ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΚΟΙΛΙΟ-ΔΟΥΛΟΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΚΟΙΛΙΟ-ΔΟΥΛΟΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
30/07/2008, 18:37:21
Αγαπητέ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ πιθανόν η ομιλία της κοπέλας να εξυπηρετεί τις σκέψεις σου αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως ανέφεραν και άλλα μέλη
Κάποιοι άνθρωποι, ενήλικες, εντελώς αδιάντροπα χρησιμοποίησαν ένα παιδί για να βγάλουν το δηλητήριό τους σε όσους θεωρούν, με την αρρωστημένη ψυχονοητική τους κατάσταση, υπεύθυνους για τη μη αρμονική ζωή τους.
Πλέον μεγαλώσαμε και δεν γίνεται να κυνηγάμε ανεμόμυλους.

Ελπίζω ο εκνευρισμός σου να προέρχεται και από την εκμετάλλευση που υπέστη αυτό το παιδί, όχι μόνο από τις αντιδράσεις των φανατικών που την έβριζαν, τις οποίες αντιδράσεις θεωρώ το ίδιο απαράδεκτες.

30/07/2008, 18:45:24
quote:
Προμηθέα

Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα, και την ονόμασε Γη του Φωτός, γιατί «ελ» σημαίνει Φως και «λαδ» σημαίνει πέτρα έδαφος-Γη.
Και από την γη του Φωτός, την Γη που πρώτη αντίκρισε το φως του Ήλιου γεννήθηκαν οι Έλληνες φωτοδότες των αρετών και του πολιτισμού. Και σκόρπησαν αυτοί τον Πολιτισμό των εις όλη την Γη - καθώς και επαχθή!

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Όπως σημειώνει η επιστήμη της γεωλογίας και των άλλων συναφών κλάδων, προ 140.000.000 ετών, όταν ολόκληρος ο πλανήτης σκεπαζόταν από νερά και χέρσος γη δεν εφαίνετο πουθενά, μια γιγαντιαία ανοδική ορογενετική κίνησις ανύψωσε υπέρ την επιφάνεια της υδρόσφαιρας προς τον Ήλιο, την λεγόμενη «Πελαγονική Οροσειρά» μια στενή ζώνη ξηράς που περιελάμβανε την βορειότερη Μακεδονία (Πελαγονία), τον Όλυμπο, την ανατολική πλευρά της μετέπειτα Θεσσαλίας και την βόρεια Εύβοια…
Επί 115.000.000 χρόνια αυτή η μοναδική νησίδα, η Ελλάδα μας εν μέρει, αντίκρυζε ολομόναχη την πανθάλασσα που την περιτριγύριζε. Εις αυτήν την νησίδα για ογδόντα εκατομμύρια (80.000.000) έτη πριν ακόμα αναδυθούν άλλες οροσειρές, άρχισε η διαδικασία των νέων μορφών της γεννέσεως όντων.

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Η λογική λοιπόν παρουσία του ανθρώπου, σε όποια εποχή κι αν εμφανίσθηκε αυτός ο άνθρωπος στον πλανήτη, πρέπει να αναζητείται στον Όλυμπο.

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Είναι δε αδύνατον ποτέ σε μία περιοχή που για λόγους ανερμήνευτους, αναδύεται η πρώτη χέρσος γη, ο άνθρωπος της προνομιούχου αυτής γης να σχηματίση γλώσσα αργότερα, από ότι οι άλλοι άνθρωποι, που η ανάδυση της γης τους καθυστερούσε κατά πάρα πολλά εκατομμύρια έτη.
Χώρος και άνθρωπος εδώ μεταξύ Ολύμπου και Πίνδου εσχημάτισαν την Πανάρχαια Ελληνική Γλώσσα, η οποία και εδάνεισε τις λέγεις του πολιτισμού της εις όλους τους άλλους λαούς.

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Αυτή δε η Ελληνική Γλώσσα περικλείει τις λύσεις στα οικουμενικά προβλήματα της ανθρωπότητος.

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Πληθώρα ερευνών και μελετών προσκομίζουν συντριπτικά στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν υπήρξε Ινδοευρωπαϊκή μητέρα γλώσσα, αλλά αντιθέτως, η γονιμοποιός γλωσσική επίδραση η οποία εισήγαγε στις διάφορες γλώσσες παγκοσμίως τα γνωστά λεκτικά στοιχεία, κοινά σήμερα σε αυτές, ασκήθηκε από την Πανάρχαια Ελληνική Γλώσσα.

