ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φωνή βοώντος εν τη ερήμω - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Φωνή βοώντος εν τη ερήμω - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Psychopompos34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
PsychopomposΝέο Μέλος
02/12/2008, 21:18:07
Μέσα από την έρευνα που διεκπεραίωσα για τους διαδικτυακούς ιστοτόπους προβολής και κοινοποίησης απόψεων, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτές οι ευρέως διαδικτυακές συναντήσεις έχουν ένα πολύ συνηθισμένο επίπεδο καφενείου. Οι άνθρωποι μιλάνε πάρα πολύ και πολύ «υψηλόφωνα», για να πούνε όσο μπορεί λιγότερα. Είναι μια κραυγαλέα σιωπή. Το πραγματικά όμως αληθινό και ενδιαφέρον είναι η δουλειά μόνο που γίνεται στα παρασκήνια σε ατομικό και εσωτερικό επίπεδο και που δεν αναφέρεται με καμιά λέξη. Η αλήθεια ανήκει στα λίγα πράγματι μεγάλα και πολύτιμα πράγματα της ζωής που δεν μπορεί κανείς να εξαγοράσει. Όμως όλα, ακόμα και το ψέμα, υπηρετούν την αλήθεια. Οι σκιές δεν κρύβουν τον ήλιο. Πραγματικά δύσκολα και άλυτα είναι μόνο τα προβλήματα που δεν μπορεί κανείς να διατυπώσει, επειδή εμπεριέχουν την προβληματική ολόκληρης της ζωής. Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να ζουν χωρίς τη πλήρη αίσθηση μιας υπερατομικής ηθικής ευθύνης, παρόλο που νομίζουν ότι τη κατέχουν και αυτό είναι πιστεύω ο πυρήνας της δυστυχίας. Αυτή είναι και η τελευταία μου τοποθέτηση σε όλα αυτά τα ζητήματα που φιλοξενούνται σε αυτή αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη τέτοιου είδους κοινότητα. Η παραμονή σε τέτοιο χώρο περιορισμένης ευθύνης όπου διακυβεύονται βασικές πανανθρώπινες αρχές και αξίες, σημαίνει ταυτόχρονα τον ενστερνισμό όλου αυτού του συρφετού των κοινότοπων ιδεών και αντιλήψεων που άβουλα και απροσάρμοστα δημοσιεύονται χωρίς ίχνος μετριοπάθειας ή σχετικής υπευθυνότητας, και την σιωπηρή παραδοχή τους. Έτσι εκπορνεύεται η γνώση και δεν θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ευθύνης. Οι άνθρωποι φέρνονται άσχημα και ένοχα, γιατί μιλάνε και ενεργούν χωρίς να έχουν επίγνωση ή να φαντάζονται το αποτέλεσμα των ίδιων τους των λόγων και πράξεων. Και αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι κακοποιοί, όμως είναι υπνοβάτες. Για τον κοιμισμένο δεν υπάρχει καλό και κακό. Υπάρχει μόνο ύπνος. Υποκρίνονται την κοινωνικότητα, αλλά στη πραγματικότητα ζούνε βουλιαγμένοι στη λάσπη τους και δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να λασπώνουν ο ένας τον άλλο. Πως θα μπορούσε να βρει κανείς τον άλλο, όταν ο ίδιος χάνει τον εαυτό του; Ο «άλλος», δηλαδή ο κόσμος σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια και το βάθος, ανοίγεται μόνο στη σιωπή. Όποιος έχει τη πίστη, δεν μπορεί να την ορίσει και για όποιον δεν την έχει, βαραίνει στον ορισμό της σαν σκιά. Γι’ αυτό ο πιστός δεν μπορεί και ο άπιστος δεν θα έπρεπε να μιλάει.
Βeati pauperes spiritu…
02/12/2008, 23:07:14
Ο άνθρωπος κινείται μπροστά,αγαπητέ μου Psychopompos και πάει
μπροστά..Άσχετα απο τις όποιες συνέπειες και λάθος κινήσεις...
Όπως λέει κι η διαφήμιση, you gotta keep on moving...
Αυτή είναι η πορεία και πρέπει να τη βαδίσουμε... Υπάρχει
λόγος σ αυτό που γίνεται, δεν γίνεται τυχαία....
03/12/2008, 04:03:14
quote:
Psychopompos:

Μέσα από την έρευνα που διεκπεραίωσα [...]

