ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios289 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
11/07/2008, 13:19:25
europaios2:
«Έλληνας φιλόσοφος και μάγος. Γεννήθηκε στα Τύανα της Καππαδοκίας και πέθανε στην Έφεσο άγνωστο πότε. Τον 1ο μ.Χ. αιώνα , τον καιρό του Νέρωνα , ..Ανήκε εις την αίρεση των λεγόμενων «Νεοπυθαγόρειων»

Απο αυτό και μόνο το σχόλιο, ότι.................. «ανήκε εις την αίρεση των Νεοπυθαγόρειων» (!), μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πόση................ «σοβαρότητα» κομίζει ο συγγραφέας της........................... «παγκοσμίου αναγνώρισης» εγκυκλοπαίδειας «Γεια σας παιδιά»!!!!!

Και ετούτο διότι ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝΕ «ΑΙΡΕΣΗ» ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ!!

Όσον αφορά δε την «σοβαρή πηγή» της εγκυκλοπαίδειας για παιδιά (!), έ, εκεί μόνο ένας Ευρωπαίος ή κανένας Απολογητής θα μπορούσε να φτάσει!!

11/07/2008, 13:59:35
europaios2

quote:
Και πάνω από όλα που είναι η ένστασή σου?

Αν ούτε τώρα κατανόησες την ένστασή μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για να επικοινωνήσουμε, δυστυχώς.

quote:
Και οι δύο συμφωνούμε ότι ήταν ένας φιλόσοφος και τίποτα παραπάνω.
Εκτός και εάν δεν τελείωσες .......... και έχεις αν πεις κάτι άλλο πάνω σε αυτό!

Περιμένω και την... έκθεση (ή αυτή ήταν;) που διαθέτεις.
Αν τελείωσες με τη "για σας παιδιά" μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες κι απ' την "παίζω και μαθαίνω"...

Αν το "φιλόσοφος" σου φαίνεται λίγο, σημαίνει ότι αγνοείς τι ΗΤΑΝ οι φιλόσοφοι και τι είδους δυνάμεις μπορούσαν να ενεργοποιήσουν με το βίο που έκαναν. Όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν κάτι παραπάνω, άλλωστε γι' αυτό τον διάλεξαν για να ντύσουν το χριστό.

Σιγά - σιγά... Εγώ, έχω και άλλες δουλειές.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

11/07/2008, 19:14:55
quote:
Και σίγουρα το 1.000.000 σε κάθε τρίτο παιδί στη Θράκη δε θα το είδες......ούτε την ενίσχυση σε κάθε μητρόπολη των φτωχών οικογενειών, τον προικισμό των άπορων νέων, τη συντήρηση ορφανοτροφείων και γηροκομείων από την εκκλησία τη δωρεά μεγάλου ποσού δε θυμάμαι πόσες χιλιάδες ευρώ στον ΟΚΑΝΑ, την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις φωτιές πέρσι από τους σεισμούς φέτος! την αποστολή υλικής και οικονομικής ενίσχυσης στις πληγέντες περιοχές από το Τσουνάμι την αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού στους γιατρούς χωρίς σύνορα........και πολλά που μου διαφεύγουν..........σίγουρα δεν τα είδες........
Βλέπεις όμως τους ομοφυλόφιλους στο ιερατείο, τους κλέφτες.......και τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται την αφέλεια κάποιων πιστών.........Αυτά τα βλέπεις!
Αυτή είναι η διαφορά μας γιαπετ! εγώ βλέπω τα πάντα γιατί δεν έχω παρωπίδες ενώ εσένα η όρασή σου είναι περιορισμένη!!!!!!

