- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Το δράμα των Χριστιανών στην Μέση Ανατολή
quote:
Χρίστος Έλ
Καλά, αν σου φανεί εσένα στην οθόνη ένα ακατανόητο μήνυμα στα ισλαμικά δεν θα τρομάξεις;
Κατ' αρχήν η γλώσσα φίλε Χρίστο είναι τα αραβικά ούτε ισλαμικά λέγεται, ούτε μουσουλμανικά, ούτε ταλιμπανέζικα. Και υστερα τι είναι αυτό που σε τρόμαξε, φοβήθηκες μήπως σε δαγκώσουν;
quote:
Χρίστος Έλ
Ειδικά αν πρόερχεται από έναν άνθρωπο που πίστευες πως μεγάλωσε στην Ελλάδα;
Κατ' εσέ είναι λιγότερο Έλληνες οι Έλληνες του εξωτερικού από τους γηγενείς;
quote:
Χρίστος Έλ
Γιατί να μην υποψιαστώ αρνητικά πράγματα;
Η τυπική καχυποψία και τα σύνδρομα του φανατικού χριστιανού.
quote:
Χρίστος Έλ
Γιατί να μην θεωρήσω και τον Σέσοστρι αρχιταλιμπάν, αφού δεν ξέρω και να ξεχωρίζω αυτές τις φυλές;
Η άγνοια της ιστορίας και οι κακόβουλες σκέψεις φίλε Χρίστο σε όλο τους το μεγαλείο. Δηλαδή για σένα όποιος μιλάει αραβικά είναι ύποπτος τρομοκρατίας και μέλος της Al Qaida.
Σκέφτηκες καθόλου ότι με αυτά που γράφεις, δικαιώνεις τον μακαρίτη τον Κέλσο;
quote:
Χρίστος Έλ
Τέλος πάντων, Ok Sesostri έχεις δίκιο, δεν σε έχει επηρεάσει καθόλου το μουσουλμανικό κλίμα γιατί δεν πας και τον Μωαμεθανισμό.
Καλοσύνη σου! Μένω υπόχρεος.
quote:
Χρίστος Έλ
Όμως εγώ έχω παρατηρήσει πως κάποιες πολύ καλές απαντήσεις από πλευράς Χριστιανών δεν τις δέχεσαι, και αυτό όχι επειδή δεν είναι σωστές απαντήσεις, αλλά επειδή κάτι συναισθηματικό σε εμποδίζει από το να δεχθείς χριστιανικές απόψεις.
Μπορείς να μου υπενθυμίσης Χρίστο μερικές από αυτές τις (πολύ καλές) απαντήσεις των χριστιανών που δεν αποδέχτηκα;
*
quote:
Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφοροποιήσεις ανάμεσα σε άραβες και αφγανούς. Ταλιμπανάκηδες και ταλιμπανάρες.
Κάνεις τη Χ.Α. να φαίνεται του ..δημοτικού.
Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός του χειρίστου είδους,τότε δεν μπορώ να βρω ισχυρότερο παράδειγμα.
Καταδικάζεις δυο λαούς καθ' ολοκληρίαν σε μια μόνο πρόταση,και για κερασάκι παίρνει η μπάλα και τους ομογενείς.
Απορώ με την υπομονή του Sesostris,τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα.
Είσαι τελείως ανεγκέφαλος.
Ο μαλάκας είναι ευφημισμός στην περίπτωσή σου.
Και εις "ανώτερα"
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χρίστος Έλ
Και για ελάτε εδώ πουλάκια μου. Ποια είναι η γνώμη σας για τους διωγμούς και το ξερίζωμα των χιλιάδων χριστιανικών οικογενειών στις μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής;
Αθώα θύματα της εγκληματικής ιστορίας των εξ αποκαλύψεως θρησκειών φίλε Χρίστο. Τορά, Καινή διαθήκη, Κοράνι! Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι.
Πληρώνουν με το αίμα τους τα εγκλήματα κατά των μουσουλμάνων των χριστιανών φαλαγγιτών του Λιβάνου, και τις σφαγές των αμάχων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν από τους χριστιανούς Αμερικάνους, για να μη πάω παλαιότερα στις σταυροφορίες. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Είναι γνωστά. Αλλά δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία και για τα άλλα θύματα των εγληματιών (αντικαθεστωτικών) κατά των σιιτών, των αλεβιτών και των δρούσων μουσουλμάνων. Η μήπως για σένα άνθρωποι είναι μόνο οι χριστιανοί;
*
Edited by - Sesostris on 20/09/2013 22:45:20
quote:
Αλλά δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία και για τα άλλα θύματα των εγληματιών (αντικαθεστωτικών) κατά των σιιτών, των αλεβιτών και των δρούσων μουσουλμάνων. Η μήπως για σένα άνθρωποι είναι μόνο οι χριστιανοί;
Είναι ή δεν έιναι κρυφομουσουλμάνος;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Είναι ή δεν έιναι κρυφομουσουλμάνος;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:quote:
Χρίστος Έλ
Και για ελάτε εδώ πουλάκια μου. Ποια είναι η γνώμη σας για τους διωγμούς και το ξερίζωμα των χιλιάδων χριστιανικών οικογενειών στις μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής;
Αθώα θύματα της εγκληματικής ιστορίας των εξ αποκαλύψεως θρησκειών φίλε Χρίστο. Τορά, Καινή διαθήκη, Κοράνι! Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι.
Πληρώνουν με το αίμα τους τα εγκλήματα κατά των μουσουλμάνων των χριστιανών φαλαγγιτών του Λιβάνου, και τις σφαγές των αμάχων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν από τους χριστιανούς Αμερικάνους, για να μη πάω παλαιότερα στις σταυροφορίες. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Είναι γνωστά. Αλλά δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία και για τα άλλα θύματα των εγληματιών (αντικαθεστωτικών) κατά των σιιτών, των αλεβιτών και των δρούσων μουσουλμάνων. Η μήπως για σένα άνθρωποι είναι μόνο οι χριστιανοί;
*Edited by - Sesostris on 20/09/2013 22:45:20
Η επίγεια ζωή του Ιησού επισφαγίστηκε με την Θυσία και την Ανάσταση Του. Μια Θυσία όπου δεν έπεσε πολεμώντας αλλά παραδόθηκε στους εχθρούς του, για να θυσιαστεί για τον Άνθρωπο.
Γιατί θεωρείς τους Αμερικάνους που πολεμήσανε ως χριστιανούς; Φέρατε αυτούς και σφάξατε εμπρός μου;
Φίλε Σέσοστρι πρέπει οπωσδήποτε να καταλάβεις πως αν θέλεις πράγματι να κρίνεις ιστορικά τον Χριστιανισμό, πρέπει να αναφερθείς στους αληθινούς Χριστιανούς της Πρώτης Εκκλησίας. Και στους αληθινούς κάθε εποχής βέβαια. Εκείνους που είναι πραγματικά αρνιά στην σφαγή. Όχι στα μετέπειτα πολιτικά εκτρώματα του κόσμου αυτού.
Τόνισα και το ιστορικά, διότι αν ο Χριστιανισμός ήταν θρησκεία μίσους και κατακτητικών πολέμων, τότε αυτό θα ήταν πασιφανές στους πρώτους Χριστιανούς. Θα ήταν ένα τσούρμο από ταλιμπανέζους που ορμάνε σαν τις ορδές του Τζένκις Χαν, αφήνοντας λεηλατημένα συντρίμμια.
Αυτό ξέρουμε για τους πρώτους Χριστιανούς; Ή μήπως γνωρίζουμε για την αγάπη, την κοινοκτημοσύνη, την αυταπάρνησή τους;
quote:
Ιστορικά και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.Τόνισα και το ιστορικά, διότι αν ο Χριστιανισμός ήταν θρησκεία μίσους και κατακτητικών πολέμων, τότε αυτό θα ήταν πασιφανές στους πρώτους Χριστιανούς. Θα ήταν ένα τσούρμο από ταλιμπανέζους που ορμάνε σαν τις ορδές του Τζένκις Χαν, αφήνοντας λεηλατημένα συντρίμμια.
Αυτό ξέρουμε για τους πρώτους Χριστιανούς; Ή μήπως γνωρίζουμε για την αγάπη, την κοινοκτημοσύνη, την αυταπάρνησή τους;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τους πρώτους Χριστιανούς ξέρουμε για την "αγάπη", την "κοινοκτημοσύνη", την "αυταπάρνησή" τους.
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι δουλειά έχει ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης π.Στ., στο μουσείο του ΣΦΑΓΕΑ του Ελληνισμού;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΌ;
quote:Δεν έχουν ανάγκη ιατρού οι υγιείς -- σα να αναρρωτιέσαι το τι 'κάνει ο ψυχίατρος ανάμεσα στους τρελούς';;quote:
Ιστορικά και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.Τόνισα και το ιστορικά, διότι αν ο Χριστιανισμός ήταν θρησκεία μίσους και κατακτητικών πολέμων, τότε αυτό θα ήταν πασιφανές στους πρώτους Χριστιανούς. Θα ήταν ένα τσούρμο από ταλιμπανέζους που ορμάνε σαν τις ορδές του Τζένκις Χαν, αφήνοντας λεηλατημένα συντρίμμια.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τους πρώτους Χριστιανούς ξέρουμε για την "αγάπη", την "κοινοκτημοσύνη", την "αυταπάρνησή" τους.ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι δουλειά έχει ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης π.Στ., στο μουσείο του ΣΦΑΓΕΑ του Ελληνισμού;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΌ;