ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μέλος 1ης Βαθμίδας! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μέλος 1ης Βαθμίδας! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Oculatis Abis33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Oculatis AbisΜέλος
06/11/2002, 13:41:41
Έγινα λοιπόν μέλος 1ης βαθμίδας

Άντε μου εύχομαι και σ' ανώτερα

Sub rosa

06/11/2002, 16:27:39
Συγχαρητήρια!!

Σου εύχομαι κι εγώ λοιπόν να επιτύχεις και ανώτερες βαθμίδες Αναζήτησης, Συμμετοχής, Γνώσης και πάνω απ'όλα Σοφίας!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Darkangel_78Μέλος
06/11/2002, 17:07:02
Τα θερμά συγχαρητήτρια και από μένα!!Άντε και 2ης να κάνουμε παρέα!!!
Και εις ανώτερα...γενικώς!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

24/02/2014, 22:35:40
Ναι σαι καλά φίλε μου

Δεν ξέρω, λίγο το θέμα του Πυθαγόρα με το τουπέ , λίγο οι καταδρομικές επιθέσεις του Νικόμαχου, λίγο η δουλειά, λίγο οι τσακωμοί χωρίς ουσία..

Με ποιάνει καμιά φορά

Edited by - Italos on 24/02/2014 23:01:06

24/02/2014, 22:40:31
*Του φίλου Πυθαγόρα, είναι το θέμα με τον τουπέ.Όχι ότι παίζει ρόλο,αλλά για να είμαστε τυπικοί.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

parokaΜέλος
24/02/2014, 23:02:12
quote:

Μονή Βατοπεδίου, την έφερε φίλος το 1980, θα ψάξω να βρω και από ποιο μέρος της Π. Διαθήκης είναι οι στίχοι. Εκείνη την εποχή το επίμαχο σημείο οι μοναχοί το είχαν σκεπασμένο με ένα φύλλο χαρτιού.

στη μονή Βατοπαιδίου έχω πάει αρκετές φορές και σε διαβεβαιώνω ότι στο καθολικό στα παρεκκλήσια που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο του μοναστηριού ακόμη και στο αρχονταρίκι ΔΕΝ υπάρχει η φωτογραφία του εξωφύλλου σου.

24/02/2014, 23:03:36
quote:

Ο Θεός μέγας κριτής των θεομάχων

Ψαλμός 139
19 Βεβαίως θέλεις θανατώσει τους ασεβείς, Θεέ· ...

Όταν γίνεται μια αδικία όλοι εύχονται να υπήρχε τιμωρία - βλέπεις στις γραφές να μιλά ο Θεός γι'αυτό και ενοχλείσαι....

16 Αλλά, με τι να εξομοιώσω αυτή τη γενεά; Είναι όμοια με παιδάκια που κάθονται σε αγορές, και φωνάζουν στους συντρόφους τους,

17 και λένε: Σας παίξαμε φλογέρα, και δεν χορέψατε σας είπαμε μοιρολόγια, και δεν θρηνήσατε.

18 Επειδή, ήρθε ο Ιωάννης, μήτε τρώγοντας μήτε πίνοντας και λένε: 'Εχει δαιμόνιο.

19 'Ηρθε ο Υιός τού ανθρώπου τρώγοντας και πίνοντας και λένε: Δέστε, ένας άνθρωπος φαγάς και κρασοπότης, φίλος τελωνών και αμαρτωλών. Και η σοφία δικαιώθηκε από τα παιδιά της. (κατά Ματθαίο κεφ. 11 - ια΄)

24/02/2014, 23:04:05
quote:
Italos
Δεν ήθελα να συμμετέχω στην παραπάνω "ομορφιά", αλλά επειδή τυχαίνει να την έχω διαβάσει τη Βίβλο, θα ήθελα σε παρακαλώ να μου υποδείξεις σημεία στα οποία ο Χριστός παραπέμπει σε αυτά που αναφέρεις παραπάνω. Γιατί όταν βλέπω να αμύνονται ο ένας υπέρ των θέσεων του κατά της εκκλησίας και ο άλλος υπέρ αυτής, νομίζω χάνεται το νόημα που είναι τι είπε ο πρωταγωνιστής, που είναι ο Λόγος του Θεού.

