ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αιμοποσία σαρκοφαγία και χριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αιμοποσία σαρκοφαγία και χριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

γιαπετ55 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
samuel1974Μέλος
12/11/2008, 17:14:41
@ άθεος

quote:

quote:
Καλησπέρα!

Στη Θεία Κοινωνία κοινωνούνε και οι άγγελοι (οι φύλακες) με τον Θεό, φωτίζονται απο τη Θεία ενέργεια. Κι εκείνη την ώρα σεβίζουνε, προσκυνάνε δηλαδή ξαπλωτοί μπρούμυτα. Ο άνθρωπος σαν πεσμένος που είναι, δεν μπορεί να δει το παραδείσιο φως, να κοινωνήσει δηλαδή με τον Θεό, για αυτό ο Θεός έγινε σάρκα, σταυρώθηκε, αναστήθηκε και έρχεται μέσα στο άνθρωπο σαν αναστημένος και ενσαρκωμένος Θεάνθρωπος. Όπως μπορούσε ο Θεός να πάει και μέσα στο αντίσκηνο του Αβραάμ, αλλά δεν πήγε. Το αντίσκηνο συμβολίζει το σκήνωμα της ψυχής, δηλαδή το σώμα. Το στόμα είναι η πύλη του σώματος, του σκηνώματος, απ όπου βγαίνει η ψυχή όταν πεθαίνουμε. Και απο αυτήν την πύλη έρχεται ο Θεάνθρωπος μέσα μας, όταν κοινωνάμε.

Σαν Θεός που είναι μπορεί να είναι ταυτόχρονα και παντού και μόνο μέσα σε αυτόν που κοινωνάει. Τα διαφορετικά σημεία του χώρου και τα διαφορετικά σημεία του χρόνου, ισχύουνε μόνο για εμάς που ήμαστε περιορισμένοι στον χώρο και στον χρόνο. Κι όπως δεν υπάρχει για τον άχρονο Θεό απόσταση στον χρόνο, έτσι δεν υπάρχει και απόσταση στον χώρο. Τα δύο μέτρα που σε χωρίζουνε απο τον διπλανό σου, που κοινωνάει, και τα δύο χιλιόμετρα που σε χωρίζουνε απο την άλλη εκκλησία είναι χωρική απόσταση, η οποία για τον Θεό δεν υπάρχει, και έτσι δεν τον χωρίζει η χωρική απόσταση σε δύο η περισσότερα κομμάτια, ούτε σε δύο ή σε περισσότερους θεούς. Ούτε "ξαναγεννειέται" ο Θεάνθρωπος, γιατί και σαν Θεός που είναι, δεν τον χωρίζει κάποια χρονική αποσταση σε εβδομάδες, σε χρόνια ή σε χιλιετίες απο τη στιγμή που αναστήθηκε. Το "ξανά" δεν υπάρχει για Αυτόν.

ωραία όλα αυτά αλλά δεν αναιρούν κάτι από αυτό που λέω απο την αρχή τρώτε το σώμα του χριστού και πίνεται το αίμα του

Επίσης δεν ξέρω τι ισχύει, για άτομα που έχουνε τρύπες στο κεφάλι, οπου πιάνουνε απο το ένα αυτί μέχρι το άλλο, αλλά μιας και δεν έχεις τέτοια, μην παριστάνεις ότι έχεις.

“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

helios2012Μέλος
12/11/2008, 17:36:36
quote:

samuel1974:
Επίσης δεν ξέρω τι ισχύει για το απο που βγαίνει η ψυχή όταν πεθαίνουνε, για άτομα με εγκεφαλικές όπες, αλλά μιας και δεν έχεις τέτοιες, με σε απασχολεί.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ''κόλλησες'' στη λεξούλα ''εγκέφαλος'' και πιάστηκες απ'αυτήν για να πετάξεις την εξυπνάδα σου????
Δηλαδή αν έλεγα κρανίο ή κάρα, τί θά'λεγες???
Βρε σαμουήλ, μπας και έχεις υποστεί ποτέ κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις?
Για ψάξτο λίγο...βέβαια παίζει και η αμνησία καθώς και η επιλεκτική μνήμη...

Τώρα που ξανακοιτάω τα γραφόμενά μου, διαπιστώνω ενα λάθος!
Δεν πρέπει να καούν στην πυρά!
Τι σύγχρονοι ευρωπαίοι είμαστε αν δεν έχουμε οικολογικές ανησυχίες???
Όλοι γνωρίζουμε τη μόλυνση που προκαλεί η καύση βιβλίων!
Μη ανησυχείτε, τη βρήκα τη λύση!
Ανακύκλωση!!!

Και παρακαλούνται όσοι χρησιμοποποιούν αποφθέγματα φιλοσόφων, όντας φιλικά προσκείμμενοι στο χριστιανισμό, να πάψουν να το κάνουν καθότι αυτοαναιρούνται και συνεπώς γελοιοποιούνται.
Όταν ''αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις'' τότε ο χριστιανός που αποδέχεται ρητά που έχουν ξεστομίσει άνθρωποι όπως ο Ηράκλειτος(αγαπημένος της θεάς Ήρας) ή ο Πυθαγόρας(αυτός δηλαδή που τη γέννησή του αγόρευσε ο πύθιος Απόλλωνας) είναι σαν να αποδέχεται σιωπηλά την ύπαρξη των εν λόγω Θεών...Άρα τι σόι χριστιανός είναι?

12/11/2008, 18:57:43
Κάποια στιγμή θα ήθελα, προσωπικά, ο χαβαλές που γίνεται
με τον χριστιανισμό,. να μην σας πειραζε όταν γίνεται
με θέματα δικού σας ενδισφέροντος...
Ειδικά εσύ φίλε helios2012, πολύ στην πλάκα το πήρες το θέμα...
Γι αυτο μπαίνεις σε τέτοιο κόπο;..
12/11/2008, 19:10:42
Αγαπητέ trexagireve, το ρίξαν στην πλακίτσα.......δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα κατά του Χριστιανισμού. Ότι και εάν έκαναν τα βρήκαν σκούρα......άστους να ξεδώσουν κοροϊδεύοντας τη Θρησκεία των Ελλήνων.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

12/11/2008, 20:55:17
Αγαπητέ μου φίλε Ευρωπάιε, απλά θα ήθελα
να αντιμετωπίζουν, αφου δηλώνουν σωστοί,τον
χριστιανισμό χωρίς τον χλευασμό, που οι ίδιοι δεν
αντέχουν σε άλλα ζητήματα και διαρρυγνίουν ιμμάτια και ιμμάτια...
helios2012Μέλος
12/11/2008, 22:25:29
Άλλοι γελούν και κάνουν πλακίτσα...
Αλλοι παρακάμπτουν σοβαρές παρατηρήσεις, μη έχοντας τί ν'απαντήσουν...
Αλλοι χλευάζουν ανθρώπους...
Αλλοι χλευάζουν θέματα...
Απ'όλα έχει ο μπαχτσές...

Σε κόπο δεν μπαίνω, απλά το απολαμβάνω...
Και τρέχα, εγώ προσωπικά είμαι λάθος που κάνω ανθρώπους!

12/11/2008, 22:47:20
Είδες φίλε μου helios2012, που όλοι μας έχουμε το
" μή μου άπτου" σε δκή μας εκτελεση; Είδες πως είναι όταν ο
άλλος μιλάει ελαφρά; Γι αυτό τέτοια θέματα, όπως αυτό
θέλουν τη δική τους σοβαρότητα, για να απλωθούν..
Αλήθεια δοκιμάζεις κι εσύ τους χριστιανούς, τους κρίνεις
ή θέλεις να μιλήσουμε για το θέμα; εκτός αν είδες φως και
μπήκες....
Μεγάλο σου προταίρημα, αν φτιάχνεις ανθρώπους... Θεικό..
Μην τους χαλάς μόνο....
helios2012Μέλος
12/11/2008, 23:54:44
Να τους χαλάσω, μπορεί, αν μ'αφήσουν, θα το κάνω μετά χαράς...

Και αν καταφέρω και τους χαλάσω, αυτό θα μας δείξει πως τα θεμέλιά τους ήταν σάπια και ετοιμόρροπα...

