ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΜηδείαΜέλος
07/07/2010, 23:18:56
Δεν είπα οτι κάνεις κάπου λαθος γλυκια μου.
Ολα σωστά τα λές ο τρόπος σου ομως κάτι έχει, θα έλεγα οτι είναι προκλητικος και μην απορείς για προσωπικές επιθέσεις.
ΜηδείαΜέλος
07/07/2010, 23:21:23
quote:
Α,μην εχεις την εντυπωση οτι δεν κυκλοφορουν παναξιοι επιστημονες οι οποιοι δεν εχουν κανενα προβλημα να ξεφτιλισουν τους ασχετους που τους πανε κοντρα.Δεν ειναι η σεμνοτητα αυτη που καθοριζει την αξια ενος επιστημονα.Αυτο που καθοριζει την ΑΞΙΑ του επιστημονα ειναι η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ Η/ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

Κάνεις λάθος γλυκια μου.
Κανείς επιστημονας δεν θα καθήσει να ξεφτιλιστεί οπως λές με τους άσχετους. Κανείς στο εγγυώμαι.

mimosaΜέλος
07/07/2010, 23:28:35
Οι γιατροί πάντα τόνιζαν ότι οι ασθενείς που νοσηλεύονται βαριά ή πέθαναν είχαν ήδη βεβαρημένο ιστορικό πνευμονολογικών παθήσεων. Ποτέ δεν είπαν εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε και συμβούλευαν τους ασθενείς ανάλογα με το ιστορικό τους. Το άν αποφασίσει να κάνει κάποιος το εμβόλιο ενώ δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο αφορά ψυχολογικούς προσωπικούς του λόγους (για να είναι ήσυχοι, για καλό και για κακό κλπ).
Θα μου πείς, κι αν μεταλλαχθεί; (αυτό είναι κινδυνολογία παρεμπιπτόντως), ε, δεν μεταλλάχθηκε. Αν μάθει ο τρέχαγύρευε πώς μεταλάσεται ο ίός τί θα αλλάξει δηλαδή;

Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των ανθρώπων, δεν νομίζεις; Όταν κάποιοι σπέρνουν τον πανικό θα θερίσουν τα διάφορα σενάρια.

07/07/2010, 23:29:17
Αγαπητή μου medtech, ήρθε η ώρα να κάνουμε εκείνη τη συζήτηση, που κάνουν, ολοι ανεξαρτήτως γνώσεων στο αντικείμενο...
Η πανδημία της γρίπης, βγήκε μπαρούφα...Αυτό,είναι γεγονός, όχι συμπέρασμα....Λιγότεροι θάνατοι, απο μια κοινή γρίπη...Αποτελεί
ιό εργαστηριου, ενισχυμένου, αλλά, πάλι μια απλή γρίπη είναι..
Τιποτε άλλο..Γιατί αυτός ο πανικός;
Μονο για τις εταιρίες -εργοδότες των γιατρών;
Όχι βέβαια..Υπάρχουν άλλα συμφέροντα, πολύ χειρότερα που εξυπηρετούνται και θα λογοδοτήσουν, οι κάθε ειδους ενεχόμενοι...
Επειδή, λιπον, εγώ, ως πολίτης, ειμαι ο κρίνων, εσύ, απάντα,απολογήσου, για τα χάλια του εμβολίου, που προκαλεί διάφορες παρενεργειες, γισα το οτι νοσήσαν όλοι το κάνανε, όπως κι ότι
η Νοβάρτις,είχε έτοιμο το εμβόλιο, μόλις ξέσπασε η επιδημία...
Μιλαμε για εγκλήματα...Εισαι σιγουρη, ότι θέλεις να υπερασπισθεις
τα σμυφέροντα των μεγαλοκαρχαριών, μέσα απο τους πουλημένους γιατρούς, στο συγκεκριμένο θέμα;;
Ετοιμάσου, γιατί, με αφορμή τα νοσοκομεία,θα βγουν πολλά στη φόρα για τους γιατρούς....Την πολυφαρμακεια που προωθούν, την αλόγιστη χρήση λάθος φαρμάκων, σε παθήσεις που δεν τα απαιτούν, κλπ...
Κάνατε αρκετό κακό,τώρα πρέπει να σταματήσετε...
kostakisΜέλος
07/07/2010, 23:32:20
Καλησπέρα και πάλι

Αγαπητή Μηδεία

quote:
Υπενθυμίζω kostakis ότι οι γιατροί ποτέ δεν κινδυνολόγησαν στο "τηλεπανηγύρι".

Οι εγχώριοι γιατροί απλά χωρίστηκαν στα δύο, στους πολέμιους και στους υποστηρικτές του εμβολίου. Μπορώ όμως κάλλιστα να θυμηθώ ανακοινώσεις ή "ανακοινώσεις" του Π.Ο.Υ. ή κυβερνητικών παραγόντων ή φορέων(;) Υγείας στο εξωτερικό, οι οποίες έκαναν λόγο για εκατόμβες δυνητικών ασθενών και εκατομμύρια θανάτους. Αλήθεια, θες να το ψάξω;

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

07/07/2010, 23:32:38
quote:
Κάνεις λάθος γλυκια μου.
Κανείς επιστημονας δεν θα καθήσει να ξεφτιλιστεί οπως λές με τους άσχετους. Κανείς στο εγγυώμαι.

Κανεις ειδικος επιστημονας δεν θα κατσει να ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ τους άσχετους ε?

Για ριξε μια ματια εδω

http://scienceblogs.com/insolence/

The plural of anecdote is not data.

07/07/2010, 23:40:15
Εγώ που σπουδάζω στο Πολυτεχνείο δικαιούμαι να έχω έπαρση; Αν συνεχίσω για διδακτορικό θα έχω πάντα δίκιο; Τι διαβάζουνε τα ματάκια μου... Έλα ρε παιδιά χαλαρώστε με τις κατηγοριοποιήσεις, ποιος δικαιούται να έχει έπαρση και ποιος όχι... Πρώτα πρώτα, εδω πέρα τις περισσότερες φορές επικαλούμαστε πηγές αρμόδιες και δεν κάνουμε επίκληση στην αυθεντία του εαυτού μας...Όλοι κάνουμε λάθη. "Αν θεωρείς τον εαυτό σου σοφό, τότε είσαι βλάκας" Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ. Ο τρέχα κάνει ακριβώς αυτό...Νομίζει ότι είναι ο υπερ-εγκέφαλος και οι υπόλοιποι τα μαθητούδια...

Medtech, το να τσακώνεσαι με τον τρέχα είναι να σα να παίζεις στους παραολυμπιακούς...Όποιος και να κερδίσει και οι 2 είναι καθυστερημένοι...Το μόνο που συστήνω να κάνεις είναι να εκθέτεις τα λάθη του και να τον αφήνεις να βρίζει και να βγάζει αφρούς αδιαφορώντας... Ο άνθρωπος είναι αρνητής του ολοκαυτώματος περιμένεις να καταλάβει τι παίζει με ιούς και μεταλλάξεις; Αν είμασταν στον πολιτισμένο κόσμο(βλ. Γερμανία) θα τον είχαν χώσει φυλάκα μόνο και μόνο για αυτό... Μη δίνεις σημασία λοιπόν...Γράφε εσύ με πηγές αυτό που βρήκες και άστον να λέει...

Edited by - IndustrialAngel on 07/07/2010 23:42:09

mimosaΜέλος
07/07/2010, 23:43:57
quote:

Καλησπέρα και πάλι

Αγαπητή Μηδεία

quote:
Υπενθυμίζω kostakis ότι οι γιατροί ποτέ δεν κινδυνολόγησαν στο "τηλεπανηγύρι".

Οι εγχώριοι γιατροί απλά χωρίστηκαν στα δύο, στους πολέμιους και στους υποστηρικτές του εμβολίου. Μπορώ όμως κάλλιστα να θυμηθώ ανακοινώσεις ή "ανακοινώσεις" του Π.Ο.Υ. ή κυβερνητικών παραγόντων ή φορέων(;) Υγείας στο εξωτερικό, οι οποίες έκαναν λόγο για εκατόμβες δυνητικών ασθενών και εκατομμύρια θανάτους. Αλήθεια, θες να το ψάξω;

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Θα τα βρείς, το ξέρω, γι'αυτό θα αναδιατυπώσω το μήνυμά μου.
Υπενθυμίζω kostakis ότι οι όποιοι ευσυνείδητοι γιατροί μας ποτέ δεν κινδυνολόγησαν στο "τηλεπανηγύρι. Δεν πέτυχα κανέναν σε τηλεπαράθυρο να λέει υπερβολές, αλλά δεν έβλεπα και όλη μέρα τηλεόραση. Κακό πράγμα η τηλεόραση. Τζιζ.
ΜηδείαΜέλος
07/07/2010, 23:45:36
quote:
Εγώ που σπουδάζω στο Πολυτεχνείο δικαιούμαι να έχω έπαρση;

Δηλαδη θέλεις να πεις οτι η έπαρση ειναι αρετή που συνοδεύει αυτους που σπουδάζουν? ή αυτούς που νομιζουν οτι τα γνωρίζουν ολα?

ΜηδείαΜέλος
07/07/2010, 23:51:29
quote:
Medtech, το να τσακώνεσαι με τον τρέχα είναι να σα να παίζεις στους παραολυμπιακούς...Όποιος και να κερδίσει και οι 2 είναι καθυστερημένοι...

Καθυστερημένοι ποιοί οι ανάπηροι αθλητές?
Το σκέφτηκες πολύ αυτο για να το πεις σπουδαστή του πανεπιστημίου?

choiceΝέο Μέλος
02/02/2007, 03:56:58

lousipanΜέλος
02/02/2007, 10:01:17
Καλημερα σε ολους.Φιλε/η CHOISE τρομερα και πανεμορφα τα συννεφα.Πιθανο ειναι νεφη της κατηγοριας cumuluς(σωρειτης) που εχει αποκοπει μερος της βασης του και εχει αυτο το σχημα.
choiceΝέο Μέλος
03/02/2007, 01:57:01
Εχεις δίκιο είναι τα κοινώς λεγόμενα lennies (απο το Lenticular ή altocumulus). Είναι φοβερό ποσο απιστευτα όμορφη είναι η φυση!
03/02/2007, 14:48:37

In anticipation of my resurrection...

another starΜέλος
14/02/2007, 19:03:39

Συγνώμη τώρα, με αυτό τον ουρανό στη δουλειά σου μπορείς να δουλέψεις ή τα παρατάς όλα και κάθεσαι και κοιτάς απλά????
(το βουνό είναι ο Χορτιάτης, σήμερα το πρωί)

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
alpiega.Νέο Μέλος
15/02/2007, 12:56:53
Περίεργα δεν είναι,αλλά εντυπωσιακά σίγουρα!

My world

15/02/2007, 16:00:08

04/03/2007, 04:18:50
hendrixΜέλος
04/03/2007, 18:04:42
http://images.google.gr/images?q=mammatus

.

.

Edited by - hendrix on 04/03/2007 18:06:08

04/03/2007, 23:53:26