- Απολογητες της κακιας ωρας και ασχετοι και ψευτες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ TROLL!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,europaios2
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
geostatrolls:Ε! οχι και τρολ ο ευρωπεος!
Αρνουμαι τον ευτελισμο της αντιπαθεστατης καστας μας !
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:Ε! οχι και τρολ ο ευρωπεος!
Αρνουμαι τον ευτελισμο της αντιπαθεστατης καστας μας !
Η Αλήθεια είναι ότι άλλο Troll και άλλο μαλάκας...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
ανησυχεις για το λεξιλογιο?
παρθεναγωγειο ειμαστε μπροστα στον μεγαλοχριστιανο.
Θα κοπιαρω ολα τα ποστ του και θα τα παω στον παπουλη του.
Τι λες να του επιβαλλει ως τιμωρια για να τον αφησει να κοινωνησει?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
*

quote:![]()
Μεγάλωσες πιά.....κόφτην γιατί θα χαζέψεις περισσότερο ![]()
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Agnostic:
Αγαπητέ europaios2 νομίζω ότι το emotion που έβαλες στα τελευταία μηνύματά σου (κυρίως σε αυτά στις 16/01/11) και που απεικονίζει τη "γνωστή προσωπική πράξη" δεν χρειάζεται να μπαίνει περαιτέρω. Μπορείς να συμμετέχεις δημιουργικότερα και χωρίς αυτό
Δε διαφωνώ.
Γνωρίζω το επίπεδό σου και καταλαβαίνω τα όρια της εξουσίας σου.
Είμαι σίγουρος ότι εάν αποφάσιζες εσύ τα πράγματα θα ήσαν πολύ διαφορετικά στο φόρουμ αυτό.
Ωστόσο δεν μπορείς πέρα από κάποια όρια.
Εάν οι συντονιστές-διαχειριστές, είχαν επέμβει εγκαίρως και αποφασιστικά, δε θα ήμουν στη δυσάρεστη θέση να χρησιμοποιώ το emotion αυτό.
Και όχι μόνο, όταν έκανα το αυτονόητο και ζήτησα παρέμβαση, ένας από αυτούς ο elo απλά με ειρωνεύτηκε. Τι άλλο μου έμενε πλην του emotion ώστε να καταδείξω την κατάσταση που τελευταία επικρατεί εδώ?
Θα σταματήσω λοιπόν να το χρησιμοποιώ.
Κάθε φορά όμως που κάποιος συμφορουμίστας βρίζει θα το επαναφέρω για να μιλάμε την ίδια πάνω κάτω γλώσσα.
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
Sesostris:
Μή παρεξηγείτε φίλοι μου τον europaio2 γιατί δεν απευθύνεται σ' εμάς . Ο άνθρωπος απλώς εξασκείται για Ιεροκήρυκας στο κήρυγμα της Κυριακής στην ενορία του !
Δε μου είπες παππούλη μιας και το έφερε η κουβέντα.....τι ηλικία είχε η μουσουλμάνα που είδες το πιπί της?
Θέλω να δω μήπως τελικά έφταιγε για την εικόνα του, η ηλικία της....και είναι θέμα παρεξήγησης τελικά.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
Ο Ελληνας δεν προσκυναει κανενα θεο και στεκεται ορθιος μπροστα τους και οχι γονυπετης γιατι τους θεωρει ισους.
Απανταει ο ευρωπαιος
quote:
αὐτὰρ ἐγὼ Κίρκης ἐπιβὰς περικαλλέος εὐνῆς / γούνων ἐλλιτάνευσα, θεὰ δέ μοι ἔκλυεν αύδῆς»Μεταφραση:Όμως εγώ (ο Οδυσσέας) στην κλίνη την περίκαλλη της Κίρκης βρέθηκα / κι εκεί γονατιστός παρακαλούσα, με την θεά ν’ ακούει τη φωνή μου
Εκεί ευφραινόμαστε, ως που τέλεψεν ακέριος ένας χρόνος,
με πλήθος κρέατα και με ολόγλυκο κρασί την πάσα μέρα.
Μα απά στο γύρισμα, σαν κύλησαν πάλι οι εποχές του χρόνου
κι οι μήνες έτρεχαν και διάβαιναν μια μια οι περίσσιες μέρες,
όξω με φώναξαν και μου 'λεγαν οι γκαρδιακοί συντρόφοι:
,, Καιρός να θυμηθείς, ανέμυαλε, τη γη την πατρική σου,
αν να γλιτώσεις γράφει η μοίρα σου και να διαγείρεις πίσω
στο αψηλοτάβανο παλάτι σου, στο πατρικό σου χώμα."
Έτσι μου μίλησαν, κι η πέρφανη καρδιά μου τ᾿ αποδέχτη.
Έτσι ως του ήλιου τα βασιλέματα καθούμενοι όλη μέρα
με πλήθος κρέατα και με ολόγλυκο κρασί φραινόμαστε όλοι'
μα όντας ο γήλιος πια βασίλεψε και πήραν τα σκοτάδια,
οι άλλοι πλάγιασαν και κοιμήθηκαν στον ισκιερό αντρωνίτη,
κι εγώ στης Κίρκης ανεβαίνοντας το πάγκαλο κλινάρι
πέφτω στα πόδια της, κι ως άκουγε, τα παρακάλια αρχίζω,
και κράζοντας την ανεμάρπαστα κινούσα λόγια ομπρός της:
,, Κίρκη, το λόγο τώρα τέλεψε, παλιά που μου 'χες τάξει,
πως στην πατρίδα θα μας έστελνες· το λαχταρώ κι ατός μου,
Αυτα λεει ο ομηρος.Οτι πηγαν οι συντροφοι του οδυσσεα και του ειπαν οτι πρεπει να φυγουν.Ο οδυσσεας λοιπον ,πηγε στην ερωμενη του μαγισα κιρκη,και πεφτοντας στα ποδια της,την παρακαλεσε να κρατησει την υποσχεση της...
Τι σχεση εχει αυτο,με τη τοποθετηση του νικομαχου ;
Οταν ομως μαθαινεις για την ελληνικη γραμματεια,μεσα απο αποσπασματα τουρκαλβανικων σελιδων,αυτα θα γραφεις.Δεν ειναι υποχρεωτικο για κανενα να διαβασει την ελληνικη γραμματεια.Απο αυτο ομως,μεχρι να τη διαστρεβλωνει,υπαρχει μεγαλη αποσταση.
quote:
Ο Διογένης Λαέρτιος, μας πληροφορεί ότι ο Διογένης ο κυνικός, βλέποντας κάποτε μια θρησκόληπτη γυναίκα να σκύβει βαθιά στα αγάλματα των θεών, της είπε: «Δε φοβάσαι καλή μου γυναίκα, μήπως κανένας θεός από πίσω σου σε δει σε άσεμνη στάση;».[/i][/red]
Μας εφερες ευρωπαιε και αυτο το χωριο.
1ον,απο ολη τη γραμματεια ,οι αλβανοι που αντιγραφεις,βρηκαν το διογενη το κυνικο,που πειραζε τους παντες για το παραμικρο.
2ον,μπορεις να μας φερεις ολοκληρο το κειμενο,να δουμε τι γραφει;
quote:
europaios2 -Εάν οι συντονιστές-διαχειριστές, είχαν επέμβει εγκαίρως και αποφασιστικά, δε θα ήμουν στη δυσάρεστη θέση να χρησιμοποιώ το emotion αυτό.
Και όχι μόνο, όταν έκανα το αυτονόητο και ζήτησα παρέμβαση, ένας από αυτούς ο elo απλά με ειρωνεύτηκε. Τι άλλο μου έμενε πλην του emotion ώστε να καταδείξω την κατάσταση που τελευταία επικρατεί εδώ?
Ευρωπαίε για θύμισε μου…![]()
Πότε ζήτησες παρέμβαση και σε ειρωνεύτηκα με αποτέλεσμα να βρεθείς σε αδιέξοδο και να βάλεις αυτό το "gif" εικονίδιο…
Όχι με λόγια, αλλά "Θέμα-σελίδα- και πότε απεστάλη το μήνυμα".
Όσο για την κατάσταση που επικρατεί αν πραγματικά σε ενδιέφερε και ήθελες να βοηθήσεις με τον τρόπο σου, δεν θα έβαζες ένα εικονίδιο τέτοιου τύπου…![]()
![]()

