ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
snoopyΜέλος
25/05/2008, 14:30:29
quote:
Cosmos2001: Οπότε πρέπει να τρώνε σφαλιάρες παραπάνω αυτοί ή όχι;

ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑΙ.

quote:
Cosmos2001: Αυτό τωρα που κολάει; Δηλαδή αυξήθηκε το έγκλημα γιατί τους δεχόταν η Ελλάδα και όχι άλλη χώρα;

Απλά άν πήγαιναν σε άλλες χώρες θα παρατηρούσες εκεί αύξηση της εγκληματικότητας, αλλά οι άλλοι ξέρουν τί κάνουν ή ποιούς δέχονται.

quote:
Cosmos2001:Α. το λες βάσει λαικής σοφίας. Οκ, κατάλαβα.

Και εγώ!

quote:
Cosmos2001: Οκ, αν ποτέ τύχει κάτι τέτοιο στην αδερφή σου, να θυμάσαι την απάντησή σου!

Πάντα θυμάμαι όλες τις απαντήσεις μου.

quote:
Cosmos2001:Τα σύνορα κλειστά είναι. Για αυτό λέγονται λαθρομετανάστες. Τώρα για το τί θα κάνανε οι άλλες χώρες, μάλλον τις έχεις ρωτήσει, γιατί φαίνεσαι πολύ σιγουρος.

Άν ξέρεις εσύ περισσότερα περιμένω τις δικές σου εμπειρίες.

quote:
Cosmos2001:Να σου πω, οι αλβανοί που δουλεύουν σα σκυλιά όντως κάνουν λεφτά και περνάνε καλά. Οι Έλληνες που το παίζουν αριστροκράτες μάλλον θα πεινάσουνε...

Άν θές να μάθεις τί φρούτα είναι οι Αλβανοί και πώς απέκτησαν τόσο γρήγορα λεφτά δές ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ κάτι που άκουσα και με εξανάγκασε να σου απαντήσω

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11411&subid=2&tag=9283&pubid=736792

Άν θεωρείς οτι καταπιέζονται πήγαινε να γίνεις δικηγόρος τους, και όπως σωστά γράφει ο Kostakis δέν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε.

Edited by - snoopy on 25/05/2008 14:49:13

Cosmos2001Μέλος
26/05/2008, 22:17:45
Ανακεφαλαίωση:

Δράση
1) Το state department εκδίδει μία ετήσια έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε χώρα.
2) Εκδίδει έκθεση και για την Ελλάδα
3) Η έκθεση θεωρητικά είναι προϊόν έρευνας, πρακτικά ενδεχομένως υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες
4) Η έκθεση ΔΕΝ κρίνει, απλά αναφέρει.Η έκθεση γράφει κάποια γεγονότα που συμβαίνουν όντως. Πχ, στο απόσπασμα που παραθέτει ο "αδιάβαστος" (ταιριαστό όνομα) αναγράφονται κάποια αιτήματα των εβραίων. Οι συντάκτες της έκθεσης δεν λένε αν συμφωνουν με αυτά ούτε τα κρίνουν.

Αντίδράση
1) Κάποια ελληναριά, βλέπουν κριτική εκεί που δεν υπάρχει.
2) Κάποια ελληναριά θεωρούν πως αυτό το κράτος είναι τσιφλίκι τους και κανένας δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη σχετικά με αυτό.
3) Κάποια ελληναριά θεωρούν πως εφόσον υπάρχει η εγκληματικότητα η έκθεση λέει βλακείες
4) Κάποια ελληναριά θεωρούν πως το να μην συντάσεται κάποιος μαζί τους είναι ύποπτο.

Να είστε καλά, ελληναριά μου! Είσαστε μάγκες, πρώτοι σε όλα, απόγονοι του Αριστοτέλη και του Μέγα Αλέξανδρου, οδηγάτε καλύτερα από όλους και κάνετε και είσαστε και οι πρώτοι στο σεξ.

Φιλάκια!

kostakisΜέλος
26/05/2008, 23:57:17
Καλησπέρα σε όλους

quote:
Δράση
1) Το state department εκδίδει μία ετήσια έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε χώρα.
2) Εκδίδει έκθεση και για την Ελλάδα
3) Η έκθεση θεωρητικά είναι προϊόν έρευνας, πρακτικά ενδεχομένως υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες
4) Η έκθεση ΔΕΝ κρίνει, απλά αναφέρει.Η έκθεση γράφει κάποια γεγονότα που συμβαίνουν όντως. Πχ, στο απόσπασμα που παραθέτει ο "αδιάβαστος" (ταιριαστό όνομα) αναγράφονται κάποια αιτήματα των εβραίων. Οι συντάκτες της έκθεσης δεν λένε αν συμφωνουν με αυτά ούτε τα κρίνουν.

Αντίδραση
1. Ο καθείς έχει δικαίωμα να σχολιάσει και το state department και τους καθοδηγητές του.
2. Πολλάκις "εκδίδει" και την Ελλάδα, αλλά όσοι το επισημαίνουν είναι πατριδοκάπηλοι και ακροδεξιά καθάρματα.
3. Η έκθεση είναι προϊόν επαγγελματικής κατασκοπείας, γαρνιρισμένης με άφθονο λαϊκίστικο κουτσομπολιό και τρίμμα από διεθνιστικές δόσεις "δημοκρατίας" και "φιλελευθερισμού"
4. Η έκθεση μπορεί να γράφει ο,τι θέλει. Οι αναγνώστες μπορούν να πιστεύουν για την έκθεση ο,τι θέλουν. Οι ενδεχόμενες πολιτικές σκοπιμότητες του 3ου εδαφίου των δράσεων δεν παύουν να υφίστανται.

