ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... (Aum... Aμάν... Αμήν) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Moz60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
17/09/2006, 20:29:26
quote:
Aμφιλεγόμενο, καθώς υπάρχουν άπειρα στοιχεία για το αντίθετο. Βασίζεσαι
στα κοινά "δεδομένα", και όπως και εσύ δεν έχεις πάει στην Σελήνη
υποθέτεις οτι κάποιοι πήγαν στην Σελήνη βάσει κάποιων κασετών
αναμετάδοσης, άρα με τα λόγια και εσύ χτίζεις ανώγια και κατώγια.

Και περισσοτερη συνομωσιολογια κυριες και κυριοι!

Τα ειδαμε τα "απειρα στοιχεια περι αντιθετου".Της ιδιας ή χειροτερης εγκυροτητας με την υποθεση "Σεληνη-τεχνητος δορυφορος".

gentlemanΜέλος
17/09/2006, 20:59:01
Ηλια έχεις υπόψη σου καμιά καλή προσομοίωση δημιουργίας Ηλιακού συστήματος;

Γιατί με το laptop μου, θα χρειαστεί χρόνια κάτι τέτοιο (εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια, δισεκατομμύρια χρόνια).

Πάντως αν προκύπτει ο νόμος Titus-Bode από την προσομοίωση, αν δηλαδή όλα τα ηλιακά συστήματα υπακούνε στο νόμο του δικού μας, θα είναι ενδιαφέρον.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον θα είναι αν "κομματιάσουμε τη γη" (με αρκετά μεγάλη ποσότητα υπόγειων πυρηνικών κάτι τέτοιο είναι θεωρητικά δυνατό), και αν τρέξουμε την προσομοίωση του ηλιακού συστήματος για δισεκατομμύρια χρόνια.

Θα κατέβουν άραγε οι τροχιές των πλανητών, όπως ισχυρίζονται μερικοί μυημένοι υποτίθεται κύκλοι, μέχρι που θα πέσουν όλοι οι πλανήτες στον ήλιο (πριν καν αυτός διογκωθεί);

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 17/09/2006 21:55:59

ΗλίαςΡΜέλος
18/09/2006, 02:19:58
Gentleman poli sinoptika giati exw mono greeklish twra:

1) Egrapsa ''Για να σταματησει η Σεληνη πάνω απο ένα σημειο σε σχέση με τη Γη (η για να αποκτησει μαι σταθερη θέση ως προς αυτη),...'

Ayto pou exw stin paren8esi einai stin ousia i paratirisi pou mou kaneis. Thanx, all to eixa ypopsin

2) Sorry pou den proseksa to ''SXEDON''

3) Me to ''epirepeis se sigkrouseis'' ennow pws otan oi doryfori dimiourgi8ikan (px. Selini pou einai pros siyitisi), i piknotita twn swmatwn sto iliako sistima itan poly megaliteri kai oi sigkrouseis itan sixnes.

4) Exw ypopsin programmata kai sxetikes dimosieyseis, alla einai poly baria, einai me copyright kai arketa polyploka. Oti mporw 8a sou stilw molis gyrisw pisw, se mia ebdomada

5) I sxesi twn Titus-Bode den einai nomos. Pros to parwn, an kai exei meleti8ei dieksodikotata kai epi dekaeties, fainetai pws aplws apotelei simptwsi

Ta leme

Hlias

18/09/2006, 09:51:30
Φίλε μου ΗλίαςΡ, ελπίζω να μην είναι πολλές οι φορές που θα έχεις μόνο greeklish.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά είδα κι έπαθα λίγο στην ανάγνωση του μηνύματος σου!

Αγαπητέ ΕΛΛΗΝ123, έχοντας διαβάσει το μήνυμα που απέστειλες στις 17/09/2006, 17:32:59, θα σου πω οτι η απόφαση σου είναι σεβαστή.
Επέτρεψε μου μόνο να σου πω κάποια πράγματα.

Θεωρώ πως είναι αντιφατική η δήλωση πως η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για την εξήγηση που θα έδινες από την στιγμή που αυτή δεν δόθηκε.

Επειδή ενδεχομένως να παρανόησες το κίνητρο μου, θα πρέπει να σου πω οτι η αιτία που με έκανε να ζητήσω να εξηγήσεις λίγα πράγματα περαιτέρω δεν ήταν η περιέργεια (προσποιητή ή όχι) αλλά η επιθυμία μου να γνωρίσω και μια άλλη εκδοχή.
Η αποδοχή από την πλευρά μου αυτής της εξήγησης δεν είναι δεδομένη και νομίζω οτι είναι φυσιολογικό αυτό.
Θα με έκανε όμως να σκεφτώ παραπάνω για κάποια πράγματα και να προσπαθήσω να τα δω μέσα κι από μια άλλη οπτική, η οποία ενδεχομένως να με κάλυπτε ή και να μη με κάλυπτε.

Αν και λυπάμαι που παρερμήνευσες την προτροπή μου βγάζοντας κάποια Χ συμπεράσματα, αποδέχομαι την επιθυμία σου να περιορίσεις τα αποτελέσματα αυτής σου της έρευνας για τον εαυτό σου.

Όπως και να 'χει, καλή σου μέρα!

In anticipation of my resurrection...

18/09/2006, 10:44:01
Για αρχή ας τιμήσουμε όλοι τον συνομιλητή pronoun_1 ο οποίος και δεν πέφτει στο επίπεδο μου. Πως θα μπορούσε άλλωστε αυτός ο τόσο λαμπρός επιστήμονας με τις άπειρες γνώσεις να πράξει κάτι τόσο ποταπό...
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ακόμα και το μήνυμα που έστειλες στις 16:05 δείχνει ότι δεν ξέρεις καθόλου φυσική. Εφόσον ένα σώμα ελάχιστα στερεό, όπως ήταν η Γη στην δημιουργία της, χτυπηθεί από ένα άλλο σώμα τότε θα διογκοθεί. Λόγω της στροφορμής και της φυγοκέντρου τα ελαφρύτερα υλικά θα παραμείνουν εξωτερικά και τα βαρύτερα στο κέντρο. Αλήθεια, ιδέα δεν έχεις πως γίνεται ο εμπλουτισμός ουρανίου έτσι; Ούτε έχεις ιδέα πως οι μικροί σε όγκο πλανήτες δεν μπορούν να κρατήσουν ατμόσφαιρα λόγω μικρής βαρύτητας και διαφυγής της γήινου στοιχείων ατμόσφαιρας. ΕΑΝ είχε ατμόσφαιρα η Σελήνη, θα είχε γήινου τύπου ατμόσφαιρα και ο Άρης. (Αν και σε αυτό με κάληψε ο ΗλίαΡ) Σκέψου λίγο πριν γράψεις.... Μάγκα άστο καλύτερα. Όσο εσύ είσαι μαθηματικός και φυσικός, είναι και οι ελέφαντες κυνηγόσκυλα. Θα ήθελα να ήξερα δεν φοβήθηκες πριν γράψεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι εδώ μέσα που θα σε κράξουν;

