- ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Καλημέρα σε όλους,anchor
"Τα γεγονότα που συζητάμε διαδραματίστηκαν σ' αυτά τα μέρη που χωρίζονται από κάποια απόσταση. Η πολιτιστική επαφή δεν επηρεάζει τα γεγονότα. Δεν υπάρχει λόγος να θεωρούμε "αντιγραφή" τις τυχόν ομοιότητες αλλά κοινά βιώματα ανθρώπων που είχαν κάποια επαφή. Αυτό εννοώ."Μα anchor αυτό το λέμε από την αρχή...το θέμα είναι ποιος επιρρέασε ποιόν;;;;
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Ο Χριστος, που ειναι ενας απο τους θεους των χριστιανων, ειναι Εβραιος. Συνεπως οι χριστιανοι πιστευουν σε ενα εβραικο κατασκευασμα, εναν Εβραιο και ενα περιστερι. Παραξενη θρησκεια, πολυ παραξενη
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:Η έννοια ενός κοσμικού θεού δημιουργού είναι πιθανότατα παλαιολιθική και δεν έχει να κάνει με έθνη. Διάφορα έθνη δώσανε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στους θεούς τους, αλλά η θέση ότι είναι κατασκεύασμα δεν μπορεί να αποδειχθεί. Εκείνο που μπορεί να γίνει είναι να "βιωθεί" κάποια υπερβατική επαφή με τον Θείο Παράγοντα, και αυτό συμβαίνει σε τόσο πολύ κόσμο ώστε να μην είναι περίεργο το ότι τόσοι άνθρωποι πιστεύουν. Ο Θέός βιώνεται προσωπικά.
Ο θεος δεν ειναι εβραιος, απλα ειναι κατασκευασμα των εβραιων. Οπως ο Διας ειναι κατασκευασμα των Ελληνων.
quote:
WWalker,καταντά αστείο αυτό που κάνεις.
Παραθέτεις τα λόγια μου και από κάτω γράφεις:
"Χωρίς να μας δικαιολογήσεις τον ισχυρισμό σου."
Εσύ δεν δικαιολογείς τους ισχυρισμούς σου.
Φίλε βασίλη, όταν σου ζητάω να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου, μου λες πως καταντάει αστείο το να σου ζητάω αποδείξεις;
Δεν είμαστε καλά! Και πως περιμένεις να δεχθώ κάτι το οποίο στερείται του παραμικρού τεκμηρίου; Επειδή είσαι καλό παιδί και σε εμπιστεύομαι;
quote:
Σου παρέθεσα αποσπάσματα από την Βίβλο που αποδεικνύουν ότι ο Θεός σας είναι Εβραίος.
Μα φίλε Βασίλη, από το απόσπασμα που μας ανέφερες δεν προκύπτει πουθενά πως ο Θεός είναι Εβραίος. Αυτό που προκύπτει είναι ότι το έθνος των Εβραίων (Αβραάμ και κάτω κοινώς) προήλθε από τους ανθρώπους που βρίσκονται πάνω από τον Αβραάμ στην λίστα.
Εξάλλου αυτό επιβεβαιώνει και το κείμενο 10 της Γένεσης, το οποίο σου παρέθεσα.
Εξάλλου ακόμα και ο φίλος Βελάιαλ που "ανήκει στην παράταξή σου" αν μπορούμε να πούμε πως ισχύει κάτι τέτοιο, συμφωνεί πως ο Θεός δεν είναι Εβραίος.
quote:
Αντί να δεχθείς την ανωτερότητα των επιχειρημάτων μου, κακαρίζεις και αναμασάς τα ίδια και τα ίδια.
Δεν έχω πρόβλημα να δεχθώ ένα επιχείρημα, φίλε Βασίλη, αρκεί αυτό να έχει την λογική του. Εφόσον τα όσα μας παραθέτεις δεν ακολουθούν την κοινή λογική, πως να τα δεχθώ, και πως να θεωρηθούν "ανώτερα"; Εδώ ολόκληρος Βελάιαλ και δεν τον πείθεις, και θα πείσεις εμένα;
quote:
ΥΓ: Ακόμα περιμένω να μου πεις γιατί οι Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός!!
Συγνώμη κιόλας φίλε Βασίλη, αλλά μήπως να ρωτήσεις τον Θεολόγο το πρωί μεθαύριο που θα πας στο σχολείο να στα πει; Λέω γιατί εγώ Ηλεκτρονικός Μηχανικός σπούδασα, όχι Θεολόγος, ούτε Παπάς!
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Αγαπητέ, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις να καταλάβεις?
Ο Γιαχβέ ή Αδονάι ή Ελοχίμ ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει μέσα ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, είναι σαφέστατα Εβραϊκής προέλευσης. Και τούτο για έναν απλό λόγο: ΕΙΝΑΙ Ο «ΘΕΟΣ» ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο είναι ο Δίας Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, διότι οι Έλληνες μίλησαν για αυτόν, οι Έλληνες τον λάτρεψαν, οι Έλληνες περιέγραψαν τα έργα και τις ημέρες του, στους Έλληνες αποκαλύφθηκε.
Ο Ένας με τον άλλο, για παράδειγμα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, και τούτο διότι ο καθένας αποτελεί έναν καθρέπτη των τοπικών κοινωνιών και συνθηκών που επικρατούσανε.
Η Πεντάτευχος των Εβραίων, διότι των Εβραίων είναι, μιλά για τον θεό που εμπνεύστηκε το ιερατείο, για τον Θεό που θεώρησαν ότι έπρεπε να υπάρχει και να κυριεύει.
Επομένως, είναι ο «Θεός» ΤΟΥΣ, και ότι υπάρχει μέσα στην Πεντάτευχο, που ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΩΣ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ», είναι 100% Εβραϊκό.