Θα ήταν ενδιαφέρον να "διεκπεραιώσουμε" μια σύζητηση για όσα μας γράφεις εδώ, αλλά εάν πρόκειται περί αποχαιρετισμού, σε ευχαριστούμε για τη συντροφιά σου.

"Ένας πολυμαθής καθηγητής πανεπιστημίου, θέλοντας να μάθει περισσότερα για την φιλοσοφία του Ζεν πήγε να συναντήσει τον διδάσκαλο Ναν-ίν. Ο διδάσκαλος τον καλωσόρισε και του προσέφερε τσάι. Καθώς ο διδάσκαλος σερβίριζε τσάι, ο καθηγητής μιλούσε για το Ζεν, χωρίς να σταματά καθόλου. Ο διδάσκαλος έβαζε τσάι στην κούπα του καθηγητή, και ακόμα κι όταν ξεχείλισε, συνέχιζε να βάζει τσάι. Ο καθηγητής παρακολουθούσε τον διδάσκαλο καθώς μιλούσε, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και τον ρώτησε "μα, δεν το βλέπετε ότι έχει ξεχειλίσει;! Δεν χωράει άλλο τσάι!". "Ακριβώς", είπε ήρεμα ο Ναν-ίν. "Όπως το φλυτζάνι, κι ο νους σας ξεχειλίζει με τις θεωρίες και τις απόψεις σας. Πώς να σας διδάξω Ζεν αν δεν τον αδειάσετε πρώτα; Δεν χωράει άλλο!""

Όσοι θέλουν να δώσουν και να πάρουν μέσα από μια συζήτηση, θα έπρεπε να μπορούν να αδειάσουν την κούπα τους, αλλά και να γεμίσουν την κούπα του απέναντί τους.

Κάποιοι άλλοι, βλέπουν τις κούπες να ξεχειλίζουν και απομακρύνονται από τις τσαγιέρες.
Για το παραπάνω, το μόνο που δεν φταίει είναι το τσάι

04/12/2008, 00:17:15
Καλό γέμισμα….

17/05/2008, 09:10:54
quote:
το ξερω απλα μπερδευομαι ακομα γιατι παντου γραφω με gleeklish και προσπαθω να το αλλαξω γιατι γενικα με εχει επηρεασει αρνιτικα και στα ορθογραφικα και στους τονους.ευχαριστω παντως

Συνέχισε την προσπάθεια σου, φίλε μου!

Σύντομα θα δεις ότι θα έχεις εξοικειωθεί πλήρως με την γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες.
Άλλωστε, τα πας μια χαρά.

In anticipation of my resurrection...

Stavros_13Μέλος
17/05/2008, 10:39:02
χαχαχα να σου δωσω.κανει συνηθως μαρμέλαδα πορτοκαλί,κερασι,σταφιλι (αυτό που έχω τωρα), κ.α ανάλογα με τα φρουτα που υπάρχουν κατά περιοδους..

Μια παραλειψη.τρωω ξηρους καρπους αλλα στο δεκατιανο μαζι με αλλα φρουτα.καμια φορα και σαν πρωινό αλλα κυριως για δεκατιανο με φρουτα. Τι ειναι προτιμοτερο για πρωινό? Και για το πορτοκαλί γιατι δεν κάνει επιδει ειμαι αθλητης?

Οσο για το γαλα το έχω σταματισει μετά από πραγματα που εμαθα και δεν κάνει καλο και το εκοψα. Αναπληρωνω το ασβεστιο από το σπανακι που τρώγω μεσιμερι σαν σαλατα καμια φορα αν δεν υπάρχουν λαχανικα και το βραδυ παλι σαν σαλατα και από τους ξηρους καρπους οποτε δεν νομιζω να έχω καποιο προβλημα με την δοσολογια. Γιαουρτι καμια φορα μπορει να φάω όμως.

quote:

«««Όι καρποί σου είναι πολυ καλοί σχετικά με τα κιλα σου.
Το οτι εχεις χοντρούς καρπούς αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να το παρακάνεις.»»»

σχετικα με αυτό πιστευεις ότι έχω ενταξει καρπους? Παντως σε σχεση με οσο ανεβαινει το χερι παπια,και δικεφαλος-τρικεφαλος εμενα μου φαινετε μικρος ο καρπος (περιμετρο δικεφαλου-τρικεφαλου έχω 35.5 χαλαρο)???

Θελω να σε ρωτήσω για το βουτιρο να το τρώω το πρωι ή κάποια άλλη στιγμή της ημερας? Και η γυρη σιγουρα δεν έχει κάποια παρενεργεια?
Και κάτι άλλο ο αδελφος μου έχει αγωνες τωρα για πανευρωπαικο ανάλογα πως θα είναι και ο ωμος του και πρεπει να χασει κάποια κιλα…θα τον βοηθουσε να παρει και αυτος λεκιθυνη ή θα του κάνει κακο? Έχει παρενεργειες η λεκιθυνη? Αυτή της μητερας μου είναι της «lanes» από 100% φυσικο από σογια. Αν μπορεις πες μου λιγο αν θα τον βοηθησει ή θα του κάνει κακο?

Sorry που γραφω παντα πολλα αλλα γενικα έχω πολλες αποριες που δεν ειχα που να ρωτήσω και εσυ είναι γνωστης πολλων από αυτων.σε ευχαριστω.

Όταν θα εχεις χρονο στειλε.

Stavros_13Μέλος
17/05/2008, 10:44:16
quote:

Συνέχισε την προσπάθεια σου, φίλε μου!

Σύντομα θα δεις ότι θα έχεις εξοικειωθεί πλήρως με την γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες.
Άλλωστε, τα πας μια χαρά.

το ξερω καλά παω γιατι το θυμάμαι μετά το πρωτο κράξιμο

απλα μηπως ξεχαστω και μου τα χωσετε παλι (πλακα κανω).πριν τα χωσετε να δειτε αυτό το post ότι μπορει να ξεχαστω και απλα να μου κανετε επισιμανση

17/05/2008, 12:40:04
quote:
Οσο για το γαλα το έχω σταματισει μετά από πραγματα που εμαθα και δεν κάνει καλο και το εκοψα. Αναπληρωνω το ασβεστιο από το σπανακι που τρώγω μεσιμερι σαν σαλατα καμια φορα αν δεν υπάρχουν λαχανικα και το βραδυ παλι σαν σαλατα και από τους ξηρους καρπους οποτε δεν νομιζω να έχω καποιο προβλημα με την δοσολογια. Γιαουρτι καμια φορα μπορει να φάω όμως.

Η σύνθεση όμως του γάλακτος διαφέρει απο ζώο σε ζώο αλλά και στο ίδιο το ζώο, ανάλογα με την τροφή που έχει φάει ή ακόμη και την ώρα που έγινε το άρμεγμα.
Τ ο γάλα είναι πλήρης τροφή δεν είναι ομοιογενές, αλλά ενα μείγμα διάφορων ουσιών και αποτελείται από νερό, λίπος, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, ένζυμα, άλατα και βιταμίνες κλπ.
Οι πρωτεΐνες του γάλακτος είναι πολύ καλής ποιότητας περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και σε κατάλληλες αναλογίες και συντελούν στην πλήρη κάλυψη των υψηλών πρωτεϊνικών αναγκών.
Παράλληλα, το γάλα περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες όπως βιταμίνη Α, C , και βιταμίνη D (αν και τα περισσότερα είναι ενισχυμένα με παραπάνω ποσότητα της βιταμίνης για καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου), καθώς και Β1, Β12, νιασίνη.
Από ότι καταλαβαίνεις είναι απαραίτητο ειδικά μέχρι την ηλικία των 25 ετών.
Το ομογενειοποιημένο γάλα είναι οτι καλύτερο υπάρχει ακόμα και στη σημερινή του μορφή.

quote:
σχετικα με αυτό πιστευεις ότι έχω ενταξει καρπους? Παντως σε σχεση με οσο ανεβαινει το χερι παπια,και δικεφαλος-τρικεφαλος εμενα μου φαινετε μικρος ο καρπος (περιμετρο δικεφαλου-τρικεφαλου έχω 35.5 χαλαρο)???

Ναί ανήκεις στην προτελευταία κατηγορία με 19 cm.
Ναι χαλαρό… σε συνδυασμό με τους καρπούς σου.
Συνήθως οι παλαιστές εχουν χοντροκομμένους τρικεφάλους.
Να βρείς κάποιον να σου εξηγήσει τρόπους να γυμνάσεις και τις τρείς κεφαλές.
Δεν είναι ο ιδιος τρόπος για κάθε αθλητή.
Για τον καθένα είναι ξεχωριστός.
Οι δυσκολότερες κεφαλές είναι η εσωτερική και η εξωτερική. Η μακρά κεφαλή είναι αυτή που αναπτύσσεται συνήθως.
Αφού βρείς κάποιον να σου εξηγήσει ποιες ασκήσεις ευθύνονται για την αναπτυξή τους από εκεί και μπρός θα προσαρμόσεις τις ασκήσεις αυτές σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

quote:
Θελω να σε ρωτήσω για το βουτιρο να το τρώω το πρωι ή κάποια άλλη στιγμή της ημερας? Και η γυρη σιγουρα δεν έχει κάποια παρενεργεια?
Και κάτι άλλο ο αδελφος μου έχει αγωνες τωρα για πανευρωπαικο ανάλογα πως θα είναι και ο ωμος του και πρεπει να χασει κάποια κιλα…θα τον βοηθουσε να παρει και αυτος λεκιθυνη ή θα του κάνει κακο? Έχει παρενεργειες η λεκιθυνη? Αυτή της μητερας μου είναι της «lanes» από 100% φυσικο από σογια. Αν μπορεις πες μου λιγο αν θα τον βοηθησει ή θα του κάνει κακο?

Το βούτυρο και τα Ω3 λιπαρά ειδικά ενας αθλητής τα εχει ανάγκη τις πρωινές ώρες.
Το ιδιο και τα σάκχαρα.
Η γύρη θα πρέπει να κατανώνεται φειδωλά.
Σε ότι αφορά τη λεκιθίνη σου είπα ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος να πάρει κάποιος που τρέφεται σωστά. Επικίνδυνη δεν είναι αλλά είναι ένα τεχνητό συμπλήρωμα με αγνωστες μακροχρόνιες συνέπειες.
Ο αδελφός σου καλό θα είναι να μην κατέβει απο τα κιλά του.
Γνωρίζω πολύ καλά την τακτική αυτή των προπονητών ωστε να παίξει στην ελαφρύτερη κατηγορία.

quote:
Και για το πορτοκαλί γιατι δεν κάνει επιδει ειμαι αθλητης?

Το πορτοκάλι είναι πολλοί που το καναλώνουν το πρώι και για ενέργεια, βιταμίνες αλλά και για καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου αφού η βιταμίνη C βοηθάει σε αυτό.
Είναι όμως οξινο και εκτός εκτός του ότι το πρωί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σύν τοις αλλοις δεν ταιριάζει σε έναν αθλητή που το πρωί εχει μεγάλες ανάγκες σε μια πλήρη τροφή.
Μπορείς να τρώς πορτοκάλι στις μετα πρωινές ώρες μαζί με γιαούρτι.
Αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να εχεις ενα πλουσιότερο πρωινό.

