- Διάβολος - Ενα καλό παιδί!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πιστεύω πως όλα αυτά είναι παραβολικά , όπως παραβολική είναι και η διδασκαλία του Ιησού.
Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τον Διά-βολο , μιας και γύρω μου βλέπω καθημερινά πάααααρα πολλούς.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
quote:
Ο Διά-βολος , είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και κανένας άλλος. Μέσα μας έχουμε το καλό και το κακό....Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τον Διά-βολο , μιας και γύρω μου βλέπω καθημερινά πάααααρα πολλούς.
Όμορφα τα λές φίλε μου...και μιλάς -κατα την άποψή μου- επί της ουσίας και ρεαλιστικά...![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Υ.Γ. Καλώς σας ξαναβρήκα μετά από πολύ καιρό. Για την ώρα σας καληνυχτώ, ο χρόνος μου δυστυχώς είναι σαν τον Κρόνο, τρώει τα παιδιά του.

θα λέγονταν ελλειπής...

macedon
Επικρατεί η πίστη και η προσευχή.
Και εφόσον μιλάτε ορθολογιστικά, να σας πω και το αντίθετο που όποιος δεν έχει ασχοληθεί με πνευματιστικά δεν θα καταλάβει.
Είχα φίλο σατανιστή και πολύ αγαπητό, που υπέφερε σε σημείο να δεινοπαθεί βγάζοντας υγρά απ το σώμα του.
Οποιος κατάλαβε , κατάλαβε.
Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις.
Parthen h Rwmania

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Edited by - europaios2 on 08/09/2010 00:54:48
quote:
"το κακόν έστιν ουχί ουσία ζώσα και έμψυχος, αλλά διάθεσις εν ψυχή εναντίως έχουσα προς αρετήν, διά την από του καλού απόπτωσιν τοις ραθύμιοις εγγινομένη"(Μέγας Βασίλειος)
Parthen h Rwmania
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Υπογραφή..."Μέγας Βασίλειος"...
Δηλαδή και σαν το είπε ο "Μέγας Βασίλειος"...και τι έγινε δηλαδή???
![]()
![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Εμείς οι σημερινοί έλληνες έχουμε άλλη άποψη, εντελώς διαφορετική από την του θείου Πλάτωνος. π.χ. αρετή παλικαριά είναι να μην κόβεις απόδειξη και να ξεγελάς το κράτος και τους κατοίκους του.
Δεν έχει σημασία αν το έγραψε κάποιος Βασίλης ή Άρης ή Παπα-άρης.
Σημασία έχει ότι δεν διαβάζουμε τι γράφει κάποιος αλλά ποιος το γράφει.
Σύνδρομο του νεοτουρκογυφτοέλληνα.
Edited by - dimitris2 on 08/09/2010 16:15:31
Μικρασιατική καταστροφή-Ξυλούρης-Γαργανουράκης

Edited by - europaios2 on 08/09/2010 18:44:11
Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι, κάθε φορά που έρχεται ένας άνθρωπος στον πλανήτη μας ή σε οποιονδήποτε άλλον πλανήτη, δεν είναι νέος Νούς, απαραίτητα, αλλά επάνοδος με συγκεκριμένη αποστολή.
Αυτό δεν αποκλείει και την έλευση οντοτήτων για πρώτη φορά, βέβαια.
Είμαστε στρατιώτες της Δημιουργίας.
Έχουν γίνει όμως, επιμειξίες μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές γαλαξιακές τοποθεσίες καθώς και μεταξύ διαφορετικών φυλών, είτε γήινων είτε εξωγήινων.
Μόνο τα είδη δεν μπορούν να διασταυρωθούν, κάτι που προσπάθησε να κάνει ο Κρόνος την εποχή της κυριαρχίας του...
Εν κατακλείδι, όλοι είμαστε κατασκευάσματα (δεν είναι υποτιμητικός ο όρος), εμμέσως ή αμέσως.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετΛίγα μόνο γιατί αρχίζω και σε βαριέμαι, άλλωστε ποτέ δεν κατάφερα να συνομιλήσω, σοβαρά, με λιβανισμένο εγκέφαλο.
Τι ήθελα να το κάνω τώρα;;;
Εμπρός λοιπόν, αποχώρησε!
Ούτε οι φίλοι σου θα σε κακολογήσουν ούτε σ'εμάς τους Χριστιανούς έφερες κάτι Ιστορικά αποδεκτό για να θυμόμαστε την παρέμβασή σου με οποιοδήποτε Χριστιανικό ή Ιστορικό θέμα και αν καταπιάστηκες!
quote:
Τι σημασία έχει ο αριθμός των χριστιανών, όταν όλοι οι άλλοι ήταν κυνηγημένοι από αυτοκράτορες και επισκόπους;;
Πάλι κιοτεύεις να δώσεις ποσοστό???
Είστε απίστευτοι ρε σεις!!!
Αν δεν φέρεις ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ το "κυνηγητό" υπήρχε μόνο στο άρρωστο μυαλό σας.
Το μόνο κυνηγημένο που βλέπω από εσάς είναι η Κοινή Λογική.
Επίσης "προσπέρασες" και αυτή την "αθώα" ερωτησούλα μου (και να ήταν η μόνη...)
[
β) Τι θρήσκευμα είχαν αυτοί οι άνθρωποι ΠΡΙΝ ασπαστούν το Χριστιανισμό???
]
quote:
Είσαι αστείος τελικά, έχεις πλάκα... Ο ίδιος ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, σε διαψεύδει.
Αν δηλώσω χριστιανός, σου φτάνει για να με δεχθείς στο μαντρί;
ΑΠΟΔΕΙΞΕ την "ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ" που επικαλείσαι ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!
Μπορεις???
Οι Νεοπαγανιστικές σελίδες ΔΕΝ αποτελούν αυτό που αναφέρεται ως ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ και σίγουρα κάπου θα το πήρε το μάτι σου τόσα χρόνια εδώ μέσα.
Όλα εγώ θα στα μαθαίνω???
quote:quote:
Όλα μια μύξα σ'αυτό που κουβαλάς μέσα στο κεφάλι σου!
Και στις 27 Φεβρουαρίου του 380 μ.Χ τι έκανε ο Μέγας Θεόδοσιος???
Άσε τα ιστορικά βιβλία που έγραψαν οι ηλεκτρονικοί και οι μπετατζήδες γιατί σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα.Όπως λέει και ένας ομογάλακτός σου: (http://www.enromiosini.gr/arthrografia/)
"Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι μόνο αυτός ο χαρισματικός ηγέτης, ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος και όχι κάποιος άλλος, καθιέρωσε αμετάκλητα τη χριστιανική διδασκαλία ως την επίσημη θρησκεία και αφιέρωσε όλη του την πολιτική δραστηριότητα υπέρ της επικρατήσεως του χριστιανισμού, τον οποίο ισχυροποίησε και ενδυνάμωσε."
Οι ενστάσεις σου σ' αυτόν, τον... μπετατζή.
Ααααα, δηλαδή ενημερώνεσαι ΚΑΙ από Χριστιανούς μπετατζήδες???
Κατάντια!
Πάντως ΟΥΤΕ οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ σελίδες όταν αναφέρουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ είναι αξιόπιστες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ πηγές.
Sorry, αλλά τη βάσανο του να ανοίξεις και κανένα ΣΟΒΑΡΟ ιστορικό βιβλίο ΔΕΝ την αποφεύγεις είτε μαθαίνεις από Παγανιστικές είτε από Χριστιανικές σελίδες την Ιστορία.
quote:
Ο Θεοδόσιος απλά, επικύρωσε αυτό που ήταν ήδη καθεστώς.
Η ουσία μετράει.
Αυτό θα είναι το ΔΕΥΤΕΡΟ milestone της υψηλής νοημοσύνης σου.
ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ!
Άρα απλές τυπικότητες από το Θεοδόσιο για κάτι που ήταν ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Εύγε νέε μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου...