Ούτε κακό ούτε καλό. Απλά Εβραϊκό.
Ο φίλος μας ο Βασίλης μας λέει πως ο Αδάμ, ο Νώε, και γενικότερα όλα τα πρόσωπα ήταν Εβραίοι στην εθνικότητα, και φτάνει στην ακρότητα του να προσάψει εθνικό προσδιορισμό στον Θεό.
Ε λοιπόν εγώ αυτή την καταπάτηση, τον παραφύση βιασμό της λογικής που θέλει τον πρόγονο της ίδιας εθνικότητας με τον απόγονο, πράγμα που ούτε σήμερα δεν συμβαίνει, δεν μπορώ να το δεχθώ.
Ας βρει κάτι άλλο ο φίλος Βασίλης για να μας κουφάνει εδώ μέσα. Με τα περί Εβραίων ήδη έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
----------------------
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Συγνώμη ρε WWalker, αλλά την «ακρότητα» ΠΟΥ την βλέπεις?
Είπαμε, ΑΥΤΟΣ ο «Θεός» είναι Εβραίος. Δεν είπαμε Ο Θεός ΕΙΝΑΙ Εβραίος.
Άλλο το ένα ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!!
Η θαρρείς ότι ο ήρωας που αναδύεται από την Πεντάτευχο των Εβραίων είναι σώνει και καλά ο………Θεός που όλα τα έθνη την γης οφείλουνε να δεχθούνε ως αυθεντία και θέσφατο?
Από ΠΟΥ πηγάζει μια τέτοια βεβαιότητα αγαπητέ? Από ΠΟΥ θέλεις να επιβεβαιώσεις έναν τέτοιο βηματισμό στην σκέψη σου?
Ο «Θεός», είναι για τον καθένα και κάτι άλλο. Για άλλους είναι η Φύση, για άλλους ο Δίας, για άλλους πάλι ο Γιαχβέ με αυτό το βιογραφικό και αυτούς τους εκλεκτούς απεσταλμένους. Και λοιπόν?
Ας είμαστε σοβαροί και ψύχραιμοι.
quote:Όταν μπορεί να αποδειχθεί, ή έστω να υποστηριχτεί με στοιχεία. Στην συγκεκριμένη πρίπτωση αυτό δεν έχει συμβεί.
Όταν υπάρχουν ομοιότητες στους Θεολογικούς Μύθους τότε μάλλον υπάρχει επιρεασμός και όχι σύμπτωση.
για πολλοστή φορά: ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ σημαίνει:
"Θεός δημιουργημένος από το Εβραϊκό ιερατείο."
Η χρήση του "ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ" από μέρους μου έχει την εξής διαπαιδαγωγική έννοια:
ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Κάτι που όλοι οι Χριστιανοί σκόπιμα "ξεχνούν". Δεν τους συμφέρει. Δεν τους αρέσει ότι ο Θεός τους έχει δημιουργηθεί από τους Εβραίους.
Νομίζουν ότι ο Θεός τους είναι υπεράνω εθνοτήτων.
Ε, λοιπόν δεν είναι.
Αποδείξεις υπάρχουν στην Βίβλο.
Ο Θεός των Εβραίων θεωρεί ως περιούσιο λαό του τους Εβραίους.
Το ίδιο και ό Ιησούς.
Ο Θεός των Εβραίων ασχολείται μόνον με τους Εβραίους. Τους άλλους λαούς έιτε τους σκοτώνει είτε τους απειλεί είτε τους προσβάλει.
Είναι ένας Θεός ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
Γι'αυτό σκόπιμα υπενθυμίζω στους Χριστιανούς ότι ο ΘΕΟΣ τους είναι ΕΒΡΑΙΟΣ, για να αντικρύσουν την αλήθεια!
Απαντώντας στο ερώτημα της zandark : Σαφώς ο Εβραίος Θεος ειναι αιμοδειψης,κακος και εκφυλος.
Βασίλης
quote:
για πολλοστή φορά: ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ σημαίνει:"Θεός δημιουργημένος από το Εβραϊκό ιερατείο."
Φίλε Βασίλη, ο Μπαμπινιώτης διαφωνεί μαζί σου ως προς την χρήση του εθνικού προσδιορισμού.
Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς κατ' αυτόν τον τρόπο έναν εθνικό προσδιορισμό, για να προσδιορίσεις την καταγωγή μιας θρησκείας. Δεν έχω πρόβλημα, όπως σου είπα, να χρησιμοποιείς την φράση "Θεός των Εβραίων" ή "Εβραικός Θεός", αλλά με την φράση "Εβραίος Θεός", σαφέστατα έχω, όπως οφείλω, και όπως οφείλουν και όλοι όσοι σέβονται την Ελληνική γλώσσα.
quote:
Νομίζουν ότι ο Θεός τους είναι υπεράνω εθνοτήτων.Ε, λοιπόν δεν είναι.
Εξ ορισμού ένας Θεός, κάτι το άυλο δηλαδή, μη ανθρώπινο, δεν επιδέχεται εθνικό προσδιορισμό.
Μόνο ο άνθρωπος επιδέχεται εθνικό προσδιορισμό.
quote:
Αποδείξεις υπάρχουν στην Βίβλο.
Τότε καλά θα κάνεις να μας τις φέρεις, για να τις εξετάσουμε και να βγάλουμε και εμείς το συμπέρασμα στο οποίο οδηγήθηκες εσύ, αν όντως αυτό προκύπτει.
quote:
Ο Θεός των Εβραίων θεωρεί ως περιούσιο λαό του τους Εβραίους.
Το ίδιο και ό Ιησούς.
Ο Θεός των Εβραίων ασχολείται μόνον με τους Εβραίους. Τους άλλους λαούς έιτε τους σκοτώνει είτε τους απειλεί είτε τους προσβάλει.