Φίλε Itale αφού όπως γράφεις έχεις διαβάσει την Βίβλο, ασφαλώς δεν θα σου έχει διαφύγει το γεγονός ότι κάτω από την γενική ονομασία “Βίβλος” περιλαμβάνονται τόσο η Παλαιά όσο και η Καινή Διαθήκη. Επίσης εκτός από το ότι τα σημεία στα οποία παραπέμπω να διαβάση ο killuminati περιλαμβάνονται στην Παλαιά Διαθήκη, πράγμα που έπρεπε να γνωρίζης αφού έχεις διαβάσει την Βίβλο, στην σημείωσή μου στο τέλος του γράφω:

-Άμα τελειώσεις μ' αυτά γράψε μου να σου στείλω και άλλα, γιατί άμα τελειώσουμε με την Παλαιά, έχει σειρά και η Καινή Διαθήκη.

Οπότε πως έχεις την απαίτηση να σου γράψω σε ποιο σημείο της Παλαιάς Διαθήκης ο Χριστός παραπέμπει σε αυτά που αναφέρω; Όσο για την εκκλησία εκτός στο ότι δεν αναφέρθηκα σ' αυτήν, ποσώς θα με ενδιέφερε αν δεν διαπλεκόταν υπογείως με τους πολιτικούς επεμβαίνοντας στους νόμους της πολιτείας, και το υπουργείο παιδείας δεν ήταν και θρησκευμάτων όπως στα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης.

quote:
Italos
Γιατί άλλο να κράζεις τις εκκλησίες, που τις κράζει και ο Ιωάννης στην αποκάλυψη, και άλλο να κράζεις τη διδασκαλία του Χριστού.

Δεν γνωρίζω σε ποια διδασκαλία αναφέρεσαι, γιατί εκτός του ότι ο Χριστός, αν υπήρξε δεν δίδαξε τίποτα το καινούργιο, δεδομένου ότι τα ευαγγέλια γράφτηκαν αιώνες μετά από αγνώστους, και αυτά που αναφέρονται μέσα ως διδάγματα τα είπαν ήδη άλλοι αιώνες πριν. Και για να μη σε παραπέμπω σ' ολόκληρη την “Ελληνική Γραμματεία” ή τα “Ερμητικά Κείμενα”, μπες στο Google και διάβασε μόνο τα “Δελφικά Παραγγέλματα” και θα καταλάβης τι εννοώ.
Αν θέλεις τώρα να μιλήσουμε για την Καινή Διαθήκη τις αντιφάσεις της και το αλαλούμ που υπάρχει μέσα, δεν έχεις παρά να ενεργοποιήσης ένα σχετικό θέμα από τα τόσα του παρελθόντος, να το συζητήσουμε, και να καταθέσης τις όποιες ενστάσεις σου.

Κατά τα άλλα εγκρίνω κι επαυξάνω την δεύτερη ανάρτησή σου 24/02/2014, 21:43:05

*

24/02/2014, 23:15:40
quote:
Sesostris
Οπότε πως έχεις την απαίτηση να σου γράψω σε ποιο σημείο της Παλαιάς Διαθήκης ο Χριστός παραπέμπει σε αυτά που αναφέρω; Όσο για την εκκλησία εκτός στο ότι δεν αναφέρθηκα σ' αυτήν, ποσώς θα με ενδιέφερε αν δεν διαπλεκόταν υπογείως με τους πολιτικούς επεμβαίνοντας στους νόμους της πολιτείας, και το υπουργείο παιδείας δεν ήταν και θρησκευμάτων όπως στα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης.
Και να προσθέσω σε αυτό, οτι καλό είναι όπως προτείνει και η Ρεπούση, να αντικαταστήσουμε το μάθημα των θρησκευτικών και να το κάνουμε πιο ευρύ και όχι στενά ορθόδοξο, όπως και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και να πάψουμε επιπλέον να διδάσκουμε στα παιδιά μας νεκρές γλώσσες, ή έστω αυτό να γίνεται σε μεγαλύτερες τάξεις και κατ'επιλογήν.
24/02/2014, 23:46:29
quote:
Ρεπούση

Είπαμε, έχω ένα κουσούρι με την ιστορία.Δε μπορώ να ανέχομαι ούτε ωραιοποιήσεις της, αλλά ούτε και κακοποιήσεις της.

Οι πίπες με τις πίπες και τα τσιμπούκια με τα τσιμπούκια.

Άκου Ρεπούση,βραδυάτικα.. Έλεος

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

24/02/2014, 23:56:49
Εξαιρετικά τα Δελφικά παραγγέλματα.
Ομως Sesostris δεν μου απάντησες σε αυτό που ρώτησα. Και θα το ξαναρωτήσω αλλιώς.

Οι Εβραίοι στην ιστορία που παρουσιάζει η Παλαιά διαθήκη έχουν κάνει τα αίσχη, οι Απόστολοι στην Καινή τα λένε όπως θέλει ο καθένας, όπως τους φάνηκαν ή όπως τους βολεύει.
Η εκπλήρωση της ΠΔ είναι ο Χριστός. Σύμφωνα με την Βίβλο είναι ο λόγος του θεού, είναι η έκφανση του σε υλική μορφή.

Και σε ρωτάω: Ανεξάρτητα με το αν υπήρξε ο Χριστός ή όχι, αν αυτά που λέει είναι καταφανέστατα επηρεασμένα από τον Πλάτωνα ή το Σωκράτη, αν τη Βίβλο την έγραψαν άνθρωποι και αν οι εβδομήκοντα μαγείρεψαν για να τα μπαλώσουν και να προσανατολιστεί ο κόσμος σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία:
Αυτά που διαβάζεις ότι είπε, αυτό που γνωρίζεις ως διδασκαλία του, είναι κάτι που θεωρείς σωστό ή σε ενοχλεί;Είπε κάτι λάθος?
Οχι τι είπαν οι Απόστολοι, ούτε ο οποισδήποτε άλλος.
Γιατί χριστιανός δεν είναι αυτός που λέει ότι είναι, αλλά αυτός που ακολουθεί κοινή γραμμή με αυτή του Χριστού. Ανεξάρτητα αν τον πιστεύει ή όχι, κατά τη δική μου ταπεινή άποψη.

Οσον αφορά τα Δελφικά παραγγέλματα, νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να τα παραλληλίσουμε με τον Χριστό αλλά με τις 10 Εντολές του Μωυσή.

Αυτό που έχει η διδασκαλία του Χριστού και δεν έχουν τα παραγγέλματα είναι:
Ιδια φύλαττε,Σοφοίς χρω, Πλούτει δικαίως αναιρούνται. Ο Χριστός ήταν κατά της ιδιωτικής περιουσίας, δεν σουλάτσαρε μόνο με σοφούς και ήταν κατά του πλούτου. Επίσης είπε το τολμηρό αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου. Εβαλε την αγάπη πρωταγωνίστρια. Εκ διαμέτρου αντίθετο με τα Ερμητικά κείμενα, που αποσκοπούν στην ατομική εξύψωση παραβλέποντας την υλική πτυχή μας, έθεσε την συλλογική προσπάθεια ως μέσον για την ανύψωση του ανθρώπου.

Για να το επεκτείνω, ο ερμής μίλαγε ως θεός, ο Χριστός ως ανθρωπος. Αν θες το συζητάμε.

Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι Sesostris, σεβαστή η άποψη σου, θέλω απλά να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

25/02/2014, 05:35:21
Οι ΥΠΕΡΕΛληνες προστάτες Έψιλον με την ελληνική ΥΠΕΡτεχνολογία, είχαν πάει για κατούρημα όταν οι "ιουδαιοχριστιανοί" απόστολοι με τα σχισμένα ιμάτια ήρθαν με τα πόδια, να διαδώσουν στην Ελλάδα την θρησκεία του Ιησού Χριστού.

