ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dimsot37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/11/2006, 07:50:50
Ξέρετε συνομιλητές,
Είχα σκοπό να μπω στο άλλο φόρουμ και να απαντήσω στον Σόφια προσωπικά. Τώρα έχει φτάσει 2 ή ώρα το βράδυ και εδώ και 5 ώρες έγραφα, έγραφα απαντήσεις... Τότε πρόσεξα ότι ο Σόφιας προσαρμόζει τις απαντήσεις του σύμφωνα με την κριτική που δέχεται.
Έγραψα ότι δεν υποστηρίζει μαθηματικά τα επιχειρήματα του – έτρεξε να τα βάλει στην απάντηση του. Στο βιβλίο του δεν υπάρχουν.
Γράφτηκε για τις άλλες θεωρίες περί σχηματισμού της Σελήνης (που τουλάχιστον αυτές θα έπρεπε να τις αποκρούει στο βιβλίο του επισταμένα και τεκμηριωμένα) σκίστηκε να μας αποδείξει ΤΩΡΑ ότι δεν ισχύουν – με ελλιπή επειχηρήματα και παραποιώντας τα, όπως πάντα...
Το ίδιο θα κάνει για οτιδήποτε του προσάψουμε ΚΑΙ θα έχει την βοήθεια των «σκοτεινών θεών»...

Λοιπόν άστο το να πάει στο διάλο... ‘Οπως άλλοτε κατάλαβα την δήθεν αξιοπιστία αυτού του είδους των περιοδικών και βιβλίων έτσι και τώρα κατάλαβα την δήθεν αξιοπιστία των ατόμων που τα γράφουν, τα εκδίδουν και τα συντηρούν... Κουράστηκα, αηδίασα, σιχάθηκα. Άστους στον γελοίο κόσμο τους.
Όπως τότε που έτρεχα σε κάθε εκδήλωση που γινόταν, ενάντια της χρήσης των ναρκωτικών. Είδα με τα μάτια μου όλη την σαπίλα που υπάρχει εκεί «στον καθώς πρέπει κόσμο» και κυρίως τα ΘΑ των πολιτικών και το μακρύ τους χέρι, μόνο για να πέρνουν ψήφους από αυτό το θέμα (και τα μελλοντικά θύματα). Κάποια στιγμή είπα: άστους να ψοφήσουν όλοι με μία σύριγγα στο χέρι, ειδικότερα εάν είναι παιδιά των 301. Εκείνο τη χρονιά τα θύματα ήταν λιγότερα από 80 το χρόνο, τώρα...
Ή όπως όταν χτυπιόμουν για την οικολογία και την προστασία του κόσμου από την μόλυνση και το μόνο που άκουγα ήταν ειρωνίες και αποδοκιμασίες από τα κατά τα άλλα «σκεπτόμενους και αγωνιούντες» γαι το μέλλον τους ανθρώπους...
Ο πατέρας μου έχει δίκιο που τα έχει όλα γραμμένα και κοιτάει μόνο το σπίτι του. 76 χρονών και έχει ακόμα το ¼ των μαλλιών του μαύρα – ενώ εγώ στα 35 έχω ήδη προβλήματα με το στομάχι μου...

Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν πραγματικά εάν κάποιοι παραμυθιάζουν τον κόσμο και κερδίζουν από την εκμετάλευση του. Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα φανεί η αλήθεια – όπως με την πτώση της Σοβιετικής ένωσης. Αλήθεια τον τυπά που προωθούσε την θεωρία της κοίλης γης τον θυμάται κανένας; Έτσι και αλλιώς έχω άλλα 30-35 χρόνια ζωής και θέλω να τα ζήσω και όχι να προσπαθώ να σώσω τα μαλακισμένα που πέφτουν θύματα στα ψέματα αυτών των απατεώνων. Γιατί θα πρέπει να με νοιάζει εάν σιγά – σιγά ξεκινούν σέκτες πάνω σε αυτά τα ψέματα οι οποίες γίνονται επικύνδηνες; Τα ίδια σκατά με αυτά του ποδοσφαίρου είναι. Ουρλιάζουν, χτυπιούνται, καταστρέφουν και σκοτώνονται για το τίποτα – για το κέρδος κάποιων άλλων που τους βάζουν έμμεσα να τα πράξουν αυτά...

