- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Δεν έχω τίποτα επί προσωπικού με τον Μίλτο, παρ'όλο που τις προάλλες ξέφυγε ολίγον τι, σε συνομιλία μας όπου του επεσήμανα κάποια λάθη επί του κειμένου, που είχε αναρτήσει.
Προσπάθησα στο παρελθόν να κάνω διάλογο μαζί του, διορθώνοντας τα πολλά λάθη που παρατηρούσα στις αναρτήσεις του.Δεν ανταποκρίθηκε, προφανώς λόγω άγνοιας των "λεπτομερειών".
Του υπέβαλα ερωτήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, ζητώντας τις προσωπικές του απόψεις.Απέφυγε επιμελώς να απαντήσει.
Μερικές φορές, οι επισημάνσεις μου ήταν τόσο κραυγαλέες, που ο Μίλτος μου έγραφε, πως θεωρεί σημαντική την θέση μου, θα το μελετήσει και θα επανέλθει.Δεν το έκανε ποτέ.
Ετσι κι εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι, εκτός υπερκραυγαλέων περιπτώσεων, όπου "τρωγώμουν" ομολογώ, να επέμβω.
Π.χ όταν αποκαλεί το πρωτόνιο στοιχειώδες σωματίδιο, προσβάλλει εν δυνάμει την νοημοσύνη μας.
Αυτά...!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Υπολείμματα από κομήτες, λέω εγώ. Υποθέτω δηλ.
Τόσοι πολλοί ρε Ζιπ?
Της πουτ@νας πρέπει να έγινε εκεί πέρα δηλαδή,
και να γυρνάει αυτός ο συρφετός από κει πέρα
και να κρύβει το 20% του άστρου.
Εκτός κι αν δεν γυρνάει γύρω από αυτό το άστρο,
αλλά παρεμβάλλεται και περνάει κατά καιρούς στην παρατηρησιακή νοητή ευθεία που ενώνει εμάς με αυτό το άστρο.
Εξετάστηκε αν και τί άλλο 'κρύβει' από το οπτικό μας πεδίο,
εκτός από αυτό το άστρο?
(για να προσδιορίσουμε και πού κοντά περίπου βρίσκεται αυτός ο Απεριοδικός Μπερντές?)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Δεν υφίσταται και ας πάει στο διάολο.
Εδώ μιλάμε για πολιτισμό κατηγορίας 2 της κλίμακας Καρντάσεφ και εσύ κολλάς στον Ντάϊσον?
Τι αποκλείει την ύπαρξη ενός τέτοιου πολιτισμού?Τίποτα.
Μπορεί ένας τέτοιος πολιτισμός να ελέγχει την ενέργεια του άστρου του? Μπορεί.
Θα μπορούμε κι εμείς σε 1000 χρόνια να το κάνουμε, δεδομένου ότι ήδη την εκμεταλλευόμαστε μερικώς? Ισως.
Αυτά έχουν σημασία.
ΖΙΠ
Κομήτες και υπολείμματα αυτών αποκλείονται λόγω περιοδικότητος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Για το (2) που είναι και όλη η ίντριγκα,
υπάρχουν υπόνοιες ότι κάτι μυστήριο παίζει, αφού δεν πρόκειται για τα γνωστά, πλανήτες, κομήτες, σκόνη του διαστήματος, δαχτυλίδια, ζώνες του Oort, και σου πα μου πες,διότι όλα αυτά γυρνάνε γύρω γύρω από το άστρο ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. Άρα εν γένει...τζίφος με αυτές τις 'νορμάλ' εξηγήσεις.
Τι προκαλεί την περιοδική κίνηση ενός σώματος γύρω από ένα άστρο ;

space junk, απομεινάρια απο ναυμαχίες; ![]()
Με βάση οποιοδήποτε ισχύον υπολογιστικό μοντέλο,
1) σε τυχόν Αστρο Χ μεγέθους, Υ μάζας, Ζ διαμέτρου
ποιος είναι ο Μεγαλυτέρων Διαστάσεων Πλανήτης που μπορεί να ανήκει στο Αστρικό αυτό σύστημα (ανεξαρτητως αν είναι Γίγας αερίων ή στερεός,κλπ) ως συνάρτηση των Χ,Υ,Ζ
2) Θα υπήρχε ποτέ περίπτωσις είτε μόνιμα, είτε περιστασιακά/εκ παραδρομής, να συλληφθεί και να εκτελέσει περιφορά ένας τέτοιος (μέγιστος) πλανήτης γύρω από ένα άστρο ώστε να του προκαλέσει έως 20% πτώση στη λαμπρότητά του κατά τη διέλευση μπροστά από αυτό? (με βάση πάντα οποιοδήποτε εύλογο θεωρητικό μοντέλο)

.
