- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΚΟΙΛΙΟ-ΔΟΥΛΟΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Βραδυνή βάρδια απόψε είπα να δω τι παίζει στο blog.....
D.Incubus:
Το βιβλίο που σου ανέφερα είναι ολίγον δυσεύρετο, αν χρειαστείς πληροφορίες, πες μου.
Ο συγγραφέας του πραγματικά "θρυματίζει" το τείχος που υψώνεται στον ερευνητή.
Όσο για το "δίδαγμα" του Ιησού του Ναζωραίου είναι πασιφανές οτι πρόκειται για αντιγραφή απο τις παλαιότερες Ιστορίες των:
*Άδωνη της Αφροδίτης
*Ιησού του Ναυή
*Ορφέα
*Όσιρη
Όλα τα έθιμα και το σενάριο του Χριστιανισμού το συναντάμε στα κείμενα αυτών των κατα πολύ αρχαιότερων απο τον χριστιανισμό, γραφτών.
Εννοείται οτι μέσα στο "δίδαγμα" προστέθηκαν τμήματα με απότερο σκοπό την πνευματική υποταγή της μάζας των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων απέναντι στην υψηλή κοινωνία.
Samuel1974
Στο λέω "Δυνατά και Ελληνικά"
Ο Ιωάννης ο Χρισόστομος ρίχνει ΑΝΑΘΕΜΑ στους ευαγγελιστές Λουκά και Μάρκο, όπως σου το λέω Α-Ν-Α-Θ-Ε-Μ-Α.
ΤΡΙΣ-ΑΝΑΘΕΜΑ ρίχνει και στον Ειρηναίο τον 1ο επειδή προτίμησε να συμπεριλάβει αντιφατικά ευαγγέλια για την συγγρότηση του κανόνα.
Γι αυτό και το βιβλίο του Ιωάννη του Χρισόστομου έχει τον τίτλο "Εναντίον της ψευδονύμου γνώσεως", δηλαδή ο άνθρωπος μας λέει ανοικτά και καθαρά οτι τα ευαγγέλια Λουκά και Μάρκου είναι Ψευδόνυμος γνώση, Α-Π-Α-Τ-Η!!!!!
Τώρα αν εσύ βγήκες το 2008 να διορθώσεις ή να ανεραίσεις τον Ιωάννη τον Χρισόστομο που μόνος του παραδέχεται οτι τα ευαγγέλια είναι ζαρζαβατικά, τι να σου πω.
Trexagyreve
Όλο αυτόν τον καιρό κάθομαι και ακούω τις ασυναρτησίες σου.
Δεν μιλάω για να δω που το πας το θέμα, τελικά είδα.
Όταν σε μια λογική ερώτηση δεν έχεις να δώσεις μια λογική απάντηση αρχίζεις να λες ανισόροπα πράγματα.
Μου λες οτι τα ευαγγέλια δεν έχουν αντιφάσεις και γράφτηκαν σε γλώσσες των στοιχείων, γη-νερό-φωτιά-αέρας.
Τι αιρετικά πράγματα είναι αυτά που λες?
Είσαι Χριστιανός τώρα εσύ? Να μπλέκεις τον Παγανισμό με τον Χριστιανισμό?
Απο την πόρτα σου περνώ
Και τηγανίζεις ψάρια
Και μου πετάς κι έναν κεφτέ
Ευχαριστώ δεν καπνίζω.
Αυτά που λες εκτός απο αιρετικά και βλάσφημα ως προς τον "Χριστό", είναι τόσο ασυνάρτητα όσο και το τετράστιχο που σου αφιέρωσα.
Δεν περίμενα βέβαια και κάτι καλύτερο.....
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
θυμήθηκες να μου γράψεις... Κατι απο εποχή δεινοσαύρων,
που τους χτυπούσες και πονούσαν μια βδομάδα αργότερα;
΄Οπως και νά χει, κάθε θρησκεία έχει το υλικό και το
μεταφυσικό της πεδίο και ενίοτε αναφέρονται προκειμένου
να έχουμε καλύτερη εικόνα της θρησκείας και εφαρμογή της...