Stavros_13Μέλος
18/05/2008, 12:12:24
quote:

Η σύνθεση όμως του γάλακτος διαφέρει απο ζώο σε ζώο αλλά και στο ίδιο το ζώο, ανάλογα με την τροφή που έχει φάει ή ακόμη και την ώρα που έγινε το άρμεγμα.
Τ ο γάλα είναι πλήρης τροφή δεν είναι ομοιογενές, αλλά ενα μείγμα διάφορων ουσιών και αποτελείται από νερό, λίπος, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, ένζυμα, άλατα και βιταμίνες κλπ.
Οι πρωτεΐνες του γάλακτος είναι πολύ καλής ποιότητας περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και σε κατάλληλες αναλογίες και συντελούν στην πλήρη κάλυψη των υψηλών πρωτεϊνικών αναγκών.
Παράλληλα, το γάλα περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες όπως βιταμίνη Α, C , και βιταμίνη D (αν και τα περισσότερα είναι ενισχυμένα με παραπάνω ποσότητα της βιταμίνης για καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου), καθώς και Β1, Β12, νιασίνη.
Από ότι καταλαβαίνεις είναι απαραίτητο ειδικά μέχρι την ηλικία των 25 ετών.

το ξερω ότι διαφερει από ζωο σε ζωο αλλα μονο το γεγονος ότι τα ζωα τρεφονται με μεταλαγμενη σογια και γενικα πολλα αλλα μεταλαγμενα μεταφερει παρενεργειες και στο γαλα δεν συμφωνεις? Μια εκπομπη που είχε γινει από τον Μαριο Πρωτοπαππα ο οποιος είναι και σε αυτό το forum σαν Marios_1 και ελεγε τα αρνητικα και ηταν παρά πολλα όχι μονο από την τροφη που δινουν στα ζωα αλλα και ότι η φυση του ανθρωπου δεν είναι να πινει γαλα αλλων ζωων.επισεις μιλισε για την διασπαση ενός ενζημου που περιεχει το γαλα που το 30% των ανθρωπων δεν μπορει να το διασπασει για την δισαναλογια των συστατικων του,μιλησε για παρενεργειες όπως καρκινο του προστατη,για την χολιστερινη και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι.ηταν 2 εκπομπες που πηρε αυτό. Βεβαια έχει πολλα καλά συστατικα αλλα σε σχεση με τα αρνητικα είναι λιγο……..δεν ειπε το ίδιο όμως για το γιαουρτι που λόγω μιας επεξεργιασιας (δεν θυμαμαι ονομα) είναι πολύ καλυτερο.

quote:

Το ομογενειοποιημένο γάλα είναι οτι καλύτερο υπάρχει ακόμα και στη σημερινή του μορφή.

Θα μπορουσα να βαλω το γιαουρτι στην διατροφη μου ενοο για πρωινό καλυπτοντας πολλα από αυτά που έχει και το γαλα??? Και αν μπορεις να μου εξηγησεις τι είναι το «ομογενειοποιημένο γάλα» τι διαφορα έχει από τα αλλα γαλατα και που το βρισκουμε? Τι ενοεις ότι «οτι καλύτερο υπάρχει ακόμα και στη σημερινή του μορφή.»

quote:

