- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το Πάσχα,έχει πολλές εξηγήσεις ώς λέξη,με βάση ακόμη και το πάσχω, πλήγμα,όπως λένε οι ίδιοι οι εβραίοι...Βέβαια, το Πάσχα τους αφορά
στην έξοδο απο την Αιγυπτο,όπως για τους χριστιανούς, η ανάσταση του Χριστού, απο τον Άδη, γι αυτό και εορτάζεται, ώστε πάνω στα παλιά, να μπουν τα νέα και ορθά, άμα τη ελεύσει του Χριστού, ώστε να αγιαστέι το λάθος των ανθρώπων, με τη θυσία του Χριστού.....
Όπως γίνεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου,έτσι και δω, πάρθηκαν στοιχεία,επίκτητα....Όπου ότι επίκτητο μένει, με άλλη χρήση και σημασία....Εσύ τι λές, δεν είναι έτσι; ....
Τι κουφό θα μας πεις πάλι γι αυτό;Για .......πέτα...
quote:
Το Πάσχα,έχει πολλές εξηγήσεις ώς λέξη,με βάση ακόμη και το πάσχω, πλήγμα,όπως λένε οι ίδιοι οι εβραίοι...Βέβαια, το Πάσχα τους αφορά στην έξοδο απο την Αιγυπτο,όπως για τους χριστιανούς, η ανάσταση του Χριστού, απο τον Άδη, γι αυτό και εορτάζεται, ώστε πάνω στα παλιά, να μπουν τα νέα και ορθά, άμα τη ελεύσει του Χριστού, ώστε να αγιαστέι το λάθος των ανθρώπων, με τη θυσία του Χριστού.....
Και τι δουλειά έχουμε εμείς να γιορτάζουμε το Πάσχα?
Τι δουλειά έχουμε εμείς να γιορτάσουμε την έξοδο των Εβραίων απο την Αιγυπτο?
Τι δουλειά έχουμε να τρώμε ενα αρνί, μέχρι σκασμού, μέχρι να μην μείνει ενα κομματάκι απο αυτό. Εθιμο των Εβραίων.
Για αυτό μας βάζουν σε νηστεία. Για να το φάμε μέχρι σκασμού.
Βέβαια η γιορτή του Πάσχα δεν είναι μόνο η Εξοδος?
Ο καλός μας ο Γιαχβούλης είχει τόσο καλή ψυχή που για να φύγουν οι Εβραίοι απο την Αιγυπτο τους έβαλε να βάψουν τις πόρτες τους με αίμα
Ετσι λοιπόν έστειλε τους αγγέλους του και έσφαξαν οσους δεν είχαν βάψει τις πόρτες τους. Ακόμα και μωρά ακόμα και ζώα.
Μα τόσο ζώα ήταν? Να σφάξουν αθώο κόσμο? Να σφάξουν και ζώα?
Δεν ντρέπονται να γράφουν τέτοια πράγματα?
Και να σκεφτείς οτι υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα, σαν τον Ψηλό, σαν τον ρομπέν που θα πούν.. καλά έκανε..
quote:
Επειδή,βλέπω ότι δεν ξέρεις φίλε μου allzzaro, λέω να σε βοηθήσω, γιατί το ...φιλαράκι σου, μάλλον δεν μπορεί...
Το φιλαράκι μου.. δεν βρίζει, μιλάει όμορφα, δεν λέει μαλακίες και είναι και γειτονάκι μου
Είναι και μάγκας, σαν και εμένα...
Edited by - allzzaro on 24/11/2009 20:17:55
Η διαφορά Πάσχα των εβραίων,με Πάσχα των χριστιανών, είναι τεράστια...Βλέπεις, η έξοδος των εβραίων απο την σκλαβιά των Αιγυπτίων, έρχεται να μετατραπεί στην έξοδο του ανθρώπου, απο τον Αδη και την δίχως μέλλον προοπτική του, σε αιωνιότητα βασιλείας στην κληρονομία του Θεού, τον κόσμο...Η σωτηρία του ανθρώπου, με την ανάσταση του Χριστού,οδηγεί τον άνθρωπο σε μια έξοδο απο τον θάνατο και την φθορά και τον οδηγεί στην αθανασία...