Δεν σε πειράζει να το αναφέρω αυτό ως θέση "αθέου" σε επόμενες συνομιλίες μου εδώ μέσα (ή και σε άλλα fora), έτσι δεν είναι?
quote:
quote:
Άσε μην κάνεις ΚΑΝ τον κόπο του copy-paste.Ελάχιστες φορές έχω κάνει αντιγραφή από σάιτ και πάντα το ανέφερα. Το γνωρίζουν όλοι οι παλιοί κι εσύ μπορείς να το διαπιστώσεις με έναν έλεγχο.
Δεν το είπα με την έννοια της κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά με την έννοια ότι αυτή η λίστα αποτελεί την κοινή γραμμή σας και άλλωστε μπορεί να βρεθεί αυτούσια σε πολλά sites και blogs.
Εννοούσα ότι θα μπορούσες να μας παραπέμψεις απ'ευθείας σ'ένα από αυτά αντί να μας τα γράφεις ένα-ένα αφου στην ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ!
quote:
Αντίθετα με σένα που είσαι κρεμασμένος στο γκούγκλ και μάλιστα σ' αυτά που βγάζει πρώτα πρώτα...
Μ'έπιασες μπαγασάκο...
Οπότε μετά από αυτή σου τη ρηξικέλευθη ανακάλυψη θα σου είμαι προβλέψιμος και συνεπώς θα μπορείς να με αντιμετωπίσεις άνετα.
Άντε να δούμε!
quote:
Πάλι έξω έπεσα με την αντίληψή σου.Βέβαια παρέλειψες να παραθέσεις κι αυτό που έγραψα (παρ' όλο που μας έπρηξες τόσες μέρες, μ' αυτό), από κουτοπονηριά, αλλά δεν πειράζει, νάτο:
"Γι’ αυτό λοιπόν μην αυτοκολακεύεσαι, ότι δεν υπήρχαν άνθρωποι να θυσιάσουν και μην παραξενεύεσαι που μόνο ο ιερέας πήγε μια χήνα απ’ το σπίτι του, προς θυσία...
Ο φόβος είναι πολύ δυνατό συναίσθημα."Μόνο την τελευταία πρόταση "έφερες". Πονηρούλη...
για να επιμένεις να ρωτάς για τον Ιουλιανό, έ;;;
Εδώ ΔΕΝ θα σου χαριστώ όσο και αν αποδεικνύει την θύελλα που έχεις στο κρανίο σου και το άγχος που σε έχει καταβάλλει.
Γύρνα πίσω στο μήνυμά μου, βεβαιώσου για την ώρα του τελευταίου edit (για να μη λες ότι σε κλέβουμε) και βρες ΑΝ ισχύει ο ισχυρισμός σου.
Αν ΔΕΝ ισχύει ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τους χαρακτηρισμούς που εκστόμισες για το άτομό μου (κουτοπονηριά και πονηρούλης).
Δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος από τους "απέναντι" να με βάλει στη σκέψη να καταφύγω σε τέτοια φθηνά και ανήθικα κόλπα οπότε καταλαβαίνεις πόσο απέχεις ΕΣΥ από αυτό!
quote:
Πάντως, αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν είμαι νευροχειρούργος...
Γιατί το λες αυτό?
Αν ακολουθήσεις την ίδια τακτική που ακολουθείς στη συζήτησή μας απλά δηλώνεις ότι είσαι νευροχειρούργος και τσουυυυυπ, έγινες!
quote:
quote:
Ναι ρε συ, δίπλα στην εικόνα του Χριστού έχω τον Ιουλιανό και τα κείμενα του!Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν???
Τότε γιατί μας τα κάνεις τούμπανο με τον Ιουλιανό;;; Να μας φέρνεις τη σοφία του... απ. Παύλου.
Το ξέρω ότι θα σου ήταν πιο ανώδυνο αλλά δεν θα πάρω!
