- ΟΙ 12 ΘΕΟΙ + ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
κι ο θυμόσοφος λαός... 'Γιάπετ, μιλάμε , με στέλνεις
κάθε φορά πιο πολύ... Ήσουν διακοπές κι ανανεώθηκες;
Επί της ουσίας τώρα,η αγάπη φτάνει για όλους από κάποιον
που έχει, απο κάποιον που δεν έχει τι να πάρεις;
Είναι γνωστά για την αγάπη του Θεού, εσείς που δεν πιστεύετε
σε ανώτερα, παρά μόνο σε ανθρωπινα θεόφρενα όντα...
Είδες τι αναγκάζεσαι να γράφεις όταν δεν μπορείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις που δημιουργείς, μ' αυτά που αραδιάζεις προς κάθε κατεύθυνση;;;
Θα μπορούσες να πείς, ας πούμε: Ξέρω κι εγώ γιατί διάλεξε να γεννηθεί Ιουδαίος; "Θεός", είναι ότι γουστάρει κάνει. Όπως και έτσι του κάπνισε και... άλλαξε ομάδα.
Θα ήταν σεβαστό και φυσικό, αλλά όταν αρχίζεις να ερμηνεύεις και να μεταδίδεις τις... βουλές του θεού, είσαι απόλαυση!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
trexagireve
Αγαπητέ Sesostris, είναι φοβερό πράγμα ο εμφύλιος
σπαραγμός που επιχειρείτε, εσύ κι ο Γιάπετ, κλπ,...
Φίλε trexagireve , πολύ συχνά αναφέρεσαι σε εμφυλιοπολεμικούς αφορισμούς , θεωρώντας ότι για να είναι κάποιος φιλόπατρις , πρέπει να είναι απαραιτήτως και Χριστιανός , ενώ όλους τους άλλους ασφαλώς θα τους κατατάσσης στους απάτριδες ή τους προδότες .
Μάθε λοιπόν φίλτατε ότι στο σχολείο μου δεν είχαμε εικονίσματα στις αίθουσες , όμως στην προμετωπίδα του έγραφε «ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΡΙΣ ΑΓΙΩΤΑΤΟΝ» , και μ’ αυτό το ιδανικό που μας μπόλιασαν οι δάσκαλοί μας μεγάλωσα .
Το ίδιο και στο στρατό , όπου υπηρέτησα σαν επικεφαλής σε προκεχωρημένο φυλάκιο της μεθορίου σε μια δύσκολη εποχή , όπου με την Βουλγαρία δεν είχε υπογραφεί συνθήκη ειρήνης . Το ίδιο πιστεύω ότι πρέπει να ισχύη και για τον Γιάπετ , όπως και για τους υπολοίπους φίλους του Forum . Μακριά λοιπόν από εμάς αυτός ο αφορισμός
quote:
trexagireve
Έχω πάθει πλάκα από το πόσο μισείτε το 93% των Ελλήνων
και μάλιστα για την ....Ελλάδα...
Το να γράφης την αλήθεια δεν είναι μίσος , όσο για το93% , αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα , γιατί το δημοψήφισμα για τις ταυτότητες του μακαριστού , έδειξε άλλα ποσοστά .
quote:
trexagireve
Είπαμε εμείς δεν
χρειαζόμαστε εχθρύς, μπορούμε άνετα μόνοι μας να κάνουμε
τη ζημιά σε ...μας...
Ο χειρότερος εχθρός είναι η παραχαραγμένη ιστορία του υπουργείου «Θρησκεύματος και Παιδείας» που διδάσκονται τα παιδιά μας , που δεν τα αφήνει να διδαχθούν από τα σφάλματα του παρελθόντος , ούτως ώστε να μη τα επαναλάβουν .
quote:
trexagireve
Ειλικρινά με στενοχωρεί η πόλωση σας....
Μιλάς φίλτατε λες και δεν υπάρχει πόλωση από την πλευρά των φανατικών Χριστιανών .
