ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ vs ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ vs ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
20/11/2007, 02:20:41
quote:
Ιαπετός και "Κόρη" σε οδηγούν στα ίδια μυστοπόλα μονοπάτια του "θεϊκού" αποσυμβολισμού. Εκεί ...κατά Ελευσίν(α) μεριά που λένε.

Απευθύνομαι τώρα στον φίλο μας seirios12a, στον οποίο θέλω να κάνω μία ερώτηση.
-Ποιός είναι ο Σείριος κατά την γνώμη σου και τι σχέση έχει με τον "Ερίωπα" εντός "Τριγώνου" που συναντάς στις Ορθόδοξες Εκκλησίες;

Αυτοί οι γρίφοι σου βρε παιδί μου θα μείνουν παροιμιώδεις!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
20/11/2007, 05:45:05
quote:
Ostria Απεστάλη: 20/11/2007, 02:20:41 Αυτοί οι γρίφοι σου βρε παιδί μου θα μείνουν παροιμιώδεις!

Καλώς την φίλη μας απ’ τα παλιά.

Είπα ρε παιδί μου να το σκουντήξω λίγο το θέμα μπας και τσιμπήσει η Ostria ή ο Ελάχιστος και στρώσουμε «παιχνίδι» πάλι.

Πολύ «Λο – λο η Λόλα» πηγαίνουν τώρα τελευταία τα θέματα και νομίζω ότι συ προπάντων θα πλήττεις. Καλά θα ήταν να είχαμε και τον φίλο μας τον Τrainman να μας έβαζε πάλι πάνω στον «Τροχό» του και να περιδιαβαίναμε τον κόσμο.
Αχ ρε Αμαλία, ...τι μας έκανες. Μας στέρησες το πιο καλό παιδί.

Αμ, και εκείνος ο Agnostic όλο 100άρια μου τάζει και όλο μόνος μου τρέχω. Είναι ...σωστά πράγματα αυτα; Όχι πες μου.

Γι’ αυτό, ...άπλωσα την πραμάτεια και περιμένω.

Έχω ...."καλό πράμα συ λέω".

Λουκάς

20/11/2007, 20:34:24
quote:
Ιαπετός και "Κόρη" σε οδηγούν στα ίδια μυστοπόλα μονοπάτια του "θεϊκού" αποσυμβολισμού. Εκεί ...κατά Ελευσίν(α) μεριά που λένε.

Για να προσπαθείσω και γω λίγο αν και δεν νομίζω να καταφέρω και πολλά πράγματα

Λοιπόν: Ο τιτάνας Ιαπετός, αδελφός του Κρόνου, πατέρας του Προμηθέα, του Ατλαντα, του Επιμηθέα και του Μενοίτιου. Ο Όμηρος και ο Ησίοδος θεωρούσαν τον Ιαπετό κυβερνήτη του κόσμου και των τιτάνων πριν τον Δία.

"Ελευσίνα μεριά": αυτό το μόνο που μου φέρνει στον νου είναι η Δήμητρα, τα Ελευσίνια μυστήρια, η "κόρη"(Περσεφόνη)που ανέβαινε στον πάνω κόσμο από τα σκοτάδια του Άδη,και ο Ίακχος-Βάκχος, ο Ιακχος ήταν γιος του Δία και λατρευόταν σαν θεότητα στην Ελευσίνα μαζί με την Δήμητρα και την Περσεφόνη

Τώρα τα σημεία που μπορώ να σταθώ, τα Τάρταρα(Ιαπετός)-Αδης(Περσεφόνη),
Δημιουργία των Ανθρώπων(Ιαπετός)-Αναγέννηση της φύσης(Δήμητρα,Περσεφόνη, Βάκχος), και καταλήγω Θάνατος-Ανάσταση(αναγέννηση). Δεν ξέρω αν οδηγήθηκε η σκέψη μου σε σωστά μονοπάτια θα δείξει

Wolf
seirios12aΜέλος
20/11/2007, 21:27:13
quote:

Απευθύνομαι τώρα στον φίλο μας seirios12a, στον οποίο θέλω να κάνω μία ερώτηση.
-Ποιός είναι ο Σείριος κατά την γνώμη σου και τι σχέση έχει με τον "Ερίωπα" εντός "Τριγώνου" που συναντάς στις Ορθόδοξες Εκκλησίες;

Λουκάς

Σείριος είναι το αστέρι που αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου με τα ονόματα Σείριος, Σούρια, Σουρ, Σήειρ, Οσιρις κ.α. Από το Περού και το Μεξικό μέχρι την Αυστραλία και Ιαπωνία και από την Ισλανδία μέχρι την Ν. Αφρική, μια παράδοση ζει χιλιάδες χρόνια, παρά τις προσπάθειες εξαλείψεως της, για να θυμίζει στον άνθρωπο την σχέση του με το μακρινό αστέρι και πως οι θεοί-βασιλιάδες εποικιστές, έφεραν το σπέρμα της ζωής στον απόμακρο τούτο πλανήτη του γαλαξία μας.
Αφετηρία των θεών Θεωρείται ο Σείριος και όχι κάποιο άλλο άστρο. Αυτό δικαιολογείται αφού σε παγκόσμια κλίμακα ο Σείριος αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας, λατρεία που χρονολογείται ταυτόχρονα με την εμφάνιση του ανθρώπου πάνω στην γη. Παρά την τεράστια για τα ανθρώπινα δεδομένα απόσταση, ο Σείριος είναι ένα πολύ κοντινό άστρο για τα συμπαντικά δεδομένα .

(Σείριος Α΄) είναι ένα άστρο τεραστίων διαστάσεων, ήλιος-γίγαντας σε σχέση με τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος.Είναι ένα πολύ λαμπερό αστέρι. Έχει ακτίνα 1,5 φορά μεγαλύτερη από τον ήλιο, η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από την μάζα ίου ήλιου και 35,5 φορές φωτεινότερος από αυτόν. Έχει θερμοκρασία επιφανείας 11.200C τόση όση είναι σε χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ Πυραμίδων Χέοπος και Γιουκατάν Μεξικού, αλλά τόση είναι σε μέτρα ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα διαφυγής των σωμάτων από την έλξη της γης.

(Σείριος Β') Είναι βαρύ αστέρι, άσπρος νάνος, έχει χρώμα άσπρο και είναι αόρατος με γυμνό οφθαλμό. Ανακαλύφθηκε ΜΟΛΙΣ το 1862 με ισχυρό τηλεσκόπιο και τονίζω το έτος γιατί θα χρειαστεί πιο κάτω. Επί 50 χρόνια καλύπτεται από τον Σείριο "Α" και η ορατή περίοδος του είναι άλλα πενήντα (50) χρόνια. Είναι 65.000 φορές πυκνότερος από τον δικό μας ήλιο και έχει το 95% της μάζας αυτού ενώ είναι 10.000 φορές πιο σκοτεινός από τον Σείριο "Α".

(Σείριος Γ') ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΡΟ Ο αστρονόμος Φόξ ισχυρίζεται ότι είδε τον Σείριο Γ" το 1920. Είναι τέσσερις φορές ελαφρύτερος από τον Σείριο "Α" και κινείται όπως ο Σείριος "Β". Έχει έναν δορυφόρο "Ε" που είναι ο πλανήτης του συστήματος που κατοικείται και από αυτόν ξεκίνησε ο εποικισμός της γης.
Ο πλανήτης αυτός επηρεάζεται καθ' ολοκληρία από τον Συνοδό. Τα πενήντα χρόνια της περιόδου του Συνοδού είναι διάχυτα στην Ελληνική παράδοση

H ύπαρξη του Σείριου ήταν γνωστή σε αρχαίους πολιτισμούς, ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, όπως μαρτυρούν αρχαία κείμενα και αρχαίες παραστάσεις. Το «περίεργο» της όλης υπόθεσης, έγκειται στο οτι ο Σείριος Β΄ και ο Σείριος Γ΄ δεν φαίνονται με «γυμνό μάτι», γεγονός που προϋποθέτει την ύπαρξη φακού, τηλεσκοπίου ή κάποιου άλλου τεχνολογικού επιτεύγματος για να διαπιστωθεί η ύπαρξή τους, ή κάποια επαφή των αρχαίων προγόνων μας με εξωγήϊνους και -γιατί όχι;- την πιθανή καταγωγή τους απο αυτούς...

Εάν δεν κάνω λάθος, τα περισσότερα αρχαία ιερά έχουν προσανατολισμό στο άστρο του Σείριου.
Στην Ιλιάδα, περιγράφοντας την ασπίδα του Αχιλλέα, ο Όμηρος κατονομάζει τις Πλειάδες, τις Υάδες, τον Ωρίωνα και τη Μεγάλη Άρκτο. Επίσης, παρομοιάζει την απαστράπτουσα περικεφαλαία και την ασπίδα του Διομήδη με το «φθινοπωρινό αστέρα», δηλαδή το Σείριο. Ο Σείριος, ως «κύων του Ωρίωνος» λόγω της θέσης του κοντά στον αστερισμό αυτό, χρησιμοποιείται και σε παρομοιώσεις που αφορούν τόν Αχιλλέα και τον Έκτορα.

Τώρα τι σχέση έχει εν τω μεταξύ με τον Ερίωπα και το τρίγωνο...

Ερίωπας δεν ξέρω ποιος είναι οπότε δεν μπορώ να το ταυτίσω.
Ερίωπις, πάντως ήταν η μητέρα του Αίαντα και βασίλλισα της Λοκρίδος. Επίσης υπάρχει και η κόρη του Απόλλωνα και της Αρσινόης.

Εκτός και αν Ερίωπας είναι ο παντεπόπτης οφθαλμός και το τρίγωνο των ορθοδόξων εκκλησιών έχει και αυτό προσανατολισμό προς τον Σείριο.

seirios12a

έν οίδα ότι ουδέν οίδα

seirios12aΜέλος
20/11/2007, 21:48:29
Και μια πιο προφανής ομοιότητα, από τους γρίφους του φίλου ΕΡΙΩΠΙΣ.
[green]Ο ΠΟΙΜΗΝ[green/]

seirios12a

έν οίδα ότι ουδέν οίδα

seirios12aΜέλος
20/11/2007, 22:10:32
[green]Ο ΠΟΙΜΗΝ[green/]

seirios12a
seirios12aΜέλος
20/11/2007, 22:30:38
Ο ΠΟΙΜΗΝ

seirios12a
20/11/2007, 23:14:46
Άμα διαθέση κανείς λίγο χρόνο και αρχίσει να σκαλίζη την Π.Δ. και τη Ελληνική Μυθολογία , σίγουρα θα ανακαλύψη πολλές ομοιότητες .
Το ερώτημα είναι , τι είναι τελικά αυτές οι ομοιότητες , αντιγραφές ή συμπτώσεις ;
Και αν είναι συμπτώσεις είναι δυνατόν να είναι τόσες πολλές ; αν είναι πάλι αντιγραφές τότε κατά την γνώμη μου μπορούμε να υποθέσουμε δύο τινά .

Ή ότι αντέγραψαν οι Εβραίοι από την Ελληνική Μυθολογία , δεδομένου ότι είναι παλαιότερη από την Π.Δ. , ή ότι και οι δύο αντέγραψαν από κάποια ακόμα αρχαιότερη μυθολογία . Ας δούμε όμως παρακάτω πως περιγράφεται και από τους δύο η Γένεσις .

«Και έπλασε Κύριος ο Θεός τον άνθρωπον από χώματος εκ της γης και ενεφύσησεν εις τους μυκτήρας αυτού πνοήν ζωής και έγεινεν ο άνθρωπος εις ψυχήν ζώσαν .» (Γεν. Β’ 7.)

«…έτσι μίλησε γελώντας ο πατέρας των θεών , και προστάξε τον Ήφαιστο να αναμίξη χώμα με νερό και να της βάλει και φωνή . Να της δώση όψη , αντοχή και ομορφιά αθάνατης Θεάς …..και την ονόμασε Πανδώρα γιατί όλοι οι κάτοικοι Ολύμπου την προίκισαν με κακά δώρα για τους ανθρώπους .» (Ησίοδος «Έργα και ημέρες»)

Από τον Απολλόδωρο αναφέρεται ότι :

«…Προμηθεύς δε εξ ύδατος και γης ανθρώπους πλάσας…»

Και τέλος ο Οβίδιος γράφει στις «Μεταμορφώσεις» του :

«Το σώμα του ανθρώπου το έφτιαξε από νερό και πηλό ο Προμηθέας , ο γιός του Ιαπετού και την ψυχή του την έδωσαν περιπλανώμενα θεϊκά στοιχεία , που είχαν επιζήσει από την πρώτη δημιουργία .»

Τι λέτε ; δεν είναι εκπληκτικές οι ομοιότητες ;

samuel1974Μέλος
21/11/2007, 00:33:21
@ seirios12a

Γράφεις:
"Επίσης υπάρχει ένας μύθος που αναφέρεται σε χιλιάδες χρόνια π.Χ., που λέει πως..."

Άμα θέλεις, μπορείς να μας παραθέσεις τις πηγές σου.

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
21/11/2007, 02:20:11
quote:
«Sesostris Απεστάλη: 20/11/2007, 23:14:46 …Προμηθεύς δε εξ ύδατος και γης ανθρώπους πλάσας…»

Γιατί οι αρχαίοι συνταύτιζαν τον Προμηθέα με τον Κρόνο;
Αν αυτό είναι σωστό τότε είμαστε δημιουργήματα του Κρόνου και όχι του Ιευός (Ζευ. Τι λές και εσύ;

quote:
seirios12a Εάν δεν κάνω λάθος, τα περισσότερα αρχαία ιερά έχουν προσανατολισμό στο άστρο του Σείριου.

Τι ενννοείς έχουν προσανατολισμό;

quote:
seirios12a Εκτός και αν Ερίωπας είναι ο παντεπόπτης οφθαλμός και το τρίγωνο των ορθοδόξων εκκλησιών έχει και αυτό προσανατολισμό προς τον Σείριο.

Ερί-ωπας σημαίνει μεγαλόφθαλμος.

Ο "Οσίρις" είναι μάλλον η Ελληνική απόδοση του αρχικού "Ασσάρ" για τον "Μεγάλο οφθαλμό".

Σίγουρα ετυμολογείται ο Σείρις ή Οσίρις απ' το αιγυπτιακό "Ίρις" που σημαίνει οφθαλμός ή "Ωπή" (βλ. τας "ώπας" για τους οφθαλμούς).

Το πρώτο μέρος του Σείρι ή Οσίρι είναι το "Σι", πανάρχαια Ελληνική λέξη για τον Θεό, (οι αρχαίοι έλεγαν μα τω Σιώ, δηλ. μα τον Θεό).

"Σί" λοιπόν και "Ίρι" μας κάνουν Σείρι ή Οσίρι με ενσωματωμένο άρθρο.

Δίπλα τώρα στον Οσίρι αν τοποθετήσεις και την Ίσιδα (Ίσις) δηλ την κίνηση και φορά τότε έχεις μιά πλήρη εικόνα για το που βαδίζεις στα γριφώδη μυστοπόλα μονοπάτια του Ερίωπα.

quote:
seirios12a Και μια πιο προφανής ομοιότητα, από τους γρίφους του φίλου ΕΡΙΩΠΙΣ.

Ο ΠΟΙΜΗΝ

Αφού λοιπόν το δέχεσαι και αυτό, ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα:

Οφθαλμός λοιπόν ή ΩΠΗ, ένα και το αυτό.
ΩΠΗ αριθμολογούμενη και Ιησούς δίνουν 888 δηλ την συμπαντική φορά (κίνηση) που αντιπροσωπεύει η Ίσις.

Ο Ιησούς τελικά ποιός είναι; Μήπως οι 3 μονάδες που αντιπροσωπεύουν τις 3 χρυσές "Πύλες" της Όστριας;

Η μήπως οι τρείς "Πύλες" του Οσίρι δεν μεταφέρθηκαν στους Χριστιανικούς ναούς έτσι για τας "ώπας" του κόσμου που λένε;

Ερίωπας ο 1.2.3.4.5.6.7.

Απλά ο υπογράφων είναι ο .......

Λουκάς

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 21/11/2007 02:23:10

21/04/2016, 23:06:40
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ξεχνάτε τα βασικά.

ο θείος Κ.Κ ο υπ' αριθμόν 2 προδότης της σύγχρονης Ελλάδος.
1. Γερμανικές αποζημειώσεις.
2. Εισβολή Αττίλα.

Βρείτε τον υπ' αριθμ. 1.

Ξεχασιάρη Μάριε! Είπες τα τελευταία, και ξέχασες τα πρώτα!! Κουκουλοφόρος μεταξύ άλλων και ο θείος. Γιατί νομίζεις κουκούλωσαν άρον άρον την υπόθεση Μαξ Μέρτεν το 1959, και ψήφισαν νόμο που έκλεινε οριστικά το θέμα της δίωξης των εγκληματιών πολέμου επί ελληνικού εδάφους!!!

Αντιγράφω σχετικά, από δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Ίσως το πλέον «πολιτικά πικάντικο» μέρος της υπόθεσης Μέρτεν να έλαβε χώρα αφού αυτός επέστρεψε στη Γερμανία. Ο γερμανικός Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Ηχώ του Αμβούργου» και το περιοδικό «Der Spiegel» άρχισαν να δημοσιεύουν ρεπορτάζ με σκοπό την αθώωση Μέρτεν. Τα δημοσιεύματα αυτά, πολλά εκ των οποίων περιείχαν απολύτως ψευδείς ειδήσεις, είχε περιγράψει εκτενώς με συνεχείς ανταποκρίσεις από τη Βόννη ο τότε ανταποκριτής της εφημερίδας «Ελευθερία» και μετέπειτα των «Νέων» και του «Βήματος», ο αείμνηστος Βάσος Μαθιόπουλος.

«Φοβερά κατηγορία του Μέρτεν κατά των κ. Καραμανλή - Μακρή: τους εμφανίζει ως έμμισθους πράκτορας της Κατοχής» ήταν ο τίτλος της ανταπόκρισης του Μαθιόπουλου στο εξώφυλλο της «Ελευθερίας» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 1960. Τι ισχυριζόταν ο Μέρτεν; Ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο υπουργός Εσωτερικών Δημήτριος Μακρής και η σύζυγός του Δοξούλα, το γένος Λεοντίδου, που κατά την Κατοχή εργαζόταν ως γραμματέας στο γραφείο του Μέρτεν στη Θεσαλονίκη, είχαν συνεργαστεί με τους ναζί με σκοπό τον αθέμιτο πλουτισμό από τις εβραϊκές περιουσίες.

Ο Μέρτεν είχε επίσης εμπλέξει τα ονόματα του τότε αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Γεωργίου Θέμελη ως συνεργαζόμενου με τους κατακτητές, αλλά ακόμη και του Χανς Γκλόμπτκε, στενότατου συνεργάτης του γερμανού καγκελαρίου Κόνραντ Αντενάουερ, στο ζήτημα του εκτοπισμού των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Το «Der Spiegel» είχε μάλιστα αναφερθεί, ψευδώς, σε συγγενική σχέση Καραμανλή - Μακρή. Ο Μέρτεν δε είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει φωτογραφία στην οποία εμφανίζονταν από κοινού ο Καραμανλής και το ζεύγος Μακρή. Τελικά, ο Μέρτεν δεν παρουσίασε ποτέ τη φωτογραφία.

Τελικά, το εν λόγω πολιτικό και διπλωματικό θρίλερ έλαβε τέλος το 1961 όταν δικαστήριο της Αθήνας κήρυξε ένοχο τον Μέρτεν, ερήμην, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης και προσβολής μέσω του Τύπου. Οι Μακρής και Θέμελης έλαβαν αποζημιώσεις. Η υπόθεση Μέρτεν στο Βερολίνο πάντως αρχικά αναβλήθηκε και τον Ιούνιο του 1968 έκλεισε οριστικά λόγω έλλειψης στοιχείων και λόγω παραγραφής. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό ότι ο Μέρτεν, ο οποίος πέθανε το 1976, έλαβε και αποζημίωση για την περίοδο που έμεινε προφυλακισμένος στις ελληνικές φυλακές.

*

21/04/2016, 23:54:02
quote:
Εκτός του ότι ο θείος Κ.Κ ήταν ένας από τους κύριους εκφραστές της λεγόμενης "επάρατης δεξιάς", η παράταξη που ανέλαβε την μετεμφυλιακή Ελλάδα και την κράτησε στο περιθώριο αξιών και εξελίξεων από την υπόλοιπη δυτική Ευρώπη σχεδόν για 30 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της 7 ετίας, θα του χρεώσω κάτι το πολύ συγκεκριμένο...

Heretic, δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω σε όσα παραθέτεις.
Εγώ προσωπικά εστίασα στην περίοδο Καραμανλή από την μεταπολίτευση και μετά και σε δημοκρατικό καθεστώς.

22/04/2016, 00:23:42
quote:

Όταν λες "Εισβολή Αττίλα" τι εννοεις?

Δεν θα επεκταθώ.
Οσοι γνωρίζουν ιστορία ξέρουν, ότι η Κύπρος δεν είναι μακρυά!!!

Αυτός ο οποίος διέταξε την μη εμπλοκή των ελληνικών δυνάμεων, στην εισβολή Αττίλα, διέπραξε προδοσία.

Δεν χρειάζομαι αναλύσεις περί αξιόμαχου ενόπλων δυνάμεων κ.λ.π.
Ηταν προδοσία.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/04/2016, 00:27:15
quote:
Heretic
Να ψηφίσουμε; Εγω προτείνω Τζέφρυ για την πώληση της Ελλάδας από το Καστελόριζο. Να αφήσω στην άκρη τις μπάζες με τα CDS, τις εντολές για μαγείρεμα του ελλείμματος από την Ελστατ για να πέσουμε στην αγκαλιά του ΔΝΤ και όλα τ' άλλα που κουκούλωσαν.

Ο Τζεφρυ είναι ο υπ' αριθμ. 4.

Ο Σημίτης ο 3.

Και Μπεν Ζελόν ο 1.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, που αντί να εκτελεί τους προδότες, τους κάνει Εθνάρχες.

Αντί να τιμά τους πατριώτες και τους ήρωες, τους εκτελεί ή τους αγνοεί.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/04/2016, 00:38:21
μια που ανεφέρθη Καραμανλής....

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/10/irthe-i-ora-tou-karamanli.html

Και θείος και ανηψιός, παρ'τον ένα και χτύπα τον άλλον....

Σαφώς ο Μπούλης πιο 'λάιτ' και έκανε λιγότερη ζημιά αναλογικά, από την απραξία του και την αβουλία του,
αλλά κατάφερε και αυτός να παραδώσει χειρότερη χώρα από αυτήν που ανέλαβε, στρώνοντας το δρόμο για την επόμενη ισοπέδωση από ΓΑΠοΣαμαροΒενιζέλους και Τσίπρα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

22/04/2016, 01:01:12
quote:
Οσοι γνωρίζουν ιστορία ξέρουν, ότι η Κύπρος δεν είναι μακρυά!!!

Εσυ που ξέρεις ιστορία για πες μας
πότε έγινε η εισβολή και πότε ανέλαβε ο Καραμάν Αλης

22/04/2016, 01:03:22
Ανδρέα, επειδή ακριβώς γνώριζα που το πας, είπα πως δεν θα επεκταθώ.

. και -

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/04/2016, 01:18:45
Βρε άσε που το πάω εγώ, εσυ που το πας δεν ξέρω.

Εύκολα πετάμε κορόνες, επικαλούμενοι την ιστορία,
Προσωπικά δεν θεωρώ τον Καραμανλή "εθνάρχη" και η ιστορία εχει να του προσάψει πολλά,
απέχει όμως απο το να του χρεώσεις ενα θέμα που είχε τελειώσει απο το 63!

22/04/2016, 01:24:37
Ναι, το 63 πρωθυπουργός ήταν η γιαγιά μου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/04/2016, 01:32:23
Το φάντασμα που ψάχνεις έχει όνομα και λέγετε Αγγλία.