- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Παίρνεις ποσοστά από το βιβλίο?
Οχι,απο που και ως που;Αφιλοκερδως το διαφημίζω επειδή πιστεύω σε αυτον τον άνθρωπο....
Νομίζω αυτή τη φορά ο σεβάσμιος μοναχός π.Μάξιμος έχει απόλυτο δίκιο.
Πήρα το βιβλίο του και το ξεζούμισα όλο και συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά του.Τα γεγονότα πλέον θα αρχίσουν να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και Οκτώβριο έχουμε την ενθρόνιση.
Μην έχεις καμιά αμφιβολία πλέον,ο π.Μάξιμος στα μάτια μου δικαιώθηκε απόλυτα,αυτά που γράφει είναι Θεόπνεύστα,νομίζω ο Κύριος χρησιμοποιεί το χέρι του μοναχού για να μας προετοιμάσει για αυτά που έρχονται.
Πίστη αδελφέ να έχουμεκαι τα γεγονότα εχουν δρομολογηθεί.

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά
quote:
Το ότι για μένα κάτι παραμένει ακλόνητο δεν οφείλεται στη βλακεία ή στην ευπιστία μου .
και τι είναι αυτό φίλε μου Κηφέα?
τι παραμένει ακλόνητο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ :και τι είναι αυτό φίλε μου Κηφέα?
τι παραμένει ακλόνητο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εσύ πάλι , δεν αφήνεις και τους άλλους να σκεφθούν . . . λιγάκι . ![]()

2) Το θέμα αυτό συζητιέται μόνο από τους αγοραστές του βιβλίου του; Promotion κατάσταση;
3) Θα μας φωτίσεις με τις απόψεις σου ή θα πρεσβεύεις τις απόψεις του Π. Μάξιμου,κάποιου που είναι απών της συζήτησης τις οποίες και θα μάθουμε μόνο αν αγοράσουμε το βιβλίο του, δηλαδή δεν πρόκειται απλά να συζητήσουμε;
quote:
1)Χριστιανέ Ορθόδοξε ποιος νείναι ο πατέρας Μάξιμος; Ποιο είναι το έργο του;2) Το θέμα αυτό συζητιέται μόνο από τους αγοραστές του βιβλίου του; Promotion κατάσταση;
3) Θα μας φωτίσεις με τις απόψεις σου ή θα πρεσβεύεις τις απόψεις του Π. Μάξιμου,κάποιου που είναι απών της συζήτησης τις οποίες και θα μάθουμε μόνο αν αγοράσουμε το βιβλίο του, δηλαδή δεν πρόκειται απλά να συζητήσουμε;
1)Δεν ξέρεις τον πατέρα Μάξιμο;;;Τον πατέρα Μάξιμο;;;
2)Όχι,είναι για όλους....
3)Αμα δεν ξέρεις τον άνθρωπο και την πορεία του μέχρι σήμερα,θα είναι δύσκολη η συζήτηση...Μάθε πρώτα τι εστι πατέρας Μάξιμος και έλα να συζητήσουμε επι αυτού.....
http://www.patrokosmas.gr/