*
δύσκολο να δεις το μέγεθος της πραγματικής αγάπης,
αλλά τι να κάνουμε; Ο καθενας ότι ..κουβαλάει στο ..δισάκι
το...Απολαυστικός είσαι κι εσύ, μην παραπονιέσαι... Τα
πας μια χαρά...
φίλε Sesostris, ξέχασα ότι δεν δηλώνεις ..έλληνας( αστείο,
μην νευριλάζεις..) αλλά εγώ με αυτή την έννοια έβαλα τη
λέξη εμφύλιος... Ξέρω, ξέρω δεν σε ρώτησα...
Το να βλέπεις παραχαραγμένη ιστορία την επίσημη ιστορία
του κράτους μας και να βλέπεις αλήθειες(!!!) σε κείμενα ανθρώπων
όπως ο Τσατσόμοιρος, είναι δικαίωμα σου...Απλά σε ξέρω
για ποιό σοβαρό...
quote:
macedon:
Φαίνεται πως η γερμανική φρουρά της Κορίνθου σύχναζε στο σπίτι της γιαγιάς σου, με αντάλλαγμα το κοτόπουλο της εβδομάδας.
Ατύχησες και πάλι. Ο πατέρας μου είχε γεννηθεί πριν την έναρξη του πολέμου ενώ τη γιαγιά μου τη σκότωσαν οι Γερμανοτσολιάδες για εκδίκηση για την αντάρτικη δράση του παππού μου, που αν και σε μεγάλη ηλικία βγήκε στο βουνό, ενώ η γιαγιά μου δεν υποδείκνυε που κρυβόντουσαν. Δεδομένου λοιπόν της αντάρτικης δράσης της γιαγιάς μου, η οποία θα μπορούσε άνετα να υποδείξει τις θέσεις των ανταρτών και δεν το έκανε και δεδομένου ότι δεν αναφέρεσαι σε μια προ*προ*προ*-γιαγιά μου αγνώστης δράσης...... λίγο σεβασμός δε θα έβλαπτε.
Αλλά η έλλειψη παντελούς ίχνους ευαισθησίας είναι χαρακτηριστικό σίγουρα όχι των Ελλήνων...........πράγμα που ενισχύει την άποψη μου σε συνδιασμό με τη φάτσα σου, έχεις και γένια σαν τους αποστόλους.........ξέρεις από γενιά σε γενιά περνάει ως γονίδιο......οπότε τόσες συμπτώσεις (γένια, μελαχρινός μαύρα μάτια (δεν το διέψευσες), μεγάλο κούτελο, μοιάζεις και με τον Εβραίο τον Κοέν όπως προείπα........δεν μπορεί.......και δεδομένου ότι δεν έχεις στοιχεία για την προγιαγιά σου εις την νιοστή, μπορώ να πω ότι το ποιο πιθανόν είναι να τα είχε μπλέξει με κάποιον από τη συνοδεία του Παύλου....

quote:
Ostria:
Το κατά Λουκά ευάγγελιο, απευθύνεται ειδικά στους εθνικούς. Γι αυτό τον λόγο και περιέχει διάφορα στιγμιότυπα από την επαφή του Ιησού με τους εθνικούς και κατά κάποιο τρόπο γλύφει τους έλληνες εθνικούς με το κείμενο που αναφέρετε παραπάνω.Αν ο Ιησούς θεωρούσε ότι ο περιούσιος λαός του ήταν οι Ελληνες, θα ενσαρκωνόταν στην Ελλάδα και οι πρώτοι μαθητές του θα ήταν όλοι έλληνες.
Δεν υπήρχε περίπτωση να τον σταυρώσουν οι πρόγονοί μας, θα τον αναγνώριζαν αμέσως. Δε θα είχαμε έτσι και την Ανάσταση! Ήξερε τι έκανε ο Κύριος. Οι Έλληνες ανέλαβαν μετά τον αποδέχτηκαν και συνέβαλαν να τον αποδεχτούν και άλλοι.
quote:
Sesostris :
Μάθε λοιπόν φίλτατε ότι στο σχολείο μου δεν είχαμε εικονίσματα στις αίθουσες , όμως στην προμετωπίδα του έγραφε «ΑΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΡΙΣ ΑΓΙΩΤΑΤΟΝ» , και μ’ αυτό το ιδανικό που μας μπόλιασαν οι δάσκαλοί μας μεγάλωσα .