Αυτα που αποδιδει στο ευρυ κοινο η εκκλησια ειναι ψιχουλα , για το θεαθηναι ,μπρος σ΄αυτα που αποκομιζει απ΄αυτους , νομιμως και παρανομως . Τα νομιμα τα ξερουμε , τα παρανομα ειναι που προκαλουν το ενδιαφερον οταν ερχονται στη δημοσιοτητα οπως το παρακατω :
Ο μέχρι τὶς 17 Σεπτεμβρίου 2007 ὑφυπουργὸς Ἐξωτερικῶν καὶ ἤδη ἀναβαθμισμένος ὡς ὑπουργὸς Παιδείας Εὐρ. Στυλιανίδης
στὶς 27 Σεπτεμβρίου τοῦ 2006 ἐκταμίευσε αὐθαιρέτως καὶ ἔδωσε τὸ ποσὸν τῶν 7.000.000 εὐρὼ στὴν ἐκκλησιαστικὴ ὀργάνωση «Ἀλληλεγγύη», ποὺ εἶχε συγκροτήσει ὁ ἀποθανὼν ἀρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μὲ προσωπικούς του εὐνοούμενους καὶ φίλους, ἱερωμένους καὶ λαϊκούς, τὸ 2002 «γιὰ τὴν προβολὴ τῶν κοινωνικῶν δραστηριοτήτων του . Ὅρος τῆς χρηματοδότησης αὐτῆς ἦταν ἡ ἀγορὰ καὶ διανομὴ στὸ λαὸ τοῦ Ἰρὰκ 2.650 τόννων κοτόπουλων ἀπὸ τὴν «Ἀλληλεγγύη» τὸ ἀργότερο μέχρι τὶς 26 Μαρτίου τοῦ 2007. Μέχρι σήμερα, δηλ. 12 μῆνες μετὰ τὴν ἐκπνοὴ τῆς προθεσμίας αὐτῆς καὶ 19 μῆνες μετὰ τὴν εἴσπραξη ἀπὸ τὴν «Ἀλληλεγγύη» τοῦ ποσοῦ, οὔτε ἕνα κοτόπουλο δὲν ἔχει σταλῆ στὸ Ἰράκ.

quote:
Και σίγουρα το 1.000.000 σε κάθε τρίτο παιδί στη Θράκη δε θα το είδες
Για πες μας εσυ που το ειδες ;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

12/07/2008, 01:01:56
Aγαπητέ Αδιάβαστε ποια είναι η πηγή? Γιατί αν κρίνω από τα σημεία στίξης.............κάτι δε μου κολλάει............

quote:
γιαπετ:
Περιμένω και την... έκθεση (ή αυτή ήταν;) που διαθέτεις.
Αν τελείωσες με τη "για σας παιδιά" μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες κι απ' την "παίζω και μαθαίνω"...

Αν το "φιλόσοφος" σου φαίνεται λίγο, σημαίνει ότι αγνοείς τι ΗΤΑΝ οι φιλόσοφοι και τι είδους δυνάμεις μπορούσαν να ενεργοποιήσουν με το βίο που έκαναν. Όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν κάτι παραπάνω, άλλωστε γι' αυτό τον διάλεξαν για να ντύσουν το χριστό.

Σιγά - σιγά... Εγώ, έχω και άλλες δουλειές

Aν νομίζεις ότι είναι έτσι απλό να εκδοθεί μια εγκυκλοπαίδεια...τι κάθεσαι? πάρε από το χεράκι τον Schwabe, και ξεκίνα....
Τι δυνάμεις......τι δυνάμεις.......????? είμαι όλος μάτια........
περιμένω.........πες μου πέταγαν?
Ο συγκεκριμένος ήταν κάτι παραπάνω.......σίγουρα αυτός και πέταγε αλλά και με ένα τσσσσσσσσσαααααααακκκκκκκκκκ μπααααααμμμμμμ έκανε και τους μαθητές τους να πετάνε........ Έτσι τον συγκεκριμένο τον βλέπου σε διηπειρωτικά ταξίδια....... να λοιπόν που όλα εξηγούνται και εγώ που νόμιζα.............ότι ήταν ένας αλπός φίλος της σοφίας..........
Τώρα θα μου πεις αυτός μπορεί να ήταν φίλος της σοφίας κάτι άλλοι όμως τίνος φίλοι είναι με την ίδαι ομοιοκαταληξία?
Μη μου στεναχωριέσαι όταν πρέπει θα τη δεις την έκθεση.....ακόμη δε χρειάζεται και χωρίς αυτήν μια χαρά τα πάω.........έχω εμφανίσει αρκετές πηγές και εσύ καμία...........εκτός εάν θεωρείς πηγή το στρατηγό (έστω και διανοούμενο) Φλαβιανό
.....