Προς Ελλην123. είναι πολύ βολικό το:
Το θέμα που συζητάμε εδώ είναι από αυτά που ονομάζονται απόρρητα όποτε αν αναμένεις εις μια επίσημη δημοσίευση από κάποιον που εσύ θεωρείς ως αξιόπιστη πηγή (κρατικό φορέα, τηλεόραση), θα περιμένεις εις μάτην.
Δηλαδή από την μία είναι απόρρητα από την άλλη κάποιοι «με κίνδυνο της ζωής τους και της οικογένειας τους», προσπαθούν να μας προσφέρουν την αλήθεια. Μάλιστα... Το ξέρεις ότι το παραπάνω γραφόμενο είχε πολύ μεγάλο σουξέ στην ΕΣΣΔ. Όταν όλα πήγαιναν κατά διαόλου ή για την περίπτωση του «ωχ την κάναμε», το μεγαλύτερο μέρος των ερευνών έφτασε να χαρακτηρίζεται ως απόρρητο! Υπήρχε και περίπτωση επί Μπρέσνιεφ, που εργασία βιβλιοδετείου είχε χαρακτηριστεί απόρρητη!
Το γέλιο του γέλιου! Από την μία ξέρεις το όνομα των εξωγήινων, τους πλανήτες που έχουν κατακτήσει (το μόνο που δεν ξέρεις είναι το κάθε πότε πέρδονται!) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ! ΩΡΑΙΟΟΟΟ! Θες να σου πω εγώ ωραία απόρρητα; Βλέπεις υπηρέτησα στα απόρρητα της αεροπορίας και ένα ωραίο σαββατοκύριαριακο καθηλώσαμε όλα τα C-130 λόγω ενός λάθος που έκανε ένα παιδί στην προσπάθεια του για να τελειώσει τον όγκο δουλειάς που είχε. Ότι και να συνέβαινε εκείνες τις 2,5 ημέρες αεροσκάφος δεν θα πετούσε! Μπορώ να σου γράψω και άλλα με πολύ γιέλιο και πολύ πίκρα, αλλά δεν είναι ο χώρος.

Όσο για τα υπόλοιπα, άσε αγόρι μου, οι γνώσεις σου γύρω από τις θετικές επιστήμες είναι τόσο λίγες που δέχεσαι ότι παλαβό σου ξεφουρνίσουν. Να συζητήσω με κάποιο άνθρωπο που δεν δέχεται τα πτυχία; Με λίγα λόγια θα διάλεγες ευχαρίστως να σε θεραπεύσει ένας γιατρός ο οποίος δεν έχει πτυχίο αλλά είναι απέναντι σου και δεν λέει ψέματα....
Ο Ύψεν είχε γράψει σχεδόν όλα του τα θεατρικά γύρω από το ζωτικό ψεύδος. Αυτό το ψέμα που έχει ο άνθρωπος ανάγκη για να επιβιώσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους. Εσύ από ότι φαίνεται το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη.

“” Έχω συζητήσει με ταξιδιώτες που επισκέφθηκαν την σελήνη πριν δεχτούν επίθεση.
Ναι κούφια έχω φωτογραφίες από δορυφόρο και τη μαρτυρία του ναυάρχου Byrd αλλά σύμφωνα με τα κριτήρια σου μάλλον το photoshop έκανε πάλι θαύματα και ο αξιωματικός του αμερικανικού ναυτικού είναι τρελός για δέσιμο…
Το πρόβλημα σου είναι όπως και πολλών εδώ μέσα ότι αποκτήσανε 2-3 χαρτάκια που αποδεικνύουν τις σπουδές τους άρα είναι παντογνώστες, το επιχείρημα του ηλίθιου που έλεγα νωρίτερα. “”””

Το τελικό χτύπημα που χρειάζονται οι γνωρίζωντες λίγα, για να καταλάβουν τα πάντα για σένα:

αρκεί αυτό, όποιος δεν θέλει να το δεχθεί, με γεια του με χαρά του, όπως ξαναείπα σε λίγα χρόνια δεν θα είναι θέμα επιλογής, σημείωσε το αυτό.

Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα: ο άνθρωπος είναι λαλημένος – καμμένος από χέρι. Το μόνο που δεν μπορώ να γνωρίζω είναι εάν ανήκει δε καμία οργάνωση (τύπου θρησκείας) μια και είναι στην αμέρικα ή βρίσκεται σε καμία σέκτα προόθησης των ιδεών κάποιου παλαβού (όπως ξεκίνησε και ο Χόμπαρτ δηλαδή). Α ρε φουκαρά και εσύ... ‘Αλλος ένας μεγάλος – αδικημένος επιστήμονας. Τις συμπάθειες μου....

ΗλιαΡ,
Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου για το σύστημα Γης – Σελήνης. Και εγώ τα έχω σκεφτεί όσα γράφεις – το πρόβλημα είναι ότι πάντα θέλω να εντάξω το παράδειγμα σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο και τα χαλάω λίγο.

Για τους δορυφόρους του Δια η πηγή ήταν το space.com πριν από περίπου ένα μήνα. Εάν δεν το βρεις μπορώ να σου στείλω το κείμενο με email, μόνο που θα πάρει λίγο για να το ψάξω στον όγκο στοιχείων που έχω..

