- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Φοβάσαι να μπεις στο συγκεκριμένο thread?
Δεν ξέρεις να κατανοείς αυτά που διαβάζεις?
Ντρέπεσαι να μας πεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ?
Ντρέπεσαι να μας πεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ?
Χαζοχαρούμενε παπατζή, στο θέμα εκείνο ήμουν (σελίδα 2 μέχρι σελίδα 6). Άνοιξε τα στραβά σου.
Παρέθεσα κάποιες από τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου και κάποιους από τους βασικούς λόγους που είμαι άθεος. Γι αυτό τον λόγο, που υποτίθεται, άνοιξες το θέμα και όχι για να μαστουρώνεις.
Εσύ -με κάποιον άλλο- το γυρίσατε στην αμπελοφιλοσοφία, την πνευματική κοτσανολογία και τους αφορισμούς.
Πάνε ανόητε να διαβάσεις (σελ. 2-6)
quote:
Βάζεις όρους (και μάλιστα θρησκειολογικούς) ως εχέγγυο για να συμμετάσχεις σε μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ συζήτηση ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ θρησκειολογίας εκ μέρους μου???
Κουτοπόνηρε παπατζή, τα θρησκευτικά παιχνιδάκια και τις εναέριες ντρίμπλες μόνο εκεί που σε παίρνει.
Όταν σου μιλούν για επιστήμη το γυρίζεις στην αμπελοφιλοσοφία. Όταν σου μιλούν για το μεταφυσικό το γυρίζεις στον πνευματικό λόγο και όταν σου μιλούν για τον πνευματικό λόγο θέλεις να μιλήσουμε για την επιστήμη.
Μόνο να αντιγράφεις , να παπαγαλίζεις αφηρημένα και να φλυαρείς ξέρεις.
Για την αθεϊα και τις θρησκείες μπήκα εδώ μέσα για να συζητήσω, όχι για να παρακολουθώ την χαζοχαρούμενη μαστούρα σου, περί ανέμων και υδάτων.
Αν ήθελα να συζητήσω κάτι άλλο, θα πήγαινα σε άλλο φόρουμ.
Μα εσύ δεν έχεις ολόκληρη ταμπέλα να ερευνάμε τις γραφές;
Μας δουλεύεις;
quote:
Ερευνάτε τας Γραφάς
Τον κακό σου τον καιρό!
quote:
Μάζεψε τα πούπουλά σου από το forum γιατί μπορεί να γλιστρήσει κανείς. RUN LOLA, RUN...
Έχεις και κατινίστικο χιούμορ που να πάρει ο διάλος.

http://www.youtube.com/watch?v=SUPoLMW6dNM
Όλα θα γίνουν.....
quote:
Συνοδινός
Κουτοπόνηρε παπατζή, τα θρησκευτικά παιχνιδάκια και τις εναέριες ντρίμπλες μόνο εκεί που σε παίρνει.
Όταν σου μιλούν για επιστήμη το γυρίζεις στην αμπελοφιλοσοφία. Όταν σου μιλούν για το μεταφυσικό το γυρίζεις στον πνευματικό λόγο και όταν σου μιλούν για τον πνευματικό λόγο θέλεις να μιλήσουμε για την επιστήμη.
Για την αθεϊα και τις θρησκείες μπήκα εδώ μέσα για να συζητήσω, όχι για να παρακολουθώ την χαζοχαρούμενη μαστούρα σου, περί ανέμων και υδάτων.
Μας δουλεύεις;
Καλόοοο!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κουτοπόνηρος παπατζής!!!
Πάνοε σε πέτυχε διάνα,κατ'ευθείαν στο...τρίτο μάτι!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
"Σημεία" να θέλεις!
Και φυσικά, "σημεία" θα υπάρχουνε όσο υπάρχουν άνθρωποι, οι βολικοί βατήρες (=Θεοί) επίσης πάντοτε θα είναι πρόθυμοι να δώσουν "δίκιο" στην έκαστη "αδικημένη" πλευρά, και το θέατρο του παραλόγου και της θρησκευτικής εξιλέωσης καλά κρατεί..
quote:
Schwabe
Φίλτατε τα "σημεία" που αναφέρεις, υπήρχαν πάντοτε στην ιστορία των λαών της γης. Εϊτε στην Ευρώπη, είτε στην Ασία, είτε οπουδήποτε αλλού."Σημεία" να θέλεις!
Νομίζω ότι θα έπρεπε να αρχίσει να μας ενδιαφέρει περισσότερο πως επαναλαμβάνονται τα πράγματα, πόσες φορές ξανάγιναν στο παρελθόν, πως αντιδρούσε ο κόσμος, τι είδους εκμετάλλευση γινόταν και από ποιους, είναι παρα πολύ σημαντικό.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να το καταλάβουμε καλύτερα αυτό το ...κυκλικό -να του δώσουμε μια "εκπαιδευτική νότα" σα στοιχείο δηλ. Θα έχουμε όφελος πιστεύω.
quote:
PanosT
Εσύ θα πληγωθείς στο τέλος, αλλά Χριστιανοί και άθεοι σε προειδοποίησαν αρκούντως...
Συμφωνώ κι εγώ σ'αυτό. ![]()
many questions, tiring answers
quote:
Συνοδινός 1
Χαζοχαρούμενε παπατζή, στο θέμα εκείνο ήμουν (σελίδα 2 μέχρι σελίδα 6). Άνοιξε τα στραβά σου.
Παρέθεσα κάποιες από τις σκέψεις μου, τους προβληματισμούς μου και κάποιους από τους βασικούς λόγους που είμαι άθεος. Γι αυτό τον λόγο, που υποτίθεται, άνοιξες το θέμα και όχι για να μαστουρώνεις.
Εσύ -με κάποιον άλλο- το γυρίσατε στην αμπελοφιλοσοφία, την πνευματική κοτσανολογία και τους αφορισμούς.
Πάνε ανόητε να διαβάσεις (σελ. 2-6)
Άστα αυτά αθειστική καρικατούρα.
Το πάρτυ ξεκινάει από το ποστ του macedon περί αναλυτικής σκέψης και πίστης και σου έχω δώσει συγκεκριμένο λινκ μη μου χαθείς και για ποια ΑΚΡΙΒΩΣ θέματα ζητώ την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ αλλά κοκοκοκο καθότι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...
quote:
ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ άθεε της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ.
quote:
Θα έχεις και τα σχετικά links και quotes που θα επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά σου.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
quote:
Μαστούρα σου φαίνονται ε?
Άσε κατάλαβα.
Το Γυμνάσιο το έβγαλες ολόκληρο ή έμεινες σ'ότι σου έμαθε ο συνάδελφος του macedon στο Δημοτικό???
Ούτε για την Αθεία ούτε για τις θρησκείες μπορείς να μιλήσεις οπότε μην μπαίνεις στον κόπο.
quote:
Μας δουλεύεις;
Επειδή δεν έχεις μάθει να "ερευνάς τας Γραφάς" και φάνηκε από την ερμηνεία των χωρίων που πόσταρες, είπα μήπως είσαι πιο "επιπεδάτος" αλλά έπεσα σε αγράμματο άθεο...
quote:quote:
Ερευνάτε τας Γραφάς
Τον κακό σου τον καιρό!
Άσε τις Γραφές που δεν τις κατανοείς και πιάσε κανένα επιστημονικό σύγγραμμα και πόσταρε στο περί Αθείας λέμε να γελάσει το χειλάκι μας όπως με το ΝΙΚΟΜΑΧΟ....
quote:quote:
Μάζεψε τα πούπουλά σου από το forum γιατί μπορεί να γλιστρήσει κανείς. RUN LOLA, RUN...
Έχεις και κατινίστικο χιούμορ που να πάρει ο διάλος.
Next please...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 25/10/2012 18:45:05
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣquote:
Συνοδινός
Μας δουλεύεις;Καλόοοο!!
Κουτοπόνηρος παπατζής!!!
Πάνοε σε πέτυχε διάνα,κατ'ευθείαν στο...τρίτο μάτι!!
Δε βαρέθηκες ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ να σιγοντάρεις αποτυχημένους Δον Κιχώτες...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Ερευνάτε τας Γραφάς
"Αποτυχημένε Λιακόπουλε"και "Επιστήμονα του μεταφυσικού", που τά΄χεις δει όλα λέμε: Από καλά πνεύματα, μέχρι και κακά πνεύματα...
Από αυτούς που αντλείς το προϊόν σου, όπου θρησκεία, φιλοσοφία και επιστήμη, μπαίνουν στην μπετονιέρα και βγαίνουν αχταρμάς και κανείς δεν καταλαβαίνει, ούτε που αποσκοπούν, ούτε και τι θέλουν να μας πουν, δεν είναι επιστήμονες.
Την κατασκευασμένη στο εργαστήριο (δήθεν επιστημονική) φλυαρία σου, μόνο σε ανόητους πιστούς σαν και σένα.
Ένας σοβαρός άνθρωπος, που έχει στοιχειωδώς ασχοληθεί με την επιστήμη, δεν είναι δυνατόν να κάνει παιχνίδια με παραμύθια από την Βίβλο και με κακά πνεύματα. Είναι αδιανόητο.