Ως πρώην Άθεος ξέρω καλύτερα το σύστημα αξιολόγησης των επιχειρημάτων από έναν που προσπαθεί (?) να γίνει άθεος.
quote:
quote:
ΟΛΑ τα κείμενα ΟΛΩΝ των πηγών μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Λογικής, της Σύγκρισης, της Διασταύρωσης κτλ.Μπα... σε βοηθούν άνθρωποι που διαθέτουν τέτοια προσόντα;;;
Στις σαχλαμαρίτσες καλά τα πας, ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ χωλαίνεις άρα μείνε ως ζηλωτής αρνητής καθώς το Άθεος για εσένα είναι άπιαστο όνειρο και τίτλος τιμής που κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει.
quote:
quote:
γιαπετΥ.Γ. θέλεις βιβλιογραφία για τα παραπάνω;;
Αχ και να μπορούσες να φέρεις, τι πάρτυ θα έκανες...Εμείς τα έχουμε από πρώτο χέρι βρε, τι να μας πεί η βιβλιογραφία.
Επικοινωνούμε ον λάιν και είναι και φρέσκια η θεοπνευστία....
Στο είπα και παραπάνω.
Στη σαχλαμάρα είσαι άπιαστος...![]()
![]()
![]()
Ο Ειρηναίος των Μεδιολάνων, ο Άγιος Αντώνιος και η σύνοδος της Άγκυρας που εξαφανίστηκαν???
Στη Γαία υπάρχουν αυτοί που είναι γόνοι ουράνιοι, όπως εμείς οι Έλληνες που οι πρόγονοί μας ήταν συνοδοί του Δία, υπάρχουν τεχνητά εξελιγμένοι χθόνιοι και ουράνιες οντότητες με αποστολή.Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι, κάθε φορά που έρχεται ένας άνθρωπος στον πλανήτη μας ή σε οποιονδήποτε άλλον πλανήτη, δεν είναι νέος Νούς, απαραίτητα, αλλά επάνοδος με συγκεκριμένη αποστολή.
Αυτό δεν αποκλείει και την έλευση οντοτήτων για πρώτη φορά, βέβαια.
Είμαστε στρατιώτες της Δημιουργίας.
Έχουν γίνει όμως, επιμειξίες μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές γαλαξιακές τοποθεσίες καθώς και μεταξύ διαφορετικών φυλών, είτε γήινων είτε εξωγήινων.
Μόνο τα είδη δεν μπορούν να διασταυρωθούν, κάτι που προσπάθησε να κάνει ο Κρόνος την εποχή της κυριαρχίας του...
Εν κατακλείδι, όλοι είμαστε κατασκευάσματα (δεν είναι υποτιμητικός ο όρος), εμμέσως ή αμέσως.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Εχω άλλη μια ερώτηση , αν έχεις τη καλοσύνη...Οι θεοί που μας κατασκεύασαν είναι και αυτοί κατασκευασμένοι από κάποιον άλλον , ανώτερο από αυτούς Θεό?
quote:
Εχω άλλη μια ερώτηση , αν έχεις τη καλοσύνη...Οι θεοί που μας κατασκεύασαν είναι και αυτοί κατασκευασμένοι από κάποιον άλλον , ανώτερο από αυτούς Θεό?
Δεν ξέρουμε Notirk, όταν τους βρούμε θα τους ρωτήσουμε.
Για την ώρα μας αρκεί που γνωρίζουμε πώς και απο ποιούς "κατασκευασθήκαμε"!
Μη ρωτήσεις, πως τα ξέρω αυτα.Αυτη η γνώση, είναι...θεόπνευστη!
Και για λίγους.![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εμπρός λοιπόν, αποχώρησε!
Δεν έγραψα ότι θα αποχωρήσω. Πού θα βρω τόσο φθηνή διασκέδαση άλλωστε;
Εστίασε στο "σοβαρά" και ίσως καταλάβεις τι εννοώ.
quote:
Πάλι κιοτεύεις να δώσεις ποσοστό???
Λοχι βρε. Να πούμε 10%;
Καλά είναι, να τ' αφήσω;![]()
quote:
Επίσης "προσπέρασες" και αυτή την "αθώα" ερωτησούλα μου (και να ήταν η μόνη...)[
β) Τι θρήσκευμα είχαν αυτοί οι άνθρωποι ΠΡΙΝ ασπαστούν το Χριστιανισμό???
Ω.. συγγνώμη...
Δεν γνωρίζω κανέναν τους, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά...