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

12/07/2008, 01:31:33
europaios2

quote:
Aν νομίζεις ότι είναι έτσι απλό να εκδοθεί μια εγκυκλοπαίδεια...τι κάθεσαι? πάρε από το χεράκι τον Schwabe, και ξεκίνα....

Δεν σε κατηγορώ που χρησιμοποιείς βιβλία που μπορείς να κατανοήσεις, κάθε άλλο. Από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσεις...

Όμως όκόμη κι αν τα θεωρείς σωστά, μην τα χρησιμοποιείς σαν πηγές γνώσεις εδώ μέσα, αφού βλέπεις ότι δεν περνάνε διότι σε κατατάσσουν σε ειδική κατηγορία...

quote:
Ο συγκεκριμένος ήταν κάτι παραπάνω.......σίγουρα αυτός και πέταγε αλλά και με ένα τσσσσσσσσσαααααααακκκκκκκκκκ μπααααααμμμμμμ έκανε και τους μαθητές τους να πετάνε........ Έτσι τον συγκεκριμένο τον βλέπου σε διηπειρωτικά ταξίδια....... να λοιπόν που όλα εξηγούνται και εγώ που νόμιζα.............ότι ήταν ένας αλπός φίλος της σοφίας..........

Συγχωρείσαι λόγω πλήρους άγνοιας και βέβαια κανείς δεν σε παρεξηγεί, όμως να θυμάσαι πως ότι κι αν έκανε ή δεν έκανε ο Απολλώνιος, κανείς (ούτε κι ο ίδιος) δεν προσπάθησε να το επιβάλλει σαν αλήθεια, σε κανένα, διαφορετικά θα τον γνώριζες και πριν μπείς στο φορουμ.

quote:
Τώρα θα μου πεις αυτός μπορεί να ήταν φίλος της σοφίας κάτι άλλοι όμως τίνος φίλοι είναι με την ίδαι ομοιοκαταληξία?

Αυτήν την κατηγορία εννοούσα πιο πάνω. Είναι καιρός ν' αρχίσεις να προσπαθείς να βγείς, απ' αυτήν. Εδώ, διαβάζοντας έχεις μια ευκαιρία...

quote:
Μη μου στεναχωριέσαι όταν πρέπει θα τη δεις την έκθεση.....ακόμη δε χρειάζεται και χωρίς αυτήν μια χαρά τα πάω.........έχω εμφανίσει αρκετές πηγές και εσύ καμία...........εκτός εάν θεωρείς πηγή το στρατηγό (έστω και διανοούμενο) Φλαβιανό

Το γεγονός ότι αγνοείς αυτούς που έχουν γράψει για τον Απολλώνιο, δεν τους καθιστά ανύπαρκτους. Εγώ πάντως ανέφερα όσους γνωρίζω.
Αν εσύ "είδες" μόνο το Φλαβιανό, ίσως φταίει τι λιβάνι...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

12/07/2008, 19:32:15
quote:
Aγαπητέ Αδιάβαστε ποια είναι η πηγή? Γιατί αν κρίνω από τα σημεία στίξης.............κάτι δε μου κολλάει.........

