- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Επίσης πρέπει να τονίσω ότι σε αυτο το θεμα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ
Εδω με ενδιαφέρει μονο το θεμα της συνειδητότητας και η εσωτερική διασυνδεση του ανθρωπινου δυναμικού με το δυναμικό του σύμπαντος
Επομενως μαθηματικες διαλέξεις και πολύπλοκες φυσικομαθηματικές αναλύσεις δεν ειναι το θεμα εδω .
Εμενα με ενδιαφερει το αποτέλεσμα και οχι ο τροπος που αποδεικνύεται
Οταν δημιουργείς εναν ουρανοξύστη σε ενδιαφερει το τελικό αποτελεσμα και δε νομιζω οτι ενδιαφερουν κανεναν οι μπουλντόζες και τα μπετα.
Σέβομαι τη θέση και την επιθυμία σου, και δεν προκειται να ασχοληθώ παραπέρα.
Θα κάνω μόνο δύο επισημάνσεις. Με το δικό σου σκεπτικό, άρα και το πλαίσιο στο οποίο τοποθετείς το θέμα:
1. Η γνώμη του Μάνου Δανέζη μπορεί να έχει ακριβώς την ίδια βαρύτητα με αυτήν της panpam.
2. Μεταφέρεις ένα πολύπλοκο θέμα μεταφυσικής, αλλά και επιστημονικής υφής, στο προνομιακό πεδίο και επίπεδο της κάθε panpam.
Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι δικές σου.
Καλή συνέχεια.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Εσύ προσωπικά, μας είπες κάτι για το ολογραφικό σύμπαν?
Κάποια δική σου θεώρηση-οπτική-αντιληπτικότητα?
Το να αναπαράγεις τυποποιημένες θέσεις άλλων, δεν είναι θέμα προς συζήτηση.Ψάξε αλλού και θα βρείς τα πάντα γιά το ολογραφικό σύμπαν, εδώ στο φόρουμ.
Μας ήρθατε φορτωμένοι γνώση, να μας την μεταλαμπαδεύσετε?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣquote:
Επίσης πρέπει να τονίσω ότι σε αυτο το θεμα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ
Εδω με ενδιαφέρει μονο το θεμα της συνειδητότητας και η εσωτερική διασυνδεση του ανθρωπινου δυναμικού με το δυναμικό του σύμπαντος
Επομενως μαθηματικες διαλέξεις και πολύπλοκες φυσικομαθηματικές αναλύσεις δεν ειναι το θεμα εδω .
Εμενα με ενδιαφερει το αποτέλεσμα και οχι ο τροπος που αποδεικνύεται
Οταν δημιουργείς εναν ουρανοξύστη σε ενδιαφερει το τελικό αποτελεσμα και δε νομιζω οτι ενδιαφερουν κανεναν οι μπουλντόζες και τα μπετα.Σέβομαι τη θέση και την επιθυμία σου, και δεν προκειται να ασχοληθώ παραπέρα.
Θα κάνω μόνο δύο επισημάνσεις. Με το δικό σου σκεπτικό, άρα και το πλαίσιο στο οποίο τοποθετείς το θέμα:
1. Η γνώμη του Μάνου Δανέζη μπορεί να έχει ακριβώς την ίδια βαρύτητα με αυτήν της panpam.
2. Μεταφέρεις ένα πολύπλοκο θέμα μεταφυσικής, αλλά και επιστημονικής υφής, στο προνομιακό πεδίο και επίπεδο της κάθε panpam.
Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι δικές σου.
Καλή συνέχεια.
Θα σου πω την άποψη μου
Κατ αρχας με την panpam εχω όπως ξέρεις ακραίες διαφορές απόψεων και ίσως και κάποιες φορες να παραφέρθηκα γιατί οντως μερικές φορές κατανταει πολυ εκνευριστική.
Ομως εντάξει έχει το δικαίωμα να έχει τις απόψεις της , οποιες κι αν ειναι αυτές και το βρίσκω λίγο ακραίο να την χρησιμοποιούμε ως μετρο συγκρισης υποβιβαζοντας την στο μηδεν.
Δευτερον το ότι εχεις τέτοια αποψη για τον Δανεζη , το οποιο έγω θεωρώ κορυφή για τους δικούς μου λόγους , όπως κι εσυ τον θεωρείς όπως τον θεωρείς για τους δικούς σου λόγους , συνιστά εκ των προτερων καθε συζήτηση μεταξύ μας ανωφελη και ανούσια , ασχετα με την panpam.
Τριτον θεωρώ τελείως ασκοπη και ανουσια την ενασχόληση με μαθηματικες θεωρίες και αποδέιξεις που ενδιαφερουν ελαχιστους και δεν εχουν και καποια ουσιαστική σημασία.
Το αποτέλεσμα ειναι αυτο που μετραει .
Τα μαθηματικα ειναι απλά ενα εργαλειο
Το να θεοποιούμε το εργαλειο και να υπονομευουμε το αποτελεσμα ειναι κατα τη γνωμη μου ανόητο.
Αρα δεν με ενδιαφερει καθολου το μαθηματικο εργαλειο , με ενδιαφερει το συμπερασμα απο επιστημονες που σεβομαι και θεωρω αυθεντιες
Για να εχουν καταληξει αυτοι σε αυτα τα συμπερασματα , σιγουρα χρησιμοποιησαν καποιες αριθμητικες μεθοδους και μαθηματικά εργαλεια .
Εγω μαθηματικος δεν ειμαι αρα η αναφορα σε αυτα τα εργαλεια για μενα ειναι παντελως αχρηστη.
Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι οι επιστημονες αυτοι δεν χρησιμοποιησαν σωστες μεθοδους και σωστα εργαλεια , ειναι και παλι κατι που δεν με ενδιαφερει .
Και τελος ενα θεμα που κατεχει εσωτερικη σοφια και γνωση δεν μπορεί ποτέ να ειναι πολυπλοκο
Πολυπλοκες ειναι οι διεργασιες των ανθρωπων που δεν μπορουν να κατανοησουν καποια απλα πραγματα και τα αναγουν σε πολυπλοκες μαθηματικες αναλυσεις.
Τα μαθηματικα απλώς αποδεικνυουν αυτο που ήδη ειναι γνωστο μεσω της εσωτερικης σοφιας του ανθρωπου.
Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν τιθεται θεμα υποβιβασμου του αντικειμενου που εθεσα απο εμενα αλλα υπαρχει θεμα μη συμφωνιας και διαφορετικης αντιληψης των πραγματων απο εσενα.
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
ΣεραπιςΕσύ προσωπικά, μας είπες κάτι για το ολογραφικό σύμπαν?
Κάποια δική σου θεώρηση-οπτική-αντιληπτικότητα?Το να αναπαράγεις τυποποιημένες θέσεις άλλων, δεν είναι θέμα προς συζήτηση.Ψάξε αλλού και θα βρείς τα πάντα γιά το ολογραφικό σύμπαν, εδώ στο φόρουμ.
Μας ήρθατε φορτωμένοι γνώση, να μας την μεταλαμπαδεύσετε?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δε νομιζω να σε υποχρεωσε κανεις να συμμετασχεις σε αυτη τη συζητηση
Οσο για τις κρισεις σου κρατα τις για τον εαυτό σου .
Θα γραφω ότι νομιζω εγω σωστο για να γραφω , δεν χρειαζομαι την εγκριση σου
Δεν καταλαβαινω πως την εχεις δει αλλά κατεβα λιγο απο το καλαμι που εχεις καβαλησει γιατι δε σου κανει καλο.
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Οποιος θεωρεί το θεμα ή εμενα ως βλάκα ή ανοητο δεν τον υποχρεωνει κανεις να συμμετασχει .
Μπορει ανετα να συζητα με τους φίλους του που ειναι το ιδιο πανεξυπνοι και εφυίες με αυτον στα δικά τους πανεξυπνα θεματα κι οχι με εμενα τον ηλιθιο
Αντε τωρα γιατι καποιοι την εχετε δει πολυ ασχημα εδω μεσα νομιζω.
.
Ο Μάνος Δανέζης ήταν επί χρόνια γείτονάς μου. Ασχέτως τούτου, τον θεωρώ μαζί με τους Νανόπουλο και Χουδαλάκη, τα πιό λαμπρά μυαλά στον χώρο της φυσικής για την χώρα μας. Τους δύο πρώτους και παγκοσμίως. Ο Χουδαλάκης είναι ακόμα σχετικά νεαρός, κι έχει δρόμο.
Καλό θα ήταν να μιλάς με το στόμα και να ακούς με τα αυτιά. Το ανάποδο είναι προβληματικό.
.
Γνωρίζετε αν υπάρχει μεταφυσικός τρόπος, εκεί στο υπερπέραν που κόβετε τις βόλτες σας, να ξεμπερδεύετε τα...μπούτια σας?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Aν εισαι μαγκας ρε Σεραπις,κανε μια αστρικη προβολη και κατευθυνσου στον ηλιο...δεν ειναι τοσο μακρια οσο σου λενε......Αν είσαι μάγκας Πανηλίθιε και δεν είσαι τικι-τάκας, κάνε μας τη χάρη και σεβάσου το μπανάρισμα που έφαγες από την Αμαλία!