Αντί-αντίδραση = δράση

quote:
Αντίδράση
2) Κάποια ελληναριά θεωρούν πως αυτό το κράτος είναι τσιφλίκι τους και κανένας δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη σχετικά με αυτό.
3) Κάποια ελληναριά θεωρούν πως εφόσον υπάρχει η εγκληματικότητα η έκθεση λέει βλακείες
4) Κάποια ελληναριά θεωρούν πως το να μην συντάσεται κάποιος μαζί τους είναι ύποπτο.

1. Κάποια ελληναριά βλέπουν δημοκρατία εκεί που δεν υπάρχει
2. Κάποια ελληναριά θεωρούν πως αυτό το κράτος (και όλος ο πλανήτης) είναι τσιφλίκι των Η.Π.Α., οι οποίες έχουν κάθε δικαίωμα να κατασκοπεύουν τις εσωτερικές υποθέσεις των υπολοίπων και να εκφράζουν δοξασίες περί ελευθεριών, την ώρα που μεγάλος αριθμός μαύρων κατοίκων στο εσωτερικό τους στερείται του δικαιώματος της ψήφου.
3. Κάποια ελληναριά πιστεύουν ότι εγκληματικότητα υπάρχει δυστυχώς σε κάθε άκρη του πλανήτη, μη εξαιρουμένου του Μπρονξ, των γκέτο της Νέας Υόρκης, του Σικάγο και του Μαϊάμι και δυστυχώς η έκθεση λέει βλακείες (αλλά αυτό είναι άσχετο).
4. Κάποια ελληναριά πιστεύουν απόλυτα στο δικαίωμα της έκφρασης υπό το ρητό "δε συμφωνώ ούτε με μία λέξη απ' όσα λες, αλλά θα υπερασπίσω και με το τίμημα της ζωής ΣΟΥ ακόμα το δικαίωμά σου ΕΛΕΥΘΕΡΑ να λες όσα πρεσβεύΩ", μερικώς παραλλαχθέν εκ του πρωτοτύπου. Όσοι λοιπόν δεν είναι γνώστες - μύστες του Νεοβολταιρισμού, υπάγονται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ στην ευγενή κατηγορία των μπουμπούνων (ή μη και μπαμπουίνων - baboons, που έλεγε και η καθηγήτρια μου στο σχολείο) από τους αυτόκλητα ασθενείς καθωσπρεπιστές, οι οποίοι - ελέω χιούμορ - χαρακτηρίζουν τους baboons - booboons ως ανασφαλή, απολυταρχικά, φασιστικά, ηλίθια, ξενοφοβικά, ρατσιστικά, χαζούλικα, παβλώφεια τετράποδα, προσδοκώντας μάλιστα σε παραδειγματική τιμωρία της αδερφής booboo-ίνας (πουτ...ας, δηλ. εξώλης και προώλης) και, πρόοοοοοοοοοσχωωωωωωωωωωωμεεεεεεν υπέρ προόδου αλβανών και λοιπών μεταναστών, τη ζωή (κυριολεκτικά) του μέλλοντος Νεοέλληνος, αααααααααααααααμήηηηηηηηηηην.

quote:
Να είστε καλά, ελληναριά μου! Είσαστε μάγκες, πρώτοι σε όλα, απόγονοι του Αριστοτέλη και του Μέγα Αλέξανδρου, οδηγάτε καλύτερα από όλους και κάνετε και είσαστε και οι πρώτοι στο σεξ.

Θα είμαστε. Ελπίζω αν ποτέ χρειαστεί να πολεμήσω για αυτόν εδώ τον τόπο, να με αναγνωρίσεις επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες μου και όχι επειδή με είδες στους "απέναντι". Και ναι, είμαστε μάγκες, είμαστε πρώτοι σε όλες τις βλακείες, αλλά δεν τις αποστέλλουμε με τη μορφή (παν)έξυπνης βόμβας σε κάθε οπιοκαλλιέργεια, πετρελαιοπηγή ή χρυσωρυχείο ανά την υψήλιο, κρατάμε τη βλακεία μας εντός των τειχών μας. Απόγονος του Αριστοτέλη και του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ξέρω αν είμαι, σίγουρα είμαι του Δημητρίου του πατρός μου, οδηγώ καλύτερα απ'όλους το Πεζό2 που ξεπερνάει τα 10 χιλιόμετρα τη μέρα και όσο για το σεξ... εδώ θα στα χαλάσω, πρόκειται περί προσωπικού δεδομένου και θα πρέπει να απευθυνθείς στις γυναίκες της ζωής μου, αν φυσικά έχουν επανέλθει από τη νιρβάνα που τους προκαλεί ο άκρατος αισθησιασμός μου.

Το μόνο που ελπίζω... να χεις καλή κατανόηση του χιούμορ, γιατί την αίσθηση (το feeling στη γλώσσα της έκθεσης) το έχεις, αν είσαι και καλός ακροατής θα κάνουμε καλή παρέα τα δυο μας.

