- ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΕΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Πραγματικά περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα....Ας το ξαναπώ (έχω απαντήσει και στο μέλος snoopy πάνω στην ίδια ερώτηση), αφού δεν υπάρχει Καμία Απόδειξη Ύπαρξης του ΧΟ ΘΕΟΥ από την μεριά που ισχυρίζεται ότι Υπάρχει (εφόσον ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ)...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ....
ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ....
Ήθελα να ήξερα αυτό το πράγμα που το ακούσατε και το λέτε συνέχεια.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

Συνεπώς προσπαθώ με αυτό το θέμα να καταλάβω τους ζηλωτές του συγκεκριμένου φόρουμ....η σιγουριά τους μου αποπνέει ότι κάτι ξέρουν αλλά τελικά δεν ξέρουν τίποτα περισσότερο από τον ανιψίο μου...
Όμως αφού δεν ξέρουν και περισσότερα από εμάς, αν δεν είμαστε σίγουροι για την ύπαρξη του ΧΟ θεού (και γενικότερα όλων των θεών) πως μπορούμε να μιλάμε για συμφέροντα, σκοτεινά κυκλώματα και άλλα χαζά....???????????
Το να πιστεύω εγώ σε ότι πιστεύω δεν μου δίνει δικαίωμα να πω ότι ο WWALKER έχει σκοτεινά συμφέροντα και υπερασπίζεται την ΧΟ Θρησκεία...απλά πιστεύει γιατί έτσι έμαθε, γιατί έτσι γουστάρει ρε αδερφέ...
Συνεπώς όποιος μιλάει για σκοτεινά συμφέροντα έχω την αίσθηση ότι μάλλον βάλονται τα δικά του συμφέροντα και στην παράνοια του αρχίζει και κατηγορεί και θίγει άτομα.
Τέλος πάντων θα συμφωνήσω με τον gigeni να κλειστεί το θέμα ούτος η άλλος αυτό που ήθελα το πήρα, προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα με κρυφή ατζέντα εδώ μέσα και αναγνωρίζονται όταν αναφέρουν το ποιηματάκι για τα κρυφά συμφέροντα....
ΑΜΑΛΙΑ αν μπορείς κλείδωσε το θέμα την δουλειά του την έκανε...
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
ΑΜΑΛΙΑ αν μπορείς κλείδωσε το θέμα την δουλειά του την έκανε...
Την έκανε την δουλειά του, φίλε μου, ή απλώς συνέχισε μια κατάσταση που έχουμε δεί τόσες και τόσες φορές σε τόσα topics...?
Εγώ τουλάχιστον πιστεύω πως συνέβη το δεύτερο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
wwalker 1ον δεν το λέμε πολλοί μόνο εγώ και 2ον) το θέμα είναι απλό, έχουμε το δεδομένο δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να μας οδηγεί στην αντίληψη ύπαρξεις του ΧΟ Θεού....
Αυτό είναι δεκτό, γιατί το περιορίζεις μόνο στον εαυτό σου το συγκεκριμένο σύστημα αποφάσεων.
Γενικότερα πάντως, δεν ξέρω τι λένε οι δικηγόροι και οι δικαστές, πάντως οι των θετικών λέμε πως ελλείψη στοιχείων δεν βγάζουμε συμπεράσματα.
----------------------

quote:
απλα τα πραγματα Efstathios αλλα λογο των ημερων σου δινω την ευκαιρια να απαντησεις τωρα στην ερωτηση και να δειξεις οτι τιμας τα παντελονια που φορας να δειξεις οτι εχεις λογο
2η φορα που το εν λογω ατομο εκφραζεται ετσι χωρις εγω να χω θιξει τον ανδρισμο του η κατι αλλο.Ειχα ζητησει Ban του user και κλειδωμα του topic.Τι εγινε?
----------------------

μην προσπαθεις να ξεφυγεις δηθεν θιγμενος
δωσε μια απαντηση απλα πραγματα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Efstathie μήπως έχεις παρεξηγήσει????? το τι ζητάς δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί απλά δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένα μέλος όπως όλοι μας.....το επεσήμανες μία φορά αυτό αρκεί...η Administrators και οι συντονιστές δεν είναι τα στρατιωτάκια σου...αν ψάχνεις για κάτι τέτοιο βρίσκεσαι στο λάθος φόρουμ...
Ναι, κοιταξε ομως, δεν το ζητησα σαν απαιτηση,αλλα σαν μια προφανη κινηση ενος admin ενος φορουμ το οποιο απο οτι εχω δει τουλαχιστον ειναι πιο σοβαρο σε αυτα τα θεματα απο αλλα ελληνικα φορουμς στα οποια δεν υπαρχει κανενα moderation και γινεται της τρελης.Και επελεξα να γραψω σε αυτο το φορουμ ακριβως γι αυτο τον λογο.Εαν θεωρεις ομως οτι η προταση "τιμα τα παντελονια που φορας επιτελους" η οποια ειπωθηκε σε δυο ποστς απο τον user gigeni δεν σηκωνει κλειδωμα και ban του συγκεκριμενου χρηστη η εστω καποιο warning,τοτε προφανως εκανα λαθος να γραψω εδω περιμενοντας οτι τουλαχιστον δεν θα υπηρχαν τετοια απαραδεκτα φαινομενα.Ειπαμε,αλλο η αντιπαραθεση και αλλο αυτοι οι χαρακτηρισμοι.Και δεν νομιζω να ειπα ποτε κατι που να προκαλει τετοιου ειδους χαρακτηρισμο.
Αλλα εχετε δικιο,η amalia εχει με πολλα να ασχοληθει και προφανως δεν θα χει δει τα τεκτενομενα γι αυτο θα της στειλω pm.
Οσο για τον χρηστη gigeni για μενα πλεον δεν υπαρχει σε αυτο το φορουμ,οποτε ας σταματησει τις προσπαθειες να μου αποσπασει καποια απαντηση με παρομοιες μεθοδους αμφισβητησης ανδρισμου,η με οποιονδηποτε αλλο τροπο.Αδιαφορω
Edited by - Efstathios on 08/01/2006 03:14:34
Edited by - Efstathios on 08/01/2006 03:15:27
βεβαια δεν ειναι το προβλημα το τι σου ειπα αλλα η ερωτηση που σου εκανα
εψαχνες για πατημα για να μην απαντησεις στην ερωτηση
δεν πειραζει βρε αντε και εις ανωτερα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Υπαρχει η θεωρια που λεει οτι αναλογα με αυτο που πιστευες θα δεις κατι αναλογο.Θα ξερεις ομως ποια ειναι η αληθεια.Π.χ αν εισαι Βουδιστης θα δεις εναν αγγελο του Βουδα να ερχεται κοντα σου.Και πιθανον το μερος που θα πας να ειναι παραπλησιο με αυτα που διδασκει η θρησκεια σου.Θα βλεπεις ομως και τους αλλους.Θα βλεπεις αντιστοιχα και τον χριστιανο στον δικο του παραδεισο.Και προφανως θα ξερεις η θα βλεπεις οτι ολα αυτα συνδεοονται μεταξυ τους υπο την στεγη ενος Θεου.
Ολα αυτα βεβαια γι αυτους που πραγματικα αξιζουν να ναι εκει.Οι υπολοιποι... δεν ξερω.
Επομενως μπορει να δεις και τον Ερμη να σε υποδεχεται.ΑΛλα θα ξερεις οτι πανω απο την Ερμη ειναι καποιος αλλος.
Υπάρχει στον άνθρωπο εμφυτο, ένα πράγμα που είναι ισχυρότερο από τα βιβλία και τις θεωρίες.
Τι να σου πουν τα βιβλία και οι θεωρίες του Δαρβινου για την αγάπη της μάνα σου. Αφού καταλαβαίνεις ότι σε αγαπάει.
Πως μπορεί κάποιος μέσω βιβλίων και θεωριών να δει αν η γυναίκα του τον απατάει.
Απλά ο καθένας βλέπει.
Ο παντρεμένος.
Ο βουδιστής
Ο χριστιανός.
Ελπίζω να κλειδωθεί το θέμα γιατί αναλλονόμαστε χωρίς λόγο...
Καλημέρα σε όλους....
God is dead and can't help your soul...so long live the freedom that lives in us all
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
quote:Πως μπορεί κάποιος μέσω βιβλίων και θεωριών να δει αν η γυναίκα του τον απατάει.
Πράγματι δεν χρειάζεται ούτε βιβλία ούτε θεωρίες για να δει κάποιος αν η γυναίκα του τον απατάει. Θα δει απλά τις πιπιλιές στο λαιμο της και αλλού και δε μπα να είναι και ο πιο ενάρετος θρησκευόμενος....ούτε όλοι οι Θεοί μαζί δεν θα την σώζουν την καημενούλα
God is dead and can't help your soul...so long live the freedom that lives in us all
quote:
Εσύ βέβαια μπορεί να το είπες σαν έναν ειλικρινή προβληματισμό, όμως το έχω ακούσει και απο άλλους θρησκευόμενους περισσότερο σαν έναν έμμεσο ψυχολογικό εκφοβισμό προσπαθώντας να με πείσουν για το ορθόν της θρησκείας τους.Εντωμεταξύ δεν προβληματίζεται κανείς για το γεγονός ότι δίνεται τόση σημασία στις θρησκείες για το τι μελιγενέσθαι μετα θάνατον αλλά όχι για το τι γινόταν πριν γεννηθούμε? Αφού και τότε δεν υπήρχαμε και αφού πεθάνουμε δεν θα υπάρχουμε. Ομως γιατί αυτή η εμμονή για το μετά και όχι για το πριν?? Μήπως λοιπόν έχω δίκιο?
Εγω απλα εκανα μια ερωτηση για να δω εαν και αυτοι οι οποιοι δεν πιστευουν, προβληματιζονται σε καποιο βαθμο η αν περναει ποτε απο την σκεψη τους κατι τετοιο.Η αν το απορριπτουν ακραδαντα και δεν το σκεφτονται ποτε.
Γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει σκεφτει ολα τα ενδεχομενα.Οπως ολοι εχουμε προβληματιστει για το αν μετα μπορει να μην υπαρχει τιποτε, ετσι σιγουρα ακομη και ενας φανατικος αθεος καποια στιγμη και για καποιο λογο θα εχει σκεφτει "και αν κανω λαθος?" .Διορθωσε με αν σφαλω εδω,αλλα δεν νομιζω.Αυτες ειναι σκεψεις που ερχονται υποσυνηδητα.
Τα υπολοιπα ειναι θεμα πιστης και προσωπικων εμπειριων του καθενος.
Να μιλήσω για σεβασμό των συνομιλητών μας;
Λίγο αστείο μου ακούγεται - και με συγχωρείτε - γιατί είμαστε άνθρωποι που για να φτάσουμε στο σημείο να διαμορφώνουμε δημόσια απόψεις, θα έπρεπε να θεωρούμε τον σεβασμό αυτόν δεδομένο.
Δυστυχώς, αυτό το κλίμα που υπάρχει σε πολλές συζητήσεις αυτής της κατηγορίας, "παρασύρει" - πιστεύω - στο να μας ενδιαφέρουνε περισσότερο οι απόψεις και όχι οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλούμε.
Θα έπρεπε να γίνεται αυτό;
Αν και είναι πιθανό, και αυτό το θέμα να απενεργοποιηθεί - μαζί με άλλα - σε μια δεύτερη έρευνά μας μεταξύ των θεμάτων που έχουν παρόμοιο αντικείμενο και που αποτελούν πόλο αρνητικά διευθετημένων αντιθέσεων, θα συνιστούσα, να προσέξουμε λίγο περισσότερο τον παράγοντα Άνθρωπος. ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
οι ψευτικες και αυθαιρετες περιγραφες περι θειας υποστασης μπερδευουν τισ καταστασεις διοτι το θειο εχει αντικειμενικη φυση ειναι επινοημενο φανταστικο ομως με λογικη δομη το οποιο αποδιδει την αληθηνη υπαρξη του ...Εχετε ακουσει αυτο που λενε αμα η φαντασια εχει επινοηση και δεν ειναι αυθαιρετη γινετε πραγματικοτητα(τα παντα γινονται πραγματικοτητα απο το μηδεν αρκει η δομη του να στηριζεται σε μαθηματικο λογο δηλ λογικη. Ετσι αποδιδει αιωνιωτητα σταθεροτητα (αθανασια) κατι που αφορα και τον ανθρωπο με εξελικτηκες προοπτικες μιας και το ωον, ο θεος εξελισεται συνεχεια.Ο θεος ειναι απειρος λογος, γλωσσα οπως ολο το συμπαν , φυσικα και ο ανθωπος .πιστεθω πως ποιο κατατοπιστικος ειμαι στην ερωτηση του περονοσπορου .περι ερωτησης και αναζητησης φυσης θειου.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7599
Edited by - psytekk on 10/01/2006 02:58:05