- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
χαίρομαι για κάποιες καινούριες παρουσίες, και δη για τον lakerman. ομολογώ ότι είσαι μπροσταααααά!![]()
γιατί άραγε όλοι απαντούν στον sougia;;
(λέω εγώ τώρα..)
το μόνο στο οποίο θα συμφωνήσουμε είναι, δυστυχώς, το εξής:
quote:
Τέλος πάντων, εγώ το σταματάω εδώ. Δε θα απαντήσω ξανά γιατί δεν έχει πραγματικά σημασία να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα.
αυτό είναι αλήθεια, και μακάρι να άλλαζες γνώμη: τότε τα πράγματα θα'ταν αλλιώς γι'αυτούς τους οποίους δυσκολεύετε με τα λεγόμενά σας.. ή μακάρι ν'αλλάζαμε εμείς γνώμη: τότε τα πράγματα θα'ταν καλά -και όχι "καλύτερα"- για μας, και μάλλον δε θα το συζητούσαμε τώρα. μάλλον θα'μασταν σε κανα φυσιολογικό μέρος για φυσιολογικούς ανθρώπους, και όχι σε κάποιο forum με αφύσικους...
αυτά τα ολίγα... με φιλικούς χαιρετισμούς.![]()
what drives you on, can drive you mad..
Συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου
Κουσούρι για την ΠΥΡΑ είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της κοινωνίας μας.
Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ την έχω νιώσει στο πετσί μου
Δεν έχουν ΙΔΕΑ οι ετερόφυλοι ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΝΟΙΑ τι σταυρός είναι και πόσο πονάει να σε θεωρούν όλοι λάθος της φύσης.
Αλλά νιώθω όμως και τόσο πιο ώριμος σε σχέση με κάτι str8 τύπους που πατήσαν τα 30 και τα μόνα τους ενδιαφέροντα είναι η μπάλα και η χαζογκόμενα που θα ρίξουν στο μπαράκι
Πιστεύω εις ένα Θεό
Πατέρα Παντοκράτορα
Μη ξεχνατε ανοχη δε σημενει αποδοχη

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
γινονται ομοφυλοφιλοι απο καποιον αλλο ομοφοιλοφιλο που ητε τουσ βιαζει η τουσ επηρεαζει και παρασερνει στο δρομο που εχουν ακολουθησει στη ζωη τους. Ενα απλο πειραμα μπορει να δειξει οτι το τι μας "φτιαχνει" ειναι καθαρα δημιουργημα του μυαλου και οχι σωματικη αναγκη Φανταστητε(οι αντρες) να σας δεσουν τα ματια και να σας βαλουν σε ενα δωματιο με μια ομορφη γυναικα(η απλα να σβησουν τα φωτα στο δωματιο)αλλα μολις μπητε να ερθει στη θεση της ενας αντρας με τρυφερα χερια σαν γυναικια και χωρις να σας μυλησει να αρχισει να αυνανινιζει το πεος σας,εσεις μη βλεποντας και εχονατας στο μυαλο σας οτι ειναι μια γυναικα θα νιωσεστε ηδον η και θα εκσπερματωσετε κανονικα και θα νιωσετε απολαυση και χαρα ενω θα εχετε κανει σεξουαλικη πραξη με ενα αντρα αλλα το μυαλο σας θα εχει την εικονα τησ γυνιακας που σας "φτιαχνει" και αυτο ειναι που δημιουργη την υδονη επειδη αυτο σας αρεσει και θελετε.