Γι αυτό και γω γράφω ποτε θέλατα λογικής περί παντων και πότε
απο πλευράς θεολογικής, ώστε να κρατούμε τα μποσικα...
Νομίζω;
Τώρα για τα ευαγγέλια και την αιρετικότητα του τι αντιπροσωπεύουν οι
4 ευαγγελιστές ως εκφραστές των 4 στοιχείων, δεν φταίω εγώ η εκκλησία
το λέει που τους συμβολίζει με μόσχο, αετό , άνθρωπο και λιοντάρι....
Έτσι συμβολίζονται οι 4 ευαγγελιστές φίλε μου...Αντίστοιχα,γή, αέρα,
νερό και φωτιά...Πληροφοριακά πάντα...
Δεν πειράζει που είσα βραδυνή βάρδια... είναι καλό για σκέψεις, μη το μπλοκάρεις,...
Έτσι συμβολίζονται οι 4 ευαγγελιστές φίλε μου...Αντίστοιχα,γή, αέρα,
νερό και φωτιά...Πληροφοριακά πάντα...[quote]
Άσχετα εσύ? Άσχετα κι εγώ, ας το ελαφρύνουμε λίγο.....
Τηλεφώνημα στην Αγγλική πρεσβεία από συνάδελφο που ήθελε να εργαστεί στο Λονδίνο, Ο ΟΠΟΙΟΣ όμως ελάχιστα Αγγλικά ομιλούσε.
-Let me understand sir, Do you wish to come as an immigrant in our country?
-Εεεε, I don't understand.....
-What exactly you wish to craft in England sir?
-What?
-What to you want TO DO in England?!
-Αααααα, yes, εεεεε......open doors, windows, cars.....
-Go to hell sir.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Samuel1974
Στο λέω "Δυνατά και Ελληνικά"Ο Ιωάννης ο Χρισόστομος ρίχνει ΑΝΑΘΕΜΑ στους ευαγγελιστές Λουκά και Μάρκο, όπως σου το λέω Α-Ν-Α-Θ-Ε-Μ-Α.
ΤΡΙΣ-ΑΝΑΘΕΜΑ ρίχνει και στον Ειρηναίο τον 1ο επειδή προτίμησε να συμπεριλάβει αντιφατικά ευαγγέλια για την συγγρότηση του κανόνα.
Γι αυτό και το βιβλίο του Ιωάννη του Χρισόστομου έχει τον τίτλο "Εναντίον της ψευδονύμου γνώσεως", δηλαδή ο άνθρωπος μας λέει ανοικτά και καθαρά οτι τα ευαγγέλια Λουκά και Μάρκου είναι Ψευδόνυμος γνώση, Α-Π-Α-Τ-Η!!!!!
Τώρα αν εσύ βγήκες το 2008 να διορθώσεις ή να ανεραίσεις τον Ιωάννη τον Χρισόστομο που μόνος του παραδέχεται οτι τα ευαγγέλια είναι ζαρζαβατικά, τι να σου πω.
Δηλαδή μέσα στο βιβλίο του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου υπάρχει καταγεγραμμένο ένα ανάθεμα κατά των Ευαγγελιστών;;;

quote:
trexagireve
Είναι εντελώς το ίδιο, φίλε Sesostris, αλλά σιγά που
θα το έλεγες ποτέ ότι έτσι είναι....
Κάτι σας πιάνει σαν ΤΟ ΔΙΆΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΆΝΙ και λέτε
απίθανες απαντήσεις.... Μιλάμε, κουφά εντελώς...
Είναι ή ίδια ιστορία, για την ακρίβεια με αραβική απόδοση,
φίλε μου, αφού μιλάνε για τα ίια άτομα, άσχετα απο τις
αποδόσεις..Εδώ αμφισβητείτε, κάποιοι εξ ημών, και τις
διαφορετικές εκδοχές των ευαγγελίων....
Αυτο το ξέρουν όλοι, απλά δεν το παραδέχεσαι....
