ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
04/06/2009, 18:48:30
Το ξέρω ότι δεν μπορείς και δεν ξέρεις να απαντήσεις zip...
Μην φωνάζεις...
04/06/2009, 19:07:25
ΒΑΛΕ links!!!

04/06/2009, 20:14:17
Απορία ψάλτου...links, καλέ μου zip...;

Για ποιό πράγμα να σου βάλω λίνκ;Για τον καθηγητή ή για τα άλλα βιβλία ιστορίας που αναφέρονται;Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο
καθόλου;
Για τους Βίους Καισάρων, ζητάς λίνκ;"Ο δε Γάιος Σουετώνιος Τράνκυλλος (75 -169 μ.Χ.) έγραψε έργα όπως το «De Viris Illustribus» και το «Βίοι Καισάρων». Σε δύο μέρη αναφέρει το Χριστό και τους Χριστιανούς. Στο βίοι Κλαυδίου 25/4 ( Vita Claud. XXV/4) μας λέει για τις καθημερινές έριδες και ταραχές εξ αιτίας του Χριστού (Chresto) επί Κλαύδιου και η οποία αναφορά επικυρώνεται στις «Πράξεις των Αποστόλων» όπου περιγράφεται και με τα κατάλληλα χωρία ποιος είναι ο Χριστός. Κάνοντας λοιπόν μνεία του διατάγματος της εκδίωξης των Εβραίων από τη Ρώμη το 53 μ.Χ., γράφει: «Τους Ιουδαίους, με υποκίνηση του Χριστού (impulsore Chresto) που θορυβούσαν τους έξωσε από την Ρώμη». Ενώ μιλώντας και αυτός για την πυρπόληση της Ρώμης λέει : «... υπέστησαν τιμωρίες οι Χριστιανοί, άνθρωποι νέας και κακοποιού δεισιδαιμονίας (supertitionis novae et maleficae)» (Βίος Νέρωνα, 16/2)."

Καταλαβαινεις ότι δεν στέκει αυτό που λές;
Χάνεις την ψυχραιμία σου πάλι και θα ακόυσουμε ομορφόλογα.....

04/06/2009, 20:26:13
ΒΑΛΕ links!!!

04/06/2009, 20:51:02
Κι αυτό είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο, για άτομα που
βαρεμένοι όντες, ασχολούνται με ότι νάναι, για να ξεχαρμανιάσουν....
Μιλάμε για άτομα που δεν έχουν δικές τους θέσεις..Ποτέ δεν
τις λένε, για να μπορούν να αλλάζουν,΄οπως θέλουν...
Χαμαιλέοντες, που αλλάζουν συνεχώς, δίχως κάτι σταθερό μέσα
τους,εκτός απο το να ειρωνεύεται τις αξίς των άλλων...
Μηδενιστής, μήπως;
Εκεί έφτασε ο άνθρωπ σήμερα;Στον μηδενισμό των πάντων;
Τι αύριο μπορεί να περιμένει ένας τέτοιος άνθρωπος;Πόσο μπορεί
να συμβάλλει,στην πρόοδο του ανθρώπου, ένας που όλα τα ευτελίζει;
ar_iaΜέλος
04/06/2009, 21:21:23
zip
quote:

ΒΑΛΕ links!!!

Δεν θα σου βάλει όσο και να φωνάζεις γιατί πολύ απλά είναι κατευθείαν από τον απολογητή, με μία απλή αναζήτηση για μάντεψε...συμπτωματικά εντελώς σε πάει εκεί....

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

Edited by - ar_ia on 04/06/2009 21:23:18

04/06/2009, 21:44:58
Καλά σου λέει η κοπέλα φίλε zip...Είναι απο κάπου...
Εσένα, απο που είναι;
04/06/2009, 23:01:12
Τι ζητάω κι εγώ, όμως;Εδώ ανοίγουν θέματα, μόνο και
μόνο για να την "βγούν" στον άλλο....Να κοροιδέψουν την
πίστη του.....Απίστευτα πράγματα....
Δεν έχουν τι άλλο να κάνουν;Δεν προβληματίζονται για
τίποτε στη ζωή;
Μήπως, αυτό είναι το μυστικό;Μια τέλεια αφασία για ότι
συμβαίνει, βέβαιοι ότι ξέρουνε τι τους γίνεται;;
04/06/2009, 23:07:29
quote:
macedon:
Ο τρεχαγύρευε απλά εκφράστηκε όπως γνωρίζει να εκφράζεται. Φανατικός χριστιανός, μισεί όλους όσους δεν έχουν τη δική του άποψη, και το εισαγωγικό μήνυμα στο παρόν θέμα δεν είναι διαφορετικό από τα πρώτα του μηνύματα στο παρόν φόρουμ, όταν άρχισε να υβρίζει όσους έφερναν ιστορικά στοιχεία για τις διώξεις των χριστιανών εναντίον όλων των μη χριστιανών (χωρίς ωστόσο να μπει στον κόπο να αντικρούσει ΕΣΤΩ ΕΝΑ επιχείρημα).

