- Λιαντίνης - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Φίλε nomad εκτος απο τη διαδικασία προσπάθησε να δείς και το σκοπό που μπορεί να είχε. Μην κολλάμε μόνο στη διαδικασία...

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil
Edited by - actr on 21/07/2005 00:12:04
quote:
Τότε πρέπει να περιλάβεις και τους μοναχούς και τους ασκητές... γιατί αν κατάλαβα καλά το κριτήριο σου είναι το αν απομακρύνονται απο την κοινωνία. Σωστά?
Φίλε nomad εκτος απο τη διαδικασία προσπάθησε να δείς και το σκοπό που μπορεί να είχε. Μην κολλάμε μόνο στη διαδικασία...
Φίλε actr δεν χρειάζεται να πας μακριά. Δυστυχώς η ηθελημενη αποξενωση στη σύγχρονη μορφή κοινωνίας έχει πάρει πολύ χειρότερη μορφή. Κοιτα τους ανθρώπους που για διάφορους λόγους έχουν απομακρυνθεί από οικογένεια φίλους. Σίγουρα τους έχεις δει. Δεν τολμώ να τους συγκρίνω με κάποιους (ασχέτος δογματος-θρησκεία) που προσπαθούν να επιτύχουν την εν ζώη ένωση με το θείο. Έχω παέι στο Α. Όρος και εχώ δει. Αυτοί οι άνθρωποι, που απέχουν από την κοινωνία όπως την ξέρουμε, έχουν ανοιχτό πάντα το κελί τους και όταν έρθει ο επισκεπτης θα συζητήσουν μαζί του και θα τον συμβουλέψουν.
Στο Λιαντίνη τώρα. Η διαδικασία (προσωπική μου άποψη) έχει τεράστια σημασία. Στην ουσία αποτελει τη μέθοδο μέσω απο την οποία ο καθένας μας θα αφήσει το στίγμα του (όσο ασημαντο και να είναι αυτό) στις επόμενες γενιές.
Το σκόπο (δημιουργία πάσης φύσεως) μπορείς να τον πετύχει με διάφορους τρόπους. Για μένα δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο ακραίο όπως η πράξη του Λιαντίνη.
Γράφω λίγο συναισθηματικά πάνω στο θέμα όπως πιστεύω οτί πρέπει να το προσεγγίζουμε ένα θέμα όπως αυτό.
Θα μου επιτρέψετε να κλείσω με Τολκιν για να χαλαρώσουμε:
Και ο Ιλουβαταρ έδωσε στο ξωτικά την αθανασία και την όμορφιά για δώρο.
Στους ανθρώπους έδωσε για δώρο το θάνατο.
Πάντα φιλικά
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
quote:Nomad ορισμένοι σκεπτόμενοι άνθρωποι,από αρχαιοτάτων χρόνων,επιλέγουν ως στάση ζωής τον "αυτοεξορισμό" και ενδεχομένως και την αυτοκτονία.
Νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να κρίνεις αυτή τη στάση ζωής?
Τουλάχιστον αυτός ο άνθρωπος πριν φύγει έγραψε 2-3 όμορφα βιβλία που θα μπορούσαν κάλλιστα να επηρεάσουν δημιουργικά κάποιους άλλους ανθρώπους.
Δεν έχει σημασία ποιός ήταν ο πραγματικός χαρακτήρας και τα πραγματικά βιώματα και κίνητρα του Λιαντίνη.Αυτό κανείς δεν μπορεί να το ξέρει και δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί.Πολλές εικασίες θα μπορούσαν να γίνουν(ενδεχομένως και αρκετά βάσιμες).Σημασία έχει ότι γράφτηκαν αηδιαστικά πράγματα από αδαείς.Και γράφτηκαν για ένα άνθρωπο που είναι νεκρός.
Αμαλία το θέμα πρέπει να κλειδωθεί ΤΩΡΑ!!Είναι στοιχειώδης σεβασμός!
Τον αυτοεξορισμό φίλε μου επέτρεψε μου να μην τον αποδέχομαι. Και άλλη απόμονωση? Η δημιουργία (αν δεχτούμε οτί γίνεται για αυτό το λόγο γίνεται η αυτοεξορία) μόνο σε προσωπικό επίπεδο έχει κάποιο αποτέλεσμα (να μου συγχωρέσετε την απερισκεψία που θα πω!!!!!) σε κοσμικό επίπεδο??? Αφήνει δηλαδή κάποιο αποτύπωμα?