.
.
Με ξενέρωσε το paper. Δεν το γυρνάμε πάλι στον ... "Κηφεύς" ;;; Άντε γιατί θα φύγω ... Ρε Μήτσο, τι σε νοιάζει τι μπαίνει μπροστά από το KIC ;;;
Edited by - z_i_p on 23/10/2015 00:28:12
Καταλαβαίνω που το πας και έχεις εν μέρει δίκιο, το οποίο πιθανόν να οφείλεται στην τεράστια απόσταση του άστρου από την Γη.
Ομως οι ουρανογραφικές και οι αστρονομικές συντεταγμένες ενός άστρου, παραμένουν σταθερές.Τι γίνεται όμως στην πραγματικότητα?
Μιά σειρά από κινήσεις και φαινόμενα, του υπό παρατήρηση άστρου, προκαλούν μεταβολές στις συντεταγμένες του.
Η ταχύτητα της κίνησης ενός άστρου σε σχέση με τον παρατηρητή και στην συγκεκριμένη περίπτωση με την Γη, έχει δύο συνιστώσες.Μια κατά μήκος της νοητής ευθείας άστρου-Γης και μια κάθετη προς την εν λόγω ευθεία.Δηλαδή σε ένα επίπεδο που εφάπτεται στον ουράνιο θόλο.
Η πρώτη ονομάζεται ακτινική ταχύτητα radial velocity και η ανιχνεύεται με Doppler και η άλλη ονομάζεται ίδια κίνηση.
Εφ' όσον έχουμε τις συντεταγμένες των κινήσεων αυτών, είναι εύκολο να παρατηρήσουμε τις διακυμάνσεις, κατά τις οποίες χάνουμε την "επαφή" με το άστρο σε μη τακτά διαστήματα.
Και αυτό είναι τουλάχιστον πρωτόγνωρο σρις μέχρι τώρα παρατηρήσεις μας των άστρων.
Ολα "παίζουν" λοιπόν.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Βρε Πυθαγόρα, γαμώ το κέρατό μου, τι κόλημα έχεις με την σφαίρα Ντάϊσον?
Δεν υφίσταται και ας πάει στο διάολο.
Εδώ μιλάμε για πολιτισμό κατηγορίας 2 της κλίμακας Καρντάσεφ και εσύ κολλάς στον Ντάϊσον?Τι αποκλείει την ύπαρξη ενός τέτοιου πολιτισμού?Τίποτα.
Μπορεί ένας τέτοιος πολιτισμός να ελέγχει την ενέργεια του άστρου του? Μπορεί.Θα μπορούμε κι εμείς σε 1000 χρόνια να το κάνουμε, δεδομένου ότι ήδη την εκμεταλλευόμαστε μερικώς? Ισως.
Αυτά έχουν σημασία.
Νικόμαχε,
ωραία, χέσε τη σφαίρα Ντάισον,
και πάμε στον Καρντάσεφ.
Ναι, είναι μια πιθανότητα, με τον τρόπο που το θέτεις.
Αλλά λέω εγώ
ο πιο....γήινος: Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό το "άλμα"
που συνδέει μια απλή παρατήρηση
(των 1,2,3 που έλεγα πιο πάνω)
καρφί ντιρέκτ με τον Καρντάσεφ-2?
Δηλαδή πριν πάμε εκεί να μη δούμε όλα τα άλλα σενάρια, εάν και εφόσον υπάρχουν?
quote:
space junk, απομεινάρια απο ναυμαχίες;
Τότε πρέπει να μιλάμε για έναν τεράστιο Διαστημικό ΧΥΤΑ,
μεγαλύτερο κι από των Λιοσίων
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(μα όλοι οι εξωγήινοι εκεί πετάγανε τα σκουπίδια τους????)
-Αλλά και πάλι θα είχαμε το θέμα της περιοδικότητας....