Όπως πήγε και για κατούρημα ο Βάαλ όταν οι 400 ψευδοπροφήτες του τον παρακαλούσαν να τους σώσει από τον Θεό του Ηλία.

Εδώ και 2000 χρόνια είναι όλο λόγια, για το πως οι Έλληνες εκπολίτισαν τους Αιγύπτιους, τους Σουμέριους και όλο τον κόσμο, για το πως οι Έλληνες έφτιαξαν ακόμη και το dna, για το ελληνικό θαύμα στο οποίο υποκλίνονται οι πάντες, αλλά που παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε μια πεζοπορία μερικών εβραιοχριστιανών αποστόλων της Ιουδαίας.

Τελικά ανακαλύπτουν πως τους φταίει ο Μέγας Αλέξανδρος, η Ρώμη και εφευρίσκουν και άλλες δικαιολογίες για την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν μια αράδα αδύναμων και γερασμένων ιουδαιοαποστόλων.

25/02/2014, 05:56:23
Ουδεμία ανάγκη έχει ο Χριστός τον πλάτωνα και τον σωκράτη, που μάζευαν όμορφα παιδάκια για να τους διδάξουν "ουράνιους" έρωτες.

Αυτό που θαυμάζουν οι νεοπαγανιστές είναι ένα αρχαιοελληνικός φανταστικός παράδεισος που δεν υπήρξε ποτέ, μόνο στην φαντασία του μυαλού τους.

Μερικοί πλούσιοι φασίστες κάθονταν και φιλοσοφούσαν μαζεύοντας ωραία αγοράκια και τρώγοντας τσαμπιά από σταφύλια, όταν κάπου αλλού κάποιοι έχυναν ιδρώτα και αίμα για να χτίσουν τον πολιτισμό του κάθε ψευτοελληναρά. Και η πλάκα είναι πως οι ίδιοι μαρτυρούν ότι διδάχθηκαν από Αιγυπτίους και άλλους "βάρβαρους".

Αυτή ήταν η αρχαία Ελλάδα, ο παράδεισος των πλουσίων και η κόλαση των φτωχών. Γι' αυτό οι αμπελοφιλοσοφίες των ευκατάστατων και τα έργα τέχνης κράτησαν παγερά αδιάφορο τον λαό, που είχε σιχαθεί την καταπίεση στην φασιστική κοινωνία της αρχαίας Ελλάδας.

ΚΥΩΝΜέλος
25/02/2014, 09:32:32
Φίλε είσαι για κλάματα...Η σύγχυση που επικρατεί στο κεφάλι σου δυσκόλως τακτοποιείται...Άρχισε την προσπάθεια όσον είναι καιρός...Αν είναι.

25/02/2014, 10:17:19
Λοιπον για να τελειωνουμε και αν εχετε @@ και συνειδηση καπου μεσα στο γεματο απο σκατα κεφαλι σας κρατηστε αυτο το μηνυμα αν οχι και παλι το ιδιο μου κανει.

Οι Ελληνες ειναι οι μεγαλυτεροι κλεφτες και οι μεγαλυτεροι απατεωνες στην ανθρωπινη ιστορια και δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ να προσφερουν πλεον στην ανθρωποτητα περα απο τον νοητικο αυνανισμο και τα αλαζωνικα σκατα που εχουν μεσα στο κεφαλι τους.

Εγω ειμαι ο αβαταρας του Μαρντουκ οχι γιατι ειμαι καποιος αλλα γιατη η βλακεια σας με εκανε καποιο, καθως οσο συνεχιζετε να μαλακιζεστε και να βριζετε τον Χριστο και τους χριστιανους ταιζοντας Εωσφορικους Εγρηγορους τοσο πιο πολυ απολαμβανω το αιμα σας και τοσο μας ενδυναμωνετε και αυτοι που ειναι ηδη εδω και αυτοι που ερχονται θα σας πιουν και την τελευταια σταγονα αιματος στην κολαση.

