymos Apologitis" <http://groups.yahoo.com/group/apologites/post?postID=G_CV-hHzOD7tq7FPk4O0IBWGfLo2u28YaWKpsIBuDU7HxavEGFcHCbOzkQNUyQxqh6DJ44qnJZMmyTbB8upflwBT2io>
Date: Sun May 2, 2004 11:44 pm
Subject: Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ και ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Καλά έτσι και την βρούνε θα πέσει πολύ "παγανιστικό ξύλο"
Και κάτι για τον Καλόπουλο....
Ποιά ερώτηση δεν απαντά ο Καλόπουλος: τον ρώτησα πλέον των 3 φορών αν πιστεύει (δέχεται) την ιστορική ύπαρξη του Χριστού
Δεν απάντησε ΠΟΤΕ!
Προσπαθήστε και σεις αλλά με τον εξής τρόπο
1. να έχετε outlook
2. όταν σας στείλει απάντηση ανοίξτε το email και κάντε το αποθήκευση στον δίσκο (eml)
3. ζιπάρετε και στείλτε το μου
ή
1. μόλις σας έρθει το γράμμα κάντε μια Print Screen
2. ανοίξτε ένα πρόγραμμα ζωγραφικής και κάντε επικόλληση (αυτό θα πρέπει να εμφανίζει την φωτογραφία της οθόνης του υπολογιστή σας)
3. αποθηκεύστε και στείλτε μου
Μόνο έτσι θα μπορώ να έχω μια απόδειξη για τα αληθινά στοιχεία της απάντησής του μέσω email

From: Raphael Papanikolaou
To: apologites@yahoogroups.com
Sent: Saturday, May 29, 2004 1:07 PM
Subject: [apologites] Καινούργια τακτική

Μεταμφιέζομαι σε ειδωλολάτρης και σπέρνω στην ψυχή τους την αμφισβήτηση των πιστεύω τους αναιρώντας έμμεσα με τρόπο τα νεοπαγανιστικά παραμύθια.
http://www.ysee.gr/agora/profile.php?mode=viewprofile&u=439
Μπείτε και 5-6 (ως χριστιανοί) για να τους καταποντίσουμε στις δημοσιεύσεις!!! Δεν πρόκειται να νικήσουν. Το έχουν αποδείξει...

Από: Καμαρίτης Μανώλης
Αποστολή: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2004 9:11 πμ
Θέμα: [apologites] ysee

Έχω μπει στο υσεε με δυο ονόματα (ως xenofon και ως hermes). Τους έχω ψιλομπερδέψει και αναστατώσει, νομίζω.
Θα με καταλάβουν? Αν ναι, τί μπορούν να μου κάνουν?
Υ.Γ. Ανώνυμε μούχες πει για έναν αριθμό που δείχνει σε ποια γεωγραφική περιοχή ανήκουμε και δε με είχε βγάλει γιατί (όπως μου είπες) δεν είναι καταχωρημένη ακόμη. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι... Άλλος τρόπος υπάρχει να βρουν προσωπικά μου στοιχεία?

quote:
Είσαι και εσύ στην ομάδα που τους επιτίθεται ή σου τα πέρασε κανένα πρωτοπαλίκαρο;

Δεν ανηκα ,δεν ανηκω και δεν θα ανηκω σε καμια ομαδα . Δεν θεωρω τον εαυτο μου προβατο .

quote:
Ποιανών ολυμπιακών όμως δεν μας το λέει το μήνυμα που υπέκλεψες; Θα μπορούσε να είναι κατά των ολυμπιακών, όπως κατά των παναθηναϊκών, κατά των ατρομητιανών, κατά ......

Κατ΄αρχην δεν υπεκλεψα τιποτα , σε διαβεβαιωνω . Κατα δευτερον περιμενα περισσοτερα απο σενα , ειλικρινα .

quote:
Ο καθένας μπορεί να τυπώσει βιβλιαράκια με θέματα, π.χ. από την αρχαιότητα ως σήμερα, σε αναφορές κατά των Ολυμπιακών αγώνων.

Αυτο καταλαβες εσυ ; Ή φοβασαι να δεις την αληθεια ; Ή η αληθεια ειναι υποκειμενικη ; Να σημειωσω δε πως δεν ειναι το μονο βιβλιο , ειναι κι αλλα :

Αποστολή: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2004 1:56 πμ
Θέμα: Re: [apologites] Παλαιά Διαθήκη

Η Σειρα με την οποία τα πάμε είναι
1ο Το βιβλιαράκι για τους Ολυμπιακούς (Λογικά μέσα στο Σαβ/κο θα το τελειώσω)
2ο Η Μελέτη περι της Ελληνικότητας Παλαιάς / Νέας Ρώμης - Ρωμανίας
3ο Η μελέτη για την Π.Δ. με τίτλο "Απαντήσεις σε Αρχαιόπληκτους Επικριτές της Π.Δ."
4ο Η μελέτη κατά της Αρχαίας Θρησκείας με τίτλο "Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ (μπρρρρ) η οποία θα είναι κάτι σαν το "Ιστορίες Αγάπης" , αλλα για τους Εθνικούς... :-)
Εχουμε επίσης το "Ιστορίες Απάτης", το δικό σου Ραφαήλ (πως θα το ονομάσεις?) και την "Αρχαιοπληξία, που θα την δουλέψει ο Γιάννης Ταυ, ωστε να γίνει βιβλίο.