Για να κάνω και το συνήγορο του Διαβόλου στη θέση του Ζιπ για τους κομήτες:
Εστω λοιπόν ότι είχαμε δυο τρεις 'μπαζες' από κομητο-υλικά ή λοιπά διαστημοσκουπίδια σε μια πολύ πεπλατυσμένη/εκκεντρη τροχία, συσσωρευμένα σε σχετικά κοντινή απόσταση μεταξύ τους, αλλά με μεγάλη Ολική περίοδο.
Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την φαινόμενη απεριοδικότητα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν καθίσαμε να παρατηρήσουμε όοοολη την κανονική/μεγάλη περίοδο, αλλά είδαμε ένα μέρος της όπου
τα σετ (μπάζες) σκουπιδιών περνάγανε σε φαινομενικά τυχαίους/άσχετους μεταξύ τους χρόνους.
Σε αυτό απάντηση μπορούμε να δώσουμε/πάρουμε, μόνον εφόσον ενημερωθούμε πλήρως για το διαστημα παρατηρήσεων και τα πλήρη 'στατιστικά' των αποκρύψεων, ποσοτικά, χρονικά,κλπ.
αλλά θεωρείται ότι αυτά έχουν ήδη αποκλειστεί,
από την ομάδα παρατήρησης/μελέτης, διότι δεν θα περίμεναν τον Ζιπ και τον Πυθαγόρα να τα γράψει εδώ πέρα, και να μην περασε από το μυαλό κάποιου ερευνητή εκεί.
Αλλωστε γι'αυτό πήρε και έκταση η υπόθεση,
διότι μάλλον αυτές οι 'συμβατικές' εξηγήσεις δεν επαρκούν
ή 'μπάζουν'....

.
.
.
quote:
Με βάση οποιοδήποτε ισχύον υπολογιστικό μοντέλο,1) σε τυχόν Αστρο Χ μεγέθους, Υ μάζας, Ζ διαμέτρου
ποιος είναι ο Μεγαλυτέρων Διαστάσεων Πλανήτης που μπορεί να ανήκει στο Αστρικό αυτό σύστημα (ανεξαρτητως αν είναι Γίγας αερίων ή στερεός,κλπ) ως συνάρτηση των Χ,Υ,Ζ
2) Θα υπήρχε ποτέ περίπτωσις είτε μόνιμα, είτε περιστασιακά/εκ παραδρομής, να συλληφθεί και να εκτελέσει περιφορά ένας τέτοιος (μέγιστος) πλανήτης γύρω από ένα άστρο ώστε να του προκαλέσει έως 20% πτώση στη λαμπρότητά του κατά τη διέλευση μπροστά από αυτό? (με βάση πάντα οποιοδήποτε εύλογο θεωρητικό μοντέλο)
Απάντηση:
1. Ο μεγαλύτερος πλανήτης από την ακολουθία των πλανητών του άστρου.
2. Ναι.Οχι απλώς θα μπορούσε, αλλά επιβάλλεται να το κάνει, επειδή θα εκτελεί τροχιά γύρω από το άστρο του.Ομως θα είναι περιοδική και όχι άτσαλη.
Αρα αποκλείεται αυτή η άποψη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τα αγάλματα δεν ξεσηκώθηκαν με του χριστιανούς
αλλά με τους ειδωλολάτρες, που γκρεμίζαν ναούς
μικροτέρων θεών, για να κάνουνε του Δία....
Αλλά ακόμη φίλε μου πιστεύεις ότι θα πουλήσει το
παραμύθι της κατατρεγμένης, αντί εξευτελισμένης που είναι
η αλήθεια, ειδωλολατρικής θρησκείας που την πολέμησαν στηφαντασία σας, με διωγμούς οι ..διωκώμενοι χριστιανοί;Δεν μπορεί
να έχεις τέτοια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, ότι θα κοροιδέψεις
την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού;...
Έτσι, φτιάξτε ιστοριούλες, γιατί θα είστε πάντα λίγοι και
γραφικοί, ώστε να αυτοδικαιολογείστε, γιατί είστε τόσο λίγοι...
Όσο για την ελληνικότητα του καθενός, τι να πω; Με εκπλήσσεις...
Δεν ξέρεις ότι όσοι αμφισβητούν βασικά πράγματα, είναι γιατί οι
ίδιοι τα έχουν ξεπεράσει και δεν τους ενδιαφέρουν ουσιαστικά;
Και ο νοών, νοήτω....
Φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, αυτο το σοφόν το σαφές, μήπως δικαιολογεί και ότι
μή σαφές, ώς θέση; Λέω εγώ τώρα...
quote:
Είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ με το θέμα Θρησκεία και δη Ορθοδοξία γιατί απλά δεν υπάρχει διάθεση από μέρους των παραπλανημένων, για να μην πω φανατισμένων, Ελλήνων Χριστιανών για να επέλθει μια λύση στο θέμα.Αλλά με όλα αυτά που γράφεις ρε Ψηλέ, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Γράφεις:
Βλέπω πως η ευαισθησία σου, αυτή που κάνει να ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σου, λειτουργεί μονόπατα.
Ή μήπως η αντικειμενικότητά σου και αυτή συνάδει με την ευαισθησία σου;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν σε βλέπω να «ευαισθητοποιείσαι» και με τα όσα λένε οι διάφοροι χριστιανομάχοι, εκτός κι αν συμφωνείς με τα όσα φαιδρά ισχυρίζονται;
quote:quote:
μεγαλύτερος αντίπαλός σας είναι η Εκκλησία του Χριστού και γι’ αυτό την πολεμάτεκαι
quote:
Εσείς είστε οι έλληνες του λαδώματος, της κομπίνας και της αρπαχτής!!Μόνοι σας πολεμάτε την ίδια σας την πίστη Ψηλέ.
Μόνοι σας χάνετε τους πιστούς σας.
Μόνοι, εσείς οι ίδιοι, εκδιώξατε το αληθινό πνεύμα της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού από την Εκκλησία.
Μόνοι σας γίνατε εσείς Έλληνες της κομπίνας.
Λοιπόν, να σου πω την αλήθεια, δεν είδα τίποτα από όσα μου παραθέτεις. Ξέρεις γιατί; Γιατί πιστεύω πως θα κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος όπως και το στημένο σκάνδαλο με το Βατοπαίδι!
Αν θες να μιλήσουμε για κάτι συγκεκριμένο, σου προτείνω να μην το κάνεις και εσύ υπό τη μορφή τηλεβρυκόλακα.
Ορίστε, παράθεσε συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, από επίσημες πηγές και το συζητάμε.
Αν νομίζεις πως μπορεί να βγει κάτι καλό με την τακτική του όχλου, τότε είσαι γελασμένος!
quote:
Και ύστερα μου μιλάς για Εκκλησία του Χριστού?
Για δείξε μου και που ανέφερε ο Κύριος ότι η Εκκλησία έχει τέτοια δικαιώματα?
Μήπως επειδή υποστηρίζετε ότι ο Θεός έκτισε το σύμπαν άρα οι εκπρόσωποι του έχουν δικαιώματα επί των εδαφών που έκτισε?
Λοιπόν,
Και βέβαια σου μιλώ για Εκκλησία του Χριστού, και θα συνεχίσω να σου μιλώ για την Εκκλησία του Χριστού εις τον αιώνα. Όχι εγώ, αλλά αυτοί που θα έλθουν μετά από μένα.
Αν νομίζεις πως εσύ (που σε κόβω να ανήκεις σε κάποια από τις νεόκοπες αμερικανικόφερτες αιρέσεις – αν κάνω λάθος διόρθωσέ με), ή οποιοσδήποτε άλλος θα πλήξει την Εκκλησία του Χριστού βασιζόμενος σε καλοστημένα «τηλε-σκάνδαλα» κάνεις λάθος.
Η Εκκλησία, στο πέρας της υπεριχιλιετούς της ιστορίας δέχθηκε πολλές και διάφορες επιθέσεις και απ’ έξω και από τους ίδιους της τους κόλπους.
Πάντα όμως, ήξερε πώς να αποκρούσει τις επιθέσεις και πώς να απομονώσει όσους δημιουργούσαν σκάνδαλα στους κόλπους της.
Για ποια δικαιώματα της Εκκλησίας μιλάς;;
quote:quote:
μόνο για ντομάτες και γιούχα έχετε καταντήσει!!!Να δεις άμα συνεχιστεί για πολύ η οικονική στενότητα στο τόπο μας ποίος, ή μάλλον ποίοι, έχουν να φάνε γιούχα και ντομάτα.
