- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Αλλά τέλος πάντων, σε καταλαβαίνω, τα ...φρονήματα σου, σαν του ...φυτοφάγου σου Χιτλερ, δεν αναγωνρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα σε όλους,με εσένα ειδικά,ελεγκτή φρονημάτων, αλλά, το ανέκδοτο είναι, ότι έτσι, εσύ εισαι που δεν κατοχυρώνεις δικαίωμα λόγου και πρέπει να απομονώνεσαι, όπως κάνουν με όλα τα φασιστοειδή του κόσμου
Δεν ήξερα ότι το να αποκρύπτεις την αλήθεια, το να λες ψέμματα για να επιβάλεις μια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ερμηνεία(με τις όποιες αμφιβολίες, γιατί ακόμα να μας πεςις που ακριβώς λέει τι...και εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Θεός είναι το Τρίο Στούτζες που προσκυνάς εσύ)ως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αλήθεια είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Σε ποια διεθνή συνθήκη αναφέρεται; Σε ποια παράγραφο;
quote:
Εμείς αγαπητέ μου Βιομηχανικέ, τους αντιγράφοντες τέτοια κείμενα,σεντόνια και τόσο επιστημονικά, τους λέμε...κοπτοράπτριες, στην δημοσιογραφία,γιατί δεν έχουν ούτε μια λέξη δική τους γραμμένη,ταμπουρώνονται πίσω απο κείμενα άλλων και πολεμάνε τα κόμπλεξ τους......Γιατι,βέβαια, μόνο κοπτοραπτική μπορείς να κάνεις και γι αυτό και η ζωή σου, είναι τόσο άλλα αντι άλλων....
Μάλιστα. Από όλο το επιχείρημα που παράθεσα το μόνο που σου έμεινε είναι ότι είμαι κακός δημοσιογράφος... Δε με ενδιέφερε ποτέ το επάγγελμα... Πρώτον, δημοσιογραφάκο όταν τα στοιχεία μιλάνε από μόνο τους το ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ και τα παρουσιάζεις. Είναι αδιάφορο το τι "δικό σου" θα προσθέσεις εσύ. Αν και αμφισβητώ ευθέως ότι εσύ, γιδοβοσκέ, έχεις την ικανότητα να σκέφτεσαι. Απλώς αναπαράγεις τη διδασκαλία των σχισματικών χριστεμπόρων που προσκυνάς. Έχεις καμιά 30αρια έτοιμες απαντήσεις όπως πχ "ο Θεός θα ήταν κατώτερος αν υπαγόταν σε νομοτέλεια" και τις λες όπου νομίζεις ότι κολλάνε. Ακόμα και αν το ερώτημα είναι άλλο πχ "γιατί ο Θεός να μη δημιουργεί μέσω της νομοτέλειας;"
Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ μπορείς να αντιμετωπίσεις τα επιχειρήματά μου παρά μόνο με ανόητα σοφίσματα, επιχειρήματα άγνοιας και βρισιές. Τίποτα άλλο. Έχω συντρίψει τον ψεύτικο Θεό σου με αποδείξεις. Ζήτησες αποδείξεις της εξέλιξης των ειδών. Διάβασε αγράμματε "speciation", βλέπεις; Σου τρίβω στη μούρη αποδείξεις και προσπαθείς να κάνεις επίθεση στο κύρος μου, το μόνο που σου μένει να κάνεις, αγνοώντας προφανώς ότι δεν έχει σημασία ποιος είμαι εγώ αλλά τι στοιχεία παρουσιάζω.