Οπως βλεπεις Ψηλε , δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα .

quote:
Αναπολείς, μήπως, τις τακτικές που επέβαλλαν ή/και επιβάλλουν τη σιωπή σε όσους τολμούν να εκφέρουν λόγο που δεν είναι της αρεσκείας μας;

Αν αφου διαβασεις ολα τα παραπανω συνεχιζεις να εχεις την ιδια απορια θα σου απαντησω .
quote:

Η "κατασκευη" υπαρχει , εγω απλα την καταδεικνυω !

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

23/03/2008, 04:49:25
quote:
Αδιάβαστος
quote:
Συνήθως Αδιάβαστε, όταν κάποιος απολογείται είναι γιατί κάποιοι τον «δικάζουν»

Συνηθως ναι , αλλα οχι απαραιτητα . Ισως να θελει να φανει οτι ειναι σε θεση απολογιας ...

Εγώ πιστεύω πως κάποιος απολογείται για κάτι που τον κατηγορούν ότι είναι ένοχος ή όταν ο ίδιος νιώθει ότι είναι ένοχος σε κάτι.
Όσον αφορά τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, απαντούν στις στημένες κατηγορίες των γνωστών χριστιανομάχων. Αν νομίζεις ότι δεν συμβαίνει αυτό, πες μου τι συμβαίνει.

quote:
Αδιάβαστος
quote:

Το "γνωριζεται" ; Ποιοι ; Ανηκεις σ΄αυτους ; Τι εννοεις ;

Ποιοι είναι οι αυτοί;
Αν εννοείς τον Απολογητή, όχι δεν ανήκω σε αυτούς. Ωστόσο, γνωρίζω το έργο του Ρασιά, όπως το γνωρίζει και ο Απολογητής.

quote:
Αδιάβαστος
quote:

Λυπαμαι ,δεν γνωριζω αν ειναι μελος . Θυμαμαι την κουβεντα μας Ψηλε .

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχαμε δει μαζί μια ομιλία του Ρασιά σε ένα συνέδριο της Οικουμενικής Εκκλησίας των Εθνικών. Το θυμάσαι;

quote:
Αδιάβαστος
quote:
Γιατι φιλε μου ; Επειδη αντιτιθενται στις πεποιθησεις σου ; Μηπως θα ηταν καλιτερα να μη μιλαμε καθολου ;

Την οργανωμένη επίθεση κατά του Χριστιανισμού, από την Οικουμενική Εκκλησία των Εθνικών, δεν θα τη χαρακτήριζα ως «έκθεση απόψεων».

quote:
Αδιάβαστος
quote:
Κανείς μας δεν έχει αμφιβολίες για το έργο των «απολογητών», γιατί ποτέ δεν απέκρυψαν τις προθέσεις τους.
Ετσι ακριβως ... οι προθεσεις τους ειναι ξεκαθαρες ... "καθε τι Ελληνικο να διωκεται και μισηται" !

Ποτέ δεν διώχθηκαν τα ελληνικά γράμματα, οι τέχνες και ο πολιτισμός.
Τα κακά και τα άσχημα, όποιας προέλευσης κι αν είναι, καλό είναι να «διώκονται» γιατί μόνο ασχήμια φέρνουν.

quote:
Αδιάβαστος
quote:
Αν επισκεφτείς την ιστοσελίδα του Απολογητή, το δηλώνει καθαρά πως σκοπός του είναι να ξεσκεπάσει έναν προς έναν όλους τους κακοδόξους και διαστρεβλωτές της ιστορίας που καλλιεργούν μίσος και μισαλλοδοξία.
Αν δεν επαινεσεις το σπιτι σου ... Ξερω πολυ καλα ποιος ηταν και ειναι ο σκοπος τους : [red]

Δεν παινεύω κανέναν, την αλήθεια λέω. Και αυτή η αλήθεια δεν φιμώνεται.

quote:
Αδιάβαστος
quote:
Ποια αληθεια Ψηλε ; Ξερεις πως σε τετοια θεματα η αληθεια ειναι υποκειμενικη . Οσο για τις επιθεσεις απο τα στοιχεια που εχω παραθεσει φαινεται πως αυτοι εχουν κανει πρωτοι την επιθεση .

Αν θεωρείς επίθεση το να ξεσκεπάζουν π.χ. ότι ορισμένοι που πρωτοστατούν στον αγώνα κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι αυτοί που ετοιμάζουν την παγκοσμιοποίηση της Εθνικής θρησκείας, χωρίς να το λένε στον κόσμο, τότε, ίσως έχεις δίκαιο.

quote:
Αδιάβαστος
quote:
Εχει σημασια;

Βεβαίως και έχει σημασία. Αυτό είναι καθαρή υποκλοπή. Αυτό, αν δεν απατώμαι, διώκεται και ποινικά.

quote:
Αδιάβαστος
quote:
Αληθεια ; Μηπως ειναι αμυνα;

Άμυνα σε τι;
Μήπως τους συκοφαντούν;
Από τα μηνύματα που παραθέτεις πιο κάτω, το μόνο που βλέπουμε είναι ο τρόπος δράσης ορισμένων ατόμων απέναντι στους συκοφάντες του Χριστιανισμού.