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Αυτά τα τεκμήρια επίσης αποδεικνύουν πως οι πολιτισμικές ρίζες της Ελλάδας χάνονται στα βάθη του απωτάτου παρελθόντος και ταυτόχρονα αχρηστεύουν αυθαίρετες θεωρίες και δόγματα περί εμφανίσεως του ανθρώπου και του πολιτισμού στην Ανατολή και στην Αφρική.

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Μια θεωρεία που εκτρέπεται της λογικής - το τερατογεννές ψεύδος περί Φοινικικού αλφαβήτου -δέχεται την σύνδεση της τελειώτερης γραφής (της Ελληνικής), με τον πολιτισμό των Φοινίκων, οι οποίοι είχαν έναν χαμηλοτάτης στάθμης πολιστισμόν.

!!!!!

quote:
Προμηθέα

Με προτροπή της Ελληνίστριας Mary McDonald και με πρόεδρο τον καθηγητή T. Brunnr, ξεκινά το 1972 στο Πανεπιστήμιο Καλιφορνίας (UCLA) το πρόγραμμα «Θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσας» το περίφημο TLG. Μετά 13 χρόνια, το 2000, ο 5ος δίσκος κυκλοφόρησε (TLGΕ) που περιλαμβάνει 90.000.000 (εννενήντα εκατομμύρια) λεκτικούς τύπους, εν συγκρίσει με τους λεκτικούς τύπους άλλων γλωσσών, Γαλλικής, Αγγλικής κ.λπ. που φθάνουν όχι περισσότεροι από 500.000 ή 600.000 και λιγότεροι.

!!!!!

Έλεος! Σε λίγες παραγράφους έχουμε έναν απίστευτο βιασμό των επιστημών της γεωλογίας, της παλαιοντολογίας, της αρχαιολογίας και της γλωσσολογίας! Είναι κρίμα να βλέπουμε Ελληνα ή έστω Ελληνοαμερικάνο να ασελγεί πάνω σε τουλάχιστον τέσσερεις επιστήμες, όταν μάλιστα η επιστήμη και η έννοια αυτής γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα!

Είναι κρίμα να βλέπουμε ένα 15χρονο κορίτσι να καταφεύγει στο συγκεκριμένο αντιεπιστημονικό παραλήρημα που συμπυκνώνει το αγαπημένο ρεπερτόριο του μέσου ανορθολογικού αρχαιολάτρη και να γίνεται ουσιαστικά φερέφωνο του Τσατσόμοιρου και λοιπών τυχάρπαστων γραφιάδων που ουδεμία σχέση έχουν με τις παραπάνω επιστήμες.

Προφανώς και οι παρευρισκόμενοι δεν πρέπει να είχαν ιδιαίτερη σχέση με τις εν λόγω επιστήμες δεδομένου ότι αντέδρασαν στον λόγο της Προμηθέας μόνο όταν τους έθιξε τη θρησκεία τους και αφού είχε περάσει κάποια ώρα απ'αυτόν.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

30/07/2008, 19:09:00
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Μα ο Δαυλος δεν παγανιστικο περιοδικο , καθε αλλο μαλιστα .
quote:
http://www.phorum.gr/images/smilies/005.gif

Εισαι ελευθερος να το αποδειξεις .
quote:
Aπό που το συμπέρανες βρε μπαγάσα?
Σαν χριστιανος που εισαι δεν πρεπει να λες ψεματα (συμφωνα με τις εντολες) .
Ο ενας απο τους δυο κανει απειρα ορθογραφικα και συντακτικα λαθη και χρησιμοποιει παρα πολυ τα εικονιδια κλπ κλπ
quote:
Στ' άρματα...στ' άρματα....εμπρός στον αγώνα!!!!...... Ζήτω ο Τσουτσουβής!!! ήταν και κοντοχωριανός.....που τον θυμήθηκα ε? είχαν γράψει στους τοίχους τότε παρόμοια συνθήματα......
Ειναι προφανες πως δεν αντιληφθηκες οτι η αναφορα στον Δαυλο ηταν ειρωνικο σχολιο ... αλλη μια διαφορα απο τον (την) αλλο (-η) ευρωπαιο (-α) .
quote:
Σίγουρα όχι με ύβρεις!!!!
Τις οποιες ειδες , που ;
quote:
Ωραία οπότε περιμένω τη Σκυθούπολη που μας είπες.......αν θες βοήθεια ζήτα του seosotris, έχει ένα μυθιστόρημα του Ροϊδη, αν θες και άλλη ζήτα του Schwabe, έχει μισοκομένα κείμενα από τον Δαυλό κι αυτός.........
Τι ανέκδοτο και αυτό!!!!!!

