ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσωπική εμπειρία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Προσωπική εμπειρία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Flora T.73 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
Flora T.Νέο Μέλος
01/06/2011, 16:59:04
Γεια σε όλους,
έχω να δηλώσω ότι είμαι καινούρια στο φόρουμ και έψαχνα αρκετό καιρό μια τέτοια σελίδα όπου και άλλοι ανθρωποι θα έχουν βιώσει ή ακούσει για μεταφυσικά πράγματα. Έψαξα να βρώ για παρόμοια θέματα και συζητήσεις αλλά δεν νομίζω να είναι κάποιο το ίδιο με αυτό που θα γράψω.Λοιπόν, έγινε πριν από 2 χρόνια αρχές Ιουλίου, αν θυμάμαι καλά, στο σπίτι μου. Εγώ κοιμόμουν το βράδυ μέχρι που χτύπησε το ξυπνητήρι των γωνιών μου και ξύπνησε και εμένα κατά τις 5 το πρωί, κοιτάω την ώρα και λέω θα ξανακοιμηθώ. Ώσπου ξαφνικά βρίσκω τον εαυτό μου να κάθεται στο κρεβάτι (στάση του σώματος καθιστή όχι ξαπλωμένη) και από τα 4 παράθυρα που έχω στο δωμάτιο μου (ο ενας τοίχος είναι μόνο παραθυρα) έχει μπει φως, λες και κάποιος άναψε προβολέα (μένω σε πολυκατοικία και πίσω απο το σπίτι μου υπάρχει ενα εγκατελελημένο στρατόπεδο) και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ακούω και κάποιον να μου μίλαει! Δεν θυμάμαι τι μου είπε γιατί η γλώσσα του δεν έμοιαζε ανθρώπινη και η φωνή του ήταν αντρική και μάλιστα βαρύτονη , δεν έμοιαζε να μιλάει από στόμα αλλά να περνάει μέσα από κάποιο μηχάνημα .... Διάρκεια εικόνας και ήχου 2 δευτερόλεπτα... σηκώθηκα από το κρεβάτι και έτρεξα στο σαλόνι άρχισα να τσιρίζω να φωνάζω να κλαίω κοίταξα προς την πλεύρα του δωματίου μου και το φως ήταν ακόμη εκεί, οι γονείς μου να προσπαθούν να με ηρεμίσουν και εγώ να φύγω από το σπίτι ήθελα. όταν ηρέμισα και τους είπα τι είδα μου είπαν ότι βρισκόμουν σε μία κατασταση όπου δεν ήμουν ξύπνια ούτε όμως κοιμόμουν, σε κατάσταση που ο εγκέφαλος προσπαθεί να ξυπνήσει και μάλλον έτσι εξηγείται οτι είδα και άκουσα αυτήν την φωνή. Έχω να πω πως εκείνη την περίοδο νόμιζα πως ήμουν τρελή , πως κάποιος γιατρός πρεπεί να με κοιτάξει ή κάποιος παπάς... και μετά αναρωτιόμουν αν αυτό που είδα ήταν εξωγήινος ή φάντασμα... Μπορεί καποιος να μου λύσει την απορία αυτή ; Είμαι σίγουρη πως δεν κοιμόμουν...κακό αυτό...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτο που είδα? έχει ζήσει κάποιος άλλο κάτι παρόμοιο?

VitrasΜέλος
01/06/2011, 21:41:13
Μηπως.... απλως.... να ηταν... ενα κακο ονειρο...;

Flora T.Νέο Μέλος
01/06/2011, 21:53:25
χμμμ... στον ξύπνιο μου το είδα. Οκ υποθέτοντας λοιπόν ότι ήταν όνειρο γιατί με κυνηγάει συνεχώς? Και τι εννοώ... μέτα από ένα χρόνο έτυχε να δω μια ταινία τρόμου (σαν ντοκιμαντερ ήταν) "Επαφή τετάρτου τύπου" ονομάζεται "the fourth kind" που εξηγεί περιπτώσεις ανθρώπων που βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση. Η ταινία έχει να κάνει με εξωγηίνους. Και φέτος έπεσε στα χέρια μου ένα cd από μια rock μπαντα (progressive-space), που ονομάζονται Eloy , το cd Floating το τραγουδι the light from deep darkness (1974)όπου στους στίχους ο τραγουδιστής περιγράφει την προσωπική του εμπειρία, η όποια είναι ίδια με την δική μου.

http://www.youtube.com/watch?v=4dXk_15cuTU
οι στίχοι του τραγουδιού βρίσκονται στην περιγραφή.

Μήπως γίνομαι υπερβολική? ε? Εκει που παω να ξεχάσω πάντα κάτι εμφανίζεται και μου έρχεται στην μνήμη το ίδιο γεγονός...