Οι Ελληναρες ειναι η ντροπη της ανθρωπινης υπαρξης και δεν αξιζουν ουτε τον αερα που αναπνεουν. Υπαρχουν μονο οι φιλοι τους Χριστου και τα σκατα του.

Οσοι θελετε το αιμα του Χριστου και των Αγιων ελατε εδω και ανοιξτε μου πολεμο να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος:

anunnakicouncil.com

Ξεκινηστε τις επιθεσεις με την "αληθεια" σας για να επισπευσουμε τις διαδικασιες καψιματος τους παραληρηματος σας αλλιως θα καειτε στο σκοτος και δεν θα προλαβετε καν να δειτε το φως.

Αντε στο διαολο τωρα απο εκει που ηρθατε. Αμα νομιζετε οτι η Μαλακια που ειναι η πνευματικη σας μητερα κυβερνα την συνειδηση στο συμπαν τοτε μολις χεστηκατε Ελιναις και συντομα θα δουμε ποιοι ειναι τα τρολ της υπαρξης.

Ξεκινατε απο εδω την ερευνα σας τεραστιοι κλοουν του συμπαντος:

http://www.sacred-texts.com/afr/stle/stle05.htm

Πρωτα ανοιγετε νοητικο πολεμο και μετα κρυβεστε μεσα στα Ελληνικα σκατα σας; Ετσι σας εμαθε ο Παλαιολογος; Ετσι σας εμαθε ο γιος του Λυβιου θεου Αμμων (Ανουννακι) o Μεγας Αλεξανδρος;

Ποσο ξεφτυλες εισαστε και ποσο νομιζετε θα αντεξει το παραληρημα και η υποκρισια σας; lol

Εγω δεν θα ξαναερθω εδω μεσα γιατι με πιανει φαγουρα με τους υπερβλακες υπερελληνες και δεν υπαρχει τροπος να υπαρξουμε στο ιδιο συμπαν και δεν χαραμιζω ουτε το σαλιο μου να φτυσω τους φιλους τους γιατι οσοι ειναι φιλοι τους και γλυφουν τα @@ των δαιμονων τους ειναι εχθροι μου και τους θεωρω υποδεεστερους απο υπανθρωπους και ασοφοτερους απο τα ζωα οπως ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος που τους εκαιγε για την πλακα του.

Απλα σας μεταφερω την τελευταια προειδοποιηση απο τους θεους και απο τους πραγματικους Ροδοσταυρους Illuminati που ειναι οι πραγματικα μυημενοι στα μυστηρια των θεων και δεν χρειαζετε να κουνησω ουτε το δακτυλακι μου γιατι εχετε μπλεξει με την αληθεια και τους θεους και ηδη βρισκεστε σε διαδικασια καψιματος και εισαστε τοσο καημενοι που το απολαμβανετε. Οι παραισθησεις σας εχουν ηδη τελειωσει απο αυτο το συμπαν και τωρα μενει να δουμε αν θα σωθει η ψυχη σας απο την βλακεια σας.

http://www.youtube.com/watch?v=b11-37Me_a4

Υ.Γ Θα μπλοκαρω αυτο το δαιμονικο μερος απο τον browser μου για να μην μπω ξανα στον πηρασμο να ασχοληθω με τους δαιμονες που σας εχουν ξεκωλιασει γιατι αυτοι σας αξιζουν και τιποτα αλλο και οσο νομιζετε οτι το παλευετε τοσο αυξανετε το αρνητικο καρμα που θα πληρωσετε.

Υ.Γ 2 Συνεχιστε να πινετε το αιμα των Αγιων απο το κυπελλο της Βαβυλωνας. Αυτο εναι το δηλητηριο που θα σας καψει ΟΛΟΥΣ και ακομα και τους φιλους σας κλοουν του συμπαντος. ;)