Εδώ ας πούμε χωρεί απόδειξη. Περιμένουμε.
quote:
Είναι ένας Θεός ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
Αυτό είναι μια αστήριχτη κατηγορία. Σαφώς και θέλει τεκμηρίωση.
quote:
Σαφώς ο Εβραίος Θεος ειναι αιμοδειψης,κακος και εκφυλος.
Φίλε Βασίλη, μπαίνεις στον κόπο να εκφραστείς για τον Θεό με άσπονδες κατηγορίες και χαλκεύματα, αλλά παντού το ίδιο: δεν τις στηρίζεις.
----------------------
αναρωτιέμαι ΤΙ είναι αυτό το οποίο σε κάνει να θεωρείς τον Γιαχβέ ως ένα «Θεό»? Να είναι ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ που εκφέρει δια των φωτισμένων εκπροσώπων Του? Να είναι ΤΑ ΑΙΣΧΗ τα οποία υποστηρίζει και υποδαυλίζει?
Ολάκερη η Παλαιά Διαθήκη είναι ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ! Θέλεις να δούμε το γιατί? Θα κουράσουμε λίγο, αλλά είναι μόλις ένα μικρό δείγμα των όσων κάποιοι θεωρούνε «Λόγο Θεού»!
ΜΑΛΑΧΙΑΣ - 1o Κεφάλαιο
{1 ΤΟ ΦΟΡΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ
2 ΕΓΩ ΣΑΣ ΗΓΑΠΗΣΑ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΠΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΗΓΑΠΗΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΟ Ο ΗΣΑΥ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΗΝ ΗΓΑΠΗΣΑ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ
3 ΤΟΝ ΔΕ ΗΣΑΥ ΕΜΙΣΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΑ ΟΡΗ ΑΥΤΟΥ ΕΡΗΜΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΡΗΜΟΥ}
(Για μισό λεπτό ρε άρχοντα Γιαχβέ, πριν έλεγες ότι αγάπησες ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους. Τώρα βγήκανε και…..διακρίσεις? Και γιατί παρακαλώ τον Ιακώβ? Παράξενες ορέξεις από έναν «Θεό»….)
{4 ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΕΔΩΜ ΕΙΠΗ ΗΜΕΙΣ ΕΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΜΕΝ ΠΛΗΝ ΘΕΛΟΜΕΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΗΜΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΥΤΩ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΛΛ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΟΝΟΜΑΣΘΗ ΟΡΙΟΝ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ
(Ένα κήρυγμα «αγάπης» από τον «θεό της αγάπης», για να αντιλαμβανόμαστε τι εστί ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ….)
{5 ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΠΕΙ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ}
(Εδώ έχουμε ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ από έναν κατά τα άλλα «Πάνσοφο και Πανάγαθο Θεό». Αλήθεια, ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ έχει κάποιος ο οποίος όντως είναι ο Θεός να προβεί σε τόσο γελοίες δηλώσεις???)
{6 Ο ΥΙΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΗΜΑΙ ΠΑΤΗΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΕΦΡΟΝΗΣΑΜΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
7 ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΤΕ ΑΡΤΟΝ ΜΕΜΙΑΣΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΕΜΙΑΝΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ
8 ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΗΤΕ ΤΥΦΛΟΝ ΕΙΣ ΘΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΗΤΕ ΧΩΛΟΝ Η ΑΡΡΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΝ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑ ΓΕ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΗ ΕΙΣ ΣΕ Η ΥΠΟΔΕΧΘΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΣΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ}
(Εδώ βλέπουμε τον «Πάνσοφο Θεό» να……..ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΤΥΦΛΩΝ, ΚΟΥΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, αφού αυτοί είναι ελαττωματικοί!! Χρειάζονται και άλλα σχόλια για αυτό ΤΟ ΑΘΛΙΟΓΡΑΦΗΜΑ??)
{9 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΗΘΗΤΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΛΕΗΣΗ ΗΜΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑ ΓΕ ΥΠΟΔΕΧΘΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
10 ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΣΤΙΣ ΗΘΕΛΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΠΤΗΤΕ ΠΥΡ ΕΠΙ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ ΜΟΥ ΜΑΤΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΧΘΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΕΚ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΣΑΣ
11 ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΥΣΜΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΜΕΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΤΟΠΩ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣΘΑΙ ΘΥΜΙΑΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΓΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
12 ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΒΕΒΗΛΩΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΑ ΕΠ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟΝ ΑΥΤΗΣ ΑΞΙΟΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΝ
13 ΣΕΙΣ ΕΙΠΕΤΕ ΕΤΙ ΙΔΟΥ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΡΟΝΗΣΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΗΡΠΑΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟΝ ΝΑΙ ΤΟΙΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΕΦΕΡΑΤΕ ΗΘΕΛΟΝ ΔΕΧΘΗ ΑΥΤΗΝ ΕΚ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ
14 ΟΘΕΝ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝ ΤΩ ΠΟΙΜΝΙΩ ΑΥΤΟΥ ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΙ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΕΓΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΘΝΕΣΙ}
(Τι να πει κανείς? Απλά…..ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΩΝΟΙ!!!)
ΜΑΛΑΧΙΑΣ - 2o Κεφάλαιο
{1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΙΕΡΕΙΣ
2 ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΗΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΗΤΕ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΗΤΕ ΔΟΞΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΝ ΕΦ ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΣΘΗ ΤΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΑΣΘΗΝ ΑΥΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΣΑΣ}
(Ο «θεός της αγάπης» δωρίζει την ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!)
{3 ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΚΟΠΡΟΝ ΕΠΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΘ ΕΑΥΤΗΣ}
(Εδώ άραγε ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ? Να πούμε ότι μας βγαίνει ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ ο «Πάνσοφος Θεός»? Να πούμε ότι παρόμοια κείμενα θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ???)
