- ΣΧΙΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Edited by - z_i_p on 14/07/2015 11:45:03
Η "αξιοπιστία" του σε μάρανε...

Σας πείραξε σε τίποτα η "επαναφορά" του?
Οι άνθρωποι αλλάζουν.Γιατί όχι κι ο Zip?
Απόψεις αναθεωρούνται από όλους μας.Τώρα αυτό με την αξιοπιστία, είναι λίγο "τραβηγμένο", αλλά ο Zip μπορεί να έχει δική του ερμηνεία.Ας του δώσουμε την ευκαιρία να μας την εκθέσει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:
Έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορείς να το αποχωριστείς zip, έτσι δεν είναι;
Η αλήθεια να λέγεται...
quote:
Αφήστε ρε τον άνθρωπο στην ησυχία του.
Σας πείραξε σε τίποτα η "επαναφορά" του?Οι άνθρωποι αλλάζουν.Γιατί όχι κι ο Zip?
Απόψεις αναθεωρούνται από όλους μας.Τώρα αυτό με την αξιοπιστία, είναι λίγο "τραβηγμένο", αλλά ο Zip μπορεί να έχει δική του ερμηνεία.Ας του δώσουμε την ευκαιρία να μας την εκθέσει.
Κάπως έτσι...
΄Ασε που η 'αξιοπιστία' ενός ιντερνετικού φόρουμ σαν κι αυτό είναι δύσκολο να οριστεί.
Τι πα'να πει "αξιοπιστία του φόρουμ ως προς τα μέλη του"?
Αν είναι αξιόπιστα τα μέλη? Αν είναι αξιόπιστο το φόρουμ/μέσο?
Αν είναι γενικώς αξιόπιστη η μεταξύ τους σχέση?
Οι απόψεις τους? τι?
quote:
Ναι, όταν ξεκατινιαζόσουν μαζί του δεν είχες την ίδια γνώμη...
Ελα ρε Αίολε κι εσύ...
Περσινά ξινά σταφύλια.
Δηλαδή άμα είχανε μια παρεξήγηση 10 χρόνια πριν, πρέπει να το κρατάνε αμφότεροι Μανιάτικο?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, δεν σε έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά ότι κι αν έχουμε πει στο παρελθόν, νερο κι αλάτι για μένα ... Άμα βρεθείς Σαλονίκη καμιά φορά, call me να τα πούμε κι από κοντά αν υπάρχει χρόνος ...
Αίολος, εσύ από την στάση σου φαίνεται ότι είσαι ένα κωλοπαιδαράκι συνεπώς, βρες μια πηγάδα και πάνε πέσε μέσα ...
Καλημέρα καρντάσια μου ... :)
Αίολε, φέρσου σαν άνδρας.
Οταν βρεις την πηγάδα, μην πάρεις μαζί σου...σωσίβιο!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

για τα της βάπτισης...
Απο τη Ρωσία, λοιπόν, μια χώρα που την ενδιαφέρει η
αλήθεια και η επιστήμη, έρχεται απο το 2006 αυτή η
είδηση απο το interfax:
"Μόσχα, 17 Μαρτίου 2006, 14:40, ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.
Το σημείο του Σταυρού και της Ορθόδοξης (Χριστιανικής) προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν της οπτικές ιδιότητες του νερού. Μία μελέτη.
Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του
Σταυρού και της προσευχής.
«Είναι διαπιστωμένο ότι η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το
φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα, έχει ένα προφανές μυστικό νόημα. Πίσω από αυτό παραμένει η πρακτική χρησιμότητα:
Η τροφή κυριολεκτικά καθαρίζεται μέσα σε μια στιγμή. Αυτό είναι ένα μεγάλο
θαύμα, που κυριολεκτικά συμβαίνει κάθε ημέρα», είπε η φυσικός Angelina Malakhovskaya που προσκλήθηκε από την εφημερίδα Zhizn την Παρασκευή.
Η Malakhovskaya έχει μελετήσει τη δύναμη του σημείου του Σταυρού με την ευλογία της
Εκκλησίας, για 10 περίπου χρόνια τώρα. Έχει διεξάγει ένα μεγάλο αριθμό πειραμάτων που έχει επανειλημμένα επαληθευθεί, πριν τα αποτελέσματά τους έρθουν στη δημοσιότητα.
Ειδικότερα έχει ανακαλύψει τις απαράμιλλες βακτηριοκτόνες ιδιότητες του νερού μετά την
ευλογία του από μία Ορθόδοξη προσευχή και το σημείο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης
αποκάλυψε μία νέα, ενωρίτερα άγνωστη ιδιότητα του λόγου του Θεού να μετασχηματίζει τη
δομή του ύδατος, αυξάνοντας αξιοσημείωτα την οπτική του πυκνότητα στην περιοχή του
φάσματος της βραχείας υπεριώδους ακτινοβολίας, γράφει η εφημερίδα.