Ναί ανήκεις στην προτελευταία κατηγορία με 19 cm.
Ναι χαλαρό… σε συνδυασμό με τους καρπούς σου.
Συνήθως οι παλαιστές εχουν χοντροκομμένους τρικεφάλους.
Να βρείς κάποιον να σου εξηγήσει τρόπους να γυμνάσεις και τις τρείς κεφαλές.
Δεν είναι ο ιδιος τρόπος για κάθε αθλητή.
Για τον καθένα είναι ξεχωριστός.
Οι δυσκολότερες κεφαλές είναι η εσωτερική και η εξωτερική. Η μακρά κεφαλή είναι αυτή που αναπτύσσεται συνήθως.
Αφού βρείς κάποιον να σου εξηγήσει ποιες ασκήσεις ευθύνονται για την αναπτυξή τους από εκεί και μπρός θα προσαρμόσεις τις ασκήσεις αυτές σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Γενικα δεν είναι μονο οι τρικεφαλοι.πεζουν πολύ ρολο μεση-κοιλιακοι,παρά πολύ ποδια (δυνατα και ευλιγιστα) και βεβαια ωμοι-τρικεφαλοι-δικεφαλοι.κανουμε πολλες ασκήσεις για τρικεφαλους αλλα γιατι τονισες τις άλλες 2 κεφαλες.εχουν κάποια ειδικη χρισιμοτητα? Θα ρωτήσω παντως σιγουρα αν και απ’ότι προσεχω και σε μενα εχουμε πολύ γυμνασμενα και τις άλλες 2 κεφαλες

quote:

Η γύρη θα πρέπει να κατανώνεται φειδωλά.

Με το «φειδωλά» ενοεις λιγο ετσι να μην το παρακανω ετσι.την έχω ακουσει την λεξη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Τελος βγαζοντας τα πορτοκαλια και βαζοντας τα για δεκατιανο και εχοντας για πρωινό -----»ταχινι με μελι σε ένα φλιτζανι,2 φέτες ψωμί (χωριζοντας το ψωμί στην μεση και χωριζοντας αυτό στην μεση αυτό ενοο μια φετα ψωμί) την μια με βουτιρο την άλλη ε μαρμέλαδα ,βασιλικο πολτο ,δεντρολιβανο με μελι ή βασιλικο (ροφημα) με μελι ,πετιμέζι , και να προσθεσω γιαουρτι με αμυγδαλα ή καρυδια (ανάλογα τι θα έχω) αντι για γαλα και γυρι που λες πιστευω έχω πολύ πλουσιο πρωινό ετσι???
Και για δεκατιανο θα μου μεινουν τα πορτοκαλια,γενικα και αλλα φρουτα μαζι με ξηρους καρπους.

18/05/2008, 18:30:29
quote:
το ξερω ότι διαφερει από ζωο σε ζωο αλλα μονο το γεγονος ότι τα ζωα τρεφονται με μεταλαγμενη σογια και γενικα πολλα αλλα μεταλαγμενα μεταφερει παρενεργειες και στο γαλα δεν συμφωνεις?

Φυσικά και δεν συμφωνώ!
Μπορεί κάποιος να βρεί ακόμα και γάλα φρέσκο χωρίς καμμία επεξεργασία απο ζώα που τρώνε αγνές τροφές.
Δεν είναι λόγος αυτός να μην πίνει κάποιος γάλα.
Εξάλλου υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες.
Απο βιολογικά γάλατα φυσικώς ομογενοποιημένα ή και μη ομογενοποιημένα κάθε είδους.

quote:
επισεις μιλισε για την διασπαση ενός ενζημου που περιεχει το γαλα που το 30% των ανθρωπων δεν μπορει να το διασπασει για την δισαναλογια των συστατικων του,μιλησε για παρενεργειες όπως καρκινο του προστατη,για την χολιστερινη και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι.ηταν 2 εκπομπες που πηρε αυτό.

