- Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish ! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Χαίρομαι που σου φάνηκε κάπως χρήσιμο.
Τους τόνους (άν τους θέλεις) θα τους βρείς στις ίδιες θέσεις με το πληκτρολόγιο της Microsoft, δηλαδή, ο τόνος στό ";" , τα διαλυτικά στο ":" , και ο τόνος με διαλυτικά στό "W". Φυσικά, τους πατάς πριν από το φωνήεν.
Άμα θές να γράψεις με Λατινικούς χαρακτήρες, απλά πατάς το κουτάκι που λέει "Force Greek".
Ο αγαπητός admin ελεγε οτι θα το ενσωματώσει και στην σελίδα του esoterica, ωστε να είναι χρήσιμο και χωρίς το link. Υπομονή.
Φιλικά
Κ.
Eyxaristw, kai sygnwmh gia thn talaipwria poy diabazete greeklish...
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
δοκιμασε αυτη την σελιδα:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
quote:
Mexri twra empaina sthn istoselida poy eixe pei o Kynikos, alla twra teleytaia bgainei to mynhma "Sorry, the page you requested was not found.", opote den mporw na grapsw me ellhnikoys xarakthres.
Γειά σας,
Πράγματι η σελίδα έχει κατέβει, γιατί ανήκε στον παλιό μου λογαριασμό yahoo (kynikoso4) o οποίος έχει αντικατασταθεί από τον καινούργιο (kynikos05). Αμέλεια δική μου. ![]()
Συγνώμη για όποια αναστάτωση!! (sorry ksenitia)
Θα κοιτάξω να το ξανανεβάσω το πρόγραμμα (και σε βελτιωμένη, ελπίζω, μορφή!) και θα σας πληροφορήσω αναλόγως μόλις είναι έτοιμο.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας...
k
To πρόγραμα που παραθέτεις http://www.ilsp.gr/greeklish.html φαίνεται πολύ καλό από το demo, και αν κατάλαβα καλά στοιχίζει μόνο €15!
Θυμάμαι παλιά που κάναμε μια συζήτηση με τον jejeje και άλλους, αν ήταν εφικτό να γραφτεί τέτοιο πρόγραμμα! Θυμάσαι, φίλε jejeje;
Εγώ έλεγα οτι γίνεται, αλλα δυστυχώς δεν το προώθησα, χαχα
, και με πρόλαβαν.
Πάντως αξίζει να το δείτε, προβλέπω οτι θα λύσει πολλά προβλήματα Greeklish!
k
Και αυτό το γράφω γιατί πιστεύω ότι οι δυνητικοί πελάτες της είναι πάρα πολύ λίγοι. Αλήθεια ποιο είναι το πρόβλημα που έχει η ksenitia;
Φιλικά
--Je^3--
quote:
Αλήθεια ποιο είναι το πρόβλημα που έχει η ksenitia;
Δικό μου λάθος, άφησα να κλείσει ο λογαριασμός οπού στεγαζόταν το σκριπτάκι με το "εξαναγκασμένο" Ελληνικό πληκτρολόγιο....
====
Αγαπητή ksenitia,
Το πρόγραμμα τώρα βρίσκεται στον σύνδεσμο:
http://www.aegean.pwp.blueyonder.co.uk/hosted/kynikos/keyboard/gkeso_js.html
και ελπίζω να μην χρειαστεί να το ξαναμετακινήσω στο προσεχές μέλλον.
ΜΦΧ
k
Grafo apo ypologisti pou einai se network ara den exo administrator status etsi den mporo na kano INSTALL ellinikes grammaoseires kai distixos o administratos einai ollandos kai den vazei ellinika...
Kapia Lysi???
Για καλού κακού, δώσε του μαζί με την κάρτα κι ένα κουτάκι κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης. ![]()
Συγχώρεσε το χιούμορ μου,
εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα σύντομα. ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
quote:Da nada!
Μπραβο Κυνικε μου, με εσωσες για μια ακομη φορα! Ευχαριστω παρα πολυ!!!!
Ξέρεις, αν κιόλας αποθηκεύσεις την ιστιοσελίδα στον υπολογιστή σου, δεν χρειάζεται κάν να είσαι online για να το χρησημοποιήσεις.
Πρέπει όμως όταν κάνεις save να επιλέξεις "Save complete webpage" ή κάτι αντίστοιχο, και όχι "Save HTML only". Με αυτόν τον τρόπο - αν όλα πάνε καλά - θα κατεβάσει oλόκληρο το προγραμα στη μηχανή σου, και από κει και πέρα αποδεσμεύεσαι απο την ανάγκη του να είσαι online για να γράψεις.
k
Σε κουβέντες με φiλους κατα καιρούς στο τραπέζι έχει πέσει το θέμα για παράξενα φαινόμενα στο αρχαιοελληνικό αυτό μνημείο ο καθένας μας βέβαια αναφέρει διάφορα που λέγονται από δω και από κει χωρίς να έχει διαβάσει κάτι .Θα παρακαλούσα αν έχετε να αναφέρετε οτιδήποτε επι του θέματος να το αναφέρετε να συζητάμε βασισμένοι σε γεγονότα τουλάχιστον.