Αυτο σε πειραξε ; Μην περιμενεις να το βρεις στον απολογητη ! Εκει θα βρεις μονο νεοπαγανιστικες απατες ! Αυτη ειναι η διευθυνση .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

12/07/2008, 19:51:39
Αγαπητέ μου Γιάπετ, δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει
σύγκριση Χριστού-Απολλώνιου... Εσύ δεν τον έκανες (τον Απολλώνιο, εννοώ) θεό, αλλά τότε, προς τι η σύγκριση με τον Υιό του Θεού;
Γιατί ένας απλός καλός φιλόσοφος και γνώστης, να συγκρίνετε με τον
Χριστό; Ή μη μόνο γιατί πρέπει να δείξετε ( πληθυντικός την πάτησα....) κι εσεις κάποιον από την ίδια περίοδο, ικανό και συγκρίσιμο με τον Κύριο της Δόξης;Δεν βάζω φωτιές, απλά ρωτάω...
12/07/2008, 21:39:48
τρεχα....

quote:
Αγαπητέ μου Γιάπετ, δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει
σύγκριση Χριστού-Απολλώνιου... Εσύ δεν τον έκανες (τον Απολλώνιο, εννοώ) θεό, αλλά τότε, προς τι η σύγκριση με τον Υιό του Θεού;
Γιατί ένας απλός καλός φιλόσοφος και γνώστης, να συγκρίνετε με τον
Χριστό; Ή μη μόνο γιατί πρέπει να δείξετε ( πληθυντικός την πάτησα....) κι εσεις κάποιον από την ίδια περίοδο, ικανό και συγκρίσιμο με τον Κύριο της Δόξης;Δεν βάζω φωτιές, απλά ρωτάω...

Θα ξανακάνω μια προσπάθεια να σου πω τα γεγονότα.

Ο Απολλώνιος είναι αποδεδειγμένα υπαρκτό πρόσωπο διότι υπάρχουν καταγραφές που μιλούν γι' αυτόν, για τη ζωή του, για τη διδασκαλία του, για τα ταξείδια του και γενικά για τη δράσω και το βίο του, από διαφορετικές πηγές οι οποίες (το πιο σημαντικό ίσως) δεν έτυχαν κανενός είδους διόγκωσης ή υπερβολής, επειδή δεν υπήρχε ανάγκη για κάτι τέτοιο. Εννοώ ότι δεν δημιουργήθηκε καμμία θρησκεία στ' όνομά του για να υποστηριχθεί εκ των υστέρων για να καθιερωθεί.

Ο Απολλώνιος και η διδασκαλία του αντίθετα, κατηγορήθηκε και σπηλώθηκε, όσο κανείς άλλος, απ' την κρατούσα εκκλησία, με αφορμή το βιβλίο του Ιεροκλή Σωσιανού "φιλαλήθης λόγος" το 300 μαχχ.

Για το χριστό υπάρχουν "στοιχεία' μόνο μέσα απ' την κ. διαθήκη και΄της οποίας τα κείμενα είναι άγνωστης προέλευσης και πατρότητας.

Δεν κάνει λόγο γι' αυτόν κανείς σύγχρονος ιστορικός ούτε οι αναφορές των Ρωμαίων προς την κεντρική δόίκηση, πράγμα παράλογο και αφύσικο, αν είχαν πέρει την έκταση που δίνουν τα ευαγγέλια τα κατορθώματά του.

Όσο ζούσε δεν έπεισε κανέναν για τις ικανότητές του, σε αντίθεση με τον Απολλώνιο, που λατρεύτηκε ζωντανός.

Το έργο του ανέλαβαν να το διαδώσουν άνθρωποι αγράμματοι οι οποίοι, όπως λένε τα απόκρυφα ευαγγέλια, είχαν τραγικό τέλος, οι περισσότεροι.
και πολλά άλλα, που για οικονομία χρόνου δεν αναφέρω αυτήν τη στιγμή.

Πώς λοιπόν, λες εσύ ότι ήταν θεός και πάνω σ' αυτήν την αυθαιρεσία στηρίζεις ότι δεν μπορούν να συγκριθούν;

Θα επανέλθω, αναλυτικότερα, αν το θέλεις, γιατί ΄τώρα πρέπει να βγω...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