Για το λόγο αυτό καθώς και για αλλους πολλούς το γάλα πρίν φτάσει σε εμάς περνά απο κάποια ειδική διαδικασία.
Παστεριώνεται δλδ θερμαίνεται μέχρι μια ορισμένη θερμοκρασία κατόπιν ομογενοποιείται μια διαδικασία που εχει να κάνει με κάποια εξειδικευμένη ανάδευση καθώς την την ροή υπο πίεση απο μικρές τρύπες (πολλά απο αυτά με φυσική ομογενοποίηση και οχι μηχανική) ωστε να διασπαστούν τα λιποσφαιρίδια του, και κατόπιν την αποβουτύρωση του οπου αφαιρείται ενα μεγάλος μέρος απο το λίπος του.
Τώρα απο εκεί και μπρός ολες οι τροφές εχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους ειδικά οταν αυτές καταναλωθούν λανθασμένα.
Δεν νομίζω λοιπόν ενα φλυτζάνι βιολογικό γάλα το πρωί να σου δημιουργήσει προβλήματα τότε τι να πούν οι αθλητές που λαμβάνουν μεγάλες ποσότητες καζείνης και αλμπουμίνης.
Σε οτι αφορά τον προστάτη, ναί οι μεγάλες και μακροχρόνιες ποσότητες γαλακτοκομικών δημιουργούν προβλήματα στον αδένα.
Κρέας πάντως τρώς έτσι??

19/05/2008, 07:42:31
Αγαπητέ Stavros_13, δεν πρόκειται να σου "τα χώσει" κανένας.
Άλλωστε, το ζήτημα δεν είναι αυτό ούτε να σε κάνει κάποιος να νιώσεις άσχημα.
Απλά επειδή η γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες είναι ένας από τους Κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία των Συζητήσεων κι επειδή η ανάγνωση των greeklish είναι δύσκολη, παρατήρησες μια επιμονή στο να προσπαθήσεις να γράφεις με ελληνικά.

In anticipation of my resurrection...

Stavros_13Μέλος
19/05/2008, 12:27:37
καλά ασε αυτους τους αθλητες γιατι και πολλοι είναι εκεινοι που περνουν ντοπα δεν σημαινει ότι θα παρω και εγω.οσο για το γαλα εγω μενω στην αθηνα.που μπορω να βρω γαλα καλης ποιοτητας ομογενοποιημενο αν και πιστευω ότι το γιαουρτι μπορει να καλυψει κάποια πραγματα ετσι?

Κρεας τρώγω αποφευγω το κοκκινο ειμαι ποιο πολύ των φυτικων προιωντων αλλα τρώγω κρεας 1 φορα την βδομαδα μπορει και 2 γιατι μου χρειαζετε.δεν ξερω αν μπορει να αντικατασταθει από κάτι το κρεας.

Δεν μου ειπες την χρισιμοτιτα των 2 αλλων κεφαλων του τρικεφαλου και πως σου φανηκε το πρωινό που σου ειπα?

Stavros_13Μέλος
19/05/2008, 12:30:35
quote:

Αγαπητέ Stavros_13, δεν πρόκειται να σου "τα χώσει" κανένας.
Άλλωστε, το ζήτημα δεν είναι αυτό ούτε να σε κάνει κάποιος να νιώσεις άσχημα.
Απλά επειδή η γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες είναι ένας από τους Κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία των Συζητήσεων κι επειδή η ανάγνωση των greeklish είναι δύσκολη, παρατήρησες μια επιμονή στο να προσπαθήσεις να γράφεις με ελληνικά.

καλα πλακα εκανα δεν παρεξηγηθηκα.αφου σου ειπα ότι με βοηθαει κιολας.

godwalkerΝέο Μέλος
20/05/2008, 03:44:32
ευχαριστω για τις συμβουλες...οχι εννοουσα 50%υδατ...αλλα οκ θα το διορθωσω. και τι ασκησεις αεροβικης να κανω;κατεβασα απο το ιντερνετ κατι ασκησεις ταε μπο αυτα που διαφημιζονται στα τηλεσοπ...λετε να το ακολουθησω;
1800 θερμιδες ειναι λιγες;συμφωνα με τον τυπο χαρις μπενεδικτ χρειαζομαι 2147 συν 400 λογω ποδηλατου και 300 απο τα βαρη συνολο 2800 περιπου,αρα με 1800 χανω 4 κιλα το μηνα...καλα δεν ειναι;
και παλι ευχαριστω...
Kostas29Νέο Μέλος
22/05/2008, 21:22:04
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το αφέψημα που φτιάχνουμε απο αψιθιά,δεντρολίβανο, πρασινο τσαι,λουίζα κ ταραξάκο μπορώ να το χρησιμοποιώ κ το καλοκαίρι