Είναι το μγαλύτερο ελπιδοφόρο όραμα για το αύριο του ανθρώπου, που έχει γίνει ποτέ....Κι όμως, στενοί την οπτική, οι άνθρωποι,ακόμη
δεν κατάλαβαν, ότι η φύση τους, δεν έχει άλλο δρόμο...Όσο και να στρέφονται αλλού, ένας είναι ο δρόμος, που θα περπατήσουν....
quote:
Η διαφορά Πάσχα των εβραίων,με Πάσχα των χριστιανών, είναι τεράστια...Βλέπεις, η έξοδος των εβραίων απο την σκλαβιά των Αιγυπτίων, έρχεται να μετατραπεί στην έξοδο του ανθρώπου, απο τον Αδη και την δίχως μέλλον προοπτική του, σε αιωνιότητα βασιλείας στην κληρονομία του Θεού, τον κόσμο...
Tι σύμπτωση ομως, να γιορτάζουμε και οι δύο το Πάσχα την έξοδο![]()
εε.. για τους φόνους.. κουβέντα εεε..![]()
quote:
allzzaroΤι δουλειά έχουμε να τρώμε ενα αρνί, μέχρι σκασμού, μέχρι να μην μείνει ενα κομματάκι απο αυτό.
Έλα τώρα μας ανοίγεις την όρεξη και είναι μακρυά και η Χασιά...![]()

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Έλα τώρα μας ανοίγεις την όρεξη και είναι μακρυά και η Χασιά...
Τι κοιλιόδουλοι που είσαστε θεούλη μου.
Υπάρχουν τόσα ωραία πραγματάκια που μπορεί να φάτε.
Τα ζώα βρήκατε να τρώτε?
Ελα θέε μου..
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
ari-aquote:
Έλα τώρα μας ανοίγεις την όρεξη και είναι μακρυά και η Χασιά...Τι κοιλιόδουλοι που είσαστε θεούλη μου.
Υπάρχουν τόσα ωραία πραγματάκια που μπορεί να φάτε.
Τα ζώα βρήκατε να τρώτε?
Ελα θέε μου..
ναι γιατί αυτά είναι τα ποίο ωραία μια ποικιλία κρεάτων με συνοδεία χωριάτικης,πατάτες τηγανιτές με ρίγανη και γιαουρτοσκόρδιον
βγάλε την ποικιλία κρεάτων και δεν έχεις τίποτα
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
και ερωτω ο αφελης: οι Ρωμαιοι γιατι γλυτωσαν την χριστιανικη κατακραυγη και την χρεωθηκαν ολην οι Εβραιοι?
Πού ξέρεις μπορεί να ξεθάψουμε και κανένα πάπυρο των πρώτων αιώνων που να κατηγορεί και τους Ρωμαίους. Αλλά αργότερα τέτοια κείμενα θα εξαφανιζόντουσαν λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Χωρίς την στήριξη των Ρωμαίων (και ειδικά του επίσημου κράτους) θα είχε αναπτυχθεί έτσι ο Χριστιανισμός και θα είχε επιζήσει μέχρι σήμερα;
Λοιπόν διαβάζω το Ευαγγέλιο του Ιούδα. Είμαι στην αρχή ακόμα. Περίεργο κείμενο. Θα σας δώσω μια ιδέα (που δεν αφορά τον Ιούδα).
Το ευαγγέλιο περιγράφει κάποιες συζητήσεις που είχε ο Ιησούς με τους μαθητές του και ειδικά με τον Ιούδα την τελευταία βδομάδα πριν την σύλληψή του.
Απ' ότι αντιλαμβάνομαι εδώ η σχέση Ιησού με τους μαθητές του δεν είναι τόσο στενή όσο παρουσιάζεται στα 4 ευαγγέλια, δηλ έρχεται και φεύγει ξαφνικά χωρίς κανείς να γνωρίζει που έχει πάει και "συχνά παρευρισκόταν ανάμεσά τους σαν ένα παιδί" ή σαν μία οπτασία (ανάλογα με την μετάφραση της λέξης, οι μεταφραστές εδώ προτιμούν την λέξη "παιδί").