{4 ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΗΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
5 Η ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ ΗΤΟ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΚΑ ΑΥΤΑΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΦΟΒΕΙΤΟ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
6 Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΗΤΟ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗ ΕΝ ΤΟΙΣ ΧΕΙΛΕΣΙΝ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΕΠΑΤΗΣΕ ΜΕΤ ΕΜΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΗΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ ΑΠΟ ΑΝΟΜΙΑΣ
7 ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΦΥΛΑΤΤΕΙ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΟΜΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
8 ΑΛΛΑ ΣΕΙΣ ΕΞΕΚΛΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΚΑΜΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΠΤΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
9 ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΛΑΞΑΤΕ ΤΑΣ ΟΔΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛ ΗΣΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟΛΗΠΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ
10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΠΛΑΣΕΝ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΤΙ ΔΟΛΙΕΥΟΜΕΘΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΒΕΒΗΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ
11 Ο ΙΟΥΔΑΣ ΕΦΕΡΘΗ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΡΑΧΘΗ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΕΝ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΔΙΟΤΙ ΕΒΕΒΗΛΩΣΕΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΗΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΥΜΦΕΥΘΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΘΕΟΥ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥ}
(Το παρόν έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Ο Γιαχβέ παραδέχεται ότι…..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ!!!!!! Ας διαλέξει λοιπόν ο καθένας μεταξύ του…Δια και του Γιαχβέ!!!)
ΜΑΛΑΧΙΑΣ - 3o Κεφάλαιο
{1 ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕΙΣ ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΞΑΙΦΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΑΥΤΟΥ ΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
2 ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΥΡ ΧΩΝΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΣΜΙΓΜΑ ΓΝΑΦΕΩΝ}
(Και….ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ!!!! Βρε «Θεός» να σου τύχει…..)
{3 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΩΣ Ο ΧΩΝΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩΝ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΧΡΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ
ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
4 ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΤΑΙΣ ΑΡΧΑΙΑΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΣΙΝ ΕΤΕΣΙ
5 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΔΙΑ ΚΡΙΣΙΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΙΣΘΑΙ ΜΑΡΤΥΣ ΣΠΕΥΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΙΧΕΥΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΤΩΝ
ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΧΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
6 ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΕΙΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΔΕΝ ΑΠΩΛΕΣΘΗΤΕ
7 ΕΚ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΑΠΕΧΩΡΙΣΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΛΑΞΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΛΗΝ ΕΙΠΕΤΕ ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΘΕΛΟΜΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ
8 ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΠΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΚΛΕΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΕΚΛΕΨΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
9 ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΤΕ ΝΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ}
(Εδώ έχουμε όχι τα λόγια ενός Θεού αλλά……τις κατινιές μεταξύ μιας παρέας!!! Τελικά, ΚΑΙ κυκλοθυμικός ο Γιαχβέ….)
{10 ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗΝ ΔΙΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΧΕΩ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΑΡΚΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙ ΑΥΤΗΝ}
(Εδώ μας βγήκε…..ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ Ο Θεός!! Από πότε ζητιανεύει ο Δημιουργός από τα…..δημιουργήματα του ρε παιδιά άραγε????)
{4 ΕΝΘΥΜΕΙΣΘΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΤΑΞΑ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΧΩΡΗΒ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΚΡΙΣΕΙΣ
5 ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΗΛΙΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΠΡΙΝ ΕΛΘΗ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΗΣ
6 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΜΗΠΟΤΕ ΕΛΘΩ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΩ ΤΗΝ ΓΗΝ ΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑ!!!!!}
(Ένα ακόμη ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ του κατά τα άλλα «Πάνσοφου Θεού». Τόση ΚΑΚΙΑ και ΜΟΧΘΗΡΙΑ δέν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να εκστομίσει κάποιος που ούτως ή άλλως είναι Ένας και Δημιουργός! Και τούτο για έναν λόγο: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!!)
Επιμένεις αγαπητέ?![]()
![]()
![]()
Α ρε Schwabe! Να δω πότε θα μάθεις! Σου είπα εγώ βρε να κάτσεις να απαξιώσεις την Παλαιά Διαθήκη μπροστά μου; Σου είπα εγώ βρε ότι με νοιάζει το γιατί δεν γουστάρεις το βιβλίο αυτό;
Όχι βέβαια. Γιατί εμένα ως γνωστόν, με νοιάζει μόνο η καμπούρα μου, και από εκεί και πέρα δεν πανε να γκρεμίζονται σπίτια στα 10 μέτρα από εμένα.![]()
Και καλά ρε Schwabe, έκατσες και έκανες μια "ανάλυση" βασισμένη στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά όταν εγώ λέω πως οι αιρετικοί αποκόπτουν τμήματα από την Αγία Γραφή και τα ερμηνεύουν όπως θέλουν, εσύ δεν με ακούς και πας και κάνεις το ίδιο. Ε, όχι βρε αδελφάκι μου. Τι να πω; Μαγκιά σου να ερμηνεύεις την Παλαιά Διαθήκη όπως θέλεις, αλλά όχι και να μου πλασάρεις την μασημένη σου τροφή.
Και σε ρωτάω εγώ τώρα: αυτά που σκέφτηκες, εγώ δεν τα έχω σκεφτεί; Δεν τα έχω διαβάσει; Βεβαίως και τα έχω διαβάσει, αλλά έχει μια διαφορά: κοιτάω πως θα βγάλω άκρη από το βιβλίο, όχι να το αποκηρύξω. Τέλος πάντων, άλλη φορά τις αναλύσεις σου δεν χρειάζεται να μου τις παρουσιάζεις.