Υπερκομητοειδής: κομητοειδής μεγέθους πάνω από 100 Km σε διάμετρο. Ουσιαστικά ο Πλούτωνας, ο Χάροντας και τα περίπου 10 καινούργια τεμάχια που έχουν βρεθεί στην ζώνη του Κουίπερ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία..
Ναι ο Τιτάνας έχει άζωτο, όχι όμως στην ποσότητα της Γης αλλά μην ξεχνάς ότι βρίσκεται και σε ένα περιβάλλον που βρίθει από υπόλοιπα κομητών.

Για την αλλαγή της φισιολογίας της ζωής: τρία παραδείγματα. Πρώτον τα φυτά. Έχεις ιδέα πόσο εξαρτώνται από το φεγγάρι; Έχεις ακούσει ποτέ ότι εάν θες ξύλα για την φωτιά θα τα κόψεις στην φέξη και για μουσικά όργανα στην χάση; Γιατί αυτό; Τα φυτά ακολουθούν τον κύκλο του φεγγαριού γεμίζοντας και αδειάζοντας το σώμα τους με υγρά. Δεύτερον, τα κοράλλια. Περιμένουν την κατάλληλη ημέρα (παλίρροια) και δη το κατάλληλο φεγγάρι για αφήσουν ΟΛΑ μαζί σπέρμα και αυγά. Τρίτον, τα καβούρια της νήσου των χριστουγέννων. Ένα κατάλληλο φεγγάρι περιμένουν και δη την παλίρροια για να φύγουν από το κέντρο του νησιού, να κατέβουν στην παραλία και να αφήσουν τα αυγά τους στο κύμα. Τα παραπάνω παραδείγματα είναι από πλάσματα που δύσκολα μπορούν να αλλάξουν την δομή τους και γενικά την ζωή τους από την μία μέρα στην άλλη. Και τα τρία παραδείγματα θα είχαν εξαφανιστεί εάν ένα ωραίο πρωινό πριν από 14000 χρόνια σύμφωνα με κάποιους γελοιολόγους έμπαινε η Σελήνη σε τροχία γύρω από την ΓΗ ή έφευγε από αυτήν (θυμάσαι το διάστημα 1999;)

Δεν συμφωνώ καθόλου για το σταμάτημα της Σελήνης. Βλέπεις αυτή την στιγμή και η Σελήνη φρενάρει λόγω της βαρύτητας της Γης και το αντίθετο. Η Σελήνη κινείτο πιο γρήγορα στον ουρανό πριν από 300 εκατομμύρια έτη, όπως και η Γη είχε 23 ώρες περιστροφή και όχι 24. Εντάξει αυτό που περιέγραψα θα γίνει μετά από 8-9 δις έτη. Δεν θα υπάρχε τίποτα πλέον, αλλά το έδωσα ως παράδειγμα. Όλα τα άλλα που γράφεις είναι σωστά...

Gentleman,
Έχεις και δίκιο και άδικο ότι δεν είναι κλειστό σύστημα. Είναι κλειστό σύστημα σε μεγάλη όμως κλίμακα. Εάν ήταν ανοικτό θα μπορούσε απευθείας να τροφοδοτηθεί με τα βασικά στοιχεία από άλλους πλανήτες, κάτι που τώρα το κάνει μόνο κατά τύχη (κομήτες – μετεωρίτες).
Εδώ μιλάμε ότι έβαλαν ΟΛΟ τον πληθυσμό στην Σελήνη και την κοπάνησαν και φυσικά ο πληθυσμός ενός πλανήτη δεν είναι 10-20 εκατομμύρια κάτοικοι. Άρα ότι γράφω ισχύει.
Όσο για την κατασκευή, ξέρεις, πρέπει να καταλάβεις δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ο συντελεστής ειδικής ισχύος ενός μηχανήματος (και δη ο ειδικός συντελεστής ειδικής ισχύος) και δεύτερον την ακριβή έννοια της εντροπίας. Αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε κάπου αλλού εάν προτιμάς ή και εδώ,αν και θα χαλάσει το νόημα του θέματος.

Ποιό το νόημα του θέματος όμως; Είναι αυτό που έγραψα ποιό πάνω για την ψυχοπάθεια που δέρνει τους ανθρώπους. Άλλοι χρειάζονται το ζωτικό ψεύδος για να υπάρξουν και άλλοι πιστεύουν ότι τους πει ο άνθρωπος στον οποίο έχουν εμπιστοσύνη. (Βαριέμαι ειλικρινά να ψάξω στα βιβλία ψυχολογίας που έχω να βρω και να μεταφέρω τους ακριβείς επιστημονικούς όρους.) Να ένα προσωπικό παράδειγμα: Πριν από χρόνια σε μία δουλειά συζητούσαμε και όπως το έφερε η συζήτηση κάποιος είπε ότι το ραντάρ της Κύπρου στο όρος Τρόοδος βλέπει μέχρι τον περσικό κόλπο. Τι λες μωρέ γίνεται αυτό από ένα απλό ραντάρ;
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, εγώ ήμουνα εκεί στρατιώτης και μου το είπανε οι ίδιοι οι αξιωματικοί! Ρε άνθρωπε το ραντάρ αυτό δεν είναι πέραν του ορίζοντος και ο ορίζοντας στην επιφάνεια της θάλασσας είναι 73Km, την χορδή στα 2500m ύψος, εάν βάλεις και τα όρη του Λιβάνου θα δεις ότι δεν φτάνει καν εκεί πέρα... Όχι δεν ξέρεις τι λες – είσαι άσχετος – και όλοι οι άλλοι (περίπου 7) να έχουν πάρει το μέρος του. Λοιπόν; Μπορούμε να μιλάμε για ολική ασχετοσύνη, για ομαδική αποβλάκωση ή μπορούμε να πούμε ότι στους ανθρώπους φαίνεται πάντα πιο πιστευτό αυτό που δεν έχουν τις γνώσεις να ελέγξουν;

18/09/2006, 18:53:53
ΗΛΙΑΣ Ρ,
Sorry, sorry.
Το κείμενο που ζήτησες δεν είναι στο space.com, αλλά στην Πτήση Νο252 στην σελίδα αστρονομικά νέα. Προλαβαίνεις εάν θες να του ρίξεις μια ματιά στα περίπτερα γιατί στις 20 βγαίνει το καινούργιο τεύχος. Εάν θες περαιτέρω εξηγήσεις ρίξε ένα email στον Βέμπο. Στις 2 φορές που τον έχω ρωτήσει - έχει απαντήσει.
radioactive toyΝέο Μέλος
18/09/2006, 19:50:15
quote:

Aγαπητή medtech

quote:
Το θεμα ειναι οτι τα στοιχεια οπως συλλεχθηκαν απο τους ανθρωπους που ΠΗΓΑΝ εκει

Aμφιλεγόμενο, καθώς υπάρχουν άπειρα στοιχεία για το αντίθετο. Βασίζεσαι
στα κοινά "δεδομένα", και όπως και εσύ δεν έχεις πάει στην Σελήνη
υποθέτεις οτι κάποιοι πήγαν στην Σελήνη βάσει κάποιων κασετών
αναμετάδοσης, άρα με τα λόγια και εσύ χτίζεις ανώγια και κατώγια.

Αγαπητέ ΕΛΛΗΝ123

Πίστεψέ με έχεις έναν πολύ καλό ακροατή, και σε παρακαλώ να συνεχίσεις.

Edited by - ALOS on 17/09/2006 19:32:42

Αγαπητε ALOS ,βλεπω πως η συζητηση που καναμε περι των αποστολων στην Σεληνη σε αλλο τοπικ παρα τα τοσα επιχειρηματα που παραθεσαμε εγω και πολλοι αλλοι φιλοι και παρολο που απαντηθηκαν οι ερωτησεις σου ενω οι δικες μας παρεμειναν μαλλον αναπαντητες τελικα πηγε χαμενη στην κυριολεξια ...

Αν τελικα καποιος θελει να πιστευει σε θεωριες συνομωσιας οτι αποδειξη και να του παρατεθει θα συνεχισει να πιστευει το ιδιο.

Ειναι κριμα γιατι τελικα γιατι καποιοι σπαταλουμε πολυτιμο χρονο για να απαντουν σε ερωτηματα χωρις καμμια ανταποκριση τελικα.

Σε αυτο το τοπικ πραγματικα ενω να πω και εγω αρκετα πραγματα πανω στα διαφορα -παντελως αστηρικτα απο επιστημονικης πλευρας- ανακριβη πραγματα που γραφονται απο καποιους "ερευνητες" ,θα το σκεφτω πολυ να ξαναγραψω τελικα γιατι μαλλον θα ειναι χαμενος κοπος.

Τι να πω καλη υπομονη στου φιλους που αντεχουν να απαντουν ...

Edited by - radioactive toy on 18/09/2006 19:51:20

gentlemanΜέλος
18/09/2006, 21:08:16
Πολλές φορές φίλε μου, αυτό που φαίνεται σαν απόδειξη μπορεί και να μην είναι.

Dare To Dream

radioactive toyΝέο Μέλος
18/09/2006, 21:30:48
Αυτο αγαπητε μου αποτελει μια γενικοτητα....αν κατι ειναι επιστημονικα-τεχνικα τεκμηριωμενο και απαντα στις ερωτησεις που εχουν τεθει με λογικο τροπο δεν βλεπω τον λογο να μην δεχθει καποιος αντικειμενικα καλοπροαιρετος αυτη την αποψη ως αποδειξη για κατι,ή τουλαχιστον αν δεν πειστει να εχει πλεον καποιες επιφυλλαξεις για την δικη του αποψη.
Καλο ειναι να ψαχνουμε τα παντα φσυσικα αλλα οχι να ασχολουμαστε με πραγματα που βγαζουν ματια ...δεν περιμενω να με μαθει για παρδειγμα τι ειναι ο Ηλιος ο ΕΛΛΗΝ123 αν δεν κανω λαθος,αυτο με προσβαλει περα απο επιστημονα και ως ανθρωπο.Αν γνωριζει κατι περισσοτερο υπαρχουν τοσα "βηματα" στον επιστημονικο χωρο ωστε να αποδειξει την γνωση του και να την θεση ΕΠΙΣΗΜΑ για κριτικη και εκει θα δουμε αν αντεχει σε σοβαρη κριτικη.Απο την στιγμη που δεν το κανει αυτος και οι ομοιοι του για μενα τελικα ειναι χασιμο χρονου η ασχολια με την "θεωρια" του και στο κατω -κατω καποιων οι απαντησεις βασιζονται σε πραγματικα και αποδεδειγμενα στοιχεια ..ενω καποιων αλλων σε μονο σε "θεωρειες" και ασυστολα παραποιημενα δεδομενα .Τωρα αν αυτοι δεν θελουν για τον Α ή Β λογο να σκεφτουν λογικα ειναι προβλημα τους.
Να ειστε καλα.

Edited by - radioactive toy on 18/09/2006 23:51:51

gentlemanΜέλος
18/09/2006, 22:02:27
Ποια είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη που έχεις, ότι η σελήνη δεν έχει τίποτα τεχνητό πάνω, κανένα κτίριο και καμία άλλη εγκατάσταση, υπόγεια ή υπέργεια.

Dare To Dream

18/09/2006, 22:05:17
Ε ναι, ο radioactive toy, έχει απόλυτο δίκιο.
Εάν μία θεωρία υπακούει στους νόμους των μαθηματικών σημαίνει ότι δεν είναι εντάξει. Να κοιτάξουμε δηλαδή ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν βάλει στα σχολεία μαζί με την εξελικτική των ειδών και την δημιουργία από τον Θεό; Ελάτε μωρέ συνομιλητές τώρα, το εννοείτε αυτό που λέτε ή είναι μία απλή θέση για να γίνεται χαβαλές;

Για αυτό άνοιξα αυτό το topic - και για να τσιμπήση φυσικά ο ιχθύς (που μετά από μερικές βαρύγδουπες δηλώσεις την έκανε για να μην φανεί πόσο άσχετος είναι - εάν ήταν αυτός).
Θα παρατήσουμε τώρα τα μαθηματικά για τις θεωρίες. Τον Μάο και τον Χίτλερ σε προηγούμενο μήνυμα δεν τους έβαλα τυχαία. 35 εκατομμύρια πάνω κάτω είναι οι νεκροί από την πολιτιστική επανάσταση του Μάο - έφτασαν μέχρι και στον κανιβαλισμό για να επιβιώσουν. Μέχρι όμως το 1990 εδώ βρίσκονταν πολλά ατομάκια που έπιναν νέρο στο όνομα του και στην πολιτιστική επανάσταση!
Από ιδέες και ψέματα άλλο τίποτα... Από θεωρίες και μου είπε, σου είπα, του είπε και διαστρέβλωση γεγονότων όπως της "απαγωγής" του ζεύγους Χιλ, να φάνε και οι κότες.