quote:
Στη βάση της καλά θεμελιωμένης πίστης βρίσκεται η αθεμελίωτη πίστη .
Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω..
quote:
1)Δεν ξέρεις τον πατέρα Μάξιμο;;;Τον πατέρα Μάξιμο;;;
Δεν ξέρω τον πατέρα Μάξιμο να με συμπαθάς. Δεν βλέπω τηλεόραση... Από ότι διάβασα όμως στη σελίδα που μου υπέδειξες ήταν καλός αθλητής, μουσικός και συγγραφέας. Και σε ξαναρωτάω. Ποιο είναι το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ του;
Να πω εδώ ότι δεν υποτιμώ τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω και προσωπικά, απλά ρωτάω εσένα μιας και δείχνεις να τον γνωρίζεις, και δίνεις βαρύνουσα σημασία στην ΑΠΟΨΗ του για το θέμα του αντίχριστου. Η δεν είναι ΑΠΟΨΗ αλλά ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ και τότε πρέπει να εξετάσουμε αλλιώς το θέμα. Χωρίς προσωπική σχέση δεν μπορώ να έχω σαφή εικόνα για κάποιον Χ. Ορθόδοξε πιστεύω να με καταλαβαίνεις.
Επιπλέον το θέμα που άνοιξες είναι αν ήρθε ο αντίχριστος ή "Η Αποψη του πατήρ Μάξιμου για το αν ήρθε ο αντίχριστος" ; Γιατί ξαναλέω θα ήθελα την άποψη σου επί του θέματος και δεν την παραθέτεις. (δικαίωμα σου φυσικά)
2)
quote:
2)Όχι,είναι για όλους....[/quote] Δεν θα πρεπε να μας διαφωτίσεις λιγάκι βρε Χ.Ο. ;Πως είναι για όλους κάτι που δεν έχει αναλυθεί;
3) Στο τρίτο σου απάντησα ήδη... :)
Στοπ!
quote:Αυτό έχει κάποια βάση - αθεμελιώτη κι αυτή πλην όμως υπαρκτή.
Στη βάση της καλά θεμελιωμένης πίστης βρίσκεται η αθεμελίωτη πίστη .
...
Πριν δοκιμάσεις κάτι (πόσο χρήσιμο είναι πχ) ξεκινάς να το δοκιμάσεις χωρίς προσωπική εμπειρία - αθεμελίωτα. Μόλις δεις ότι είναι χρήσιμο για σένα η αρχική εμπιστοσύνη που έδειξες (η αθεμελίωτη) αποκτά δική της προσωπική βάση - κι είναι πια θεμελιωμένη.

quote:
panpam
Πριν δοκιμάσεις κάτι (πόσο χρήσιμο είναι πχ) ξεκινάς να το δοκιμάσεις χωρίς προσωπική εμπειρία - αθεμελίωτα. Μόλις δεις ότι είναι χρήσιμο για σένα η αρχική εμπιστοσύνη που έδειξες (η αθεμελίωτη) αποκτά δική της προσωπική βάση - κι είναι πια θεμελιωμένη.
Μια νοικοκυρά όποτε μαγείρευε κρέας στο φούρνο, συνήθιζε να κόβη ένα κομμάτι και να το βάζη στην άκρη. Όταν μια μέρα ο γιός της που την παρακολουθούσε την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό,του απήντησε ότι έτσι το βρήκε από τη γιαγιά του. Περίεργος ο νεαρός πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του για να εξακριβώση την αιτία, και την ρώτησε γιατί έκοβε ένα κομμάτι από το κρέας πριν το βάλει στο ταψί για το φούρνο. Η απάντηση της γιαγιάς ήταν, ότι δεν είχε μεγάλο ταψί και ο παππούς του συνήθιζε να αγοράζη μεγάλα κομμάτια κρέας.
Αυτό με απλά λόγια λέγεται αθεμελίωτη πίστη.
*
quote:Μια νοικοκυρά όποτε μαγείρευε κρέας στο φούρνο, συνήθιζε να κόβη ένα κομμάτι και να το βάζη στην άκρη. Όταν μια μέρα ο γιός της που την παρακολουθούσε την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό,του απήντησε ότι έτσι το βρήκε από τη γιαγιά του. Περίεργος ο νεαρός πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του για να εξακριβώση την αιτία, και την ρώτησε γιατί έκοβε ένα κομμάτι από το κρέας πριν το βάλει στο ταψί για το φούρνο. Η απάντηση της γιαγιάς ήταν, ότι δεν είχε μεγάλο ταψί και ο παππούς του συνήθιζε να αγοράζη μεγάλα κομμάτια κρέας.
Αυτό με απλά λόγια λέγεται αθεμελίωτη πίστη.