Και που είσαι οι ντομάτες θα είνει παραγωγής Αγίου Όρους.Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking
Για την οικονομική στενότητα να «αποταθείς» σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που δημιούργησαν στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως. Στην Εκκλησία του Χριστού δεν θα βρεις τίποτα.
Τι γνωρίζεις εσύ για το Άγιο Όρος;

quote:
όταν παίζουμε
χωρίς αντίπαλο σε καφτή έδρα δική μας;
Ναι αλλα, παιζετε με την ιδια 11αδα εδω και 2009 χρονια. Βαρεθηκε ο κοσμος. Ασε τι ειναι τα χαρτια... Μονο οι πολυ πορωμενοι ερχονται στο γηπεδο.
Για την ομαδα και τα συμφεροντα του μεγαλου αφεντικου ρε γαμτο.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;
Άραγε οι υπόλοιποι χριστιανοί, συμφωνούν με την άποψη που έχει ο τρεχα....;;;
quote:
Αγαπητέ μου, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλοιώνει χριστιανός
κείμενα άλλων, παρά μόνο απο ηθική...
Δηλαδή όταν θεωρείς την ιστορία ανήθικη την αλλοιώνεις για να γίνει όσο ηθική την θέλεις εσύ.
Χριστιανική λογική...
quote:
Δεν ξέρεις ότι όσοι αμφισβητούν βασικά πράγματα, είναι γιατί οι
ίδιοι τα έχουν ξεπεράσει και δεν τους ενδιαφέρουν ουσιαστικά;
Δεν ήξερα ότι οι τσομπάνηδες ξεπέρασαν την Ελληνική φιλοσοφία, δεν ήξερα ότι στον κόσμο διδάσκεται η νέα και διορθωμένη "φιλοσοφία" της βίβλου.
Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει καλές παρέες....
Ψηλέ, περίμενα να πεις κάτι για το ξύλο που έλεγες πριν, όταν παραληρούσες, αλλά μάταια, οπότε συμπεραίνω ότι γνωρίζεις την... αγάπη που διακατέχει τους μεν χριστιανούς για τους δε...
Στημένο το βατοπέδι, έ;
Από ποιούς στήθηκε ψηλέ και γιατί;;;
Μήπως μαζεύτηκε το... λεωφορείο με τους αρχαιολάτρες και με τη βοήθεια του... τηλεφωνικού θαλάμου, το στήσανε για να κατηγορήσουν τον "άγιο" Εφραίμ και τα Εφραιμάκια του;
Πάντως δεν έχεις παράπονο, το 98% των "αδελφών" σου, το... κουκούλωσε, με την καινούρια χριστιανική αξία:
Το νόμιμο, είναι και ηθικό
Ρε τι τραβάει κι αυτός ο χριστιανισμός....
Είσαι όργιο...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
γιαπετ
Ψηλέ, περίμενα να πεις κάτι για το ξύλο που έλεγες πριν, όταν παραληρούσες, αλλά μάταια, οπότε συμπεραίνω ότι γνωρίζεις την... αγάπη που διακατέχει τους μεν χριστιανούς για τους δε...Στημένο το βατοπέδι, έ;
Από ποιούς στήθηκε ψηλέ και γιατί;;;
Από αυτούς που έχουν συμφέροντα να παραπλανούν τον κόσμο. Από όσους παρανομούν τόσο καιρό τώρα στη χώρα μας. Από αυτούς που καταχρώνται δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων δημοσίου χρήματος!!
Από όσους δολοφονούν ηθικά ανθρώπους στις συνειδήσεις του λαού και δεν δίνουν λόγο σε κανένα και ποτέ δεν πληρώνουν για το έγκλημά τους!
Εκτός κι αν εσύ έμαθες όλα αυτά για το Βατοπαίδι από επίσημες πηγές και με το αριθμό καταχώρησης πρωτοκόλλου;

Όσο για το επίσημο του πράγματος, που κοπανάς επειδή το κουκούλωσαν κι αυτό μαζί με όλα τ' άλλα, δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου.