Φιλάκια (στα θυμωμένα τα μουτράκια)

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

31/05/2008, 19:59:19
Καλησπερα σ΄ολους .
quote:
Αυτό που έχει πλάκα είναι ότι άλλα γράφει η έκθεση του sd και άλλα καταλαβαίνουν μερικοί...

Αλλος ενας αυτοκλητος εραστης της αληθειας : Cosmos2001 ! Για πες μας αγαπητε φιλε τι καταλαβες πως καταλαβαμε ;

quote:
Αλλά εδώ κάποιος θέλει να πιστέυει ότι η απάντηση του Φασιστοκαθάρματος Πλεύρη είναι ..."αντιπροσωπευτική όλων των ελλήνων"...

Το αν ειναι φασιστοκαθαρμα ο Πλευρης διολου δεν με ενδιαφερει . Με την αποψη του την συγκεκριμενη ( περι sd) συμφωνω και πιστευω πως συμφωνουν ολοι οι Ελληνες ( αντε ... εκτος απο σενα και τον Κουνελακη ! )

quote:
"Φίλε" αδιάβαστε, αφού η έκθεση του sd λέει ψέματα γιατί τσαντίζεσαι τόσο;

Αν το φιλε δεν το εννοεις μην το γραφεις καθολου . Τα εισαγωγικα προσδιδουν στο λογο μια χροια υποτιμητικη και καταδεικυουν την ξεπεσμενη ηθικη σου . Αυτο που μας ελειπε στο esoterica δεν ειναι αλλος ενας "εξεχων" υποτιμητης της αντιληπτικοτητας μας αλλα ενας ικανος συνομιλητης .

Οι ΗΠΑ εν προκειμενω ειναι η μοναδικη χωρα στον κοσμο που εκδιδει "εκθεσεις" για την κατασταση στα εσωτερικα τριτων χωρων . Αυτο που με τσατιζει δεν ειναι το περιεχομενο τους αλλα η προσπαθεια που καταβαλουν να αναγορευθουν ως σωτηρες της ανθρωποτητας ή ως παραδειγμα προς μιμηση .

quote:
Μιάς που βλέπω τον μπουμπουνισμό εδώ μέσα να συνεχίζεται, ας αφιερώσω άλλα 5 λεπτά:
Ναι κανε μας την χαρη ... διαφωτισε μας ! Μηπως αποτελεις και εσυ μειονοτητα και δεν το αντεληφθης ;

quote:
Η έκθεση του sd δεν έχει σκοπό να "μας δώσει μαθήματα δημοκρατίας". Το sd φτιάχνει τέτοιες εκθέσεις, κάθε χρόνο, για όποιον ενδιαφέρεται να πάει να επενδύσει, ζήσει, δημιουργήσει σε κάθε χώρα να ξέρει ποιά είναι η κατάσταση που επικρατεί.
Τι μας λες βρε ! Το σκεφτηκες πολυ ; Εσυ ως επιχειρηματιας την εκθεση του sd θα κοιτουσες για να επενδυσεις σε μια χωρα ; Και για τις ΗΠΑ απο που θα επερνες ενημαρωση ; Εισαι αφελης αν πιστευεις κατι τετοιο .

quote:
Το αν είναι αντικειμενικές ή όχι, είναι άλλο θέμα, η συγκεκριμένη έκθεση πάντως δε βλέπω να λέει κάποιο ψέμα.

Θα πρεπει να δεις λιγο πιο μακρυα απο την μυτη σου ...

quote:
Όπως εγώ μπορώ να λέω πχ ότι το Αμερικάνικο σύστημα υγείας είναι ένα μπουρδέλο, το ίδιο μπορεί και ένας Αμερικάνος να λέει για τις ελευθερίες στην Ελλάδα.
Αν ο δικο σου λογος εχει την ιδια βαρυτητα με τις εξαγγελειες του sd , τοτε θα ανασκευασω την γνωμη μου για σενα . Εκτος αυτου η εκθεση του sd δεν εχει απολυτως καμια σχεση με διαλογο .

quote:
Παρεμπιπτόντος, πέρα από τους μετανάστες υπάρχει και σε άλλα θέματα έλλειμα ελευθερίας και δημοκρατίας.

Στην Ελλαδα δεν ειχαμε ποτε μεταναστες φιλτατε , ειχαμε λαθρομεταναστες , τους οποιους η σκοπιμοτητα τους μετονομασε σε οικονομικους μεταναστες . Δεν εχει υπαρξει ποτε διεθνης αναγγελεια για εισαγωγη οικονομικων μεταναστων ή εν πασει περιπτωση εργατικου δυναμικου στην χωρα μας .

quote:

Για ποιους την εκδιδει και υπο ποια ιδιοτητα ;

quote:
Πολυ μ΄αρεσε αυτο . Εσυ λοιπον εισαι αυτος που θα κρινεις εμενα αν καταλαβα τι γραφει η εκθεση ; Εσυ ; Δεν εισαι σε θεση να πραξεις κατι τετοιο αγαπητε απλα διοτι εχεις προσβληθει απο το μικροβιο του μεγαλοϊδεατισμου . Η εκθεση λοιπον αγαπητε κρινει οταν λεει λ.χ. πως ειναι θετικο που καταδικαστηκε ο Πλευρης . Το παρουσιασα στο πρωτο μηνυμα μου αλλα δεν το ειδες ή δεν ηθελες να το δεις . Η υπαρξη και μονο της εκθεσης , αφελη και αδαη φιλε μου, ταυτιζει αυτην και τους συντακτες της ... συνιστωσες της ιδιας συνισταμενης ...

quote:

Επισης καποια ελληναρια πιστευουν πως εχεις τρικυμια στο κρανιο .