Βγάλτε λοιπόν σε βιβλίο, σε περιοδικό – όπου θέλετε – ότι ανοησία μπορείτε να σκεφτείτε. Να θυμάστε όμως κάτι πολύ απλό: ο απατεώνας και ο ψεύτης από άλλο απατεώνα και ψεύτη την πατάνε, μόνο που χάρη στον ΝΟΜΟ της εντροπίας ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πράττουν...
Το κακό είναι ότι έμμεσα κυνδηνεύω και εγώ από όλους αυτούς τους άμυαλους φανατισμένους. Όμως, μα τι διάλο, ο πρώτος θα είμαι η ο τελευταίος από τα τόσα εκατομμύρια νεκρούς που πέθαναν χάρη στα ψέματα και στα κρυφά συμφέροντα άλλων... Έτσι και αλλιώς θα σας δω στην κόλαση – και εκεί θα έχουμε μία αιωνιότητα να τσακονόμαστε για αυτά τα πράγματα...

Η ώρα είναι 2:37. Πάω για ύπνο. Αύριο θα ξημερώσει μία ακόμα ημέρα με πάμπολους νέους νεκρούς σε όλη τη γη χάρη στα ψέματα άλλων ανθρώπων. ΔΕΝ θα κάθομαι να χαλάω την ζαχαρένια μου για μερικά μαλακισμένα στην Ελλάδα... Έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει ούτε Ελλάδα σε καμιά 50αριά χρόνια για να ανησυχώ...
Στην υγεία λοιπόν των κορόϊδων, των σωτήρων της γης, των μεγάλων εκδοτών – ευεργετών της Ελλάδος και των όσων ευαγγέλονται όλοι τους...

28/11/2006, 07:51:49
Το παραπάνω γράφτηκε χτες το βράδυ (συνήθως γράφω σε word) και το έστειλα σήμερα. Αυτό το μήνυμα είναι σημερινό....

Λοιπόν δεν αισθάνομαι την ανάγκη να συζητήσω επί του παρόντος για κανένα θέμα. Αντίο σας για λίγο καιρό...
Α ναι, σε ευχαριστώ PREDATOR που γράφοντας για την δημοκρατικότητα του esoterica ξέχασες το δικό μου θέμα. Άλλωστε όπως έχετε προσέξει μόνο σε αυτό το θέμα χρησιμοποίησα αυτή τη γλώσσα....
Τέλος πάντων η ζωή συνεχίζεται. Ακόμα και αν η ζωή στην γη σταματήσει να υπάρχει πόσο θα πληγωθεί το σύμπαν;;;

hendrixΜέλος
04/12/2006, 12:40:08
Η θεωρια συνετριβει εντος του γηπεδου της!

Δυστυχως μονο με γερες επιστημονικες βασεις μπορεις να γραψεις καλη επιστημονικη φαντασια!

04/12/2006, 19:19:47
quote:
Η θεωρια συνετριβει εντος του γηπεδου της!

Οντως,ο δε υποστηρικτης της υποχωρησε ατακτως.Ιδιως οταν η συζητηση περασε απο τις φωτογραφιες σε εξισωσεις φυσικηςοπου δεν ειχε πέραση η συνομωσιολογια του,κανεις δεν μπορει να ισχυριστει οτι αλλαξε τους νομους τις φυσικης η Nasa για να ξεγελασει τον κοσμο.Eκει κι αν ηταν που αποκαλυφθηκε η αγνοια του Σοφια σε τετοια ζητηματα.

Τωρα ενας ΕΝΤΙΜΟΣ ερευνητης,ενας ΓΝΗΣΙΟΣ ερευνητης θα παραδεχοταν τα λαθη αυτα και θα κοιταζε να τα διορθωσει,θα τροποποιουσε δε τις ιδεες του αναλογως.

Αλλα ο μη γνησιος ερευνητης,αυτος που δεν αναζητα την αληθεια,αυτος που απλα θελει να περασει τις ιδεες του ως εχουν,θα αγνοησει τις διορθωσεις.Ετσι ο Σοφιας αποχωρησε απο την συζητηση,απαξιωνοντας τους συνομιλητες του.Το ωραιο ηταν που επειδη δεν μπορουσε ανα απαντησει στις επισημανσεις αναφορικα με τα λαθη που εκανε στις εξισωσεις φυσικης το γυριζε συνεχως στις φωτογραφιες.

quote:
Δυστυχως μονο με γερες επιστημονικες βασεις μπορεις να γραψεις καλη επιστημονικη φαντασια!