Τι νοημα θα εχει ; Θα μου αρχισεις παλι τις αντιγραφες απο τον απολογητη και θα με ανεβασεις το .... ζαχαρο ! Σου εχω δειξει ηδη παραπανω με ποιο τροπο απεδιδαν δικαιοσυνη , συμφωνα με τον Αμμιανο Μαρκελλινο , ην πιστως μεταφραζομεν, οπως λεει ο Ροϊδης, τον οποιον λογω του απολογητη αποστρεφεσαι .
Οριστε το βιβλιο που πρεπει να διαβασεις για να μαθεις 5-10 ιστορικα γεγονοτα χωρις την "διαστρεβλωτικη επεμβαση" του Ροϊδη .

Μετα τα λεμε ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

30/07/2008, 19:33:57
quote:
Φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, στο "Δαυλό" δουλεύεις; Γιατί εμένα προσωπικά
το ότι γράφτηκε ο κ. Τομαράς συνδρομητής του εν λόγω τευχιδίου,
ποσώς με ενδιαφέρει, ούτε πίστευα ότι είχε σχέση με την
ανωτέρω μικρή ..εληνίδα και μου λέει κάτι περί προκατάλειψης...
Οχι δεν εργαζομαι στον Δαυλο , απλα ειμαι αναγνωστης του Δαυλου . Οσο για την επιστολη Τομαρα την ανεφερα για να λυθει η παρεξηγηση για την παρουσια ή οχι του αρχιεπισκοπου Αμερικης Δημητριου ... μην αφηνεις αχαλινωτη την φαντασια σου , οργιαζει !

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

happychappyΜέλος
30/07/2008, 19:39:22
Το συγκεκριμένο θέμα έχει και αντίποδα, το είχα διαβάσει παλαιοτέρα και είχα βρει αρκετά site όπου υπήρχε και η άλλη όψη.
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διάβολου, πάντα υπάρχει το διαφορετικό σε μια ιστορία.

Αυτό το θέμα μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρων και είχα κοιτάξει να βρω όλες τις απόψεις και είδα αρκετές ώστε να βγάλω τα προσωπικά μου συμπεράσματα.

Δεν λαμβάνω υπόψη μου πύρινες δηλώσεις μεν και δεν αλλά με ενδιαφέρουν οι ψυχρές εκτιμήσεις του καθενός.

Αν ο καθένας από εμάς είχε το θάρρος να διαβάσει και την διαφορετική άποψη τα πράγματα θα ήταν πιο ευχάριστα.

Δεν παίρνω το μέρος κάποιου και δηλώνω ουδετερότητα.
Ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που θα ερευνήσει κάποιο θέμα για την δημιουργία των προσωπικών του εντυπώσεων.

30/07/2008, 19:54:19
quote:
Για τον κόσμο που έμαθε για το εν λόγω γεγονός, ελπίζω να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή, για το που μπορεί να οδηγήσει ο φανατισμός, ιδιαίτερα άπειρα παιδιά.

Βέβαια, το κορίτσι αυτό δεν είναι το μόνο θύμα ομάδων ή φορέων με ακραίες ως και φασιστικές κατευθύνσεις.
Ποτίζουν με θυμό, με μίσος και κακία τους νέους και τους κάνουν όργανά τους.