ΓΩΓΟΣ .-. ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

Cosmos2001Μέλος
02/06/2008, 10:17:13
quote:
Αλλος ενας αυτοκλητος εραστης της αληθειας : Cosmos2001 ! Για πες μας αγαπητε φιλε τι καταλαβες πως καταλαβαμε ;

Φυσικά και είμαι αυτόκλητος. Όποιος υποστηρίζει μία θέση εδώ μέσα αυτόκλητα το κάνει. Εσύ είσαι ετερόκλητος;

Σχετικά με το δεύτερο σκέλος, καταλάβατε ότι οι Αμερικάνοι κρίνουν και προσπαθούν να "μας" πουν τι πρέπει να κάνουμε.

quote:
Το αν ειναι φασιστοκαθαρμα ο Πλευρης διολου δεν με ενδιαφερει . Με την αποψη του την συγκεκριμενη ( περι sd) συμφωνω και πιστευω πως συμφωνουν ολοι οι Ελληνες ( αντε ... εκτος απο σενα και τον Κουνελακη ! )

Έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ τι τάσεις νομίζω ότι κρύβει το "με την άποψη αυτή πιστεύω συμφωνούν όλοι" (γιατί όλοι οι φανατισμένοι με την ιδέα του έθνους και της θρησκείας, χρησιμοποιούν πάντα αυτή την φράση;... τεσπα).

quote:
Αν το φιλε δεν το εννοεις μην το γραφεις καθολου . Τα εισαγωγικα προσδιδουν στο λογο μια χροια υποτιμητικη και καταδεικυουν την ξεπεσμενη ηθικη σου . Αυτο που μας ελειπε στο esoterica δεν ειναι αλλος ενας "εξεχων" υποτιμητης της αντιληπτικοτητας μας αλλα ενας ικανος συνομιλητης .

Όχι "φίλε" θα γράφω όπως μου αρέσει. Πάντως σε ευχαριστώ που εσύ θεωρείς την ηθική μου ξεπεσμένη. (Επίσης λυπάμαι που δεν ανταποκρίνομαι σε αυτό που έψαχνες, συνέχισε όμως να ψάχνεις, κάποτε θα το βρείς).

quote:
Οι ΗΠΑ εν προκειμενω ειναι η μοναδικη χωρα στον κοσμο που εκδιδει "εκθεσεις" για την κατασταση στα εσωτερικα τριτων χωρων . Αυτο που με τσατιζει δεν ειναι το περιεχομενο τους αλλα η προσπαθεια που καταβαλουν να αναγορευθουν ως σωτηρες της ανθρωποτητας ή ως παραδειγμα προς μιμηση .

Και εμένα με τσαντίζει αυτό... η αλαζονεία της δύναμης βλέπεις. Χαίρομαι πάντως που παραδέχτηκες ότι το περιεχόμενο ΔΕΝ είναι αυτό που σε τσαντίζει!

quote:
Ναι κανε μας την χαρη ... διαφωτισε μας ! Μηπως αποτελεις και εσυ μειονοτητα και δεν το αντεληφθης ;

Δυστυχώς μειονότητα νιώθω...

quote:
Τι μας λες βρε ! Το σκεφτηκες πολυ ; Εσυ ως επιχειρηματιας την εκθεση του sd θα κοιτουσες για να επενδυσεις σε μια χωρα ; Και για τις ΗΠΑ απο που θα επερνες ενημαρωση ; Εισαι αφελης αν πιστευεις κατι τετοιο .

Δε ξέρω βρε!

quote:
Αν ο δικο σου λογος εχει την ιδια βαρυτητα με τις εξαγγελειες του sd , τοτε θα ανασκευασω την γνωμη μου για σενα . Εκτος αυτου η εκθεση του sd δεν εχει απολυτως καμια σχεση με διαλογο .

Φυσικά και δεν έχει σχέση με διάλογο. Καμία έκθεση δεν έχει σχέση με διάλογο, καταθέτει απλά απόψεις, (θεωρητικά) τεκμηριωμένες.

quote:
Στην Ελλαδα δεν ειχαμε ποτε μεταναστες φιλτατε , ειχαμε λαθρομεταναστες , τους οποιους η σκοπιμοτητα τους μετονομασε σε οικονομικους μεταναστες . Δεν εχει υπαρξει ποτε διεθνης αναγγελεια για εισαγωγη οικονομικων μεταναστων ή εν πασει περιπτωση εργατικου δυναμικου στην χωρα μας .