Απλά σ' αρέσει να κρύβεσαι πίσω από σκιές και είπαμε, είσαι οπαδός του νόμιμου και ηθικού.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περιμένεις να βγούν οι εν χριστώ υπουργοί και να πούν "κλείστε μας μέσα", έ;
Θέλω να ελπίζω ότι δεν έχεις φθάσει σ' αυτό το σημείο αφέλειας...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Αγαπητή ar_ia, το ποιός ωρίεται και το ποιός έχει
ανάγκη υποστήριξης, το λένε τα νούμερα.Το 98% του
ελληνικου πληθυσμού είναι χριστιανοί, αλλά, εσύ μιλάς
λες και έχει χαθεί κάτι...
Ναι, ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι!!!
quote:
Όσο για τα ονόματα, ελληνικά και ..χριστιανικά, εντελώς
πληροφοριακά, είναι τα ίδια...Τα περισσότερα ή όλα τα
αρχαιοελληνικά, είναι ονόματα μαρτύρων...Μην ξεχνάμε ότι
μιλάμε για εκατομμύρια μαρτύρων, με εκατομμύρια ονόματα...
Α σορρυ, δεν ήξερα ότι είχατε και μάρτυρες χριστιανούς στην αρχαία Ελλάδα!!!!!
quote:
Άρα, λές μόνο κακιούλες....
Ε, τι να κάνω...με την ορθόδοξη πίστη σας μεγάλωσα κι εγώ και με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις λένε...
quote:
Αγαπητοί φίλοι,αρχαιολάτρες και σκέτα αντιχριστιανοί,κάποια
στιγμή, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μιλάτε για την μεγαλύτερη
θρησκεία του δυτικού κόσμου, με συντριπτικά νούμερα, ενώ όλες
οι άλλες, απέχουν μακράν...Ακόμη να το χωνέψετε;
Ναι εντάξει, μας πείσατε!
Πείστε τώρα και τους εαυτούς σας!!!!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related
Edited by - ar_ia on 25/01/2009 03:07:19
Τι γράφεις? Αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις?
quote:
να θέλεις να πάρω
στα σοβαρά το αν το 98% έγιε 97 ή 96%, όταν παίζουμε
χωρίς αντίπαλο σε καφτή έδρα δική μας
Τι παίζετε δηλαδή? Ποδόσφαιρό? Και η μπαλα ποία είναι? Το ποίμνιο?
Τέτοια γνώμη έχεις για να καταλάβω δηλαδή?
Και μετά από αυτήν τη δήλωση. Ενώ παραπάνω εγώ δεν ανέφερα τίποτα για αιρέσεις και θρησκίδια ξεκινάς και αρχίζεις το δικό σου ντελίριο για αυτές.
Μήπως δεν θες να απαντήσεις σε αυτά που παρέθεσα για τις διεκδικήσεις της Ορθόδοξης Ελλαδικής Εκκλησίας?
Γράφεις το παρακάτω:
quote:
Βλέπεις, σαν δημοσιογράφος, ξέρω
καλά, πότε αλλάζει το βάρος ενός θέματος και πάει αλλού
Μήπως όντως αυτό πας να κάνεις? Να αλάξεις το βάρος του θέματος και να το πας αλλού?
Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking
Edited by - gilgamesh on 25/01/2009 02:57:17
quote:
Αγαπητέ gilgamesh, ιερά αγανάκτηση ήταν αυτή;Η
συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι
χριστιανοί, τι να φοβούμαστε;Τα ασήμαντα ποσοστά του
0,01%;
Αν θυμάμαι καλά από τα δικά σας βιβλιαράκια με τα παραμυθάκια κάπου λέτε ότι ο Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ.....σωστά?????
Για ξαναπάρτο λιγάκι από την αρχή τότε.....
------------------------
Edited by - ar_ia on 25/01/2009 03:07:59
quote:Τον απλό πολίτη, που χάρην της υπερβάλουσας δήθεν ελευθερίας,
πείθεται να ασχοληθεί με πράγματα που τόσα χρόνια κορόιδευε,
όπου και την πατάει, με κορυφαίο παράδειγμα την Σαιεντολογία,
που θέλει να είσαι λεφτάς για να μπείς....
Αυτά δεν είναι αντίπαλοι, φίλε μου, αλλά κοινοί παραβάτες του
ποινικού κώδικα, ώς απατεώνες που πάνε να φάνε λεφτά απο τον
κόσμο και να τον χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς...
Για πες μας τότε, που βρήκε τις τεράστιες περιουσίες η δική σας εκκλησία?????????????????????????????
------------------------
Edited by - ar_ia on 25/01/2009 03:08:27