Μ'αρέσει να γκρεμίζω...πειράζει???

Να τους ''φάω'' όμως αποκλείεται, είμαι ακρεωφάγος...

Άρα, και επι της ουσίας, ακίνδυνος...

13/11/2008, 00:09:42
quote:
Ότι και εάν έκαναν τα βρήκαν σκούρα......άστους να ξεδώσουν κοροϊδεύοντας τη Θρησκεία των Ελλήνων.

Η θρησκεία των Ελλήνων είναι ο Χριστιανισμός ; Μεγάλε ...

13/11/2008, 09:19:43
Κρίμα ρε φίλε helios202 και νόμιζα ότι κάνεις ανθρώπους...
Και δενμου λές, νοιώθεις λίγο απο θεός, όπως τους τεστάρεις;
Κάτι σαν τα τεστ αυτοκινήτων στις διάφρες εταιρίες;Αλήθεια,
πως σου ήρθε οτι παίζεις τέτοιο ρόλο;
Για μίλησε μου για τα παιδκά σου χρόνια....
junk95Μέλος
05/01/2005, 18:09:05
quote:

Όχι οτι περιμένω να βγει κανένα νόημα απο τη συζήτηση μαζί σου, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ρίξε ένα βλέφαρο στα παρακάτω που παρέθεσα για να δεις, μεταξύ άλλων, σε ποιός έλεγε ο ίδιος ο Αινστάιν οτι όφειλε την επιτυχία του( μην κουράζεσαι, στα ξαναπαραθέτω παρακάτω).
1)''Ευρίσκω θαυμάσιο τον υπολογισμό σας. Αρχικά κάποιο μικρό λάθος γραφής στην δεύτερη σελίδα μου προξένησε δυσκολίες.Τώρα όμως τα καταλαβαίνω όλα. Θα έπρεπε να δημοσιεύσετε την θεωρία σας σ΄ αυτή την μορφή στα «Χρονικά της Φυσικής», καθ’ όσον οι φυσικοί κατά κανόνα αγνοούν αυτό το αντικείμενο, όπως κι εγώ άλλωστε.
Με το γράμμα μου θα πρέπει να σας φαίνομαι σαν τον Βερολινέζο, που μόλις έχει ανακαλύψει το Grunewald και ρωτά αν ήδη προϋπήρξαν σε αυτό άνθρωποι.
Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εκθέσετε επιπλέον και τους κανονικούς μετασχηματισμούς, θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή. Αν όμως λύσετε το πρόβλημα των κλειστών γραμμών του χρόνου, θα στηθώ μπροστά σας με σταυρωμένα χέρια. Πίσω απ’ αυτό υπάρχει κρυμμένο κάτι, που είναι αντάξιο του ιδρώτα των καλλίτερων.''

Αφήνοντας κατά μέρος τα μεταφραστικά λάθη, η ημερομηνία της επιστολής είναι 1916. Η Ειδική σχετικότητα δημοσιεύθηκε το 1905. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

Όσο για τον Καραθεοδωρή, τρομερά πολύτιμη η συμβολή του κυρίως στα μαθηματικά και στη θερμοδυναμική, και δευτερευόντως στη Γενική Σχετικότητα (μέσω και των επιστολών μία εκ των οποίων παραθέτεις).

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι το 1918-20 ο Βενιζέλος τον κάλεσε στην Ελλάδα για να βοηθήσει στη δημοιουργία του "Πανεπιστημίου της Ιωνίας". Φυσικά οι εξελίξεις εμπόδισαν να περατωθεί το σχέδιο. Ο Καραθεοδωρή όμως δίδαξε για 2-3 χρόνια στο Καποδιστρειακό Πανεπιστήμιο. Μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές μορφές -και ένας καταπληκτικός ακαδημαϊκός δάσκαλος- ήρθε στο Ελλαδιστάν να δώσει τα φώτα της...

...Οι φοιτητές τον αντιμετώπισαν σαν τρελογερμαναρά και γενικά τον είχαν παντελώς χεσμένο. Οι ίδιοι φοιτητές πολύ εύκολα κατέβαιναν στους δρόμους και πλάκωναν στο ξύλο όποιον τόλμαγε να υπαινιχθεί ότι πιθανόν το να μεταφράσουμε το Ευαγγέλιο στη δημοτική δεν είναι δα και το τέλος του Ελληνισμού. Από παλιά η παράταξή σου Kaiser είχε σοβαρό πρόβλημα με τις προτεραιότητές της...

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

kynikosΜέλος
05/01/2005, 18:19:49
Ά, δεν τό'ξερα αυτό οτι ο Karatheodory δίδαξε δυο-τρία χρόνια στην Ελλάδα, ούτε για την συμπεριφορά που αντιμετώπισε από τους "ευγνώμονες" ομοεθνείς!

Έχεις κανα βιβλίο που να τα αναφέρει αυτά;

junk95Μέλος
05/01/2005, 23:16:36
quote:

Ά, δεν τό'ξερα αυτό οτι ο Karatheodory δίδαξε δυο-τρία χρόνια στην Ελλάδα, ούτε για την συμπεριφορά που αντιμετώπισε από τους "ευγνώμονες" ομοεθνείς!

Έχεις κανα βιβλίο που να τα αναφέρει αυτά;

Οι... περιπέτειες του Καραθεοδωρή στην Ελλάδα (Πανεπιστήμιο της Ιωνίας και διδασκαλία στο ΚΠΑ και το ΕΜΠ) αναφέρονται σε οποιαδήποτε, έστω και περιληπτική βιογραφία του. Τα περί της αντιμετώπισής του όμως τα έμαθα -αν θυμάμαι καλά- από το "7 ημέρες", ένα ένθετο που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Καθημερινή και κάθε τεύχος του έχει τη μορφή αφιερώματος (τα θέματα ποικίλλουν από τον Καραθεοδωρή μέχρι τα Κάλαντα και από τον Ελληνισμό της Οδησσού μέχρι τη D-day). Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και εδώ:
http://www.math.upatras.gr/~tk/caratheodory.php

αντιγράφω:
"Μια ημέρα, ένας σπουδαστής, γιος ναυάρχου, που κληρονόμησε μεγάλη περιουσία, έγινε αλκοολικός και πέθανε νωρίς, διέκοψε τον Καραθεοδωρή κατά τη διάρκεια της διάλεξής του με τη γερμανική φράση "noch ein mal". Αυτό εξόργισε τον Καραθεοδωρή που, παρά τη συνηθισμένη ευγένεια και πραότητά του, φώναξε "είμαι Έλληνας, είμαι Έλληνας!" και εξαγριωμένα εγκατέληψε την αίθουσα."

Προσωπικά, αν δεν το είχα διαβάσει, θα το υποψιαζόμουν. Όχι γιατί "η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της" και άλλες τέτοιες αηδίες. Απλώς δεν βλέπω για ποιο άλλο λόγο ένας άνθρωπος που λάτρευε την Ελλάδα [*] θα δεχόταν χωρίς δεύτερη σκέψη το διορισμό του στη Γερμανία και θα σηκωνόταν να φύγει, τη στιγμή που ακαδημαϊκά τα πήγαινε μια χαρά. Μάλλον είναι πολύ σπαστικό να είσαι ανάμεσα στους κορυφαίους μαθηματικούς όλων των εποχών και να σε αντιμετωπίζουν σαν καραγκιόζη.

Εξάλλου μιλάμε για την εποχή που η ιδεολογία που εκφράζει ο Kaiser και οι συν αυτώ ήταν κυρίαρχη στην Ελλαδίτσα μας.
Γιος του Οθωμανού πρέσβη γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ευρώπη; Πού πάς ρε Καραθεοδωρή;

Ενδιαφέρον επίσης στοιχείο από το βιογραφικό του Καραθεοδωρή είναι ότι όντας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, σε προχωρημένη ηλικία και βασανιζόμενος από χρόνιες ασθένειες, χρησιμοποίησε όλη την επιροή και τις γνωριμίες του για να σώσει Εβραίους συναδέλφους του από τη δολοφονική μανία του Γ΄ Ράιχ.

http://www.mlahanas.de/Greeks/new/Caratheodory.htm

Πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Κρίμα που οι ελληνογκαγκά τον ρίχνουν στο επίπεδό τους.