Ας πάμε στο ζουμί της υπόθεσης τώρα:
quote:
αναρωτιέμαι ΤΙ είναι αυτό το οποίο σε κάνει να θεωρείς τον Γιαχβέ ως ένα «Θεό»?
Όχι, είναι το γεγονός πως οι Εβραίοι αναφέρονται στον Θεό με αυτή την λέξη. Εγώ προσωπικά δεν μίλησα για Γιαχβέ, μίλησα για "Θεό των Εβραίων".
quote:
Να είναι ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ που εκφέρει δια των φωτισμένων εκπροσώπων Του?
Τς τς τς, παρεκτρέπεσαι βρε παιδί μου. Πάνω που η Αμαλία έλεγε στον NIKOSGR πως δεν ήταν καλή η έκφρασή του "ΠΑΠΑΡΙΑ" για τα επιχειρήματα των νεοεθνικών.
Τέτοια κάνεις ρε Schwabe, και από εκεί που λέμε στην αρχή "άντε, θα μας πει τίποτα καλό σήμερα", αυτομάτως χάνουμε τις ελπίδες μας.![]()
![]()
quote:
Ολάκερη η Παλαιά Διαθήκη είναι ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ! Θέλεις να δούμε το γιατί? Θα κουράσουμε λίγο, αλλά είναι μόλις ένα μικρό δείγμα των όσων κάποιοι θεωρούνε «Λόγο Θεού»!
Αφού ρωτάς ρε άνθρωπε, γιατί δεν περιμένεις να απαντήσω; Τόσο πολύ βιάζεσαι;
Όσο για τα περί ακατάλληλου βιβλίου για μικρά παιδιά, κοίταξε, δεν διαφωνώ, αντιθέτως μάλιστα θα έλεγα, ότι η ΠΔ δεν θα πρέπει να διαβάζεται σε μικρά παιδιά το βρίσκω σωστό.
quote:
ΜΑΛΑΧΙΑΣ - 1o Κεφάλαιο{1 ΤΟ ΦΟΡΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ
2 ΕΓΩ ΣΑΣ ΗΓΑΠΗΣΑ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΠΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΗΓΑΠΗΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΟ Ο ΗΣΑΥ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΗΝ ΗΓΑΠΗΣΑ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ
3 ΤΟΝ ΔΕ ΗΣΑΥ ΕΜΙΣΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΑ ΟΡΗ ΑΥΤΟΥ ΕΡΗΜΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΡΗΜΟΥ}(Για μισό λεπτό ρε άρχοντα Γιαχβέ, πριν έλεγες ότι αγάπησες ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους. Τώρα βγήκανε και…..διακρίσεις? Και γιατί παρακαλώ τον Ιακώβ? Παράξενες ορέξεις από έναν «Θεό»….)
Έλα ρε τώρα, γιατί ο Ιακώβ πήρε την ευλογία του Ισαάκ με το γνωστό κόλπο με την... φακή. Έλα τώρα ρε Schwabe! Σε κάτι τέτοια κολλάς;
quote:
{4 ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΕΔΩΜ ΕΙΠΗ ΗΜΕΙΣ ΕΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΜΕΝ ΠΛΗΝ ΘΕΛΟΜΕΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΗΜΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΥΤΩ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΛΛ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΟΝΟΜΑΣΘΗ ΟΡΙΟΝ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ(Ένα κήρυγμα «αγάπης» από τον «θεό της αγάπης», για να αντιλαμβανόμαστε τι εστί ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ….)
Βασικά λέει ένα "ΟΡΙΟΝ ΑΝΟΜΙΑΣ", οπότε με το συμπάθειο κιόλας, αλλά κοίτα να δεις ένα πράγμα, τους κακούς λέει θα χτυπήσει.
Πάντως, λες βρε αδελφέ να είμαι ρατσιστής; Λέω, γιατί μόλις βλέπω κάποιον να προσπαθεί να με κλέψει ή να με γράφει συνέχεια τα παίρνω στην κράνα και του αλλάζω τον... τέλος πάντων.
quote:
{5 ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΠΕΙ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ}(Εδώ έχουμε ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ από έναν κατά τα άλλα «Πάνσοφο και Πανάγαθο Θεό». Αλήθεια, ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ έχει κάποιος ο οποίος όντως είναι ο Θεός να προβεί σε τόσο γελοίες δηλώσεις???)
Τι λες ρε άνθρωπε; Από που προκύπτει το περί ιμπεριαλιστικών σχεδίων; Από το ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;
Sorry κιόλας που θα το πω αυτό, αλλά εγώ μια φορά αν η Ελλάδα κάνει το Alexander the Great N.2 μέχρι την Ινδία, σαν παγώνι θα κάνω!
Α ναι, εγώ δεν παραείμαι κόκκινος: IMPERIALISM FOREVARRRR!!!!
quote:
{6 Ο ΥΙΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΗΜΑΙ ΠΑΤΗΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΕΦΡΟΝΗΣΑΜΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
7 ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΤΕ ΑΡΤΟΝ ΜΕΜΙΑΣΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΕΜΙΑΝΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ
8 ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΗΤΕ ΤΥΦΛΟΝ ΕΙΣ ΘΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΗΤΕ ΧΩΛΟΝ Η ΑΡΡΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΝ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑ ΓΕ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΗ ΕΙΣ ΣΕ Η ΥΠΟΔΕΧΘΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΣΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ}(Εδώ βλέπουμε τον «Πάνσοφο Θεό» να……..ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΤΥΦΛΩΝ, ΚΟΥΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, αφού αυτοί είναι ελαττωματικοί!! Χρειάζονται και άλλα σχόλια για αυτό ΤΟ ΑΘΛΙΟΓΡΑΦΗΜΑ??)