Τώρα, οι διαφωνούντες με τον Φαρισαίο αυτό είναι "ανευθυνοϋπεύθυνοι", "γενικώς βαρεμένοι", "μαλάκες"... Τότε ήταν "ανθρωπάρια", "ξεφωνημένες", "γενίτσαροι", "πουλημένοι" και γενικά ένα βουνό από χριστιανικές ακαθαρσίες που ο συγκεκριμένος οχετός ξερνούσε.

Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν το ότι ο συγκεκριμένος ασβεστωμένος τάφος εκφράστηκε όπως εκφράστηκε με τους διαφωνούντες προς αυτόν, ούτε το δεκανίκι που έσπευσαν να του προσφέρουν οι ομογάλακτοί του Φαρισαίοι.

Ηταν το πόσο άργησε να ανοίξει εκ νέου ο οχετός αυτός.

Kανένα επιχείρημα δεν έμεινε όρθιο από τις συκοφαντίες που έγραψες.........μέχρι και τον Ρήγα που ήθελε να αναστήσει τη Βυζαντινή αυτοκρατορία! τόλμησες να γράψεις ότι τον κάρφωσε το Πατριαρχείο!!!!......ίχνος ιστορικής ντροπής!!!!! παρ' όλες τις αδιάσειστες ιστορικές μαρτυρίες για τον προδότη του Ρήγα που έφερα.
Ακόμη και μαρτυρία από τον ίδιο τον Περραιβό! συλληφθέντα με τον Ρήγα και κολλητό του......απλά τις προσπέρασες!!! κάτι που είναι συνήθης τακτική σου!

Όλοι εσείς που κατηγορείται τον trexagireve! για μίσος κατά των μή Χριστιανών! που ήσασταν όταν για παράδειγμα ο macedon με μίσος έγραφε, ότι η Ελλάδα δεν αποτελείται από Έλληνες αλλά από πολλούς Χριστιανούς και λίγους Έλληνες?...............που ήσασταν?.....μαζεύατε φίδια?......

Όταν έγραφε ότι οι Χριστιανοί είναι ηλίθιοι, Τρουρκόδουλοι και ανθέλληνες!!!!! που ήσασταν?.........κάνατε την πίπα της ειρήνης?......υποκρισία βλέπω και αυτόκλητους υπερασπιστές της ηθικής και της δικαιοσύνης........ανάλογα βέβαια με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις αυτού που έγραψε......

Όταν έβριζαν ασύστολα τη θρησκεία που ασπάζεται το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού! που είσασταν? καμαρώνατε?

Που ήσασταν? ................ υποκριτές?

quote:
allzzaro:
Φίλε μου τρεχαγύρευε λές ``Αγαπητοί φιλοι, ειλικρινά εξεπλάγην, απο την αντιδραση σας στο παρόν θέμα``.
Δεν αντιδρούν ομως μόνο αυτοί φίλε μου.
Αντιδρούν και αλλοι,ονόματα να μην λέω με κάποια εξαίρεση τον ευρωπαίο. Ισως να αντιδράσουν και αλλοι.
Το οτι αντιδρούν τόσοι πολλοί, δεν σε βάζει σε ιδέες μήπως, λέω μήπως κάτι δεν κάνεις καλά.

Tην άποψή μου την έγραψα από πολύ νωρίς! Έάν εσύ θεωρείς τις ύβρεις και τις ασυναρτησίες ως τον μοναδικό τρόπο αντίδρασης πραγματικά λυπάμαι για τον τρόπο σκέψης σου.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

04/06/2009, 23:50:22
quote:
zip
ΒΑΛΕ links!!!