01/06/2011, 21:58:36

Edited by - Narkissa555 on 01/06/2011 21:58:59

01/06/2011, 22:25:29
Flora T.

Μην ανησυχείς και μη φοβάσαι τίποτα.
Αν πρόκειται για εξωγήινους,οτι και να κάνεις
αν σε θέλουν θα σε βρούν.
Αν πρόκειται για brain games ενας λόγος παραπάνω να
το ξεχάσεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

violent kingΜέλος
02/06/2011, 01:07:18

I came here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum η απαντηση της ανθρωποτητας σε εξωγηινους

LIGHTWORKERΜέλος
02/06/2011, 18:01:43
Flora T.
Εγω θελω να σου κανω μια ερωτηση!!Γενικα με τους εξωγηινους,τα ΑΤΙΑ κτλ εχεις μια ελξη σε ελκυει αυτο το θεμα δηλαδη απο παντα?Υπαρχει λογος που κανω την ερωτηση!!

Flora T.Νέο Μέλος
11/06/2011, 10:36:48
Από πάντα? όχι εγώ πιστεύω πως δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχουν εξωγήινοι :P τώρα ξέρω ότι κάτι υπάρχει αλλά δεν ξέρω αν ειναι εξωγήινος

SpacegirlΜέλος
11/06/2011, 18:23:24
Aυτά παθαίνει όποιος τη νύχτα παρατηρεί!!
Παράξενα πράγματα πετούν, περίεργα όντα περιπλανούνται!!!
Ειδικά τώρα τις ανοιξιάτικες νύχτες!!!

SpacegirlΜέλος
11/06/2011, 20:21:51
Oχι ουρανόστρατε δράκε μου.
Απλά κάποιοι αέρηδες φυσούν και με ζμπρώχουν πρός τα δώθε.

11/06/2011, 20:26:33

Και γμτ ....Γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

SpacegirlΜέλος
11/06/2011, 20:46:16
Νικόμαχος? Γιός του Μαχάονα ή ο συγγραφέας του ``εγχειριδίου αρμονικής``?

11/06/2011, 21:11:47
Τι μηχανεύτηκε το...άρρωστο μυαλό!!!!

Καλά εσυ Ζιπ χρειάζεσαι πέρα απο τις μπανάνες και ενισχυτικά
τσιπ νοημοσύνης!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/10/2009, 22:19:58
quote:
Πέρασες στην απέναντι όχθη, αγαπητε μου allzzaro, ή σε...πέρασα;...

εε? Πότε πρόλαβες βρέ
Μα έτσι οπως τα λέει..
Περίμενε και τη συνέχεια..

25/10/2009, 22:29:46
Και γιατί το λές αυτό αγαπητέ μου φίλε allzzaro; Εσύ δηλώνεις χριστιανός και τα βάζεις με τον χριστιανισμό, που κατά τα λεγόμενα σου σιχαίνεσαι και αηδιάζεις...Μια σχιζοφρενική σχέση θα έλεγα, με τον χριστιανισμό...
Εγώ θέλω κάτι πιο νορμάλ.....
Κάνω κανένα λάθος;
Μήπως είσαι λίγο ταραγμένος, παιδί μου;....
25/10/2009, 22:44:05
Kαλέ μου και πολυαγαπημένε φίλε..
Σίγουρα θα με μπερδεύεις με κάποιον αλλον.
Δεν ξέρω κάτω απο πια συναισθηματική φόρτιση μπορεί να συνέλαβες κάτι τέτοιο αλλά εγώ δεν έχω πεί τέτοια πράγματα.

Αν τα έχω πεί σε παρακαλώ να μου τα παραθέσεις.
Φίλε μου εγώ είπα επι λέξη οτι με καλύπτει η διδασκαλία του Ιησού.
Απο εκεί και μπρός είπα οτι η Παλαιά Διαθήκη δεν έχει καμμία απολύτως θέση στην Αγία Γραφή.
Αυτό που με αηδιάζει δεν είναι ο Χριστιανισμός αλλά ο τρόπος με τον οποίον κάποιοι θέλουν να τον ξευτιλίσουν.

25/10/2009, 23:07:02
Το κακό όμως, για σένα κι όχι ουσιαστικά κακό,φιλε μου allzzaro, ότι αυτόν τον ρόλο του τιμητή του χριστιανισμού,λέω να τον παίξω εγώ, αν δεν σε πειράζει...
Με εκφράζουν επίσης, όσα λές περί αηδίας...Αντιπαλοι, γιατι είμαστε,δεν μου εξήγησες.....Το λέω για το πάθος....
26/10/2009, 00:14:05
quote:
trexagireve
Πολύ έξυπνη τακτική αγαπητέ μου sesostris....Με βάζεις εξ αρχής
σε θέση που σε βολεύει, πράγμα αρκούντως αντιδημοκρατικό...