(Τελικά είναι πιο εύκολο να κόψεις τη [σωματική] μαλακία υποτίθεται για 130 μέρες, παρά να κάτσεις 10 μέρες εκτός φόρουμ???? Για φαντάσου....μιλάμε για μαλακία "ανώτερων σφαιρών"......)
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΛΟΛ
Περιορισμους βαζω μονο εγω σε εμενα.
quote:Ωραίο!Λοιπον αυτες οι θεωριες ειναι πολυ ωραιες και γοητευτικες, γιατι κατα κποιον τροπο μας κολακευουν και μας υποσχονται πολλα. ...
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Η επιμονή σου να αναφέρεσαι στα τελικά συμπεράσματα επιστημόνων, με τί ακριβώς έχει να κάνει?
Οι συγκεκριμένοι επιστήμονοι, ακόμα και με μπερδεμένα το ονόματα, είναι απολύτως αξιοσεβαστούμενοι. Τα σωστά να τα λέμε. Και βεβαίως, δεν μιλάω για τους Λεβίδες, που μάλλον δεν ήντουνε και πολύ επιστήμονοι. Για τους υποδέλοιπους σε λέω.
Γιατί δηλαδής, δεν σε αφοράνε και πολύς τα μαθηματικά και οι τύποι? Είναι που τους έχεις στο ξεπερασμένο? Είναι που δεν σε καλύπτουσι εν γένει? Είναι που σου αρκεί το τελικόν συμπεράσματον? Είναι που δεν το κατέχεις το πως και το γιατί του αντικειμένου?
Γιατί, αν και πεις που το κατέχεις και το έχεις κάνει ξεπαρεού, επειδής δεν σε καλύπτουσι αι εξισώσεις, εγώ μαζί σου θα είμαι. Αν και με πεις, που σε αρκεί το συμπεράσματο, θα σε πω που και τα χριστιανά στο συμπεράσματο εκάτσασι, κι άρας χ έληξε το ματσάκι, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Θέλω να πω, η μαλακία πρέπει να έχει και ένα πρόσχημα. Η φανατισμένη τέτοια, ακόμη το περισσότερον. Άμα και κατεβάζεις τις θεωρίες (των άλλωνε) απνευστί, πρέπει και με κάποιον τρόπος να τις εμπακάρεις. Διαφορετικώς, πως, ο καιρός είναι βροχερός. Και στήνουμε και ζωές, υπάρξεις, συμβολίξεις, κατσικοτράγουδα και ανελίξεις, ψυχοβγάλματα, θεωρήσεις και ψιλές φιλοσοφήσεις, εκπαιδεύσεις, ενοράσεις κι επιστήσεις, αναφορές, τσαμπουκαλέψεις και διδασκαλίκια, πασαλείματα και νεωτεριλίκια. Εις του μυαλούν των τα τσιφλίκια.
Για πες τώρα, και για να είμεθα τίμιος τιμίου ομιλούντες. Το κατέεις να το μιλήσουμε στο επίσημο, και μετά να το αμφισβητήσωμεν ομού, που πολύν θα το εγουστάριζα, ή κομίζεις γλαύκα ες Αθήνας, στη φάση τη διάβασα στο διάλειμμα, και θα περάσω και από τη Σόλωνος να ολοκληρώσω?
Διότι, καλώς οι τράγοι και τα άλλα τα πολύ ψαγμένα, αλλά ρε μάστορα, τραγιά με βυζιά και φτερά και κέρατα και ψωλέs φιδάτες, που να παίζει και υπονοούμενο με μπάφους, δεν είναι συμβολισμός. Είναι το μάλλον τα πάντα όλα, πάρε κυρία μου πάρε, κι άμα δεν έχω αυτό που θέλεις, θα στο φέρω την άλλη βδομάδα. Που πάλι λαϊκή θα έχωμεν, για όλα τα γούστα και τα βαλάντια, τις οικονομικές, πολιτισμικές και οπαδικές διαστρωματώσεις κι εκσπερματίσεις. Δηλαδής, εδώ μιλάμε για ΠΑΣΟΚ και τα απόνερά του, εν έτει 2014.
Το ξέρω που σε είπα πως θα απέχω, αλλά κι εσύ τις κάνεις τις γαργάρες παντιέρα. Δεν φταίω στ' αλήθεια φταίοντας, αλλά νιώσε κι εσύ, που εχορτάσαμεν ψαγμένους. Από αυτούς που δεν ψάχνουσι ες τες αναζητήσεις.
Φιλικά πάντα, έτσι?
Αντε ρε ηλίθιε και συ κι ο φίλος σου να πουλήσετε αλλού εξυπνάδα γιατί σε μενα δε πιάνει
Το πιάσατε εξυπνακηδες μαλάκες ;;;
Φιλικά πάντα έτσι
.