Λίγο παρακάτω όταν τον ρωτούν γιατί έφυγε ξαφνικά την προηγούμενη μέρα και πού βρισκόταν όσο έλειπε, τους απαντά "Πήγα σε μια άλλη μεγάλη και αγία γενεά".
Οι μαθητές τον ρωτούν "Κύριε ποιά είναι η μεγάλη γενεά που είναι ανώτερή μας και αγιότερη από μας, η οποία δεν υπάρχει εδώ σε αυτούς τους κόσμους;"
Γελάει και τους απαντά "Γιατί σκέφτεστε στις καρδιές σας για τη δυνατή και αγία γενεά; Αληθινά σας λέγω, κανείς γεννημένος (από) αυτόν τον αιώνα δεν θα δει αυτή (την γενεά) και καμιά στρατιά αγγέλων των άστρων δεν θα κυβερνήσει πάνω σε αυτή την γενεά, και κανένα πρόσωπο με θνητή γέννηση δεν μπορεί να συναναστραφεί μαζί της, επειδή αυτή η γενεά δεν προέρχεται από... [λείπει κείμενο] που έχει γίνει... [λείπει κείμενο]. Η γενεά των ανθρώπων ανάμεσά (σας) είναι από την γενεά της ανθρωπότητας... [λείπει κείμενο] δύναμη, η οποία... [λείπει κείμενο] άλλες δυνάμεις από την (οποία) κυβερνιέστε".
"Οταν οι μαθητές (του) άκουσαν αυτό, ο καθένας τους ταράχθηκε πνευματικά. Δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη."
Στον σχολιασμό αυτού του κειμένου, σημειώνεται ότι οι κόσμοι ή αιώνες εδώ κάτω, είναι απλά αντίγραφα ή αντανακλάσεις των κόσμων ή αιώνων που είναι επάνω, και σημειώνεται ο Πλατωνικός χαρακτήρας του κειμένου ερμηνευόμενος όμως με γνωστικό τρόπο.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Το ευαγγέλιο περιγράφει κάποιες συζητήσεις που είχε ο Ιησούς με τους μαθητές του και ειδικά με τον Ιούδα την τελευταία βδομάδα πριν την σύλληψή του.
Απ' ότι αντιλαμβάνομαι εδώ η σχέση Ιησού με τους μαθητές του δεν είναι τόσο στενή όσο παρουσιάζεται στα 4 ευαγγέλια, δηλ έρχεται και φεύγει ξαφνικά χωρίς κανείς να γνωρίζει που έχει πάει και "συχνά παρευρισκόταν ανάμεσά τους σαν ένα παιδί" ή σαν μία οπτασία (ανάλογα με την μετάφραση της λέξης, οι μεταφραστές εδώ προτιμούν την λέξη "παιδί").Λίγο παρακάτω όταν τον ρωτούν γιατί έφυγε ξαφνικά την προηγούμενη μέρα και πού βρισκόταν όσο έλειπε, τους απαντά "Πήγα σε μια άλλη μεγάλη και αγία γενεά".
Οι μαθητές τον ρωτούν "Κύριε ποιά είναι η μεγάλη γενεά που είναι ανώτερή μας και αγιότερη από μας, η οποία δεν υπάρχει εδώ σε αυτούς τους κόσμους;"
Γελάει και τους απαντά "Γιατί σκέφτεστε στις καρδιές σας για τη δυνατή και αγία γενεά; Αληθινά σας λέγω, κανείς γεννημένος (από) αυτόν τον αιώνα δεν θα δει αυτή (την γενεά) και καμιά στρατιά αγγέλων των άστρων δεν θα κυβερνήσει πάνω σε αυτή την γενεά, και κανένα πρόσωπο με θνητή γέννηση δεν μπορεί να συναναστραφεί μαζί της, επειδή αυτή η γενεά δεν προέρχεται από... [λείπει κείμενο] που έχει γίνει... [λείπει κείμενο]. Η γενεά των ανθρώπων ανάμεσά (σας) είναι από την γενεά της ανθρωπότητας... [λείπει κείμενο] δύναμη, η οποία... [λείπει κείμενο] άλλες δυνάμεις από την (οποία) κυβερνιέστε".
"Οταν οι μαθητές (του) άκουσαν αυτό, ο καθένας τους ταράχθηκε πνευματικά. Δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη."
Προσωπικά δεν το βλέπω σαν μια ανάλυση που θα έκανε ο Ιησούς, μόνο και μόνο για να τους πει ότι υπάρχουν Άγιες γενεές, αλλά εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να τις προσεγγίσουμε.
Γενικότερα το θέμα με το Ευαγγέλιο του Ιούδα το θεωρώ χαζό: αν όντως το κείμενο είναι αντίγραφο από Ευαγγέλιο που έγραψε ο Ιούδας, είναι παράλογο το να εξάγει κανείς συμπεράσματα πως ο Ιούδας ήταν ο "καλός" μαθητής που δεν πρόδωσε δεν έκανε δεν έρανε, όταν ο μόνος που σου το διαβεβαιώνει είναι... ο ίδιος.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

«Γενικότερα το θέμα με το Ευαγγέλιο του Ιούδα το θεωρώ χαζό: αν όντως το κείμενο είναι αντίγραφο από Ευαγγέλιο που έγραψε ο Ιούδας, είναι παράλογο το να εξάγει κανείς συμπεράσματα πως ο Ιούδας ήταν ο "καλός" μαθητής που δεν πρόδωσε δεν έκανε δεν έρανε, όταν ο μόνος που σου το διαβεβαιώνει είναι... ο ίδιος.»
Η φερόμενη ως προδοσία, μπάζει από παντού.
Η Ιερουσαλήμ εκείνη την εποχή, είχε κάτι μεταξύ 30.000 και 40.000 χιλιάδες κατοίκους. Η παρουσία των Ρωμαίων έντονη, και ως γνωστόν, από πληροφοριοδότες δεν έπασχαν ποτέ οι δυνάμεις κατοχής.
Εάν λάβουμε ως πραγματικές τις περιγραφές που μας παραδίδουν τα Ευαγγέλια, τότε ο Ιησούς με διάφορα θαύματα και νεκραναστάσεις, διδασκαλίες και περιοδείες εντός της πόλης και της ευρύτερης της περιοχής, θα ήταν ένα ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ πρόσωπο, καθώς δεν μιλάμε για καμία πόλη των 10 ή 15 εκατομμυρίων αλλά για μια σημερινή πόλη όπως είναι ο δήμος της Πτολεμαϊδας.
Για φανταστείτε λοιπόν, να ενεργούσε ένα άτομο πραγματικά θαύματα, να είχε μια συγκροτημένη ομάδα ακολούθων, να ανέσταινε νεκρούς από τον θάνατο, να δίδασκε και να κινούνταν επί χρόνια ολάκερα ως κήρυκας του Θεού, ήταν ποτέ δυνατόν να μην τον γνώριζαν……..οι πάντες???
Είναι ποτέ δυνατόν να μην γνώριζαν οι Ρωμαίοι ποιος ήταν αυτός που έκανε τα άνω κάτω στην μεγαλύτερη εμπορική πλατεία της πόλης που επόπτευαν? Είναι ποτέ δυνατόν να κυκλοφορούσε ο Ιησούς επί χρόνια και…….να μην γνώριζαν πότε και που μπορούνε να τον συλλάβουνε?
Τέλος, ακόμη και ο τρόπος που περιγράφεται η φερόμενη ως προδοσία, είναι πολύ επιπόλαιος για να είναι αλήθεια.
Χρειαζόταν άραγε ένα φιλί για να προδοθεί ο Ιησούς? Δεν μπορούσε ο Ιούδας να αποκαλύψει απλά στους Ρωμαίους το που θα γινόταν μια από τις πάμπολλες συναντήσεις που έκαναν?? Τις συναντήσεις που έκανε ο Ιησούς με πολίτες, τις έκανε ανοιχτά, δίχως να κρύβεται. Δεν μπορούσαν οι Εβραίοι που τον αντιπαθούσαν, έστω και μετά από ένα «σφύριγμα» του Ιούδα αν θέλετε, απλά να ειδοποιήσουνε τους Ρωμαίους δίχως να τους πάρει κανένας χαμπάρι?
Έπρεπε δηλαδή να γίνει τόσο βλακωδώς και αφελέστατα?
Όλα αυτά, δείχνουν ότι η πραγματική αλήθεια κάπου αλλού βρίσκεται. Και φαντάζει πολύ πιο πιθανή η εκδοχή της συνεργασίας του Ιησού με τον καλύτερο του μαθητή παρά ο τραγέλαφος της κατ επίφαση «προδοσίας»…….
quote:quote:
και ερωτω ο αφελης: οι Ρωμαιοι γιατι γλυτωσαν την χριστιανικη κατακραυγη και την χρεωθηκαν ολην οι Εβραιοι?Πού ξέρεις μπορεί να ξεθάψουμε και κανένα πάπυρο των πρώτων αιώνων που να κατηγορεί και τους Ρωμαίους. Αλλά αργότερα τέτοια κείμενα θα εξαφανιζόντουσαν λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Χωρίς την στήριξη των Ρωμαίων (και ειδικά του επίσημου κράτους) θα είχε αναπτυχθεί έτσι ο Χριστιανισμός και θα είχε επιζήσει μέχρι σήμερα;
εγκξακτλύ (που λενε στο χωριο μου) γλυκεια μου!
ΥΓ. βρε λες στα περι "αγιας γενεας" να εννοουσε τους εξωγηινους??? ![]()

quote:AVATARGR
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ..
εγω νομιζω φιλε μου οτι κανεις δεν γνωριζει τι πραγματικα εγινε...
το μονο σιγουρο ειναι οτι εγιναν επιλογες και προσθηκες, κατι που συνηθιζεται και εκτος θρησκειων, στην ιστορια.

http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp?id=528
http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp?id=527
λίαν συντόμως θα το έχω στα χέρια μου κι εγω...
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Edited by - Agnostic on 14/04/2006 13:24:55
Φίλε AVATAR
κάπου διάβασα ότι όσοι δεν έχουν το θεικό στοιχείο μέσα τους απλά θα καταστραφούνε οι ψυχές τους.Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με τον χριστιανισμό που υπόσχεται σωτηρία σε όλους μας.Επίσης όπως προαναφέρθηκε φαίνεται ότι ο Ιησούς δεν είχε και τόσο καλές σχέσεις με τους μαθητές του.Κάπου αλλού αναφέρεται ότι ο θεός που πιστεύουμε είναι κατώτερης τάξης και ότι υπάρχει ένας άλλος ανώτερης.
Στο κείμενο έριξα μια γρήγορη ματιά και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν κάπου είμαι λάθος.
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
Είμαι νέο μέλος της κοινότητάς σας, και κατευθείαν με κέντρισε το θέμα και θεώρησα υποχρέωσή μου να συνεισφέρω αν μπορώ στην ανάλυση του.
Να ενημερώσω λοιπών πως εδώ και μία δεκαετία ξεκίνησε από "άγνωστο κέντρο", μία θεωρία σύμφωνα με την οποία, ο απεσταλμένος του Θεού στη γη δεν ήταν ο Ιησούς αλλά ο Ιούδας. Αυτός είχε την ευθύνη να "σώσει" το ανθρώπινο γένος. Ο Ιησούς προέκυψε στην πορεία, ως αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης στη παγκόσμια αγορά της Εκκλησίας(ισχυρό Brand- name).
Άραγε γιατί τα δικαιώματα του εν λόγω ευαγγελίου τα έχει το National Geographic? (ρητορική ερώτηση..)
Σταματώ προς το παρών εδώ, περιμένοντας μία απάντηση..(ρητορική έστω..
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ jonniebegood ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΗΡΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ.
ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.
ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΑΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ.
ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ..
ΗΘΕΛΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ....
ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ (ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ) ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
(ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ)
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ ?????????
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