ευχαριστώ.
starngewonderer
«Είναι ο φίλος σου, ο σύντροφός σου, ο προστάτης σου,
το σκυλί σου. Είσαι η ζωή του, η αγάπη του, ο αρχηγός του.
Θα είναι δικός σου, πιστός και αληθινός, μέχρι τον τελευταίο κτύπο της καρδιάς του.
Οφείλεις να είσαι άξιος τέτοιας αφοσίωσης».
Κικέρων
Edited by - strangewonderer on 10/07/2002 05:27:52
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 'Η ΜΟΝΤΑΖ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ? ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΗΤΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ.
http://clubs.pathfinder.gr/epsilon/21472?album=21456&zoom=8
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΥΧΑΙΟ 'Η ΜΟΝΤΑΖ? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
Καλό λοιπόν είναι να καταθέσεις τις όποιες απόψεις έχεις εκεί ,όπου και θα βρείς και κάποιες γνώμες.
Ιερός Βράχος 2000...
Επείσης στο ίδιο Forum υπάρχουν ενεργές άλλες δύο συζητήσεις για την Ακρόπολη:
Το προσωπο της ακροπολης
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!
quote:
Καλό λοιπόν είναι να καταθέσεις τις όποιες απόψεις έχεις εκεί ,όπου και θα βρείς και κάποιες γνώμες.
Ιερός Βράχος 2000...
Επείσης στο ίδιο Forum υπάρχουν ενεργές άλλες δύο συζητήσεις για την Ακρόπολη:
Το προσωπο της ακροπολης
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!
Πολύ σωστά! Ευχαριστώ omega ![]()
Το συγκεκριμένο Θέμα απενεργοποιείται(και μεταφέρεται στο .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από το .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.) και παραμένουν τα 3 παραπάνω που, αν και έχουν κάποια κοινά σημεία, αναφέρονται λίγο ως πολύ σε διαφορετικές εκφάνσεις του θέματος.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
-Από μπορντογκάλι;
Λες:
quote:
Προσωπικά έχω κερδίσει πολλά από τον κινηματογράφο και ήθελα να το δείξω, να μεταδώσω μέσα από τις ατάκες που στέλνω αυτά και σε άλλους. Μια και όμως όπως είπες αυτό είναι κουραστικό (για κάποιον ή για κάποιους), σταματάω εδώ τη συμετοχή μου σε αυτό το τόπικ και γενικότερα τη συμετοχή μου στα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
Πού λέω ότι είναι κουραστικό να μεταδίδεις αυτά που παίρνεις από τον κινηματογράφο και σε άλλους; Είπα απλά ότι αντι να στέλνεις π.χ. στις 10.00, 10.01, 10.02,...10.10 δέκα διαφορετικές ατάκες καλύτερα και για σένα(γιατί δε θα κουράζεσαι να στέλνεις πολλά μυνήματα) και για μένα(γιατί δε θα μου χτυπάει άσχημα στο μάτι) και φαντάζομαι και για τον καημένο το server, θα ήταν να έστελνες μια απάντηση με όλες τις ατάκες μαζί. Τώρα αν πιστεύεις εσύ ότι είναι απαραίτητο για το νόημα που θέλεις να περάσεις να τις γράφεις σε ξεχωριστές απαντήσεις, τότε κάνε ότι καταλαβαίνεις. Μια πρόταση έκανα για να διευκολύνω τη ζωή όλων...
Δε θυμάμαι να είπα σε κάποιο σημείο της προηγούμενης απάντησής μου ότι αυτό που κάνεις είναι βαρετό. Ούτε είπα ότι δε προσφέρεις. Σε παρακαλώ μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου.
Μας έχει συνηθίσει η ζωή που ζούμε να παρεξηγούμε τους άλλους με το παραμικρό. Μην πέφτεις και εσύ σε αυτή την παγίδα.
Είχα, έχω και θα έχω τις πιο αγαθές προθέσεις.
Ελπίζω και εύχομαι με όλη μου την καρδιά στην απόφαση σου να μας αφήσεις να μην στάθηκα εγώ η αιτία. Ειλικρινά θα είναι ανόητο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είχα σκοπό να σε "προσκαλέσω" σε μια καλύτερη-πιο εργονομική- συμμετοχή. Όχι να σε αποδιώξω.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα μέλη για αυτή την [παρένθεση] στις αγαπημένες μας ατάκες. Καλή συνέχεια...
Με εκτίμηση και καλή διάθεση
Secondborn

Edited by - Secondborn on 05/09/2003 01:56:01
Θα σε βρω στον παράδεισο