Για μία στιγμή δηλαδή. Γιατί να είναι μόνο υπό νομική καταδίωξη όσοι πουλάνε "ιατρικά θαύματα" και όχι οι απατεώνες που πουλάνε στους αμόρφωτους αφελείς, κούφιες γέες, εξωγήινα φεγγάρια και ελεύσεις εξωγήινων και του μεσσία; Γιατί να κυνηγάμε τον άραπα που πουλάει CD και όχι τον απατεώνα που καταστρέφει την ιστορία και την αλήθεια, μαζί και την επιστήμη, με τα βρωμοψεύδη του; Μήπως γιατί και στις δύο περιπτώσεις το χρήμα είναι η αιτία; Από την μία το χάνουν οι δισκογραφικές, ενώ από την άλλη το κερδίζουν οι εκδοτικές από τους αφελείς;

radioactive toyΝέο Μέλος
18/09/2006, 23:32:04
quote:

Ποια είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη που έχεις, ότι η σελήνη δεν έχει τίποτα τεχνητό πάνω, κανένα κτίριο και καμία άλλη εγκατάσταση, υπόγεια ή υπέργεια.

Dare To Dream

Συγγνωμη τι σχεση εχει αν υπαρχει η δεν υπαρχει καποιο τεχνουργημα στην επιφανεια της Σεληνης με το αν αυτη ειναι τεχνητο σωμα?
Με αυτη την λογικη και η Γη ειναι τεχνητη?Εγω δεν αναφερα κατι τετοιο ποτε.Με αυτη την λογικη η ΓΗ πρεπει τελικα να ειναι τεχνητη!

Αν καποτε βρεθει καποια ενδειξη τεχνητης κατασκευης στην σεληνη τοτε θα εχουμε ολο το δικαιωμα να σπαταλουμε τον χρονο μας για να μαθουμε το πως και το γιατι.Απο την στιγμη που δεν υπαρχει η παραμικρη ενδειξη για κατι τετοιο ,παρα μονο θεωριες απο φωστηρες,δεν βλεπω τον λογο να ασχοληθω καν με το ενδεχομενο της αποδειξης αυτου.Μαλλον με την σοβαρη ερευνα θα επρεπε να ασχοληθουμε περισσοτερο και οχι με το να προσπαθουμε να αποδειξουμε διαφορα πραγματα που αν μη τι αλλο αν οχι απιθανα φανταζουν ελαχιστα πιθανα.

Δεν θα με βαλεις στην λογικη του να αποδειξω οτι δεν ειμαι ΕΓΩ και τα πιστευω μου ο λευκος ελεφαντας ,ΟΛΑ τα στοιχεια που εχουν συλλεχθει μετα απο παρατηρησεις ,πειραματα ,αποστολες,εδω καιχιλιαδες- εκαντοναδες-δεκαδες ετη δειχνουν με απολυτη βεβαιοτητα οτι η Σεληνη ειναι φυσικο σωμα ,αν περιμενεις να αρχισω να σου απαριθμω τα στοιχεια αυτα θα χρειαστουν μαλλον χρονια .Υπαρχουν οι βιβλιοθηκες και το Ιντερνετ αν θελεις περισσοτερα στοιχεια ,απο εκει και επειτα ΕΣΥ και ο καθε υποστηρικτης του αντιθετου στρατοπεδου θα πρεπει να με πεισει με ατρανταχτα επιχειρηματα για το αν στεκεται το ΠΑΡΑΛΟΓΟ που υποστηριζει.
Και σου επαναλαμβανω αυτο δεν θα το κανει μεσα απο ενα φορουμ απως αυτο αλλα ΕΚΕΙ που η θεωρια του θα μπορει να κριθει πραγματικα απο το συνολο της επιστημονικης κοινοτητας που καθε αλλο παρα "συντηρητικη" ειναι οπως ισχυριζονται οι καθε λογης "ερευνητες" του φραπε.
Αλλα βεβαια για αυτους ολος επιστηνομικος κοσμος ειναι σκοταδιστες συντηρητικοι για αυτους επειδη η επιστημη ακολουθει στανταρ διαδικασιες και προτυπα για να δεχθει η να απορριψει κατι , ε αν δεν γινοταν αυτο τοτε δεν θα ηταν επιστημη αλλα κατι αλλο .
Ειδαν καποιοι το "star wars" και απο τοτε βλεπουν μερχι και την Σεληνη death star...ελεος κυριοι μεχρι εδω .

Edited by - radioactive toy on 19/09/2006 00:38:54

radioactive toyΝέο Μέλος
18/09/2006, 23:39:45
quote:

Για μία στιγμή δηλαδή. Γιατί να είναι μόνο υπό νομική καταδίωξη όσοι πουλάνε "ιατρικά θαύματα" και όχι οι απατεώνες που πουλάνε στους αμόρφωτους αφελείς, κούφιες γέες, εξωγήινα φεγγάρια και ελεύσεις εξωγήινων και του μεσσία; Γιατί να κυνηγάμε τον άραπα που πουλάει CD και όχι τον απατεώνα που καταστρέφει την ιστορία και την αλήθεια, μαζί και την επιστήμη, με τα βρωμοψεύδη του; Μήπως γιατί και στις δύο περιπτώσεις το χρήμα είναι η αιτία; Από την μία το χάνουν οι δισκογραφικές, ενώ από την άλλη το κερδίζουν οι εκδοτικές από τους αφελείς;

Αυτη ακριβως την αποψη εχω και εγω,εδω υπαρχει σοβαρο προβλημα, δημιουργειται σιγα σιγα μια στρατια νεων ανθρωπων που αντι να διαβασουν μερικα καλα εκλαικευμενα βιβλια φυσικης για παραδειγμα ,καθονται και αγοραζουν αυτες τις αηδιες τα διαβαζουν και τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και απο εκει αρχιζει περα χανεται καθε εννοια σοβαροτητας γιατι πιστευουν οτι κατεχουν και την "απολυτη" αληθεια απο πανω!