Γιατί να βάλει links βρε zip; Δικές του σκέψεις είναι, αυτός τα σκέφτηκε. Επειδή υπάρχουν και στον απολογητή; Εκείνος θα πρέπει να βάλει links επειδή αντιγράφει τον τρεχαγύρευε.

quote:
europaios2
μέχρι και τον Ρήγα που ήθελε να αναστήσει τη Βυζαντινή αυτοκρατορία! τόλμησες να γράψεις ότι τον κάρφωσε το Πατριαρχείο!!!!......ίχνος ιστορικής ντροπής!!!!!

Τα παράπονα στον Κορδάτο. Από το βιβλίο του τα ξεσήκωσα.

quote:
europaios2
παρ' όλες τις αδιάσειστες ιστορικές μαρτυρίες για τον προδότη του Ρήγα που έφερα.

Ενα μάτσο ανοησίες έφερες, όπως συνήθως, τις οποίες εσύ βαφτίζεις "αδιάσειστα επιχειρήματα".

macedon

04/06/2009, 23:53:12
quote:
makfor:
καταλαβαινεις τι γραφεις παραπανω ? εαν ναι ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους και πρωτα απο ολα απο ΣΕΝΑ !!!! τοτε οτι σημερα μπορεις να μπεις σε ενα φορουμ και να γραφεις την αποψη σου ειναι γιατι καποιοι σαν αυτους που ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ το διαφορετικο

Γιατί να ζητήσει συγνώμη πρώτα ο trexagireve? και όχι οι Χριστιανομάχοι? οι βρισιές τους στη θρησκεία μας και στους πιστούς της είναι συνεχείς!....

quote:
makfor:
ισως να σε βολευε να ζουμε ακομη στο μεσαιωνα και ακομη ποιο πισω και να κανεις ΚΟΥΜΑΝΤΟ και να δινεις ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, αλλα αυτα περασαν φιλε μου και δεν θα ερθουν ξανα , τουλαχιστον οχι για τους μη χρηστιανους , ελπιζω να χρειαστει ΕΣΕΙΣ να ζησετε εναν νεο μεσαιωνα .. ΕΣΕΙΣ ... δεν θα σας το ευχονταν ουτε τα θυματα των ιερων εξετασεων , γιατι αυτοι ηταν ανθρωποι , ενω εσεις ???

Την ιερά εξέταση την έκανε ο Πάπας......εκεί τα παράπονά σου.

quote:
makfor:
η αλλαγη ερχεται παντα με συγκρουση , ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ σε μια γωνιτσα αν και εμεις δεν θα το προλαβουμε αυτα ειναι διαδικασιες που θελουν αρκετες δεκαδες χρονια ,

γιατι σημερα εσυ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ στην αλλαγη ... ΟΠΩΣ αντισταθηκαν οι αλλες θρησκειες στον χριστιανισμο και ναι θα ειναι αλλαγη θρησκειων ίσως με λιγη τυχη και η καταρευση τους !!!

Μάλιστα ζηλεύεις λοιπόν αυτό που ρεζιλεύεις!!!!! Ονειρεύεσαι τη σύγκρουση ε?......

Και αντιστέκεται ο trexagireve!!!!!!......φύγε κι εσύ ρε trexagireve!!! από τη μέση!!!!
Ρε σεις! νομίζετε ότι ένα μάτσο Χριστιανομάχοι θα φέρετε τα πάνω κάτω? Δε βάλατε μυαλό από τους Φαρισαίους?..........ακόμη γελάμε μαζί τους!!!
Ο Χριστιανισμός έχει κατακτήσει τις ανθρώπινες καρδιές στην Ευρώπη! αν θέλετε να εξαφανιστεί! θα πρέπει να μας τις βγάλετε!!.......

Μπράβο makfor!!!!!!!!

quote:
makfor:
ο χριστιανισμος καλως ή κακως θα παρει αυτο που εδωσε τοσα χρονια , απαξιωνε καθε τι διαφορετικο , ηρθε η ωρα να απαξιωθει ο ιδιος και μαλιστα απο τους ιδιους τους πιστους και κληρικους !!!

Δε βλέπω ούτε πιστούς να τον απαξιώνουν ούτε κληρικούς! .....εάν εσύ γενικεύεις τα υπαρκτά μεν! λίγα δε! φαινόμενα που αναφέρεις! αυτό είναι θέμα δικό σου και όχι του Χριστιανισμού!

quote:
makfor:
θα μου πεις ποιος ειμαι εγω που μιλαω για χριστιανισμο ? καθως ως ασχετος απαγορευεται να το κανω !!! ειναι και αυτο μια αποψη , που ΕΧΕΙΣ καθε δικαιωμα να την λες ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ , αλλα δεν παει να πει οτι θα την αποδεχτουμε κιολλας!!!