Το ίδιο και στο στρατό , όπου υπηρέτησα σαν επικεφαλής σε προκεχωρημένο φυλάκιο της μεθορίου σε μια δύσκολη εποχή , όπου με την Βουλγαρία δεν είχε υπογραφεί συνθήκη ειρήνης . Το ίδιο πιστεύω ότι πρέπει να ισχύη και για τον Γιάπετ , όπως και για τους υπολοίπους φίλους του Forum . Μακριά λοιπόν από εμάς αυτός ο αφορισμός
???????????? τι εννοείς?
quote:
Sesostris :
Ο χειρότερος εχθρός είναι η παραχαραγμένη ιστορία του υπουργείου «Θρησκεύματος και Παιδείας» που διδάσκονται τα παιδιά μας , που δεν τα αφήνει να διδαχθούν από τα σφάλματα του παρελθόντος , ούτως ώστε να μη τα επαναλάβουν .
Καμία παραχάραξη και επειδή δε φαίνεται να έχεις σπουδάσει στην Ελλάδα ή τουλάχιστον την Ιστορία σίγουρα δε την μελετούσες......πες μας τι δε γράφει? ή εκτός εάν ήθελες να είχε στην πρώτη γραμμή ......αυτά που σου αρέσουν........

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
quote:
Φαίνεται πως η γερμανική φρουρά της Κορίνθου σύχναζε στο σπίτι της γιαγιάς σου, με αντάλλαγμα το κοτόπουλο της εβδομάδας.
Αγαπητέ macedon, δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό το σχόλιο που έκανες απευθυνόμενος στον europaios2.
Οπότε και θα σε παρακαλούσα να μου εξηγήσεις τι εννοείς γιατί είναι δυνάμει και πολύ προσβλητικό και πολύ υποτιμητικό...
Θα περιμένω λοιπόν την απάντηση σου.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αγαπητέ Sesostris, είναι φοβερό πράγμα ο εμφύλιος
σπαραγμός που επιχειρείτε, εσύ κι ο Γιάπετ, κλπ,...
Θα σου ήταν εύκολο να εξηγήσεις τί εννοείς, πριν σου απαντήσω ή έγραφες υπό την επήρεια λιβανιού;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Dying_Incubus
Αγαπητέ macedon, δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό το σχόλιο που έκανες απευθυνόμενος στον europaios2.
Οπότε και θα σε παρακαλούσα να μου εξηγήσεις τι εννοείς γιατί είναι δυνάμει και πολύ προσβλητικό και πολύ υποτιμητικό...
Ήταν απλή απάντηση στο ίδιο ύφος και ήθος της αντίστοιχης δήλωσης του ευρωπαίου2 προς το πρόσωπό μου:
"ενισχύεται η σκέψη μου ότι όλο και κάποια ατιμία θα είχε κάνει κάποια προ*προ*προ*γιαγιά σου...... ή εκτός εάν ήταν χωρίς τη θέλησή της."
και σε όλα τα υπόλοιπα που έγραψε ο συγκεκριμένος ανώνυμος αναλφάβητος στο συγκεκριμένο μήνυμα και τα οποία μάλλον δεν σου φάνηκαν αρκούντως προσβλητκά ώστε να προχωρήσεις στην αντίστοιχη σύσταση...

macedon
την πρώτη...
Αλλά τα περί εμφυλίου των Ελλήνων είναι γνωστά
όπως και τα σχετικά παροιμικά: "Εννέα Έλληνες
10 αρχηγοί",κλπ..Αυτά όσο και να στρουθοκαμιλίζεις,
πρέπει να τα παραδεχτείς, για να μπορείς να πας παραπέρα...
quote:
macedon:
Ήταν απλή απάντηση στο ίδιο ύφος και ήθος της αντίστοιχης δήλωσης του ευρωπαίου2 προς το πρόσωπό μου:"ενισχύεται η σκέψη μου ότι όλο και κάποια ατιμία θα είχε κάνει κάποια προ*προ*προ*γιαγιά σου...... ή εκτός εάν ήταν χωρίς τη θέλησή της."