Edited by - radioactive toy on 18/09/2006 23:42:01

19/09/2006, 00:57:02
quote:
Ειδαν καποιοι το "star wars" και απο τοτε βλεπουν μερχι και την Σεληνη death star...ελεος κυριοι μεχρι εδω .

The CIA Flies X-Wings & TIE Fighters.
I Fly the Millenium Falcon.
The Moon is the Death Star!

Infinitum Finitum Producit

Edited by - A. Kircher on 19/09/2006 01:04:56

gentlemanΜέλος
19/09/2006, 01:03:53
> τι σχεση εχει αν υπαρχει η δεν υπαρχει καποιο τεχνουργημα στην επιφανεια της Σεληνης με το αν αυτη ειναι τεχνητο σωμα?

Είδες κανένα να λέει ότι οι πέτρες που φέραμε από τη σελήνη είναι τεχνητές;

Η θεωρία λέει πως η σελήνη τροποποιήθηκε σε τόσο μεγάλη κλίμακα, που έγινε πρακτικά μια τεράστια ναυαρχίδα, με δυνατότητα πρόωσης, και ήρθε ελεγχόμενα από κάπου αλλού.

> τι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ο λευκος ελεφαντας

Αν λέγαμε σε ένα άνθρωπο του μεσαίωνα, ότι οι άνθρωποι μια μέρα θα πετάνε με μηχανές, θα το πίστευε;

Θα του φαινόταν προφανές πως δεν γίνεται. Τι να αποδείξει, ότι δεν είναι ελέφαντας;

Οι κυριότερες εφημερίδες αγνόησαν την ιστορική πτήση του αεροπλάνου των αδελφών Wright το 1903, επειδή οι "ειδικοί και ειδήμονες" του "Scientific American" υπέδειξαν ότι η πτήση ήταν μια απάτη! Τους φαινόταν προφανές, δεν ήταν δυνατό να πετάξει αντικείμενο πιο βαρύ από τον αέρα. Τι να αποδείξουν, ότι δεν είναι ελέφαντες;

> ΟΛΑ τα στοιχεια που εχουν συλλεχθει μετα απο παρατηρησεις εδω και χιλιαδες- εκαντοναδες-δεκαδες ετη δειχνουν με απολυτη βεβαιοτητα οτι η Σεληνη ειναι φυσικο σωμα

Υπάρχουν στοιχεία από τα οποία ξεκίνησε αυτή η θεωρία, δεν γεννήθηκε εκ του μηδενός. Έχει δημοσιευθεί σε papers.

Υπάρχει πληθώρα από "transient lunar phenomena", που μερικά δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει εκεί πάνω, αν και δεν έχω το link αυτή τη στιγμή.

Γιατί άραγε χάθηκαν τα video από την πρώτη προσελήνωση λίγο πριν σύμφωνα με το νόμο ήταν υποχρεωμένη η NASA να τα κάνει declassify το 2009;

> αν περιμενεις να αρχισω να σου απαριθμω τα στοιχεια αυτα θα χρειαστουν μαλλον χρονια .

Η αλήθεια φίλε μου, είναι ότι δεν μπορείς να δώσεις ούτε ένα ατράνταχτο στοιχείο. Ένα σου ζητήσαμε, σαν ψυχολογικό πείραμα.

Σκοπός του πειράματος, η ανάδειξη της φαιδρότητας της λέξης "απόδειξη" όταν χρησιμοποιείται για θεωρίες της αστρονομίας.

> ο καθε υποστηρικτης του αντιθετου στρατοπεδου θα πρεπει να με πεισει με ατρανταχτα επιχειρηματα, ΕΚΕΙ που η θεωρια του θα μπορει να κριθει πραγματικα απο το συνολο της επιστημονικης κοινοτητας

Η επιστημονική κοινότητα ήταν που απέρριψε την πτήση των αδερφών Wright.

Στην "επιστημονική κοινότητα" του Ελλαδιστάν, έχω δει εγώ κολλημένους... Στα πανεπιστήμια ακόμα διδάσκουν ότι η μεγαλύτερη ταχύτητα είναι αυτή του φωτός. Κάτι που στο εξωτερικό είναι πια ξεπερασμένο. Αυτό τα λέει όλα.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 19/09/2006 01:07:08

ImperatorΜέλος
19/09/2006, 01:30:10
Όταν συζητάνε άνρθωποι για διάστημα, για φεγγάρια, για πιθανότητες για εξωγήινη ζωή κλπ κατά 99% λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Σιγά τώρα κάποιος άνθρωπος να μη ξέρει για το τι γίνεται στο διάστημα έστω και στο ελάχιστο. Είναι σα να ζητάς από μηρμήγκια να ξέρουν για τους ανθρώπους. Δηλαδή όλοι εσείς εδώ που μιλάτε έχετε όλες τις αποδείξεις και τα ξέρετε όλα? Και τα μάθατε όλα? Λοιπόν δε ξέρετε τίποτα. Και αν κάποιοι, υψηλού επιπέδου επιστήμονες που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και έχουν δικαίωμα να πουν ότι κάτι έχουν πάρει χαμπάρι από αυτά αυτοί δε νομίζω να κάθονται να γράφουν στο esoterica.

Άρα εδώ υπάρχουν "δύο" αντιμαχόμενες πλευρές. Δε θα μπω στη διαδικαία να κρίνω κανέναν από το περιεχόμενο αυτών που λέει γιατί ότι και να πεις για αυτά τα ζητήματα, ότι γνώσεις και να έχεις θα εκτεθείς. Δε βιδώνουμε βίδες εδώ δε ΟΑΗΝΕSS! Ούτε όταν μιλάνε οι άλλοι για "τεχνητό" σε τέτοια επίπεδα, δεν αναφέρονται πλάσματα που μοιάζουν με ανρθώπους και δρουν με ανθρώπινα μέτρα και σταθμά! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις? Δε δρουν με ανθρώπινο χρόνο, με ανθρώπινες δυνατότητες κλπ. Αυτό που μπορεί να εννοούν ως "τεχνητό" θα φαντάζει σε εμάς σα "φυσικό". Και αυτοί με τη σειρά τους δε το περιγράφουν σωστά. Το δίπολο "τεχνητό-φυσικό" δε κολλάει στην προσπάθεια εξήγησης και περιγραφής ενός τέτοιου γεγονότος!