Από ποιον απαγορεύεται?....τι έχεις πάθει?

quote:
kostakis:
Επ' αυτού του συγκεκριμένου μηνύματος θα ήθελα να τοποθετηθούν οι ορθόδοξοι του forum για να συζητήσουμε επί συγκεκριμένων βάσεων. Επειδή θα θελήσουν πρώτα τη δική μου γνώμη (και χωρίς να ξέρω αν έχει τεθεί αλλού το συγκεκριμένο θέμα, αυτή η "αναζήτηση" δεν κατεβαίνει με τίποτα), θα πω ότι, κατ' εμέ, βάσει του κειμένου του Ιωάννη και στα σημεία όπου αναφέρεται το συγκεκριμένο λήμμα, δεν αποτελεί πανανθρώπινη προτροπή, αλλά σύσταση του Ιησού προς τους μαθητές του (και τους μετέπειτα βαπτισμένους "μαθητές") να είναι ενωμένοι και αγαπημένοι μεταξύ τους. Δεν αποτελεί όμως μήνυμα προς όλο τον κόσμο και εκεί πιστεύω ότι έχει γίνει αλλοίωση του νοήματος του Ευαγγελίου.

Θα μπορούσες να το πεις εάν είχες διαβάσει μόνο τη συγκεκριμένη φράση από ολόκληρο το Ευαγγέλιο......αυτό έχεις κάνει?

quote:
makfor:
εγω ειμαι αθεος (τουλαχιστον για την ωρα) αλλα αυτο που εχω ως αρχη ειναι οτι ολοι ειμαστε αδερφια και δεν μας χωριζει τιποτα. οι διαφορες μας ειναι ΤΕΧΝΙΤΕΣ , θρησκειες , χρημα , χρωμα δερματος και πολλα αλλα που εχουν ανακαλυφθει αποκλειστικα ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ και οχι να ενωνουν. πεφτω και εγω στην παγιδα του εγωισμου αλλα προσπαθω να μη κρινω (οσο γινεται και οποτε το καταφερνω , εγω δεν γνωριζω αληθειες οποτε μπορω να την παταω , αυτοι που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αληθειες αραγε γιατι πεφτουν στο ιδιο ΣΦΑΛΜΑ με εμενα ??? ) ή οταν πρεπει να το κανω προτιμω την "πλακα" οσο και εαν αυτη γινεται καυστικη...

Άλλα μας έγραψες παραπάνω.....περιμένεις τη σύγκρουση......όχι τίποτα άλλο αλλά στεναχωριέμαι που θα τη χάσεις....απ' ότι ο ίδιος πάλι λες!

quote:
makfor:
δεν λεω οτι ειμαι αλαθητος , λεω οτι δεν μπορουμε να αφοριζουμε οτι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!!

Tότε γιατί το κάνεις?

quote:
makfor:
εσυ θες να πιστευεις ως μονη πιστη και αληθινη τον ορθοδοξο χριστιανισμο , ο διπλανος σου θα πει τα ιδια και θα υπερασπιστει τα ιδια για τον καθολικισμο , αλλος για τους προτεσταντες , ενας τριτος για τον βουδισμο ... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ? ποσο εγωιστικο ειναι να πεις ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ και το δικιο των αλλων που ειναι ? το φαγαμε γιατι δεν μας βολευε??? και ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ??? ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ???

Κάτσε γιατί δε μας τα λες καθόλου καλά!!......παραπάνω γράφεις:
makfor: γιατι σημερα εσυ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ στην αλλαγη ... ΟΠΩΣ αντισταθηκαν οι αλλες θρησκειες στον χριστιανισμο και ναι θα ειναι αλλαγη θρησκειων ίσως με λιγη τυχη και η καταρευση τους !
..........ειλικρινά δε βγάζω νόημα!!!!!

quote:
makfor:
σεβασμος λοιπον φιλε μου ,ξερεις τι θα πει σεβασμος ??? σου το εμαθε η αληθεια σου ??? ΣΕΒΑΣΜΟΣ πανω απο ολα σε ολες τις αποψεις του καθε ενος , χωρις αρνητικη κριτικη ΓΙΑΤΙ εχει αποψη ή γιατι εχει ΑΥΤΗ την αποψη , στασου εαν θες μονο στο περιεχομενο , ΜΟΝΟ εαν υπαρχει λογος , και απαντησε τεκμηριονοντας την αποψη σου ... ουτε σφαλιαρες , ουτε χαζοι , ουτε τιποτα ... ο κοσμος μας ειναι πολυ ομορφος για να τον χαλαμε για τετοια θεματα

Και η σύγκρουση?.......στο χωριό μου λένε: "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά! δεν την αφήνει!....