Φίλε trexagireve τι να παραδεχτώ ; Δεν βλέπεις ότι εκτός από τον Γαβριήλ που εμφανίστηκε στην Μαρία μέσα στον ναό , όλη η υπόλοιπη ιστορία είναι εντελώς διαφορετική ; Δεν βλέπεις ότι απουσιάζει εντελώς ο Ιωσήφ από την ιστορία , και η Μαρία εντελώς μόνη και εγκαταλελειμμένη από όλους γεννάει μόνη και αβοήθητη στην ερημιά ; Δεν βλέπεις ότι όταν γυρίζει στους δικούς της με το βρέφος στην αγκαλιά , η δικοί της την αντιμετωπίζουν σαν να τους εντρόπιασε φέρνοντάς τους ένα νόθο ;
Δεν βλέπεις ότι για τους Μουσουλμάνους δεν σταυρώθηκε ο Ιησούς αλλά ο σωσίας του ;
Τελικά και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ; Και τα δύο τα αποδέχεσαι ;;
quote:
trexagireve
Ο Μωάμεθ ήταν εβραικής καταγωγής, ψάξε το...
Ο Μωάμεθ ή «Mohammad ibn Abdallah» όπως είναι το πλήρες όνομά του στα αραβικά , ήταν Άραβας από την φυλή των Κουραϊσιτών . Αν ήταν Εβραίος άλλωστε θεν θα θεωρούσε τους Εβραίους σαν μιαρή φυλή και ούτε θα υπήρχε αυτό το μίσος μεταξύ Εβραίων και Αράβων . Επέτρεψέ μου μετά από είκοσι χρόνια ζωής ανάμεσα σε Άραβες μουσουλμάνους να έχω διαφορετική πληροφόρηση .
Πάντως όπως έγραψα και στον samuel1974 , μη νομίσεις ότι επειδή το Κοράνιο αναφέρεται στον Ιησού και την Μαρία , ασχολούνται και ιδιαίτερα οι μουσουλμάνοι με αυτούς . Τους αναφέρουν απλώς για την ιστορία σαν τον τελευταίο από τους προφήτες που προφήτευσε τον ερχομό του Μωάμεθ και τίποτα περισσότερο , και το ενδιαφέρον τους αυτό είναι όσο το δικό σου για τους εβραίους προφήτες Ναούμ , Ωσίε , Αμώς κλπ .
Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι γνωρίζουν εκτός από τις προσευχές που πρέπει να κάνουν κάθε ημέρα , τη ζωή του Μωάμεθ και τις παρακαταθήκες του , για τα άλλα δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία .
*
δεν καταλαβαίνεις ειναι ότι και στις δυο θρησκείες,είναι η ιστορία του Ιησού
που είχε μάνα την Μαρία και σταυρώθηκε... Χοντρά χοντρά...
Αυτό είναι ο χριστιανισμός, τα άλλα είναι διασκευές, όπως έχω πει...
Και όπως πολύ σωστά λές ασχολούνται πιο πολύ με τον προφήτη τους
παρά με τον Ιησού, που ήταν η κεντρική φιγουρα και γι αυτο τα λέμε
κακέκτυπα αυτού τους είδους τα βιβλία...
Το φαντάζεσαι να έχεις θρησκεία που μιλά για τον Ιησού
και να ασχολείσαι με τον προφήτη;... Πολύ κακέκτυπο...
quote:
Όλα τα έθιμα και το σενάριο του Χριστιανισμού το συναντάμε στα κείμενα αυτών των κατα πολύ αρχαιότερων απο τον χριστιανισμό, γραφτώ
Ναι ισχύει αυτο και υπάρχουν πολλες ερμηνιες. Αυτη που νομίζω είναι η αποψη της εκκλησιας είναι οτι ο Σατανας εχοντας γνωση του τι θα ακολοθουσε κατασκευασε αυτες τις δοξασιες για παραπλανηση.
Η αλλη είναι οτι στους ανθρωπου δόθηκε απο πριν τον ερχομο του Ιησου το "στιγμα" για το τι θα ακολουθουσε.
Κατα αλλους, σαν επιπροσθετο στη προηγουμενη θεωρια, λένε οτι ο θεος ίσως να έδινε έτσι τη δυνατοτητα στους ανθρώπους να πιστευουν σε αυτόν ήδη απο πριν τον αληθή ερχομό του.
Απο εκει και πέρα υπάρχουν άλλες πιο πολυπλοκες συν πλάνες θεωρίες, που αφορούν κυριως αυτους που πιστευουν σε "ανωτερα όντα" και τετοια
Man uses 100% of his brain. The 10% is a myth.
http://www.youtube.com/watch?v=nourmU6OSSQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
http://www.youtube.com/watch?v=7kBX-r1AoS0
quote:
Ναι ισχύει αυτο και υπάρχουν πολλες ερμηνιες. Αυτη που νομίζω είναι η αποψη της εκκλησιας είναι οτι ο Σατανας εχοντας γνωση του τι θα ακολοθουσε κατασκευασε αυτες τις δοξασιες για παραπλανηση.Η αλλη είναι οτι στους ανθρωπου δόθηκε απο πριν τον ερχομο του Ιησου το "στιγμα" για το τι θα ακολουθουσε.
Κατα αλλους, σαν επιπροσθετο στη προηγουμενη θεωρια, λένε οτι ο θεος ίσως να έδινε έτσι τη δυνατοτητα στους ανθρώπους να πιστευουν σε αυτόν ήδη απο πριν τον αληθή ερχομό του.
Απο εκει και πέρα υπάρχουν άλλες πιο πολυπλοκες συν πλάνες θεωρίες, που αφορούν κυριως αυτους που πιστευουν σε "ανωτερα όντα" και τετοια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
trexagireve
Αγαπητέ μου sesostris, αυτό που εσύ κάνεις πως
δεν καταλαβαίνεις ειναι ότι και στις δυο θρησκείες,είναι η ιστορία του Ιησού
που είχε μάνα την Μαρία και σταυρώθηκε... Χοντρά χοντρά...
Αυτό είναι ο χριστιανισμός, τα άλλα είναι διασκευές, όπως έχω πει...
Και όπως πολύ σωστά λές ασχολούνται πιο πολύ με τον προφήτη τους
παρά με τον Ιησού, που ήταν η κεντρική φιγουρα και γι αυτο τα λέμε
κακέκτυπα αυτού τους είδους τα βιβλία...
Το φαντάζεσαι να έχεις θρησκεία που μιλά για τον Ιησού
και να ασχολείσαι με τον προφήτη;... Πολύ κακέκτυπο...
Αν εσύ φίλε trexagireve , παρά τις διαφορές τις οποίες σου επεσήμανα εξακολουθείς να μη βλέπης τις διαφορές μεταξύ Ευαγγελίων και Κοαρανίου , εγώ παραιτούμαι πάσης περεταίρω προσπαθείας να σε μεταπείσω , θεωρώντας την προσπάθεια μάταιη και ανώφελη .
*
η ίδια ιστορία, γι αυτό και ο μουσουλμανισμός θεωρείται συγγενής
θρησκεία με τον χριστιανισμό,για όλους, μιλάνε για την ίδια κοσμοθεωρία,
δεν το αποδέχεσαι και ψάχνεις αποδόσεις
που να διαφοροποιούν το ισλάμ, ότι κι αν γίνει....
Γι αυτά δέ, που σου γράφω, δεν λές τίποτε.. Αυτό λές διάλογο;
Το περίεργο αυτό παιχνίδι για παιδιά εχει τον παράξενο τίτλο ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ.
Εχτές μου έφερε μια συσκευασία του παιχνιδιού αυτου και πραγματικά έμεινα έκπληκτος .
Δεν ξέρω αν το έχετε υποψιν σας αλλα πρόκειται για μια ΥΒΡΙΔΙΚΗ !! μορφή ζωής .
Γνωρίζεται το θέμα;
http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=1340
"Τι ακριβώς είναι οι "θαλασσοψυχούλες";
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2001 02:00
Είναι πολύ μικροί θαλάσσιοι οργανισμοί οι οποίοι κυκλοφορούν στις ΗΠΑ από το 1960 με την ονομασία Sea-Monkeys. Από την πρώτη στιγμή γνώρισαν τεράστια επιτυχία και έγιναν μόδα όπου κι αν εμφανίστηκαν. Οι θαλασσοψυχούλες είναι ένα είδος γαρίδας που ζει στη φύση σε οικοσυστήματα με πολύ αλμυρό νερό, όπως στην Γκρέιτ Σολτ Λέικ, στη Γιούτα. Τα αβγά τους μπορούν να συντηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ξηρό περιβάλλον. Όταν τοποθετηθούν σε ζεστό και αλμυρό νερό, εκκολάπτονται. Πρόσφατα οι θαλασσοψυχούλες ήρθαν και στην Ελλάδα, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και προβληματισμό για το αν είναι φυσικά όντα ή παιχνίδι της γενετικής. Οι θαλασσοψυχούλες έγιναν διάσημες στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ως ένα ακόμα "θαυματουργό" επιστημονικό παιχνίδι. Ήταν η εποχή που ο άνθρωπος προετοιμαζόταν πυρετωδώς να κατακτήσει το φεγγάρι. Το μάρκετινγκ πλάσαρε το προϊόν καταλλήλως και οι θαλασσοψυχούλες καθιερώθηκαν ως ένα "ζωντανό" παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Οι πολυσυζητημένοι οργανισμοί είναι απλά μικρές διαφανείς γαρίδες που αγαπούν το αλάτι."
Φιλικά,
sparverius
Όταν το πρωτοείδα έπαθα ένα σοκ μπορώ να πω.
Κάνει θραύση πια και στην Ελλάδα μας.
Εγώ το γνώρισα στην Αμερική.
Τότε το μυαλό μου πήγε σε πολλά,και το θεώρησα κάτι σαν γεννετικό πείραμα.
Αργότερα έμαθα αυτό που είπε και ο φίλος μας:
quote:
Οι πολυσυζητημένοι οργανισμοί είναι απλά μικρές διαφανείς γαρίδες που αγαπούν το αλάτι."Φιλικά,
Όσο για το όνομα του παιχνιδιού, δεν το βρίσκω (πια) παράξενο.
Είναι απλό:Ψυχούλες της θάλασσας.χαριτωμένο το βρίσκω ως όνομα αφού μάλιστα απευθύνεται σε παιδάκια.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Α και δεν δεν μπορει να ζησει σε αλμυρο νερο χρειαζεται καθαρο νερο (εμφιαλωμενο η βρασμενο ) .
Αλλα δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται στις οδηγιες που υπαρχουν μεσα και που απευθυνονται σε παιδια ανω των 4 ετων λεει εν ολιγοις οτι αυτες οι ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ ειναι ΑΘΑΝΑΤΕΣ!!!
Να συνεχισω με λεπτομερειες απο την περιγραφη τι λετε;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Εντούτοις λες ότι αποτελούν υβριδική μορφή ζωής. Ποια είναι τα δύο υβρίδια που την απαρτίζουν; Πώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι αθάνατα;
Φιλικά,
sparverius
ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΩΝ
Ένα αληθινό θαύμα της φύσης.
Αν και μέσα σε μικρά αυγά αγέννητα ακόμα καίγεται ένας σπινθήρας ζωής για πολλά χρόνια.
Τα αυγά φυλάσσονται μέσα στα ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΖΩΗΣ , έτσι διατηρούνται για πολλά χρόνια .
Οι θαλασσοψυχουλες είναι αληθινοί ταξιδευτές του χρόνου κοιμούνται μέσα στην βιολογική τους χρονοκαψουλα για το ταξίδι τους προς το μέλλον.
Το όνομα που έδωσαν οι επιστήμονες σε αυτήν την φανταστική και σπάνια μέθοδο είναι ΚΡΥΠΤΟΒΙΟΣΗΣ που σημαίνει κρυπτή Ζωή.
Άλλες μορφές ζωής στον πλανήτη μας που είναι Κρυπτοβιοτικες στα σταδία ανάπτυξης τους είναι οι σπόροι φυτών ( σπόροι σταριού μέσα σε τάφους Αρχαίων Αιγυπτίων αναπτύχθηκαν μετά από 2000 χρόνια σφραγισμένα σε κανάτες).
Οι θαυμάσιες ζωντανές ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ και αυτές ανήκουν στην οικογένεια των ΑRTEMIA .
Συγγενείς είναι τα Αστακοειδη οστρακοειδή και κάποια είδη γαρίδων τα ΑRTEMIA δεν προέρχονται από την θάλασσα ζουν σε λίμνες και νεροτοπους όπου το αλάτι είναι πολύ αυξημένο και η μόνη μη μικροβιολογική ζωή που βρίσκεται εκεί είναι τα ARTEMIA .
Επειδή τα ψάρια λατρεύουν σαν τροφή τις γαρίδες brine για χρόνια τα επιλέγανε σαν αυγά η σαν ζωντανούς οργανισμούς να πουλιούνται για τροφή ενυδρείου.
Τώρα χάρη στις φανταστικές ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ και τα προσόντα τους έγιναν τα πιο δημοφιλή κατοικιδια ζωάκια που πουλήθηκαν ποτέ.
Οι ΘΑΛΑΣΣΟΨΥΧΟΥΛΕΣ είναι ζωντανά όντα αντιδρούν σε μερικές συνθήκες όπως στο φως θερμοκρασίες και ρεύματα νερού .
Αυτές οι αντιδράσεις τους μας αφήνουν να τα απολαύσουμε σε διάφορες διασκεδαστικές φιγούρες .
Πιο απίστευτο είναι ότι βρήκαμε τρόπο να τις εκπαιδεύσουμε να παίζουν πραγματικά παιχνίδια ……με τους ανθρώπους !!!
Αν και οι θαλασσοψυχουλες είναι συγγενείς των γαρίδων brine είναι μοναδικές .
Δεν ξεκλειδώσαμε μόνο τα πιο βαθιά τους μυστικά αλλά βρήκαμε φόρμουλες για να μπορέσουν να ζουν και να τα απολαμβάνεις σε κανονικές συνθήκες σπιτιού κάτι που δεν είχε γίνει έως τώρα.
Μετά από πολλές διασταυρώσεις πετύχαμε το HYBRID SUPER AMAZING SEA MONKEYS .
Τα μόνα κατοικίδια που φτιάχνονται 100/100 από ανθρώπινα χέρια και ζουν πιο πολύ από κάθε άλλο είδος ΓΑΡΙΔΑΣ BRINE.
Παρακάτω θα σας πω πως περιγράφει το ¨ξαναζωντάνεμα τους ¨ αν πεθάνουν !!!!
Μέχρι εδώ μάλλον έχει ενδιαφέρον και να σκεφθείτε ότι απευθύνονται σε μικρά παιδιά
quote:
Αν και μέσα σε μικρά αυγά αγέννητα ακόμα καίγεται ένας σπινθήρας ζωής για πολλά χρόνια.
Τα αυγά φυλάσσονται μέσα στα ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΖΩΗΣ , έτσι διατηρούνται για πολλά χρόνια .
Οι θαλασσοψυχουλες είναι αληθινοί ταξιδευτές του χρόνου κοιμούνται μέσα στην βιολογική τους χρονοκαψουλα για το ταξίδι τους προς το μέλλον.
Έως εδώ μου θυμίζει και άλλα παιχνίδια(πχ παιχνίδι σε παιχνιδομηχανή με ζωάκι που πρέπει να ταίσεις και σου φωνάζει <πεθαίνω> αν το ξεχάσεις.)Αυτές οι οδηγίες χρήσης εξάπτουν την φαντασία των πιτσιρικάδων,και φυσικα τα κάνουν ανάρπαστα από τα ράφια των καταστημάτων.
quote:
Αν και μέσα σε μικρά αυγά αγέννητα ακόμα καίγεται ένας σπινθήρας ζωής για πολλά χρόνια
Κι αυτό εξηγείται απλά και το έδωσε ο φίλος μας sparverius:
quote:
Τα αβγά τους μπορούν να συντηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ξηρό περιβάλλον.
Περιμένουμε την συνέχεια φίλε μας.
Ποιος ξέρει πως τα βελτίωσαν ώστε να γίνουν κατοικίδια...(Πολλά περνάνε από το μυαλό μου)...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>