[*] Όλες οι σοβαρές εγκυκλοπαίδειες τον έχουν καταγεγραμμένο ως Γερμανό ελληνικής καταγωγής, πράγμα που νομικά είναι σωστό. Ήταν γιος του Οθωμανού πρέσβη στο Βερολίνο[+], όπου και γεννήθηκε. Πρώτη φορά πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα όταν τον φώναξε ο Βενιζέλος. Τα παιδιά του -επίσης γεννημένα στη Γερμανία- πήγαιναν σε γερμανικό σχολείο, αλλά ο Καραθεοδωρή τους απαγόρευε αυστηρά να μιλάνε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα πέραν των ελληνικών στο σπίτι. Πάντοτε αυτοπροσδιοριζόταν ως Έλληνας.
[+]Σα να λέμε, "τουρκόσπορος" και "προδότης του έθνους του" σύμφωνα με τα κριτήρια των ελληνογκαγκά όπως τουλάχιστον εφαρμόζονται στην περίπτωση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου... Μιλάμε είναι να τους λυπάσαι!

Edited by - junk95 on 05/01/2005 23:21:49

05/01/2005, 23:58:40
Ευαγγελου Σπανδαγου,
¨Η ζωη και το εργο του Κ. Καραθεοδωρη¨, εκδοσεις ΑΙΘΡΑ, 2000...

Ο Κ. Καραθεοδωρη, κληθηκε απο τον Ε. Βενιζελο να οργανωσει την ιδρυση πανεπιστημιου Σμυρνης,
ενα εργο που εφερε σε περας, ομως η μικρασιατικη καταστροφη δεν επετρεψε τη λειτουργια του.
Ηρθε κατοπιν στην Ελλαδα και στις 2 Σεπτεμβριου 1922 διδαξε στο Πανεπιστημιο Αθηνων.
Το 1923 διδαξε και στο Πολυτεχνειο, οπως και ενα μαθημα στο Χημικο σε πρωτοετεις.
Το 1924, παραιτηθηκε και ξαναγυρισε στο Μοναχο, αν και ειχε προσκληθει απο το Μπερκλεϊ των ΗΠΑ.

Την περιοδο των εντονων πολιτικων παθων εκεινης της εποχης
και η συνδεση του με τον Βενιζελο, ηταν οι αιτιες που οι αντιπαλες πολιτικες παραταξεις
των καθηγητων εγιναν η αιτια να φυγει ο Καραθεοδωρη.
Εφυγε οταν αλλαξε η κυβερνηση και σε μια εποχη οπου η υποτελης ξενολαγνα φασιζουσα αριστοκρατια
ξαναεπαιρνε σιγα σιγα τα ηνια της εξουσιας.

Ο αληθινος ομως αυτος Ελληνας, οταν τον χρειαζοταν η πατριδα, εσπευδε να συνεισφερει
-συνηθως ανιδιοτελως- τις υπηρεσιες του.
Ετσι, ξαναηρθε το 30-32 παλι με τον Βενιζελο,για την αναδιοργανωση του πανεπιστημιακου εκπαιδευτικου συστηματος
και παροτι παλι με την αλλαγη κυβερνησης, ειχε χειριστη αντιμετωπιση,
δεν επαψε να νοιαζεται για την πατριδα και παντα προσετρεχε σε συνδρομη,
οπως π.χ. οι εργασιες που ετοιμασε για την κυβερνηση Τσαλδαρη το 36.

Ο πατριωτισμος του εγινε εκδηλος, οταν επι ενα ετος παρεδιδε μαθηματα και διαλεξεις σε πανεπιστημια
της Αμερικης, φροντιζοντας τον υπολοιπο χρονο να συμπαρισταται και να προσφερει ανιδιοτελως στην ομογενεια...