Αυτό το τελευταίο μάλλον δεν το λέει φίλε Schwabe. Σαν να λέει κάτι άλλο. Για ξαναδιάβασέ το.
quote:
{9 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΗΘΗΤΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΛΕΗΣΗ ΗΜΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑ ΓΕ ΥΠΟΔΕΧΘΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
10 ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΣΤΙΣ ΗΘΕΛΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΠΤΗΤΕ ΠΥΡ ΕΠΙ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ ΜΟΥ ΜΑΤΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΧΘΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΕΚ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΣΑΣ
11 ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΥΣΜΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΜΕΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΤΟΠΩ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣΘΑΙ ΘΥΜΙΑΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΓΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
12 ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΒΕΒΗΛΩΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΑ ΕΠ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟΝ ΑΥΤΗΣ ΑΞΙΟΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΝ
13 ΣΕΙΣ ΕΙΠΕΤΕ ΕΤΙ ΙΔΟΥ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΡΟΝΗΣΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΗΡΠΑΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟΝ ΝΑΙ ΤΟΙΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΕΦΕΡΑΤΕ ΗΘΕΛΟΝ ΔΕΧΘΗ ΑΥΤΗΝ ΕΚ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ
14 ΟΘΕΝ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝ ΤΩ ΠΟΙΜΝΙΩ ΑΥΤΟΥ ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΙ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΕΓΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΘΝΕΣΙ}(Τι να πει κανείς? Απλά…..ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΩΝΟΙ!!!)
Καλά εδώ δεν σχολιάζω γιατί είναι κατεβατό και βαριέμαι, χώρια που δεν σχολίασες κάτι συγκεκριμένο.
quote:
ΜΑΛΑΧΙΑΣ - 2o Κεφάλαιο{1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΙΕΡΕΙΣ
2 ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΗΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΗΤΕ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΗΤΕ ΔΟΞΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΝ ΕΦ ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΣΘΗ ΤΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΑΣΘΗΝ ΑΥΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΣΑΣ}(Ο «θεός της αγάπης» δωρίζει την ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!)
Ρε Schwabe, δεν λέει για ανθρωποθυσίες. Λέει για όσους δεν τον δεχθούν.
Και μένα μια φορά όποιος δεν με γουστάρει, του λέω το γνωστό για την δωρεά οργάνων στην Ελλάδα και ξεμπερδεύω.
quote:
{3 ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΚΟΠΡΟΝ ΕΠΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΘ ΕΑΥΤΗΣ}(Εδώ άραγε ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ? Να πούμε ότι μας βγαίνει ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ ο «Πάνσοφος Θεός»? Να πούμε ότι παρόμοια κείμενα θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ???)
Καλά ας το εδώ μη λες τίποτα. Δεν λέω και γω τίποτα και πάμε σπίτια μας.
Ακούς εκεί... κοπρολάγνος...
Πάντως καλά λένε ότι εμείς οι έλληνες είμαστε ο ευλογημένος λαός του Θεού. Όταν κάποιος πει κάτι, τον παίρνουμε με τα <<σκατά στα μούτρα>> που λένε!!!!
quote:
{4 ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΗΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
5 Η ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ ΗΤΟ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΚΑ ΑΥΤΑΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΦΟΒΕΙΤΟ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
6 Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΗΤΟ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗ ΕΝ ΤΟΙΣ ΧΕΙΛΕΣΙΝ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΕΠΑΤΗΣΕ ΜΕΤ ΕΜΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΗΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ ΑΠΟ ΑΝΟΜΙΑΣ
7 ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΦΥΛΑΤΤΕΙ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΟΜΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
8 ΑΛΛΑ ΣΕΙΣ ΕΞΕΚΛΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΚΑΜΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΠΤΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
9 ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΛΑΞΑΤΕ ΤΑΣ ΟΔΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛ ΗΣΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟΛΗΠΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ
10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΠΛΑΣΕΝ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΤΙ ΔΟΛΙΕΥΟΜΕΘΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΒΕΒΗΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ
11 Ο ΙΟΥΔΑΣ ΕΦΕΡΘΗ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΡΑΧΘΗ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΕΝ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΔΙΟΤΙ ΕΒΕΒΗΛΩΣΕΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΗΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΥΜΦΕΥΘΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΘΕΟΥ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥ}(Το παρόν έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Ο Γιαχβέ παραδέχεται ότι…..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ!!!!!! Ας διαλέξει λοιπόν ο καθένας μεταξύ του…Δια και του Γιαχβέ!!!)
Εδώ κάνει νύξη για τους γνωστούς με την αρχαιοελληνική φράση "δαίμονες". Δεν λέει πως υπάρχουν πολλοί Θεοί.
quote:
ΜΑΛΑΧΙΑΣ - 3o Κεφάλαιο{1 ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕΙΣ ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΞΑΙΦΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΑΥΤΟΥ ΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
2 ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΥΡ ΧΩΝΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΣΜΙΓΜΑ ΓΝΑΦΕΩΝ}(Και….ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ!!!! Βρε «Θεός» να σου τύχει…..)