Στο blog του Αντι-Απολογητή υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τις τακτικές του γνωστού Ανώνυμου Απολογητή. Ειδικά η ανάρτηση περί βιβλιογραφίας είναι ιδιαιτέρως διαφωτιστική και διασκεδαστική.
Επίσης σε διάφορα άλλα blogs όπως αυτό αναπαράγονται κάποια μηνύματα των απολογητών τα οποία υποτίθεται οτι προέρχονται από ένα παλιό τους φόρουμ, και στα οποία διαβάζουμε τα πλέον απίθανα και κωμικοτραγικά, όπως βάρδιες σε άλλα φόρουμ για την αντιμετώπιση των παγανιστών.
Αν ισχύουν αυτά είναι σαφές οτι πρόκειται για αδίστακτα άτομα με σκοπό την οργανωμένη παραπληροφόρηση, οπότε οι χαρακτηρισμοί "άσχετοι" και "ψεύτες" είναι μάλλον επιεικείς.

quote:
Χ
Επίσης σε διάφορα άλλα blogs όπως αυτό αναπαράγονται κάποια μηνύματα των απολογητών τα οποία υποτίθεται οτι προέρχονται από ένα παλιό τους φόρουμ, και στα οποία διαβάζουμε τα πλέον απίθανα και κωμικοτραγικά, όπως βάρδιες σε άλλα φόρουμ για την αντιμετώπιση των παγανιστών.
Αν ισχύουν αυτά είναι σαφές οτι πρόκειται για αδίστακτα άτομα με σκοπό την οργανωμένη παραπληροφόρηση, οπότε οι χαρακτηρισμοί "άσχετοι" και "ψεύτες" είναι μάλλον επιεικείς.
Όπως έχεις κι εσύ διαπιστώσει φίλε Χ , έχουν σταλεί κατά καιρούς και στο δικό μας Forum σαν αλεξιπτωτιστές τα παιδάκια της ΟΟΔΕ και των απολογητών . Αλλά εδώ δεν μάσησαν και μετά από λίγο τα μάζεψαν κι έφυγαν άρον άρον . Μας έχουν ξεμείνει μόνο ένα δυο ανιστόρητοι αντιγραφείς τους για να μας διασκεδάζουν . Ας είναι καλά τα παιδιά !
*
Το είδα να γράφεται και αλλού και δε ξέρω τι σημαίνει.
Να φανταστώ κάτι σαν το Οργανισμός Οικονομικής Διάσωσης Ελλάδος;
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal