- ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
trexagireveΤο θέμα μου είναι πολύ κατοπινό των δικών σου zip και
το ξέρεις..Εγώ, όμως, πάραυτά, απλά ήθελα να συλλέξω
την αθυροστομία, το θράσσος...Τον παραλογισμό και τις
αντιφάσεις...
Τι προσπαθείς να μας πεις τώρα ρε φίλε ; Άνοιξες ένα θέμα για να βρίσεις και να γελάσεις, το λες παραπάνω και μόνος σου, το ομολογείς και εσύ ο ίδιος. Μας κοροϊδεύεις ;;;
ότι ειναι κάτι που πρέπει να σχολιαστεί...Η αθυροστομία
είναι προιον της εποχής μας...Κι αυτήν πρέπει να τονίζεται...
Να επισημαίνεται...
Ίσως έτσι βουτάει κανείς τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει...
quote:
Το να κοροιδεύεις εσύ ιερα και όσια, φίλε zip, πιστεύω
ότι ειναι κάτι που πρέπει να σχολιαστεί...Η αθυροστομία
είναι προιον της εποχής μας...Κι αυτήν πρέπει να τονίζεται...
Να επισημαίνεται...
Ίσως έτσι βουτάει κανείς τη γλώσσα στο μυαλό του πριν μιλήσει...
Κατά πρώτον, δεν κοροϊδεύω ούτε τα ιερά σας, ούτε τα όσιά σας. Απλώς, λέω τις απόψεις μου και επειδή εσείς δεν έχετε ισχυρό αντίλογο, επειδή δεν έχετε επιχειρηματολογία, καταφεύγετε στην ειρωνεία, στον χλευασμό & ανοίγετε ειδικά θέματα για μένα. Thanks, σας είπα, αλλά δεν θα πάρω ...
Κατά δεύτερον, ο σχολιασμός δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο που προσπαθείς εσύ να τον κάνεις. Ο ίδιος ο τίτλος του θέματός σου είναι προκλητικός. Τώρα, από 'κει και πέρα ... κάνε ότι θες, πες ότι θες και φέρε μας να δούμε αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που ετοιμάζεις ...
quote:
zip:
Τις λάσπες φιλαράκο, πρώτος ΕΣΥ τις πήρες ανοίγοντας ένα τέτοιο θέμα με τέτοιο τίτλο.
Eδώ αδικείς κατάφορα τον εαυτό σου zip!
.......ανοίγεις το ένα λασπώδες θέμα πίσω από το άλλο........και τι λες κι από πάνω?πλατσουρίζεις μέσα στον οχετό και σ΄ ενοχλεί το κουτάκι της κοκα-κόλας?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Νομίζω ότι το παραθέτεις για να δείξεις την αντίθεσή σου, έτσι;
Θεωρώ ότι ο τίτλος του θέματός σου, απαιτεί ορισμό των χαρακτηρισμών, πριν απ' όλα...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Ωραίο θέμα!
Edited by - zip on 02/06/2009 23:41:49