Αλλά όταν αυτοί λένε "το φεγγάρι είναι τεχνητό", εντάξει όσο και να μη συμφωνούμε, πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι δεν εννοούν ανθρωπάκια που πήραν και το έφτιαξαν με βίδες και ρουλεμάν και μηχανές εσωτερικής καύσης, όπως θα φτιαχναμε εδώ ένα αυτοκίνητο!

Και σε αυτές τις αντιπαραθέσεις, λέτε , λέτε ο ένας για τον άλλον, και επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα κλπ. Δε μπορείτε να φανταστείτε όμως τι άλλα δεδομένα υπάρχουν που εσείς δεν έχετε ιδέα. Για αυτό λοιπόν μετά εγώ δε θα πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. Όμως η διαφορά των δύο είναι ότι ενώ οι μεν αφήνουν μια πισινή ότι μπορεί να έχουν άδικο, ότι την ψάχνουν και απλά ερευνούν κάτι που τους έκανε εντύπωση, οι δε την έχουν δει ότι έχουν το αλάθητο το πάπα και ότι αυτά που λένε είναι η τελευταία λέξη της ανθρώπινης σοφίας. Και λένε τους άλλους άσχετους. Και αν ρε OAHNESS έρθει κάποιος και σου πει "ναι αλλά ξέρεις είναι και κάτι άλλο, συμβαίνει αυτό και εκείνο" και σε αφήσει μαλάκα? Δεν είναι ότι αυτά που είπες ως εδώ δε στέκουν αλλά ξέρεις πόσο γελοίο φαίνεται να κάνεις τον ξερόλα σε τέτοια ζητήματα που η επιστήμη γενικά παραδέχεται ότι δε ξέρει ακόμη τίποτα?

Και αυτό που τα πήρα στο κρανίο κυριολεκτικά είναι που πας να το παίξεις μπάτσος της σκέψης και να κρίνεις τι πρέπει να διαβάζει ο κόσμος και τι όχι. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!!! ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! ΠΑΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ! Αυτοί κύριε αστυφύλακα της σκέψης δε πείραξαν ποτέ κανένα. Όμως αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν με το ζόρι αυτό που θεωρούν αυτοί ως καλό και σωστό αποδεδειγμένα έχουν βλάψει πολλούς. Ναι ρε γουστάρω να διαβάζω μαλακίες. Άκου να διωχθούν νομικά! Εσύ να διωθχείς ρε, και για τιμωρία να αποστηθίζεις ένα τεύχος strange την ημέρα! Άκου ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος και τις διατυπώνει και δημόσια! Πας να το παίξεις νταβάς ρε? Να μας προστατέψεις? Προστάτεψε τον εαυτό σου, τη δουλειά σου και την οικογένειά σου, και εμάς άσε μας να μας τα φάνε οι "απατεώνες" και οι "αγύρτες"! Άντε όλοι να πούμε με τα απωθημένα να γίνουνε μπάτσοι εδώ μέσα μαζευτήκανε! Ένα περιοδικό που να λέει ότι ψέματα να είναι και να λέει ότι η γη έίναι τεχνητό σκάφος των ανδρομέδιων που οι δρακόνιοι κάναν αεροπειρατεία , μπορεί να βγει? Εσύ τι ζόρι τραβάς? Τράβα βίδωνε βίδες, πάρε το μεροκάματό σου και άσε τα νταβατζηλίκια και τις προστασίες. Α και με την πιστωτική σου κάνε έξυπνες αγορές... Ξέρεις εσύ. Όχι σα τους άλλους τους βλάκες που πάνε και αγοράζουν αυτά τα περιοδικά.

19/09/2006, 02:34:53
quote:
2) Η παρεμβαση της βαρυτητας του Ήλιου να οδηγησει τη Σεληνη πάνω στη Γη.... (αουτς!)

Φίλε ΗλίαΡ,

γιατί μας βάζεις ιδέες ε;Θέλεις να αρχίσουν μερικοί να πουλάνε βιβλία για την έσχατη ημέρα και άλλοι να αρχίσουν από τώρα να τρέχουν στα καταφύγια;

Στην πραγματικότητα το να συγκρουστεί η σελήνη με την γη είναι μάλλον απίθανο. Η μεγάλη απόσταση μεταξύ ήλιου και σελήνης κάνει την βαρυτική επίδραση του ηλίου μηδαμινή. Διάβαστε μια πολύ καλή εξήγηση εδώ.

http://www.madsci.org/posts/archives/aug97/865879025.As.r.html

19/09/2006, 03:07:11
quote:
Η επιστημονική κοινότητα ήταν που απέρριψε την πτήση των αδερφών Wright.

Μα ακριβώς εκεί πιστεύω ότι βρίσκεται το μεγαλείο της επιστήμης φίλε μου. Στο ότι αναγνωρίζει τα λάθη της και αναπροσαρμόζει τις θεωρίες της με βάση τα νέα δεδομένα. Ουσιαστικά η αμφισβήτηση μιας νέας θεωρίας είναι προαπαιτούμενη στο χώρο της επιστήμης,μέχρι αυτή να μπορέσει ή όχι να αποδείξει ότι ισχύει.
Αλλιώς θα πρέπει να δεχόμαστε οποιαδήποτε αερολογία έρχεται στο ευφάνταστο μυαλό του κάθε "ερευνητή" του γλυκού νερού.

Κατά τη γνώμη μου, η επιστημονική κοινότητα οφείλει να ελέγχει εξονυχιστικά κάθε νέα "ριζοσπαστική" θεωρία. Αν αυτή η θεωρία αντέξει στον κριτικό έλεγχο τότε καλοδεχούμενη ας είναι. Αν όχι τότε...άντε γεια...

Ναι, σύμφωνώ στο να είμαστε ανοιχτοί σε νέες "ανατρεπτικές" ιδέες. αλλα ακόμα και σε αυτό το "άνοιγμα" υπάρχει κάποιο λογικό όριο. Δεν είναι δυνατόν, το φεγγάρι ας πούμε, να είναι φτιαγμένο από γαριδάκια.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 19/09/2006 03:15:40

radioactive toyΝέο Μέλος
19/09/2006, 04:05:04
@gentleman
Φιλε gentleman ,
απομονωνεις φρασεις απο το κειμενο μου αγνοωντας το υπολοιπο αλλαζοντας ετσι κατα πολυ το αρχικο νοημα του κειμενο.