Οι επιστήμονες έχουν επαληθεύσει την δύναμη της δράσης της Κυριακής
προσευχής (Πάτερ ημών) και του Ορθοδόξου σημείου του Σταυρού στα παθογενή
βακτήρια. Δείγματα νερού από διάφορες δεξαμενές (πηγάδια, ποταμούς, λίμνες) πάρθηκαν για έρευνα. Όλα τα δείγματα είχαν goldish staphylococcus, ένα κολοβακτηρίδιο. Αποδείχθηκε εν τούτοις, ότι αν η Κυριακή προσευχή λεχθεί και το σημείο του Σταυρού γίνει επάνω τους, ο αριθμός των βλαβερών βακτηριδίων θα μειωθεί επτά, δέκα, εκατό ακόμη και πάνω από 1000 φορές.
Τα πειράματα έγιναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκλείουν και την ελάχιστη πιθανή
νοητική επιρροή. Η προσευχή ειπώθηκε και από πιστούς και από απίστους, αλλά ο αριθμός των παθογόνων βακτηρίων σε διάφορα περιβάλλοντα με διαφορετικές ομάδες βακτηρίων ακόμη και τότε μειώθηκε, συγκρινόμενος με τα πρότυπα αναφοράς..."
Αυτο είνια ένα παο τα δημοσιεύματα και επιστημονικές αποδείξεις περί θαυμάτων
του χριστιανισμού..Υπάρχουν πολλά..
Μην αρχίσετε πάλι τις σοφιστίες....
quote:
trexagireve
είδηση απο το interfax:
1. Το interfax δεν είναι επιστημονικός οργανισμός.
2. Σαφώς και η ανοησία που ανακάλυψε ο Ρώσος Μικρούτσικος και μετέφρασε ο Λεόντιος Μοναχός δεν αποτελεί επιστημονική απόδειξη.
3. Τα αποτελέσματα της έρευνας της φυσικού Μαλακόφσκαγια δεν έχουν δημοσιευτεί σε κανένα επιστημονικό περιοδικό (και πώς θα μπορούσε άλλωστε... τα επιστημπονικά περιοδικά δεν δημοσιεύουν ανοησίες) αλλά δόθηκαν σαν συνέντευξη σε εφημερίδα ποικίλης ύλης.
4. Οταν με το καλό δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό η παρούσα "μελέτη" των ανώνυμων επιστημόνων, όπου θα αναφέρονται σαφώς όλα αυτά που λέει η Μαλακόφκαγια, μας το παρουσιάζεις.
5. Μέχρι τότε, οι αποδείξεις σου περί αποδοχής από την επιστήμη των θαυμάτων παραμένει στο μηδέν (0).
quote:
trexagireve
Αυτο είνια ένα παο τα δημοσιεύματα και επιστημονικές αποδείξεις περί θαυμάτων
του χριστιανισμού
Επειδή δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις ελληνικά και επειδή η σχέση σου με την επιστήμη είναι ανύπαρκτη, επέτρεψέ μου να σου πω δυο πράματα.
Οποιαδήποτε έρευνα/εργασία/πείραμα/γνώση για να θεωρηθεί επιστημονικό πρέπει να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό ή να εγκυροποιηθεί από ειδική ομάδα επιστημόνων. Τότε και μόνον τότε αποτελεί "επιστημονική" γνώση.
Οι εφημερίδες ποικίλης ύλης, τα πρακτορεία ειδήσεων, τα λεγόμενα κάποιου γιατρού στην καφετέρια του νοσοκομείου, τα οράματα των πιστών ΔΕΝ αποτελούν αποδοχή του αντιστοιχου φαινομένου από την επιστήμη.
Αν έχεις λοιπόν κάποια επιστημονική δημοσίευση από επιστημονικό έντυπο που να πιστοποιεί κάποιο θαύμα, μας λές τον τίτλο του εντύπου και το τεύχος του και το βρίσκουμε.
Αν πάλι δεν έχεις, μην μας ζαλίζεις με ανταποκρίσεις ... μοναχών, λόγια πιστών και οράματα ζαλισμένων.
H παραπάνω ανοησία που δημοσίευσες ΔΕΝ είναι επιστημονική απόδειξη. Ειδησεογραφική αρλούμπα είναι.

macedon
Μάπα η Μαλακό-φσκαγια...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
trexagireve
Αγαπητέ μου sesostris, αν κι έχω μαρτυρίες από πολύ
δικά μου άτομα, περί της αναστροφής του ρου του Ιορδάνη,
την εορτή των Θεοφανείων, με το παλιό ημερολόγιο, ψάχνω κάποια
έντυπα για φωτό και αναφορές,όπως σου έχω γράψει...
Αλλά επειδή ζήτησες ιστοσελίδες,με θαύματα, πάρε το ζωντανό ιστολόγιο της ierosolymitissa @yahoogroups.com, , όπου μπορείς να δεις πολλά
θαύματα και με βιντεο, αλλά και με μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν...
Πιστεύω ότι με αυτά, αν δεν πειστείς, σίγουρα θα προβληματιστείς
για το πόσο αληθινή θρησκεία είναι ο χριστιανισμός, όχι οι ιερείς ή
οι άνθρωποι...