Φιλικά και πάλι έτσι
.
quote:
εσυ κι ο άλλος μαλάκας στα θεματα μου δεν θα συμμετάσχετε γιατι θα τρωτε τα μπινελικια της ζωης σας ηλίθιοι που πλασσαρετε την ηλιθιότητα σας για εξυπναδα
Ελπιζω να κατανοεις οτι με αυτην τη φραση, πεφτεις αυτοματα 10 level στα ματια οποιουδηποτε αναγνωστη θελησει να σε παρει στα σοβαρα.
Η διπλωματικη συζητηση για αρχη, μπορει να σου δωσει εξτρα μπονους και να ανοιξει ακομα περισσοτερο το ανοιχτο σου μυαλουδακι.
Εδω ειμαστε για να αμφισβητουμε ο ενας τον αλλον.
Αυθεντιες ΔΕΝ παιζουν. Ολα ειναι ρευστα. Οποτε αραξε την πετσα σου, δεν δακτυλογραφεις αξιωματα, αλλα αποψεις. Προς αμφισβητηση ή οχι.
Κατά τα άλλα σε ότι είπε η Σοφία έχει απόλυτο δίκιο.
Εδώ είμαστε για έρευνα και ανταλλαγή ιδεών/ απόψεων, όχι για μεταλαμπάδευση της αλήθειας μας.
quote:
Εδω ειμαστε για να αμφισβητουμε ο ενας τον αλλον.
Αυθεντιες ΔΕΝ παιζουν. Ολα ειναι ρευστα. Οποτε αραξε την πετσα σου, δεν δακτυλογραφεις αξιωματα, αλλα αποψεις. Προς αμφισβητηση ή οχι.
Μαζί σου Σοφία.![]()
quote:quote:
εσυ κι ο άλλος μαλάκας στα θεματα μου δεν θα συμμετάσχετε γιατι θα τρωτε τα μπινελικια της ζωης σας ηλίθιοι που πλασσαρετε την ηλιθιότητα σας για εξυπναδα
Ελπιζω να κατανοεις οτι με αυτην τη φραση, πεφτεις αυτοματα 10 level στα ματια οποιουδηποτε αναγνωστη θελησει να σε παρει στα σοβαρα.
Kαταλαβε το ,Δεν μας ενδιαφερει πως μας βλεπουν οι αλλοι...
Αυτο ισχυει για εσενα που ζητας επιβεβαιωση.
Για εμας οχι.
Εμεις δεν δινουμε επιβεβαιωση.
Και αν το κανουμε,το κανουμε επιλεκτικα.
quote:
Σεραπις
Και απο εδω και μπρος , για οσο θα γραφω εδω , εσυ κι ο άλλος μαλάκας στα θεματα μου δεν θα συμμετάσχετε γιατι θα τρωτε τα μπινελικια της ζωης σας ηλίθιοι που πλασσαρετε την ηλιθιότητα σας για εξυπναδα
Φιλικά και πάλι έτσι
Καλώς τον Ρωμαίο της νέας φουρνιάς.
Το κρητικάτσι σε πυροβόλησε σε ευαίσθητο σημείο, αγγελέ μου?
Μην σκούζεις, έχουμε συνηθίσει στο κλάμα των...Ρωμαίων.
Το ωραίο είναι, ότι πάντα μας ζητάνε κι άλλο...ποδόσφαιρο!
quote:
panoηλιθιος
Kαταλαβε το ,Δεν μας ενδιαφερει πως μας βλεπουν οι αλλοι...
Αυτο ισχυει για εσενα που ζητας επιβεβαιωση.
Για εμας οχι.
Εμεις δεν δινουμε επιβεβαιωση.
Και αν το κανουμε,το κανουμε επιλεκτικα.
Εσύ είσαι, ο δικός μας αγαπητός Ρωμαίος.Ποτέ δεν χορταίνεις την σφαλιάρα.Σκέτος σάκος.Δεν καταλαβαίνεις καν, ότι σε σφαλιαρίζουν!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι οι virtual σφαλιάρες δε μετράνε (άσε που για να μετράνε θα πρέπει και να μετράει όποιος τις μοιράζει...)
....Εσύ είσαι, ο δικός μας αγαπητός Ρωμαίος.Ποτέ δεν χορταίνεις την σφαλιάρα.Σκέτος σάκος.Δεν καταλαβαίνεις καν, ότι σε σφαλιαρίζουν!
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Αλήθεια, γιά πες μου μιά και σε πέτυχα, είσαι υπέρ της ευγονικής χορηγίας, ως μέσο καταστολής της ανθρώπινης εγωκουλτούρας?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.