Εαν γραφεις και δηλωνεις οτι γραφεις επιστημονικη φαντασια κανεις δεν θα σε κατηγορησει για τα λαθη σου.Εαν ομως γραφεις για να περασεις μια θεωρια ως επιστημονικη,θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος.Και βασικα κανεις δεν θα σε ψεξει αν κανεις λαθη,ΟΛΟΙ ομως θα σε κατηγορησουν εαν εμμενεις πεισματικα σε αυτα.

15/12/2006, 17:02:27
Φτου! Κοντεύει να τελειώσει η εκπομπή της Δρούζα, όση ώρα προσπαθώ να μπω στον θέμα να γράψω!

Λοιπόν ο Σωτήρης Σοφιάς στην Δρούζα. Κάθεται δίπλα της στην κερκίδα και όχι στο πάνελ.
Οσο τον προλάβετε!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

gentlemanΜέλος
15/12/2006, 19:20:38
Κάτι πρέπει να κάνουμε μ' αυτή τη Δρούζα. Τη μια είχε esoterica μέσα, την άλλη jbg, τώρα Σόφια.

Γίνεται να μας την ανεβάζει κανείς στο youtube όποτε έχει ενδιαφέρον;

Dare To Dream

16/12/2006, 08:44:35
Μπορεί κανείς να γράψει τι είπε σε αυτή την εκπομπή ο κ.Σόφιας;
Από εκπομπή σε εκπομπή τρέχει ο μεγάλος ερευνητής...
Ίσως αυτές ήτανε οι σοβαρές ασχολίες που είχε...
cosmopolitanΝέο Μέλος
17/12/2006, 21:11:34
Δεν ειπε τιποτα ιδιαιτερο. Εριξε κατι υπονοοουμενα οτι ισως οι εξωγηινοι δεν ειναι κακοι (εκανε μυστικη συμφωνια με τους ζετανς; εγω νομιζα οτι ηταν κακοι), οτι τα μεγαλα τους κεφαλια ειναι αποτελεσμα βιολογικης εξελιξης και φυσικα ειπε οτι ειχε 5 εμπειριες με UFO καθως και ανεφερε το βιβλιαρακι του (το οποιο ολως τυχαιως ειχε και καποιος απο το πανελ).
Ειπε βεβαια και οτι ειναι αρκετα ειδικος για να ξεχωριζει τα UFO απο απλα φωτα στον ουρανο (μη ξεχνιομαστε).

Α, OANNHSEA ψεματα ελεγες για τα γαλανα του τα ματακια, http://img86.imageshack.us/img86/5141/sofiassa4.jpg καστανα εχει.

stanfromgreeceΜέλος
18/12/2006, 08:44:07
Καλημέρα φίλοι μου...

"Ειπε βεβαια και οτι ειναι αρκετα ειδικος για να ξεχωριζει τα UFO απο απλα φωτα στον ουρανο (μη ξεχνιομαστε)."

Λοιπόν... είπε... "αρκετά ειδικός"... χμμ... μάλιστα... τί τον κάνει "αρκετά ειδικό"?
Πώς μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε έναν άνθρωπο σε
1. πολύ ειδικό
2. αρκετά ειδικό
3. ειδικό
4. λίγο ειδικό
5. ελάχιστα ειδικό
6. καθόλου ειδικό
7. άσχετο
?????????????

18/12/2006, 12:33:44
XM... δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο, οσο "ειδικος" (και αναλογα με τις κατηγοριες που χωρισες τον ειδικο, φιλε Σταματη) να πεις οτι ειναι εξωγηινο-ΑΤΙΑ... εδω οπως ειπαμε στο αλλο θεμα, δεν μπορουμε πια να ξεχωρισουμε τα ανθρωπινα απο τα εξωγηινα!!!!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

RossobluΝέο Μέλος
03/02/2011, 17:59:11
Αρχικα καλησπερα. Δε χρειαζεται να με καλωσορισετε καθως παρακολουθω το φορουμ εδω και πολλα χρονια και σαν επισκεπτης αλλα και σαν μελος, του οποιου το password δεν μπορω να ανκτησω!

Τελος παντων θα περασω κατευθειαν στο θεμα. Σημερα, σερφαροντας επεσε το ματι μου στην παρακατω ειδηση:

Σόκ ...25χρονη κάηκε ζωντανή στο σπίτι που συζούσε με τον αγαπημένο της!
Η νεαρή γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην μονοκατοικία της οδού Βουλγαροκτόνου 28.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και είχε σαν τραγικό απολογισμό να χάσει την ζωή της η 25χρονη. Την κοπέλα βρήκε νεκρή ο
αρραβωνιαστικός της στο σπίτι του, όταν εκείνος επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν ξαπλωμένη πάνω σε στρώμα, που είχε καεί, και έφερε εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός της. Επίσης είχαν καεί το χαλί και ορισμένα έπιπλα.
Στο σημείο έφτασαν 4 άνδρες της πυροσβεστικής με δύο οχήματα ωστόσο δεν χρειάστηκε η παρέμβασή τους καθώς η πυρκαγιά είχε τεθεί ήδη υπό έλεγχο.