Οι μεγαλοι αντρες προστρεχουν παντα στο καλεσμα της πατριδας και υπερηφανα
προσφωνουσαν την πατριδα μας ΕΛΛΑΔΑ με κεφαλαια.
Οι μικροπρεπεις την αποκαλουν Ελλαδισταν !!!

junk95Μέλος
06/01/2005, 00:34:06
quote:

Οι μεγαλοι αντρες προστρεχουν παντα στο καλεσμα της πατριδας και υπερηφανα
προσφωνουσαν την πατριδα μας ΕΛΛΑΔΑ με κεφαλαια.
Οι μικροπρεπεις την αποκαλουν Ελλαδισταν !!!

Απ' ό,τι βλέπω Πασχάλη μου κρατάς ακόμα κακία επειδή στο τόπικ για τους ΙΕ σε είχα στριμώξει πολύ άσχημα...ένα χρόνο πριν... Αναλογίσου αν είσαι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσεις για μικροπρέπεια.

Κατά τα άλλα θέλω να είμαι πολύ σαφής: άλλο το Ελλαδιστάν και άλλο η Ελλάδα. Το Ελλαδιστάν είναι κατάσταση. Η Ελλάδα είναι χώρα. Χρωστάω πολλά στη χώρα μου, όπως και ο Καραθεοδωρή. Δε χρωστάω τίποτα στον κάθε μαλάκα που μου την κάνει Ελλαδιστάν.

06/01/2005, 02:40:34

Αχ βρε junk95, ετσι δικαιολογεις παντα τα ατοπηματα σου;
αποδιδοντας την κριτικη σε σκοπιμοτητες και κακοβουλες κακιες;

Λυπαμαι αγαπητε μου, που ξαναμπαινω στο esoterica μετα απο 9 μηνες
και σε βρισκω ιδιο και απαραλλακτο,
αντιδραστικο και ακομψο αμφισβητια στην αγνοια σου
και εριστικο επιδειξια στην ημιμαθεια σου.

Ουτε ενα βημα τοσο καιρο;

KaiserΜέλος
18/01/2005, 13:43:52
quote:
2)''Κύριοι, ζητήσατε να σας απαντήσω σε χίλια δυο πράγματα, κανείς σας όμως δεν θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο δάσκαλος μου, ποιος μου έδειξε και μου άνοιξε το δρόμο προς την ανώτερη μαθηματική επιστήμη, σκέψη και ερευνά.Και για να μην σας κουράσω, σας το λέγω έτσι απλά χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος
Έλλην Κωνσταντίνος Καραθεοδωρηςστον οποίο, εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας, χρωστάμε τα πάντα

Εδώ ο Αινστάιν, μετά την ερμήνευση της Θεωρίας του, μας λέει οτι χρωστάει τα πάντα στον Καραθεωδωρή. Εγώ οτι είπε ο Αινστάιν υποστηρίζω!
Εσύ Junk γιατί διαφωνείς μαζί του?
(όχι οτι περιμένω να απαντήσει, αλλά δε βαριέσαι, όσω ζω ελπίζω...)

ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

CYBERMASTERΜέλος
18/01/2005, 18:10:36
quote:
Εδώ ο Αινστάιν, μετά την ερμήνευση της Θεωρίας του, μας λέει οτι χρωστάει τα πάντα στον Καραθεωδωρή. Εγώ οτι είπε ο Αινστάιν υποστηρίζω!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ????
ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΘΕΩΔΩΡΗ...

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

KaiserΜέλος
19/01/2005, 09:55:18
quote:
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΜΠΕΡΤ????
ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΘΕΩΔΩΡΗ...

Που να ξέρω εγώ αγαπητέ πως χρωστάει τα πάντα στον Καραθεωδωρή? Εγώ οτι λέει ο Αινστάιν υποστηρίζω... Εσύ γιατί του πας κόντρα?

ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

AngelosΜέλος
19/01/2005, 10:46:19

Ο Cyber ρωτάει "ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ ?". Δε σε ρωτάει να κάνεις ανάλυση της συμβολής του Καραθοδωρή στη ΓΘΣ. (Αν και θα ήθελα να σε δώ να δοκιμάζεις).

Παρεπιπτόντως, μια ερώτηση για όλους τους παντογνώστες. Το θεώρημα Καραθοδωρή το ξέρετε ? Τι λέει ?

Αγγελος.