Φίλε trexagireve , ασχολήθηκα περίπου όλο το απόγευμα ψάχνοντας στην διεύθυνση www.ierosolymitissa.org για να βρώ κάτι από την αντιστροφή του ρου του ποταμού Ιορδάνη , αλλά δεν βρήκα τίποτα άλλο πέρα από τις οδηγίες προς τους (ναυτιλομένους) χριστιανούς ενάντια στην αρχαία θρησκεία κατά το μεγαλύτερο μέρος και ελάχιστα κατά των χιλιαστών .
Μου δόθηκε η εντύπωση , ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα από την τοπική μειοψηφία των αρχαιολατρών , παρά από την ισχυρή και υποστηριζόμενη από μεγάλα κέντρα εξουσίας αίρεση των χιλιαστών .
Επίσης εντύπωση μου έκανε , και θυμήθηκα μια δική σου παλαιότερη απάντηση , ο τρόπος που προσπαθούν να μειώσουν και να υποβαθμίσουν το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου , αφ’ ενός αναφερόμενοι στα χρυσόβουλα , και αφ’ εταίρου συμψηφίζοντάς το , αναφερόμενοι σε άλλα σκάνδαλα πολιτικών και το σκεπτικό ότι «ένοχος ενόχω ου ποιεί» . Ευτυχώς παρά την ηλικία μου διαθέτω γερό στομάχι .
Και φυσικά καμιά κουβέντα για το ξεπούλημα της περιουσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων από τον κολλητό του τότε πατριάρχη στους Ισραηλινούς , και τα εκατομμύρια που κάνανε φτερά .
Αν έχεις λοιπόν να μου στείλης κάτι καλύτερο αναμένω . Πάντως όχι άλλες ierosolymitisses .
*
quote:
trexagireve
Αγαπητοί μου Γιάπετ και Μακεδόν, ετοιμαστείτε
για τα της βάπτισης...
είδηση απο το interfax:"Μόσχα, 17 Μαρτίου 2006, 14:40, ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.
Το σημείο του Σταυρού και της Ορθόδοξης (Χριστιανικής) προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν της οπτικές ιδιότητες του νερού. Μία μελέτη.
Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του
Σταυρού και της προσευχής.
Φίλε trexagireve , καλά και άγια όλα αυτά που αναφέρεις και θα ήθελα να τα πιστέψω , όμως αφού τις θαυματουργές ιδιότητες του σταυρού και της προσευχής τις είχε ανακαλύψει η [b]Malakhovskaya[b]
*
είπε ότι το interfax, είναι επιστημονικό όργανο;
Η φυσικός Angelina Malakhovskaya που προσκλήθηκε από την εφημερίδα
Zhizn και δήλωσε τα όσα λέει το άρθρο, είναι επιστήμονας... Τόσο
νιανιά το θέλεις; λίγη σκέψη θέλει,οχι πολλά και ανάγνωση...
Όσο και να αρνείσαι να ομολογήσεις την αλήθεια, ξέρω βέβαια ότι την ξέρεις
καλά πόσο ...χριστιανική είναι, ο κόσμος έχει αποδεχτεί την δύναμη του Θεού
μέσα απο θαύματα... Κι εσύ πιστεύω ότι το πιστευεις. Όσο για τις αρλούμπες,
εντελώς ασχολίαστο, δεν το συζητάω καθόλου...
Φίλε μου sesostris, συμφωνώ σε όσα λές για Βατοπέδι και Ιεροσόλυμα, όπως και
με τη γνώμη πουέχιες για κλήρο, σε γενικές γραμμές. Απο κει κι έπειτα όμως,
η υπερβολή, δεν πρέπει να σε παρασύρει...
Η Ιεροσολυμίτισσα, είναι μια θεματική ενότητα, θέσεων και απαντήσεων, σε όσα
θρησκευτικά δρώμενα στην χώρα μας και γενικά στον χώρο της θρησκείας, διεθνώς..
Αυτο κάνουν όλοι.Το αν οι ειδωλολάτρες κι οι άλλες αιρέσεις της νέας εποχής, είναι
δούρειος ίππος και εθνικός διχασμός που προωθούνται απο ξένα κέντρα, μήπως το είδες;
γιατί εγώ αυτό ήθελα να δει;... όχι την ρού του Ιορδάνη και αυτό σου είχα γράψει
σε προηγούμενο μήνυμα...Για τον Ιορδάνη θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνο... Μην
εφησυχάζεις...
Οι ειδήσεις ειδησιογραφικών πρακτορείων, θεωρούνται επίσημες ανακοινώσεις,
αυτό δεν το λέω για τον φίλο μου Μακεδόν, αλλά για σένα sesostris....Πρέπει
έχουμε πει, να έχουμε κάποια κοινή βάση διαλόγου, η άρνηση των παντων, δείχνει
ανικανότητα αντιμετώπισης των θεμάτων, τίποτε άλλο...
Καλό διάλογο...