13/07/2008, 00:06:01
Αγαπητέ μου Γιάπετ, αν αντί του ονόματος Απολλώνιος
έβαζες Ιησούς Χριστός σε αυτά που γράφεις παραπάνω, θα
τα δεχόμουνα αυτά που λες, αλλά τα λες ανάποδα...
Για να το θέσω πιο απλά; Για τον φίλο Απολλώνιο, της εποχής του,
έγραψαν γι' αυτόν, 2-3 άτομα και για σένα είναι υπαρκτός...
για τον Χριστό έγραψαν 1003 άτομα αλλά δεν υπήρχε...
Μήπως είσαι λίγο προκατελειμένος;...λέω ρε παιδί μου, μήπως;
13/07/2008, 00:15:54
quote:
trexagireve
Μήπως είσαι λίγο προκατελειμένος;...λέω ρε παιδί μου, μήπως;

Μπααααααααααααα τι είναι αυτά που λες τώρα;;

Η ιδέα σου θα είναι!!!!

23/03/2012, 15:43:19
quote:

quote:
για τους δικούς σκοπούς να επιλέγουν επίτηδες το κακόηχο (στα Ελληνικά αυτιά τουλάχιστον) Εβραικό "Γιαχβέ" και να επιμένουν ότι αυτό είναι και το Όνομά Του...

"אֲנִ֥י יְהוָ֖ה ה֣וּא שְׁמִ֑י" (Ανι Γιαχβέχ χου σεμι - "Είμαι ο Γιαχωβάς κι αυτό είναι το όνομά μου") (Ησαϊας 42:8)

macedon μου, τα έχουμε ξαναπεί για το ιδιο θέμα αλλά αφού επιμένεις...
Έχεις ένα θεματάκι όσον αφορά τις μεταφράσεις/αποδόσεις.
Τέσπα.

Ήταν συνηθισμένο όνομα στους Εβραίους?

Ναι όχι και γιατί.

Αν θες μας λες και το όνομα του Νονού Του καθώς και που βαπτίσθηκε για να το κλείσουμε απ'όλες τις πλευρές το ζήτημα...

Ερευνάτε τας Γραφάς

23/03/2012, 16:03:52
Εγώ παραθέτω τι λέει ο ίδιος ο Γιαχωβάς στους Εβραίους για το όνομά του, μέσα από το ιερό τους (σας) βιβλίο.

Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

macedon

23/03/2012, 16:28:16
quote:

Εγώ παραθέτω τι λέει ο ίδιος ο Γιαχωβάς στους Εβραίους για το όνομά του, μέσα από το ιερό τους (σας) βιβλίο.

Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Επειδή το ειδικό σου βάρος είναι μεγαλύτερο από το να "παραθέτεις" απλά, έστω και από ξένα προς εσένα Ιερά Βιβλία, σε ξαναρωτάω.

Ήταν συνηθισμένο όνομα στους Εβραίους?
Ναι, όχι και γιατί?

Ερευνάτε τας Γραφάς

23/03/2012, 16:33:23
Πιστευω,πως κατι τετοια ιστορικα θεματα,μπορουν να απαντηθουν μονο με βαση τη λογικη,τα γεγονοτα που ακολουθησαν,αλλα και με συγκριση με παρομοια παραδειγματα,παρα με το τι εγραψε καποιος,καπου,καποτε....

Εγω καταρχην πιστευω,πως εχει δοθει πολυ μεγαλυτερη εκταση στην απαρχη του χριστιανισμου απο την πραγματικη.Θελω να πω,πως οι ρωμαιοι ασχοληθηκαν πολυ λιγοτερο το πρωτο καιρο με τη θρησκεια αυτη,απο οτι γενικα πιστευεται...

Σιγουρο ειναι επισης,οτι δεν εχει βρεθει ρωμαικο διαταγμα που να ποινικοποιει το χριστιανισμο.Αν ειχε βρεθει,δεν θα γινοταν αυτη η συζητηση αλλωστε.

Ομως παρολο αυτα,καπου καπου,βρισκεται και κατι που να αφηνει μια υποψια,οτι καποιος,η,καποιοι διωχτηκαν λογω της χριστιανικης τους πιστης.Γιατι γινοταν αυτο;

Νομιζω πως η απαντηση ειναι ευκολη.Η σταση των πρωτων χριστιανων απεναντι στις παλαιοτερες θρησκειες αλλα και καποια κοινωνικα στανταρ,ηταν εχθρικη-παραβατικη.Αν αυτα που εκαναν οι χριστιανοι,τα ειχε κανει μια νεοεμφανισθεισα θρησκευτικη ομαδα στο βυζαντιο,το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εμενε ουτε ενα κεφαλι στη θεση του...