Δεκτό αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το έλλειμα ελευθερίας σε αυτό το κράτος που ζούμε.

quote:
Για ποιους την εκδιδει και υπο ποια ιδιοτητα ;

Για όποιον θέλει να την διαβάσει. Υπό την ιδιότητα "γουστάρω να πώ την άποψή μου".

quote:
Πολυ μ΄αρεσε αυτο . Εσυ λοιπον εισαι αυτος που θα κρινεις εμενα αν καταλαβα τι γραφει η εκθεση ; Εσυ ; Δεν εισαι σε θεση να πραξεις κατι τετοιο αγαπητε απλα διοτι εχεις προσβληθει απο το μικροβιο του μεγαλοϊδεατισμου . Η εκθεση λοιπον αγαπητε κρινει οταν λεει λ.χ. πως ειναι θετικο που καταδικαστηκε ο Πλευρης . Το παρουσιασα στο πρωτο μηνυμα μου αλλα δεν το ειδες ή δεν ηθελες να το δεις . Η υπαρξη και μονο της εκθεσης , αφελη και αδαη φιλε μου, ταυτιζει αυτην και τους συντακτες της ... συνιστωσες της ιδιας συνισταμενης ...

Έλα όμως που θα σε κρίνω όσο θέλω. Φώναξε την αστυνομία αν θές.

Όσο για το ότι λέει πως "είναι θετική" η καταδίκη Πλεύρη, έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου υποδείξεις το σχετικό χωρίο της έκθεσης; Να δούμε πως ακριβώς το λέει; Εφόσον την έχεις μελετήσει τόσο καλά, δε θα σου είναι δύσκολο να μου δείξεις που το γράφει αυτό. Επαναλαμβάνω, θα πρέπει "να κρίνει θετικά την καταδίκη". Ε, "φίλε";

Edited by - Cosmos2001 on 02/06/2008 10:21:24

Edited by - Cosmos2001 on 02/06/2008 10:45:50

snoopyΜέλος
02/06/2008, 14:02:17
quote:
Cosmos2001: Δεκτό αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το έλλειμα ελευθερίας σε αυτό το κράτος που ζούμε.

Θα ήθελα να ξέρω σε ποιό άλλο κράτος του κόσμου οι λαθρομετανάστες (λέγε με Αλβανό) μαζεύονται σωρηδόν επι μιά εικοσαετία, τα κάνουν όλα μπάχαλο και τελικά ζούν προνομιούχα σε σχέση με τους αυτόχθονες κατοίκους.
Κοίτα καλύτερα τα δικά σου προβλήματα την δική σου καταπίεση ... αφού δέν ανήκεις σε αυτούς ... και άφησε κατά μέρος τα δικαιώματα τους, μήν πολυσκοτίζεσαι γι'αυτούς μιά χαρά βολεμένοι είναι.

03/06/2008, 01:01:43
quote:

Φυσικά και είμαι αυτόκλητος. Όποιος υποστηρίζει μία θέση εδώ μέσα αυτόκλητα το κάνει. Εσύ είσαι ετερόκλητος;

Γιατι χτυπιεσαι; Κι εγω αυτο ειπα ! Ως τετοιον σε κατεδειξα .

quote:

Σχετικά με το δεύτερο σκέλος, καταλάβατε ότι οι Αμερικάνοι κρίνουν και προσπαθούν να "μας" πουν τι πρέπει να κάνουμε.

Βαθεια νυχτομενος εισαι .
quote:
Έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ τι τάσεις νομίζω ότι κρύβει το "με την άποψη αυτή πιστεύω συμφωνούν όλοι" (γιατί όλοι οι φανατισμένοι με την ιδέα του έθνους και της θρησκείας, χρησιμοποιούν πάντα αυτή την φράση;... τεσπα).

Εχει μια δοση αληθειας αυτο που λες αλλα εχω την αισθηση πως εδω κανεις λαθος . Τα ανυιαμερικανικα αισθηματα του Ελληνικου λαου ειναι γνωστα .
quote:
Όχι "φίλε" θα γράφω όπως μου αρέσει. Πάντως σε ευχαριστώ που εσύ θεωρείς την ηθική μου ξεπεσμένη. (Επίσης λυπάμαι που δεν ανταποκρίνομαι σε αυτό που έψαχνες, συνέχισε όμως να ψάχνεις, κάποτε θα το βρείς).

Αν δεν σεβεσαι τους συνομιλητες σου θα πραξουν αναλογα και αυτοι . Ο ξεπεσμος σου ειναι δικο σου επιτευγμα , μην μ΄ευχαριστεις.
quote:
Χαίρομαι πάντως που παραδέχτηκες ότι το περιεχόμενο ΔΕΝ είναι αυτό που σε τσαντίζει!

Η γενικη εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ ειναι γνωστη , δεν εκπλησει .Αντιδρασεις οπως του Πλευρη τονωνουν το περι δικαιου αισθημα .

quote:
Δε ξέρω βρε!
??
quote:
Δεκτό αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το έλλειμα ελευθερίας σε αυτό το κράτος που ζούμε.

Τι εννοεις ;
quote:
Για όποιον θέλει να την διαβάσει. Υπό την ιδιότητα "γουστάρω να πώ την άποψή μου".

Μα τι λες αγαπητε : Για καφενειο περασες το sd ;
quote:
Έλα όμως που θα σε κρίνω όσο θέλω. Φώναξε την αστυνομία αν θές.