Εμπρος, αν μπορείς διάψευσέ τα στοιχεία που δίνω. Λες δεν έχω θέσεις. Εγώ δίνω στοιχεία και οι θέσεις προκύπτουν ώς αυτονόητη συνέπεια. Εσύ έχεις θέσεις οι οποίες από πίσω έχουν μηδενικά στοιχεία, δε στηρίζονται ΟΥΤΕ στην Αγία Γραφή, ΟΥΤΕ στην επιστήμη. Το μόνο προσόν που έχουν είναι ότι σου τα λένε οι ψεύτες ιερείς του ψεύτικου Θεού που πιστεύεις. Αυτός ο Θεός είναι τόσο ψεύτικος που δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί μαζί μου. Μηδένισα το Θεό σου, τον έθαψα, πάπαλα. Ο θαυματουργά δημιουργός Θεός διαψεύδεται από το σύνολο των στοιχείων. Αφού δεν μπορεί ο Θεός σου να με αντιμετωπίσει, τι μιλάς εσύ ρε ανθρωπάκι σχισματικέ; Τι θες να δείξεις; Ότι υπερασπίζεσαι τι;
Ζήτησες αποδείξεις...ορίστε...speciation. Τσούζει; Ότι σου έλεγαν για την ύπαρξη της ζωής ψέμματα είναι.
Και ξαναλέω το σύγχρονο, το νέο, το ανατρεπτικό, το σωστό βρίσκεται με την εξελικτική θεωρία. Το σάπιο και το παλιό βρίσκεται στην "δημιουργιστική" θεώρηση.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να αφυπνιστεί ο Ελληνας.
Ηρθε καιρός να ενδιαφερθεί για αυτά που αποφασίζουν αλλοι χωρίς ατόν .. για αυτόν.
Να κατασχεθεί η περιουσία ολων αυτών που θησαύριζαν τόσα χρόνια εις βάρος του Ελληνικού λαού. Αυτών που έπαιρναν τις μίζες , αυτών που φόρτωναν τα βαγόνια του ΟΣΕ χωρίς να τα παιρνούν στα τιμολόγια, τα Βατοπαίδια, τα χρηματιστήρια, τη ΣΗΜΕΝΣ τα βαγόνια του προαστιακού που σαπίζουν στη Θεσσαλονίκη κλπ.
Μόνο οι μουσουλμάνοι..
Οι υπόλοιποι,είναι χριστιανοί, ακόμη κι εσύ, χριστιανός δηλώνεις,σε κάποιες κοινωνικές σου δραστηριότητες, όσο κι αν δικαιολογείς τον εαυτο σου,για ότι κάνεις,γιατί όλοι ζούμε σε μια χριστιανική κοινωνία...Έτσι δεν είναι;...
Βιομηχανικέ μου, κάποτε πρέπει να σε ρενδιαφέρει η αλήθεια κι όχι τι θέλεις να πιστευεις...Το τι είναι για σένα ο Θεός,δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει μόνο τι αληθινά ειναι ο Θεός..Κι εσύ, σε πληροφορώ, δεν έχεις απολύτως καμία ιδέα γι αυτό....
Φίλε μου allzzaro, θα γινει επανάσταση, μόνη της....Και αυτή δεν θα την σταματήσει κανεις, απο όσους ελέγχουν αυτή τη φάση που ζούμε...
quote:
Αυτό, είναι εύκολο να το καταλάβει κανεις, αφού ο άνθρωπος, δεν ζορίζεται να απορροφήσει φυτικές ίνες, ούτε και τις πολυχρησιμοποιήσει, με πολλές έννοιες, στο σώμα του...
Λοιπόν τρεχαγύρευε...
Χωρίς πλάκα όταν τρώω κρέας και ιδίως ψητό , ακόμα και άν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες , ύστερα από 1 1/2 ώρα ....πεινάω κανονικά .Υπόψη ότι δεν είμαι και τρελλός φαν του κρέατος . Να ανησυχώ ή να ψάξω....την καταγωγή μου ;
με ότι σου δίνει το κρέας...Απο αιώνιος,που συντηρείται, γινεσαι ένα ζόμπι, ένας...βρυκόλακας, που πρέπει να τρώει κρέας....
Και φυσικά,αυτό,δεν χρειάζεται να σου πω, πόσο επηρεάζει αρνητικά την λεπτότητα του πνευματος...