Έγραψε μία σκέψη του ο trexagireve! και νομίσατε ότι πέφτει ο Χριστιανισμός!!!! ότι ήρθε η παγκόσμια αθεΐα!!! μόνο κολοτούμπες δεν κάνατε!!! (kostaki, δεν αναφέρομαι σε εσένα!.....ξέρουν ποιοι είναι!).

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

kostakisΜέλος
05/06/2009, 00:03:35
Χαιρετώ και πάλι

Αγαπητέ europaios2

quote:
Θα μπορούσες να το πεις εάν είχες διαβάσει μόνο τη συγκεκριμένη φράση από ολόκληρο το Ευαγγέλιο......αυτό έχεις κάνει?

Προφανώς και όχι, έχω διαβάσει και τα τέσσερα, στην αρχαία Ελληνική μάλιστα, όσο μπορούσα. Για πες μου όμως τη δική σου ερμηνεία να το συζητήσουμε, αν θες.

Φιλικά
Κωστάκης

Edited by - kostakis on 05/06/2009 00:05:30

Edited by - kostakis on 05/06/2009 00:06:58

05/06/2009, 00:20:17
quote:
macedon:
Τα παράπονα στον Κορδάτο. Από το βιβλίο του τα ξεσήκωσα.

O Κορδάτος έγραψε για ηθικούς αυτουργούς! ποιον όμως κατονόμασε?

Ποιον ανέφερε ο ίδιος ο Περραιβός που αφιέρωσε το βιβλίο του στον Ρήγα?......
Ο Κορδάτος αναφέρει ως ηθικούς αυτουργούς και τους Φαναριώτες!!! (έτσι τουλάχιστον λες!......δεν έχω το έργο....και ως συνήθως κόβεις και ράβεις!!!) ......Μας λες έτσι, για παράδειγμα, ότι οι Μαυροκορδάτοι ήσαν οι ηθικοί αυτουργοί?

quote:
macedon:
Ενα μάτσο ανοησίες έφερες, όπως συνήθως, τις οποίες εσύ βαφτίζεις "αδιάσειστα επιχειρήματα".

Έφερα ότι είχαν γράψει οι πρωταγωνιστές.......και ότι έχει γράψει το ποιο αξιόπιστο!!! ιστορικό έργο με τους δεκάδες και αξιόλογους ιστορικούς επιστήμονες που καταπιάστηκαν με αυτό! "ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ".......χώρια πολλούς άλλους!!! και πάντα διακεκριμένους ιστορικούς!.......

Όμως ο εσύ τι έφερες? για να ενισχύσεις τις διάφορες οχετικές απόψεις σου?......για να θυμηθώ!....για να θυμηθώ!.....καημένε macedon! ....τον Χουντικό Πιπινέλη μας έφερες! και τον τρελό Μαλάλα!!!

05/06/2009, 01:03:08
quote:
trexagireve
Φαινόμενο της εποχής μας;Αποθράσυνση, ή αβάσταχτη ελαφρύτητα;
Θα παρουσιάσω κατά καιρούς, "ἁνθολογήματα, προκειμένου να
ψυχαγωγούμαστε κιόλας, αλλά, θα ήθελα τη γνώμη σας:
Οι χαζοί του παρελθόντος, που δνε έβγαζαν κίχ, δίχως να φάνε
σφαλιάρα, τώρα πως έγινε και αναθαρρήσαν;

Αναθάρρησαν γιατί ατόνησαν τα μέσα συνετισμού τους που εφάρμοζαν οι ευσεβείς χριστιανοί αυτοκράτορες του Βυζαντίου .

«… τους γουν δυσσεβείς και αλάστορας Ελληνιστάς και πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις εξαγάγετε τής παρούσης ζωής … ράβδιζε, είργε, είτα γλώτταν αφαίρει, είτα χείρα απότεμνε καν και ούτω μένη κακός, θαλάττης πέμπε βυθώ.»