Τελος παντων, αυτο λεει η θεωρια που υποστηριζεται απο τα σοβαρα papers ε? γιατι την εχω ακουσει και σε παραλλαγες.
Διδασκεται καπου σε καποιο πανεπιστημιο αυτη η θεωρια?Αν ναι σε ποιο?
Εχει καποια καποια δυναμικη στον επιστημονικο κοσμο?

Σχετικα με την πληθωρα απο φαινομενα τα οποια εξηγουνται απο καποιους ενω καποιοι αλλοι θελουν να δινουν οτι εξηγησεις τους βολευει δεν εχω να προσθεσω κατι.

Τον μεσσαιωνα επιστημονες της εποχης οπως ο Λεοναρντο ντα Βιντσι σχεδιαζαν πτητικες μηχανες αγαπητε μου παρολο το καθεστως καταπιεσης και σκοταδισμου που επικτρατουσε αυτο που με λυπει ειναι οτι διαφοροι ανθρωποι σημερα που ο ανθρωπος εχει καταφερει να φτασει μεχρι την σεληνη το αμφισβητουν...δικαιωμα τους βεβαια δεν λεω.Αλλα ο μεχρι στιγμης δεν βλεπω να εχουν επιχειρηματα που να ειναι σοβαρα.

Για τα videos, με την τεχνολογια που υπαρχει θα μπορουσαν να κατασκευασουν οτι θελουν και ουτε γατα ουτε ζημια, για να καλυψουν κατι αν ηθελαν ....χμμμμ...και τι αραγε να εδειχναν αυτα τα βιντεος που το ξερεις εσυ και οχι εγω και οι υπολοιποι φιλοι που δεν υποστηριζουμε τις θεωριες σας?

Οσο για την πτηση των αδελφων Ραιτ νομιζω οτι ειναι υπερβολη να λεγεται οτι ολη η επιστημονικη κοινοτητα την απεριπτε-ψε
.Αλλα και παλι τι να κανουμε αν κατι ισχυει και υπαρχουν αποδειξεις γι αυτο ,δεν υπαρχει καποιο προβλημα στο να το δεχθει η επιστημονικη κοινοτητα.

Eνα επιχειρημα ζητησες? δεν ξερω αν θα το λαβεις ως ατρανταχτο γιατι ΔΕΝ ειναι... θα το εχεις ομως αυτο μου ηλθε, απο οτι γνωριζω η Σεληνη εχει την ιδια συσταση ισοτοπων του οξυγονου με την Γη αυτο σημαινει οτι σχηματισθηκε απο υλικο που προηλθε αν οχι απο την ιδια την Γη μετα απο καποια συγκρουση με καποιο αλλο σωμα (παραγμα πιθανο) ,τουλαχιστον απο υλικο που προηλθε απο την ιδια περιοχη του ηλιακου συστηματος με την Γη.Διαφοροι μετεωριτες ,οπως και βραχοι απο τον Αρη που αναλυθηκαν απο τις μη επανδρωμενες αποστολες δινουν διαφορετικη συσταση των ισοτοπων του οξυγονου.Αυτο χωρις να ειναι μια απολυτη αποδειξη για τιποτα δειχνει κατι, οτι συνεβει, συνεβει στην γειτονια της γης.Τωρα μου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβω την ουσια της τροποποιημενης Σεληνης που ηλθε απο καπου "αλλου" ακομα περισσοτεο.
Τι να κανουμε υπαρχουν παρα πολλα ακομα επιχειρηματα σαν αυτο .Απο αυτον ομως που ισχυριζεται οτι η σεληνη ειναι "τροποποιημενη με δυνατοτητα προωσης" περιμενω κατι πιο χειροπιαστο και πιο αντρανταχτο ρε παιδι μου δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...και δεν το εχω ,αν καποιος εχει τα στοιχεια ΕΜΠΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ αρχιστε τις δημοσιευσεις και αν αποδεχθει οτι εχετε δικιο παω πασο! μεχρι τοτε ομως λυπαμαι, θα συνεχισω να εχω την αποψη περι "star wars". Ti μπορει να φοβαται ενας ο οποιος κατεχει μια τετοια γνωση? την κατακτραυγη? δεν νομιζω, ας αποκαλυψει το προωστικο συστημα της Σεληνης λοιπον και δεν νομιζω κανεις να του αρνηθει το βραβειο Νομπελ.
Αληθεια πιο ειναι αυτο?
Ξναδιαβασε τι ειπα

"Αν καποτε βρεθει καποια ενδειξη τεχνητης κατασκευης στην σεληνη τοτε θα εχουμε ολο το δικαιωμα να σπαταλουμε τον χρονο μας για να μαθουμε το πως και το γιατι.Απο την στιγμη που δεν υπαρχει η παραμικρη ενδειξη για κατι τετοιο ,παρα μονο θεωριες απο φωστηρες,δεν βλεπω τον λογο να ασχοληθω καν με το ενδεχομενο της αποδειξης αυτου.Μαλλον με την σοβαρη ερευνα θα επρεπε να ασχοληθουμε περισσοτερο και οχι με το να προσπαθουμε να αποδειξουμε διαφορα πραγματα που αν μη τι αλλο αν οχι απιθανα φανταζουν ελαχιστα πιθανα."

Τελικα δεν ξερω αν συμφωνουμε η διαφωνουμε σε πολλα γιατι πολλες φορες στο ιντερνετ αλλα καταλαβαινεις με την πρωτη αναγνωση και πολλα πραγματα παρεξηγουνται.

θα δειξει.
θα λειψω μερικες μερες κατα πασα πιθανοτητα θα τα ξαναπουμε παντως.
Να ειστε καλα ολοι και εσυ φιλε gentleman , και να μην αγνοεις την ουσια του κειμενου που σου παραθετουν...γιατι μπορει να χατρακτηριστεις και εσυ ως "κολλημενος".

Edited by - radioactive toy on 19/09/2006 06:46:26

radioactive toyΝέο Μέλος
19/09/2006, 04:13:43
quote:

quote:

Edited by - A. Kircher on 19/09/2006 01:04:56

Ναι,
και εγω ειμαι ο Darth Vader