βλεπουμε λοιπον οτι το σεξ εξαρτατε απο τι μας φτιαχνει στο μυαλο υποσεινιδειτο και αυτο ψαχνουμε(για αυτο και δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα και καποιων ειναι αρωστημενα). Οπως λοιπον θεωρει η κοινη λογικη και οι κανονες των ανθρωπινων κοινωνιων ψυχολογικη αρρωστια το να "φτιαχνονται"καποιοι ανθρωποι με παιδια(παιδεραστες),(ζωα(κτηνοβατες),γυναικες που δε τους θελουν(βιαστες),νεκρα σωματα(νεκροφυλοι)και αλλα πολλα που σελιδες ολοκληρες δεν αρκουν για να αναφερω γιατι προσπαθουν να μας πεισουν καποιοι οτι και το ειδος τησ ομοφυλοφιλιας απο επιλογη ενω το ατομο σωματικα εινα φυσιολογικο και λογο καποιου γεγονοτος η συνθηκων της ζωης το εχουν κανει να αλλαΞει και να εκδηλωνει αυτη την ψυχολογικη ασθενια δεν χρειζει ιατρικη θεραπιας οπως και οι αλλες περιπτωσεις που αναφερθηκαν (παραδειγμα αυτου ειναι κληρικοι πχ γιωσακης που απο μικρη ηλικια κλεινονται σε μοναστηρι απο γονεις μην εχοντας ωριμασει σεξουαλικα χωρις να εχουν κανει σχεσεις με αλλας κοπελες τα ατομα αυτα πεφτουν θυματα τον ανωμαλων ιερεων(σωστα οι ομοφυλοφιλοι ιεριες ειναι ανωμαλοι οχι ομοφυλοφιλοι)που τα βιαζουν σωματικα και ψυχικα.Τα παιδια αυτα υστερα δε μπορουν να γινου φυσιολογικα εχουν ειδη καταστραφει απο αυτα τα ατομα και μην εχωντας εμπειρια με κοπελες δε μορουν να σθναψουν σχεσεις με γυναικες και συνιθυζουν ακομα και αν αρχικα δεν ηθελαν να εχουν ερωτικεσ σχεσεις με αντρες και στη συνεχεια κανουν και οι ιδιοι το ιδιο στα νεα ατομα που ερχονται στο μοναστηρι και δεωνιζουν τη κατασταση αυτη, πιστευω οτι πολλοι ομοφυλοφιλοι "δημιουργοθνται"απο τετοια η παρομοια γεγονοτα οπως αν ενα παιδι βιαστει απο εναν αντραπχγονεα,παππου,υπευθυνου ορφανοτροφεοιυ πρεζακια που κανουν μαζι χρηση η οταν ο νεοσ ανγκαζετε να εχει τον "ενεργητικο" ρολο για χρηματα προωθησηκ.τλ. το θεμα ειναι απλο ειτε απο αναγκη ειτε με το ζορι οσο το κανεις συνυθιζεις, οπως το τσιγαρο οταν προτοδοκιμαζεις εχει αηδιαστικη γευση το νιωθεις οτι σου κανει κακο αλλα λογω συνθηκων παρεας συνεχιζεις να καπνιζεις μεχρι που το συνιθυζεις και στο τελως γινεται ακομα και αναγκη. το γεγονος οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα ενισχυετε απο την υπαρξη πολλων γκει με αρρενωποτατα (η θυληκοτατα αν ειναι γυναικεσ) χαρακτηριστηκα πανεμορφα ατομα με φυσιολογικοτατους οργανισμους και ορμονες ,καθως και των ομοφυλοφιλων που ειναι ψυχικα αρρωστοι και δεν θελου να κανουν αλλαγη φυλου πραγμα που ενισχυει τη θεωρια περι ψυΧολογικου προβληματος αφου νιωθουν γυναικεσ η αντρες ενω παρραληλα δε θελουν να αλλαξουν φυλο!?δεν ειναι παραλογο αυτο δεν ειναι δειγμα πνευματικης ανισορροπιας?τα παραδειγματα αυτον των γκει ειναι πολλα κυριως στο χωρο του θεαματος και της τηλεορασης μηπωσ αυτοι δεν εχουν χρηματα για μια τετοια επεμβαση? τελως παντων εγω πιστευω οτι μονο οι γκεοι που γενιουνται με σωματικο προβλημα ειναι πραγματικα ομοφυλοφιλοι και μη καταδικαστεοι και η μη ανοχη τους θα ταν ρατσιστικη οπως η μη ανοχη των αναπηρων καθυστερημενωνκ.