Βρε Ψηλε , θα μας τρελανεις εντελως ; Αν αυτο το κοριτσακι το ποτισαν φαρμακι λογω της ηλικιας της και παρασυρθηκε οπως διατεινεστε , τοτε οι αλλοι μεσηλικες , που μονο καρεκλες δεν της πεταξαν , δικαιολογουνται ως ωριμοι ανθρωποι , με πλημυρισμενη την καρδια τους απο αγαπη για τον πλησιον τους , συμφωνα με τα χριστιανικα προτυπα , να εξυβριζουν χυδαια ενα ανωριμο παιδι ; Τι ειδους μαθημα της εδωσαν ; Αγαπης ή μισους ;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

30/07/2008, 20:20:48
quote:
pyramid

Αγαπητέ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ πιθανόν η ομιλία της κοπέλας να εξυπηρετεί τις σκέψεις σου αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως ανέφεραν και άλλα μέλη
Κάποιοι άνθρωποι, ενήλικες, εντελώς αδιάντροπα χρησιμοποίησαν ένα παιδί για να βγάλουν το δηλητήριό τους σε όσους θεωρούν, με την αρρωστημένη ψυχονοητική τους κατάσταση, υπεύθυνους για τη μη αρμονική ζωή τους.
Πλέον μεγαλώσαμε και δεν γίνεται να κυνηγάμε ανεμόμυλους.

Ελπίζω ο εκνευρισμός σου να προέρχεται και από την εκμετάλλευση που υπέστη αυτό το παιδί, όχι μόνο από τις αντιδράσεις των φανατικών που την έβριζαν, τις οποίες αντιδράσεις θεωρώ το ίδιο απαράδεκτες.

Βιαζεσαι αγαπητε και εσυ οπως και τα αλλα μελη που λες να βγαλεται συμπερασματα . Οτι εγινε απομερους της Προμηθεας , εγινε κατω απο το αγρυπνο βλεμμα της μητερας της . Σε μια επισημανση απο εναν ομογενη προς την μητερα της αμεσως μετα το περιστατικο : Αισθανομαι, πως αυτο το γεγονος πρεπει να ταραξε την Προμηθεα , αυτη απαντησε : Καθολου δεν την ταραξε. Κοιταξτε την μονο τα λιμναζοντα βρωμικα νερα ταραχτηκαν .
Βεβαια κατα την γνωμη σας , χειραγωγησαν και την μανα ... ο δε εκνευρισμος μου οφειλεται αποκλειστικα στην συμπεριφορα των "ενηλικων χριστιανων" οι οποιοι την καλεσαν ως κεντρικη ομιλητρια για να χρησιμοποιησουν , να εκμεταλευτουν και να οικειοποιηθουν το τιτανιο διανοητικο της αναστημα , ως δηθεν απορροια της ορθοδοξιας !

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

30/07/2008, 21:41:21
quote:
Έλεος! Σε λίγες παραγράφους έχουμε έναν απίστευτο βιασμό των επιστημών της γεωλογίας, της παλαιοντολογίας, της αρχαιολογίας και της γλωσσολογίας! Είναι κρίμα να βλέπουμε Ελληνα ή έστω Ελληνοαμερικάνο να ασελγεί πάνω σε τουλάχιστον τέσσερεις επιστήμες, όταν μάλιστα η επιστήμη και η έννοια αυτής γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα!

Είναι κρίμα να βλέπουμε ένα 15χρονο κορίτσι να καταφεύγει στο συγκεκριμένο αντιεπιστημονικό παραλήρημα που συμπυκνώνει το αγαπημένο ρεπερτόριο του μέσου ανορθολογικού αρχαιολάτρη και να γίνεται ουσιαστικά φερέφωνο του Τσατσόμοιρου και λοιπών τυχάρπαστων γραφιάδων που ουδεμία σχέση έχουν με τις παραπάνω επιστήμες.

Προφανώς και οι παρευρισκόμενοι δεν πρέπει να είχαν ιδιαίτερη σχέση με τις εν λόγω επιστήμες δεδομένου ότι αντέδρασαν στον λόγο της Προμηθέας μόνο όταν τους έθιξε τη θρησκεία τους και αφού είχε περάσει κάποια ώρα απ'αυτόν.