Τι είναι επιλήψιμο; Μήπως τους βρίζουν; Μήπως προσπαθούν να χακάρουν τις ιστοσελίδες τους για να μην είναι αναγνώσιμες;

quote:
Αδιάβαστος
Αν τα στοιχεια που δινω εδω σημερα επιβεβαιωνουν επιθεση στους απολογητες τοτε αυτα που ακολουθουν τι επιβεβαιωνουν ;

Γιατί οι ιστοσελίδες των χριστιανομάχων δρουν με μυστικότητα; Γιατί, αν δεν είσαι δηλωμένος δικός τους, δεν έχεις το δικαίωμα να παρακολουθήσεις και να συμμετέχεις στις συζητήσεις τους;
ΠΡΟΣΕΞΕ!! Δεν μιλώ να παρακολουθήσεις τις ανταλλαγές των προσωπικών μηνυμάτων, όπως κάνουν αυτοί υποκλέπτοντας την αλληλογραφία των μελών του Απολογητή.

Τι φοβούνται; Τι ετοιμάζουν;

Θυμάμαι μια φορά που είχα μπει στο φόρουμ του ΥΣΕΕ και σε ένα μήνυμα μια κοπέλα (έχω αναφέρει ξανά αυτό το περιστατικό) έλεγε πως είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο πως στην αρχαιότητα όντως πίστευαν πως στο άγαλμα μέσα κατοικούσε η θεότητα. Η κοπέλα αυτή έφαγε γκάζια από τους άλλους συμμετέχοντες και δεν θέλησε να δώσει περισσότερα στοιχεία ανοικτά, παρά είπε πως θα μιλούσαν για αυτό όταν θα συναντιόταν μεταξύ τους.

quote:
Αδιάβαστος
quote:

Δεν ανηκα ,δεν ανηκω και δεν θα ανηκω σε καμια ομαδα . Δεν θεωρω τον εαυτο μου προβατο .

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ανήκεις στην ομάδα επίθεσης κατά του Χριστιανισμού, που δραστηριοποιείται εντός του Εσωτέρικα.
Δεν με ενδιαφέρει ότι εναντιώνεσαι στο Χριστιανισμό. Μιλώ για τον τρόπο με τον οποίο το κάνεις.

quote:
Αδιάβαστος
quote:

Αυτο καταλαβες εσυ ; Ή φοβασαι να δεις την αληθεια ; Ή η αληθεια ειναι υποκειμενικη ; Να σημειωσω δε πως δεν ειναι το μονο βιβλιο , ειναι κι αλλα : [red]

Αν κατάλαβα λάθος και εσύ κατάλαβες σωστά, τότε σε παρακαλώ να παραθέσεις εδώ κάποια αποσπάσματα από τα βιβλία που αναφέρεις για να δούμε και να κρίνουμε ποιος κατάλαβε σωστά.
Ορίστε λοιπόν!

quote:
Αδιάβαστος
Οπως βλεπεις Ψηλε , δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα .

Μωρέ πολύ απλά είναι μάλιστα.

quote:
Αδιάβαστος
quote:

Αν αφου διαβασεις ολα τα παραπανω συνεχιζεις να εχεις την ιδια απορια θα σου απαντησω .
quote:

Η "κατασκευη" υπαρχει , εγω απλα την καταδεικνυω !

Αν υπάρχει, τότε να μας πεις ποιος είναι αυτός που κατασκευάζει τις κατηγορίες;

23/03/2008, 12:03:00
Φίλε Αδιάβαστε, πολύ ενδιαφέροντα αυτά και τα παρακολουθώ με ανάμεικτα συναισθήματα.

Δεν ξέρω αν έχεις κι άλλα στοιχεία για τη δράση αυτών των γελοίων και δεν εκφράζω, ακόμη, άποψη, πέραν του ότι θα πρέπει να υπάρχει και κάποια επιφύλαξη σε σχέση μ' όλ' αυτά.

Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν και στο "esoterica" τέτοιοι γραφικοί τύποι ή αν οι υπάρχοντες ανήκουν σ' αυτην τη "σταυροφορία", ωστόσο η γραφικότητα κάποιων μελών "δείχνει" να είναι ατομικό στοιχείο και αν δεν είναι, τοσο το χειρότερο γι' αυτούς που ούτε μαζικά δεν μπορούν να ξεφύγουν απ' τα όρια της καταφανώς ανόητης υπεράσπισης μύθων με σαθρά και γελοία επιχειρήματα...

Το μόνο που έχω να πω, προς το παρόν, είναι ότι βρίσκω πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι «πρωτοστατούντες», είναι πολύ «λίγοι» για να προβοκάρουν, όπως φαίνεται απ’ αυτό που πετυχαίνουν και ευτυχώς για την ανθρωπότητα, η υπεράσπιση αυτής της θρησκείας του σκοταδισμού, είναι σε καλά, γι’ αυτήν, χέρια.

Επίσης πιστεύω πως ό,τι στοιχεία έχεις και θέλεις να φέρεις στο φορουμ, καλό είναι να το κάνεις σε κάποιο πιο σχετικό θέμα, όπως αυτό, ώστε να υπάρχει η άνεση τοποθετήσεων, χωρίς εκτροπή του τοπικ.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Edited by - γιαπετ on 23/03/2008 12:08:39

23/03/2008, 17:58:28
quote:
αδιάβαστος:
Δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει !Οι αμφιβολιες μου επιβεβαιωθηκαν ! Αποδειξε οτι εχεις αυτην την ικανοτητα ! Διαβασε κεφ.ε' προς Εφεσίους απο τον στοιχο 22 και μετα .
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις . Απο κει που αντεγραψα την "προς Εφεσιους" χρησιμοποιουν γραμματοσειρα που ο υπολογιστης σου δεν υποστηριζει . Παρε λοιπον την Καινη Διαθηκη που εχεις και διαβασε ,επιτελους , κεφ.ε' προς Εφεσίους απο τον στοιχο 22 και μετα ! Λυπησουμε ! Εγω δεν ειπα ποτε οτι τα εγραψα ιδιοχειρως , γι΄αυτο μην κομπαζεις οτι με ξεσκεπασες . Απο εδω λοιπον τα πηρα αν σε ενδιαφερει .