Καλά εδώ δεν σχολιάζω, παίρνω τον αναπτήρα μου καλύτερα. Ακούς εκεί πυρομανής... Τίποτα πιο έξυπνο δεν σκέφτηκες;
quote:
{3 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΩΣ Ο ΧΩΝΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩΝ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΥΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΧΡΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ
ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
4 ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΤΑΙΣ ΑΡΧΑΙΑΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΣΙΝ ΕΤΕΣΙ
5 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΔΙΑ ΚΡΙΣΙΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΙΣΘΑΙ ΜΑΡΤΥΣ ΣΠΕΥΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΙΧΕΥΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΤΩΝ
ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΧΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
6 ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΕΙΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΔΕΝ ΑΠΩΛΕΣΘΗΤΕ
7 ΕΚ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΑΠΕΧΩΡΙΣΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΛΑΞΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΛΗΝ ΕΙΠΕΤΕ ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΘΕΛΟΜΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ
8 ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΠΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΚΛΕΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΕΚΛΕΨΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
9 ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΤΕ ΝΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ}(Εδώ έχουμε όχι τα λόγια ενός Θεού αλλά……τις κατινιές μεταξύ μιας παρέας!!! Τελικά, ΚΑΙ κυκλοθυμικός ο Γιαχβέ….)
Να δω τι άλλη κατηγορία θα σκεφτείς ρε Schwabe!
quote:
{10 ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗΝ ΔΙΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΧΕΩ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΑΡΚΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙ ΑΥΤΗΝ}(Εδώ μας βγήκε…..ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ Ο Θεός!! Από πότε ζητιανεύει ο Δημιουργός από τα…..δημιουργήματα του ρε παιδιά άραγε????)
Ωχ ωχ ωχ... Αποθηκάριος; Αυτό τώρα πάλι ως κατηγορία το λες για να καταλάβω;
Καλά τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω. Λίγο είπες θα με κουράσεις, αλλά βρε κερατά με ΞΕΠΑΤΩΣΕΣ!!!!
quote:
Επιμένεις αγαπητέ?
Όχι μετά από αυτό, θα πάω να γίνω Εβραίος βρε! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------
«…χωρίς να σκεφτείς ότι εγώ όταν βλέπω ανθρώπους να κάνουν αναλύσεις σε ένα αντικείμενο στο οποίο δεν πιστεύουν, αυτομάτως απορρίπτω την ανάλυση.»
Αλίμονο εάν γράφαμε αγαπητέ κατόπιν…επερώτησης προς τον Χ πιστό!!!! Τι λογική είναι αυτή άραγε???
WWalker:
«Να δω πότε θα μάθεις! Σου είπα εγώ βρε να κάτσεις να απαξιώσεις την Παλαιά Διαθήκη μπροστά μου;»
Να την «απαξιώσω»? Λέω και γράφω κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ»????
WWalker:
«…αλλά όταν εγώ λέω πως οι αιρετικοί αποκόπτουν τμήματα από την Αγία Γραφή και τα ερμηνεύουν όπως θέλουν, εσύ δεν με ακούς και πας και κάνεις το ίδιο.»
Και ΤΙ είναι αυτό που δίνει ΕΣΕΝΑ το δικαίωμα να θεωρείς άλλους λάθος (αιρετικούς) και την αφεντιά σου «σωστό» παρακαλώ?? Μήπως η πίστη σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ?
Ε μάθε λοιπόν αγαπητέ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ. Και ξέρεις και κάτι? Εκ της ιστορικής ανάγνωσης, μάλλον περισσότερο δίκαιο έχουνε. Ωστόσο, ΕΑΝ μπορέσεις να μας ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ πόθεν απορρέει το δικαίωμα σου στο να θεωρείς τρίτους ως «αιρετικούς», τότε ευχαρίστως να τα ακούσουμε.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να καταλάβουμε επιτέλους ΠΟΥ στηρίζεις την πίστη σου.
WWalker:
«Και σε ρωτάω εγώ τώρα: αυτά που σκέφτηκες, εγώ δεν τα έχω σκεφτεί;»
Δεν το γνωρίζω. Δεν μου φαίνεται όμως. Απλά, ίσως δεν σου αρέσει καθόλου το ενδεχόμενο να απολέσεις την βάση όπου εδράζεται ο Ευαγγελισμός. Λογικό.
WWalker:
«Έλα ρε τώρα, γιατί ο Ιακώβ πήρε την ευλογία του Ισαάκ με το γνωστό κόλπο με την... φακή. Έλα τώρα ρε Schwabe! Σε κάτι τέτοια κολλάς;»
Έλα ντε! Σε «τέτοια κολλάμε» πια! Το ότι μιλάμε βέβαια για «λόγο θεού», είναι άσχετο θα έλεγα……
WWalker:
«Βασικά λέει ένα "ΟΡΙΟΝ ΑΝΟΜΙΑΣ", οπότε με το συμπάθειο κιόλας, αλλά κοίτα να δεις ένα πράγμα, τους κακούς λέει θα χτυπήσει.»
Τους «κακούς» ε? Έτσι σου ταιριάζει?
Μόνο που αυτοί οι «κακοί» είναι……πάρα πολλοί στην Π.Δ. αγαπητέ!! Θέλεις να θυμηθούμε τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ του μεγάλου και τρανού Ιησού του Ναυή?
Καλά ρε WWalker, τόσο εύκολα εξαργυρώνεις την λογική και προπάντων ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ σου κρίση?
WWalker:
«Τι λες ρε άνθρωπε; Από που προκύπτει το περί ιμπεριαλιστικών σχεδίων; Από το ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;»
Εγώ τι λέω ή εσύ τι δεν βλέπεις? Προς τα ΠΟΥ θα απλωθεί ρε μεγάλε ο Γιαχβέ? Μήπως……λέει κάτι για 5-10 τετραγωνικά χιλιόμετρα και δεν το είδαμε?
WWalker:
«Ρε Schwabe, δεν λέει για ανθρωποθυσίες. Λέει για όσους δεν τον δεχθούν.»
Ναι αγαπητέ, λέει για όσους δεν δεχθούνε την αφεντιά του, και εξηγεί ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ που θα υποστούνε. Ωραία!!!! Μα……τι «σοφία» είναι πια ετούτη!!!