και σε όλα τα υπόλοιπα που έγραψε ο συγκεκριμένος ανώνυμος αναλφάβητος στο συγκεκριμένο μήνυμα και τα οποία μάλλον δεν σου φάνηκαν αρκούντως προσβλητκά ώστε να προχωρήσεις στην αντίστοιχη σύσταση...
Eγώ έχω αποδείξεις για το ποιόν της γιαγιάς μου και μακάρι όλοι να έχουν τη λεβεντιά της αχρείαστη να είναι........εσύ έχεις για το ποιόν της προ*προ*προ*γιαγιάς σου "εις τη νιοστή" επειδή μιλάω για τον πρώτο αιώνα π.Χ................και όχι για 50 χρόνια πριν όπως εσύ!
Πολύ απλά.........σχολίασα τα γραφόμενά σου......macedon:"Και μετά σου λένε ο Φαλμεράυερ ήταν ανθέλληνας. Οι σύγχρονοι ελληνόφωνοι χριστιανοί να δεις..."
Eάν νομίζεις ότι η απάντησή σου macedon:"Φαίνεται πως η γερμανική φρουρά της Κορίνθου σύχναζε στο σπίτι της γιαγιάς σου, με αντάλλαγμα το κοτόπουλο της εβδομάδας." κινείται στο ίδιο μήκος κύματος ..........τότε χαλάλι σου..........
και κάτι άλλο........εσύ έβαλες τη φωτό σου σε κοινή θέα..........γιατί? ήταν αναγκαίο?......... ε! θα τη σχολιάσω........ ίδιος ο Εβραίος ο Κοέν είσαι!.......και μη το παίρνεις κατάκαρδα..............όλοι λίγο πολύ......με κάποιον μοιάζουμε..........εσύ έτυχε να μοιάζεις με αυτόν...

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
Edited by - europaios2 on 03/08/2008 23:22:41
Edited by - europaios2 on 03/08/2008 23:23:29
Ο νυκτερινός!![]()
Φίλοι και φίλες, ανοίγω αυτό το θέμα, ποιό πολύ για ενημερωτικό σκοπό.
Είδαμε εχθές το κλείσιμο της ΕΡΤ, η νομική διάταξη που το ορίζει, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ, δεν ανακοινώθηκε απο τα ελληνικά Μ.Μ.Ε. ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
Τώρα θα μου πείτε, "Τι μας νοιάζει ρε φίλε"?
Δώστε λίγο προσοχή και δε θα βγείτε χαμένοι.
Η διάταξη περιλαμβάνει και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ πρόσβασης σε κάποιες ιστοσελλίδες οι οποίες θεωρούνται ζημιογόνες για τα κέρδη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.
Αυτό είναι κάτι που θα σας επηρεάσει όλους, όταν θα πάτε να ανοίξετε π.χ. σελλίδα του γνωστού pirate bay απλά θα φάτε πόρτα.
Απο μιά άποψη βέβαια η ανορθόδοξη χρήση του διαδικτύου οδήγησε τις εταιρείες στο να λαδώσουν, ουπς συγνώμη, θέλω να πω, να ζητήσουν απο όποιες κυβερνήσεις μπορούν στο να λογοκρίνουν, ούπς συγνώμη, θέλω να πω, να περιορίσουν την πρόσβαση σε δίκτυα ελεύθερης διακίνησης πληροφορίας.
Σήμερα στην Ελλάδα έκλεισε η ΕΡΤ, σήμερα στην Ελλάδα κόπηκε η πρόσβαση σε P2P σελλίδες, αύριο θα κοπεί και το facebook, μεθ' αύριο θα κοπεί και το Twitter, σε 1 μήνα θα κοπεί και κάτι άλλο.
Έτσι παιδιά, οι αλυσίδες που μας τυλίγουν γύρω απο το λαιμό μας, μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν, ΟΧΙ με τον κρίκο αλλά με το μέτρο.