-To διάβασα! και μετά τον 22 είναι ο 23, 24, 25, 26, 27 28!
-Δεν κομπάζω ότι σε ξεσκέπασα! Κομπάζω γιατί πολλές φορές έχεις κατηγορίσει παιδά του forum ότι αντιγράφουν κείμενα, κάτι που και εσύ κάνεις με λίγα λόγια σε κατηγορώ για στρουθο-καμηλισμό.
Είπες ότι εγώ αντέγραψα σεντόνια! και αμέσως σου απέδειξα ποιος αντιγράφει.

-Στα εδάφια αυτά ο Πάυλος λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να υποτάσονται στον άντρα! σε ποιον άντρα όμως? στον ευσεβή και ενάρετο!

-στοιχ. 22...Αι γυναίκες τοις ιδίοις ανδράσιν υποτάσσεσθε ως τω Κυρίω.
στοιχ.23 ότι ο ανήρ εστί κεφαλή της γυναικός, ως και ο Χριστός κεφαλή της εκκλησίας, και αυτός έστι σωτήρ του σώματος.
-στοιχ.24 αλλ' ώσπερ η εκκλησία υποτάσσεται <<τω>> Χριστ<<ώ>> ούτω
και αι γυναίκες τοις ίδιοις ανδράσιν εν παντί.
-στοιχ. 25 οι άνδρες αγαπάτε τας γυναίκας εαυτών, καθώς και ο Χριστός ηγάπησε τν εκκλησίαν και εαυτών παρέδοκε υπερ αυτής,

-στοιχ.28 ούτως οφείλουσιν οι άνδρες αγαπάν τας ευατών γυναίκας ως τα ευατών σώματα, ο αγαπών την εαυτού γυναίκα εαυτών αγαπά.

-στοιχ.29 ουδείς γαρ ποτέ την ευατού σάρκα εμίσησεν αλλ' εκτρέφει και θάλπτει αυτήν, καθώς και ο Κύριος την εκκλησίαν,

-στοιχ.33 πλην και υμείς ο καθ' ένα έκαστος την εαυτού γυναίκα ούτως αγαπάτω, η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα.

-Εσύ από αυτά τα χωρία συμπαιρένεις ότι ο Παύλος καταφέρεται εναντίων των γυανικών υποτιμόντας τες!

-Εγώ συμπεραίνω ότι η γυναίκα πρέπει να υπακούει και να σέβεται τον άντρα εφόσον αυτός είναι ενάρετος αλλ' ώσπερ η εκκλησία υποτάσσεται <<τω>> Χριστ<<ώ>> ούτω και αι γυναίκες τοις ίδιοις ανδράσιν εν παντί.
..πλην και υμείς ο καθ' ένα έκαστος την εαυτού γυναίκα ούτως αγαπάτω, η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα

quote:
Καδιάβαστος:
αλε μου ανθρωπε , υπαρχει κανονας-οδηγια που απαγορευει στους ανωτατους κληρικους να νυμφευονται αλλιως παπαλα τα ανωτερα ιερατικα αξιωματα ,σωστα ; Σωστα ! Γιατι δεν υπαρχει κανονας-οδηγια για τις γυναικες που θελουν να ασκησουν ιερατικα καθηκοντα (εστω κατωτερων κληρικων π.χ. παπας στο χωριο μου ) να διακοψουν την εμμηνο ρυση τους , ουτως ωστε να παψουν να ειναι "ακαθαρτες" ; Γνωριζεις γιατι ; Υποψιαζεσαι γιατι ; Δεν ειναι αυτονοητο το γιατι ; Ειναι αλλα εσυ ... περα βρεχει .
΄
-Γιατί τα αυτονόητα παραλείπονται! αν καταλάβαινες τι σημαίνει Θεία Κοινωνία δε θα ρωτούσες!

-Φίλε kostakis ειλικρινά πιστεύεις ότι πρέπει να σταθούμε σε μεμονομένα επεισόδια?

-Ψηλέ και εγώ με τους Ολυμπιακούς ήμουνα προβλιματισμένος! από τη μια με βόλευε γιατί θα φτιαχόταν η Αττική οδός! από την άλλη ήξερα ότι ήταν και μία από τις οικονομικές ταφόπλακες της Ελλάδας, όχι όμως και για την οικογένεια Αγγελοπούλου! Κόκαλη κ.ο.κ. ο απλός λαουτζίκος θα πληρώνει για χρόνια το γάμο, στον οποίο άλλος πήρε τη νύφη και άλλος πλήρωσε το κουστούμι!
.....βρακί δεν έχει ο κόλος μας λουλούδια ήθελε ο ..... μας.

-Όσον αφορά τα περί Απολογητή Ρασιά και το ποιος συκοφαντεί αποδείχτηκε περίτρανα........

-Από κει και έπειτα με τα όσα γράφει ο αδιάβαστος εύκολα κανένας συμπεραίνει τι είναι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο!

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

kostakisΜέλος
23/03/2008, 21:28:43
Καλησπέρα σε όλους

Φίλε europaios2 πιστεύω ότι πρέπει να παραδεχόμαστε αυτά που βλέπουν τα μάτια μας, τουλάχιστον στο βασικό οπτικό επίπεδο. Ας μην το συνεχίσουμε, είναι off topic.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

23/03/2008, 22:05:22
quote:
... ή όταν ο ίδιος νιώθει ότι είναι ένοχος σε κάτι.