Και δυστυχώς δεν εφαρμόζονται πλέον και οι πρακτικές συμβουλές του Γενναδίου .

*

05/06/2009, 01:06:43
quote:
Ψηλός
Σήμερα, καθένας μπορεί να βρεθεί πίσω από έναν υπολογιστή ή, στην καλύτερη περίπτωση, να διαθέτει έναν προσωπικό.
Δεν είναι δύσκολο, λοιπόν, να πάρει μια "διαδικτυακή" πέτρα και να την πετάξει και όποιον πάρει ο χάρος.

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το διαδίκτυο θα έπρεπε να είναι προς χρήση μόνο μιας χριστιανικής ελίτ δίχως δικαίωμα αντιλόγου στους άλλους ;
quote:
Ψηλός
Δεν είναι να παραξενευόμαστε που ενδέχεται να υπάρχουν τόσες απόψεις για ένα θέμα, όσοι και οι άνθρωποι που συμμετέχουν στη συζήτηση.

Φυσικό δεν είναι ; Σε κάθε θέμα υπάρχουν άπειρες προσεγγίσεις . Το ζητούμενο είναι το ποιές από αυτές είναι τεκμηριωμένες και ποιές είναι διαστρεβλώσεις της αλήθειας και αποκυήματα φαντασίας .
quote:
Ψηλός
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ψυχοσύνθεση του καθενός, ιδιαίτερα σε ετούτο εδώ τον "απρόσωπο" χώρο, για να καταλάβουμε το λόγο για τον οποίο γράφει κάτι ο καθένας που συμμετέχει.
Πιστεύω πως πάντα υπήρχαν άτομα σαν και αυτά που αναφέρεις Τρεχαγύρευε, μόνο που πριν δεν είχαν βήμα να εκφέρουν τα όσα λένε τώρα εκμεταλλευόμενοι το Διαδίκτυο.

Το τελευταίο μάλλον θα το έγραψες κοιτώντας τον καθρέπτη σου , γιατί είσαι και εσύ από αυτούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους .

*

05/06/2009, 08:45:43
quote:
Αναθάρρησαν γιατί ατόνησαν τα μέσα συνετισμού τους που εφάρμοζαν οι ευσεβείς χριστιανοί αυτοκράτορες του Βυζαντίου .

«… τους γουν δυσσεβείς και αλάστορας Ελληνιστάς και πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις εξαγάγετε τής παρούσης ζωής … ράβδιζε, είργε, είτα γλώτταν αφαίρει, είτα χείρα απότεμνε καν και ούτω μένη κακός, θαλάττης πέμπε βυθώ.»

Και δυστυχώς δεν εφαρμόζονται πλέον και οι πρακτικές συμβουλές του Γενναδίου .

Γιατί λέει Ελληνιστάς και όχι Έλληνες?.....ξέρεις να μας πεις?

makforΜέλος
05/06/2009, 09:29:24
αγαπητε ευρωπαιος2,

το οτι εχεις προβλημα στο να "μαθεις" το ξερουμε
το οτι αγνοοεις τον τροπο να "ψαξεις" κατι επισης
το οτι οι γνωσεις σου περιοριζονται στο ποσο κανει 1+1 επισης
το οτι εχεις αναστρεψει ακομη και τους φυσικους νομους το μαθαμε
το οτι ο τροπος αποδειξης ενος θεματος αποτελει δικη σου πατεντα επισης μας το εχεις αποδειξει
το οτι αγνοεις τι θα πει "ΥΠΟΘΕΣΗ" οταν χρησιμοποιουμε το "ΑΝ" επισης μας το εδειξες
το οτι εδωσες νεα μορφη στην ΙΣΤΟΡΙΑ και στον τροπο που ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ να γραφεται , το μαθαμε , ακομη γελαμε ...