WWalker:
«Εδώ κάνει νύξη για τους γνωστούς με την αρχαιοελληνική φράση "δαίμονες". Δεν λέει πως υπάρχουν πολλοί Θεοί.»
Πολύ θα το ήθελες!!!!!![]()
![]()
Γράφει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ για ΘΕΟΥΣ αγαπητέ, και το αναφέρει τόσο η ιστοσελίδα που σου επισυνάπτω όσο και έκδοση που έχω ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ από το 1849 (Κανταβριγιά).
http://www.greekbiblos.gr/malaxias_2.htm
Το τι έχεις ΣΗΜΕΡΑ στα χέρια σου φίλτατε, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. Το τι θέλουνε ΣΗΜΕΡΑ να σου πλασάρουνε ως «πραγματικό κείμενο», είναι δικαίωμα σου να μην το ψάξεις ποτέ σου. Άλλωστε, έτσι θα έχεις μια πολύ πιο ήρεμη «χριστιανική ζωή»……![]()
![]()
![]()
![]()
WWalker:
«Ωχ ωχ ωχ... Αποθηκάριος; Αυτό τώρα πάλι ως κατηγορία το λες για να καταλάβω;»
Τι να καταλάβεις? Δεν διαβάζεις? Δεν μιλάει για……ποσοστά και αποθήκες τροφίμων???
Έλεος φίλτατε, ΕΛΕΟΣ!!!
Σε κάθε περίπτωση, και για να μην κουράζω με σεντόνια, διάβασε και λίγα ακόμη, και εάν έχεις αντιρρήσεις ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ και όχι υπό μορφή πυροτεχνημάτων.
http://www.biblesexstories.com/
Θα βρεις πιστεύω πολλά περισσότερα και θεικά.
Θεό να συνέρχεται με κατσίκα κτλ.
Κι αν μου πεις ότι είναι συμβολικό, παρακαλώ αποδείξεις.
Τι συμβολίζει η κατσίκα. Οχι ο Δίας.
Είναι ένα πρόβλημα που με απασχολεί από τα φοιτητικά μου χρόνια σαν γιδοβοσκός.
«Καλά βρε σβάμε αν ψάχνεις για σεξστοριες γιατί παιδεύεσαι να βρείς ορμές ανθρώπων στην π.δ. και δεν ψάχνεις αρχαία ελλάδα?»
Μα, γιατί άλλο??
Δεν θέλω παραμύθια και μύθους δήθεν θεών, αλλά….ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ «ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ» ΛΟΓΟΥ!!!!!![]()
![]()
Δεν θέλω Θεούς που ποτέ δεν υπήρξαν, αλλά ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ!!
Τι άλλο να θέλω? Θέλω το ΓΝΗΣΙΟ.![]()
![]()
dimitris2:
«Κι αν μου πεις ότι είναι συμβολικό, παρακαλώ αποδείξεις.»
Τι «αποδείξεις» ρε Δημήτρη θέλεις??? ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!
Εκτός και εάν θεωρείς ότι οι Θεοί των Ελλήνων ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΟΙ, οπότε το πράγμα αλλάζει καθώς είναι προφανές ότι….ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ!!![]()
Λοιπόν, απάντησε μου σε ποια εκδοχή γέρνεις ώστε να συνεχίσω ή να σταματήσω.
dimitris2:
«Τι συμβολίζει η κατσίκα. Οχι ο Δίας.
Είναι ένα πρόβλημα που με απασχολεί από τα φοιτητικά μου χρόνια σαν γιδοβοσκός.»
Και μάλλον……θα συνεχίσει να σε απασχολεί!!![]()
![]()
![]()
Εκτός και εάν………..γίνεις γιδοβοσκός!!![]()
http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=nude+porn+sex&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=
(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINK ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ)
Έχει περισσότερο υλικό από την Παλαιά Διαθήκη. ![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------
Οφειλω παντως να πω πως δεν συμφωνω με την λογικη του Schwabe. Αν ειναι ετσι, να αρχισουν και οι χριστιανοπληκτοι να βαζουν αποσπασματα για το πως η Ηρα ηταν αδελφη ΚΑΙ γυναικα του Δια, και να μην βγαλουμε ακρη ποτε.
Ενταξει, για να αποδειξει καποιος οτι τα κειμενα της βιβλου ΔΕΝ ειναι η απολυτη αληθεια, φτανει η απλη παραθεση αποσπασματων. Αλλα αυτη η "αφ'υψηλου" κριτικη στα αρχαια κειμενα ενος λαου, επειδη δεν συμβαδιζoυν με τη σημερινη (και ολιγον... χριστιανικη) ηθικη μας, ε δεν γινεται...
Οι εβραιοι ζουσαν μια πολυ σκληρη ζωη στην ερημο, και οι απολαυσεις τους ηταν πολυ λιγοτερες απο τις πικρες τους. Ο "ενας θεος τους" λοιπον, πηρε τα σκληρα χαρακτηριστικα του περιβαλλοντος τους. Τι λες τωρα Schwabe... να το καψουμε αυτο το αρχαιο κειμενο, η να το διαβασουμε?
Φυσικα να το διαβασουμε. Αλλα βεβαια, αν ειναι να πιστεψουμε οτι περιεχει την απολυτη αληθεια, καλυτερα να το... καψουμε
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Edited by - velial on 17/10/2005 14:49:43
quote:
Καλα, εσυ wwalker δεν βαζεις μυαλο με τιποτα... γιατι δεν βαζεις λινκ απευθειας για πορνοσαιτ? να μην μπαινουμε και στον κοπο δηλαδη.
Συγνώμη κιόλας τρισμέγιστε Velial που δεν ζήτησα ειδική άδεια για το αν θα βάλω κατευθείαν link σε κάνα whitehouse ή απλώς google search, αλλά ξέρεις δεν το βρήκα και τόσο σημαντικό! ![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------