ισχυει και αυτο .

quote:
Όσον αφορά τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, απαντούν στις στημένες κατηγορίες των γνωστών χριστιανομάχων. Αν νομίζεις ότι δεν συμβαίνει αυτό, πες μου τι συμβαίνει.
Ειναι προφανες το τι συμβαινει . Γιατι θες να επαναλαμβανομαστε ;

quote:
Αν εννοείς τον Απολογητή, όχι δεν ανήκω σε αυτούς. Ωστόσο, γνωρίζω το έργο του Ρασιά, όπως το γνωρίζει και ο Απολογητής.
Αυτους εννοω . Οσο για το εργο του Ρασσια δεν με ενδιαφερει κιολας . Αν ανοιχτει θεμα γι΄αυτον και παρουσιασει ενδιαφερον ισως φροντισω να ενημερωθω .

quote:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχαμε δει μαζί μια ομιλία του Ρασιά σε ένα συνέδριο της Οικουμενικής Εκκλησίας των Εθνικών. Το θυμάσαι;
Ισως , η δικη μου μνημη ποτε ποτε με απατα , ειναι αλανιαρα ... να πουμε και κανενα αστειο ε !

quote:
Την οργανωμένη επίθεση κατά του Χριστιανισμού, από την Οικουμενική Εκκλησία των Εθνικών, δεν θα τη χαρακτήριζα ως «έκθεση απόψεων».
Αυτο νομιζω το ειχαμε ξανασυζητησει . Δεν υπαρχει εκκλησια των εθνικων . Σου ειχα παραθεσει μαλιστα και μηνυμα τους που εξηγουσε το λαθος στην μεταφραση . Ειναι ενα θεμα που ειχαμε συζητησει εκτενως , ας μην το επαναλαβουμε εδω .

quote:
Ποτέ δεν διώχθηκαν τα ελληνικά γράμματα, οι τέχνες και ο πολιτισμός.

Διωχθηκαν μετα μανιας Ψηλε καθως επισης και οι επιστημες , το ξερεις καλα .

quote:
Δεν παινεύω κανέναν, την αλήθεια λέω. Και αυτή η αλήθεια δεν φιμώνεται.
Ενταξει δεν παινευεις αλλα εγκωμιαζεις ! Για την αληθεια συμφωνω δεν φιμωνεται και δεν αποκρυπτεται

quote:
Αν θεωρείς επίθεση το να ξεσκεπάζουν π.χ. ότι ορισμένοι που πρωτοστατούν στον αγώνα κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι αυτοί που ετοιμάζουν την παγκοσμιοποίηση της Εθνικής θρησκείας, χωρίς να το λένε στον κόσμο, τότε, ίσως έχεις δίκαιο.

Θεωρω επιθεση οτι θεωρεις και εσυ . Με τα δικα σου κρητηρια απαντω . Αγαπητε Ψηλε αν εχεις στοιχεια για την παγκοσμιοποιηση να τα καταθεσεις , στοιχεια ομως , οχι υποθεσεις και υποψιες .

quote:
Βεβαίως και έχει σημασία. Αυτό είναι καθαρή υποκλοπή. Αυτό, αν δεν απατώμαι, διώκεται και ποινικά.
Υποκλοπη ειναι το παραδειγμα που σου εδωσα στο προηγουμενο μηνυμα ( 1. να έχετε outlook
2. όταν σας στείλει απάντηση ανοίξτε το email και κάντε το αποθήκευση στον δίσκο (eml)
3. ζιπάρετε και στείλτε το μου
ή
1. μόλις σας έρθει το γράμμα κάντε μια Print Screen
2. ανοίξτε ένα πρόγραμμα ζωγραφικής και κάντε επικόλληση (αυτό θα πρέπει να εμφανίζει την φωτογραφία της οθόνης του υπολογιστή σας)
3. αποθηκεύστε και στείλτε μου
Μόνο έτσι θα μπορώ να έχω μια απόδειξη για τα αληθινά στοιχεία της απάντησής του μέσω email
) . Εγω δεν εχω κανει καμια υποκλοπη , σε διαβεβαιωνω και παλι . Αν ομως θελεις να επιβεβαιωθεις υπαρχουν και οι εισαγγελεις , μπορεις να αποτανθεις εκει .

quote:
Άμυνα σε τι;
Μήπως τους συκοφαντούν;
Από τα μηνύματα που παραθέτεις πιο κάτω, το μόνο που βλέπουμε είναι ο τρόπος δράσης ορισμένων ατόμων απέναντι στους συκοφάντες του Χριστιανισμού. Τι είναι επιλήψιμο; Μήπως τους βρίζουν ;
Συκοφαντες τους θεωρεις εσυ . Βεβαιως και τους υβριζουν . From: "Anonymos Apologitis" <http://groups.yahoo.com/group/apologites/post?postID=QzZOoB3i6TaCQ-xsBw-S08LVz9K5Gi6Jfj0WyDxACtt8NQ3a_l8cQVZ_EfRRBh_LKYWL6r8YiydAViytqzvHY8dbCw>
Date: Sat Apr 10, 2004 12:26 am
Subject: ΔΑΥΛΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , πάτηρ Γεώργιος

Δηλαδή όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί φίλοι ετούτοι οι ΥΣΕΙΤΕΣ και οι ΔΑΥΛΙΚΟΙ αν και ελάχιστοι κτυπάνε εκεί που πρέπει λες κα τους κατευθύνει κάποιος που έχει γνώσεις γύρω από τέτοια ζητήματα. Διότι ετούτοι επηζητούν να χτυπάνε στο κόκκαλο. (Εδω Ψηλε φαινεται πως υπαρχει θεμα , εχετε προβλημα . Αλλιως τι χτυπανε εκει που πρεπει ; )... Οι παγανιστές και οι ψευτοελληνιστές εκδίδουν βιβλία και άρθρα σε όλη την γκάμα περιοδικών μυστηρίου της αγοράς και τώρα σιγά σιγά βρίσκουν πάτημα σε εφημερίδες και τηλεόραση...... Το καλύτερο που έχει να κάνει η Εκκλησία είναι να αναλάβει μηνιαία ή 2 μηνιαία έκδοση αντιαιρετικού ΑΥΣΤΗΡΑ περιοδικού που να λογοκρίνει και να κριτικάρει τα άρθα των Μουστάκηδων και λοιπων παγανιστογενίτσαρων ώστε ..... Έβγαλε ο Δαυλός άρθρο με λανθασμένα θεολογικά η αρχαιολογική ή γλωσσολογικά ζητήματα; η Εκκλησία οφείλει να το δείξει αυτό . Διότι ετούτοι οι ψεύτες δεν έχουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αντιπάλουν και τα ψέματα τους πιάνουν τόπο.... δεν θα ξέρουν ποιος είναι ο Μουστάκης, θα την πάθουν; το έχετε καταλάβει πως ο διάολος έχει πολύ πονηρό σχέδιοι;
και αλλα πολλα . Αν παραπανω δεν βλεπεις υβρις και συκοφαντιες δεν φταιω εγω .

quote:
Μήπως προσπαθούν να χακάρουν τις ιστοσελίδες τους για να μην είναι αναγνώσιμες;

Δεν γνωριζω .

quote:
Γιατί οι ιστοσελίδες των χριστιανομάχων δρουν με μυστικότητα; Γιατί, αν δεν είσαι δηλωμένος δικός τους, δεν έχεις το δικαίωμα να παρακολουθήσεις και να συμμετέχεις στις συζητήσεις τους;

Γιατι μου κανεις την ζωη δυσκολη ; Ρωτα τους . Θελεις να συμετεχεις στο forum τους ; Κανε εγγραφη , τι πιο απλο ! Καθε forum εχει τους κανονες του , οπως και το esoterica .

quote:
Θυμάμαι μια φορά που είχα μπει στο φόρουμ του ΥΣΕΕ και σε ένα μήνυμα μια κοπέλα (έχω αναφέρει ξανά αυτό το περιστατικό) έλεγε πως είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο πως στην αρχαιότητα όντως πίστευαν πως στο άγαλμα μέσα κατοικούσε η θεότητα. Η κοπέλα αυτή έφαγε γκάζια από τους άλλους συμμετέχοντες και δεν θέλησε να δώσει περισσότερα στοιχεία ανοικτά, παρά είπε πως θα μιλούσαν για αυτό όταν θα συναντιόταν μεταξύ τους.

Δεν εχω υπ΄οψιν μου τετοιο περιστατικο (για το αγαλμα που λες) . Αν γνωριζεις εσυ ή καποιος αλλος ας μας δωσει στοιχεια . Τωρα αν την επιπληξαν για αυτο τι να πω ... δεν ημουν εγω !

quote:
Πάντως, το σίγουρο είναι πως ανήκεις στην ομάδα επίθεσης κατά του Χριστιανισμού, που δραστηριοποιείται εντός του Εσωτέρικα.

Οχι φιλε μου , δρω μονος μου ! Χωρις πλακα τωρα Ψηλε , εγω ειμαι εναντια σε καθε μορφη ποιμνιοποιησης του κοσμου . Θεωρω ολες τις θρησκειες μαστιγα που καταβαραθρωνει την ανθρωπινη νοημοσυνη και αξιοπρεπεια .

quote:
Δεν με ενδιαφέρει ότι εναντιώνεσαι στο Χριστιανισμό. Μιλώ για τον τρόπο με τον οποίο το κάνεις.
Μπορεις να γινεις ποιο σαφης ;

quote:
Αν κατάλαβα λάθος και εσύ κατάλαβες σωστά, τότε σε παρακαλώ να παραθέσεις εδώ κάποια αποσπάσματα από τα βιβλία που αναφέρεις για να δούμε και να κρίνουμε ποιος κατάλαβε σωστά.
Ορίστε λοιπόν!
Μην υποτιμας την νοημοσυνη μου Ψηλε .

quote:
Μωρέ πολύ απλά είναι μάλιστα.
Αποψη σου . Σεβαστη . Διαφωτισε μας αν εχεις την καλοσυνη . Δεν θα δεχθω ομως επεξηγηματικες φαιδροτητες τυπου ποδοσφαιρικων ομαδων !

quote:
Αν υπάρχει, τότε να μας πεις ποιος είναι αυτός που κατασκευάζει τις κατηγορίες;
Μα καλα , δεν διαβαζεις τι λεμε ; Οι απολογητες φιλε μου , ειναι ξεκαθαρο .