Πράγματι φίλε trexagireve θα ήταν και αντιδημοκρατικό , και αντιδεοντολογικό συνάμα αν σε κατέτασσα αυθαίρετα στην κατηγορία αυτών που ακολουθούν το πνεύμα της «Αποστολικής Διδασκαλίας» του Κλήμεντος . Όμως φίλε μου σε αυτή την κατηγορία δεν σε κατέταξα εγώ , μόνος σου κατετάγης , αφού σε όλες τις απαντήσεις σου θεωρείς a priori ότι η μόνη αλήθεια βρίσκεται στη Βίβλο και τα πατερικά κείμενα , και όλες οι έρευνες των ιστορικών και των θρησκειολόγων είναι ψεύδη κύκλων που προσπαθούν να πλήξουν το χριστιανισμό .
quote:
trexagireve
Δεν μιλάμε για τον ίδιο Θεό και αυτό αρνειστε...Ο Θεός που πιστεύω
εγώ, όπως επαναλαμβάνω, δήλωσαν πολλοί της εποχής εκείνης, εσκότασε τον ουρανό, εχάθη ο ήλιος και αν χάθηκε με τον σελήνη, αν ήταν μετεωρίτης, ή αν αστρικό σύννεφοσκονης μετακινήθηκε μπρος στον ήλιο,
ποσώς με ενδιαφέρει...Ο ήλιος εσκοτίσθει γράφει, αυτό το αποδεικνύουν ιστορικά....

Οι μόνες αναφορές που (αποδεικνύουν) αυτό το συμβάν είναι οι των ευαγγελίων ,

«Ήν δε ωσεί ώρα έκτη και σκότος εγένετο εφ’όλην την γην έως ώρας ενάτης, του ηλίου εκλείποντος...» (κατά Λουκάν, ΚΓ’ 44-45)

«Από δε έκτης ώρας σκότος εγένετο επί πάσαν την γην έως ώρας ενάτης» (κατά Ματθαίον, ΚΖ’ 45).

«Γενομένης δε ώρας έκτης σκότος εγένετο εφ’όλην την γην έως ώρας ενάτης» (κατά Μάρκον, ΙΕ’ 33)

και σύμφωνα με την παράδοση ο άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης , όταν γινόταν η Σταύρωση του Χριστού και σκοτίστηκε ο Ήλιος , βρισκόταν στην Ηλιούπολη με το φιλόσοφο Απολλοφάνη και , μετά τη βεβαίωση ότι το φαινόμενο ήταν ανεξήγητο, αναφώνησε: «Ή η φύση αλλοιώνεται ή ο Θεός πάσχει» .
Όμως φίλτατε ο άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης είναι ένα φανταστικό πρόσωπο δημιούργημα ενός Σύρου απατεώνα πλαστογράφου του 5ου αιώνα . Όσο για τίς ολικές εκλείψεις ηλίου τις ορατές από την περιοχη της Παλαιστίνηης και γενικότερα της ανατολικής Μεσογείου ήταν οι παρακάτω ....

Από αυτές η πλησιέστερη στο εβραϊκό Πάσχα ήταν η της 19ης Μαρτίου του 52 όμως δεν συμβαδίζει με το έτος , όσο για αυτή της 12ης Σεπτεμβρίου του 33 που ιποτίθεται ότι είναι το έτος της σταυρώσεως , δεν συμφωνεί με τον μήνα που εορταζόταν το Πάσχα των Εβραίων .

quote:
trexagireve
Επ αυτού, τι λέτε; Αφήστε το πόσο φυσικό φαινόμενο ήταν, γιατί εγώ
δεν το βλέπω έτσι...Ο Δίας έριχνε κεραυνούς, ο μέγας Θεός, να μην μπορεί να σκοτεινιάσει τον ήλιο;
Δεν το προσδιορίζετε εσείς, αυτό που έγινε....

Αν τα θεωρείς όλα αυτά μυθεύματα όπως τους κεραυνούς του Διός φίλε Βαγγέλη τότε θα συμφωνήσω μαζί σου ....Γιατί όπως γνωρίζουμε ο χριστιανισμός δημιουργήθηκε όταν στα κείμενα της Μυθολογίας των Εβραίων (Παλαιάς Διαθήκης) , προσέθεσε τη θρησκεία των αρχαίων Αιγυπτίων , που χρονολογείται από το 3000 παχχ , και κεντρική είναι η φιγούρα του θεού-ήλιου Χόρους.