Ευχαριστω.

grecobrazilianoΝέο Μέλος
24/05/2008, 03:13:19
Αγαπητέ Kostas29 Καλημέρα.
quote:
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το αφέψημα που φτιάχνουμε απο αψιθιά,δεντρολίβανο, πρασινο τσαι,λουίζα κ ταραξάκο μπορώ να το χρησιμοποιώ κ το καλοκαίρι

Ευχαριστω.

Γνωρίζω για τον χιλιόφυλο, ή (Αχιλέα) που λεπτένει την επιδερμίδα. προσοχή όταν εκτίθετε κάποιος στον ήλιο κινδυνεύει να πάθει ενγκάυματα.
γεια-greco
27/05/2008, 17:37:11
quote:
Δεν μου ειπες την χρισιμοτιτα των 2 αλλων κεφαλων του τρικεφαλου και πως σου φανηκε το πρωινό που σου ειπα?

http://www.fa3.gr/OnLine_Photoes/thumbnails.php?album=42

quote:
δεν ξερω αν μπορει να αντικατασταθει από κάτι το κρεας.

To κρέας φίλε μου δεν είναι τροφή.

Edited by - allzzaro on 27/05/2008 17:43:54

27/05/2008, 17:45:28
quote:

Ειδικά το καλοκαίρι.
Να προσέξεις να μην σου βράσει.

27/05/2008, 17:50:20
quote:
συμφωνα με τον τυπο χαρις μπενεδικτ χρειαζομαι 2147 συν 400 λογω ποδηλατου και 300 απο τα βαρη συνολο 2800 περιπου,αρα με 1800 χανω 4 κιλα το μηνα...καλα δεν ειναι;

Ακολούθησε οποιον τύπο αεροβικής θέλεις.
Καλό θα είναι τις θερμίδες σου να τις μειώνεις σταδιακά.
Είναι φοβερά δύσκολο να ξέρεις πόσες θερμίδες λαμβάνεις με απόλυτη ακρίβεια.

YiannakasΜέλος
29/05/2008, 11:29:34
Φίλε Allzaro την βοήθειά σου παρακαλώ
Ο πατέρας μου έχει πάρκινσον εδώ και 6 χρόνια. Ενώ είχαμε κοντρολάρει το τρέμουλο, με λίγη χημική ντοπαμίνη και μαζί με πολλά συμπληρώματα (omega3, ashwagandha, turmeric, Q10) άρχισε να το χάνει! Έχει παραισθήσεις, νοητική νοθρώτητα και ναρκοληψία. Η εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι έχει αναιμία. Εδώ και ένα χρόνο του είχα κόψει το κρέας, λόγω κάποιων ερευνών που έδειχναν ότι το κόκκινο κρέας δεν κάνει καλό στους παρκινσονικούς.
Μπορει η αναιμία σε ένα ήδη μη καλά οξυγονωμένο εγκέφαλο να τον οδηγήσει σε παραισθήσεις?
Του έκανα κάποιες ενέσεις b12, σαν να καλυτέρευσε αλλά τώρα που τις σταμάτησα χειροτεύρευσε!
Λες να φταιει η αναιμία? να του αρχίσω να του μαγειρεύω συκώτι?

ευχαριστώ

Υ.Γ. μην μου πειτε να πάω σε νευρολόγο, τους έχουμε κάνει συλλογή (πάνω από 10, του είχαν δώσει τόσα νευρολογικά χάπια που τον καθήλωναν)