ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

kost74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
06/11/2015, 16:04:41
quote:
AitheroVamon
DSM πριν παμε στο Mohenjo Daro, θελω να μείνουμε στο Baalbek
με αφορμή τη φωτογραφία που ανέβασες.
Γιατι κατ'αναγκη πρέπει να το έκαναν "γίγαντες" ή aliens το σμίλευμα
βράχων,
οι οποίοι σημειωτέων βρίσκονται ήδη στην περιοχή;
Οι ογκόλιθοι του Baalbek φίλε Ανδρέα μεταφέρθηκαν από αρκετά μακρυά. Όσο για τον ογκόλιθο της φωτογραφίας που είναι και ο μεγαλύτερος, υπολογίζεται ότι ζυγίζει 1.200 τόνους, και θα χρειαζόντουσαν 16.000 άτομα για να τον σηκώσουν.

*

06/11/2015, 16:08:36
quote:
DSM

Να παίρνεις και τα χάπια σου παράλληλα. Μην πάθεις και τίποτα...

quote:
DSM

Από την άλλη αυτό, εκτός από αδιάσειστο επιχείρημα, το λες και παραληρηματική διαταραχή.

Μάλιστα ... εγώ απλώς να υπενθυμίσω [ γιατί είμαι και το κακό παιδί του φόρουμ ] πως σε ανάλογες περιπτώσεις προσβολής της ψυχικής υγείας ενός μέλους, υπήρξε άμεση επέμβαση από την διαχείριση. Παλιότερα δηλ. γιατί τώρα, δεν ξέρω τι "παίζει" ...

"enlighted mind sees the endless emptiness"

Edited by - z_i_p on 06/11/2015 16:09:59

06/11/2015, 16:08:42

και κάτι άλλο, τον αυταρχικό τόνο στην προηγούμενη σελίδα τον ανακάλεσα διότι δεν ήταν ούτε ωραίος ούτε σωστός...ξεκαθάρισα όμως ότι το θέμα δεν θα προχωρήσει εάν ο καραγκιόζης δεν πάρει πίσω αυτά που είπε...όσο όμως ο καραγκιόζης το συνεχίζει το θέμα αυτό θε έχει διαρκή μποφόρια και μελτέμια

το θέμα του Κηφέα εγώ το επανέφερα Heretic;;; πλάκα μού κάνεις κι εσύ;;; δες Heretic ποιός με κατηγόρησε στην αρχή ότι "κάνω αυτά για τα οποία κατηγορώ άλλους"!! δες ποιός βγαίνει στη συνέχεια και βγάζει λάδι τον Κηφέα για να κατηγορήσει εμένα...

Heretic, θερμή παράκληση, σε εκτιμώ ειλικρινά, αλλά πριν διατυπώσεις την όποια γνώμη σου διάβασε καλά το θέμα αυτό...

06/11/2015, 16:12:34

μη βάζεις λάδια και μη δημιουργίες περαιτέρω κλίμα ζιπ...είσαι σαν την αρνητική ενέργεια του φόρουμ ρε παιδί μου εσύ...και στην τελική ποιός τα χέζει μωρέ τα παρακμιακά αυτά τυπάκια;; δηλαδή είναι ποτέ δυνατόν να με θίξει ουσιαστικά μία βρισιά του νικόμαχου και του ντιεσεμ;;;..άσε που αν διαγραφούν αυτοί τότε πώς θα γλεντάω εγώ;;
06/11/2015, 16:14:12
Αχαμπάριαστος.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

06/11/2015, 16:22:34
quote:
kost

και στην τελική ποιός τα χέζει μωρέ τα παρακμιακά αυτά τυπάκια;; δηλαδή είναι ποτέ δυνατόν να με θίξει ουσιαστικά μία βρισιά του νικόμαχου και του ντιεσεμ;;;

Τότε, γιατί τσουρομαδιέσαι ρε άνθρωπα ;;;

"enlighted mind sees the endless emptiness"

Edited by - z_i_p on 06/11/2015 16:32:00

06/11/2015, 16:30:05
Αν παρατηρήσεις την φωτογραφία Σωτήρη, θα δεις οτι εκεί λαξεύτηκε το παραλληλόγραμμο...
η βάση του δεν πρόλαβε να αποκοπεί απο τον κύριο βράχο.
ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε πουθενά,
γιατί είχαν θέμα μεταφοράς του.
06/11/2015, 16:32:25
Αιθέρα, πιστεύεις πως μπήκαν σε όλον αυτό τον κόπο λάξευσης, για να διαπιστώσουν στο τέλος πως δεν μπορούν να μεταφέρουν τον ογκόλιθο? Έτσι απλά?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

06/11/2015, 16:37:20
quote:

όταν κάποιος με κατηγορεί άδικα Heretic έχω μάθει να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου αρχικά με ευγένεια...όταν όμως αυτός ο κάποιος συνεχίζει να μού πετάει λάσπη τον παίρνει ο διάολος...και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει όσο αυτό το γελοίο δίδυμο συνεχίζει να σχολιάζει

Ναι, αλλα με τον τρόπο που το πας και να έχεις δίκιο το χάνεις. Γίνεσαι κάτι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία: με κατηγορεί κάποιος για κάτι, και επειδή εκνευρίζομαι, καταλλήγω να γίνω αυτό που με κατηγόρησε. Για κάνε ενα break και ξαναδιάβασε τους διαλόγους σας, σαν κάποιος τρίτος, χωρίς συναίσθημα. Αποστασιοποίηση λέγεται, όπως ερμηνεύεται ο Μπρέχτ, αν έχεις ακούσει

06/11/2015, 16:49:35
Ότι βλέπω λέω DSM,
Εσύ δεν βλέπεις οτι ο βράχος έχει συνέχεια κάτω?
στην υπόθεση που έκανα κόλλησες

10/11/2008, 16:10:42
quote:
Χεραιτώ! Απουσιάζω γιά 7 μήνες από τίς συζητήσεις του forum,αλλά βλέπω ότι η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ καθώς και η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ μερικών καλά κρατεί...Εύγε,προοδευτικοί μου άνθρωποι...

Παιδια δε νομιζω οτι ο Ομπαμα ειναι ο Αντιχριστος ούτε ξερω αν ο Αντιχριστος ειναι ξανθος, ουτε θεωρω απαραιτητο να βγαζει το ονομα του 666..

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος φιλτατε Λομβαρδε??

mimosaΜέλος
10/11/2008, 18:51:09
quote:

@ ΕΡΙΩΠΙΣ

quote:

ΠΑΝΑΚΕΙΑ=ΠΑΝΑΞ

Π-ΑΝΑΞ

ΠΑΝ Ο ΠΑΝΥ

Εννοείς Παν άναξ, απο το βασιλιάς, ή το φυτό πάναξ, τη γινσένη;;;

Και γιατί να προσθέσεις ένα επιθετο στο όνομα του και να μη βάλεις το δεύτερο του όνομα που είναι το Χουσσεϊν;;;

“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Edited by - samuel1974 on 09/11/2008 21:40:57

Τρείς μέρες έψαχνε ο άνθρωπος τον κατάλληλο συνδυασμό των λέξεων που θα του έδινε το 666!

toxotisΜέλος
10/11/2008, 20:36:55
quote:
Όλοι μιλάνε για μια νέα σελίδα και με ανακούφιση κουνάνε μαντήλι στην χειρότερη 8ετία όλων των εποχών στις ΗΠΑ... Όλοι με ανακούφιση θεωρούν πως το "κακό" με κύριο εκφραστή των Μπους φεύγει και το "καλό"¨με εκφραστή τον Ομπαμα έρχεται....

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση, πως απλά "βγάλανε" μπροστά απλά αυτόν που ήθελαν οι πραγματικά κινούντες τα νήματα?

Τέτοια "αλλαγή" φάγαμε με το κουτάλι και στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Ομπάμα απλά έπιασε το σφιγμό του κόσμου και έλεγε αυτά που ήθελαν να ακούσουν οι πολλοί. Το τι θα κάνει πράξει ... θα δείξει.

Χθες μάλιστα διάβαζα σε γερμανικό βιβλίο που εκδόθηκε πριν από 1 ή 2 χρόνια (του Webster Griffin Tarpley με τίτλο "Μπάρακ Ομπάμα, πως φτιάχνεται ένας πρόεδρος των ΗΠΑ"), πως πίσω από τον Ομπάμα βρίσκεται και πάλι ο Ζbigniew Brzezinski (). Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν ο Ρόκφελερ με την "τριμερή επιτροπή".

Μάλιστα όπως γράφει, η πολιτική που προωθείται με στόχο μία παγκόσμια δύναμη σε συνδυασμό ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα είναι πιο επικύνδηνη από την "πολεμική" πολιτική του Μπους ή του Cheney...

Επιπλέον: γράφει πως ο ρόλος του Ομπάμα είναι να βάλει "χέρι" στα στρατεύματα και τις οικονομίες της Ευρώπης (πηγές όπου δεν θα μπορούσε με τίποτε να φτάσει ο Μπους) και τέλος αναφέρει

πως το "πρόγραμμα" του για την οικονομία, προέρχεται από την Οργάνωση "Skull & Bones"...

Αν αληθεύουν όλα αυτά...
"τί είχαμε τι χάσαμε" ... "τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα" ή αν προτιμάτε...

'Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς"

Ακόμη και δίχως τις πληροφορίες από το βιβλίο, και παρατηρώντας πόσο μεθοδευμένα στηνόταν το προφίλ του εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο από τα ΜΜΕ -που ούτως ή άλλως είναι ελεγχόμενα-...
δεν θα είχα την αφέλεια να πιστεύω πως είναι πραγματική η αλλαγή που τάζει...

κι αν δούμε και την οικολογική πολιτική που προτείνει δε... ακόμη λιγότερο.

http://vickytoxotis.blogspot.com

10/11/2008, 20:46:03
quote:
toxotis:
'Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς"

Αφού κοιτάξει το συμφέρον της Αμερικής αμέσως μετά....... θα κοιτάξει το συμφέρον της Αμερικής.......

Η σοφία είναι ένα μόνο πράγμα: να γνωρίζει κανείς την αρχή που κυβερνά τα πάντα με τη βοήθεια των πάντων.
(Ηράκλειτος).

15/11/2008, 14:03:47
OBAMA'S TRIFECTA: FOREIGN POLICY LINE IS RUN BY TRILATERAL FOUNDER ZBIGNIEW BRZEZINSKI -OBAMA''S WIFE LINKED TO COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

WASHINGTON DC -- Barack Obama's top economics adviser is a member of the super-secret Skull & Bones society of Yale University, of which George H.W. Bush, George W. Bush, and John Kerry are also members, reliable sources confirmed tonight. Goolsbee is widely reported to have told Obama not to back a compulsory freeze on home mortgage foreclosures to help the struggling middle class in the current depression crisis, as demanded by former candidate John Edwards. Hillary Clinton has advocated a one-year voluntary freeze on foreclosures. Obama has offered counselors to comfort mortgage victims as they are dispossessed, citing the 'moral hazard' of protecting the public interest from Wall Street sharks.

By adding the infamous Skull & Bones secret society to his campaign roster, Obama, who bills himself as the candidate of change and hope, has attained a prefect trifecta of oligarchical and financier establishment backing for his attempt to seize the nomination of the Democratic Party for 2008. Obama's main overall image adviser and foreign policy adviser is Zbigniew Brzezinski, the co-founder of David Rockefeller's Trilateral Commission, and the mastermind of the disastrous Carter administration. Obama's wife Michelle is reputed to be closely linked to the Council on Foreign Relations. Behind the utopian platitudes dished up by the Illinois senator, the face of the Wall Street money elite comes into clearer and clearer focus.

George Will, in an October 2007 Washington Post column saluted Goolsbee's "nuanced understanding" of traditional Democratic issues like globalization and income inequality; he "seems to be the sort of fellow -- amiable, empirical, and reasonable--you would want at the elbow of a Democratic president, if such there must be," wrote the arch-oligarchical apologist Will.

http://www.rense.com/general80/web.htm

Εχω λοιπον μια απορια..
Ας υποθεσουμε οτι ο Ομπαμα ειναι "ενας λυκος ντυμενος προβατο"

Τοτε οταν λέει "δεν θελουμε ομοσπονδιακους πρακτορες να μπαινουν στα σπιτια μας.." σημαινει οτι η κυβερνηση εχει βρει.. άλλους τροπους να μπαινει στα σπιτια μας??