Αγαπητε Agnostic
Ο λογος της Προμηθεας δεν θα μας ηταν γνωστος αν δεν διαδραματιζονταν τα επεισοδια . Αυτο που εν προκειμενω καυτηριαζουμε ειναι η ανορθοδοξη αντιμετωπιση της Προμηθεας απο τους παρευρισκομενους . Ουτε εγω συμφωνω με ολα οσα ειπε η Προμηθεα (αλλωστε δεν ητο επιστημονικη ημεριδα) οπως επισης δεν συμφωνω με ολα οσα λες εσυ ... δεν ειναι ομως του παροντως . Ευστοχη η τελευταια σου παραγραφος

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

30/07/2008, 23:28:27
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι να θεωρούν ότι ένας άνθρωπος, που σε ηλικία 15 ετών έχει ήδη ένα πανεπιστημιακό πτυχίο, αδυνατεί να έχει προσωπική άποψη και να είναι καλά και ντέ, έρμαιο του ενός ή του άλλου.

Γνωρίζετε πολλούς με τα διανοητικά προσόντα της Προμηθέας;;;

Όσο για την προφορά της τρεχα...., υπάρχουν πολλοί Έλληνες, που χωρίς να είναι της διασποράς, ομιλούν την Ελληνική χειρότερα και γνωρίζουν λιγότερες λέξεις, με αποτέλεσμα η "ελληνικούρα" να πηγαίνει σύννεφο...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

31/07/2008, 00:10:28
Πως τα καταφέρνεις ρε φίλε Γιάπετ και με κάνεις
να γελάω, ακόμη δεν έχω βρει... Δηλαδή από το όλο
προπαγανδιστικό κι ανθελληνικό περιστατικό, σε άλλη χώρα
κιόλας, ενάντια στην πάγια ελληνική θέση,εσύ ΄μονο
το ότι δεν μιλούσε καλά ελληνικά η ..Προμηθέας κατάλαβες;
Φίλε, έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνες για τα εθνικά ζητήματα
καταστάσεις... Δεν είναι η ώρα να μας περασουν για
τρελούς...
31/07/2008, 01:24:52
Μην μπερδεύεστε δεν πρόκειται για παγανιστές
Η διαφήμιση στο "ΔΑΥΛΟΣ" πάει σύννεφο!!
Είναι τρομερό το πόσο εύκολα προσπερνάει ο καθείς κολλημένος στις ιδέες του, τα αρνητικά/κενά της "φυλής" του.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

24/02/2008, 12:53:03
Καλημέρα και από μένα
Κυριακή σήμερα και το πάπλωμα δεν ήταν απλώς βαρύ ήταν υπέρβαρο, ακόμα αλλού πατάω αλλού βρίσκομαι, γι'αυτό ώρα για τον πρώτο καφέ της μέρας για μένα και τον δεύτερο για σας

Wolf

Edited by - keraynos on 24/02/2008 12:54:22

24/02/2008, 20:10:08
ειπα να περασω να πω μια καλησπερα

"Say HELLO to My Little Friend"
24/02/2008, 21:08:54
Καλησπέρα predator

Wolf
25/02/2008, 08:59:08
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Γιατί κάθε Δευτέρα αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι και να έρθω στην δουλειά;

In anticipation of my resurrection...

25/02/2008, 09:52:27
Καλημερα Incubus φιλε μου...

Για να σε παρηγορισω, εχουμε την ιδια αρνηση... Και μαλιστα αρκετος κοσμος το ιδιο...οποτε μην στενοχωριεσαι

"Say HELLO to My Little Friend"
25/02/2008, 10:12:38
Καλημέρα φιλαράκια .

Εγώ αρνούμαι κάθε μέρα όταν είναι να πάω για δουλειά, ειδικά σήμερα που είναι η πρώτη μέρα μετά από μια εβδομάδα καθισιό …

ΩΧ.. ας πιούμε τον καφέ της παρηγοριάς…

25/02/2008, 10:51:01
Κι εμένα το χειρότερο μου - και φαντάζομαι για τους περισσότερους ανθρώπους - είναι να επιστρέψω στην δουλειά μετά από κάμποσο καιρό ξεκούρασης.
Ειδικά όταν έρχεται το ξύπνημα της πρώτης μέρας επιστροφής από άδεια, δεν είμαι και για πολλές κουβέντες!

In anticipation of my resurrection...

25/02/2008, 11:00:20
Πράγματι D. Incubus, προσωπικά την πρώτη μέρα δουλειάς μετά από άδεια όχι μόνο δεν θέλω να με «ζαλίζουνε», αλλά έχω και μια διάθεση και για …ζεστό αίμα….

25/02/2008, 12:15:45
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.