Τελικά, είμαι ένας τυχερός άνθρωπος γιατί έχω τη βασική γνώση να υπερπηδώ τα εμπόδια που κάθε μέρα μου βάζει η "Νέα Τάξη Πραγμμάτων".
Να θυμάστε, η γνώση είναι δύναμη και αυτή τη δύναμη τουλάχιστον εγώ απο την πλευρά μου είμαι διαθέσιμος να τη μοιραστώ με ΟΛΟΥΣ τους ελεύθερους ανθρώπους, με όσους νιώθουν ακόμα άνθρωποι με όσους νιώθουν ακόμη ελεύθεροι, με όσους έχουν ακόμη συνείδηση αξιοπρέπειας.
Πάρτε κι ένα δωράκι, έτσι για να δει ο κάθε ρομποτικός δοσίλογος οτι την ανθρωπότητα ΠΟΛΟΙ δοκίμασαν να την αλυσοδέσουν και ΟΛΟΙ τους κατέληξαν να είναι χωμένοι σε μια τρύπα τόση δα.
Υ.Γ. Για μένα δεν είναι κάτι σπουδαίο αυτό, αλλά για χρήστες που δεν γνωρίζουν ίσως φανεί πολύ χρήσιμο.
Και δεν χρειάζεται να παρακαλάτε τον πάροχό σας για να σας ανοίξει την "κλειδωμένη πόρτα".
Ζήτω όλοι οι Ninja-κλειδαράδες.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Επίσης θεωρώ τις διατυπώσεις περί αλυσοδεσίματος υπερβολικές. Σήμερα μπορεί κανείς πολύ εύκολα, μέσα από ποικίλες πηγές να εκφράσει δημοσίως τις απόψεις του. Βλέπω μια ολοένα αυξανόμενη και διευρυμένη πολυφωνία να υφίσταται παρά ένα συνεχόμενο πνίξιμο φωνών. Φαίνεται ότι αυτή η "Νέα Τάξη" δεν έχει καταφέρει να μπλοκάρει σημαντικά τις ελεύθερες φωνές.
Γεγονότα όπως το απότομο κλείσιμο της ΕΡΤ, που στο φινάλε δεν είναι οριστικό αφού πρόκειται να ξαναλειτουργήσει υπό διαφοετικές συνθήκες, τα βλέπω ως περιστασιακές περιπτώσεις "αυταρχισμού" (αν και ο χαρακτηρισμός είναι μάλλον βαρύς) που δεν πλήττουν σχεδόν καθόλου την ελευθερία έκφρασης και δράσης που αναμφισβήτητα υπάρχει στις μέρες μας.

quote:
Είδαμε εχθές το κλείσιμο της ΕΡΤ, η νομική διάταξη που το ορίζει, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ, δεν ανακοινώθηκε απο τα ελληνικά Μ.Μ.Ε. ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
Η διάταξη περιλαμβάνει και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ πρόσβασης σε κάποιες ιστοσελλίδες οι οποίες θεωρούνται ζημιογόνες για τα κέρδη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.
Προφανώς αναφέρεσαι στο νομοσχέδιο της ΝΕΡΙΤ.ΑΕ
το οποίο σαφώς και δεν ανακοινώθηκε απο τα ΜΜΕ... γιατί είχαν και έχουν απεργία,![]()
αλλά έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο
θα ήθελες να μου πεις σε ποιο σημείο αναφέρει τα παραπάνω

quote:Που πάει να πει έχουμε ένα bug στο λειτουργικό του εγκεφάλου, που μπορούνε να εκμεταλλευτούν οι χειρότεροι "δουλέμποροι" - εκείνοι που πασχίζουν να σε πείσουν ότι είσαι ελεύθερος/η - και πως εκείνοι αγωνίζονται για την ελευθερία σου...
...<<ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ>>

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά
Δόξα τα ....λεφτά
έχουμε .....θεό ![]()
The fate of all mankind I see
Is in the hands of fools
KING CRIMSON-EPITAPH 1969
Edited by - ZALMOXIS on 05/07/2013 20:19:24