Επισης.. αν ο Ομπαμα συνεχισει να ειναι ζωντανος για τα επομενα χρονια(και δεν υποβαλει και καμια παραιτηση..).. μπορουμε να υποθεσουμε πώς εχει "ενστερνιστει" την πολιτικη των προκατοχων του με πιο πλαγιο τροπο?

15/11/2008, 17:28:16
Αγαπητέ μου Dr Jeckyl & Mr Hyde, προσωπική μου
άποψη είναι οτι όλα τα δίπολα που ζούμε( καπιταλισμός-
κομμουνισμός, κλπ) αφορούν σε έργο συγκεκριμένων φορέων,
που ελέγχουν τα πράγματα στον κόσμο και οι οποιοι ελέγχουν
και τις δυο πλευρές...
Φίλε μου θα σου θυμίσω την περίπτωση Κλίντον. Η διαφωνία του
για τον πόλεμο ενάντια στο ΙΡΑΚ, έληξε με το σκάνδαλο Λεβίνσκυ..
Έτσι ελέγχουν όλα...
samuel1974Μέλος
15/11/2008, 18:50:38
quote:

Αγαπητέ μου Dr Jeckyl & Mr Hyde, προσωπική μου
άποψη είναι οτι όλα τα δίπολα που ζούμε( καπιταλισμός-
κομμουνισμός, κλπ) αφορούν σε έργο συγκεκριμένων φορέων,
που ελέγχουν τα πράγματα στον κόσμο και οι οποιοι ελέγχουν
και τις δυο πλευρές...
Φίλε μου θα σου θυμίσω την περίπτωση Κλίντον. Η διαφωνία του
για τον πόλεμο ενάντια στο ΙΡΑΚ, έληξε με το σκάνδαλο Λεβίνσκυ..
Έτσι ελέγχουν όλα...

Τι σου φταίει ο Κομμουνισμός;;

“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

17/11/2008, 10:29:27
Κανείς δεν μου φταίει, φίλε μου Σαμουήλ, αλλά,
να μένουν "νόθα" τα παιδιά του σιωνομασωνισμού,
δεν ειναι σωστό...επιβάλλεται να ξέρουν τον πατέρα τους
και φυσικά, για να καταλάβουμε όλοι το εκ του ασφαλούς
παιχνίδι που παίζεται με μας θεατές και τους υπόγειους οργανισμούς,
να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς ενόχληση και διακοπές...
Αυτά πρέπει να μας απασχολήσουν κάποτε....
19/11/2008, 21:56:57
quote:
Δαιμονες που προσπαθουν να πλανεψουν και να κατακτησουν τον κοσμο???
Ανθρωποι φιλοδοξοι???
Ανωτερα οντα???
Εξωγηινοι???
Υπαρχουν καποιοι "καλοι" στη ολη υποθεση?
Καποιοι μακρια απ την πλανη?

Aν υπάρχουν καλοί!!
Εξαρτάται φίλε μου αυτός που ρωτά σε ποιά πλευρά ανήκει.
Αν ανήκει στο θνητό κόσμο υπάρχουν πολλοί πάρα πολλοί που θα μπορούσαν να θεωρηθούν καλοί για τον απλούστατο λόγο οτι φέρθηκαν καλά στο ανθρώπινο γένος. Το ανθρώπινο γένος φυσικά τους ε@#$σε.
Αυτοί οι κάποιοι ομως μπορεί να είναι καλοί για εμάς δεν είναι καλοί για τους αλλους, πχ ο Προμηθέας μπορεί να ήταν καλός για εμάς δεν ήταν καλός για τους θεούς. Ο Εωσφόρος μπορεί να είναι κακός για εμάς είναι καλός ομως στο συνάφι του για τον απλούστατο λόγο οτι το προστατεύει.

19/11/2008, 22:09:20
quote:
Ο Εωσφόρος μπορεί να είναι κακός για εμάς είναι καλός ομως στο συνάφι του για τον απλούστατο λόγο οτι το προστατεύει.

Το προστατευει? Εχω διαβασει(στη σολομονικη-τη 1η που βγηκε, στη πρωτη μεταφραση της σε αρχαϊζουσα αγγλικα)οτι καποιοι συγκεκριμενοι αρχηγοι δαιμονων μαχονται μεταξυ τους.. αναρωτιεμαι πώς πολεμανε αυτοι!