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
Αγαπητέ Nomad τί θα πει "δεν δέχομαι τον αυτοεξορισμό"!!
Και σε ξαναρωτάω: Nομίζεις ότι έχεις εσύ ή έγώ ή ο οποιοσδήποτε το δικαίωμα να κρίνουμε τις επιλογές ενός συνανθρώπου μας??
Και θα σου και κάτι άλλο:ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ "ΑΤΟΜΙΚΑ",ΠΡΟΙΟΝ "ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΒΑΘΙΑΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ.
Οι μεγάλες σκέψεις και τα μεγάλα οράματα κατορθώνονται μακριά από το πλήθος,μακριά από την οχλοβοή και από το συρφετό της μάζας.
Αμαλία βλέπω ότι η παρότρυνσή μου δεν εισακούστηκε.Καλώς.
Έτσι όμως και ξανατολμήσει να μπεί στο θέμα αυτός ο άθλιος ο tpt,έτσι και ξανατολμήσει να μιλήσει υβριστικά για το νεκρό θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει!!
Θα φάει τέτοιο βρισίσι που θα αναγκαστείς να κλειδώσεις το θέμα επιτόπου!!
"...Σας παινεύω τον θάνατό μου, τον εθελούσιο θάνατο, που έρχεται σ’ εμένα επειδή εγώ το θέλω.
Και πότε το θέλω ; --Οποιος έχει έναν σκοπό και έναν κληρονόμο, αυτός θέλει τον θάνατό στην ώρα του για το σκοπό και τον κληρονόμο..."
Για τον εθελούσιο θάνατο-Ετσι μίλησε ο Ζαρατούστρα
Edited by - Δημήτρης on 22/07/2005 02:40:19
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΕΚΡΟΥ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ......ΤΙ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΑΙΜΕ ΟΠΑΔΕ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ?....ΧΙΧΙΧΙ?ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΦΘΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΘΕΝ-ΜΥΘΟΣ!ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ.ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΑΝΤΙΝΟ-ΣΟΦΙΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ....ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ - CLOPYRIGHT - ΔΛΔ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΛΔ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.
ΦΙΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ,ΜΕ ΖΩΗ...
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ.
Τον θάνατο υπάρχουν άλλοι τρόποι να τον νικήσεις άν θέλεις να ισχυρίζεσαι οτι κάνεις κάτι τέτοιο.
Τον θάνατο νίκησε ο Ιησούς Χριστός (το πιό τρανό παράδειγμα), που πέθανε και σε τρείς μέρες αναστήθηκε και έζησε.
Τον θάνατο νικά όποιος πάσχει απο καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη ανίατη αρρώστια και κατορθώνει να τον νικήσει και να επιζήσει.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ??
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΛΑΨΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ "ΝΙΚΗΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Σταματήστε να παραμυθιάζετε τον κόσμο, άντε βρείτε τον τώρα ζωντανό αφού νίκησε τον θάνατο
Το τί έλεγε στις διδασκαλίες του, το μυαλό και η σοφία του είναι άλλο θέμα. Σίγουρα ήταν ένα σκαλοπάτι παραπάνω απο όλους μας.
Αλλά όχι και να μας λέτε οτι νίκησε τον θάνατο!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ........
ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.......
Απο ποτε η φιλοσοφια και οι ανθρωποι της φιλοσοφιας και της επιστημης εχουν ημερομηνια ληξης;

Η μεγάλη υπερπαραγωγή της «Louka Films Studio» σε σκηνοθεσία της ένωσης «Skeptic Corporations» σε λίγο στις μεγάλες οθόνες.
Χορηγός επικοινωνίας esoterica.gr
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
To set the record straight, Movie 666 is not about evil, drugs, heavy metal music, or Satanism. So please quit bugging us with your Chick comics and bizaro emails saying we are all going to hell. Movie 666, on the other hand, is a full believer in the impending Apocalypse when all humans will be mindless slaves of visual media. Oh, woops - that already happened. Nevermind.
Διευκρινιστικό μήνυμα από το ίδιο αυτό site κριτικών κινηματογράφου.