From: "O.O.D.E." <oode@a...>
Date: Wed Jun 2, 2004 5:48 pm
Subject: Νέες διαγραφές στο Φόκουσμαγκ

Σήμερα διαγράψανε τον Τζέσους Λόβ Γιου από το Φόκουσμαγκ, καθώς το παράκανε στις κατηγορίες. Έγραψε ότι πάει στο Φόρουμ gr. Προφανώς από εκεί είχε κουβαληθεί. Ποιος να είναι άραγε εκεί αυτός;
Οπότε, ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΚΟΥΣΜΑΓΚ. Όσοι συνεχίσουμε να γράφουμε τις προσεχείς ημέρες, να απαντάμε απλώς σε υπάρχοντα θέματα, και να μην ανοίγουμε δικά μας τόπικ. Να γίνει εμφανές ότι δεν προκαλούμε, αλλά απλώς απαντάμε.

Δεν θα συνεχισω αλλο Ψηλε διοτι ολοι συμφωνουμε πως εχει εκτραπει το αρχικο θεμα .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

23/03/2008, 23:12:54
quote:
γιαπετ
Δεν ξέρω αν έχεις κι άλλα στοιχεία για τη δράση αυτών των γελοίων και δεν εκφράζω, ακόμη, άποψη, πέραν του ότι θα πρέπει να υπάρχει και κάποια επιφύλαξη σε σχέση μ' όλ' αυτά.
Εχω φιλε μου , εχω , αλλα οπως λες παντα πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι , δεν ξερεις καμια φορα ...

quote:
Επίσης πιστεύω πως ό,τι στοιχεία έχεις και θέλεις να φέρεις στο φορουμ, καλό είναι να το κάνεις σε κάποιο πιο σχετικό θέμα, όπως αυτό, ώστε να υπάρχει η άνεση τοποθετήσεων, χωρίς εκτροπή του τοπικ

Βλεποντας και κανοντας .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

23/03/2008, 23:40:46
quote:
-To διάβασα! και μετά τον 22 είναι ο 23, 24, 25, 26, 27 28!

Ουφ ! Επιτελους !

quote:
-Δεν κομπάζω ότι σε ξεσκέπασα! Κομπάζω γιατί πολλές φορές έχεις κατηγορίσει παιδά του forum ότι αντιγράφουν κείμενα, κάτι που και εσύ κάνεις με λίγα λόγια σε κατηγορώ για στρουθο-καμηλισμό.
Είπες ότι εγώ αντέγραψα σεντόνια! και αμέσως σου απέδειξα ποιος αντιγράφει.

Αϊντε παλι ... Κατηγορω καποιον που κανει copy-paste και το παρουσιαζει σαν δικο του . Πλην απο εσενα δεν το εχω κανει σε κανεναν . Αν προσεχες λιγο τι λες ... Το κειμενο που που εκανα εγω copy-paste ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι δεν ειναι δικο μου , αφενος διοτι ειναι κειμενο της Καινης Διαθηκης αφετερου διοτι ειναι τονισμενο . Ολα τα δικα μου κειμενα ειναι χωρις σημεια στηξης . Επομενως αγαπητε φιλε ... ανθρακες ο θησαυρος ... τζαπα με ξεσκεπασες και .... κρυωνω

quote:
Εγώ συμπεραίνω ότι η γυναίκα πρέπει να υπακούει και να σέβεται τον άντρα εφόσον αυτός είναι ενάρετος
Α γεια σου ντε ! Να υπακουει και να φοβαται ! Το γιατι δεν μας λες ; Ψαξε λιγο ακομα , ισως να το καταλαβεις ... ποιος ξερει ... χλωμο το κοβω βεβαια ....

quote:
Γιατί τα αυτονόητα παραλείπονται! αν καταλάβαινες τι σημαίνει Θεία Κοινωνία δε θα ρωτούσες!
Ωραιος ελιγμος αποφυγης ! Τι σημαινει για ποιον ; Για σενα μπορει να σημαινει πολλα , για εναν αμεροληπτο ερευνητη ή αν θελεις θεατη , απολυτως τιποτα , για μενα χμμμ ... δεν θελεις να ξερεις !

quote:
Φίλε kostakis ειλικρινά πιστεύεις ότι πρέπει να σταθούμε σε μεμονομένα επεισόδια?

Οχι αλλα χρηζει κατανοησης , δεν νομιζεις ; Πολλα μεμονωμενα περιστατικα απαρτιζουν ενα συνολο καθολου ευκαταφρονητο .

quote:
βρακί δεν έχει ο κόλος μας λουλούδια ήθελε ο ..... μας.

Σωωωωωπα ! Δεν σε βλεπω να κοπτεσαι για αλλα εξοδα . Μονο τους μισθους των τεμπεληδων ρασσοφορων να παρεις ειναι πανω απο 150 εκατομυρια ευρω τον χρονο . Αν αρχισουμε να μετραμε νουμερα , κανουμε μονιμα τους Ολυμπιακους αγωνες εδω . Αλλα ξεχασα ... το παρελθον δεν σας το επιτρεπει !
Οι Ολυμπιακοι αγωνες σας πειραξαν ! Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω .

quote:
-Όσον αφορά τα περί Απολογητή Ρασιά και το ποιος συκοφαντεί αποδείχτηκε περίτρανα........
????????

quote:
-Από κει και έπειτα με τα όσα γράφει ο αδιάβαστος εύκολα κανένας συμπεραίνει τι είναι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο!

Πραγματι , οπως ελεγε και ο Αντρικος !