Δεν μπορεις να με κρινεις , δεν εχεις το γνωστικο υποβαθρο για να το πραξεις . Αστυνομια ? Χα χα χα !
quote:
Όσο για το ότι λέει πως "είναι θετική" η καταδίκη Πλεύρη, έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου υποδείξεις το σχετικό χωρίο της έκθεσης; Να δούμε πως ακριβώς το λέει; Εφόσον την έχεις μελετήσει τόσο καλά, δε θα σου είναι δύσκολο να μου δείξεις που το γράφει αυτό. Επαναλαμβάνω, θα πρέπει "να κρίνει θετικά την καταδίκη". Ε, "φίλε";

Μην κομπορρημονεις αγαπητε . Μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση της προτασης και βγαινει αλλο νοημα . Ας αποσαφηνησω λοιπον . Στην προταση αυτη (: The law punishes "whoever intentionally incites others to actions that could provoke discrimination, hatred or violence against persons or groups of persons on the basis of their race or ethnic origin or expresses ideas insulting to persons or to groups of persons because of their race or ethnic origin." ) κανει λογω για τον νομο που τιμωρει αυτους που υποκινουν ρατσιστικες ενεργειες και λιγο πιο κατω (: In December the court convicted Plevris and sentenced him to a 14-month suspended sentence for inciting hatred and racial violence through his book "The Jews - The Whole Truth") αναφερει την τιμωρια του Πλευρη απο την Ελληνικη δικαιοσυνη , αφηνωντας σαφως να εννοηθει ως "θετικο για την Ελλαδα που καταδικαστηκε "

Τα λεμε ...

ΓΩΓΟΣ .-. ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

Cosmos2001Μέλος
03/06/2008, 21:49:14

quote:
quote:

Α, εντάξει...

quote:

quote:

;;;

quote:
Δεν μπορεις να με κρινεις , δεν εχεις το γνωστικο υποβαθρο για να το πραξεις . Αστυνομια ? Χα χα χα !

Αφού είμαι αδαής, τι προσπαθείς να συζητήσεις μαζί μου;

quote:
.....αφηνωντας σαφως να εννοηθει ως "θετικο για την Ελλαδα που καταδικαστηκε

Ή δε καταλαβάινεις τι διαβάζεις ή είσαι ψεύτης... Μάλλον το δεύτερο πιστέυω, αλλά δε βάζω και χέρι στη φωτιά.

03/06/2008, 23:20:06
GO HOME ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ GRECIA!
Μια χαρά τα είπε ο Πλεύρης γαιτί έχει α******

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

04/06/2008, 02:21:40
quote:
europaios2

GO HOME ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ GRECIA!
Μια χαρά τα είπε ο Πλεύρης γαιτί έχει α******

Πω, πω συνθηματολογία...μου θυμίζει γήπεδο. Απλά δεν θέλω να φαντάζομαι πώς θα ένιωθαν μερικοί Ελληνες μετανάστες παλιότερων εποχών αν αντικαταστήσουμε τη λέξη GRECIA με τη λέξη USA ή AUSTRALIA.

Αυτά λέει η χριστιανική "αγάπη" του Ιησού ευρωπαίε μου για τους συνανθρώπους σου? Με στενοχωρείς...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

04/06/2008, 19:47:15
quote:

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Α, εντάξει...

Τι ενταξει βρε εξυπνακια . Αν καποιος καταλαβε αυτο που ειπες , αυτος εισαι εσυ και οχι εγω . Εγω ξερω πως η εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ κινηται στα πλαισια της αρχης "διαιρει και βασιλευε" . Εγω σε αντιθεση με αυτα που με καταλογιζεις πως καταλαβα , πιστευω πως αυτο που θελουν οι ΗΠΑ ειναι να μην διορθωσουμε αυτα που εντοπιζει η εκθεση ως προβληματα δηθεν , μεθοδευοντας στη συνεχεια με τον εναν ή τον αλλο τροπο την επιδεινωση αυτων των δηθεν προβληματων (π.χ. προβοκατσια , βλεπε πρωην Γιουγκοσλαβια - Ιρακ - τωρα Ιραν κλπ) ωστε να ερθει η στιγμη που θα επεμβουν ως ρυθμιστες , ως σωτηρες αποκομιζοντας καθε λογης κερδος . Εχουμε επομενως διαφορετικη προσεγγιση του γεγονοτος .

quote:

;;;

Προς τι τα ερωτηματικα ; Δεν καταλαβα ; Μπορεις να καταλαβεις οτι αυτη η ιστορια αυτη με τις εκθεσεις του sd στοιχιζει καποια εκατομυρια δολλαρια στις ΗΠΑ ; Τι πιστευεις δηλαδη , οτι το καναν ετσι γιατι γουσταρουν μονο να πουν την αποψη τους. Δεν καταλαβαινεις πως ο στοχος ειναι καποιος αλλος ;

quote:
Αφού είμαι αδαής, τι προσπαθείς να συζητήσεις μαζί μου;

Για πολλους και διαφορους λογους . Ενας εξ αυτων ειναι οτι δεν μ΄αρεσουν αυτοι που κανουν τον εξυπνο , αλλος λογος ειναι να περναω την ωρα μου κλπ κλπ

quote:
Ή δε καταλαβάινεις τι διαβάζεις ή είσαι ψεύτης... Μάλλον το δεύτερο πιστέυω, αλλά δε βάζω και χέρι στη φωτιά.