![]()
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Περιμένω το χωρίο και άσε τα υπεροπτικά σου…
quote:
Α και κάτι ακόμα, μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις σε ποιο σημείο της Αποκάλυψης δίδεται ο αριθμός 666 ;;;;;;
τον αριθμό του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί,
και ο αριθμός αυτού χξς' [chapter 13]
χ = 600
ξ = 60
ς’= 6
600 + 60 + 6 = 666
Το ωραίο είναι ότι στις αρχές που πρωτο- εμφανίστικε το UPC στην Αμερική το 666 φαίνονταν γραμμένο με κανονικούς αριθμούς!!!
quote:
Καταρχάς όσο και να προσπαθήσεις να βγάλεις τον Χριστό ρατσιστή τόσο
Εγώ σε προειδοποίησα Ramoglou
.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
quote:
Καταρχάς όσο και να προσπαθήσεις να βγάλεις τον Χριστό ρατσιστή τόσο περισσότερο αποκαλύπτετε το μίσος που έχεις γι’αυτόν.
Επειδή δεν δύνασαι να γνωρίζεις την άποψη μου περί του Χριστού θα σε παρακαλέσω τέτοια σχόλια να μη τα κάνεις. Μικρέ Αδόλφε.
quote:
χ = 600
ξ = 60
ς’= 6
????????????????????????????? Κάπου κάνεις λάθος με τους αριθμούς των γραμμάτων. Στο είπα διάβασε λίγο εκτίθεσαι .
Ο αριθμός είναι 66? , άντε τελικά θα μάθεις πολλά.
quote:
Από την άλλη εγώ είμαι ρατσιστής ενώ εσύ που καταφέρεσαι εναντίον του μισού πληθυσμού ( Εβραίοι, Αμερικάνοι, Σύμαχοι τους, Ιεράρχες, Στρατιωτικοί, Μασονικές Στοές, κλπ ) του πλανήτη δεν είσαι.
ΨΕΜΑΤΑ, κάνεις λάθος, ποτέ δεν καταφέρθηκα εναντίον ολόκληρων πληθυσμών – λαών…
Μίλησα συγκεκριμένα για συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων και κατέκρινα τις ρατσιστικές ιδεολογίες - πράξεις τους και όλα αυτά με στοιχεία. Τα δικά σου στοιχεία που είναι;;;
Και επίσης όλοι αυτοί που γράφεις δεν είναι ο μισός πληθυσμός του πλανήτη (3 δις δηλαδή!!!), μην υπερβάλεις, δεν έχετε ΤΟΣΟ δύναμη! ![]()
Αυτές τις ισοπεδωτικές ρατσιστικές και μισάνθρωπες θεωρήσεις τις κάνουν κυρίως μόνο ο Junk (με τους αγαπημένους του Αραβες, που τόσο τον πόνεσε αυτό το ρατσιστικό λάθος του
) το μασόνονικο σύστημα (με τους βέβηλους) και οι σιωνιστές (με τους γκόιμ=ζώα) …
Αμερικάνοι = Λόγο είτε συμμαχίας, είτε ελέγχου από τους Αμερικάνους : Ευρωπαϊκή Ένωση, Ουκρανία, Λευκορωσία, Πρώην Ανατολικές Δημοκρατίες, Λατινική Αμερική, Ιαπωνία και άλλες Ασιατικές Χώρες, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Αυστραλία, Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού.
Άρα όλοι οι προαναφερόμενοι είναι ελεγχόμενοι από τους Εβραίους, βάση της λογικής που έχεις εκφράσει πολλάκις εδώ μέσα.
Άρα στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι δεν μιλάς για τους μισούς αλλά για παραπάνω.
Ευχαριστώ, συνέχισε ….
Θα απαντήσω με ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΪΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΥΤΗΤΑ.Αν όμωσ αμφισβητήσετε την ειλικρίνειά μου,τότε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε.
quote:
Είναι πραγματικά προς τιμήν σου που το παραδέχεσαι εδώ ευθαρσώς ότι ανήκεις στην οργάνωση του τεκτονισμού (ΜΑΣΟΝΙΑ), σε σχέση με κάτι άλλους θρασύδειλους του esoterica που αρνούνται να εκδηλωθούν.
Ευχαριστώ πολύ και σου λέω ότι έχω κι εγώ την ίδια απορία.Αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να αποκαλύπτει ή να αποκρύπτει ό,τι θέλει για τον εαυτό του.
quote:
Είμαι όμως εναντίον του Μασονικού Συστήματος -Ιδεολογίας-Δόγματος- που έχουν δημιουργήσει και χρησιμοποιούν αυτές οι δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού για να προωθήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους...