τ.λ.π και αποτελουν το ελαχιστο ποσωστο τον γκει οι υπολοιποι ειναι ομοφυλοφιλοι λογω επιλογης λογω καποιου ψυχολογικου λογου που δημιουργηθηκε απο καποιο τραυμα η απο συνθηκες και χρειζουν ψυχολογικης θεραπιας οπως και οι παιδεραστες,νεκροφιλοι κ.τ.λ. οι ανθρωποι αυτοι ειναι ανισσοροποι και δεν ειναι σε θεση να μεγαλωσουν πεδια η συμπεριφορα τουσ μπορει να δειχνει φυσιολογικη στους γυρο αλλα αυτο δε συμενει τιποτα αφου πολλοι δολοφωνοι βιαστες δειχνουν οι πιο αθωοι ανθρωποι αλλα απλα κρυβουν το προβλημα τους απο τουσ γυρω και σοταν συζητανε,κινουνται μπροστα σε ξενους συμπεριφερονται κανονικοτατα. η αποδοχη οτι καποιος γενιεται ομοφυλοφιλοσ και οτι η ομοφυλοφιλια ειναι στο γενετικου κωδικα και δε μπορει να γινει τιποτα για αυτο ειναι ισοπεδωτικη ρατσιστικη γενικη(με αυτη τη λογικη καποιοι ανθπωποι ,λαοι (αρα και τα παιδια αυτων) ειναι κατωτεροι,κακοι,πιο χαζοι πιο καλοι στα σπορ η στο διαβασμα κτλ) και απολυτη και δινει ευκολη λυση στο θεμα και μπλοκαρει σημαντικες ερευνες που θα μπορουσαν να γινουν και ειχαν γινει απο ψυχολογους για να βοηθηθουν αυτοι οι ανθρωποι και να θεραπευτουν να γινουν φυσιολογικη και να αποκτησουν οικογενια ακαι δικα τουσ παιδια που ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο την ιυοθεσια πιστεψεμε. Αυτες τισ σκεψεις μου σας τις λεω γιατι ετσι νιωθω θα μπορουσα να το παιξω ανετος νεωτεριστης και πολυ προχωρημενος αλλα αν και ειμαι μικρος μπορω να καταλαβω πως ειναι να εχεις παιδι αφου εχω μικρο αδερφο και στη ζωη μου ζω με το σλοκγαν μη κανεις στους αλλους αυτο που δε θα ηθελες να κανουν σε εσενα ετσι αφου εγω δε θα θελα ο αδερφος μου η το παιδι μου να ειναι ομοφυλοφιλοι και ολα τα προβληματα που θα ειχαι ετσι δε μπορω να το παιξω υπερανω οταν το προβλημα αφορα τα παιδια η τα αδελφια καποιου αλλου συναθρωπου μου αδιαφοραντας για το πονο και τα βασανα που θα χα και γω στη θεση του οπως καθε λογικος ανθρωπος για τουσ λογους που σας ανεφερα παραπανω διοτι θα ειχα ενα ανισορροπο ατομο και οχι γιατι ισωσ δεν θα γινοταν αποδεχτος απο τη κοινωνια για αυτο και σας τα ειπα ολα αυτα.
Μη ξεχνατε η ανοχη δε σημενει αποδοχη...
Ήθελα να 'ξερα infer0s εαν η δική σου ασθένεια παίρνει θεραπεία ή απλά μιλάμε για μια ανίατη περίπτωση. Πραγματικά λυπάμαι .... (και την επόμενη φορά πριν γράψεις οποιαδήποτε ασυναρτησία σου κατέβει στο κεφάλι κάτσε σκεψου δυο πράγματα, αναλογίσου και μετά μίλα).Επίσης γιατί έστειλες το μήνυμά σου δύο φορές ; θεωρείς πως γράφεις τόσο σημαντικά πράγματα που πρέπει να τα διαβάσουν όλοι;
Αυτά από έμενα... Καλή συνέχεια
Εγώ θα συμφωνήσω ότι πράγματι έτσι είναι και ότι η ομοφυλοφιλία συνιστά αφύσικη σεξουαλική συμπεριφορά...
Όμως επειδή δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμαι δύο μέτρα και δύο σταθμά στις κρίσεις μας, θα πρέπει να λάβω υποψη μου και κάποια άλλα πράγματα. Όπως πχ το αν η ερωτική πράξη μεταξύ φυσιολογικά ετεροφυλόφυλων ανθρώπων γίνεται με τον τρόπο που η φύση επιτάσσει (ή φαίνεται να επιτάσσει)...Αυτό λοιπόν με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι διάφορες σεξουαλικές πρακτικές, οπως η πιο απλή ας πούμε ο στοματικός έρωτας (για να μην πω για...άλλες),είναι αφύσικες και θα πρέπει να θεωρηθούν διαστροφές...Ποιός θα με πείσει ότι η φύση θεωρεί το στοματικό ερωτα σωστό και τον ομοφυλοφιλικό λάθος? Επίσης θεωρώ τη χρήση μέσων προφύλαξης και την ελεγχόμενη εκσπερμάτωση εκτός κόλπου πολύ μεγαλύτερες διαστροφές, μιας και δεν είναι απλά αφύσικες, αλλά στρέφονται κατευθείαν ενάντια στη βούληση της φύσης (αναπαραγωγή του είδους).
Άρα οι μόνοι φυσιολογικοί είναι αυτοί που "το κάνουν" με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο αυτό δηλαδή που η φύση και η...Εκκλησία μας επιτάσσουν. Όλοι οι υπόλοιποι βράζουμε στο ίδιο καζάνι της...ακολασίας...Και τυχαίνει να είμαστε η πλειοψηφία...
Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους. Με έχουν πειράξει και μένα κάποιες φορές στη ζωή μου. Και έχω βρίσει πολύ άσχημα τέτοιο άτομο. Όταν όμως ο θυμός έφυγε και σκέφτηκα καλύτερα, κατάλαβα ότι η ηλίθια συμπεριφορά κάποιου δεν εξαρτάται από τη σεξουαλική του προτίμηση και ότι φυσικά ανάμεσα στους ομοφυλόφιλους θα υπάρχουν και αρκετοί ηλίθιοι ομοφυλόφιλοι, όπως ακριβώς άλλωστε συμβαίνει και με μας τους "φυσιολογικούς".
<<Άρα οι μόνοι φυσιολογικοί είναι αυτοί που "το κάνουν" με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο αυτό δηλαδή που η φύση και η...Εκκλησία μας επιτάσσουν. Όλοι οι υπόλοιποι βράζουμε στο ίδιο καζάνι της...ακολασίας...Και τυχαίνει να είμαστε η πλειοψηφία...>>
αυτο λεω και εγω
αν δεχτουμε σαν φυσικο τον ομοφυλοφιλο γιατι να μην δεχτουμε σαν φυσιολογικο και τον ουρολαγνο,κοπρανολαγνο,σαδομαζοχιστη
γιατι να λεμε οτι αυτοι ειναι ανωμαλοι ενω ο ομο ειναι φυσιολογικος;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Επίσης θεωρώ τη χρήση μέσων προφύλαξης και την ελεγχόμενη εκσπερμάτωση εκτός κόλπου πολύ μεγαλύτερες διαστροφές, μιας και δεν είναι απλά αφύσικες, αλλά στρέφονται κατευθείαν ενάντια στη βούληση της φύσης (αναπαραγωγή του είδους).
Mercury, τα μέτρα αυτά προφύλαξης κάθε άλλο παρά ανώμαλα είναι.
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε ένα ζευγάρι να αποκτούσε κάθε χρόνο κι από ένα παιδί και μετά θα είχαμε πρόβλημα υπερπληθυσμού κτλ.
Είναι σα μέτρο αυτοπροστασίας του ανθρώπινου είδους.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Ο Παύλος δεν συμφωνεί μαζί σου
Ο Παύλος (αν θυμάμαι καλά), λέει κάπου (και το έχω ξαναπεί), "Να είστε πιστοί και υπάκουοι και υποταγμένοι όχι μόνο στους καλούς αφέντες σας, αλλά και στους σαδιστές και διεστραμένους".
Εσύ.....σκυλόσοφε, μιάς και ξέρεις τας γραφάς, μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό?
Ή θα με βάλεις σε διαδικασία να ξαναδιαβάζω τις ανωμαλίες ενός ελεϊνού ρωμαίου στρατιώτη?
quote:quote:
Ο Παύλος δεν συμφωνεί μαζί σουΟ Παύλος (αν θυμάμαι καλά), λέει κάπου (και το έχω ξαναπεί), "Να είστε πιστοί και υπάκουοι και υποταγμένοι όχι μόνο στους καλούς αφέντες σας, αλλά και στους σαδιστές και διεστραμένους".
Εσύ.....σκυλόσοφε, μιάς και ξέρεις τας γραφάς, μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό?
Ή θα με βάλεις σε διαδικασία να ξαναδιαβάζω τις ανωμαλίες ενός ελεϊνού ρωμαίου στρατιώτη?
Ναι, ο Παύλος λέει οι δούλοι να είναι πιστοί στους αφέντες, αλλά και οι αφέντες μην το παίρνουν πάνω τους γιατί υπάρχει και κύριος/αφέντης στους ουρανούς.
Ας μην αλλάξει το θέμα και μιλάμε για δουλεία τώρα. Δούλους είχαμε και έχουμε παντού και πάντοτε, περισσότερο από ποτέ άλλοτε στην εποχή μας. Και οι στρατιώτες και οι λογής λογής αστυνομικοί δούλοι είναι.
Είπα πως ο Χριστιανός δεν είναι μαζόχας να του αρέσει ο πόνος και ο θάνατος. Γι' αυτό και ο Ιησούς δεν είπε "Τι ωραία, τι καλά που θα θυσιαστώ, θα το διασκεδάσω".
Αν τώρα κάποιοι χριστιανοί επιδιώκουν την εξαθλίωση, τότε δεν είναι πραγματικά ασκητές και προσπαθούν να φτάσουν στον ουρανό με λάθος τρόπο. Αν νιώθεις έλλειψη και πόνο, τότε θεωρείς την σαρκική φύση δικιά σου και αυτομαστιγώνεσαι. Ο πραγματικός ασκητής αρνείται πως η σαρκική φύση του ανήκει και την δαμάζει. Δεν νιώθει πως η άσκηση είναι κάτι δυσάρεστο, γιατί έχει πραγματικά απαρνηθεί τον κόσμο της ύλης. Βέβαια ενδιάμεσα μπορεί να σκοντάψει.
Πάντως έχω εκφράσει την απορία πως γιατί κάποιος να κάνει άσκηση και να μην αυτοκτονήσει? Η αυτοκτονία απαλλάσει τον άνθρωπο στα γρήγορα. Θα ήθελα να ακούσω κάποια άποψη εσωτεριστή Χριστιανού, Βουδιστή, Ινδουιστή, γιατί να διαλέγεται ο δρόμος της άσκησης παρά της αυτοκτονίας, αφού η δεύτερη παρέχει εγγυημένη απελευθέρωση χωρίς προσπάθεια?
Edited by - Διονύσιος Σκυλόσοφος on 31/03/2015 08:52:38
Πες τα γνωστά για να απαντήσω.
quote:
Ακόμη δεν τσίμπησε το δόλωμα? Το έχω βάλει και περιμένω υπομονετικά.Πες τα γνωστά για να απαντήσω.
Κι αν σου βγει καρχαρίας;
Το θέμα που εξετάζουμε είναι:
Επιδιώκει και επαινεί ο Χριστιανισμός τον εξευτελισμό, τον πόνο και την δυστυχία?