Κοιτα πονηρε , δεν θα καθοδηγης οπως θελεις την κουβεντα . Μπορεις να κανεις μια αναδρομη στα 677 προηγουμενα μηνυματα μου για εξακριβωσεις αν καταλαβαινω ή οχι και αν ειμαι ψευτης ή οχι . Οσο για το επιμαχο σημειο εδωσα εξηγησεις . Επισημαινω και παλι πως η εκθεση λεει οσα λεει γιατι οι συντακτες της θεωρουν πως οσα αναφερουν υφιστανται . Κρινουν δηλαδη σημαντικα γεγονοτα ως αρνητικα για την Ελλαδα (αντισημιτισμος Πλευρη) ή ως θετικα για την Ελλαδα (καταδικη Πλευρη) και τα αναφερουν αλλιως δεν εχουν λογω να το πραξουν ... ακομα κι εσυ μπορεις να το καταλαβεις ! Οσο για το χερι σου μην το βαλεις στη φωτια , δεν θα σ΄αρεσει , βαλτο καπου αλλου , που ξερεις ... μπορει να σ΄αρεσει ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

evgeniosΜέλος
26/08/2005, 17:09:58
Συνηθισμένος διάλογος μεταξύ δύο τρελών...

Ευγένιος:Κοίτα Σεμίνα, ένας τρελός!!!
Σεμίνα:Μα γιατί τον αποκαλείς τρελό;
Ευγένιος:Μα δεν τον βλέπεις που κοιτάζει μια μαύρη σελίδα εδώ και καμιά ώρα;
Σεμίνα:Τι σελίδα καλέ; Τρύπα είναι...! Και γιατί μαύρη; Αχρωματοψία έχεις; Ροζ είναι!!!
Ευγένιος:Μπα... τελικά για λαχανί μου μοιάζει...
Σεμίνα:Ποιο λαχανί; Τώρα απέκτησε στήλες με ονόματα και φράσεις...
Ευγένιος:Σαν να'χεις δίκιο... Κοίτα τι λέει εκεί: Ευγ... Ευγεν...
Σεμίνα:Ευγένιος καλέ!
Ευγένιος:Α! Το όνομά μου!
Σεμίνα:Καλά και το δικό μου όνομα που είναι;
Ευγένιος:Ουφ!Τι παραπονιάρα θεέ μου!
Σεμίνα:Τι;Εγώ παραπονιάρα.. λίγα τα λόγια σου για μένα.. Αν τολμάς, ξαναπες κάτι τέτοιο!
Ευγένιος:Αργότερα... Κοίτα τον, σηκώθηκε!
Σεμίνα:Που πάει ο τρελός? ..εδώ είναι παράδεισος..
Ευγένιος:Ε βέβαια! Κοίτα πόσοι υπολογιστές! Καλά, αυτή η σελίδα τι να είναι άραγε;
Σεμίνα:Ξέρω εγώ? Μεταφυσική μου είπαν...:)
Ευγένιος:Α! Εκεί που μπαίνουν όλοι οι τρελοί και ανακαλύπτουν τον εαυτό τους;
Σεμίνα:Ποιον εαυτό? Τον "μέσα" ή τον "έξω"?
Ευγένιος:Α! Μα εσύ είσαι τρελή μου φαίνεται! Τον έξω λογικά!!!
Σεμίνα:Ποιον έξω ντε? Τον μέσα ανακαλύπτουν εδώ...
Ευγένιος:Κι εγώ που νόμιζα ότι θα δίνουν και συμβουλές για τα μαλλιά μου...Ουφ...!Τζάμπα καθόμαστε εδώ...
Σεμίνα:Πωπω βρε θεότρελέ μου.. τι σε νοιάζει το έξω?? Το μέσα έχει σημασία.. στο τρελοκομείο που ήσουν δεν στα έμαθαν αυτά?
Ευγένιος:Όχι βέβαια! Μας μάθαν όμως να περιποιούμαστε τον εαυτό μας! Κοίτα τι όμορφα μαλλιά που έχω! Κοίτα κι αυτόν εκεί τι ωραία μαλλιά! Μέσα θα'ταν κι αυτός!
Σεμίνα:Αχα! Και ο κόσμος μας τρελοκομείο λοιπόν.. Και εγώ? Εγώ τι κάνω εδώ?
Ευγένιος:Που είσαι; Μισό, να βάλω τον φακό μου.. Κάπου εδώ θα έπεσε. Μα βοήθα λοιπόν! Τι τον κοιτάς αυτόν;
Σεμίνα:Αναρωτιέμαι.. γιατί ασχολείται... με το έξω τόσο πολύ... και όχι με το μέσα..
Ευγένιος:Τι να σου πω... Για να δούμε τι γράφει... Πω πω! "Ο τρελός και ο θεότρελος"... Λες να μας ακούει τόσην ώρα;;;
Σεμίνα:Ποιος? Ο τρελός... ή ο θεότρελος...?

Αφού όλοι τρελοί είμαστε σ'αυτόν τον κόσμο...!!!!

Φιλικά
τα δυο τρελά

Ο Ευγένιος...
και.....
το Σεμινάκι!!!

Υ.Γ. Τώρα ποιος είναι ο τρελός και ποιος ο θεότρελος, το αφήνουμε σε σας...!!!!!!!!!!

26/08/2005, 21:14:13
eugene, επετρεψε μου να ειμαι ο πρωτος που θα σε συγχαρω [αληθεια να μιλαω στον ενικο, η ακουτε και οι δυο σας;;;] για αυτο το πολυ πρωτοτυπο τοπικ... οντως, και χωρις να θελω να παρεξηγησω κανεναν, ολοι οσοι μπαινουμε εδω, μας εχει κατσει ενα κολλημα με το "εξω" και σπανια βλεπεις ακομα και τα πληρη μελη να κανουν εσωτρεικη αναζητηση....

παντως ειναι και ψιλοεφιαλτης να προσπαθεις να γραψεις στο εσοτέρικα απο ιντερνετ καφε, με ολους αυτους τους τρελους-περιεργους να μαζευονται απο πανω σου να δουν τι γραφεις και μετα να λενε <<α,, καλα>> με μια απογοητευση, λες και επρεπε εγω να παιζω καποιο action game, αντι να γραφω!!!

evgeniosΜέλος
29/08/2005, 22:02:22
quote:
[αληθεια να μιλαω στον ενικο, η ακουτε και οι δυο σας;;;]

quote:
παντως ειναι και ψιλοεφιαλτης να προσπαθεις να γραψεις στο εσοτέρικα απο ιντερνετ καφε, με ολους αυτους τους τρελους-περιεργους να μαζευονται απο πανω σου να δουν τι γραφεις και μετα να λενε <<α,, καλα>> με μια απογοητευση, λες και επρεπε εγω να παιζω καποιο action game, αντι να γραφω!!!

εμένα μου λες! χαμός γίνεται! όλοι counter και lineage! και τώρα που γράφω οι δίπλα μου παίζουν!!!

quote:
οντως, και χωρις να θελω να παρεξηγησω κανεναν, ολοι οσοι μπαινουμε εδω, μας εχει κατσει ενα κολλημα με το "εξω" και σπανια βλεπεις ακομα και τα πληρη μελη να κανουν εσωτρεικη αναζητηση....

το θέμα είναι να μπορούμε να βρούμε την χρυσή τομή έτσι ώστε να είμαστε σωστοί και στα δύο... εγώ ίσως και να το ψάχνω ακόμα... όπως και πολλοί άλλοι...!!!

Φιλικά
Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

30/08/2005, 11:48:17
quote:
όλοι counter και lineage! και τώρα που γράφω οι δίπλα μου παίζουν!!!

ωχ! οχι ρε φιλε, λες να ειμαστε στο ιδιο καφε;;; ειμαι στον τεσσερα [υπολογιστη παντα]...

seminaΜέλος
14/09/2005, 14:16:01
πρόσφατα διάβασα ένα βιβλίο και με εντυπωσίασε το παρακάτω που διάβασα..

ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ.ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ:ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΙΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.

Πάντως με εκπλήσσεται..ούτε ένας τρελός δεν κυκλοφορεί σε αυτό το φόρουμ??Κάπου κάπου χρειάζεται και λίγη τρέλα!!!
Φιλικά

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

14/09/2005, 23:55:31
αμπου αγκου αμπα ντααααααααααα...

περναω για τρελος;!

15/09/2005, 01:18:58
Ασ' τον τρελό στην τρέλα του
ασ'τονε στ' όνειρό του
τον κόσμο αυτό σιχάθηκε
κι έφτιαξε έναν δικό του...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

15/09/2005, 11:29:52

Περί τρέλλας; ΄Εγινε...

Κάποτε έλεγα λοιπόν
και σε παρόν και παρελθόν
πως κάθε τρέλλα πάει
κι ας μην το μαρτυράει
ψηλά εκεί εις τα βουνά
που ΄χουν σχισμές μα και κενά,
και δεν ξαναγυρνάει.
Μα έλα που ξυπνάει...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φως αναβλύζεις,και με στηρίζεις,μη με σαστίζεις
μεθώ στη θεική σου γαλήνη,το ίσως είναι μιά φυγή,μην μου ξεφεύγεις λοιπόν γιατί είναι άδικο.Αντίκρυσέ με.Το θέλω είναι μιά αρχή.Εσύ μιλάς γιά το παρόν,κι εγώ γιά αύριο.

evgeniosΜέλος
16/09/2005, 12:34:48
Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένας άνθρωπος, ας τον λέμε Α, που ήθελε να γίνει τρελός
(τώρα το γιατί δεν το ξέρω, νομίζω όμως πως ήταν από την αρχή λίγο λοξός και ήθελε να κάνει αναβάθμιση, πως κάνεις στο Lineage II, που βρίσκεις τον γκουρού και σε διδάσκει, κάτι τέτοιο τέλος πάντων).
Το αποφάσισε λοιπόν να πάει να μαθητέψει σε έναν άλλον που όλοι λέγαν πως ήταν τρέλος, ας τον λέμε Β, ο βασιλιάς των τρελών. Πήγε λοιπόν και τον βρήκε. Και ο Β κουφάθηκε τόσο μ'αυτά που άκουσε που τον ανακήρυξε επίσημα θεότρελο και του έδωσε την θέση του!
Κι έτσι από τότε ο Α γυρίζει θεότρελος κι ευτυχισμένος στον κόσμο...! Ο Β πάλι αφού το σκέφτηκε καλά, αποφάσισε να τον ακολουθήσει....
-
-
-
-
-
....από περιέργεια!!! Ποιος ξέρει τι θα άκουγε ακόμα από αυτόν!!!
Και ζήσαμε εμείς καλά κι όμορφα κι αυτοί τρελά, θεότρελα και ευτυχισμένα!!!!

Φιλικά
Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.