Φαντάζομαι ότι, αφού δεν ήταν χριστιανοί, θα ήταν κάτι από τις υπόλοιπες.![]()
quote:
ΑΠΟΔΕΙΞΕ την "ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ" που επικαλείσαι ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!
Καλά, δηλώνεις χριστιανός και δεν ξέριες τι έκανε ο Κώστας;
Περίεργο.
quote:
Οι Νεοπαγανιστικές σελίδες ΔΕΝ αποτελούν αυτό που αναφέρεται ως ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ
Συμφωνούμε απολύτως.
quote:
Όλα εγώ θα στα μαθαίνω???
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, είσαι μια χαρά ικανός να μάθεις κάτι σε οποιονδήποτε..
quote:
Ααααα, δηλαδή ενημερώνεσαι ΚΑΙ από Χριστιανούς μπετατζήδες???
Μωρέ, μπεταζτής να είναι κι ό,τι νάναι... ακόμη και καθηγητής πανεπιστημίου, όπως ο περί ου ο λόγος, στην έδρα καλούπωμα - μπετάρισμα - ξεκαλούπωμα.![]()
quote:
Πάντως ΟΥΤΕ οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ σελίδες όταν αναφέρουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ είναι αξιόπιστες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ πηγές.
Αυτό να το σχολιάσεις στη σελίδα του μπετατζή καθηγητή πανεπιστημίου.
Τι με νοιάζει εμένα;;
quote:
ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ!
Έκανα εγώ τέτοιο πράγμα;![]()
quote:
Άρα απλές τυπικότητες από το Θεοδόσιο για κάτι που ήταν ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Όχι βέβαια, μια απλή αρχή καταστροφής και αίμματος ήταν. Αυτός που λες ήταν άξιος συνεχιστης, μετά ήρθαν κι άλλοι, Αρκάδιος, που μας έφερε εκείνο το μπουμπούκι τον Αλάριχο, ο Γιουτπράδα, η Ειρήνη η Αθηναία και παέι λέγοντας.
Όχι και τελειωμένη ιστορία, εδώ δεν έχει τελειώσει ακόμη και σήμερα...![]()
![]()
quote:
Εύγε νέε μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου..
Άστα αυτά που πας να με ρίξεις με κοπλιμέντα.![]()
![]()
quote:
Δεν σε πειράζει να το αναφέρω αυτό ως θέση "αθέου" σε επόμενες συνομιλίες μου εδώ μέσα (ή και σε άλλα fora), έτσι δεν είναι?
Ποιός δεν θέλει να γίνει φίρμα;; Τι λες τώρα;;![]()
quote:
Δεν το είπα με την έννοια της κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά με την έννοια ότι αυτή η λίστα αποτελεί την κοινή γραμμή σας και άλλωστε μπορεί να βρεθεί αυτούσια σε πολλά sites και blogs.Εννοούσα ότι θα μπορούσες να μας παραπέμψεις απ'ευθείας σ'ένα από αυτά αντί να μας τα γράφεις ένα-ένα αφου στην ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ!
Εντάξει βρε, δεν σε παρεξήγησα, απλά το ανέφερα για να το μάθεις.
quote:
Μ'έπιασες μπαγασάκο...Οπότε μετά από αυτή σου τη ρηξικέλευθη ανακάλυψη θα σου είμαι προβλέψιμος και συνεπώς θα μπορείς να με αντιμετωπίσεις άνετα.
Άντε να δούμε!
Μπα.. δεν το ελπίζω αυτό, εσύ πάντα, θα είσαι απρόβλεπτος.![]()
quote:
Εδώ ΔΕΝ θα σου χαριστώ όσο και αν αποδεικνύει την θύελλα που έχεις στο κρανίο σου και το άγχος που σε έχει καταβάλλει.Γύρνα πίσω στο μήνυμά μου, βεβαιώσου για την ώρα του τελευταίου edit (για να μη λες ότι σε κλέβουμε) και βρες ΑΝ ισχύει ο ισχυρισμός σου.
Αν ΔΕΝ ισχύει ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τους χαρακτηρισμούς που εκστόμισες για το άτομό μου (κουτοπονηριά και πονηρούλης).