Εκτός βέβαια από τον Λιακόπουλο, τα Λιακοπουλάκια, και τους κάθε λογής θρησκευτικούς απατεώνες.
Κι επειδή εσύ, δεν γνωρίζεις, ότι "Επιστήμονες" του Μεταφυσικού δεν υφίστανται εξ ορισμού και δεν αναγνωρίζονται παρά μόνο από τις καφετζούδες -κι εγώ δεν μπορώ να χάνω την ώρα μου με απατεώνες- σου προτείνω λοιπόν, να μην ξαναπέσεις στα πόδια μου, γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.

Χαχαχα Συνοδινέ
ευτυχώς που υπάρχεις κι εσυ τέτοιες ώρες και έρχομαι απο εδώ να...γελάσω λίγο!!
Χώσε κι άλλα!!
Υ.Γ
Κάποιον μου...θυμίζεις!!
Κάνω λάθος??
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 26/10/2012 01:48:18
Δεν βοηθάει τον εποικοδομητικό διάλογο όλη αυτή η ένταση.
Για σκεφτείτε το λίγο...![]()

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
οκ!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νικ ,ανεβασες μπαρες!!
quote:
Συνοδινός. 1Κι επειδή εσύ, δεν γνωρίζεις, ότι "Επιστήμονες" του Μεταφυσικού δεν υφίστανται εξ ορισμού και δεν αναγνωρίζονται παρά μόνο από τις καφετζούδες -κι εγώ δεν μπορώ να χάνω την ώρα μου με απατεώνες-
Επειδή είσαι μια αγράμματη και αστοιχείωτη αθειστική καρικατούρα που στην καλύτερη περίπτωση παπαγαλίζεις urban myths περί Επιστήμης και Επιστημόνων και μη μπορώντας να αρθρώσεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΛΟΓΟ/ΑΝΤΙΛΟΓΟ ώστε να με αντιμετωπίσεις καταφεύγεις σε προσωπικές επιθέσεις.
Λοιπόν για το ΣΚ σου έχω δουλίτσα.
α) Μάθε τι εστί Νίκολα Τέσλα και τι έχει εφεύρει αυτός ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ για εσένα.
β) Δες το βιντεάκι ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΣΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
http://www.youtube.com/watch?v=tAwks_04otU
quote:
σου προτείνω λοιπόν, να μην ξαναπέσεις στα πόδια μου, γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.
Στο σβέρκο σου έχω καθίσει ΑΓΡΆΜΜΑΤΗ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ και ΘΑ ΣΤΟΝ ΣΦΑΛΙΑΡΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FORUM...
To'πιασες επιστημονικίζον παπαγαλάκι της φάπας?
Άντε μπράβο!
Back to your cage NOW!
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:Χαχαχα Συνοδινέ
ευτυχώς που υπάρχεις κι εσυ τέτοιες ώρες και έρχομαι απο εδώ να...γελάσω λίγο!!
Χώσε κι άλλα!!
Πόσο πόνο πρέπει να σου έχω δώσει (άθελα μου βέβαια γιατί ξέρεις ότι σε συμπαθώ) ώστε ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ (ενώ είσαι δηλωμένα αντίθετος μ'αυτα που ισχυρίζεται αυτή η καρικατούρα και είναι ακριβώς ο λόγος που θεωρώ ότι βλέπεις πιο μακριά από τους υπόλοιπους) μόνο και μόνο επειδή για ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΣΤΣ ΑΚΟΜΑ θα αντέξει την πίεση μου ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Καρικατούρα...!! χαχαχα
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Μιλάτε για τα ''σημεία των καιρών'' και οτι αυτά θα μας δείξουν αν είμαστε κοντά στον Αντίχριστο ή όχι. Ποιά όμως ''σημεία των καιρών'';Για να μιλάμε για αυτά,πρέπει να ξέρουμε και που θα ψάξουμε...Και όντως,βλέπουμε,(ψάχνοντας) οτι τα σημεία του Αντιχρίστου έχουν ήδη δοθεί!Απλώς δεν είμαστε στην κατάλληλη πνευματική κατάσταση να τα ''δούμε'' και να τα ''αναγνωρίσουμε''!
Που να ήσουν και Αν-ορθόδοξος.
Μήπως ακούς και φωνές;
quote:
Eumenis ο Λιακόπουλος τι ακούει;
Δεν ακουει,εχει βοηθεια απο κατι ρασοφορους δηθεν προφητες ,που του ριχνουν κατω απ'την πορτα,την επομενη εκπομπη......![]()
![]()
![]()
![]()