Αυτός γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου από την παρθένο Ίσιδα, ενώ η γέννησή του συνοδεύτηκε από την εμφάνιση ενός άστρου από την ανατολή, το οποίο ακολούθησαν τρεις μάγοι για να φτάσουν στο σημείο της γέννησης και να του φέρουν δώρα. Στην ηλικία των 12 ήταν παιδί δάσκαλος, ενώ μόλις συμπλήρωσε τα 30 ξεκίνησε τη βασιλεία του, αφού πρώτα βαπτίστηκε από κάποιον Ανάπ. Στα ταξίδια του συνοδευόταν από 12 μαθητές και έκανε πολλά θαύματα, όπως θεραπεία αρρώστων και περπάτημα στο νερό.

Κάποια από τα πολλά ονόματα με τα οποία τον προσφωνούσαν ήταν «ο γιος του θεού», «καλός ποιμένας», «αμνός του θεού», «η αλήθεια», «το φως» και πολλά άλλα… Αφού προδόθηκε από τον Τυφώνα, ο Χόρους σταυρώθηκε, θάφτηκε για 3 μέρες και αναστήθηκε ! Αν τώρα επάνω σ’ αυτά προσθέσεις και αποσπάσματα από τα Ερμητικά Κείμενα , την ζωή και το έργο του Απολλώνιου Τυανέα , λίγο Μίθρα , και λίγη φιλοσοφία από τους Στωϊκούς , έτοιμος ο Χριστούλης .....

*

26/10/2009, 00:17:13
quote:
Εαρινός
Φίλε sesostris..προσωπικά να συμφωνήσω μαζί σου αλλα πες μου σε παρακαλώ κάτι..
-Σε ποιό συμπέρασμα σε οδηγούν όλ'αυτά?

Το συμπέρασμά μου φίλε Εαρινέ είναι ότι είναι κακό να είμαστε δογματικά προσκολλημένοι σε ένα και μοναδικό βιβλίο , και θα πρέπει να αναζητάμε πάντοτε την αλήθεια μέσα από τη γνώση που μας δίνει η έρευνα και την λογική , και να παγιώνουμε ή να αναθεωρούμε αν χρειαστεί τις αρχικές μας θέσεις . Αυτός άλλωστε είναι και ο ελληνικός τρόπος σκέψης .
quote:
Εαρινός
Σε ποιά γνώση και σε ποιά ηθικό δίδαγμα , το οποίο μπορεί να εκλογικεύσει και να αξιολογήσει την σθεναρότητα με την οποία υποστηρίζει , όσα υποστηρίζει κανείς ...ασχέτως , της ορθότητάς του και τελικά , ορθώνει τοίχη ανάμεσα σ'αυτόν και στους υπολοίπους συνανθρώπους του?

Δηλαδή για σένα η ιστορική αλήθεια είναι σε δευτερεύουσα μοίρα ; Με ποια λογική θα πρέπη κάποιος να δέχεται όποια ηλιθιότητα του σερβίρουν για να μην ορθώση τείχος μεταξύ αυτού και αυτών που την πρεσβεύουν ;
Η πρόοδος αγαπητέ Εαρινέ δεν επιτυγχάνεται με δόγματα , αλλά με την αμφισβήτηση της λανθασμένης αντιλήψεως και το γκρέμισμα των τειχών του δογματισμού . Αν o Galileo Galilei (Γαλιλαίος) , έμενε προσκολλημένος στο χριστιανικό δόγμα , ακόμα θα πιστεύαμε ότι η Γη είναι το κέντρο του κόσμου επειδή το έγραψαν κάποιοι πατέρες της εκκλησίας .
quote:
Εαρινός
Πιστευεις ότι επιδίωξη των ανθρώπων αποτελεί η έλλειψη επικοινωνίας και η τελική απομονωσή τους , απο τους υπολοίπους???

Φίλε Εαρινέ πριν κατασταλάξω στις σημερινές απόψεις μου , έχω αναθεωρήσει τις προηγούμενες αρκετές φορές . Κατά συνέπεια πριν αποφασίσω εδώ και πολλά χρόνια να απορρίψω τον Χριστιανισμό , μελέτησα προηγουμένως όλη τη Βίβλο . Όσο για την απομόνωση που συνεχώς επαναλαμβάνεις , όπως βλέπεις δεν είμαι δα και μόνος μου .

*

26/10/2009, 00:33:06
hunter1

quote:
ενταξει για πειτε εσεις τελικα σε τι θελετε να πιστευουμε επακριβως?

Δεν θα σου πει κανείς τι πρέπει να πιστεύεις αγαπητή μου, απλά καλό θα είναι, αυτό που πιστεύεις να στέκει λογικά και ιστορικά. Εκτός αν θέλεις να έχεις απλά μια ελπίδα, χωρίς να σ' ενδιαφέρει αν είναι βάσιμη ή όχι.

Τέτοιου είδους ελπίδες, βρίσκει κανείς, όπου θέλει...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/