Ωπα βρε... οξύθυμε. Εννοούσα ότι δεν το σχολίασες, αρκούντως. Ότι το πέρασες στο "ντούκου".
Συγγνώμη αν δεν το κατάλαβες.![]()
quote:
Δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος από τους "απέναντι" να με βάλει στη σκέψη να καταφύγω σε τέτοια φθηνά και ανήθικα κόλπα οπότε καταλαβαίνεις πόσο απέχεις ΕΣΥ από αυτό!
Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον ή ποτέ δεν είανι αργά.
quote:
Αν ακολουθήσεις την ίδια τακτική που ακολουθείς στη συζήτησή μας απλά δηλώνεις ότι είσαι νευροχειρούργος και τσουυυυυπ, έγινες!
Ναι, αλλά πάλι δεν θα μπορώ να σε βοηθήσω...![]()
quote:
Το ξέρω ότι θα σου ήταν πιο ανώδυνο αλλά δεν θα πάρω!
Ως πρώην Άθεος ξέρω καλύτερα το σύστημα αξιολόγησης των επιχειρημάτων από έναν που προσπαθεί (?) να γίνει άθεος.
Για ποιόν λες; τον ξέρω;![]()
![]()
quote:
Στις σαχλαμαρίτσες καλά τα πας, ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ χωλαίνεις άρα μείνε ως ζηλωτής αρνητής καθώς το Άθεος για εσένα είναι άπιαστο όνειρο και τίτλος τιμής που κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει.
αν είσαι μάγκας έλα να μετρηθούμε στις σαχλαμαρίτσες.
Αμ' πώς...![]()
![]()
quote:
Στο είπα και παραπάνω.Στη σαχλαμάρα είσαι άπιαστος...
Αχα... κωλώνεις;;![]()
![]()
quote:
Ο Ειρηναίος των Μεδιολάνων, ο Άγιος Αντώνιος και η σύνοδος της Άγκυρας που εξαφανίστηκαν???
Όλα έτοιμα υα θέλεις τεμπελάκο, ε;;
Κανείς δεν εξαφανίστηκε, ψάξε την βιβλιογρφία σου και θα τους βρείς όλους. Τώρα ποιός ακριβώς, κανονας ήταν, θα σε γελάσω διότι δεν γνωρίζω πώς τους αρίθμησαν.![]()
![]()
Δεν έχεις παράπονο, όλα στα είπα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 06/10/2013 20:53:41
Το "Ελλάνιο Φως" δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή;
Τώρα που απάντησες (οκ χωρίς βιβλιογραφία) μου έπεσε...η διάθεση.
Τα τελευταία σου μηνύματα (όχι προς εμένα) ήταν σαν να έβλεπα το Χάος κατάματα!
Ειλικρινά τα'χασα!
Επιτέλους κατάλαβα γιατί δεν μπορούμε να συννενοηθούμε ούτε στα απλά και προφανή!
Αν θες να με ρωτήσεις κάτι στγκεκριμένο από τις συζητήσεις μας που θεωρείς ότι το άφησα αναπάντητο σε παρακαλώ να με ενημερώσεις ώστε να τοποθετηθώ.
Και μια ερώτηση προαιρετική.
Παιδιά, είστε σίγουροι ότι είστε Άθεοι με την κοινά αποδεκτή έννοια του όρου?
Ελπίζω όπου και να πιστεύετε να σας βοηθήσουν ώστε να σας φέρουν ηρεμία και γαλήνη στο μυαλό σας...
Εχω άλλη μια ερώτηση , αν έχεις τη καλοσύνη...Οι θεοί που μας κατασκεύασαν είναι και αυτοί κατασκευασμένοι από κάποιον άλλον , ανώτερο από αυτούς Θεό?Δεν ξέρουμε Notirk, όταν τους βρούμε θα τους ρωτήσουμε.
Για την ώρα μας αρκεί που γνωρίζουμε πώς και απο ποιούς "κατασκευασθήκαμε"!Μη ρωτήσεις, πως τα ξέρω αυτα.Αυτη η γνώση, είναι...θεόπνευστη!
Και για λίγους.