Πιστευω λοιπον,πως ναι μεν διωκοταν οποιος χριστιανος παρεβαινε το νομο για θρησκευτικους λογους,αλλα καποια στιγμη ο καθε χριστιανος θεωρουταν υποπτος και σιγουρα αυτο οδηγησε και σε αδικες ποινες με βαση την προκαταληψη που θα ειχε δημιουργηθει.Προκαταληψη τετοια ανα τους αιωνες ,υπηρχε ,υπαρχει,και θα υπαρχει για πολλες ομαδες ανθρωπων.Σπανια ομως ηταν αβασιμη....

23/03/2012, 18:50:57
quote:
Σκαρταδος

O σημερινος ανθρωπος,ο χομο σαπιενς,ζει 120.000 χρονια συμφωνα με τα μεχρι τωρα ευρηματα.Πριν απο αυτον,οι προγονοι του ηταν αρκετα διαφορετικοι..

Διαφωνώ φίλτατε.
Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν στην Κρήτη εργαλεία και άλλα διάφορα,που παραπέμπουν σε οργανωμένη κοινωνία,ηλικίας 700.000 ετών.
Τα 120.000 χρόνια σκεπτόμενου ανθρώπου,ούτως ή άλλως ήταν μύθος.
Και να περιμένεις σύντομα και ακόμη παλαιότερες ημερομηνίες.
Απλώς οι Δαρβινιστές αντέχουν γερά ακόμη...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/03/2012, 20:26:45
Σκαρτάδος ας θυμηθούμε και τον Νέρωνα που κάηκε η Ρώμη και το φόρτωσε στους χριστιανούς. Το θέμα της προκατάληψης που λέγαμε...
23/03/2012, 21:38:38
quote:

Σκαρτάδος ας θυμηθούμε και τον Νέρωνα που κάηκε η Ρώμη και το φόρτωσε στους χριστιανούς. Το θέμα της προκατάληψης που λέγαμε...

Στη περιπτωση αυτη,μαλλον το αντιθετο πρεπει να συνεβη.
23/03/2012, 21:44:04
quote:

quote:
Σκαρταδος

O σημερινος ανθρωπος,ο χομο σαπιενς,ζει 120.000 χρονια συμφωνα με τα μεχρι τωρα ευρηματα.Πριν απο αυτον,οι προγονοι του ηταν αρκετα διαφορετικοι..

Διαφωνώ φίλτατε.
Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν στην Κρήτη εργαλεία και άλλα διάφορα,που παραπέμπουν σε οργανωμένη κοινωνία,ηλικίας 700.000 ετών.
Τα 120.000 χρόνια σκεπτόμενου ανθρώπου,ούτως ή άλλως ήταν μύθος.
Και να περιμένεις σύντομα και ακόμη παλαιότερες ημερομηνίες.
Απλώς οι Δαρβινιστές αντέχουν γερά ακόμη...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Οταν προκειται για το χριστιανισμο,ειστε φανατικοι ορθολογιστες,κανετε τακλιν και στα κουνουπια.Σε κατι τετοια ομως,φορατε το μανδυα της μη εξακριβωμενης αληθειας....
23/03/2012, 22:17:30
quote:

quote:

Στη περιπτωση αυτη,μαλλον το αντιθετο πρεπει να συνεβη.

Χμμμ... τότε γιατί ο Νέρωνας την έβγαλε καθαρή και οι χριστιανοί όχι; (Βέβαια μετά δεν την έβγαλε καθαρή)
23/03/2012, 22:20:40
Μήπως γιατί οι "χριστιανοί" (που ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα, στη Ρώμη του 64) ομολόγησαν το έγκλημά τους;

macedon