Η απάντηση είναι ΟΧΙ, καθότι ο Χριστιανισμός είναι η διδασκαλία του Χριστού, και όχι του Παύλου, και ο Χριστός ουδέποτε επεδίωξε και προώθησε τον πόνο, τον εξευτελισμό και τη δυστυχία. Αντίθετα συμπεράσματα, μπορώ να σου βρω δεκάδες.
Να αρχίσω να παραθέτω εδάφια με λόγια και ΕΡΓΑ του Χριστού;
Το τι λέει ο Παύλος, είναι δουλειά του Παύλου. Αν είναι να αλλάξουμε το θεμα σε ορθόδοξο δόγμα αντί Χριστιανισμός να μαστε ακριβείς.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Edited by - Italos on 31/03/2015 21:41:03
Και αυτό δεν έχει σχέση με καμία θρησκεία, παρά με την ψυχική και πνευματική μας ανωριμότητα. Κανένας θεός δεν μας ανάγκασε να φερόμαστε έτσι με το ζόρι. Μόνοι μας αλληλοσφαζόμαστε.
Edited by - Italos on 31/03/2015 21:48:43
quote:quote:
Ακόμη δεν τσίμπησε το δόλωμα? Το έχω βάλει και περιμένω υπομονετικά.Πες τα γνωστά για να απαντήσω.
Κι αν σου βγει καρχαρίας;
Επιδιώκει και επαινεί ο Χριστιανισμός τον εξευτελισμό, τον πόνο και την δυστυχία?Η απάντηση είναι ΟΧΙ, καθότι ο Χριστιανισμός είναι η διδασκαλία του Χριστού, και όχι του Παύλου, και ο Χριστός ουδέποτε επεδίωξε και προώθησε τον πόνο, τον εξευτελισμό και τη δυστυχία. Αντίθετα συμπεράσματα, μπορώ να σου βρω δεκάδες.
Να αρχίσω να παραθέτω εδάφια με λόγια και ΕΡΓΑ του Χριστού;Το τι λέει ο Παύλος, είναι δουλειά του Παύλου. Αν είναι να αλλάξουμε το θεμα σε ορθόδοξο δόγμα αντί Χριστιανισμός να μαστε ακριβείς.
Edited by - Italos on 31/03/2015 21:41:03
Αντιπαυλικός ε? Ετοιμάστε την ιερά εξέταση παρακαλώ. Lol! Αλλά μια και τον αναφέραμε τον Παύλο, σε τί διαφωνείς μαζί του?
Μου κάνει εντύπωση πως δεν πρόσεξες τί έγραψα. Κάτι τέτοια προσελκύουν πολύ γέλιο και ακόμη κανείς δεν τσίμπησε το δόλωμα.
Έγραψα λοιπόν πως σε σχέση με την εξαθλίωση και τα βασανιστήρια ή σε σχέση με τον ασκητισμό, η αυτοκτονία φαίνεται μια χαρά λύση και γρήγορη. Περίεργο, δεν έκανες κάποιο σχόλιο.
Δεν είμαι αντιΠαυλικός, είμαι Χριστιανός. Η γνώμη του Παύλου είναι η γνώμη του Παύλου, δεν έχω τίποτα επί του προσωπικού με τον Παύλο. Απλά η διδασκαλία δεν είναι του Παύλου.
quote:
Αντίθετα συμπεράσματα, μπορώ να σου βρω δεκάδες.
Να αρχίσω να παραθέτω εδάφια με λόγια και ΕΡΓΑ του Χριστού;
Για να μην ποιούμε την νήσσαν... ![]()
quote:Αυτό.
[quote] ...
Επιδιώκει και επαινεί ο Χριστιανισμός τον εξευτελισμό, τον πόνο και την δυστυχία?Η απάντηση είναι ΟΧΙ, ...
Όσο για τον Παύλο, έγραφε ο Πέτρος πως στα γραφτά του υπάρχουν "μερικά δυσνόητα σημεία, τα οποία οι αμαθείς και
ταλαντευόμενοι τα διαστρεβλώνουν. Το ίδιο κάνουν και με την υπόλοιπη Γραφή, ..."
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