Edited by - Dragon Path on 25/02/2014 10:56:46

Edited by - Dragon Path on 25/02/2014 11:02:15

25/02/2014, 10:23:21
Σε κάθε περίπτωση μου φαίνεται ότι ο "αθεϊσμός" - όπως τον διαπιστώνω στην πράξη είναι
1. περισσότερο αντίδραση σε κάποια (ορισμένως) απαράδεκτα του χώρου της εκκλησίας (βρίσκω ενδιαφέρον οτι κι αυτό "προφητεύεται" από τις γραφές)
2. σε κάποιο βαθμό ενόχληση από εντολές (πχ αν κλέβεις, σου κάθεται στο στομάχι το ενδεχόμενο να είναι πραγματική περίπτωση ένας παντοδύναμος Θεός να έχει πει "μην κλέψεις")
3. Λιγότερο ενόχληση για το ενδεχόμενο ο "Θεός" (όπως τον αντιλαμβανόμαστε) να έχει κάνει πράματα που θεωρούμε απαράδεκτα - αν και αυτό προβάλλεται περισσότερο.
4. συν κάποια δυσφορία μπρος στην πιθανότητα να έχουν δίκιο όσοι λένε "υπάρχει Θεός" (γιατί τότε υπάρχει ενδεχόμενο "Κρίσης")
5. τέλος η "λογική" παίζει ρόλο - αλλά αυτή είναι σα τους αριθμούς, σου λέει ότι θέλεις

25/02/2014, 11:12:21
quote:

...με πιανει φαγουρα με τους υπερβλακες υπερελληνες ...
Νομίζω αυτά που λες μάλλον δείχνουν πρόσωπο που είναι "βλαξ υπερέλλην" (πχ θα περίμενα κάποιον που δεν είναι "βλαξ υπερέλλην" να μπορεί να γράψει σωστά το "πηρασμός" (sic)

25/02/2014, 12:45:44
Kai elega giati me epiase fagoura sta @@. Profanos aftos eisai kompleksike panivlaka kathos egw exw xesmeni tin Elliniki glossa kai tha sas ferw nea glossa kompleksika mounnopeda afou prota kapsw ola ta eidola sas kai mazi kai tin iperglossa sas pou kai pali egw tin eftiaksa. Alla epidi mou sikothike tora tha katsw akoma ligo an den prolavoun na me mplokaroun kai meta tha teleiosw me esas mia kai kali.

http://esophoria.org/the-solar-king-lives-and-reigns/

25/02/2014, 12:51:27
Pou eisai kompleksiko mounnopedo Ellina to πειρασμός grafete etsi. Bravo eisai megistos kompmpleksikos panivlakas! Na kai akoma kati gia na gelaseis.

WHO IS GOD MARDUK = 1008 = ALEXANDER THE GREAT

Poios einai Ammwn kai poios einai o Dias kompleksikoi panivlakes Ellines? lol

http://esophoria.org/the-great-mystery-of-the-delphic-e/

Katse exei kai sinexeia an prolavw.

25/02/2014, 13:01:38
Καλά ρε panpam τωρα πας καλά κάθεσαι και συ και απαντάς σοβαρά στο μπαγλαμά?
Για αυτό και τσακώνεσαι και σε άλλα θέματα. Coolαρε λίγο..

Δρακουλίνι κοίτα να δεις...

quote:
Kai elega giati me epiase fagoura sta @@

Γιατί δεν τα πλένεις, είναι απλό..

quote:
exw xesmeni tin Elliniki glossa kai tha sas ferw nea glossa kompleksika mounnopeda afou prota kapsw ola ta eidola sas kai mazi kai tin iperglossa sas pou kai pali egw tin eftiaksa

Αντε μπραβο ρε φίλε βαρεθήκαμε τις ίδιες γλώσσες. Εμένα πιάσε μου 2 τηγανητές και κάνα ουζάκι. Χρέωσε τα στο φιλαράκι το Μαρντούκ. Α, και έλα με την όπισθεν...

quote:
Alla epidi mou sikothike tora tha katsw akoma ligo an den prolavoun na me mplokaroun kai meta tha teleiosw me esas mia kai kali.

Δηλαδή αν σε μπλοκάρουν την άλλη βδομάδα θα περιμένεις να τελειώσεις μέχρι τότε? Να σε φιλήσω στα μούτρα χαρά του Σειρηνάκη μου εσύ! Φτου σου αγόρι μου!