Ένα πρόβλημα, που δεν έχουν τα ζώα...
quote:
Χωρίς πλάκα όταν τρώω κρέας και ιδίως ψητό , ακόμα και άν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες , ύστερα από 1 1/2 ώρα ....πεινάω κανονικά .Υπόψη ότι δεν είμαι και τρελλός φαν του κρέατος . Να ανησυχώ ή να ψάξω....την καταγωγή μου ;
Φυσικό είναι να πεινάς φίλε μου για τον απλούστατο λόγο.
Το κρέας δεν είναι τροφή.
Περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτείνης και μηδαμινές υδατάνθρακα και αυτός είναι ο λόγος που δεν σε χορταίνει.
Εκτός αυτού ο οργανισμός θα καταναλώσει μόνον 30 γραμμάρια πρωτείνης δλδ 250 γραμμάρια κρέατος. Τα υπόλοιπα ή θα γίνουν λίπος ή θα τα αποβάλλει.
Οσοι τρώτε κρέας σε μεγάλες ποσότητες κινδυνεύετε απο καρδιαγγεικά, χοληστερίνες, πέτρες στη χολή και το κυριώτερο.
ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ και ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ...
quote:
Φυσικό είναι να πεινάς φίλε μου για τον απλούστατο λόγο.
Το κρέας δεν είναι τροφή.
Περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτείνης και μηδαμινές υδατάνθρακα και αυτός είναι ο λόγος που δεν σε χορταίνει.
Εκτός αυτού ο οργανισμός θα καταναλώσει μόνον 30 γραμμάρια πρωτείνης δλδ 250 γραμμάρια κρέατος. Τα υπόλοιπα ή θα γίνουν λίπος ή θα τα αποβάλλει.
Οσοι τρώτε κρέας σε μεγάλες ποσότητες κινδυνεύετε απο καρδιαγγεικά, χοληστερίνες, πέτρες στη χολή και το κυριώτερο.
ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ και ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ...
και καλά
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Μου αρέσει το κρέας και δεν νοιώθω ενοχές που τρώω τα ζώα.
Αυτό πιστεύω οτι το καλύτερο παιδιά.
Το να φέρνει κάποιος επιχειρήματα που δεν στέκουν οχι ρε παιδιά αφήστετο.
Το πιο ωραίο επιχείρημα όμως δεν έχω ακούσει απο εσάς.
Ενα επιχείρημα που συνήθως είναι το πρώτο που παρουσιάζουν οι θερμόαιμοι κρεατοφάγοι.
Τα φυτά .. δεν έχουν ζωή?![]()
ΦΙΛΕ lioneagle ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.
EYXΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ (ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ) Η ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ...........
ΤΑ ΗΔΗ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1012
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=275
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=477
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΦΙΛΕ Spiral ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Kάποιες απαντήσεις πάνω στο ερώτημά σου μπορείς να βρεις στο κλασσικό βιβλίο της Dion Fortune υπό τον τίτλο «Tα Eσωτερικά Tάγματα και το Έργο τους».
Πρόκειται για μια μελέτη της συγγραφέως για την ύπαρξη και τα είδη των διάφορων εσωτερικών ομάδων, τη λειτουργία τους και το έργο που αναλαμβάνουν. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα βιβλίο οδηγό που απευθύνεται σε όσους, γεμάτοι εσωτερικές ανησυχίες, αναζητούν ένα συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης, αλλά και σε όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τις εσωτερικές παραδόσεις και επιθυμούν μια ουσιαστική πληροφόρηση.
Στο όνομα της Aγίας Eπιστήμης
Ο κακός λύκος
…….θα πρέπει το αναζήτηση να το κάνετε ποιο εμφανές ...
Η μηχανή αναζήτησης πρέπει να είναι εμφανές (και να προτρέπει να ψάξεις) και όχι θαμμένη...
εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι υπήρχε αναζήτηση μέχρι που το διάβασα σε ένα μήνυμα (μετά απο δύο μήνες) σαν και αυτό που έγραψε ο φίλος ο Αβαταρ...
Γιώργος..![]()
http://............