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

24/03/2008, 00:14:11
quote:
αδιάβαστος:
Αϊντε παλι ... Κατηγορω καποιον που κανει copy-paste και το παρουσιαζει σαν δικο του . Πλην απο εσενα δεν το εχω κανει σε κανεναν . Αν προσεχες λιγο τι λες ... Το κειμενο που που εκανα εγω copy-paste ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι δεν ειναι δικο μου , αφενος διοτι ειναι κειμενο της Καινης Διαθηκης αφετερου διοτι ειναι τονισμενο . Ολα τα δικα μου κειμενα ειναι χωρις σημεια στηξης . Επομενως αγαπητε φιλε ... ανθρακες ο θησαυρος ... τζαπα με ξεσκεπασες και .... κρυωνω

-Kατηγόρησες και τον agnostic! στο << Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ >> και εμένα μου είπες ότι κατέβασα σεντόνι! κάτι που όμως έκανες εσύ αλλά την πάτησες και βρήκες τώρα και δικαιολογία.
quote:
αδιάβαστος:
γεια σου ντε ! Να υπακουει και να φοβαται ! Το γιατι δεν μας λες ; Ψαξε λιγο ακομα , ισως να το καταλαβεις ... ποιος ξερει ... χλωμο το κοβω βεβαια ....

-Το η δε γυνή να φοβείτε τον άντρα σήμαινε να σέβεται! εκείνη την εποχή! για αυτό και μεταφράζεται επίσημα <<να σέβεται και να τιμά τον άνδρα>>. Εσύ πρέπει και να ψάξεις και να καταλάβεις.

..Ιησούς δε έκραξε και είπεν. -Τι λες να λέει εδώ? ότι άρχισε να κράζει σαν το κοράκι?
...και ήκουσαν αυτού οι δύο μαθηταί λαλούντος και ηκολούθησαν τον Ιησού. -Τι λες να λεέι εδώ? Ότι άρχισε ξαφνικά να λαλεί σαν τον πετεινό?
...και αποκριθείς είπεν αυτοίς ο Ιησούς. οι υιοί του αιώνος τούτου γαμούσι και εγκαμίζονται. - Τι λες να λέει εδώ? να μιλάει για το κοινό γαμίσι όπως το εννοούμε εμείς σήμερα?

quote:
αδιάβαστος:
Σωωωωωπα ! Δεν σε βλεπω να κοπτεσαι για αλλα εξοδα . Μονο τους μισθους των τεμπεληδων ρασσοφορων να παρεις ειναι πανω απο 150 εκατομυρια ευρω τον χρονο . Αν αρχισουμε να μετραμε νουμερα , κανουμε μονιμα τους Ολυμπιακους αγωνες εδω . Αλλα ξεχασα ... το παρελθον δεν σας το επιτρεπει !
Οι Ολυμπιακοι αγωνες σας πειραξαν ! Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω

-Για τους μισθούς των ρασοφόρων ας απαντήσει εκ μέρους μου ο φίλος μας ο macedon! γιατί συμφωνεί απόλυτα μαζί μου!
-Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που χωρίς να διαβάζεις τι γράφει ο καθένας κάθεσαι και συκοφαντείς.
-Οι σημερινοί Ολυμπιακοί αγώνες έτσι όπως γίνονται είναι ντροπή! Στην αρχαία Ελλάδα! άφηναν τις δουλειές τους και πάλευαν για ένα δάφνινο στεφάνι! Στο σύγχρονο κόσμο το ντόπινγκ τα οικονομικά συμφέροντα και οι οικονομικές απάτες στο όνομα των αγώνων αυτών έχουν ξεφτιλήσει κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας

[-ΤΟ ΝΤΡΟΠΗ! ΣΟΥ! ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΈΦΩ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ!

Edited by - europaios2 on 24/03/2008 00:18:31

24/03/2008, 00:18:55
Το αστείο φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ είναι , ότι κάποιος από τους επαγγελματίες "Χριστιανούς" του ESOTERICA , που έχει πιάσει μεροκάματο στο Forum και μέσα σε δυό μήνες έγινε μέλος 3ης βαθμίδας , με κατηγόρησε ότι συμμβουλεύομαι καθοδηγητές για τις απαντήσεις που δίνω .
24/03/2008, 00:56:42
quote:
Sesostris:
Το αστείο φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ είναι , ότι κάποιος από τους επαγγελματίες "Χριστιανούς" του ESOTERICA , που έχει πιάσει μεροκάματο στο Forum και μέσα σε δυό μήνες έγινε μέλος 3ης βαθμίδας , με κατηγόρησε ότι συμμβουλεύομαι καθοδηγητές για τις απαντήσεις που δίνω

-Όντος υπάρχουν πολλά παράξενα σε αυτό το forum! το μεγαλύτερο είναι ότι οι Χριστιανομάχοι άρχισαν να βλέπουν εφιάλτες!

24/03/2008, 01:13:17
quote:
quote:
Sesostris:
Το αστείο φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ είναι , ότι κάποιος από τους επαγγελματίες "Χριστιανούς" του ESOTERICA , που έχει πιάσει μεροκάματο στο Forum και μέσα σε δυό μήνες έγινε μέλος 3ης βαθμίδας , με κατηγόρησε ότι συμμβουλεύομαι καθοδηγητές για τις απαντήσεις που δίνω

europaios2
-Όντος υπάρχουν πολλά παράξενα σε αυτό το forum! το μεγαλύτερο είναι ότι οι Χριστιανομάχοι άρχισαν να βλέπουν εφιάλτες!

Με γειά η καινούργια ατάκα .
24/03/2008, 01:25:21
quote:
Sesostris:
Με γειά η καινούργια ατάκα .

-Eυχαριστώ! ευχαριστώ πολύ!, ήδη έχει πιάσει και τόπο!