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ , αυτο δεν το ηξερα ... ή τουλαχιστον ειχα τις επιφυλαξεις μου !!! μαλιστα επαναφερω την αποψη μου οτι η ηλικια σου δεν πρεπει να ειναι πανω απο 14-15 χρονων με πιθανοτητα να ειναι και ακομη μικροτερη !!! αλλιως δεν εξηγειτε η πληρη αγνοια λογικης σκεψης και συσχετισμος των οσων διαβαζεις ...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ φιλε , ειναι αλλο η περιγραφη μιας καταστασης (εστω και υποθετικης ή κατα την αποψη καποιου ή μιας προβλεψης) και ειναι ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΖΑΙ ή να ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ την συγκεκριμενη κατασταση ...
πχ
"τα λιονταρια τρωνε ανθρωπους , να προσεχεις να μη σε φαει καποιο λονταρι" ΔΕΝ παει να πει ουτε οτι θελω να σε φαει λιονταρι , ουτε οτι θα στειλω λιονταρι να σε φαει ουτε τιποτα , απλα περιγραφω ΚΑΤΙ

τωρα σου εβαλα δυσκολα ? καλα αστο να παει στο καλο μη σε κουραζω , γυρνα στην αθλιτικη σου εφημεριδα , αυτη τα λεει ποιο απλα για το επιπεδο σου !!!

εχει δικιο ο μακεδων που σου λεει οτι δεν ξεχωριζεις την 1 η ωρα απο την κυριακη και ολα τα αλλα ΚΟΥΦΑ που εχεις πει !!!

μαθε να διαβαζεις και οτι διαβαζεις να το επεξεργαζεσαι στο μυαλο σου και να μη φερνεις στο στομα οτι σου ερχεται στο κ... σου!!!

μπορει ο ζιπ και οι αλλοι να εχουν την υπομονη να ασχολουνται μαζι σου και να σου εξηγουν ξανα και ξανα τα ιδια , αλλα εγω δεν την εχω φιλε μου και ζηταω συγνωμη για αυτο , αλλα δεν εχει νοημα να εξηγησω τιποτα σε εσενα , ειχα την εντυπωση οτι οι συνομιλιτες μου εχουν τελειωσει τουλαχιστον την βασικη εκπαιδευση και ξερουν να διαβαζουν, γιατι με εσενα πρεπει να το πιασουμε απο την αρχη , Λ και Ο και Λ= ΛΟΛ !!!

Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

05/06/2009, 09:54:20
Αγαπητέ μου sesostris, εδώ πιστεύω κάνεις κάποιο λάθος...
Περί των νόμων εναντίον των ειδωλολατρών, πρέπει να σου
θυμίσω, ότι παρά το ότι προέρχονταν απο την προηγηθήσα μήνιδα των
ειδωλολατρών κατά των χριστιανών,αλλά και την εκφυλισμένη κοσμοθεωρία των, οι νόμοι αυτοί, δεν εφαρμόστηκαν ποτέ....Γι αυτό
και δεν υπάρχουν άλλα παραδείγματα, πλήν της ατυχείσας Υπατίας
που ήθελε να γίνει χριστιανή και γιορτάζεται ως αγία....
Φίλε μου, εσύ ειδικά, δεν ξέρεις ποιοι ήταν βάρβαροι στο θρήσκευμα;
Δεν ξέρεις ποιοι είχαν ανθρωποθυσίες και άλλα ευγενή ανθρωποκτόνα
σπόρ;
Δεν θέλω τέτοια συζήτηση, αλλά,δεν μπορώ να δεχτώ, ότι η μόνη
θρησκεία της αγάπης, την οποία κατηγορείτε για παθητικότητα
θα έκανε ότι της κάνανε, όταν το μήνυμα του Κυρίου Ιησού Χριστού,
ήταν "αγαπάτε τους εχθρούς σας", "αγαπάτε αλλήλους", "Αγάπα τον
πλησίον σου ώς εαυτόν" και πλείστα άλλα...
Φίλε, σε αυτό το θέμα, εγώ λέω ότι ο άνθρωπς ασεβεί σε θέματα
θείου και ηθών....Λέω ότι ο σημερινός άνθρωπος, ζει μια περίεργη κατάσταση, όπου διαβάλλεται μέσα του, ότι ιερό και όσιο πιστεύει...
Εσύ τι λές;Είναι έτσι;
Όσο για κάνε τόπο χριστιανισμέ, που λέει ο φίλος μας, μάλλον δεν
έχει καταλάβει τι γίνεται...Δεν υπάρχει αντίπαλος.....
Μόνος του είναι ο χριστιανισμός....Απλά τον μισούν όλοι οι μή
άνθρωποι στο πνεύμα.....
05/06/2009, 10:00:05
ΒΑΛΕ links!!!
05/06/2009, 10:02:25
Καλημέρα σου ΒΑΛΕ links, εσύ έχεις καμία άποψη;Ή απλά σαν
κάτι άλλους ζιπαριστούς,μόνο φωνάζεις;;