Η άτυχη κοπέλα συζούσε στην συγκεκριμένη μονοκατοικία με τον 35χρονο αγαπημένο της ο οποίος κλήθηκε για κατάθεση καθώς διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, 10 χρόνια πριν, είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς ο ιερέας πατέρας της, ο οποίος δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις προσπάθειες τής οικογένειας -και μέσω τηλεοπτικής εκπομπής- να τον εντοπίσει.

Θυμηθηκα λοιπον την περιπτωση της Ανθρωπινης Αυταναφλεξης για την οποια ειχα διαβασει πριν απο αρκετα χρονια. Ειναι το φαινομενο κατα το οποιο ενας ανθρωπος απανθρακωνεται χωρις να υπαρχουν εστιες φωτιας και πολλες φορες χωρις να καουν τα ρουχα του ή και πολλα αντικειμενα που υπαρχουν τριγυρω.

Προκειται για τετοιο φαινομενο λοιπον;

Υ.Γ. Διαβαστε και την τελευταια παραγραφο, ισως κατι να σημαινει!

NASAROYTAKIΜέλος
03/02/2011, 18:08:15
Αγαπητή/έ φίλε,
Πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζουν οτι έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο και ενώ το σώμα του βρέθηκε αποτεφρωμένο, τα αντικείμενα γύρω του παρέμεναν ανέγγιχτα. Επιπλέον είναι πολλές οι περιπτώσεις που η αυτοψία της πυροσβεστικής δεν καταφέρνει βρει καμμία αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.
Παρ'όλα αυτά δεν θα μπορούσε εκτός απο αυτοανάφλεξη να είναι για παράδειγμα ένας τέλιος φόνος;
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που κάηκαν από ατύχημα χωρίς να καεί τίποτα άλλο κοντά τους, και αυτό δεν συμενει πως ειναι αυτοανάφλεξη!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

03/02/2011, 20:09:05
Υπάρχουν δυνάμεις μέσα μας που "κοιμούνται" και που αν ενεργοποιηθούν χωρίς να είμαστε έτοιμοι για αυτό η κατάληξη είναι τραγική...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
15/02/2011, 05:00:14
Είχα δει πριν χρόνια ένα ντοκυμαντέρ σχετικά με την αυτοανάφλεξη, μου είχε κάνει όπως είναι φυσικό μεγάλη εντύπωση μιας και το συγκεκριμένο είχε πολλές αναφορές σε αντίστοιχες περιπτώσεις, δυστυχώς δεν έχω ξαναδεί η διαβάσει/ακούσει κάτι ανάλογο ώστε το είχα σχεδόν ξεχάσει.
Πάντως το αξιοσημείωτο είναι πως το συγκεκριμένο φιλμ, προσέγγιζε με επιστημονικό τρόπο το φαινόμενο προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγο και τον τρόπο που συμβαίνει.
Από την άλλη πάλι, το πιο πιθανό είναι να ανήκει στη σφαίρα του μύθου..

Φιλικά.

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

15/02/2011, 08:40:56
Δείτε αυτό.... η αργή καύση του ανθρώπου ... το γήρας... πολύ ενδιαφέρον...http://www.youtube.com/watch?v=MqEyyG6oToQ

16/02/2011, 05:55:31
Υπάρχει και το ακόλουθο σχετικό θέμα για όποιον επιθυμεί να ρίξει μια ματιά και να αναζητήσει περαιτέρω πληροφορίες.

Αυτόματη ανάφλεξη

Lost in Necropolis

La ville de la mort

16/02/2011, 21:07:17
Απορώ γιατί οι διαχειριστές δεν υπέδειξαν την ύπαρξη του ίδιου θέματος από την αρχή... θα ήταν καλό να συνεχίσουμε εκεί από την πρώτη στιγμή και όχι να αναλωνόμαστε εδώ. Αλλωστε η Αμαλία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μεταφέροντας αρκετά στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο γύρω από το θέμα.
Τι λέτε? Το συνεχίζουμε εκεί?

Edited by - Avallon on 16/02/2011 21:15:02