Πώς είναι δυνατόν να είσαι αντίθετος με κάτι στο οποίο έχεις παντελή άγνοια και ακόμα και η ελλάχιστη πληροφόριση που έχεις επί του θέματος είναι μονόπλευρη και 90% εσφαλμένη;
Το εννοώ και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
Ναι είμαι πέραν του τρίτου βαθμού αλλά μην με ρωτήσεις σε πιο βαθμό είμαι,ΟΧΙ γιατί δεν μου επιτρέπεται να σου αποκαλύψω αλλά
1) Δεν έχει καμμία σημασία και
2) Επειδή εδώ στην Ελλάδα τα έχουμε κάνει λίγο μπάχαλο, (χαρακτηριστικό του έλληνος),θα γίνει μπέρδεμα και θα φάμε ένα σωρό μηνύματα για να σου εξηγήσω πώς λειτουργεί στην Αγγλία ο τεκτονισμός και τι έχουμε κάνει εμείς στην Ελλάδα.
quote:
quote:
Πολλοί έχουν πει «Μη δίνετε τα άγια στους βέβηλους» αλλά αυτό για σένα είναι ψιλά γράμματα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
Τι σημαίνει βέβηλος (δηλαδή ανίερος - μιαρός-βρώμικος); Και ποίος θα το κρίνει αυτό; ΕΣΥ; Η ΜΑΣΟΝΙΑ; ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ; Βλέπεις λοιπόν που είσαι ρατσιστής;
"Μη δότε τα άγια τοις κυσίν..."
Αν δεν κάνω λάθος το είπε ο Ιησούς αυτό....μήπως ήταν και αυτός ρατσιστής; Ήταν σαφέστατος πάντως.
Αγαπητέ BEREN:
quote:
Προσκυνάς τον Ιησού Χριστό ως ενανθρωπήσαντα θεό,ως σταυρωθέντα
και αναστάντα?
ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ !
quote:
Αλλά δεν μπορείς να είσαι Τέκτων επειδή ο Τεκτονισμός αποδέχεται
τον Χριστό ως έναν απλό Μύστη και Διδάσκαλο.(Υπάρχουν επίσημα κείμενα του Τεκτονισμού).
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και ΠΟΥΘΕΝΑ στο σύνταγμα του τεκτονισμού δεν αναφέρεται αυτό.Αν κάπου το είδες θα ήταν προφανώς άποψη κάποιου τέκτονα ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ.
Φτάνει να σου πω ότι στο τεκτονικό δόγμα του Σβέντεμποργκ,(Σουηδικός τεκτονισμός),δεν γίνεσαι δεκτός εάν δεν είσαι χριστιανός,πράγμα που δεν ισχύει στα άλλα δόγματα.(Εδώ επισημαίνω ότι η λέξη "δόγμα" έχει την έννοια του "τύπου" και ΟΧΙ καμμία άλλη θρησκευτικού τύπου).
Επίσης και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αλλά αναμασάς φτηνά λογοπαίγνια τύπου "Σωτηρόπουλου",τα οποία καταρίπτονται εύκολα από τον οποιονδήποτε.Πόσο μάλιστα από εμένα που πληροφοριακά είμαι και Θεολόγος (και αυτό αν θέλετε το πιστεύετε).
Αν θέλετε λοιπόν να αποδείξετε ότι ο τεκτονισμός είναι "αντίχριστος" πρέπει να βρείτε κάτι άλλο.
Στο τεκτονισμό δεν εκφέρεται άποψη για καμμία θρησκεία ΕΠΙΣΗΜΑ.Μεμονωμένα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει για την δική του και για τις άλλες αλλά είναι μόνον ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις.
Το ότι ο τεκτονισμός δεν δέχεται γυναίκες είναι και αυτό λάθος διότι υπάρχει και ο μικτος τεκτονισμός (άνδρες και γυναίκες) όπως επίσης κατα το παρελθόν υπήρξαν και αμιγείς γυναικίες στοές.
Το ότι δεν δέχεται αναπήρους.....συγγνώμη αλλά πρωτη φορά στη ζωή μου το ακούω αυτό και απορώ που το βρήκατε.Σίγουρα πάντως είναι μπαρούφα.
Δεν θέλω να τραβήξω σε μάκρος.Σταματώ εδώ και...εδώ είμαστε πάλι![]()